#یا_ابا_عبدالله_الحسین_ع
✔️ هدف سیدالشهدا علیه السلام از #خروج چه بود؟؟ (۲۴)
〰〰🕌〰〰🐫🐪🌤
🌤... بسیاری از کسانی که درباره زندگی و سیره امام حسین علیه السلام سخن گفتهاند ، حرکت و مخالفت حضرت را انقلابی علیه دستگاه حکومت دانسته،
و جمعی آن را جهاد و مبارزه با یزید تلقی کردهاند،
ولی با توجه به روایات و آثار موجود در کتب فریقین کاملا روشن است که حضرت #آغازگر مبارزه و جنگ نبوده و حتی پیشنهاد بازگشت به سپاه دشمن فرمودند.
لذا عبارت صحیح و دقیق درباره حرکت آن حضرت به دلایل #ظاهری ،
امتناع و اباء از بیعت است؛
#اباء_تا_حد_شهادت
نه انقلاب و شورش و قیام و جنگ و مبارزه و....
👈 به دلایل #ظاهری ، یزید میخواست به اجبار از امام بیعت بگیرد ولی آن حضرت به شدت امتناع فرمود. این واکنش حضرت مخالفتی بود که خشم او را برانگیخت و فرمان قتل ایشان را صادر کرد؛ لذا #یزید به مدینه و مکه مامورانی فرستاده بود تا حضرت را به قتل برسانند، لذا حضرت مجبور شدند برای امتناع از بیعت و نجات جان مبارک خویش از آنجا خارج شوند.
👈 سفر به کوفه پاسخ به دعوت کوفیان بود که به حضرت نوشتند: نزد ما بیا تا به راه حق هدایت شده و بر آن اتفاق نماییم.
👈 پس از پیمان شکنی کوفیان، امام بیعت خویش را از همراهان برداشتند ولی عدهای از اصحاب ، وفاداری خویش را اعلام نموده و برای دفاع از آن حضرت و حفظ جان حجت خدا تا آخرین قدم ثابت ماندند.
#حرمت_جنگ_در_ماههایحرام
خداوند تبارک و تعالی در قرآن میفرماید:
📖 يَسألونَكَ عَنِ الشَّهرِ الحَرام قِتالٍ فيهِ قُل قِتالٌ فيهِ كَبيرُ....
و از تو از جنگ در ماههای حرام سوال میکنند، بگو جنگ در آنها گناهی عظیم است...
(بقره ۲۱۷)
👈👈 پس مسلم است که قتال در ماههای حرام جایز نیست و این قانون حتی نزد کفار زمان جاهلیت محترم بوده است ؛ چنانکه امام رضا علیه السلام فرمودند:
🕌 مردمان جاهلیت نیز به احترام ماه محرم، جنگ و ستم را در این ماه ممنوع میدانستند؛ ولی این امت نه احترام ماه و نه احترام پیامبر ؛ هیچ کدام را رعایت نکرد!
(امالی صدوق ۱۱۰ )
👈 برای حرکت سیدالشهداء سلام الله علیه هر وجهی غیر از #اباء_از_بیعت_تا_حد_شهادت
تصور شود، قطعا با کلام حضرت ثامن الحجج علیه السلام منافات دارد؛
زیرا اشکال میشود که خود امام حسین علیه السلام در ماه حرام به نبرد با آنان اقدام نموده است.
〰〰🕌〰〰🐫🐪🌤
👈 حرکت حضرت از مدینه ۲۸رجب و حرکت از مکه ۸ذیحجه و مقاومت و ایستادگی در برابر دشمن در ۱۰ محرم بوده است، تمام این وقایع در ماههای حرام اتفاق افتاده است؛
⁉️چگونه ممکن است امام حسین علیه السلام، حاضر شوند قانون الهی را زیر پا بگذارند و در ماه حرام به جنگ و مبارزه بپردازند؟؟؟
@tanhatarinmonji
#اربعین
🏴 فلسفه زیارت اربعین (۲)
علی بن میمون صائغ، از حضرت امام صادق علیه السلام نقل کرده است که آن حضرت فرمودند:
اى علی! قبر حسین علیه السلام را #زیارت کن و ترک مکن. عرض کردم: ثواب کسی که آن حضرت را زیارت کند چیست؟حضرت فرمودند:
کسی که #پیاده زیارت کند آن حضرت را، خداوند به هر #قدمی که بر میدارد، یک #حسنه برایش نوشته، و یک #گناه از او محو میفرماید، و یک #درجه مرتبهاش را بالا میبرد.
