حتما دور و بر شما هم افرادی هستند که به شما گفته اند در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ شرکت نخواهند کرد، من میخواهم ایشان را به یک تور گردشگری به دور ایران دعوت کنم.
ترکیه همسایه شمال غربی ایران:
این آقای اردوغان که میبینید، از سال ۲۰۰۳ نخست وزیر ترکیه شده تا ۲۰۱۴، بعد چون دیگر نمیتوانست نخست وزیر بماند ، رئیس جمهور شد و مقدمات تغییر قانون اساسی و ایجاد نظام ریاستی و حذف پست نخست وزیری را فراهم کردو از ۲۰۱۴ رئیس جمهور است تا حالا. یعنی یک کله، هجده سال قدرت را در دست دارد ، یعنی از زمانی که خاتمی در ایران رئیس جمهور بود تا امروز! و طبق تغییراتی که در قانون اساسی داده، حالا حق وتو مصوبات پارلمان را هم دارد و با این آشی که برای ترکیه پخته، تا ۲۰۲۹ هم میتواند قانونا رئیس جمهور بماند.
به قول خودشان، تامام
افغانستان همسایه شرقی ایران:
در افغانستانی که از اول انقلاب ما در آن جنگ است تا امروز، در سال ۱۳۹۸ یک انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. بعد از ماهها دعوا ، نتیجه این شد که دو تا رئیس جمهور، یعنی آقای اشرف غنی و آقای عبدالله عبدلله در یک روز مراسم تحلیف ریاست جمهوری بجا آوردند!
آخر سر با پادرمیانی ، قدرتهای جهانی، عبدالله عبدالله با گرفتن امتیازاتی از جمله ریاست شورای عالی مصالحه ملی و حق انتخاب ۵۰ درصد اعضای کابینه، از ادعای ریاست جمهوری کنار کشید.
این شورای عالی مصالحه ملی هم خیال نکنید کم چیزی است. تقریبا نصف افغانستان دست طالبان است و دولت مرکزی کنترلی بر آن ندارد و همین شورای عالی مصالحه ملی قرار است افغانستان را یکپارچه کند.
جالب است بدانید این همه دعوا بین دو رئیس جمهور ، کلا بر سر یک میلیون و ششصد هزار رای بود. پرزیدنت اشرف غنی ۹۰۰ هزار رای آورده و پرزیدنت عبدالله عبدالله ۷۰۰ هزار رای!
طبق آمار رسمی ، در آن انتخابات ، از افغانستان ۳۸ میلیون نفری فقط دو میلیون نفر خواستند یا توانستند در انتخابات شرکت کنند!
پیدا کنید میزان مشارکت پرتقال فروش را!
پاکستان همسایه جنوب شرقی:
ارتش کلیدی ترین نهاد سیاسی پاکستان است. ارتش حتی سهامدار عمده بسیاری از صنایع و بنگاههای اقتصادی پاکستان است.پاکستان وزارت اطلاعات یا سازمان اطلاعات و امنیت ندارد،سرویس اطلاعات پاکستان ارتشی است و بس
یکی از دلایل کودتا در پاکستان، همین قدرت بیش از حد ارتش است. در سال های ۱۹۵۳و ۱۹۵۸ و ۱۹۷۷ و ۱۹۹۹ در پاکستان کودتا شده است و غیر از این ، چندین بار تلاش ناموفق برای کودتا رخ داده است و بخاطر همین عدم ثبات بود که در سال ۱۹۷۱ پاکستان تجزیه شد و بنگلادش از آن جدا شد.
جالب است بدانید اینقدر دعوا و درگیری و ترور و کودتا در این همسایه شرقی هست که در سال ۲۰۱۳ ، برای اولین بار در تاریخ این کشور، راجا پرویز اشرف ، توانست اولین نخست وزیری باشد که موفق شده دوره ۵ ساله خوش را تمام کند! و پاکستانی ها این را موفقیت بزرگی برای خود دانستند.
آذربایجان ، همسایه شمالی:
پیروز انتخابات سال۲۰۰۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۰۸
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۳
الهام علی اف
پیروز انتخابات سال ۲۰۱۸:
اگر گفتید کی؟
بله!
الهام علی اف
همه هم با مشارکت بالای ۷۵ درصد در انتخاباتی پرشور و شدیدا رقابتی و از همه مهمتر غیر قابل پیش بینی.
