درآیات مختلفی از قرآن،به عبارت «غفلت» اشاره شده ومردم از آن نهی شده اند
کردار ناشایست وگناهان آثار بدی روی حس تشخیص انسان میگذارد و سلامت فکر را به تدریج از او میگیرد، هراندازه شخص در این راه فراتر رود،پرده های غفلت بر دل، چشم وگوش او محکم تر می شود وسرانجام کارش به جایی می رسد که چشم دارد و گویی نمیبیند،گوش دارد وگویی نمی شنود ومانند این است که دریچه روح او به سوی حقایق، بسته شده
وَ إِنَّ کَثيراً مِنَ النَّاسِ عَنْ آياتِنا لَغافِلُونَ
و بسیاری از مردم، از آیات ما غافلند!
سوره یونس، آیه 92
انسانهای غفلت زده،از خدا، هدف،خود، امکانات، آخرت، نشانه ها،قانون ها و نعمت های خداوندی و گناهان خویش غافل هستند وقرآن کریم درباره غافلانی که با وجود همه شرایط هدایت باز گمراه اند فرموده:
أُولئِکَ کَالْأَنْعامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُولئِکَ هُمُ الْغافِلُونَ
آنها همچون چهارپایانند بلکه گمراهتر! اینان همان غافلانند
سوره اعراف، آیه 179
درمان غفلت:
ذکر خدا
قرائت و توجه به آیات قرآن
تفکر در احادیث
یاد نعمت ها ونعمت دهنده
عبرت از تاریخ پیشینیان
یاد مرگ
پرهیز از علاقه افراطی به اموال
همنشینی با خوبان
و...
شبهه :
مبتنی بر حدیث: «الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم – حکومت با کفر باقی میماند، اما با ظلم نمیماند» میگویند: ـ«پس حکومت بر مردم، دین نمیخواهد، بلکه آزادگی، عدالت و مرام انسانی میخواهد.
چگونه از این جمله، نتیجه گرفتند که «حکومت بر مردم، دین نمیخواهد»؟! مضافاً بر این که "عدالت" نیز تعریف و تعیّنی دارد که یا منطبق با دین الهی میباشد و یا ادیان مندرآوردی! به راستی چه کسی، چه قدرتی و چه منبعی، و بر اساس چه مبنایی، حق دارد انسان و مرام انسانی را تعریف و تبیین نماید؟!
آنگاه که جمله یا گزارهای، تحت عنوان "حدیث یا روایت" نقل میشود، یعنی از طرق لازم، در علم کتاب، علم حدیث، علم رجال و ...، به صورت مستند به اثبات رسیده که این جمله عیناً، بیان معصوم علیه السلام میباشد؛ اما هیچ منبع موثق و قابل استنادی برای اثبات حدیث بودن چنین جملهای وجود ندارد؛ حتی در برخی از کتب که به آن اشاره کردهاند، منبع موثقی ذکر نشده است.
الف – پیامبر صلوات الله علیه و آله فرمودند: «اگر حدیثی از من به شما نقل شد که با عقل و وحی مطابقت نداشت، به سینه دیوار بزنید و نپذیرید». بنابر این، حتی اگر حدیثی نقل شود و برایش سندی نیز بیان گردد که با عقل و وحی مطابقت ندارد و مغایرت هم دارد، قابل پذیرش نمیباشد؛ چه رسد به نقل و انتسابی که سند محکمی نیز ندارد!
ب – ظلمِ به خود، به دیگران، به عموم مردم، به نسلهای آینده و ...، انواع و شدت و ضعفهای متفاوتی دارد، و از بدترین "ظلم"ها این است که دورغی به خداوند سبحان و پیامبرش و اهل عصمت علیهم السلام، نسبت داده شود؛ چرا که به غیر از گناه "افترا"، ممکن است بسیاری باور نموده و گمراه شوند. لذا در چندین آیه، بدین مضموت تصریح شده است که
«... فَمَنْ أَظْلَمُ مِمَّنِ افْتَرَى عَلَى اللَّهِ كَذِبًا لِيُضِلَّ النَّاسَ بِغَيْرِ عِلْمٍ إِنَّ اللَّهَ لَا يَهْدِي الْقَوْمَ الظَّالِمِينَ - ... پس چه کسی ستمکارتر است از آن کس که بر خدا دروغ میبندد، تا مردم را از روی جهل گمراه سازد؟! خداوند هیچ گاه ستمگران را هدایت نمیکند / الأنعام، 144».
ج – "کفر و شرک" [که کافر مشرک نیز هست]، خودش "ظلم عظیم" میباشد؛ پس هر حکومت کافری، در اصالت، هویت و ماهیت خود "ظالم" میباشد؛ و ممکن نیست که حکومتی کافر باشد، اما ظالم نباشد؛ چرا که همان کفرش، ظلم به جایگاه حکومت و مردم میباشد.
«وَإِذْ قَالَ لُقْمَانُ لِابْنِهِ وَهُوَ يَعِظُهُ يَا بُنَيَّ لَا تُشْرِكْ بِاللَّهِ إِنَّ الشِّرْكَ لَظُلْمٌ عَظِيمٌ» (لقمان، 13)
ترجمه: (به خاطر بیاور) هنگامی را که لقمان به فرزندش -در حالی که او را به حکمت الهی موعظه میکرد- گفت: «پسرم! چیزی را همتای خدا قرار مده که شرک، ظلم بزرگی است.»
