Ala Barekatellah - Rouhollah Heravinezhad.mp3
4.42M
⚠️آهنگ « #علی_برکت_الله »
بمناسبت گران شدن #بنزین
تقدیم به هواداران روحانی..
🎙خواننده: روحالله هروینژاد
🔴شعر: علیرضا قزوه
🔵به آتش کشیدند اندیشه ی هسته ای را...پریدند از روی آتش که ریفائیوس و ظریف و فریدون..و خندید شیطان به سیمان والله و تالله قلب راکتور..اندیشه های اپیکورد..و بزمجه هایی که ترسیده بودند و شیخی که فرمود؛ #علی_برکت_الله
#دفن_هسته_ای #دولت_بنفش
#آقای_علی_برکت_الله #دولت_فریب
#ثبت_در_تاریخ_جهت_عبرت
#آتش_به_اختیار👆
هدایت شده از تاملی دیگر
Ala Barekatellah - Rouhollah Heravinezhad.mp3
4.42M
⚠️آهنگ « #علی_برکت_الله »
بمناسبت گران شدن #بنزین
تقدیم به هواداران روحانی..
🎙خواننده: روحالله هروینژاد
🔴شعر: علیرضا قزوه
🔵به آتش کشیدند اندیشه ی هسته ای را...پریدند از روی آتش که ریفائیوس و ظریف و فریدون..و خندید شیطان به سیمان والله و تالله قلب راکتور..اندیشه های اپیکورد..و بزمجه هایی که ترسیده بودند و شیخی که فرمود؛ #علی_برکت_الله
#دفن_هسته_ای #دولت_بنفش
#آقای_علی_برکت_الله #دولت_فریب
#ثبت_در_تاریخ_جهت_عبرت
#آتش_به_اختیار👆
💠 روشی که حضرت آقا در برابر بنی صدر به کار گرفت.
🔷 در دوران انقلاب هم اگر كسى دچار يك سختى شد، بايد به ياد بياورد كه نگهداشتن ايمان، مثل نگهداشتن آهن تفتيده در دست است؛ يعنى واقعاً سختى دارد. حالا اگر اين سختى داشت، اعتراض بر آنكه اين سختى را به وجود آورده، وارد است؛ اما اگر من تسليم اين سختى بشوم، بر من هم اعتراض وارد خواهد بود؛ اين را واقعاً قبول كنيد.
🔷 در زمان رياست جمهورى بنى صدر، وقتى مأيوس شديم از اينكه امام حرف ما را در باره ى آقاى بنى صدر قبول بكنند، خدمت ايشان رفتيم. ما يكى يكى مى رفتيم، چند نفرى مى رفتيم، نوشته يى مى گفتيم، زبانى مى گفتيم. من يكبار خدمت امام رفتم و صريحاً گفتم من به اين نتيجه رسيده ام كه چون ديگر نمى شود با آقاى بنى صدر برخورد بكنيم، من به همان روش قبل از انقلاب بايد عمل بكنم. ما قبل از انقلاب حرفهايى مى زديم، كه وقتى كسى در آن حرفها مى انديشيد، موضعى نسبت به آن دستگاه پيدا مى كرد. من به ايشان گفتم مجبورم الآن حرفهايى بزنم، كه وقتى كسى در باره ى آنها انديشيد، موضعى عليه آقاى بنى صدر بگيرد. امام نگاه كردند و تبسمى كردند و هيچ چيز نگفتند.
🔷 در آن زمانها، گاهى مى شد كه من با دل پُر خدمت امام مى رفتم؛ اما وقتى مى آمدم، به رفقا مى گفتم كه امام دستى به سر و صورت ما كشيدند و لقمه ى حلوايى با لطف و نگاه خودشان در دهان ما گذاشتند، ما را رها كردند؛ بعد كه مى آمديم، باز در سخنرانى خودشان مى گفتند: آقاى رئيس جمهور، آقاى بنى صدر! يعنى همان، همان بود! ايشان مصلحت مى ديدند؛ چون بالاخره ايشان حكيم بودند. امام يك حكيم به معناى واقعى بود؛ يعنى واقعاً پشت ديوار و پشت حجاب را مى ديد، كه ماها قادر نبوديم آن را ببينيم. ايشان چيزهاى خيلى ريزترى از آنچه كه در حد ديد ما بود و هست، مى ديد.
