📌ارادت شیعیان #ساری به امیرمومنان علی(ع)
بنابر گزارش سهمی(م427ق) در کتاب تاریخ جرجان:
«ابوالحسن علی بن احمدبن بوکرد استرآبادی گوید:
أبوإسحاق إسماعيل بن سعيد كسائي، در ساری کتابی در فضائل ابوبکر، عمر و عثمان نوشت و آنرا برای مردم ساری قرائت کرد؛ ولی کسی برای شنیدن آن جمع نشد، اما هنگام قرائت فضائل امیرمؤمنان علی(ع) جمعیت بسیاری جمع گردید. پس گفت:
در شهری که فضائل ابوبکر، عمر و عثمان را نمی شناسند و فضائل علی بن ابیطالب را بیشتر می شناسند، ساکن نمی شوم؛ لذا وی به #استرآباد هجرت کرد.
📚حمزه بن يوسف سهمى، تاريخ جرجان، ص516.
👇👇
🌻 @ahlebait110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 بیاعتنایی ترامپ به نتانیاهو سوژه رسانهها
و هذا معنی قوله تعالی :
بأسهم بینهم شدید
تحسبهم جمیعا و قلوبهم شتی
(حشر ١٤)
🇮🇷کانالهای نشریه عبرتهای عاشورا 🇵🇸
🌍 @ebratha_ir ایتا
🌍 @ebratha.org سروش
https://eitaa.com/quran_vamasayelerooz_1456
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد الازهر:
چطور حمل مخفی مادر حضرت موسی (ع) را قبول می کنید، اما وقوع این کرامت برای خاندان پیامبر (مادر امام مهدی عج) را انکار می کنید؟
چگونه داستان اصحاب کهف و زنده بودن شیطان، حضرت خضر(ع) و حضرت عیسی (ع) را باور می کنید اما وقوع این امر درباره حضرت مهدی (عج) را نمی پذیرید؟
https://eitaa.com/hadisemenbar/6343
📸حجت الاسلام قمی: زحمت انصافا خوب، مردانگی و از خودگذشتگی «مخبر عزیز» نباید فراموش شود
@jahaannews
jahannews.com
13.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشک و بغض حمید نوری در بدون تعارف با یادآوری شکنجههای سلول انفرادی زندان سوئد
@jahaannews
jahannews.com
🔰 مقصد خراسان است نه میدان خراسان!
👤 #حسین_شریعتمداری
♦️آن روزها برخی از اتوبوسها که قصد مسافرت به مشهد مقدس را داشتند به علت خرابی جادهها و طولانی بودن راه، یکی از افرادی را که با راه و جاده آشنا بود ، به عنوان بَلد- راهنما- با خود میبردند. مشهدی عبدالله از جمله این بلدها بود...
♦️نیمههای شب بود که اتوبوس به میدان یک شهر رسید و راننده، مشهدی عبدالله را که روی صندلی عقب اتوبوس به خواب عمیقی فرو رفته بود، بیدار کرد. مشهدی عبدالله نگاهی به میدان انداخت و گفت اینجا گرمسار است و بعداز نشان دادن مسیر بعدی دوباره به عقب اتوبوس رفت و خوابید. چند ساعت بعد، هوا گرگ ومیش شده بود که اتوبوس به میدان بعدی رسید. این میدان، برخلاف میدان گرمسار، خالی از رفت و آمد نبود. راننده پیاده شد و از رهگذری پرسید؛ اینجا کجاست؟ و جواب شنید؛ میدان خراسان! با تعجب پرسید کدام میدان خراسان؟ و رهگذر گفت: مگر چند تا میدان خراسان داریم؟!... میدان خراسان تهران!
♦️این دفعه مشهدی عبدالله را که هنوز خواب بود، با ملامت بیدار کردند ولی دیگر کار از کار گذشته بود و راننده زیر لب غُرغُر میکرد که بعد از آن همه دنده صدمن یکغاز، تازه رسیدهایم به جای اولمون»!
