آقایان سالهاست به نام عدالت خواهی، برای کشور هزینه درست می کنند.
آبروی عدالت و عدالت خواهی را هم برده اند.
بی سند و مدرک حرف نزدن که اصل ساده و انسانی مطالبه عدالت است را زیر پا می گذارند.
💠جمهوری اسلامی را که ثمره یک تاریخ مجاهدت است را با عملکرد این مسئول و آن سازمان یکی می دانند و با مشاهده دزدی و حق کشی در یک نهاد، کل نظام را متهم می کنند.
سفره خود را از نظام جدا می کنند و راحت فحش می دهند.
💠بارها از فرمانده میدان نهضت انقلاب و جبهه حق، اخطار جدی گرفته اند که برادران، آنهایی که روی مبانی فکری شان، کار نکردند، ولو خیلی شور و حرارت داشتند، خطا رفتند و عاقبت از مردم جدا شدند.
اما به روی مبارک هم نیاوردند.
💠گفتند عدالت حتی بر ولایت هم مقدم است.
عموما ناامید و سیاه نمایند و گویا نشان انقلابی بودن را همین استیل روشن فکری می شمارند.
هیچ نقطه روشنی در کشور نمی بینند.
اگر دست روی نقاط امیدبخش و پیشرفت کشور و مردم، بگذاری، ماله کش خطابت می کنند.
بیانیه گام دوم رهبری را یک تعارف سیاسی می دانند.
💠مدتهاست که کشور و نظام و مردم را بازنده و تنها منجی و فهیم جامعه را خود می دانند.
روشن است که در مقام قضاوت درستی یا نادرستی حکم خلع لباسی آقای صدرالساداتی نیستم، دوستانی هم که چشم بسته به دادگاه ویژه روحانیت فحش می دهند، خود دانند.
اما بدانید و آگاه باشید، هر جریانی که نسبت روشنی در نصرت به نظام نداشته باشد، عاقبت خوشی نخواهد داشت.
@tamardom
کتابی که واقعا تفسیر است
🔶🔶🔶🔶
عجیب بود این کتاب.
آيات به حسب ظاهر یک فرع فقهی جزیی را مطرح می کند که در بدو امر شاید این طور به ذهن برسد که این آیات در روند هدایت انسان که دغدغه رسول است، چه تاثیری دارد؟
و چه خوش این مساله را رهبری پاسخ میدهند.
💠او قرآن را خیلی خوب می شناسد. با زوایای متعدد و عمیقش آشناست.
از نوجوانی با قرآن مانوس بوده و در مواقع حساس زندگی اش تفال به قرآن قوت قلبش بوده.
از ویژگی های یک جامعه پیشرفته و ایمانی را انس دائمی با قرآن می داند.
💠تفسیر سوره مجادله که حاصل جلسات تفسیری ایشان در سال ۶۱ در دفتر ریاست جمهوری است، کتاب مغتنمی است برای کسانی که طمع، اتصال به اندیشه رهبری و معارف قرآن را دارند.
ایشان در این کتاب آیاتی مثل ظهار و جا باز کردن برای مراجعه کنندگان به رسول الله و درگوشی صحبت کردن و .... را که همیشه به صورت یک دستورالعملهای اخلاقی، فهم می کردیم، در یک توضیح جذاب و ساده، قواعد حاکمیت و حکومت الهی، معنا می کنند.
💠خانمی برای مشکلی که به واسطه ظهار شوهرش برای زندگی شان پیش آمده، به رسول خدا مراجعه کرده است، اما با فضاسازی ویژه ای که در کتاب نسبت به این آیات می شود چه طور کلمات الهی به نطق می آیند و به دل می نشینند و قواعد ارتباط میان رهبری جامعه و مردم استخراج می شود.
💠از اینکه اگر در یک مجلسی برای فردی جا باز کردی تا او هم جایی برای نشستن داشته باشد، قواعد تشکیلاتی استخراج می کند که اساس حرکت و پیشرفت در یک جمعیت و جامعه، محبت بین افراد است و این محبت است که حتی اختلافات فکری و عملی را در خود منحل می کند.
💠کمتر شخصیتی را در میان اندیشمندان دینی سراغ دارم که هم مبانی فکری مستحکمی داشته و نگاههای کلان و مبنایی به معارف دینی را واجد باشد و در عین حال اطلاعات به روز و متنوعی نسبت به جامعه و جهان داشته باشد. بحثهای مبنایی ایشان در ضمن بررسی های روز مثل اینکه طلاق در ادیان دیگر چه جایگاهی دارد، سبک برخورد با سنتهای پیشین در میان اقوام مختلف به چه صورتی است و در اسلام چگونه است. و مباحثی از این دست که امتداد جذابی برای آن مبانی است از مزایای این متفکر جهان اسلام است.