🔷 ما وقتى در آن شرايط قرار مى گرفتيم، چه كار مى توانستيم بكنيم؟ نمى شد كه ول كرد. بعضيها بريدند. اين اسمش بريدن است. آدم كه نبايد ببُرد؛ بايد بالاخره بايستد. دشمن دارد ما را مى بُراند؛ از انواع و اقسام وسايل هم استفاده مى كند. اگر ما هم بريديم، به دشمن كمك كرده ايم.
🔶 (04/ 09/ 1370) بيانات در ديدار با جمعى از هنرمندان
حجتالاسلام امینی خواه
🆘 @Roshangari_ir
ba97bce3fcc70b52f893982a194881ee33c0597a.mp3
13.46M
🔴 حتما تا آخر بشنوید.
♦️ سخنرانی جناب اقای کریمی قدوسی در باره
تحلیل نفوذ در ساختار اجرایی کشور
🔹امروز ۵ آذر ۹۸ قم
🆔 @eisavim
بسمه تعالی
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷👇👇👇👇👇
مهم و فوری
اخیرا درشبکه های اجتماعی نامه ای
مبنی بر نقد مدعیان اصول گرایائی، منتسب به یکی از عزیزان حزب اللهی،
در شبکه های خودی، دست به دست می شود، گرچه حقیر به نویسنده آن ارادت ویژه دارم و با نویسنده محترم در نقد به مدعیان اصول گرائی هم صدا هستم، اما نسبت به نتیجه گیری آن عزیز نقد جدی دارم که تقدیم می کنم.
برادر عزیز؛ضمن ارج نهادن به تلاش کتبی شما در شبکه های عمومی_ اجتماعی، به ویژه در نشریه( نُه دی )، اما انگار حضرتعالی، همان منطق تحلیلی غیر قابل دفاع برادررسائی سردبیر محترم نشریه( نُه دی)، در خصوص برادر ذوالنوری را به شکل گسترده تر، ادامه دادید.
برادر بزرگوار؛ برخی حرفهای اولیه قابل تامل و حتی احیانا قابل قبول، نتیجه ای برآن مترتب کردید، که در واقع در زمین خودی گل زدن است.
برادر عزیز بجای صغری و کبری کردن برای زدن سه کاندیدائی که تقریبا اجماع نانوشته ای بین جریان انقلابی در کف جامعه در حال شکل گیری است.
و در حالی که لاریجانی، این جانی به جان انقلاب و جریان انقلابی بصورت نانوشته در حال حذف شدن از افکار مومنین بلکه کف جامعه است.
ساز مخالف زدن با این اجماع در حال شکل گیری نسبت به سه کاندیدا، به بهانه نقد مدعیان اصولگرائی، خروجی آن، چیزی جز لگد مال کردن اجماع در حال شکل گیری نیست.
برادر؛ می توانید با همین قلم خود، نام کاندیداهائی که به نام جوانان، از آنان دفاع می کنید و مورد نظر شماست؛ ذکر کنید و فضائل آنان را برشمارید تا بجای تخریب کسانی که مورد قبول بخش قابل توجهی از حزب الله هست، حرکت ایجابی صورت گیرد، و در نتیجه اگر ادعای شما که در شبکه های بچه ولائی در حال دست به دست شدن است، اگر با اقبال عمومی مواجه شد، همه گی به سوی ستاد آن جوانان مورد ادعای حضرتعالی کوچ می کنیم،
اما اگر این ادعای شما به دلیل عدم اقبال عمومی حزب الله، نتیجه نداد، باز همگی پشت سر همین سه کاندیدا قرار می گیریم.
اما چرائی احتمالی عدم قبول کاندیدای مورد نظر حضرتعالی توسط بدنه فعال نیروی ولائی و حزب الله:
یا به جهت فقدان سایر شرائط، غیر از جوانی،
یا نه خود همان افراد مورد نظر نیز، از جنس و سن همین غیر جوانان مورد انتقاد شما هستند،
در نتیجه خلاف شرع و عقل است که بایک تحلیل غیر دقیق، آب به آسیاب همان اصول گرایان ناباب بریزیم،
زیرا همان اصولگرایان ناباب واقعی که شما عزیزان از آنان بحق شاکی هستید پشت پرده، دنبال زدن این سه کاندیدا و ترویج جانیان به جان انقلاب هستند.