ناگفته نماند قبل از الهام جان که از خوبهای روسای جمهور هستند، پدرشان حیدر علی اف هم ده سال رئیس جمهور بوده اند.
ترکمنستان همسایه شمال شرقی:
"صفر مراد نیازف" از سال ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۶ یکسره رئیس جمهور بود، تا مُرد، از ۲۰۰۶ هم "قربان قلی بردی محمداف" رئیس هست تا زمانی که بمیرد.
میگویند ترکمنستان کره شمالی دوم است. صفر مراد نیازف در زمان حیاتش به خود لقب ترکمن باشی داد، یعنی رئیس ترکمن ها و گفت من تا ابد رئیس شما هستم. یک کتاب نوشت بنام " روح نامه" و گفت همه باید از حفظ باشند ، چون با قرآن برابری میکند . این کتاب در مدارس تدریس میشود و حتی در امتحان گواهینامه رانندگی، از آن سوال می آید!
حتی دکترها برای قسم نامه پزشکی باید به آن قسم بخورند.
نیازف حتی نام ماههای سال را نیز تغییر داد و ماه ژانویه را به نام خود کرد و به ماه آوریل اسم مادرش را داد. در تمام کشور مجسمههای مادر نیازف قرار دارند و نام بسیاری از خیابانها و سینماها به نام مادر نیازف هستند.
شاید باور نکنید، ولی او قصد داشت در سال ۲۰۰۱ خودش را پیامبر ملی کشور اعلام کند، اما عمرش کفاف نداد و به درک واصل شد.
حالا در زمان این رئیس فعلی اوضاع بدتر هم شده است. داشتن ماشینی غیر سفید و نقرهای رنگ ممنوع است و فقط رئیس جمهور ماشین سبز رنگ دارد.فقط یک درصد مردم به اینترنت دسترسی دارند و نود درصد مردم کارمند دولت هستند.
برویم سراغ بشکه های نفتی-همسایه های جنوبی:
اگر در کشورهایی مثل آذربایجان و ترکمنستان، لااقل برای حفظ ظاهر هم که شده، دیکتاتورها اسم خودشان را رئیس جمهور میگذارند
و یک انتخابات الکی برگزار میکنند، مردم بیچاره در کویت و بحرین و امارات و قطر و عمان و عربستان، اصلا نمیدانند چیزی بنام صندوق رای خوردنی است یا پوشیدنی.
مثلا در کویت از سال ۱۹۶۵ این افراد حکومت کرده اند تا به حال: صباح السالم الصباح، جابر احمد الصباح،سعد عبدالله السالم الصباح،صباح احمد جابر الصباح و نواف الاحمد الجابر الصباح.
فقط نمیدانم این همه صباح ، آن صبحی که صدام حمله کرد، کجا بودند که کویت تا مساء روز حمله هم دوام نیاورد و دو ساعته توسط مهاجم فتح شد.
در عربستان طبق وصیت عبدالعزیز اولین پادشاه آل سعود ، پادشاهی نسل به نسل به بزرگترین فرزند پسر بعد از او میرسد و طبق باورهایی که در مخ اهل سنت فرو کرده اند، قیام علیه حاکم حرام است، چه عادل باشد و چه ظالم. فرقی ندارد و اینگونه است که این خاندان صد سال است دارد غنی ترین کشور جهان را میچاپد.
بحرین، دختر زیبای ایرانی که محمدرضا پهلوی شوهرش داد به آل خلیفه،هفتاد درصد شیعه دارد که حاکم سنی بر آنان حکمرانی میکند و طبق همان فلسفه سلطنت موروثی یا ژن خود برتر پنداری، هرکس که از آل خلیفه باشد،باید رئیس بقیه باشد.
عراق ، همسایه غربی هم باشد تا در زمانی دیگر به آن بپردازیم، تا این گفتار ،زیاده از حد طولانی نشود. اما عجالتا تکلیف عراق صدام که جای بحث ندارد. بعد از آن هم صحبت در باره انتخابات و صندوق رای کشوری که بر لبه پرتگاه تجزیه قرار دارد،چیزی عایدمان نمیکند.
بهتر است در این قسمت فقط درودی بفرستیم به روان سردار دلها که همسایه غربی را از خطر تجزیه نجات داد و همینطور دعا کنیم برای توفیقات بیشتر مرجعیت شیعه در عراق، که عراق ، عراق نبود ، اگر این دو شخصیت نبودند.