💠💠💠💠💠
علیکم به منظومه فکری مقام معظم رهبری
علیکم به کتاب تفسیر سوره مجادله ایشان
@tamardom
خود خودمان
❇️❇️❇️❇️
پدری درخواستی از دو فرزندش می کند که تا ده روز دیگر برایم یک صندلی راحتی بسازید.
اولی به یکی از رفقایش پولی می دهد و از او که فروشنده قدیمی لوازم خانگی است، صندلی خوبی را می خرد. اما دومی خودش که مهارت کمی در این زمینه دارد دست به کار می شود و بعد از ده روز صندلی ای را نه به کیفیت برادرش و ضعیف تر از او آماده می کند.
🔰پدر از ماجرا خبردار می شود و وقتی روی صندلی ها می نشیند، تنها فرزند دومش را تشویق می کند و می گوید تو از برادرت پیشی گرفتی و من از تو راضی ترم.
در تحلیل موفقیت یا شکست یک حرکت و نهضت،نباید به ظاهر محصول فعلی آن حرکت نگاه کرد.
انقلاب اسلامی با آرمانهای انسانی و الهی روشنی شکل گرفت. یکی از آنها استقلال بود یعنی مملکت ما هر چه که هست، ساخته دست خودمان است. بیگانگان برای ما این وضعیتی که در آن به سر می بریم رقم نزدند.
🔰ما عزم کردیم که خودمان کشورمان را بسازیم و الا مثل امارات و عربستان و ... که کاری ندارد ما هم پول نفت بدهیم برایمان موشک و ماهواره بسازند. ما می خواهیم خودمان باشیم و بدون گدایی ایران را بسازیم.
🔰این استقلال البته هنوز در خیلی از حوزه ها فعلیت پیدا نکرده و ما وابسته هستیم. دلار و قیمتش، یک شبه اقتصاد ما را به هم می ریزد. در برخی حوزه های فرهنگی، هنوز روی پای خود نایستادیم و نگاهمان به غرب است.
اما به لحاظ سیاسی، مستقلیم و کسی برای ما در این حوزه، تصمیم نمی گیرد. هر چند در مسیر بیراهه هم رفتیم.
🔰همین عزم خود را در مشارکت روز افزون مردم در اداره کشور نشان میدهد. رشد مجموعه های مردم نهاد در حوزه های مختلف اقتصادی و فرهنگی و علمی مثل گروههای جهادی، هیئات مردمی، خیریه های پراکنده در سرتاسر کشور، گروههای مطالبه گر عدالت، بنگاههای زودبازده اقتصادی، شرکتهای خصوصی دانش بنیان شاهدی بر این مطلب است.
🔰پیشرفتهای علمی در حوزه های مختلفی مثل موشک و نانو و سلولهای بنیادین، همگی محصول همین عزم و همت است.
و این اراده ملی مهم ترین عامل برای تحقق عدالت اجتماعی است. مردمانی که اراده کرده اند که کشور خود را با عزم خود بسازند. همان عزمی که در این ایام بساط ۲۵۰۰ ساله دیکتاتوری را در کشور جمع کرد.
@tamardom
دل آرام امام
💠💠💠💠
آقای نصیری در یادداشت اخیر خود رهبری کاریزماتیک معنوی امام را آفت اصلی انقلاب و علت مهم به گل نشستن انقلاب اسلامی دانسته اند.
🔰فارغ از بحثهای سیاسی و اینکه در هماهنگی با چه جریانات سیاسی این خط پی گیری می شود، خوب است به صورت علمی به بیانات ایشان پاسخ داده شود، بماند که خلاف واقعهایی هم از زندگی حضرت امام و هم از سیره پیامبر اکرم و امیرالمومنین در متن ایشان وجود دارد.
از قضا یکی از کرامتهای حضرت امام در دوران نهضت انقلاب اسلامی و ده سال زعامتشان بر کشور، این بود که توانستند نظریه ولایت فقیه را با مردم سالاری در عمل و سیره خود از سویی و در ساختارها و نهادهای کشور از سوی دیگر جمع کند.
