voice.ogg
131.6K
Sajad R:
سلام اگه میشه بگید چرا نمیشه از طریقه تلگرام شرکت سوالاتمونه از شما پرسید
شما تویی یکی از فیلمهای که فرستادید گفتید #شربت_خوریها را برای #کیک_گرده استفاده میکنید ایا همیشه #کیک میدید یا در مواقع خاصی ممنون
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
voice.ogg
181.5K
سلام مهندس ممنون که زحمت میکشید جواب های #زنبورداران رو با گشاده رویی میدید...
استاد به نظرتون پرداختن به بحث تولید #ژله در شرایط کنونی #صنعت_زنبورداری_ایران منطقیه یا بهتره تمرکز روی بحث #عسل باشه ،
باتشکر ممنون میشم در صورت امکان جواب بدید🌺🙏
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
voice.ogg
209.5K
استاد تو #زنبورستان خودم احتمال اینکه ردیف جلویی زنبورستان باردیف عقبی #کارگرهای ردیف جلویی امکانش هست داخل ردیف عقبی برود.
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
voice.ogg
405.9K
سلام استاد خسته نباشی شرمنده میخواستم درباره عسل طبیعی که #رس میکنه یه مطلبی بزاری
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
هدایت شده از کانال زنبورداری در ایران
پرسش و پاسخ در خصوص کفی در گروه زیر 👇
https://eitaa.com/joinchat/8978696C70c8c85e71
voice.ogg
95K
با عرض خسته نباشید به خاطر وقتی ک برای دوستان میزارین
دوتا سوال داشتم
برای اینکه #ملکه های #باکره جعبه ها رو اشتباه نکنن چ علامت و یا رنگ هایی رو سمت ورودی جعبه استفاده کنیم؟
و اینکه ایا این #ملکه ها ک توی جنوب جفت میخورن کیفیت لازم رو دارن یا باید بعد بازگشت از جنوب اونا رو عوض کنم
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
voice.ogg
304.5K
سلام اقای مهندس روزتون خوش.من الان توی #زنبورامون #تخم خراب پیدا میکنم داخل قابا.تخمی که بوی خیلی بدی هم میده.این بیماری چیه و اصلا راه درمانش چیه؟به من گفتن #پنی_سیلین بپاشم رو قابا.ممنون
و یه سوال دیگه اینکه گرفتن #ژله_رویال به صرفه تر یا #گرده_گل؟شنیدم که میگن اگه گرده گل بگیریم کیسه گرده جمع کن زنبور پاره میشه و دیگه نمیتونه گرده بیاره و ژله کمتر اسیب میزنه به زنبور.مرسی🙏
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
@talghihe_maleke
هدایت شده از کارنیکا
ترکیبات شیمیایی عسل طبیعی
#ساکارز 1 درصد
#مالتوز 9 درصد
#گلوکز 31 درصد
#فروکتوز 38 درصد
#آب 20 درصد
دیگر ترکیبات 1 درصد
نکته: آب عسل بسته به منطقه جغرافیایی و #نژاد_زنبور از 13 تا 20 درصد متغیر است، مثلا #عسل_مرکبات به مراتب #رطوبت (آب) بیشتری دارد.
ساکارز نیز بستگی به #گل و #گیاه داشته و در گل #کنار به مراتب بالاتر است.
استاندارد ایران تا 5 درصد ساکارز، جزء عسل های طبیعی تعریف گردیده و در بعضی #استانداردهای دیگر کشور ها، ملاک ساکارز 3 درصد است.
جهت تهیه عسل با ما در ارتباط باشید
@shariff
کانال فروشگاه
@angapin
کارنیکا
@carnica