و وقتی به زیارت رفت، حق تعالی #دو_فرشته را موکل او میفرماید که آنچه خیر از دهان او خارج میشود را نوشته و آنچه شر و بد میباشد را ننویسند. و وقتی برگشت با او وداع کرده و به وی میگویند: اى ولی خدا ! #گناهانت آمرزیده شد. و تو از افراد #حزب خدا و حزب رسول او و حزب اهل بیت رسولش میباشی، به خدا قسم! هرگز تو #آتش را به چشم نخواهی دید و آتش نیز هرگز تو را نخواهد دید و تو را طعمه خود نخواهد نمود.
📚نام کتاب : كامل الزيارات نویسنده : ابن قولويه القمي ج ۱ ص ۲۸۰
@tanhatarinmonji
#آل_یس
✔️معرفت امام زمان در زیارت آل یاسین
📌[جلسه پانزدهم]
➖➖📖📝〰〰✏️
💢گفتار سوم:
نمایان گر اراده ی خداوند
(ترجمان کتاب خدا)
📝 " السَّلَامُ عَلَیکَ یَا تَالِیَ کِتَابِ اللهِ وَ تَرجُمِانَهُ ":
(سلام بر تو ای کسی که کتاب خدا را می خوانی و ترجمان آن هستی).
یعنی ای کسی که ترجمه کتاب خدا، آینه وجودتان است.
✏️در دین اسلام دو ثقل وجود دارد که بر هم منطبق اند:
۱- ثقل اکبر (کتاب خدا)
۲- ثقل اصغر یا ثقل آخر (ائمه طاهرین علیهم السلام)
" تَالِیَ کِتَابِ اللهِ " معنایش این است که امام علیه السلام پیرو کتاب خدا هستند. " وَ تَرجُمَانَهُ ": کتاب مبین را به ائمه علیهم السلام و امام مبین را به قرآن تفسیر کردهاند.
پس " السَّلَامُ عَلَیکَ یَا تَالِیَ کِتَابِ اللهِ " یعنی اول کتاب خداست و بعد شما هستید و ترجمه و یعنی شما تفسیر قرآن هستید. " وَ تَرجُمَانَهُ " یعنی شما تفسیر قرآن هستید و نه تنها مفسر قرآن. زندگی حضرت علی علیه السلام تا امام زمان ارواحنا فداه تفسیر قرآن است. این عبارت همان معنای حدیث ثقلین است که رسول خدا فرمودند: "انی تارک فیکم الثقلین کتاب الله و عترتی":(۱) من در میان شما دو چیز گران بها به یادگار می گذارم: کتاب خدا و عترتم را.
📝 اهل تسنن برای این که عترت را حذف کنند، در کتاب هایشان به جای "کتاب الله و عترتی"، جمله ی "کتاب الله و سنتی"(۲) را آورده اند. اگر سنت هم باشد، باز هم معنای قدرت را می رساند؛ زیرا ما باید سنت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم را در چهره و وجود امام معصوم علیه السلام پیدا کنیم؛ بنابراین کتاب خدا و امام عصر علیه السلام با هم قرین هستند و قرینه بودنشان بیشتر از آن چیزی است که ما فکر می کنیم.
➖➖📖📝〰〰✏️
(۱)بحارالانوار: ج۲۳،ص۱۰۹
(۲)عبقات الانوار فی امامة الائمة الاطهار: ج۹، ص۴۱۶
📚نگاهی به مهربان ترین،(سیدحسین حسینی)ج ۱،ص ۴۵
↶【به ما بپیوندید 】↷
🌐 #کانال_تنهاترین_منجی_...