♦️ین روزها همه جا سخن درباره ترکیب کابینه ریاست جمهوری چهاردهم است و این که قرار است آقای دکتر پزشکیان، چه کسانی را به عنوان اعضای کابینه خود به مجلس معرفی کند؟
♦️آنچه در این میان نگرانکننده است و به دغدغه جدی دلسوزان تبدیل شده است، تفاوت در حد و اندازه تناقض میان دیدگاهها و بینش اعلام شده رئیسجمهور محترم و رئیس و اعضای شورای موسوم به «شورای راهبری» است که ظاهراً -و نه قطعاً- از سوی جناب دکتر پزشکیان برای ارزیابی و معرفی اعضای کابینه ایشان انتخاب شدهاند...
♦️با توجه به نگاه متفاوت اکثریت اعضای شورای راهبری و کمیتههای زیر مجموعه آن با دیدگاه و بینش اسلامی و انقلابی جناب پزشکیان، باید نگران بود که گزینههای این شورا و کمیتههای یاد شده برای تصدی وزارت و پستهای حساس و کلیدی با آنچه رئیسجمهور محترم درپی آن است فاصلهای پُرناشدنی داشته باشد -که نمونههای آن از هماکنون قابل دیدن است- و بیم آن میرود که بار دیگر دولتی شبیه دولت موسوم به تدبیر و امید! و تکرار خسارتهای فراوان پیشین را شاهد باشیم!... و اتوبوس، آقای پزشکیان را به جای خراسان و مشهد مقدس که مقصد و خواسته رئیسجمهور منتخب است، به میدان خراسان بکشانند! و زحمات ایشان را برباد دهند !...
🟡دوست عزیز و دانشمندم جناب حجتالاسلام استاد احمد اولیائی، مطلب بسیار ارزشمندی تحت عنوان «اشتباهی که باید جبران شود» منتشر کرده است که مطالعه و دقت در آن و مطالبه بیشتر آن از اولیای تبلیغ دینی میتواند فصل جدیدی از فعالیتهای تبلیغی را شکل دهد: (متن ایشان را با برخی تغییرات تقدیم میکنم)
🔹ما یک خطای راهبردی در تبلیغ داشتیم؛ «تبلیغ خطابی» به جای «زیست مشترک».
یعنی گزارههای دینی را دائماً و غالباً از شبکههای تلویزیون و منبر و ... مستقیماً و مکرراً بیان کردیم؛ اما بسیاری از ما «زیست مشترک» یعنی همزیستی اخلاقی بلند مدت در زندگی روزمره در کنار مردم را فراموش کرده یا اهمیت آن را نادیده گرفتهایم.
شما الان تلویزیون را ببین ...
سمت خدا، محفل، معلی، عموروحانی، سخنرانیهای صبحگاهی، شبکه قرآن
در کنار اعزام مبلغ
رادیو معارف
تریبونهای نماز جمعه
و... (همه بیان دین به صورت لخت و مستقیم)
همه اینها خوب، مفید و لازمند اما هرگز کافی نیستند،
قدم زدن روزمره یک روحانی در محله و سلام کردن به کسبه و ...، اثر دیگری دارد.
🔸سفری که به روسیه داشتم، یک امام جماعت در بزرگترین مسجد سن پترزبورگ توجه ما را به خود جلب کرد. اصالتا تاجیکی بود.
دو ساعت با او بودیم. یک گزاره دینی بیان نکرد! فقط ادب و متانت و تواضع و پذیرائی و ...
نهایتاً او را به حرف آوردیم. گفت ایران با این شکل و شیوه تبلیغی به سمت سکولاریسم میرود!
گفتیم: چرا؟
گفت: «شما گزارههای دینی را دائماً به مردم میگویید. در حالی که پیامبر فقط روز جمعه خطبهای داشت؛ اما در طول هفته با مردم زندگی میکرد.»