هموطن عزیز! امیدوارم الان با دیدن وضع همسایه ها، قدر نعمت هایی را که در خانه داری، بهتر بدانی.
اینکه ما برای انتخاب نوع حکومت مان، رفراندم برگزار کرده ایم، اینکه ما برای تصویب قانون اساسی مان ، به آرای مردم مراجعه کرده ایم، اینکه ما عالی ترین مقام کشورمان، یعنی رهبر را هم ،خودمان انتخاب میکنیم، اینکه در سخت ترین روزهایی که پاره های تن ایران، بلوچستان و کردستان و خوزستان داشت از ایران جدا میشد، هیچ انتخاباتی در این کشور حتی یک روز عقب نیافتاد، اینکه نتیجه انتخابات در کشور ما اصلا قابل پیش بینی نیست،و اینکه کودتاهای رنگینی که یک شبه کشورهای ضعیف را کله پا میکند، در ایران قابل اجرا نیست، نعمتهای کمی نیست.
اینکه انتخابات چهل میلیون نفری در کشور برگزار میشود و حتی در یک شعبه رای گیری یک تیر و ترقه در نمیشود، کم نعمتی نیست.
اگر امروز به واسطه جای پای محکم ایرانمان، برادر لبنانی را یاری کردیم تا کشورش را پس بگیرد و مظلوم فلسطینی را کمک میکنیم تا به خانه اجدادی اش برگردد و سوریه را از خطر تجزیه نجات میدهیم و وحوش داعشی را از عراق و مکانهای مقدس اش دور میکنیم و اینکه از امنیت ایرانمان دو هزار کیلومتر دورتر از مرزهایش حفاظت میکنیم، نعمت های کمی نیست.
همه اینها از قدرت برخاسته از صندوقهای رایی است که ایرانی آگاهِ مسلمان پای آن صف بسته است. از برکت مشارکت مردمی است که ایران و انقلابش را از آن خود میدانند، نه ملک شخصی فلان شاه و شاهزاده عیاش یا بهمان رئیس جمهور دیکتاتور یا جولانگاه دخالت قدرتهای جهانی یا گاو شیرده غرب و شرق
اگر میخواهی ایران قوی بماند و قوی تر شود، آگاهانه در انتخابات شرکت کن و مطمئن باش که هر رای من و تو ، تیری است که در چشم اهریمن بدخواه این ملت فرو میرود. و یقین بدان، اگر از نعمت هایی که هم اکنون داری ،حفاظت نکنی و عملا شکر آنرا بجا نیاوری ، چوبش را دیر یا زود، یک روزی خواهی خورد.
💰 رشد ۲۵۰ درصد قیمت دلار در سه سال ریاست همتی در بانک مرکزی
🔹وضعیت تغییرات نرخ دلار طی سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۴۰۰
@jahaannews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ *شعرخوانی «سردار شهید محمد ناظری» که بی شباهت به وضعیت امروز کشور نیست...*
*ای آب ندیـده هــا و آبی شده هــا*
*بی جبهه و جنگ، انقلابی شده ها*
*مدیون شب حمله ی جــانبازانید*
*ای بر سر سفره آفتابی شده هـا*
*ما غیــــرت بازوان آرش بــــودیم*
*با پنجه ی مرگ در کشاکش بودیم*
*ای مدعیان گرم چه کاری بودیــد*
*آن روز کــه ما مـیان آتش بـودیم*
جانبازِ شیمیائی
انتشارمطالب بدون ذکرمنبع هدیه به بقیه الله الاعظم ارواحنافداه بلامانع است
https://eitaa.com/janbaz_shimiaee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 #جهان_مدیا|شهید حجازی: اگر میخواهیم راه حاجقاسم را برویم، باید به دو صفحه آخر شناسنامهاش نگاه کنیم
@jahaannews
همه میگن نتیجه انتخابات از الان معلومه
باید گفت یک روز اقای رییسی را ۱۶ میلیون رای مردم رییس با اقتدار قوه قضائیه کرد.
امروز حداقل ۳۰ میلیون رأی ایشان را رییسجمهور مقتدر ایران خواهد ساخت تا در دولت هم مانند قوه قضائیه تحول ایجاد کند.
پس مردم عزیز قضیه را جدی بگیرند.