🔰به اعتراف دوست و دشمن او عصاره و برگزیده امت و ملت بود، فاصله معناداری با اقران خود در میان علماء و سیاستمداران داشت، مردم او را جان جانان خود می دانستند و یک اشاره او کافی بود تا جوانان به عشق لبخند او در میدان دفاع از کشور حاضر شوند و این بس سرمایه گرانبهایی است که چه ناجوانمردانه برخی قصد ستاندن آن از مردم را دارند. او مبعوث شده از میان همین مردم بود(رسولا من انفسهم) تربیت شده دامان همین جامعه بود.
🔰با همه این دارایی ها و برگزیدگی که لطف خدا به روح الله بود، اما او برای خودش تنها یک ماموریت می دید. به حکم آیه
لَقَدْ أَرْسَلْنا رُسُلَنا بِالْبَيِّناتِ وَ أَنْزَلْنا مَعَهُمُ الْكِتابَ وَ الْميزانَ لِيَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْط
تمام تلاش او مانند همه رسولان الهی این بود که مردم را بیدار کند و به صحنه بیاورد و سرنوشت کشور را به دست خودشان بسپرد.
او وظیفه دیگری برای خود نمی شناسد و با هر کس که مخالف دخالت مردم در سیاست به این معنا باشد به شدت برخورد می کند هر چند از خواص و علماء و بزرگان باشد.
🔰او مردم را این طور شناخته و تربیت کرده است که:«خمينى هم اگر براى خدا كار نكند، مردم از بينش می برند؛ نابودش می کنند»
یا در جای دیگر در توصیف مردم این طور می گوید که: «اشتباه نكنيد، اگر خمينى هم با شما سازش كند ملت اسلام با شما سازش نمی کند.»
🔰اساسا یکی از اسرار اینکه ایشان فرمودند با دلی آرام و قلبی مطمئن به جایگاه ابدی سفر می کنم همین بود که او خیالش از طی مسیر انقلاب توسط مردم راحت بود.
در سیره حکومتی ایشان هم به روشنی می بینیم که به محض تحقق انقلاب اسلامی در کنار نهادهای حکومتی مرسوم و موجود، دست به تاسیس نهادهای انقلابی که جوهره آن مردمی است می زند و کمیته های انقلاب اسلامی، جهاد سازندگی، نهضت سوادآموزی، بسیج مستضعفین و ... با دست مبارک ایشان بخشی از تحقق نظریه مردم سالاری در اداره جامعه می شود.
🔰مردم عصر جدید که دوران امام خمینی است به بلوغی رسیدند که اراده کرده اند که اهداف عالیه اسلام را محقق کنند و سر شیفتگی شان به امام و شاگردان حقیقی ایشان هم همین است، چرا که فهمیده اند امام هم جز اسلام و مردم چیزی را نمی خواهد و این از زمین تا آسمان با رهبری کاریزماتیک در فلسفه سیاسی غرب تفاوت دارد.
و السلام علی من اتبع الهدی
🌀🌀🌀🌀
@tamardom
هدایت شده از نشانه ها
بزرگترین سرمایه مردم
🌿 امام از جوانهای این مردم امثال حاج قاسم و مهدی باکری و همت و حججی ها ساخت و تربیت کرد.
🌿 استقلال این کشور را با قیام مردم به آنها داد.
🌿 طرح امام از مردم با مردم و برای مردم است.
🌿 این طرح مردمی توانسته قیام و نهضت مردم را ایجاد کند و 43 سال حفظ کند. این حفظ، معجزه بزرگتری نسبت به اصل قیام است که فرمود: شیبتنی سوره هود لمکان هذه الایه: فاستقم کما امرت و من تاب معک.
🌿 امام و رهبری کاری جز ایجاد و حفظ این قیام ندارند. بزرگترین هدف آنها مردمند و به همین خاطر بزرگترین سرمایه مردم هم امام و رهبری است.
🌿خدا رحمت کند حاج قاسم عزیزمان را که مردم او را از خود میدانستند چون پیرو حقیقی و تربیت شده درست «مکتب امام» بود. ایشون با بغض این چند جمله رو خطاب به رزمنده ها گفتند:
برادران، رزمنده ها، یادگاران جنگ
یکی از شوون عاقبت به خیری، نسبت شما با جمهوری اسلامی و انقلابه
والله والله والله از مهمترین شوون عاقبت به خیری اینه
والله والله والله از مهمترین شوون عاقبت به خیری، رابطه قلبی و دلی و حقیقی ما با این حکیمی است که امروز سکان این انقلاب را به دست گرفته، در قیامت خواهیم دید مهمترین محور محاسبه اینه.
