🔻 دکتر جلیلی: در دولت من هر دانشگاه یک دولت سایه است
دکتر سعید جلیلی در جمع دانشجویان شریف؛
🔹در دولت من هر دانشگاه یک دولت سایه است، چرا که دانشگاه مشکل گشایی برای حل مسائل کشور است و اگر می گوییم که یک جهان فرصت یک ایران جهش موتورش باید در دانشگاه باشد.
🔹اولین خواهش من از دانشجویان است این است که چگونه می توان وضعیت کشور را به یک وضعیت مطلوب رساند و اگر می خواهیم دولت قوی داشته باشیم به صرف برگزاری جلسه و بودجه نیست. دولت اگر می خواهد جهش در کشور صورت بگیرد باید از توانمندی های آحاد مردم استفاده کند.
🔹اولین اقدام شناسایی نخبگان دانشگاهی است. مثلاً می خواهیم کسری بودجه را برطرف کنیم ارز آوری و ایجاد اشتغال داشته باشیم باید از ظرفیت بزرگ دانشگاهی استفاده کرد.
🔹اساتید دانشگاهی که ۳۰ سال در دانشگاه شریف مشغول بوده باید از این ظرفیت ارزشمند در جهت رفع مشکل اقتصادی استفاده کرد و این نیازمند برنامه ریزی است
.
🎊☀️بهره برداری از شهرک تخصصی انرژی خورشیدی راین
فاز اول شهرک تخصصی انرژی خورشیدی راین با مساحت ۷۰۰ هکتار به بهرهبرداری رسید. ۱۰ مگاوات متقاضی در استان کرمان برای استقرار در این شهرک و ۱۰ مگاوات از خارج استان سرمایهگذار داره.👌
بیشتر بخوانید
#آببرقگازتلفن
.
🔻 دکتر جلیلی: نباید کشور را معطل مذاکرات نگه داشت/وقتی همه در مورد برجام سوت میزدند این ما بودیم که ۶ جلسه آن را نقد کردیم
دکتر سعید جلیلی در جمع دانشحویان شریف:
🔹صدها ظرفیت دانشجویی و علمی آمادگی دارند تا به شکوفایی کشور در ذیل یک جهان فرصتی که وجود دارد، نقش آفرینی کنند.
🔹امروز این دولت است که به کمک دانشجویان و اساتید نیاز دارد.
🔹بنده خودم عضو تیم مذاکره کننده بودم؛ ولی نباید کشور را معطل مذاکرات نگه داشت که در آخر در بسیاری از سانتریفیوژها بتن بریزیم و در مقابل تمام خواستههای طرف مقابل گردن خم کنیم؛ در آخر هم دلار ۱۰ برابری را تحویل دولت بعدی دهیم.
🔹وقتی همه در مورد برجام سوت میزدند این ما بودیم که ۶ جلسه آن را نقد کردیم.
.
⭕️ جلیلی برعکس سه نامزد قبلی مدعی است انقلاب اسلامی به زنها خدمت کرده است و از مورگان شوستر و کتابش دلیل آورد.
👌احسنت به نگاه آقای جلیلی در حوزه زنان
از جایگاه شکوه و قدرت به زن نگاه کرد و قوی تر از زن تمدن غربی معرفی کرد
✍️عالیه سادات
.
⭕️میدونستید مسأله گشت ارشاد که در دولت احمدی نژاد کنار گذاشته شد توسط دو اصلاح طلب زنده شد و فیلم ساپورت پوشها رو نمایش دادند در مجلس کیا بودن بله علی مطهری و پزشکیان!
اصلاً دروغ و تناقض سرلوحه ی این جماعته
.
❌ تمام تلاش پزشکیان و پورمحمدی برجسته کردن فتنه ززآ و سیاه نمایی از قانون حجاب و استفاده ابزاری از زنان است.
✅تمام تلاش جلیلی و قاضیزاده و زاکانی برجسته کردن ماهیت زن ایرانی و نقش دادن به آنها است.
.