#هر_خانه_یک_ستاد
#مشارکت_حداکثری
#رای_حدکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦊 روباه های انتخاباتی 🦊
طنز😅😅
#انتخابات_1400
#انتخاب_اصلح
#حضور_حداکثری
#جریانی_در_راه_است
هيات رزمندگان اسلام شهرستان بهشهر
@heyat_razmanegan_behshar
#بصیرت_افزایی
🔹سلسله همایش های مجازی #بصیرت_افزایی ویژه ائمه محترم جماعات استان تهران.
🔸دوشنبه ۱۴۰۰/۳/۱۰ ساعت: ۱۵:۰۰
🔸استاد غفاری فر
💻 لینک برگزاری:
https://www.skyroom.online/ch/wmd/masjed
معاونت جذب و آموزش
#مرکز_رسیدگی_به_امور_مساجد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗳 به کی باید رأی بدیم؟
😁👦 با زبان کودکانه
👌فوق العاده زیبا
کافیه بازش کنی مطمئن باش خیلی خوشت میاد
@gomnam_chon_mostafa
┄┄┅🍃🌸♥️🌸🍃┅┅┄
#گمنام_چون_مصطفی
دوستان عزیز در این کانال مطالب زیبا رو دنبال کنید
🔴چند نکته پیرامون مصاحبه آقای عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما
▪️ بر خلاف جیغ بنفش اصلاح طلبان و هیاهوی به راه انداخته در مورد اینکه ما در این دوره انتخابات کاندید نداریم ، اما صحبت های عبدالناصر همتی در گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما حاکی از این است که دیدگاه های ایشان کاملاً هماهنگ شده با اتاق فکر جریان اصلاحات می باشد و در استفاده از تکنیک های رسانه ای این جریان که با آنها در انتخابات های قبلی رأی خود را از مردم گرفتند، این بار نیز با تمام قوا سعی در فریب مردم با استفاده از همین تکنیک ها دارند، که در این خصوص نکات زیر قابل توجه می باشد:
1⃣ تکنیک #مظلوم_نمایی: آقای همتی در ابتدای سخنان خود و در حین صحبت نیز چندین مرتبه به رقابت ناعادلانه و پنج بر یک اشاره کردند و این در حالیست که آقای مهرعلیزاده از همان جریان در کنار ایشان است. این نکته نشان دهنده این است که کاندیدای اصلی اصلاح طلبان همانطور که از قبل هم پیش بینی می شد، آقای همتی بوده و مهرعلیزاده بعنوان کاندیدای پوششی خواهد بود. در این تکنیک تداعی میکند که مردم من تنها هستم و آنها چند نفر ، بنابراین به کسی کمک کنید که تنهاست و یاوری ندارد.
2⃣ تکنیک اقناعی #جاذبه_های_جنسی : در حالی که مجری درباره اشتغال زنان سوال پرسیدند، ایشان بر روی مسئله حجاب و آزادی زنان دست گذاشتند و گفتند:«معنی ندارد که یک خانمی که در ماشین خود رانندگی می کند، برای او پیامک ارسال شود که حجاب خود را درست کند!»؛ این جمله ی یک اقتصاد دان نمی تواند باشد و قطعاً در یک اتاق فکر طراحی شده است و بدنبال جذب آراء زنان با وعده آزادی و بی بند و باری جنسی می باشد.
3⃣ تکنیک اقناعی #ترس : در زمینه اشتغال نیز ایشان با اشاره به کسب و کارها از طریق فضای مجازی سریعاً بحث فیلترینگ را مطرح می کند و می گوید: « #اینستاگرام را هم می خواستند فیلتر کنند، خیلی از کسب و کارها در شرایط کرونا در بستر اینستاگرام است»؛ این جمله را می گوید تا مردم را بترساند که اگر رقیب رای آورد، جریان باز اطلاعات بسته خواهد شد و آزادی در فضای مجازی تبدیل به فیلترینگ شده ، بنابراین کسب و کارها از رونق خواهند افتاد، با این تکنیک می توان مردم را قانع کرد که مشکل اصلی آنها مسئله اینستاگرام و فضای مجازی است و به جریان رقیب رای ندهند.