🌿 چرا ایشون ارتباط با امام جامعه رو مهمترین محور محاسبه و مهمترین شان عاقبت به خیری میدانند؟
🌿 در طرف مقابل یک عده به دنبال زدن همه مولفه های قدرت مردمند. فراتر از مشکلات ناشی از تحریم و فشارهای بیرونی یک فشار همه جانبه رسانه ای هست که میخواهد بر ذهن مردم اینگونه القا کند که همه چیز از دست رفته است تا کاری را که آنها در میدان نظامی و سیاسی و اقتصادی نتوانستند به سرانجام برسانند در میدان رسانه و اذهان مردم انجام دهند.
🌿 شکست آنها در «آخرین راهبرد و سیاستشان» یعنی «تحریم اقتصادی» روشن شده است اما هنوز به جنگ رسانه ای امید دارند. «جنگ روایتها» یی که آنقدر وقیح است که حتی به امام در دهه فجر توهین میکند. البته به نظرم رهبری امام هم برای آنها بهانه ای است که «رهبری» را بزنند یعنی به اسم مردم بزرگترین سرمایه مردم را مخدوش کنند.
🌿 غافلند از سنتهای الهی که فرمود يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ.
https://eitaa.com/neshanha
هدایت شده از خانه طلاب جوان
#یادداشت
✅ اسلام متحجر و اسلام سکولار دو روی یک سکه
🔻 به بهانۀ متن جدید مهدی نصیری و بروز تفکر نوحجتیه ای او
"یریدون لیطفئوا نورالله بافواههم و الله متم نوره ولو کره الکافرون"
🔸 آن روز که امام بزرگوار ما به ما تذکر می داد که تفکر #انجمن_حجتیه از بین نرفته است، و این مارهای خوش و خط خال در کمین هستند، کسی باور نمی کرد این مارها در آستین در حال پرورش بوده باشند.
🔸 بروز #نوحجتیه با همان تفکرات سرعت گرفته است. اما...!
🔸 اما نکته ای که اخیرا آقای #مهدی_نصیری در یادداشت جدیدش در مورد رهبری کاریزماتیک و فرهمند #امام_خمینی قدس سره نوشته هم از جهت کبری و هم از جهت صغرای استدلال مخدوش است.
🔸 اولا چه کسی گفته رهبری امام کاریزما بوده است؟ این بافتۀ جامعه شناسان بیخبر از ماجرا، کجا بر امام ما تطبیق دارد؟ امام سالها مبارزه کرد در غربت و مشروعیتش را نیز از #ولایت اعتباری از جانب خدا دارد نه از قدرت کاریزماتیکش.
🔸 و این که در طول #دوران_مبارزه و دوران ولایت ظاهریاش بعد از انقلاب نیز قدرت فرهمند داشته و کسی را یارای نقد او نبوده غلط و دروغی دیگر است. ذکر گوشه ای اندک از تاریخ کفایت میکند برای این دروغ آشکار؛
- ماجرای نزاع و قهر سید محمود دعائی با امام در دفاع از مجاهدین(پس از استنکاف امام از حمایت از سازمان منافقین)
- نامۀ تند و توهینآمیز آقای هاشمی به امام در مورد عملکرد بنی صدر
- مباحثات فقهی برخی رجال حوزوی با امام(از جمله آقای آذری از جامعه مدرسین و برخی اعضای شورای نگهبان)
- گفتگوهای صریح میان امام و برخی مراجع وقت
- نامه های شاگردان امام (مانند آیتالله خامنهای و آیتالله قدیری)
- مناقشات قائم مقام رهبری وقت و نامههای تندی که به امام می فرستاد
- نامههای موهن #نهضت_آزادی و شخص #بازرگان به امام
- مباحثات تخصصی برخی فرماندهان جنگ با امام و حتی اتخاذ برخی تصمیمات مخالف با حضرت امام مانند ورود ناب آمریکایی به خلیج فارس، ماجرای مک فارلین، ارسال نیرو به سوریه و...
🔸 موارد مذکور و بسیار موارد دیگر که در تاریخ ثبت است، نشان از این دارد که نوحجتیهایها عامدانه و عالمانه تاریخ را انکار می کنند تا پنجه بر صورت آفتاب بکشند و انتقام بگیرند!