د – حاکمیت کفار بر مردم و به ویژه بر مسلمانان و مؤمنان، خودش عین "ظلم عظیم" میباشد،
چرا که "حکومت کفر"، مردمان را از بندگی خداوند متعال باز میدارد و به بندگی خودش دعوت کرده و حتی مجبور میسازد؛ از اینرو، در آیات بسیاری تصریح شده که هرگز کفار را به "ولایت = دوستی و سرپرستی" خود انتخاب ننموده و بر نگزینید، حتی کسانی که به کفر کشش و گرایش بیشتری دارند را نیز بر نگزینید، اگر چه پدران و برادران شما باشند، چرا که آنها ظالم هستند و هر کسی که ولایت آنان را بپذیرد و از آنان تبعیت کند، خودش نیز "ظالم" میباشد:
«يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا آبَاءَكُمْ وَإِخْوَانَكُمْ أَوْلِيَاءَ إِنِ اسْتَحَبُّوا الْكُفْرَ عَلَى الْإِيمَانِ وَمَنْ يَتَوَلَّهُمْ مِنْكُمْ فَأُولَئِكَ هُمُ الظَّالِمُونَ» (التوبة، 23)
ترجمه: ای کسانی که ایمان آوردهاید! هرگاه پدران و برادران شما، کفر را بر ایمان ترجیح دهند، آنها را ولیّ (و یار و یاور و تکیهگاه) خود قرار ندهید! و کسانی از شما که آنان را ولیّ خود قرار دهند، ستمگرند!
ھ – جمع ظلم، "ظلمات" میباشد، و تصریح شده که کفار، رئیس و رؤسای متعددی دارند که همه طاغوت (طغیان کرده) هستند و هر کدام آنها را به ظلمتی، و جمعاً به "ظلمات" میکشانند:
«اللَّهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِجُهُمْ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَالَّذِينَ كَفَرُوا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِجُونَهُمْ مِنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُولَئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ» (البقره، 257)
ترجمه: خداوند، ولی [دوست و سرپرست] کسانی است که ایمان آوردهاند؛ آنها را از ظلمتها، به سوی نور بیرون میبرد. (اما) کسانی که کافر شدند، اولیای آنها طاغوتها هستند؛ که آنها را از نور، به سوی ظلمتها بیرون میبرند؛ آنها اهل آتشند و همیشه در آن خواهند ماند.
چند نکته:
●- بنابراین، "کفر و ظلم"، نه تنها مترادف هم، بلکه عین هم میباشند و حتی فرض این که کسی کافر باشد، اما ظالم نباشد نیز خیال بیمنطق و باطلی میباشد، چه رسد به فرض این که حکومتی کافر باشد،
اما مرام انسانی داشته باشد، عادل باشد و ظالم نباشد. همین مقدار که کافر است و حکومت کفر را حاکم کرده است، عین "ظلم عظیم" میباشد.
●- تعریف "انسانیت و عدالت"، در اندیشۀ کافر چیست که بخواهد حکومت را بر اساس آن اداره کند؟!
در نهایت میشود: "منیّت"، یا همان "اومانیسم"، یعنی اصالت "لذت و منافع شخصی"؛ که نه تنها دین خدا، بلکه عقلانیت و تمامی ارزشها و ضد ارزشها را نفی میکند، تمامی قوانین را اعتباری قلمداد میکند، تا بتواند هر جنایتی که دلش خواست و در راستای منافع و لذت خودش بود، انجام دهد و توجیه کند!
●- هر جامعه، ملت و حکومتی، مبتنی بر قانون اساسی و سایر قوانین در عرصههای گوناگون اداره میشود؛ حال کافر و حکومت کفر، قوانینش را از کجا میآورد؟!
برای فریب، اسمش را دموکراسی و رأی مردم میگذارند؛ و حال آن که رأی اکثریت، هیچ گاه دلیل بر حقانیت و عدالت نمیباشد، مضافاً بر این که در نظامات به اصطلاح دموکراسی، رأی اکثریت نیز [در مجالس قانونگذاری و ...]، مطابق رأی اقلیت کافر، مستکبر، ظالم و حاکم میباشد. درست مانند کشورهای مدعی دموکراسی در عصر ما، که دولتهایشان کافرترینها و ظالمترینها میباشند.
همیشه در نظر داشته باشیم و دقت نماییم که چون "دین، فطری است"، هیچ کسی و هیچ حکومتی بیدین نیست، حتی کفار نیز دین دارند، فراماسون، صهیونیسم، و تمامی ایسمها نیز برخوردار از نوعی جهانبینی، ایدئولوژی و احکام [بایدها و نبایدها] میباشند، پس همه دین دارند، منتهی دین کفار، باطل و ظلمانی میباشد.
●- همیشه در نظر داشته باشیم و دقت نماییم که چون "دین، فطری است"، هیچ کسی و هیچ حکومتی بیدین نیست، حتی کفار نیز دین دارند، فراماسون، صهیونیسم، و تمامی ایسمها نیز برخوردار از نوعی جهانبینی، ایدئولوژی و احکام [بایدها و نبایدها] میباشند، پس همه دین دارند، منتهی دین کفار، باطل و ظلمانی میباشد.
پس، شعار حاکمیت کفر، با رعایت انسانیت و عدالت، دروغ است.
●- بله، در حاکمیت کفار بر سرزمینها و ملل گوناگون، بقای حاکمیتی که سعی کند کمتر ظلم کند و در مسائل مادی، عدالت را بیشتر رعایت نماید، بیشتر از بقای حاکمیت کفر، با ظلم بیشتر میباشد. لذا شاهدید که تظاهراتهای معترضانه مردمی، علیه ظلم حاکم بر جامعه، در کشورهایی چون: سوئیس، سوئد، فنلاند و ...، به مراتب کمتر از کشورهای ظالمتری چون: امریکا، فرانسه، انگلیس، ایتالیا و سایر کشورهای قدرتمند و ثروتمند میباشد؛ اما فراموش نکنیم که تمامی این حکومتهای کافر نیز در ظلم به جهان بشریت و به ویژه مسلمانان، متحد و بسیار خبیث، جنایتکار و وحشی میباشند؛ لذا در استیلای حاکمیت خود، از هیچ ظلم حکومتی، نظامی، اقتصادی، تروریستی، توطئه و ... دریغ ندارند.