4⃣ تکنیک #برچسب_زدن : آقای همتی با اشاره به عکسی که بعنوان دختر ایشان در خارج از کشور در فضای مجازی در حال انتشار است آن را به ستادهای انتخاباتی رقبای خود نسبت می دهد و رقبا را به بی دینی و دروغگویی متهم کرده و می گوید:« اگر دین ندارید لااقل آزاد مرد باشید.»؛ در این تکنیک در ذهن مخاطب افراد مقابل بعنوان انسانهای زشت صورت نقش بسته می شود و از آنها به بدی یاد می کند.
5⃣ تکنیک #مجاورت : آقای همتی با پیوند زدن کسری بودجه و وضعیت بد اقتصادی کنونی به #تحریم_ها عنوان می کند که:«بیش از پنجاه درصد وضعیت کنونی کشور بدلیل #تحریم_ها است و چرا به مردم #دروغ می گویید که تحریم ها اثر ندارد»؛ در این تکنیک از برچسب دروغگو و همچنین تکنیک ترس مجاورتی با کنار هم قرار دادن معیشت، اقتصاد و کسری بودجه استفاده شده است. همچنین با بزرگ نمایی تحریم ها مردم را متقاعد می کند که راه #مذاکره راه درستی است.
6⃣ تکنیک #فریب: همچنین آقای همتی با بیان اینکه من رئیس جمهور چهار ساله هستم سعی بر این دارد تا مخاطب را قانع کند که قدرت طلب نیست و برای خدمت آمده است، ضمن اینکه شعار خود را هم استفاده از تمامی جناح های سیاسی قرار داده در حالی که از همین ابتدا رویه تخریب جناح مقابل را با تمام قوا آغاز کرده است.
جریان #اصلاحات من بعد از این تکنیک ها در مصاحبه ها، مناظرهها و فضای مجازی به وفور استفاده خواهند کرد تا دولت نهم اصلاحات را شکل داده و قدرت را تصاحب کنند.
🔚 در پایان باید گفت جریان اصلاحات روی دو چیز در این انتخابات حساب باز کرده است :
🔸اول: استفاده از تکنیک های رسانه ای برای همراه کردن قشر خاکستری مردم که هنوز تصمیم نگرفته اند به پای صندوق ها بیایند و یا به چه کسی رای بدهند.
🔹دوم: اختلاف بین جبهه انقلاب و ماندن کاندیداهای این جبهه در صحنه انتخابات تا آخر که در این صورت رأی آنها شکسته شده و آقای همتی با اختلاف اندکی از آراء می تواند پیروز انتخابات و پدیده ۱۴۰۰ باشد.
⚠️ دوستان جبهه انقلاب خطر همتی را جدی بگیرید‼️ لطفا
✍ #مهدی_شایسته
شکریان:
پوپولیست اتو کشیده
آقای همتی که ریاست مهمترین سازمان پولی و مالی کشور را در سه سال اخیر بر عهده داشته و اتفاقاً وحشتناکترین تحقیر پولی در تاریخ ایران را نیز به نام خود و دولت متبوعش ثبت کرده است، مدعی است که می تواند در یک دوره چهارساله، اقتصاد ایران را سامان دهد! شاید او فراموش کرده و یا خود را به فراموشی زده که خود او و همفکران لیبرال مسلک وی عامل اصلی کجراهگی اقتصاد ایران بودند. آیا تز اقتصاد آزاد در سه دوره هشت ساله در تحت مدیریت تفکر کارگزارانی به اجرا درنیامده است؟ آیا آقای همتی قرار است از دل اندیشه سرمایه سالاری عدالت گریز همفکران خود، معجزه ای نشان دهد؟! سخنان وی در گفتگوی خبری نشان می دهد که بانیان وضعیت اسفبار امروز کشور، با ابزارهایی نظیر تخریب باورهای دینی نظیر حجاب و نسخه پیچی های دروغین گشایش اقتصادی، همچنان بر فریب افکار عمومی اصرار می ورزند. ملت ایران هرگز تصویر کلید ادعایی روحانی را فراموش نمی کند، کلیدی که فقط برای زراندوزان و سرمایه سالاران هزار فامیل قفل ها را گشود، و درد و رنج آن را برای ملت ایران به ارمغان گذاشت. آقای همتی، آن کلید دروغین، سه سال در دستان شما بود، سه سال...