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة🌤
📝🔍
https://telegram.me/joinchat/BVCk9T0VAZec4b1Qox2Yjw
🌐 عضویت در پیام رسان ایتا :
https://eitaa.com/tanhatarinmonji
🌐 عضویت در پیام رسان سروش :
http://sapp.ir/tanhatarinmonji
#حدیث
❣آثار دهگانه قرائتــ سوره #یاسین:
🌷پیامبر اسلام(ص) به امیرالمؤمنین فرمودند:
☝️🏻ای علی! «یس» را بخوان
که در آن ده اثر است هر که
آن را قرائت کند:
۱) اگر گرسنه باشد سیرگردد
۲) اگر تشنه باشد، سیراب گردد
۳) اگر عریان باشد، پوشانیده گردد
۴) اگر عزب باشد، ازدواج کند
۵) اگر ترسان باشد، امنیت یابد
۶) اگر مریض باشد، عافیت یابد
۷) اگر زندانی باشد، نجات یابد
۸) اگر مسافر باشد، در سفرش یاری شود
۹) نزد میت خوانده نمی شود مگر اینکه خدا بر او آسان گیرد
۱۰) اگر گمشده داشته باشد، گمشده اش را پیدا کند
📚 ﺍﻟﻤﺼﺒﺎﺡ ﮐﻔﻌﻤﯽ، ﺹ۱۸۲
↶【به ما بپیوندید 】↷
🌐 #کانال_تنهاترین_منجی_...
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة🌤
📝🔍
https://telegram.me/joinchat/BVCk9T0VAZec4b1Qox2Yjw
🌐 عضویت در پیام رسان ایتا :
https://eitaa.com/tanhatarinmonji
🌐 عضویت در پیام رسان سروش :
http://sapp.ir/tanhatarinmonji
#اخلاق
🌸🍃هدیه سوره یس به حضرت زهرا سلام الله علیها
یکی از ارکان خواندن سوره یاسین هدیه کردن ثواب آن به حضرت زهرا (سلام الله علیها) است. علامه شیخ مجتبی قزوینی که صاحب کرامات زیادی بوده و تشرف اختیاری به محضر امام زمان (علیه السلام) داشته است در باب اهمیت سوره یاسین آورده است که ما هر چه داریم و به هر کجا رسیدیم به برکت سوره یاسین بوده است
🍃🌸 @tanhatarinmonji
#امام_زمان_عج
#ولایت
#غیبت
✔️سلسله مباحثی در باب خلیفة الله
📌جلسه دویست و هفتم
➖▪️⛅️⚡️🌤💬▪️➖➖
🎴 باب ۳۲ روايات امام باقر عليه السّلام در باره امام دوازدهم عليه السّلام و غيبت او (۷)
⛅️ معروف بن خرّبوذ گويد به امام باقر عليه السّلام گفتم: مرا از حال خودتان آگاه كنيد فرمود: ما به منزله ستارگانيم وقتى ستاره اى نهان شود ستاره اى ديگر آشكار مى گردد، ما امن و امان و سلم و اسلام و فاتح و مفتاحيم، تا آنگاه كه فرزندان عبد المطّلب برابر شوند و هيچ يك از آنها از ديگرى باز شناخته نگردد، خداى تعالى صاحب شما را ظاهر سازد، پس خداى تعالى را حمد كنيد كه او را بين دشوار و رام مخيّر سازد، گفتم فداى شما! كدام را بر مى گزيند؟ فرمود دشوار را بر رام بر مى گزيند.
⛅️ امّ هاني ثقفيّه گويد: بامداد خدمت سرورم امام محمّد باقر عليه السّلام رسيدم و گفتم: اى آقاى من! آيه اى از كتاب خداى تعالى بر دلم خطور كرده است و مرا پريشان ساخته و خواب از چشمم ربوده است، فرمود: اى امّ هانى! بپرس، گويد گفتم: اى سرورم! اين قول خداى تعالى: «فَلا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ الْجَوارِ الْكُنَّسِ(تکویر/۱۵» اى امّ هاني! خوب مسأله اى پرسيدى، اين مولودى در آخر الزّمان است، او مهدىّ اين عترت است و براى او حيرت و غيبتى خواهد بود كه اقوامى در آن گمراه شوند و اقوامى نيز هدايت يابند و خوشا بر تو اگر او را دريابى و خوشا بر كسى كه او را دريابد.
⛅️⚡️🌤💬▪️➖➖➖
📚کمال الدین، ج ۱، ص ۶۰۲
↶【به ما بپیوندید 】↷
🌐 #کانال_تنهاترین_منجی_...