⭕️ تلگرام در ناآرامیهای دی ۹۶ به دستور رییس جمهور و رییس وقت شورای عالی امنیت ملی یعنی حسن روحانی فیلتر شد؛ زمانیکه آذری جهرمی (حامی پزشکیان) نیز وزیر وقت ارتباطات بود! سال بعد یعنی ۹۷ تلگرام با حکم بیژن قاسمزاده قاضی دوره ریاست آملی لاریجانی برای همیشه فیلتر شد.
قابل توجه که بیژن قاسمزاده در دوره ریاست آیتالله رئیسی در قوه قضائیه و در پروندهی طبری محاکمه شد.
#فراموش_نکنیم
.
🔻 دکتر جلیلی: در ماجرای fatfبه جای طلبکاری، میخواستند بدهکار شوند که ما زیر بار نرفتیم
دکتر سعید جلیلی در جمع دانشجویان شریف:
🔹امروز موضوع برجام قدیمی شده است.
🔹برای جلوگیری از تورم و اقتصاد باید با پولشویی مبارزه کنید و راه دیگر مبارزه با تروریسم است و کشور ما پیشتاز مبارزه با تروریسم است. این مسائل از ضرورت هایی بود که درFATF مطرح شد
🔹این خط کشی های سیاسی و جناحی نمی تواند به جواب سوالات دانشجویان پاسخ دهد، بلکه باید جلسات پرسش و پاسخ دانشجویان از تمامی طیف ها و سلایق استفاده شود و تلاش داریم در جلسات در دانشگاه ها خواسته ها تمامی طیف ها و نگاه ها را بشنوم تا برای رفع مشکلات تصمیمات درستی بگیرم.
🔹در بحث FATF که آقای پورمحمدی در مناظره بیان کردند، اصل ماجرا بر سر مبارزه با پولشویی بود، ما ۳۹ بند آن را اجرا کرده بودیم و دوستان به جای طلبکاری، میخواستند بدهکار شوند که ما زیر بار نرفتیم، به آقای پورمحمدی گفتم شما که میگویی این قانون اینطور باید اجرا شود چرا خودتان آن را اجرا نمیکنید؟
.
.
♨️ بیانیه دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مورد اظهارات پزشکیان
🔹جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان کاندیدای محترم انتخابات ریاست جمهوری؛ ضمن عرض سلام و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای خدمت و آرزوی سلامتی برای مقام معظم رهبری و تمام خدمتگزاران نظام جمهوری اسلامی؛ اظهارات حضرتعالی در برنامه میزگرد فرهنگی مورخ ۱۴۰۳/۳/۳۰ حاوی نکاتی بود که دانشگاه علوم پزشکی تبریز را بر آن داشت که جهت روشنگری و رفع ابهامات، جوابیهای خدمت مردم شریف ایران ارائه نماید.
🔹۱- حضرتعالی در سخنان خود از بکارگیری افراد تازه کار در مسئولیتها انتقاد نمودید و فرمودید مگر میشود یک نفر دانشیار را مسئول استاد قرار داد. بایستی بگوییم، در انتصابات روسای دانشگاهها، قوانین و مقررات شورای عالی انقلاب فرهنگی مراعات می شود و اگر مغایرتی باشد، انتصاب صورت نمی گیرد.
🔹گفتنی است وقتی در سال ۱۳۷۳ بر مسند ریاست دانشگاه علوم پزشکی تبریز منصوب شدید، یک استادیار ۴۰ ساله تازه کار بودید و حال آنکه در آن زمان، اعضای محترم هیئت علمی، در سابقه و سن و رتبه علمی بالاتر از جنابعالی بودند و در انتصاب های جنابعالی در مسئولیت های سنگین و حساس نیز، سابقه، تجربه و صلاحیت علمی مهم نبودند.
🔹۲- حضرتعالی یکی از اعضای جذب هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بودید و میدانید که در این دانشگاه، در طی دولت شهید رئیسی، نهایت دقت برای رعایت قانون در جذب هیئت علمی شده و حتی یک مورد جذب سلیقه ای اتفاق نیفتاده است.