حوزه علمیه قم، شکریان
♨️کانال حوزه انقلابی در واکنشی به دیدار آیت الله علوی بروجردی با دکتر ظریف نوشت
♨️دیدار ظریف با آقای علوی بروجردی، سنت شکنی جدید دولتی ها
♨️♨️♨️آیا دولت، پروژه #مرجع_سازی در حوزه را دنبال میکند؟
⭕️محمد جواد ظریف وزیر خارجه کشورمان، شامگاه امروز و در اقدامی خلاف رویه و در ادامه دیدارهای خود با مراجع معظم تقلید به دیدار آقای محمد جواد علوی بروجردی رفت.
⭕️این اقدام که به نحوی آقای علوی بروجردی را در زمره مراجع معظم تقلید وارد میکند درحالی است که پیشتر بحث مرجعیت ایشان واکنشهای زیادی را در حوزه علمیه برانگیخته بود.
⭕️همچنین #نشست_دوره_ای_اساتید که آقای علوی بروجردی یکی از اعضای ارشد آن به شمار می آید مورد انتقاد جدی حوزویان واقع شده است.
⭕️این اقدام اخیر دولت، گمانهزنی ها را مبنی بر تلاش دولت برای دخالت در فرآیند مرجعیت در حوزه تقویت میکند.
♨️بر بزرگان و زعمای حوزه علمیه لازم است تا با هشدار به دولت، نسبت به دخالت در شؤون مختص به حوزه علمیه و روند طبیعی شکلگیری مرجعیت موضع جدی بگیرند.
باید دید آیا اکنون نیز کسی نگران #استقلال_حوزه میشود؟
پ ن: خبرگزاری رسمی حوزه نیز اخبار ایشان را منعکس می کند
@khabarehowzeh
هدایت شده از ایران سیاست
A Sh:
فقط سیدعلی
حسین قدیانی
بحث شورای نگهبان نیست؛ حس میکنم نظام میخواهد تکلیف خود را با مدعیان اصلاحات روشن کند. نقل جنتی نیست؛ فکر میکنم امام خامنهای بنا دارد با هر دو جریان فتنه و انحراف همانجور عمل کند که خمینی با نهضت مثلا آزادی کرد. لطفا ناظر بر روحالله، سیدعلی را متهم به عدول از اخلاق و عبور از جمهوریت نکنید. عمرا امام صبر حضرت آقا را داشت. از قضا من این رهبر انقلاب را بیشتر دوست دارم. صریحتر شده و به خمینی شبیهتر شده و با احدی تعارف ندارد. اصلا ماجرای پیچیدهای نیست. نظام قصد ندارد از عناصری نامزد انتخابات ریاست جمهوری بتراشد که خر و خرما را با هم میخواهند. تشکیلات افسادات را میگویم. هشتاد و هشت آن لگد را به چهل میلیون رأی زدند و حالا دغدغهشان مشارکت شده. تا همین دیروز رئیسجمهور را تدارکاتچی مینامیدند و حالا غصه از عدم احراز صلاحیتشان میخورند. بسی رنج برد در این سال سی سیدعلی و دیگر مصلحتسنجی بس است. وقتی هم لیدر فتنه و هم لیدر انحراف دوست دارند کذاب باشند، چرا خامنهای خودش را بیخود خرج صداقت نداشتهی جماعت کند؟ فدای صراحتت حضرت آقا! این قبیله لیاقت صدق تو را ندارند. دمت گرم که بیشتر رفتی در جلد پیر جماران و کمی هم اَخمُ و تَخمَت را نشانشان دادی. این، جواب آن دسته از مردمی که از شما مطالبهی کاری، اقدامی، حرکتی داشتند. دستور ایست به پوپولیستهای ولنجک و نارمک، اقدام علیه مردمسالاری نیست. تکرار میکنم: شبیهتر شدن خامنهای به خمینی است. حضرت آقا! والله این قوم یأجوج و مأجوج، زبان جلالی خلف صالح روحالله را بهتر از لسان جمالیاش میفهمند. حکومت فقط حکمت نمیخواهد؛ تحکم هم میخواهد. افسادطلبان آنقدر معاویهاند که آدمی اگر نامزد گفتمانیشان هم نباشد، باز از سر چسبندگی به این بدکاران، عمرعاص میشود. آقای لاریجانی! حضرت آقا خیرت را خواست و الا تو هم میشدی «شیخحسن ثانی». لقب «روحانی دوم» دون کلاس اهل فلسفه است؛ به ویژه اگر فیلسوفش داماد شهید مطهری باشد. شما را نمیگویم. کلا دارم میگویم: مضحک نیست که به محبوبترین رئیسجمهور جمهوری اسلامی طبق آمار، درس فوائد مشارکت بالا بدهی؟ این پسر فاطمه، آنقدری علی هست که از پس ناکثین و قاسطین و مارقین عصر خودش بربیاید! ما نیز با سیدیم! بازرگان که افتاد، مگر خمینی از چشم بابااکبر افتاد که حالا با سقوط آزاد نامحمود، خامنهای از چشم من بیفتد؟ اگر پدر میگفت: «حزب فقط حزبالله، رهبر فقط روحالله» اینک آن روی سکهی این شعار از قلم پسر خوشتر است: «حزب فقط حزب علی، رهبر فقط سیدعلی». بشو! شبیهتر بشو به خمینی...