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة🌤
📝🔍
https://telegram.me/joinchat/BVCk9T0VAZec4b1Qox2Yjw
🌐 عضویت در پیام رسان ایتا :
https://eitaa.com/tanhatarinmonji
🌐 عضویت در پیام رسان سروش :
http://sapp.ir/tanhatarinmonji
#امام_زمان_عج
#معرفت
✔️ ویژگیها و جهاتی که در امام زمان عجل اللَّه فرجه هست و مایه لزوم دعا برای آن جناب است
📌جلسه دویست و نوزدهم
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
🌟 نور آن حضرت عجّل اللَّه فرجه(بخش سیزدهم)
💢 فصل چهارم: در بیان اشراقات نور آن حضرت در آغاز ظهور و زمان غیبت و حضور در عالم(۳)
و در اوصاف پیامبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم آمده که آن حضرت وسط اصحاب خود مینشست. در کتاب مکارم الاخلاق از ابوذر روایت شده که گفت: رسولخدا صلی الله علیه وآله وسلم در میان اصحاب خود مینشست که وقتی شخص غریبی میآمد نمی دانست پیغمبر اکرم کدام است تا اینکه میپرسید (۱) ....
مؤید این معنی اینکه خداوند متعال بیت المعمور را که اشرف جاهای آسمانی است در وسط آسمانها قرار داده و نیز کعبه را در وسط زمین و قلب انسان را - که اشرف اعضاء است - وسط، و مردمک چشم را وسط چشم، و خورشید - که عظیم ترین و نورانی ترین سیارات است - در وسط آنها و فردوس در وسط بهشت قرار دارد.
در ریاض السالکین تألیف عالم ربانی سید علیخان مدنی روایت شده که: در بهشت صد درجه هست که فاصله میان هر دو درجه مانند فاصله بین آسمان و زمین است، و بالاترین درجات آن فردوس است که عرش بر آن قرار دارد و آن وسطترین جاهای بهشت است و نهرهای بهشت از آنجا سرچشمه میگیرد، پس اگر دعا کردید از درگاه خداوند فردوس را بخواهید (۲) ....
و در بحار از امیرالمؤمنین علیه السلام مروی است که فرمود: و امّا منزل محمد صلی الله علیه وآله وسلم در بهشت، بهشت عدن است (۳) .... و آن در وسط بهشت قرار دارد و نزدیکترین جای به عرش خداوند رحمان جل جلاله است (و سخن تا اینجا رسید که فرمود: ) و آنها که با او در بهشت سکنی دارند امامان دوازده گانه میباشند (۴) ....
مؤید همین وجه نیز اینکه: خداوند متعال بندگان خود را امر میکند که بر صلاة وسطی (نماز میانه) محافظت و مواظبت داشته باشند، با توجه به اینکه اول به طور کلّی مواظبت بر نمازها را گوشزد فرموده است. و نیز در قرآن آمده: « وَ کَذلِکَ جَعَلْناکُمْ اُمَّةً وَسَطاً (بقره/۱۴۳) » ؛ و این چنین شما را امّتی میانه قرار دادیم. همچنین خداوند متعال نیمه هر ماه را شرافتی خاص بخشیده، لذا روزه ایام بیض (سه روز نیمه ماه) ترغیب شده و مستحب است. و در حدیث مشهور از پیغمبر اکرم صلی الله علیه وآله وسلم آمده که: « خَیْرُ الْاُمُورِ اَوْسَطُها » ؛ بهترین امور وسطهای آنها است. و شواهد بسیار دیگر....
➖▪️➖🌟📜🌟➖▪️➖
(۱) مکارم الاخلاق، ۱۶ (چاپ بیروت)
(۲) ریاض السالکین، ۶ / ۷۰
(۳) احتمال دارد که این بهشت دو نام داشته باشد، لذا در خبر اول « فردوس » نامیده شده و در این خبر « بهشت عدن » و اللَّه تعالی هو العالم (مؤلف).
(۴) بحار الانوار، ۱۰ / ۲۲
📚مکیال المکارم فی فوائد الدّعاء للقائم(ع)،ج۱،ص۳۵۷
↶【به ما بپیوندید 】↷
🌐 #کانال_تنهاترین_منجی_...
🌤الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة🌤
📝🔍
https://telegram.me/joinchat/BVCk9T0VAZec4b1Qox2Yjw
🌐 عضویت در پیام رسان ایتا :
https://eitaa.com/tanhatarinmonji
🌐 عضویت در پیام رسان سروش :
http://sapp.ir/tanhatarinmonji
#یا_ابا_عبدالله_الحسین_ع
✔️ هدف سیدالشهدا علیه السلام از #خروج چه بود؟؟ (۲۵)
〰〰🕌〰〰🐫🐪🌤
به مدلول برخی از روایات و آثار تاریخی توجه کنید:👇
🌤 تفسیر آیه ۳۹/حج مربوط به کسانی است که با آنها مبارزه (و جنگ بر آنها تحمیل) شده، روایات متعدد وارد شده که مربوط به اهل بیت و امام حسین علیهمالسلام است.
