💓تنها مسیری های کردستان
#از_خانه_تا_خدا.... #درس بیست و هشتم 👇 💎 " علَّتِ صحیحِ بچه داری" 🌺 #نگاه_دینی در زمینۀ رفتار با
#از_خانه_تا_خدا....
#درس بیست و نهم
👇
💎 " علامتِ یه بیماری "
✅ توی یه زندگی خانوادگی درست و یه تربیتِ صحیحِ دینی،
👈 زن و مرد باید عمدۀ توجه و لبخندشون "برای همدیگه" باشه نه برای غریبه ها!
⭕️ اگه یه خانم یا آقایی دید که دلش بیشتر با غریبه هاست و با اونا بهتر سرگرم میشه، این علامتِ بیماری هست.
⚠️⚠️⚠️
🔴 خیلی وقتا میشه که یه آقا با غریبه ها خیلی خوب و مهربون صحبت میکنه:
- سلام!!! حال شما؟ احوال شما؟ چه خبرا؟ 😍
- خیلی خوشحال شدم زیارتتون کردم؟ قربونتون برم!💖
🔹بابا بیخیال! 😒
چه خبرته با غریبه ها اینطوری صحبت میکنی؟!😐
🔸باشه اشکالی نداره که با غریبه ها قشنگ حرف بزنی
امّا اگه با مادر و همسرت از این بهتر صحبت نمیکنی بدون که بیماری!
⭕️✅👆👆
-- چرا؟ 😳
🔷 ببین عزیز دلم؛ آدم ممکنه بقیه رو گول بزنه امّا خدا رو که نمیتونه فریب بده!
✔️ خداوند متعال داره میبینه که میخوای با "لبخندِ مصنوعی" دلِ غریبه ها رو به دست بیاری و پیشِ اونا عزیز بشی.
💢📛💢
👌 در حالی که خدا دستور داده "اوّل از همه به نزدیکانت برسی"
اوّل از همه باید "دلِ پدر و مادر و همسرت" رو به دست بیاری. 💞
🔺 کسی که دنبالِ لذّت بردن از خانوادش نباشه
🌎 دنیا اجازه نمیده آبِ خوش از گلوی همچین آدمی پایین بره!✔️
✅🔹🌺➖➖💖
اللهم صل علی محمد و آل محمد
و عجل فرجهم
┄┄┄••❅❈✧❈❅••┄┄┄
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 لبخند زدن به غریبه ها علامت یه بیماریه!
😒
✅ با خانوادت ده برابر باید قشنگ تر حرف بزنی نسبت به غریبه ها!
#حاجآقا_حسینی
🌺 http://eitaa.com/joinchat/3024289824Cec2bccd79b
💢 بیتفاوتی ممنوع! حتی در دیدن و شنیدن
▪️ اعضای سیاهی لشکرِ یک فیلم، با اینکه نقشِ کمرنگی دارند، اما هر کدام به نوعی در کنار بازیگرانِ اصلی، به ساختِ فیلم کمک میکنند.
ما هم ممکن است سیاهی لشکر باشیم و کارِ خاصی نکنیم، اما با همین بیتفاوتیِ خود، به تکمیل پازلِ دشمن کمک میکنیم.
▫️ مثلا ممکن است کسی به مهمانیِ پُر گناهی دعوت شود و با اینکه میداند گناه، سببِ تأخیر در ظهور میشود، به خاطر ترس از مسخره شدن و... به آن مهمانی برود و این کار را اینگونه توجیه کند: من به آنجا میروم، اما هیچ گناهی نمیکنم و فقط در ظاهر همرنگ بقیه میشوم.
▪️ باید به چنین فردی گفت: در کربلا نیز عدهای سیاهی لشکر بودند، اما با این کار، دشمن را تأیید کردند؛ به تعدادِ دشمن افزودند و نسبت به ظلم بیتفاوت بودند.
پس لطفاً برای عاقبت بخیری خود، نسبت به گناه بیتفاوت نباشید و حتی در ظاهر، همرنگِ دشمن نشوید❗️
#توجیه_المسائل_کربلا 7⃣2⃣
◼️◾️ @tanhamasirKordestan
💓تنها مسیری های کردستان
🌹#کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌴#شماره_93 تَثْمِيرَ الْمَالِ، وَيَکْرَهُ انْثِلاَمَ الْحَالِ. امام(عليه
🌹#کلمات_قصار_نهج_البلاغه
🌴شماره_94
وَسُئِلَ عَنِ الْخَيْرِ مَا هُوَ؟
يَتَدَارَکُهَا بِالتَّوْبَةِ، وَرَجُل يُسَارِعُ فِي الْخَيْرَاتِ.