از سایت پاسخ به شبهات
@talebieh_tabriz
حضرت ابراهیم علیهالسلام تنها پسرش را برای قربانی آماده میکرد
چاقویش را تیز کرد و آماده قربانی شد و حضرت اسماعیل علیهالسلام میگفت: به آنچه فرمان داده شدی عمل کن.
هردوی آنها نمیدانستند که قوچی در بهشت 500 سال قبل برای این لحظه مهیا شده است.
* پس به پروردگارت اعتماد کن *
💌💌💌💌💌
هنگامی که حضرت نوح علیهالسلام دعا کرد:
" انی مغلوب فانتصر " یعنی من مغلوب و شکستخورده هستم پس کمکم کن
گمان نمیکرد الله متعال بشریت را بخاطرش غرق کند و همه اهل زمین غرق میشوند الا او و کسانی که همراهش در کشتی بودند.
* پس به پروردگارت اعتماد کن *
💌💌💌💌💌
حضرت موسی علیهالسلام گرسنه شد و صدای فریادش تمام قصر دشمنش فرعون را پر کرده بود و سینه هیچ زنی را نمیگرفت؛ همه این گریهها بخاطر زنی بود که پشت رودخانه مشتاق دیدار پسرش بود و منتظر لطف و رحمتی از ربالعالمین به او و پسرش.
خدا دشمن خودش و پیامبرش را مأمور کرد به داد این مادر و فرزند برسند.
* پس به پروردگارت اعتماد کن *
💌💌💌💌💌
ظلمت و تاریکی داخل شکم ماهی بر حضرت یونس علیهالسلام چیره شد وقتی عذرخواهی کرد و صدا زد:
* لا اله الاانت سبحانک انی کنت من الظالمین* معبودی جز تو نیست و تو پاک و منزهی. همانا به تحقیق این من هستم که از ظلمکنندگانم.
الله تعالی فرمود : او را استجابت کردیم واز غم و اندوه نجاتش دادیم و او تنها انسانی است که زنده از شکم ماهی برگشت.
* پس به پروردگارت اعتماد کن*
💌💌💌💌💌
پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم روی فرش با دلی غمگین و ناراحت و امیدوار به رحمت بیکران پروردگار به پشت خوابیده بود.
پروردگارش به جبرئیل دستور داد
تا او را به آسمانها و حتی آسمان هفتم و عرش و حتی تا مقام قاب قوسین أو ادنی بالا ببرد تا پیامبران او را آرامش دهند
* پس به پروردگارت اعتماد کن*
💌💌💌💌💌
زمانی که خداوند حضرت یوسف علیه السلام را از زندان بیرون آورد
صاعقه ای نفرستاد تا دروازه زندان را از جا بکند و به دیوار های زندان امر نفرمود تا راه را بسوی یوسف باز کند
بلکه خوابی را در آرامش شب به ذهن پادشاه خوابیده فرستاد و یوسف را از زندان نجات داد و به مقام عزیزی مصر رساند
* پس به پروردگارت اعتماد کن*
💌💌💌💌💌
به پروردگارت اعتماد کن و دستانت را عاجزانه بالا ببر و بدان بالاتر از هفت آسمان و هر مخلوقی و بلکه هر تصور ذهنی عمیقی، پروردگار حکیم و کریم است
💌💌💌💌💌
ما انسانها گروهی هستیم که اگر دنیا برایمان سخت و تنگ شد درهای آسمان برایمان گشوده می شود
پس ؛
* چگونه ناامید شویم ...؟!؟!؟!
✍
وقتي كه به پروردگارت اعتماد كردي و با تمام اميد او را بر حق خود قرار دادي ؛ هيچ ترس و هراس و نگراني بر خود راه مده كه او برترین و بهترين كارساز بندگانش هست.
*حسبنا الله و نعم الوكيل*
*نعم المولی و نعم النصیر*
🔆 عملیات روانی : "هیچ کسی رأی نمیده!!!"
👈 دقت کردین تو محافل دوستان ، فامیل یا همکاران دورهم نشستیم ، بعضیها مرتب میگن : «آقا مردم دیگه خسته شدن ، این دوره هیچکی رأی نمیده !! کی پای صندوق میره؟؟؟ و...» دوستان میدونید این خودش یک عملیات روانی هست؟!
⁉️ چطوری؟؟
♻️ اگه یک مطلب را با دفعات زیاد و بصورت #گسترده تبلیغ کنی ، اکثریت جامعه کم کم می پذیرند و باور میکنن. یعنی با تکرار کردن یک مطلب خلاف ، #شایعه و #دروغ در #جامعه ، مردم تحت تأثیر قرار میگیرن و کم کم در ذهن #ناخودآگاه اونها ثبت میشه!!! میخوان با این #عملیات_روانی مردم را از رفتن پای #صندوق رأی منصرف کنند..
👌دقت کنید : ما باید #چیکارکنیم ؟؟
🗣 اعلام موضع کنید. هرگاه در چنین شرایطی قرار گرفتید نباید #سکوت کنید ، بلافاصله #اعلام_موضع کنید و جرأت داشته باشید. بگید نخیر آقا این جوریا هم نیست. مردم میان پای #صندوق ، مردم میان برای تغییر دولت و تفکر حاکم بر قوه مجریه. مثلا من خودم و خانوادم میاییم پای صندوق . وظیفه شرعی و ملی ماست. اتفاقا اگه خوب رأی بدیم این فشارها هم کم میشه و...