ضمنا ظاهرا حقیر را نمی شود هجو کرد که فرصت طلب هستم، از این باب که از میوه درخت تلاش حزب الله در حذف لاریجانی در حال خوردن هستم، زیرا آن روزی که باند امنیتی شیخ دومی و سومی ( اولین شیخ که خیلی وقته از دنیا رفته) نفس ها را درسینه حبس کرده بودند، حقیر جمله کلیدی را در باره شیخ سومی عرض کردم که؛ آقای لاریجانی فرزندان انقلاب در ایران خواهند ماند اما شما را نمی دانیم.
پس منتظر معرفی جوانان مورد نظر شما هستیم
والسلام علیکم ور حمه الله وبرکاته
حیرت سردبیر کیهان لندن از وفاداری اقشار مختلف به رهبری+عکس
به گزارش مشرق، سردبیر کیهان لندن در صفحه شخصی خود در توییتر با انتشار تصویری از وفادای اقشار مختلف به انقلاب و رهبری حیرت زده شد.
🔰 بررسی جریانهای مختلف #حوزه_علمیه_قم/ بخش ششم
🎙 #مصاحبه| برخی از بستر تقریب به سوی #پلورالیسم_دینی میروند
🔺#حجت_الاسلام_والمسلمین_غفاریفر:
🔹 بحث تقریب یک چیزی نیست که ما درآورده باشیم. شما هر چه نسبت به پدیده زشت سقیفه بگویید ما هم قبول داریم، ما خودمان هم مروّج آن هستیم و در این مورد محکم میایستیم، پدیده زشت سقیفه را افشاگری میکنیم.
🔹 اما همه ما قبول داریم امیرالمؤمنین شش ماه سکوت کرد؛ اعتراض داشت اما سکوت کرد؛ اهلبیت ما ادبیاتشان متفاوت بود؛ انتقادی بود، رویکرد انتقادی داشتند، خطبه شقشقیه انتقادیترین خطبه امیرالمؤمنین است؛ همین اخیراً داشتم همین نهجالبلاغه را که در محضرش هستم مطالعه میکردم، در همین خطبه شقشقیه تشکیک شدهاست.
🔹 یک بزرگواری که زحمت کشیده است و این کار را انجام داده است، مکتبه الروضة الحیدریه، گفته است که به خاطر اینکه این خطبه انتقادی است، بعضی منکر این خطبه شدهاند؛ ایشان زحمت کشیده است دهها سند معتبر حتی از اهل تسنن آورده است که وجود چنین خطبهای قطعی است.
🔹بعد سند آورده است که آنها آمدهاند و کلمات را تحلیل دیگری کردهاند، یعنی بعضی اساس خطبه را منکر شدهاند تا بتوانند انتقاد به خلفا را زیر سؤال ببرند، بعضی دیگر هم دیدهاند که نمیتوانند اصل خطبه را انکار کنند، آمدهاند کلمات را طوری تفسیر کردهاند که بتوانند به نفع خودشان در بیاورند.
🔹 پس رویکرد انتقادی را امیرالمؤمنین داشت؛ رویکرد انتقادی را حضرت زهرا(س) داشت، رویکرد انتقادی را اهلبیت(ع) داشتند، اما رویکرد انتقادی با چه ادبیاتی بود؟ اولاً اهلبیت بین نخبگان و بدنه اجتماعی تفکیک قائل میشدند؛ ما را همیشه به همراهی با بدنه اجتماعی عامه مسلمانان هدایت میکردند.
🔹 در ادبیات انتقادی هم ادبیات انتقادی بصیرت افزایی بود، نه تخریبی؛ پس اصل تقریب را نمیتوانیم انکار کنیم، آنها که منکر تقریب هستند بدانند که این مواردی که بیان کردم واقعیتهای این عرصه است؛ اما این آقایی که ذکرش شد از بستر تقریب به سوی تلورانس دینی بلکه به پلورالیسم دینی میرود؛ یعنی از تکثر نجات، به تکثر حق میرسد.