از آن حضرت پرسيدند: خير و نيکى چيست؟
امام(عليه السلام) فرمود:
خير و خوبى در آن نيست که مالت فراوان و فرزندانت زياد شوند، خير در اين است که علمت زيادوحلمت فزون گردد وبا پرستش پروردگاربه مردم مباهات کنى، هر گاه کار نيکى از تو صادر شد خدا را سپاس گويى و اگر گناهى سر زد استغفار نمايى، دنيا فقط براى دوکس خوب است: کسى که گناهانى کرده و مى خواهد با توبه جبران کند و کسى که با سرعت به سراغ کارهاى خيرمى رود.
💓تنها مسیری های کردستان
🌹#کلمات_قصار_نهج_البلاغه 🌴شماره_94 وَسُئِلَ عَنِ الْخَيْرِ مَا هُوَ؟ يَتَدَارَکُهَا بِالتَّوْبَ
شرح و تفسير
خير در چيست؟
امام(عليه السلام) در اين کلام پربار حکمت آميز، پاسخ به سؤال کننده اى مى دهد که «از آن حضرت پرسيد: خير و نيکى چيست؟»; (وَسُئِلَ عَنِ الْخَيْرِ مَا هُوَ).
امام در پاسخ جامع خود خير را در پنج چيز خلاصه کرد:
نخست فرمود: «خير و خوبى در آن نيست که مالت فراوان و فرزندانت زياد شوند»; (فَقَالَ لَيْسَ الْخَيْرُ أَنْ يَکْثُرَ مَالُکَ وَوَلَدُکَ).
منظور از اين سخن نفى ديدگاه غالب در مسئله مال و فرزندان (نيروى انسانى) است که ارزش والا را در مال و فرزند خلاصه مى کنند و شخصيت را براى کسانى قائل هستند که اموال بيشترى در اختيار دارند و ثروت آنها زياد و نفرات آنها نيز فراوان است. به تعبير ديگر، تنها از جنبه هاى مادى و دنيوى به مال و فرزند نگاه مى کنند و گرنه اگر اين مواهب در راه خدمت به خلق و جلب رضاى خالق صرف شود آن هم مصداق خير است، چرا که در قرآن مجيد در آيات متعددى واژه خير بر مال اطلاق شده است. از جمله در آيه 180 سوره «بقره» مى خوانيم: «(کُتِبَ عَلَيْکُمْ إِذا حَضَرَ أَحَدَکُمُ الْمَوْتُ إِنْ تَرَکَ خَيْراً الْوَصِيَّةُ لِلْوالِدَيْنِ وَالاَْقْرَبينَ بِالْمَعْرُوفِ حَقًّا عَلَى الْمُتَّقينَ); بر شما نوشته شده هنگامى که يکى از شما را مرگ فرا رسد اگر چيز خوبى (مالى) از خود به جاى گذارده براى پدران و مادران و نزديکان به طور شايسته وصيت کند».
سپس مى افزايد: ولى خير در اين است که علمت زياد گردد و حلمت فزونى يابد و با پرستش پروردگار به مردم مباهات کنى و هر گاه کار نيکى از تو صادر شد خدا را سپاس گويى و اگر گناهى سر زد استغفار نمايى»; (وَلَکِنَّ الْخَيْرَ أَنْ يَکْثُرَ عِلْمُکَ. وَأَنْ يَعْظُمَ حِلْمُکَ، وَأَنْ تُبَاهِيَ النَّاسَ بِعِبَادَةِ رَبِّکَ; فَإِنْ أَحْسَنْتَ حَمِدْتَ اللَّهَ، وَإِنْ أَسَأْتَ اسْتَغْفَرْتَ اللَّهَ).
در واقع، امام(عليه السلام) در اين عبارات پر معنا نظام ارزشى اسلام را بيان مى کند و بر خلاف آنچه در دنياى مادى ديده مى شود که ارزش را در مال و ثروت و قدرت ناشى از نفرات خلاصه مى کنند، امام(عليه السلام) ارزش را در علم و حلم و عبادت و شکر و استغفار خلاصه مى فرمايد، زيرا مال و ثروت و قدرت اگر جدا از علم و حلم و بندگى پروردگار باشد مايه فساد و تباهى و ابزارى است که در مسير شر قرار خواهد گرفت.