لطفا در برابر این #عملیات_روانی منفعل نباشید و #سکوت_نکنید .
#انتخابات_1400
@talebieh_tabriz
شایعات زمان پهلوی
🔆 متن شایعه:
زمان پهلوی آزادی سیاسی و پوشاک بود، حجاب اختیاری بود!! همه آزاد بودند باحجاب و بیحجاب !!
🔆 پاسخ شایعه :
1️⃣ در 10 سال آخر حکومت محمدرضاشاه ورود دختران و زنان چادری به دانشگاهها، مدارس، وزارتخانه ها و.. کم کم ممنوع شد. ابتدا دانشگاه شیراز ورود دختران چادری را ممنوع کرد. سپس در سال 1352 وزیر بهایی آموزش و پرورش، پوشیدن چادر برای دختران دبیرستانی را ممنوع کرد. در برخی مدارس هر نوع حجاب اعم از روسری و چادر ممنوع بود. (درست به شیوه دیکتاتوری رضاشاه) این ممنوعیت در شهرهای بزرگ با شدت بیشتری انجام میشد.
2️⃣ در سال 1355 سند «حذف چادر» تصویب شد و چادر برای دانش آموزان، دانشجویان، کارمندان، حتی ممنوعیت مسافرت زنان چادری! با شرکت هواپیمایی ملی ایران و.. مصوب شد! همچنین سینماها و تلویزیون از سال 1344 مجاز شدند حتی بدن کاملا برهنه و صحنه های روابط جنسی را نمایش دهند و عریانی را تبلیغ کنند. آری بی حجابی اجباری بود.. و آزادی بی دینی وجود داشت!
(منبع: زهیری، علیرضا، عصر پهلوی به روایت اسناد، تهران: دفتر نشر معارف، چاپ اول، 1379، ص 295 )
3️⃣ آزادی سیاسی هم با وجود ساواک، بیشتر یک جوک بود. هزاران نفر صرفا بخاطر یک انتقاد از حکومت یا مسئول حکومتی یا داشتن رساله، تحت شکنجه های هولناک ساواک قرار میگرفتند. سازمان عفو بینالملل در تاریخ 25 نوامبر 1976 (4 آذر 1355) گزارش کرد: بین 25 تا 100 هزار نفر به خاطر دلایل سیاسی در ایران زندانی هستند و در آن به انواع تکنیکهای شکنجه ساواک از جمله شلاق زدن، شوک الکتریکی، کشیدن ناخن انگشتان و تجاوز و شکنجه جنسی اشاره شد.
🔗سند 3130004، مرکز اسناد انقلاب اسلامی، منتشره در تاریخ 4 آذر 1396،
@talebieh_tabriz
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸این کار، در کودک اثر زیادی میگذارد🔸
یادم هست وقتی که بچه بودم و همه به خواب میرفتند، آخر شب میآمدم خدمت پدرم. ایشان قصههای پیامبران را در همان طفولیت برای من نقل میکرد و گاهی مثلاً یک قصه چندین شب طول میکشید و همینطور مقید بودم و گوش میکردم.
وقتی این برنامۀ قصهگویی مصادف میشد با ایام محرم، پدرم جریان عاشورا، جریان مسافرت حضرت، جریان بیعت گرفتن از امام حسین(ع) در مدینه را به تفصیل، شب به شب نقل میکرد.
اینها کارهای موثری است. یعنی پدر و مادر یکی از خدمات بزرگی که به فرزند میکنند همین است که سرگذشت اینها را برای طفل بیان کنند. این در وجود طفل از همان طفولیت اثر میگذارد. در اخلاقش، کردارش، رفتارش، عبادتش، نمازش، روزهاش. در همهاش اثر میگذارد و همۀ اینها را اصلاح میکند.
@talebieh_tabriz
صبوری در برخورد با مشکلات
👇👇👇
✍️صبوری در برخورد با مشکلات یکی از ویژگی های طلاب
🔹صبوری در برخورد با مشکلات
✅هنگامی که به زندگی روحانیون دقت می کنیم، آنان را انسانهایی صبورتر از دیگران می بینیم. در برخوردهای اجتماعی صبور بوده و معمولا با گذشت، از برخوردهای ناپسند جلوگیری می کنند.
به عنوان نمونه در تعاملات خانوادگی، همسایه داری، برخورد در ادارات و ... صبوری طلاب مشهود است.
🔹امام صادق (ع) فرمود:
🔺«إن الصبر و البر و الحلم و حسن الخلق من أخلاق الأنبياء؛
🔻صبر و نیکی و حلم و خوش اخلاقی، از روش پیغمبران است.
📚پی نوشت:
1.الخصال ج1 ص251.
آخرین مهلت ثبت نام در سرباز خانه امام زمان(عج) تا 31 اردیبهشت برای اطلاعات بیشتر به سایت http://www.paziresh.ismc.ir مراجعه فرمائید
@talebieh_tabriz
به اطلاع طلاب محترم می رساند:
با توجه به وضعیت قرمز کرونایی شهر تبریز کلیه کلاسهای حضوری از فردا ۱۹ فروردین۱۴۰۰ تعطیل ، و کلاس ها بصورت مجازی و آفلاین برگزار خواهد شد. لازم است عزیزان فایل صوتی دروس را دانلود و استماع کنند.
لازم به ذکر است کلاس ها در ماه مبارک رمضان نیز تا شبهای قدر بصورت مجازی برگزار خواهد شد.