#حق
#حسین_قدیانی
هدایت شده از شهید گمنام
🔰از حمایتهای بدون مطالعه تا انتقادهای نسنجیده!
🔺محمود صادقی چهره اصلاحطلب و از نمایندگان پیشین مجلس طی نامهای به مواضع رهبری پیرامون شورای نگهبان اعتراض کرد. تأمل در متن نامه نشان میدهد که نگارنده بدون اطلاع از فرمایشات اخیر رهبر معظم انقلاب دست به قلم شده است؛ چراکه در قسمتی از متن این سؤال را مطرح میکند که «آیا حجت الاسلام آملی لاریجانی هم دشمن است!؟»
🔸این درحالی است که رهبر معظم انقلاب در بیانات اخیر معترضین به شورای نگهبان را به سه دسته تقسیم کردند: گروهی که از سر دلسوزی و به گمان اینکه ردصلاحیتها موجب افت مشارکت میشود انتقاد میکنند؛ گروهی که به دلیل عدم احراز صلاحیت فرد موردنظرشان انتقاد میکنند و گروهی که در پی انقامگیری هستند و از این فرصت سوءاستفاده میکنند. با توجه به این تقسیم بندی حجت الاسلام آملی لاریجانی در بهترین حالت داخل در گروه اول میباشد و در بدترین حالت داخل در گروه دوم که رهبری فرمودند به این دو دسته نمیتوان خرده گرفت. روشن است که اگر تمامی منتقدان از نظر رهبری داخل در قسم سوم بودند دلیلی برای این تقسیمبندی وجود نداشت.
🔹به نظر میرسد صادقی بیانات رهبری را دفاع مطلق از شورای نگهبان تلقی کرده است درحالیکه معظم له با اشاره به امکانات و آشنایی و اقتضائات شورای محترم نگهبان، فرمودند: «معنای عدم احراز صلاحیّت این است که شورای نگهبان نتوانسته تشخیص بدهد که این آقا صلاحیّت دارد، نه اینکه تشخیص داده که صلاحیّت ندارد؛ نه، ممکن است صلاحیّت بالایی هم داشته باشد امّا حالا گزارشها، امکانات، آشناییهای شورای نگهبان نتوانسته این را تشخیص بدهد؛ بنابراین [عدم احراز صلاحیّت] دلیل بر بیصلاحیّتی نیست.»
🚨در حقیقت روی دیگر این انتقادهای نسنجیده، حمایتهای خسارتبار و بدون مطالعه میباشد. در سالهای گذشته شاهد دفاع افرادی از برجام بودیم که به مطالعه نکردن متن آن اعتراف میکردند!
‼️حتی برخی تصریح داشتند تخصصی در این زمینه نداریم اما همچنان میگفتند برجام چیز خوبی است!
⁉️با کدام توجیه عقلی و شرعی میتوان از دولتی که بدون مطالعه تصمیمگیری میکند و صبح جمعه از اجرایی شدن آن با خبر میشود حمایت کرد و برای رد صلاحیت بانیان وضع موجود مرثیه سر داد!؟ ادعای معتدل، عقلانی و قانونمداربودنتان را باور کنیم یا این اقدامات نسنجیده را؟
#انتخابات
💢 دیدگاه مدیر عامل و رییس هیئت مدیره کارگزاری بورس ایران نسبت به صحبت های کارشناسی #سعید_جلیلی
#دولت_جهاد_و_جهش
#رای_من_جلیلی
#انتخابات
🇮🇷🇮🇷 @entekhaabat