🔹 پس یکی از جریاناتی که شدیداً به حوزه آسیب میرساند این طرف است؛ یعنی کسانی که به نام تقریب بین ادیان و تقریب بین مذاهب، مسلّمات را نشانه رفتند، با آیه قرآن بازی میکنند و امامت را زیر سؤال میبرند تا بتوانند تقریب را تا این حد جلو ببرند.
ادامه دارد ...
🌐 https://www.asbaat.ir/?p=4539
🆔 @asbaat_ir
هدایت شده از توییتر انقلابی
⭕️ در این فضای مه آلود فتنه از قم خبر دارید؟
سکولار های عمامه به سر در قم علیه رهبری و اقدام ایشان در قضیه ی #بنزین دست بکارند.
احتیاط
#فتنه_۹۸ نزدیک است
👤 بابــــــــک 🇮🇷🏴
💠 به توییتر انقلابی بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/2596339728Ca044fd9eeb
🔴✍ #یادداشت_جهان| دشمن تو دهنی خورد
🔺درحالیکه آشوبهای عراق و لبنان چندین هفته است که ادامه دارد، آشوبهای ایران ظرف چند روز خاتمه یافت. خط حزبالله علت آن را بررسی میکند
🔰اوائل مهرماه امسال، روزنامهی لبنانی «الاخبار» گزارشی را منتشر کرد که موضوع آن افشای طرح جدید #آمریکاییها و #سعودیها بهمنظور ایجاد «آشوب» در ایران بود. این طرح البته بخشی از یک طرح کلیتر به نام «چارچوب شراکت راهبردی قرن بیستویکم بین ایالات متحده و پادشاهی عربی سعودی» بود که در جریان سفر ترامپ به ریاض، در بهار ۹۶ مطرح شده بود.
🔶طبق گزارش الاخبار، این سند دارای دو #طرح_موازی برای مقابله با ایران به نامهای «عنکبوت» و «نمرود» بود. مطابق این طرح، اول «فشار اقتصادی بر مردم ایران»، باید صورت بگیرد که شامل تضعیف اقتصاد داخلی، افزایش تورم، بیکاری، رکود، گرانی و... است، و دوم «فشار سیاسی بر نظام سیاسی ایران» از طریق سلب مشروعیت از آن در داخل کشور، با توسل به راههای گوناگون. #آشوبهایی که هفتهی گذشته در کشور انجام شد، در حقیقت بخشی از پروژهی مذکور بود، اما چرا #توطئهای با این ابعاد پیچیده، ظرف چند روز برچیده شد؟ بیتردید دو علت اساسی دارد:
💢اول نقش بیبدیل مدیریت #رهبر_انقلاب: کمتر از ۲۴ ساعت از وقوع #آشوب در ایران، رهبر انقلاب شجاعانه وارد میدان شدند و برخلاف تحلیل بسیاری از افراد و جریانهای سیاسی- اجتماعی، حمایت خود را از مصوبهی #سران_قوا اعلام کردند. اگر غیر از این بود، و این پیام به آشوبگران مخابره میشد که بین حاکمیت سیاسی، دوگانگی وجود دارد، بیتردید دامنهی اغتشاشات و آشوبها تا همین امروز ادامه یافته بود. در هر کشوری که تصویر اختلاف و تفرقه میان حاکمیت بازنمایی شد، فضا برای ایجاد آشوب توسط اغتشاشگران بیشتر فراهم شده است.
❇️دوم، حضور به موقع مردم در میدان: اگر رهبر انقلاب، اقدامات خود را به نحو احسن انجام میدادند اما مردم، برای دفاع از #نظام به میدان نمیآمدند، باز هم یقینا این آشوب، به این زودیها تمام نمیشد. در حقیقت حضور هوشمندانه و به موقع مردم، مکمل رفتار شجاعانهی رهبر انقلاب بود. گرچه این موضوع اتفاق جدیدی نیست و افکار عمومی جهان، بارها در صحنههای مختلف چون آشوب دیماه 96 و فتنههای ۷۸و ۸۸ آن را دیده است، اما به تعبیر رهبر انقلاب، این ماجرا بار دیگر قدرت و عظمت مردم ایران را نشان داد.
