eitaa logo
بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران
1.4هزار دنبال‌کننده
240 عکس
63 ویدیو
10 فایل
کانال بومی سازی اطلاعات اروپایی در صنعت پرورش زنبورعسل (مطالب تماماً از کانال تلگرامی مهندس عطائیان می باشد) مدیر کانال @shariff
مشاهده در ایتا
دانلود
voice.ogg
131.6K
Sajad R: سلام اگه میشه بگید چرا نمیشه از طریقه تلگرام شرکت سوالاتمونه از شما پرسید شما تویی یکی از فیلم‌های که فرستادید گفتید را برای استفاده میکنید ایا همیشه میدید یا در مواقع خاصی ممنون بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
voice.ogg
181.5K
سلام مهندس ممنون که زحمت میکشید جواب های رو با گشاده رویی میدید... استاد به نظرتون پرداختن به بحث تولید در شرایط کنونی منطقیه یا بهتره تمرکز روی بحث باشه ، باتشکر ممنون میشم در صورت امکان جواب بدید🌺🙏 بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
voice.ogg
209.5K
استاد تو خودم احتمال اینکه ردیف جلویی زنبورستان باردیف عقبی ردیف جلویی امکانش هست داخل ردیف عقبی برود. بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
voice.ogg
405.9K
سلام استاد خسته نباشی شرمنده میخواستم درباره عسل طبیعی که میکنه یه مطلبی بزاری بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
پرسش و پاسخ در خصوص کفی در گروه زیر 👇 https://eitaa.com/joinchat/8978696C70c8c85e71
voice.ogg
95K
با عرض خسته نباشید به خاطر وقتی ک برای دوستان میزارین دوتا سوال داشتم برای اینکه های جعبه ها رو اشتباه نکنن چ علامت و یا رنگ هایی رو سمت ورودی جعبه استفاده کنیم؟ و اینکه ایا این ها ک توی جنوب جفت میخورن کیفیت لازم رو دارن یا باید بعد بازگشت از جنوب اونا رو عوض کنم بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
voice.ogg
304.5K
سلام اقای مهندس روزتون خوش.من الان توی خراب پیدا میکنم داخل قابا.تخمی که بوی خیلی بدی هم میده.این بیماری چیه و اصلا راه درمانش چیه؟به من گفتن بپاشم رو قابا.ممنون و یه سوال دیگه اینکه گرفتن به صرفه تر یا ؟شنیدم که میگن اگه گرده گل بگیریم کیسه گرده جمع کن زنبور پاره میشه و دیگه نمیتونه گرده بیاره و ژله کمتر اسیب میزنه به زنبور.مرسی🙏 بومی سازی زنبورداری اروپایی در ایران @talghihe_maleke
هدایت شده از کارنیکا
ترکیبات شیمیایی عسل طبیعی 1 درصد 9 درصد 31 درصد 38 درصد 20 درصد دیگر ترکیبات 1 درصد نکته: آب عسل بسته به منطقه جغرافیایی و از 13 تا 20 درصد متغیر است، مثلا به مراتب (آب) بیشتری دارد. ساکارز نیز بستگی به و داشته و در گل به مراتب بالاتر است. استاندارد ایران تا 5 درصد ساکارز، جزء عسل های طبیعی تعریف گردیده و در بعضی دیگر کشور ها، ملاک ساکارز 3 درصد است. جهت تهیه عسل با ما در ارتباط باشید @shariff کانال فروشگاه @angapin کارنیکا @carnica