(بحارالانوار ۲۲۷/۲۴)
🔗 امام باقر و امام صادق علیهما السلام ، در تفسیر آیه ۴۰/حج که در خصوص کسانی است که به ناحق از دیار خویش آواره شدند، فرمودند که این آیه درباره امیرمومنان و حضرت جعفر و حضرت حمزه نازل شده و در مورد امام حسین علیه السلام جاری است.
(بحارالانوار ۲۲۷/۴۴)
🔗 نامهای از طرف ابنزیاد ملعون برای حرّ ریاحی آمد که : بر حسین سختگیری کن و او را در بیابانی بیآب و بیپناه فرود آور...حرّ آنها را مجبور کرد که در همان جا فرود آیند...زهیر عرض کرد: به خدا سوگند آیندهای سختتر از شرایط فعلی در پیش رو داریم ، ای پسر پیامبر! اگر الان با اینها بجنگیم آسانتر است از جنگ با کسانی که بعدا خواهند آمد. به جانم سوگند لشکریان فراوانی به سوی ما میآیند که ما یارای مقابله با آنها را نداریم. حضرت در پاسخ فرمودند:
من جنگ را شروع نخواهم کرد.
(ارشاد ۸۲/۲)
🔗 حبیب بن مظاهر از امام حسین علیه السلام اجازه گرفت که نزد قبیلهای از بنیاسد که به آنها نزدیک بود برود و از آنها طلب یاری نماید که از حضرت دفاع نمایند. حبیب نزد آنها رفت و گفت: برای شما بهترین ارمغان را آوردهام.
شما را به یاری فرزند دختر پیامبرتان دعوت میکنم...عمر سعد آن حضرت را در محاصره قرار داده است.
(بحارالانوار ۳۸۶/۴۴)
🔗 عصر تاسوعا که لشکر عمر سعد به سوی امام حسین و یارانش حملهور شدند. آن حضرت به قمر بنیهاشم فرمود: فدایت شوم نزد آنها برو ببین چه میخواهند؟
(ارشاد ۸۸/۲)
🌤حضرت عباس علیه السلام فرمان حضرت را امتثال کرد، آنها پاسخ دادند : ابنزیاد گفته است که یا تحت فرمانش درآیید یا با شما مبارزه خواهیم کرد.
(ارشاد ۹۳/۲)
🕌امام حسین علیه السلام به حضرت عباس فرمودند: اگر توانستی کار را به فردا موکول کن....فرستاده عمر سعد گفت: ما تا فردا به شما مهلت میدهیم اگر تسلیم شدید شما را به نزد ابنزیاد میبریم و گرنه شما را رها نخواهیم کرد.
(خرائج ۲۵۴/۱)
🌤 امام سجاد علیه السلام فرمود: هنگامی که پدرم اشعار <یا دهر اف لک من خلیل..> را خواند. عمهام بیاختیار گشته و گفت: وای از این داغ....امام حسین علیه السلام در ضمن صحبت به ایشان فرمودند: ....اگر پرنده قطا را به حال خود گذاشته میشد[و صیاد دنبال او نبود] ، میخوابید.
حضرت زینب سلام الله علیها عرض کرد: ای وای! آیا خودت را بیچاره و راهها را به سویت بسته میدانی؟ این که بیشتر قلبم را جریحهدار میکند و برایم سختتر است....
(امالی صدوق ۱۵۶/۴)
🔗 آن حضرت شب عاشورا بیعت خویش را از اصحابش برداشته و از آنها خواستند که از تاریکی شب استفاده نموده و خود را نجات دهند. حضرت فرمودند: اینها فقط دنبال من هستند و میخواهند مرا به قتل برسانند، کس دیگری مقصودشان نیست.
(مزار ابنمشهدی ۴۹۳)
🔗 هنگامی که سیدالشهداء سلام الله علیه به یاران خویش اجازه بازگشت فرمود، جناب زهیر عرض کرد: آیا فرزند پیامبر را اسیر دست دشمن ببینیم و یاریش نکنیم و جان خویش را نجات دهیم؟؟!