✍هفته نامه خط حزب الله
@jahaannews
👇تحلیلی هوشمندانه همراه تذکر
👇 به غضنفرهای خودی👇
⭕️در تحسین یک کناره گیری اجباری انتخاباتی!/ لاریجانی میداند رئیس مجلس آینده چه کسی است و از کجا خواهدآمد
✍️علی لاریجانی، صاحب عنوان طولانیترین مدت ریاست مجلس بعد از انقلاب، رسما اعلام کرد که برنامهای برای انتخابات آتی مجلس ندارد. این اتفاق بسیار قابل تامل است و بیش از آنچه به نظر میرسد، استراتژیک است.
1️⃣ علی لاریجانی – نماد و رئیس اصولگرایان اعتدال دوست- اولین قربانی همپیمانی با روحانی و شریک بودن در کارنامه دولت است. این سرنوشت به زودی برای اصلاح طلبان به مراتب بدتر رقم خواهد خورد. زیرا اصلاح طلبان اعتدال دوست به مراتب در افکار عمومی بیشتر از – اصولگرایان اعتدال دوست- با روحانی و دولت او چسبندگی فکری و عملی داشتهاند. این نکته جالب را نیز باید اضافه کرد که تحلیلگران اصلاحطلب کنار رفتن لاریجانی، به ضرر خود و برای اصولگریان، سود بزرگ می دانند.
2️⃣ او کنار نرفت، بلکه برکنار و حذف شد. جدای از تبعات هم کارنامه شدن علی لاریجانی با دولت و اصلاحطلبان، اما یک عامل دیگر برای کنار رفتن او نباید نادیده گرفت. عاملی که در واقع لاریجانی را با قدرت و تصمیم صریح خود برکنار و حذف کرده است. در این روزها اقدام قاطعانه و به ظاهر زودهنگام شورای ائتلاف اصولگرایان در قم، در حذف لاریجانی و ارائه لیست با حمایت و وحدت حداکثری، بیشتر خود را نشان میدهد. زیرا لاریجانی گرچه درهای زیادی را به روی خود بسته میدید، ولی حضور دوازده ساله در قم آنهم با یدک کشیدن ریاست مجلس، برای سیاستمداری همانند او یعنی همچنان راهی باز است! بنابراین اصولگرایان و نیروهای انقلابی «قم» با یک تصمیم حتی محافظه کارانه برای ارائه لیست انتخابات آتی مجلس، میتوانست ناخواسته سبب بازسازی لاریجانی شود. مسالهای که سایت خبرآنلاین و نزدیک به علی لاریجانی با ادبیاتی دیگر آورده است . این رسانه نزدیک به لاریجانی، اضافه شدن علیرضا زاکانی به فهرست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلابی قم را، با هدف رقیب سازی برای لاریجانی و به نوعی درواقع بخشی از فرآیند کناره گیری اجباری او گزارش کرده است. در هر صورت باید گفت، اصل اتفاق به نوعی در قم اتفاق افتاده است. مردم، علمای انقلابی و جریان شورای اصولگرایان قم، اساسا عامل اصلی ناامیدی کامل لاریجانی برای حضور در انتخابات آتی به شمار میروند. بنابراین او کنار نرفت بلکه توسط «قم» برکنار و حذف شد.
3️⃣ مساله بعدی در گزارش روزنامه دولت نهفته است. روزنامه ایران درباره علت کنارهگیری لاریجانی از انتخابات نوشته است: «مهمترین عامل در این میان میتواند پیشبینی او از ترکیب مجلس یازدهم باشد. ترکیبی که حتی اگر علی لاریجانی موفق به ورود به آن هم بشود، شانسی ندارد که سکان ریاست آن را در دست بگیرد و باید به یکی از کرسیهای عادی کف مجلس بسنده کند.» روزنامه دولت نیز همانند رسانهها و چهرههای اصلاحطلب از هم اکنون ترکیب آتی مجلس آینده را که جایی برای اصلاح طلبان و اعتدالیون ندارد، پذیرفتهاند و البته نکته ظریف تر آن است که علی لاریجانی به عنوان یک فرد هوشمندتر از تحلیگران دولتی و اصلاح طلب، نه تنها میداند که ریس مجلس آتی نخواهد شد بلکه فراتر میداند رئیس آینده از کجا خواهد آمد و حتی چه کسی احتمالا است!