معاونت آموزش
@talebieh_tabriz
🌹 ۱۹ فروردین سالگرد شهادت، آیت الله سید محمد باقر صدر(شاگرد افتخاری امام راحل در نجف) و خواهر فاضله اش، بنت الهدی صدر به دست صدام جنایتکار، تسلیت باد
♦️امام خمینی(رضوان الله)
ایشان مغز متفکر اسلامی بود و امید این بود که اسلام از او بهرهبرداریهای زیادتری بکند و من امیدوارم که کتابهای این مرد بزرگ مورد مطالعه مسلمین قرار بگیرد و انشاءاللّه خداوند تعالی او را با اجداد بزرگش محشور فرماید و خواهر بزرگوار مظلومۀ او را هم با جدهاش محشور کند! ۶۰/۱/۲۰
🔆علت اینکه ایران نمی تواند با آمریکا نیز مثل چین سند راهبردی ۲۵ ساله امضا کند چیست ؟
✅علت اینکه ما نمی توانیم با آمریکا چنین قراردادی ببندیم این است که آمریکا کلی شرط زروگویانه برای بستن قرارداد اعلام می کند ، مثلا :
1️⃣ هسته ای را نابود کنید و حق داشتن انرژی صلح آمیز هسته ای ندارید
2️⃣ حق داشتن سامانه های موشکی ندارید
3️⃣ اسرائیل را باید به رسمیت بشناسید
4️⃣ حقوق بشری که آمریکا تعریفش را مشخص می کند مثل آزادی رسمی همجنس گرایی و بی حجابی و آزادی فعالیت رسمی فرقه های ضاله مثل بهاییت و وهابیت و ....را ایران باید رسما بپذیره
5️⃣ پول ها و سرمایه های ایران باید بلوکه بماند
6️⃣ تحریم ها باید به شکلی که آمریکا می خواهد رفع بشه اونم فقط روی کاغذ و ...
7️⃣ ایران باید سازمانهای را که آمریکا تروریستی می داند مثل حزب لله لبنان و حماس و انصارلله یمن و حشد الشعبی و ....را منحل و حمایت را بردارد و حتی سپاه پاسداران را باید منحل کند
8️⃣ کل معاملات بانکی ایران و کل صادرات و واردات ایران به اسم شفافیت ( اف ای تی اف و ...) باید تحت نظارت و کنترل آمریکا باشد
9️⃣ ایران حق دستگیری جاسوسان آمریکا را ندارد و مانند زمان شاه تمامی آمریکاییها حق مصونیت در یاران را داشته باشند ( کاپیتولاسیون )
و.....
🔟 تازه بعد از این همه که ایران پذیرفت آمریکا مختار است به تعهداتش عمل کند و یا نکند
✅ پس آمریکا هیچگاه نمی تواند شریک استراتژیکی برای ایران باشد
✍️ حداقل سه دوره مذاکرات هسته با کشورهای اروپایی و آخرش برجام اثبات کننده تمام موارد بالا است
✍️ اضافه کنیم به این مباحث دشمنی آشکار آمریکا با مردم ایران در جنگ تحمیلی و جنگ اقتصادی و پناه دادن به گروههای تروریستی و جنایتکار منافقین و پناهندگان مخالف جمهوری اسلامی
✍️ و تشکیل گروههای تروریستی در منطقه غرب آسیا مثل القاعده و داعش و ....و ناامن کردن دور تا دور ایران
✍️ترور دانشمندان و سرداران ما و....
❓خب با چنین جانور وحشی چه قراردادی می توان بست که منافع مشترک را تامین کند ؟
🏯 اما چین کاری به کاری هیچکدام از موارد بالا ندارد و ما را مجبور به هیچ شرطی نمی کند
🛢 تازه چین در تمام این مدت بزرگترین خریدار نفت ما بود
✍️ پس ما با چین و روسیه و کشورهای همسایه می توانیم بدون دخالت آنها در سیاست داخلی و خارجی کشور قرارداد داشته باشیم
✍️ آمریکا از شیطنت ها و زور گویی هایش و از دشمنی با مردم ایران و ترور دانشمندان و سرداران ما دست بردار و گذشته را جبران کند
اگر حسن نیت داشت و اثبات کرد بیاد برای قرارداد
ساده لوحی است که به آمریکا و اسراییل و ... اعتماد کنیم
⁉️ یه سئوال اساسی ذهنم را مشغول کرده به نظرتان
💭 چرا آمریکا و اسراییل و گروههای منافق مخالف جمهوری اسلامی اینقدر از این قرارداد ایران و چین متنفرند و بدشان می آید و آنرا نهی می کنند ؟
🤔 اگر واقعا ایران استقلاش را از دست می دهد که اسرائیل و آمریکا و منافقین داخلی و خارجی باید خوشحال باشند که جمهوری اسلامی داره نابود میشه
✅ پس نگرانی دشمن از این قرارداد دقیقا نشان دهنده این است که این قرارداد به نفع ایران است و .....
🕍 ایران هر کاری کند صهیونیست که کلا تصمیم گیرنده اصلی آمریکا است دشمن درجه اسلام و ایران است و تا ما را نابود نکنند دست بردار نیستند و خودشان می گن و ابایی هم ندارند.
@talebieh_tabriz
باطلاع محترم ميرساند؛
ایام شهريه روزهاي شنبه، يكشنبه و دوشنبه
از ساعت: 8:30 صبح الي 12ظهر.
🗳 شرکت در انتخابات واجب عینی است یا کفایی؟
🗂 پرونده «مرجعیت و انتخابات» در شمارههای گوناگون به بازخوانی نظرات، مواضع و استفتائات انتخاباتی مراجع عظام تقلید از زمان پیروزی انقلاب تا به امروز خواهد پرداخت.
🔻 پاسخ رهبرمعظمانقلاب:
❓سؤال: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعاً واجب و عدم شرکت حرام است؟
🔅جواب: شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
❗️سؤال: آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
🔅جواب: واجب عینی است.