ولی باید گفت:
ای مگس عرصۀ سیمرغ نه جولانگه توست
عِرض خود می بری و زحمت ما می داری
🔸 عقدهگشاییهای امثال نصیری ارزش پاسخ ندارد، اگرچه میتوان تفصیلیتر به مرور تناقضات و تحریفات آن یادداشت موهن پرداخت اما اجمالا گفتنی آنکه:
1⃣ ۱. هرچند در تمام مواردی که محل گفتگوی جدی با حضرت امام بود، معلوم شد که حق با حضرت امام بوده است و اگر راه امام را می رفتیم سریعتر و امن تر به ساحل نجات می رسیدیم.
2⃣ ۲. قبل از امام همین فقه و همین قرآن و همین نهج البلاغه و همین ایران بود و ما هیچ نداشتیم! او که به صحنه آمد همچون وجود که بر ماهیات می تابد بر ما تابید و ما را زنده کرد.
3⃣ ۳. سکولارهای تازه به میدان رسیدۀ حوزوی و غیر حوزوی که عمدۀ آن ها سال ها نمک خورده اند و نمک دان می شکنند، مصداق این آیه کریمه اند: "هُوَ الَّذي أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدىٰ وَدينِ الحَقِّ لِيُظهِرَهُ عَلَى الدّينِ كُلِّهِ وَلَو كَرِهَ المُشرِكونَ"
4⃣ ۴. چه تلاقی جالبی که سکولارهای حوزوی در ماجرای آیت الله صافی و متحجرین دقیقا با هم میدان می آیند. حساب و کتاب نمی کنند ولی حقانیت فرمایشات حضرت امام را فریاد می زنند.
✏️ نویسنده: استاد #مهدی_قریب
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
▪️مثل خیلی از اتفاقات هولناک باز ماجرا از فضای مجازی ول و رها و بی صاحب شروع میشود.
روابط نامشروع زنی که زندگی خوبی از قضا دارد و یک بچه هم دارد و بچه ای هم که به تازگی سقط شده اما... چه میشود که هفده سالش است اما سر از ترکیه و ازدواج با مردی سوری در می آورد. واقعا دل انسان را به درد می آورد. لعنت به این فرهنگ جاهلی
▪️عکسهای ازدواج را برای شوهرش میفرستند، خونش به جوش می آید.
به گفته مادرش در و همسایه دائم تحریکش می کردند که غیرت نداری اگر زنده اش بگذاری، مرد نیستی اگر .... لعنت به این فرهنگ جاهلی
▪️این قدر این فرهنگ جاافتاده است که برادر مقتول هم در قتل خواهرش، همدستی کرده و برای شستن بی آبرویی و بی غیرتی، سر زن جوان را در محله چرخانده. باورکردنی نیست.
کجایند مسئولین فرهنگی شهر، کجاست حوزه، که با این منش جاهلی مبارزه کند.؟!
▪️کجاست قانون پیشگیرانه ای که از وقوع همچون جنایاتی جلوگیری کند؟!
به فرض که اولیای مقتول از قصاص صرف نظر کنند، جرم ایجاد رعب و وحشت عمومی حتما اعدام خواهد بود.
@tamardom
جای خالی پدرها را چه مردانه پر کردی!
اصلا انگار که بابایشان هنوز هست، با همان صمیمیت و صفا.
بابایش که رفت برای دفاع از حرم و کشور و ناموس، قول داده بود که این بار که مشهد رفتیم، یک انگشتر باحال بخریم، آخه خیلی مرد شدی!
رفت و نیامد و اینی که می بینید شد
افتخارش نوش جانت فرزند شهید
#مدافعان_حرم
#روز_پدر
#سید_علی_خامنه_ای
کلمه حقی که نتیجه غلط داد!!
🌀🌀🌀
مخالفین طرح شفافیت معتقدند که این طرح، منجر به نهادینه شدن پوپولیست در میان تصمیم گیران نظام میشود.
نماینده مجلس دائم به این فکر می کند که چه رایی بدهم که خوش آیند مردم باشد. تازه در تعارض میان مصلحت شهرستان خودم و مصالح ملی چه کنم؟
💠در مسائل سرنوشت ساز که رسانه ها می توانند بر خلاف واقعیت، ذهن ها را منحرف کنند و برای تصمیم گیران دلسوز، هزینه درست کنند، چه؟
یک فضای ملتهب اجتماعی که ضعف و انفعال ما در فضای رسانه ای، آن را تشدید میکند.
اما .....
💠 با همین استدلال عده ای ابتدای انقلاب، نظرشان بر این بود که انتخابات بر اساس رای و نظر عده ای از نخبگان جامعه برگزار شود، که حضرت امام، خطر این تفکر را از اندیشه جدایی دین از سیاست بیشتر دانستند.