4️⃣ اما اصولگریان قدر اقدام «قم» را چه اندازه می دانند؟! شهر مقدس قم، همواره در قبل و بعد از انقلاب الهام بخش و مرکز دومینوهای بزرگ سیاسی بوده است. حال «قم» هم زودتر از همه فهرست انتخاباتی خود را اعلام و هم وحدت طلبی جریانات اصولگرایی را با همه بزرگی و دارا بودن بزرگان گرانقدر و متعدد به نمایش گذاشته و هم آغاز تغییر ریاست آتی مجلس و هم حذف شریک بزرگ سیاسی دولت را به تنهایی رقم زده است. بنابراین بسیار بدیهی است که اقتضای سیاست ورزی در میان جریان اصولگرایی میطلبد که این اتفاقات مهم و تاثیرگذار در قطب معنوی انقلاب به صورت دومینووار به تمام کشور تسری و ادامه پیدا کند. یعنی هم وحدتخواهی آن الهامبخش شود و هم آغاز عملی و موفق آنها در تغییر ترکیب مجلس آتی آنهم در گام های اول ماقبل انتخابات مجلس یازدهم. حال ادامه دومینو قم، چرا نباید اساس سیاست ورزی این روزهای اصولگرایان نباشد؟! مسالهای که اصلاحطلبان بیشتر از بقیه متوجه شدند و به همین دلیل همه رسانههایشان برای شکستن وحدت اصولگرایان قم و جلوگیری از الهام بخشی بیشتر انتخاباتی «شهر قم» بسیج شدهاند.
@mahdi_jahantighi
حمايت 60 مدرس حوزه از موسوی
۱۸ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۱:۳۰
اميدواريم با راي بالا و سرنوشت ساز ملت بزرگ ايران به اين شخصيت فرهيخته انقلابي و آزموده لطف خداوند و خشنودي حضرت ولي عصر(عج ) بيش از پيش نصيب مردم ايران گردد.
جمهوری اسلامی:
بسم الله الرحمن الرحيم
ان الله يامركم ان تودوا الامانات الي اهلها و اذا حكمتم بين الناس ان تحكموا بالعدل
نظام جمهوري اسلامي ايران كه دستاورد رهبري حكيمانه حضرت آيت الله العظمي امام خميني و مجاهدتهاي اسلامي ملت بزرگ ايران است و همچنان به حركت استوار خود به رهبري حضرت آيت الله خامنه اي ادامه مي دهد همواره نيازمند كارگزاراني است كه با اخلاص و هوشمندي و تدبير خط اصيل انقلاب اسلامي را بپيمايند و ارزشهاي اسلامي و ميراث شهيدان را حفظ كنند و با پايبندي عميق به قانون اساسي و ولايت فقيه و خط امام راي ملت را ميزان بدانند. اينك در آغاز دهه چهارم انقلاب اسلامي كه دهه پيشرفت و عدالت نام گرفته ملت ايران چشم انتظار رئيس جمهوري مكتبي و مردمي و پرتجربه اي است كه در گفتار و كردار خود پشتيبان اسلام و مكتب اهل بيت (ع ) و ارزشهاي والا و مباني انقلاب اسلامي و موازين اخلاق اسلامي باشد و با بهره گيري از خرد جمعي و نخبگان متعهد و كارگزاران پرتوان و متخصصان شجاع و با رعايت كامل قانون در رفع كاستيها و بهبودي زندگي مادي و معنوي قشرهاي مختلف بكوشد و با حفظ مصالح اسلام و انقلاب و منافع ملي براي عدالت و صلح جهاني و نيز سربلندي جمهوري اسلامي ايران تلاش كند. ما گروهي از فرزندان حوزه علميه قم مردم شريف ايران را به شركت پرشور در دهمين انتخابات رياست جمهوري دعوت مي كنيم و با احترام به ساير نامزدهاي محترم جناب آقاي مهندس ميرحسين موسوي را مصداق بارز و اصلح در ويژگيهاي ياد شده مي دانيم و با عنايت به تاكيد ايشان بر استقلال فكري و عملي خود در برابر جريان ها و با تاكيد بر لزوم حفظ موازين شرعي و رعايت ارزشهاي اسلامي توسط همه طرفداران به ايشان راي مي دهيم .