◻️منبع: khamenei.ir
@talebieh_tabriz
🔶️ اهم سخنان نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی در برنامه تلوزیونی پیام جمعه شبکه استانی سهند؛
🔹️همانطور كه كعبه به نام خداست (بیت الله) و سرزمین مكه، سرزمین ضیافت است، #رمضان هم ماه خداست و این زمان هم، زمان ضیافة الله.
🔹️ انسان فقط با خدا آرام مى گیرد، بدون ارتباط و یاد خدا، بشر نه تنها همیشه احساس كمبود و نقص دارد بلكه اساسا بهره اى از انسانیت ندارد و گرفتار خودفراموشى است.
🔹️ بعد از قطع ارتباط آمریکا با ایران امام خمینی (ره) فرمودند با این کار ملت روی پای خود خواهد ایستاد.
🔹️ روز ملی فناوری هسته ای ، روزی است که تحقق شعار « ما می توانیم » عملی شد.
🔹️ اخلاص، نایل شدن به «انقلاب اسلامى انفسى» ، نگاه توحیدى به پدیدههاى عالَم و تبیین باطن و ملكوت آن پدیده ها و عهدآگاهى و برنتافتن ولایت طاغوت و دلدادگى به ولایةالله كه تجلى آن در انتظار فرج و فعالیت در جبهه فرهنگى انقلاب است راز جذابیت قلم شهید آوینى و درخشش نام آن شهید در منظومه هنر انقلاب است
🔹️ شهید صیاد شیرازی میگفت من باید خودم با حضور در میدان به یقین برسم بعد نیروهایم را بفرستم. اگر پشت بیسیم میگویم این کار را باید بکنند، باید بدانم شدنی هست یا نه
🔹️ باور به ضرورت و اهمیت تولید ملى بهرهمندى از روحیه نوآورى و خلاقیت توجه به چارچوبهاى ارزشى جامعه اعتقاد جدى به تولید با كیفیت باور به نظارت درون صنفى شناسایى و تبلیغ مزیتهاى نسبى فرهنگى توجه و احترام و تكریم نگاه و ذایقه جامعه ترویج فرهنگ مسؤولیتپذیرى، پاسخگویى، ضمانتدهى، عذرخواهى و تكریم مشترى و نظم و انضباط در عمل محور اول پیشنیازهاى مرتبط با تولیدكنندگان است.
🔴 هشت توصیه امام هشتم برای روزهای آخر شعبان
🔹 اباصلت میگوید:
در آخرین جمعه شعبان خدمت امام رضا علیهالسلام رسیدم. فرمود:
🔺 ای اباصلت، بیشترِ ماه شعبان سپری شده و امروز آخرین جمعه شعبان است،
پس در روزهای باقیمانده کوتاهیهای روزهای گذشته را جبران بکن و باید به آنچه برایت مهم است اقدام کنی:
۱. زیاد دعا کن.
۲. زیاد استغفار کن.
۳. زیاد قرآن تلاوت کن.
۴. از گناهانت به درگاه خدا توبه کن تا خالصانه به ماه خدا وارد شوی.
۵. هر امانتی که گردنت هست ادا کن.
۶. تمام کینههایی که در دلت نسبت به مؤمنان داری، از دل بیرون کن.
۷. هر گناهی که به آن مبتلا هستی از آن دست بکش و تقوای خدا پیشه کن و در آشکار و پنهان بر خدا توکل کن...
۸. و در روزهای باقیمانده این ماه بسیار بگو:
اللَّهُمَّ إِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنَا فِیمَا مَضَی مِنْ شَعْبَانَ فَاغْفِرْ لَنَا فِیمَا بَقِیَ مِنْهُ...
خداوندا اگر در روزهای گذشته شعبان ما را نیامرزیدی، پس در روزهای باقیمانده بیامرز...
📚 عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۱ / بحارالانوار ج ۹۴ ص۷۳
أللَّھُـمَ_عَجِّلْ_لوَلیِڪْ_ألْـفَـرَج_وَ_فَرَجَنا_بهِ
@talebieh_tabriz
🔸امام صادق(ع): «مَنْ صَامَ ثَلَاثَةَ أَیَّامٍگ مِنْ آخِرِ شَعْبَانَ وَ وَصَلَهَا بِشَهْرِ رَمَضَانَ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ صَوْمَ شَهْرَیْنِ مُتَتَابِعَیْن
🔹هر کس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگیرد و به روزه ماه رمضان وصل کند، خداوند ثواب روزه دو ماه پی در پی را برایش محسوب می کند.
📚 من لا یحضره الفقیه ج ۲، ص ۹۴، ح ۱۸۲۹
@talebieh_tabriz
درس اخلاق استاد احمد عابدی:
ماه مبارک است رمضان در پیش است، ماه عبادت و ماه سیروسلوک و ماه قرآن و ذکر و دعا و توسل است. از ماه مبارک باید خیلی استفاده کنیم. واقعاً حیف است انسان از این دعاها و ذکرها و وردها که در ماه مبارک است بهره نبرد.
بنده خدایی در حال مرگ بود و گریه میکرد. گفتند چرا گریه میکنی؟ گفت به من برمیخورد شما زنده باشید و لا اله الا الله بگویید و من بمیرم و نتوانم لا اله الا الله بگوییم. چهار روزی که زندهایم غنیمت بشماریم و نام خدا و ذکر خدا همیشه بر زبانمان باشد و دلمان به یاد خدا باشد.