البته علم اگر از عبوديت پروردگار و حلم جدا شود نيز ممکن است در مسير انحراف و بدبختى قرار گيرد، لذا امام آن را به ضميمه امور ديگرى که علم را به کنترل در مى آورد به عنوان خير معرفى فرموده است.
تعبير به کثرت ولد مربوط به زمان هايى است که فرزندان نيروى حامى و مدافع خانواده محسوب مى شدند و زيادى آنها سبب قوت و قدرت بود و در آيات قرآن نيز کراراً به آن اشاره شده است; ولى در امثال زمان ما مى توانيم آن را به معناى وسيع ترى تفسير کنيم و بگوييم: فزونى نيروهاى انسانى; خواه فرزند باشد يا قبيله و يا طرفداران ديگر. هدف امام(عليه السلام) اين است که بفرمايد: خير و سعادت انسان در فزونى مال و نيروهاى انسانى اطراف او نيست، بلکه در علم و حلم و عبادت است.
منظور از «حلم» بردبارى آميخته با تدبير است. ممکن است انسانى عالم باشد اما شتاب زده و بى تدبير. چنين کسى به جايى نمى رسد; ولى وقتى علم، آميخته با بردبارى و تدبير شد آثار عميقى از خود به جاى مى گذارد.
منظور از مباهات به عبادت و بندگى پروردگار اين نيست که انسان عباداتش را به رخ مردم بکشد، بلکه مقصود آن است که افتخار واقعى او به بندگى پروردگار باشد و در درون وجود خود به آن مباهات کند. شبيه جمله اى که از امير مؤمنان على(عليه السلام) نقل شده که به پيشگاه خداوند عرضه مى دارد: «إِلَهِي کَفَى بِي عِزّاً أَنْ أَکُونَ لَکَ عَبْداً».(1)
آنگاه امام(عليه السلام) در پايان اين گفتار به نکته مهم ديگرى اشاره کرده و خير و سعادت دنيا را در دو چيز خلاصه مى کند و مى فرمايد: «دنيا فقط براى دو کس خوب است: کسى که گناهانى کرده و مى خواهد با توبه جبران کند و کسى که با سرعت به سراغ کارهاى خير مى رود»; (وَلاَ خَيْرَ فِي الدُّنْيَا إِلاَّ لِرَجُلَيْنِ: رَجُل أَذْنَبَ ذُنُوباً فَهُوَ يَتَدَارَکُهَا بِالتَّوْبَةِ، وَرَجُل يُسَارِعُ فِي الْخَيْرَاتِ).
حقيقت امر نيز همين است، زيرا اگر ما دنيا را به صورت يک گذرگاه براى زندگى جاويدان آخرت تصور کنيم به عنوان يک منزلگاه و هدف، خواهيم دانست بهره اى که انسان مى تواند از اين مزرعه يا از اين بازار براى سراى ديگر ببرد يا جبران گناهان است و يا سرعت در خيرات.
(1). بحارالانوار، ج 74، ص 402، ح 23.
🌺@tanhamasirKordestan
روز پنجم چله 🌺
#دعای_عهد
شروع چله👈 ۹۹/۷/۹
┄┅─✵💝✵─┅┄
@tanhamasirKordestan
┄┅─✵💝✵─┅┄
وجعَلهُ اَللّهُمَ مَفْزَعَاًلِمَظْلُومِ عِبادِک..
خدایا اورا قرار ده پناهگاهی
برای ستمدیدگان از بندگانت
📣 اَیُّها النَّاس
💥بخواهید ڪہ #آقا برســد
بگذارید دگـر درد بـہ پـایان برســد
همگی در پس هر #سجدہ
بہ خالق گویید ڪہ بہ ما #رحم ڪند
یوسف زهــرا برسد🌺
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🌸🍃
#دعای_عهد
┄┅─✵💝✵─┅┄
@tanhamasirKordestan
┄┅─✵💝✵─┅┄
♡••
دِلــــــــــم ز روزِ ازل
گشته مبتلاىِ حُسیــن
سلامِ من به حُسیــــــن
وبه كربلاىِ حُسیــــــــــن...
༻@tanhamasirKordestan
┄┅┄┅ ❥❥❥ ┅┄┅┄