پيشينه درخشان جناب آقاي موسوي در هشت سال نخست وزيري در دوران دشوار دفاع مقدس حمايت مستمر حضرت امام خميني از ايشان ثبات قدم در دفاع از انقلاب و اهداف و منافع جمهوري اسلامي پيوند عميق و تعامل سازنده ايشان با مرجعيت و روحانيت معظم و تاكيد بر استقلال حوزه هاي علميه ارتباط نزديك و راهگشا با دانشگاهيان محترم و بهره مندي از طيف گسترده نخبگان و متخصصان ارائه برنامه هاي جامع و راهگشا در فعاليتهاي انتخاباتي و پايبندي كامل ايشان به موازين شرعي و اخلاقي و حمايت شخصيتها و گرايشهاي مختلف فكري فرهنگي و سياسي از ايشان همه گواه توانمندي درايت تعهد و سلامت نفس و در يك كلمه مديريت اسلامي ايشان مي باشد. اميدواريم با راي بالا و سرنوشت ساز ملت بزرگ ايران به اين شخصيت فرهيخته انقلابي و آزموده لطف خداوند و خشنودي حضرت ولي عصر(عج ) بيش از پيش نصيب مردم ايران گردد.
1 ـ محمد جعفري گيلاني 2 ـ محمدرضا نوراللهيان 3 ـ محمد سروش محلاتي 4 ـ علي رضا اميني 5 ـ رضا مختاري 6 ـ مهدي مهريزي 7 ـ سيدمحمد موسوي 8 ـ سيدجواد ورعي 9 ـ سيدضيا مرتضوي 10 ـ كاظم قاضي زاده 11 ـ محمد ذبيحي 12 ـ محمدعلي مهدوي راد 13 ـ محمدجواد صاحبي 14 ـ سيدمحمود مدني بجستاني 15 ـ حميد شهرياري 16 ـ داوود فيرحي 17 ـ سيف الله صرامي 18 ـ سيدمحمدتقي آل غفور 19 ـ حميدرضا شريعتمداري 20 ـ محمد عبداللهيان 21 ـ محسن آخوندي 22 ـ احمد ديلمي 23 ـ محمدرحمان ستايش 24 ـ غلامحسين اعرابي 25 ـ سعيد بهمن پور 26 ـ سيدمحمدباقر حسيني مهري 27 ـ محمدرضا غفوريان 28 ـ سيدمحمود موسوي 29 ـ قاسم جوادي 30 ـ محسن جوادي 31 ـ مصطفي ميراحمدي زاده 32 ـ محمدعلي سلطاني 33 ـ سيدحبيب موسوي 34 ـ مهدي منتظرقائم 35 ـ سيدمحمد انتظام 36 ـ محمود شفيعي 37 ـ محمدتقي دياري 38 ـ سيداسماعيل مهري 39 ـ احمد حيدري اليگودرزي 40 ـ محمدرضا مصطفي پور 41 ـ حسن پويا 42 ـ محمدحسين شريفي نيا 43 ـ سيدحبيب حسيني مهري 44 ـ عبدالرحيم سليماني 45 ـ مسعود اديب 46 ـ جلال الدين قياسي 47 ـ محمد صالحي مازندراني 48 ـ حسين مرادي نسب 49 ـ علي اقدامي 50 ـ حسين شهامت 51 ـ محمدرضا بيات 52 ـ علي اكبر عطاران 53 ـ محمدرضا سالاري فر 54 ـ حميدرضا سلكي 55 ـ محمدعلي ايزدي 56 ـ جواد ابوالقاسمي 57 ـ محمد سيف اللهي 58 ـ مهراب صادق نيا 59 ـ هادي سروش 60 ـ علي حسين پور .