حضور قلب این چیزی نیست که ما خیال میکنیم. خیلی از ما تصور میکنیم حضور قلب یعنی وقتی نماز میخوانیم یا ذکر میگوییم، حواسمان باشد که چه میگوییم، این توجه به معنا است نه حضور قلب. یکمرتبه کسی مواظب کلمات نماز است، یکمرتبه کسی مواظب معنای کلماتی است که به زبان میآورد؛ نه آن حضور قلب است و نه این. بنده خدایی گفت من مدتها زحمت کشیدم و الآن که نماز میخوانم از اول تا آخر نماز حواسم هست که چه میگویم و معنای این کلمات چیست. آن بنده خدا هم پس کی نماز میخوانی؟ یعنی اینکه نماز نیست، وقتی انسان حواسش هست که چه میخواند حضور قلب نیست. در کتاب آداب الصلاة امام خمینی بیستوپنج معنا برای حضور قلب ذکر کرده است و اینها حضور قلب نیست.
بههرحال ماه مبارک رمضان ماه عبادت است، یک بخش ارتباط با خدای متعال است و یک بخش آن خدمت به مردم است، چه خدمت مالی و چه خدمت فکری و فرهنگی. کسی کار مشاوره میکند و به مردم مشاوره میدهد، این هم خدمت است و ارزشمند است.
این جای تأسف برای من و شما که طلبهایم دارد. یکوقتی من منزل شهید عماد مغنیه رفتم. همسر شهید به من گفت: من روزی پانزده جزء قرآن میخوانم، یعنی هر دو روز یک ختم قرآن. یک خانمی در جنوب لبنان هر دو روز یک ختم قرآن میکند، امیرالمؤمنین سلاماللهعلیه هم فرمود: إِنَّ دَرَجَاتِ الْجَنَّةِ عَلَى قَدْرِ آيَاتِ الْقُرْآنِ. هر چه در حوزه باشیم و درسخوانده باشیم، اگر قرآن کم خوانده باشیم درجات ما در بهشت بالا نیست. در روایات هست که اگر کسی آدم خوبی بود، اما قرآن کم خوانده باشد در قبر به او میگویند باید قرآن بخوانی تا بهشت بروی؛ یعنی اگر آدم خوبی است اما قرآن نخوانده باشد، بهشت نمیرود تا قرآن بخواند. امیرالمؤمنین علیهالسلام فرمود: فَإِذَا كَانَ يَوْمُ الْقِيَامَةِ يُقَالُ لِقَارِئِ الْقُرْآنِ اقْرَأْ وَ ارْقَ.
دعا کنیم خدا گرفتاریهای مردم را حل کند، این اختلافات و دعواها و کدورتها و تنگنظریها و حسادتها و توهینهای به یکدیگر از جامعه ما کم شود. خیلی جای تأسف است که ما خودمان را مسلمان و پیرو اهلبیت میدانیم و اینقدر به یکدیگر توهین میکنیم و به یکدیگر بدبین هستیم و تخریب میکنیم. اینها با روح دین سازگار نیست. وقتی آقای بروجردی رضوانالله علیه آقای قمی را بهعنوان نماینده به مصر فرستاد. اولین بار که میخواست به مصر برود کنگرهای بود، آیتالله بروجردی به ایشان فرمود این حدیث امام سجاد علیهالسلام را بخوان: اگر کسی را دیدید زیاد نماز میخواند فریب نخورید، این نشانه دینداری نیست. اگر کسی را دیدید زیاد روزه میگیرد فریب نخورید، این نشانه دینداری نیست. نشانههای دینداری چیز دیگری است، اینکه آدم اهل کلک نباشد، کسی اهل سوءظن به مردم نباشد، کسی به دیگری تهمت نزند، اینها نشانه دینداری است. اینکه ما خیلی راحت در حوزه یکی را میگوییم بیسواد است، این نشانه بیدینی است. نماز جماعت بخواند هرروز هم بهوقت بخواند نشانه دینداری نیست.
بخش بزرگی از میراث ما مسلمانان احادیثی است که داریم. در ادیان دیگر مثل یهودیت، مسیحیت، بودا و کنفوسیوس معمولاً کتابی به اسم کتاب مقدس دارند اما معمولاً چیزی بهعنوان حدیث یا کلمات پیشوایان دین خودشان ندارند. ما مسلمانان چیز بسیار ارزشمندی که داریم این احادیث است. قرآن کریم نعمت بزرگی است. به قول علامه مجلسی در بحارالانوار: قرآن مدار و ملاک ایمان است. در کشورهای عربی وقتی بگویند کسی رشته اصول دین درس میخواند یعنی قرآن و حدیث، همان چیزی که ما به آن رشته علوم قرآنی میگوییم؛ یعنی قرآن و حدیث اصول دین است. قرآن کتاب خداست، اصل قرآن است، ثقل اکبر است، همهچیز در قرآن است؛ اما قرآن آنقدر مضامین بالایی دارد که خیلی از ما حتی یک ترجمه قرآن بلد نیستیم چه برسد به تفسیر و فهم قرآن بلکه باید به احادیث اهلبیت علیهمالسلام مراجعه کنیم تا قرآن را بفهمیم. روایاتی در شیعه داریم و روایاتی در اهل سنت هست، همه روایات اهل سنت که باطل نیست، روایات درست هم خیلی زیاد دارند. بعضی از علما کتابهایی نوشتهاند درباره احادیث اهل سنت که با احادیث اهلبیت موافق است. ولی احادیث اهل سنت را سفارش نمیکنم که کسی فعلاً آنها را مطالعه کند. ابتدا احادیث شیعه را مطالعه کند.