(ارشاد ۹۶/۲)
🌤 مسلم بن عوسجه شمر را با تیر هدف گرفت ولی امام حسین علیه السلام مانع شدند و فرمودند: به او تیراندازی نکن، من نمیخواهم آغازگر مبارزه و جنگ باشم.
(ارشاد ۹۸/۲)
🔗 هنگامی که جناب حر دید لشکر کوفه مصمم است که با امام حسین علیه السلام بجنگد به عمر بن سعد گفت: میخواهی با این مرد بجنگی؟ عمر بن سعد پاسخ داد: آری به خدا...حر کفت: آیا پیشنهادهای او را نمیپذیری؟!عمر گفت: اگر کار دست من بود قبول میکردم ولی ابن زیاد زیر بار نمیرود...حر به سوی امام حسین علیه السلام آمده و عرض کرد:
فدایت شوم ای پسر پیامبر! من همان کسی هستم که نگذاشتم برگردی و مجبورت کردم در این مکان فرود آیی؛ فکر نمیکردم که این قوم پیشنهادهای شما را رد کنند.
(فرهنگ جامع سخنان امام حسین علیه السلام ۵۰۶)
〰〰🕌〰〰🐫🐪🌤
🔗 کلام دو صحابی جلیل القدر سیدالشهداء سلام الله علیه که با چشم گریان به حضرت عرض کردند: خدا ما را فدایت گرداند...میبینیم که دشمن بر شما احاطه کرده و ما نمیتوانیم شر آنها را از شما دفع نماییم.
(ابصارالعین ۱۳۲)
🔗 و کلام دو بزرگوار دیگر از آنها که به حضرت گفتند: دوست داریم در برابر شما کشته شویم ، و شر دشمن را دفع و از شما دفاع نماییم.
(فرهنگ جامع سخنان امام حسین علیه السلام ۵۵۷)
@tanhatarinmonji 👇 ... ادامه
🌤 از سیدالشهداء سلام الله علیه نقل شده که به کوفیان فرمودند: آیا من به جنگ شما آمدم یا شما به جنگ من؟!
(مناقب ۱۰۰/۴)
🔗 در ضمن احتجاج سیدالشهداء سلام الله علیه با کوفیان آمده است که فرمودند: با این حال میخواهید نسل و خاندان او را به قتل برسانید؟؟!
(امالی صدوق ۱۵۹)
🔗 در ضمن صحبت دیگری نقل شده که فرمودند: خداوند به شدت غضب میکند بر گروهی که میخواهند - یا اتفاق نمودهاند - فرزند پیامبرشان را به قتل برسانند.
(لهوف ۶۱)
🌤 فرزند امام مجتبی علیه السلام در رجزی که در روز عاشورا خواند فرمود:
این امام حسین علیه السلام است که شما مانند گروگان با او رفتار میکنید.
(مناقب ۱۰۶/۴)
🕌 حضرت سکینه سلام الله علیها هنگام وداع با حضرت عرض کرد: پدر! آیا تسلیم مرگ شدهای؟ حضرت فرمودند: چگونه تسلیم نشود کسی که یار و یاوری ندارد؟!
گفت: پدر ما را به حرم جدمان برگردانید.
حضرت فرمودند: اگر پرنده قطا را به حال خود گذاشته بودند میخوابید.
(بحارالانوار ۴۷/۴۵)
🌤 سیدالشهداء به لشکر دشمن حملهور شده و چنین رجز میخواند که: من حسین بن علی هستم و از بانوان حرم پدرم حمایت میکنم.
(مناقب ۱۱۰/۴)
😔 هنگامی که حضرت عزیزانش را از دست داد و از خاندان و فرزندانش- جز بانوان و کودکان - کسی نمانده بود، ندای غربتشان بلند شد و فرمودند:
آیا کسی هست که از خاندان پیامبر دفاع نماید؟ آیا خداپرستی هست که از خدا واهمه نموده و به یاری ما بیاید؟! آیا فریادرسی پیدا میشود که به خاطر خدا به فریاد ما برسد؟!
(لهوف ۶۹)
🔗 کسی که فریاد[غربت] ما را بشنود و ما را یاری نکند استحقاق دارد که به صورت در آتش جهنم افتد.