#تبلیغ
#حوزه_علمیه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
🔰یکی از راهبردها در جنگ شناختی دشمن این است: «آنقدر بگویید و تکرار کنید تا برای مخاطب باورپذیر شود.»
🔺دشمن از این راهبرد در رابطه با مسائل مختلف و همچنین تخریب شخصیتهای انقلابی و موثر در جامعه به شکل فراوان استفاده میکند.
🔺یکی از شخصیتهایی که به طور مستمر مورد هجمه معاندین، ضد انقلاب و جریان لیبرال قرار میگیرد، #آیتالله_علمالهدی است.
🔺ایشان در جمع اساتید بسیجی حوزه علمیه با اشاره به اینکه «علما و روحانیت باید به وظیفه خود در مراقبت از مبانی اسلام و انقلاب عمل کنند و با تخریبها و هجمهها کنار نکشند»، به نکته مهم و قابل تاملی اشاره کردند و گفتند «مدیر کل یکی از نهادها به بنده گفت ما در یک زمان خاص بررسی کردیم ظرف مدت یک ماه بیش از 30 هزار محتوا علیه شما در فضای مجازی منتشر شد(یعنی روزی حدود ۱۰۰۰ مطلب) که ۸۰ درصد آن از خارج از کشور و ۲۰ درصد مربوط به داخل کشور است.
🔺این آمار بسیار قابل تامل است و یک مورد از هزاران مصداق جنگ شناختی دشمن است. وقتی گفته میشود رسانه به یک #سلاح_کشنده تبدیل شده و قدرت تخریبی آن از #موشک و #پهپاد هم بیشتر است، یعنی همین.
🔺در مقابل این سلاح باید اقدامات سلبی و ایجابی متناسب با آن انجام داد در غیر اینصورت تلفات و هزینهسازی آن برای کشور همچنان که مشاهده میکنیم، بسیار بالاست.
1403/5/7
✍️ محسن رضایی
🆔 @MohsenRezaei
📜 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی طی حکمی، با تنفیذ رأی ملت ایران در انتخابات، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
💻 رسانه KHAMENEI.IR تصویر این حکم با امضای رهبر انقلاب اسلامی را منتشر میکند.
✏️بسماللهالرحمنالرحیم
والحمدلله رب العالمین و صلی الله علی محمد و آله الطاهرین سیما بقیةالله فی العالمین
✏️سپاس پروردگار دانا و توانا را که بار دیگر ایران اسلامی را سرافراز و چهرهی ملت عظیمالشأن را درخشان ساخت؛ آزمون سرنوشتساز انتخابات ریاست جمهوری به همّت مردم و مسئولان، در شرائطی دشوار، با آرامش و متانت به سرانجام رسید و شخصیت برگزیدهی ملت برای ادای مسئولیتی بزرگ آماده گشت.
✏️چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری، پس از دورهی ناتمامْماندهی رئیسجمهور فقید شهید، یکی از افتخارات ملت ایران، و نشانهی استقرار نظام پایدار اسلامی، و حاکی از عقلانیت و متانت فضای سیاسی کشور است. نگاه به برخی پدیدههای ناپسند در برخی از آزمونهای مشابه در برخی از مناطق جهان، نشاندهندهی برجستگی ایران و ایرانی است.
✏️اکنون اینجانب با تشکر از همهی کسانی که در خلق این افتخار نقش آفریدهاند، به پیروی از ملت بزرگ، رأی آنان به شخصیت فرزانه، و صادق، و مردمی، و دانشمند جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم. و با دعا و آرزوی صمیمانه برای موفقیت ایشان، یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هر زمان که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب برقرار باشد، ادامه خواهد داشت.
والسلام علی عبادالله الصالحین
سید علی خامنهای
۷/مرداد/۱۴۰۳
📜 #تنفیذ_چهاردهم
💻 Farsi.Khamenei.ir