پدر علامه مجلسی ملا محمدتقی مجلسی در نجف بود. ایشان در نجف درس میخواند و فیلسوف و عارف بود و بعد تحولی در ایشان ایجاد میشود و فلسفه و عرفان را کنار میگذارد و سراغ حدیث میرود. پسر ایشان هم محمدباقر مجلسی که معروفتر از پدر است میگوید: من عمرم را در کتابهای دیگر خیلی صرف کردم؛ چه فقه، چه اصول، چه کلام، چه فلسفه، اما تعبیر ایشان این است که: ضیعت عمری یعنی عمرم را ضایع کردم (البته من اینگونه نمیگویم تعبیر ایشان است) و دیدم هر چیزی که انسان بخواهد در احادیث اهلبیت علیهمالسلام است. اگر ادبیات بخواهید در روایات هست، اگر تاریخ بخواهید در روایات هست، اگر تفسیر بخواهید اگر اخلاق بخواهید هر چیزی بخواهید در کلمات اهلبیت علیهمالسلام هست. همین بحارالانوار اگر مطالعه کنید در هر دو سه صفحه بحثهای ادبی دارد. اگر اخلاق و معنویت و سیروسلوک بخواهید در روایات هست. واقعاً روایات یک دریایی است. خود مجلسی خیلی در این علوم وارد بوده است. فقیه بهتماممعنا بوده است. آن زمان وقتی مجلسی درس میگفت هزار نفر پای درس ایشان مینشستند. افرادی مثل سید نعمتالله جزایری و ملا صالح مازندرانی پای درس مجلسی بودند. ملاصدرا در روستای کهک قم بود، وقتی حرکت جوهری را در اسفار مطرح کرد قمیها هنوز خبر نداشتند بااینکه در کهک بود اما علامه مجلسی در اصفهان از حرکت جوهری خبر داشت. بحثهای نجوم و هیئت و بحث سماء و عالم نشان میدهد علامه مجلسی در همه این علوم تبحر داشته ولی میفرماید ضیعت عمری و استغفار میکنم و سراغ حدیث آمدم و دیدم هرچه را در علم دیگری میخواستم در روایات وجود دارد. افرادی مانند آیتالله حسنزاده آملی همانطور که صبحها قرآن میخواند همانطور هم حدیث میخواند و این سیره خیلی از علما بوده است که حدیث را عین قرآن که خواندنش و نگاه به قرآن ثواب دارد. معمولاً من و شما معمولاً وقتی قران دست میگیریم قرآن را میبوسیم اما آیتالله حسنزاده اصول کافی و بحارالانوار و وافی را روی سر میگذارد و روی چشم میگذارد و میبوسد، هر وقت میخواهد کتاب حدیثی بخواند ابتدا میبوسد بعد میخواند؛ یعنی کتاب حدیثی اینقدر ارزش دارد. بعضی علما که الآن هم زندهاند، اگر قلمی که با آنیک حدیث نوشتهاند در اتاقی باشد پای خود را در آن اتاق دراز نمیکنند به احترام این قلم در آن اتاق نمیخوابند و پای خود را دراز نمیکنند. بههرحال به حدیث اهمیت بدهیم، حدیث بخوانیم، حدیث نورانیت میآورد. این درسهای فقه و اصول خیلی خوب است اما همیشه این نکته در ذهن شما باشد، وقتی میگوییم فلان بزرگ مثل شیخ انصاری این حرف را فرموده است و دو اشکال به ایشان میکنیم، بههرحال اشکال به بزرگان قساوت قلب میآورد، در این شکی نیست. اگر میخواهیم این قساوت قلبها نباشد، إِنَّ هَذِهِ الْقُلُوبَ تَمَلُّ كَمَا تَمَلُّ الْأَبْدَانُ فَابْتَغُوا لَهَا طَرَائِفَ الْحِكَمِ، این قلبها زنگ میزند برای برطرف کردن زنگ احادیث و حکمتهایی که ائمه علیهمالسلام بیان کردهاند بخوانید.
بزرگواری کتابی نوشته در کلمات قصار امیرالمؤمنین و یازده هزار کلمه را جمعآوری کرده است، در نهجالبلاغه حدود چهارصد کلمه آمده است. کسی دیگری کلمات قصار رسول خدا را جمعآوری کرده است. اگر انسان حدیث بخواند نورانیت دل مییابد، مشکلاتی که این درس و بحثها ایجاد میکند برطرف میکند، دوری از خدا که پیش میآید با حدیث نزدیکی به خدا پیش میآید. میراث گرانبهایی بهعنوان حدیث داریم و این همیشه جز برنامه ما باشد که کتابهایی مثل اصول کافی، توحید صدوق، خصال صدوق، بحارالانوار و اینجور کتابها را در دسترس داشته باشیم و همیشه بخوانیم. آیتالله انصاری شیرازی رضوانالله علیه همیشه سفارش میکرد که هر وقت تبلیغ میروید کتاب سفینة البحار شیخ عباس قمی را ببرید. این کتاب خیلی مطلب دارد و همه آن حدیث و حکایت است که از بحارالانوار گرفته و چیزهایی هم خودش اضافه کرده است و واقعاً کتاب ارزشمندی است. من چند بار تا الآن این کتاب را مثل کتاب درسی من البدو الی الختم خواندهام و واقعاً چقدر مطلب دارد و چقدر این کتاب پرفایده است. چیزهایی که انسان هیچ کجا پیدا نمیکند در این سفینه البحار پیدا میشود.
1400/01/18
⭕️چند راهکار برای جلوگیری از بازنشر اخبار جعلی
▫️فکر کنید
▫️منبع (اعتبار و اصالت) را بررسی کنید
▫️مراقب مطالبی که راست و دروغ را بهم آمیخته باشید
▫️احساساتی نشوید
▫️بدون بررسی، مطالب را به اشتراک نگذارید
💢در ایام انتخابات که سرعت و تعداد نشر اخبار جعلی و شایعات بیشتر میشود، در برابر مطالب منتشر شده در فضای هوشمندانه تر رفتار کنیم.
✅#عصر_هوشمندی، مجموعه تخصصی سواد رسانهای و اطلاعاتی
@asrehooshmandi
@talebieh_tabriz