هنر و کرامت امام این بود که به همین مردم اعتماد کرد و مزد این اطمینان، شد انقلاب اسلامی و حفظ نظام با این همه گرگهای وحشی جهانی
مگر امام نمی دانست که مردم، اشتباه می کنند، انتخاب غلط مرتکب میشوند، بنی صدر را خط امامی می پندارند و....؟!
💠می دانست اما راه همین است، سلوک و رشد جامعه جز از مسیر آگاهی، اراده و حضور آحاد مردم نمی گذرد و پنهان کاری و عدم شفافیت یعنی مردم غریبه اند، باید کنار باشند، دانستن حقشان نیست، بنا نیست اراده های آنها در اداره کشور، لحاظ شود و....
هزینه دارد؟
💠باشد پای هزینه های آن بایستید، با مردم صحبت کنید، قدرت تبیین خود را بالا ببرید، از ظرفیت بی نهایت مردم سود ببرید. هزینه های آن را به حداقل برسانید. این همه منافعی که دارد را نمی بینید؟!
چقدر بابت این عدم شفافیت، میدانهای فساد و افساد، فراگیر شد.
چقدر خناس، قدرت عرض اندام پیدا کردند.
چقدر زحمات و خون دلهای دلسوزان، دیده و شنیده نشد تا جایی که دچار چالش ذهنی شدیم، نا امید شدیم، گرهی که بنا به شهادت رهبری، هنوز باز نشده و نیاز به جهاد تبیین هست.
💠امید که این بار این طرح رد نشود و بابی باشد برای شفافیت در بقیه نهادها
#شفافیت
#طرح_شفافیت_آراء
«طرح کلی اندیشه مقاومت کتاب» کتاب سال حوزه شد.
💠💠💠
خبر خوشحال کننده ای برای خانه طلابی ها است. این کتاب که حاصل مباحثات مفصل اعضای خانه طلاب در چهل سالگی انقلاب اسلامی و به همت و قلم دوست عزیزمان حاج علی مهدیان بود، تلاش می کند با یک نگاه منظومه ای و مبتنی بر اندیشه های امام و رهبری، پیشرفت انقلاب اسلامی را روایت کند. روایتی نه از جنس اعداد و ارقام که آثاری چون صعود چهل ساله، زحمت آن را کشیده است.
🌀بازخوانی چهل سال انقلاب اسلامی، بر اساس یک تغییر انفسی در مردم که تا سر حد تشکیل و حفظ نظام اسلامی پیش رفته است و جوهر پیشرفت را در جان و فعل مردم پی گیری می کند.
🌀شاید هنوز خیلی باورشان نیست که انقلاب اسلامی، پله های ترقی را در این سالها یکی پس از دیگری طی کرده است. کتاب دقیقا همین گره ذهنی و چالش معرفتی که مورد تحذیر مکرر رهبری قرار گرفته است را نشانه گرفته است.
🌀جریان انقلاب اسلامی که امروز به امر رهبری، مکلف به جهاد تبیین شده است، نیاز مبرمی به تولیداتی از این جنس دارد. تبیین باید اصالتهای فکری انقلاب اسلامی را واجد باشد و الا گرفتار گفتمان های چپ و راست خواهد شد و عملا انقلاب را تبیین نمی کند.
این انتخاب، نشان یک بلوغ در عاقله حوزه علمیه و خود اماره رشد این نهاد علمی است که بنا دارد پشتیبان نظام اسلامی باشد. نظامی که آرزوی انبیاء و اولیاء الهی را محقق کرده است.
🌀به همه دوستان و عزیزانی که می خواهند با عمق اندیشه مبنایی و راهبردی انقلاب اسلامی آشنا شوند و در جنگ روایتهای امروز، مجهز باشند، خواندن این کتاب را توصیه می کنم.
@tamardom
هدایت شده از نشریه عهد
1_1504772257.mp3
18.8M
🔹 دوره #منشور_روحانیت
🔺جلسه اول
🔵 استاد: حجتالاسلام کاظمزاده
🔸بیانات مقام معظم رهبری در مورد منشور روحانیت
🔸بنای انبیاء الهی بر تأسیس یک جامعه اسلامی
🔸۱۰ فراز مهم از منشور روحانیت
🔸فراز اول: هویت علمی و عملی حوزههای علمیه
📢لطفا رسانه ما باشید
_ 🖇کانال نشریه عهد 🔰 __
https://eitaa.com/joinchat/3229286474Cc283d72f64