🔹شایان ذکر است در دوران تصدی ریاست دانشگاه توسط جنابعالی و معاونت آموزش وقت دانشگاه، با گزینش سلیقهای، تعداد زیادی از قبول شدگان در آزمون دستیاری رد صلاحیت شدند و به جای آنها نفرات دیگر با نمرات بسیار پایین که همفکر جنابعالی بودند جایگزین شدند، که این افراد به « قبول شدگان با سهمیه پزشکیان » معروفند.
🔹آیا این اقدام را در جهت اجرای عدالت انجام دادید؟ یکی از این قبول شدگان از هموطنان ارمنی بود که با وجود چند نوبت قبولی در آزمون دستیاری قربانی گزینش سلیقهای سیستم آموزشی جنابعالی شده و چند سال از ادامه تحصیل بازماند. (افراد مذکور و مستندات، حاضر و آماده ارائه هستند)
🔹۳- فرمودید که رئیس و برخی معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز فارغ التحصیل دانشگاه آزاد اسلامی هستند و اساتید زمان تحصیل جنابعالی از آمریکا و اروپا آمده بودند. از نظر شما تحصیل در آمریکا خوب است یا بد؟ نوسان های شدید و تندروی های غیرمنطقی در اعلام موضع جنابعالی جای تامل دارد چرا که در مواضع تان در دهه ۷۰ بسیاری از همین اساتید تحصیل کرده در آمریکا و اروپا را ضد انقلاب خطاب کرده و همین جریان افراطی منجر به فرار بخشی از نخبگان از کشور شد.
🔹آیا منظور شما این است که هر کس در دانشگاه آزاد اسلامی تحصیل نموده حق انتصاب در مسئولیتی را ندارد و یا مشکلی از بابت صلاحیت علمی و یا اخلاقی دارد، در صورتی که دانشجویان علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، امتحان علوم پایه و پرانترنی و آزمونهای تخصص و فوق تخصص را با دانشجویان دانشگاههای دولتی میگذرانند و تعدادی از آنها حائز رتبههای برتر در این آزمونها هستند و رئیس و معاونینی که شما از ایشان صحبت به میان آورده اید، فارغ التحصیلان پزشکی عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بوده و مدارج تخصص، فوق تخصص و فلوشیپ خود را در بهترین دانشگاههای وزارت بهداشت سپری نموده اند، که مسئولین و اساتید دانشگاهها شاهد کیفیت تحصیلی و کاری شان میباشند.
🔹آیا این موضوع که شما فارغ التحصیلی از کشورهای آمریکا و اروپا را نشانه ارزش و باسوادی میدانید، نشان از خودتحقیری ندارد؟ چرا که بسیاری از متخصصین و اساتید دانشگاههای کشور عزیزمان ایران بویژه دانشگاه بزرگی همچون دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر دانش و رتبه علمی، بالاتر از فارغ التحصیلان کشورهای غربی میباشند و این شایستگی خود را در مجامع علمی بین المللی به اثبات رساندهاند. بی تردید کسی که میخواهد سکان دار نظام مدیرتی کشور شود، باید بیش از همه به استعدادها و بنیه علمی درون کشور اعتماد و اتکا داشته باشد.
🔹در پایان، ضمن دعوت خود و همه به تقوای الهی و حق گویی و حق طلبی و تاسی عملی از سیره امیر مومنان حضرت علی (ع)؛ علو درجات روح امام راحل و شهدای جنگ تحمیلی و مدافع حرم، سلامت و امنیت و بهترین روزها را برای ملت شریف ایران از خداوند متعال مسالت مینماییم.
.
🗒 چرا رأی جلیلی در این انتخابات، رشد فراوان داشته و از بدنهی اجتماعی اولیهاش، بسیار فراتر رفته؟! به دلیل سه مزیت منحصربهفرد و بنیادیاش:
۱. آشکار شدن درستی و پختگی موضع گذشتهاش در تجربهی برجام،
۲. باورپذیری عدالتخواهی ساختاری و پاکدستی شخصیاش،
۳. گستردگی برنامههای فکرشدهی عینی و جزئی او.
.