(امالی ۱۳۷ )
🌤 امام صادق علیه السلام در ضمن زیارتی خطاب به شهدای کربلا میفرمایند: گواهی میدهم که شما تبلیغ دین نموده، خیرخواهی کرده، صبر و بردباری پیشه کردید. شما را به قتل رسانده و از شما سلب اختیار نموده و با شما بدرفتاری کردند ولی شما صبور بودید.
(کامل الزیارات ۲۳۳)
🕌 در زیارت حضرت ابوالفضل علیه السلام میخوانیم: تو از برادر خویش دفاع کردی.
(مزار شیخ مفید ۱۲۴)
〰〰🕌〰〰🐫🐪🌤
📌نتیجه:
👈 روشن است که شروع جنگ از طرف دشمن بوده است؛ زیرا فرمان ابن زیاد بود که بر حضرت سختگیری شود؛ جناب حر ایشان را مجبور نمود تا در کربلا فرود آیند ، سپس لشکر عمر سعد لعین ایشان را محاصره نمود.
👈 و این لشکر دشمن بود که میخواست حضرت و یارانش را نابود کند ، چنانچه سیدالشهداء به اصحاب خود فرمودند: اینها دنبال من هستند و میخواهند مرا بکشند و به کوفیان فرمودند:
شما میخواهید نسل و خاندان پیامبر را به قتل برسانید.
👈 دشمن همه راهها را بر روی امام و یارانش بسته بود و صریحا اعلام نمود شما را رها نمیکنیم و با شما میجنگیم.
👈 و در آخرین رجزهایی که حضرت روز عاشورا خواندند آمده است: من از بانوان حرم دفاع و حمایت میکنم.
👈 و بدیهی است آنچه از طلب یاری و استنصار حضرت نقل شده در مقام دفاع و به امید ایجاد رقت قلب و هدایت آنان بوده است.
__________
👈👈 اهل انصاف پاسخ دهند:
در آنچه بیان گردید،
⁉️آیا نشانهای و اثری و اشارهای به انگیزه #قیام و مبارزه برای #تشکیل_حکومت میبینید؟؟
⁉️آیا طبق ادعای مخالفین ما، امام به قصد مبارزه آمده و آنگاه پشت به جنگ نمودهاند؟؟
آیا این بیان زیبنده حجت خداست؟؟
🌅 انگیزه #خروج آن حضرت به دلیل #باطنی اجرای امر الهی
و به دلیل #ظاهری، دفاع از جان خود و نوامیس رسول خدا صلی الله علیه و آله و امتناع از بیعت با چون یزیدی و #اباء_از_بیعت_تا_حد_شهادت
است.
@tanhatarinmonji
#اربعین
🏴 فلسفه زیارت اربعین (۳)
صامت میگوید: از امام صادق (علیه السلام) شنیدم که فرمودند:::
... عَنْ أَبِي الصَّامِتِ قَالَ سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ (ع) وَ هُوَ يَقُولُ مَنْ أَتَى قَبْرَ الْحُسَيْنِ (ع) مَاشِياً كَتَبَ اللَّهُ لَهُ بِكُلِّ خُطْوَةٍ أَلْفَ حَسَنَةٍ وَ مَحَا عَنْهُ أَلْفَ سَيِّئَةٍ وَ رَفَعَ لَهُ أَلْفَ دَرَجَةٍ فَإِذَا أَتَيْتَ الْفُرَاتَ فَاغْتَسِلْ وَ عَلِّقْ نَعْلَيْكَ وَ امْشِ حَافِياً وَ امْشِ مَشْيَ الْعَبْدِ الذَّلِيلِ فَإِذَا أَتَيْتَ بَابَ الْحَائِرِ فَكَبِّرْ أَرْبَعاً ثُمَّ امْشِ قَلِيلًا ثُمَّ كَبِّرْ أَرْبَعاً ثُمَّ ائْتِ رَأْسَهُ فَقِفْ عَلَيْهِ فَكَبِّرْ أَرْبَعاً [فَكَبِّرْ وَ صَلِّ عِنْدَهُ وَ اسْأَلْ] وَ صَلِّ أَرْبَعاً وَ اسْأَلِ اللَّهَ حَاجَتَك.
هرکسی #پیاده به قبر امام حسین (علیه السلام) برود، خداوند برای #هر_قدمی که برمیدارند #هزار #حسنه مینویسد و هزار #گناه از او پاک میکند و هزار #درجه به او میدهد.
📚نام کتاب : كامل الزيارات ۲۷۹/۱
@tanhatarinmonji