لاکپشت بی فرهنگ و مرغابیها
در برکه ای یک لاکپشت و دو مرغابی با هم زندگی میکردند. لاکپشت همواره سرش در همه چیز و همه جا بود به جز لاک خودش و به خاطر این رفتارش راجع به همه چیز اظهار نظر میکرد. روزی لاکپشت نزد دو مرغابی رفت. دو مرغابی همینطور که با رعایت فاصله اجتماعی و ماسک در آب شنا میکردند لاکپشت را دیدند که بدون ماسک نزد آنها آمده و دستش را مشت کرده تا به مرغابیها دست بدهد. مرغابیها در گوش هم گفتند «چه بی فرهنگ» و بعد به بهانه اینکه بالشان خیس است از دست دادن به لاکپشت امتناع کردند. لاکپشت دست ندادن مرغابیها را بهانه خوبی یافت و گفت: «هر روز یک واکسن جدید رونمایی میکنند ولی یک دو چرخه نمیتوانند خودشان بسازند» که آدم با آن خودش را به یک جایی خارج از این خاک برساند و بتواند یک واکسن درست و حسابی بزند.
یکی از مرغابی ها گفت مثلا کجا؟ لاکپشت گفت اونش با من.
مرغابیها از کتاب اول دبستان یاد گرفته بودند که تکه چوبی بیاورند و لاکپشت را با آن حمل کنند. پس به سمت مرکز واکسیناسیون خارج حرکت کردند.
در راه به بالای ورزشگاه ومبلی رسیدند و لاکپشت با نیشخند دهان گشود و گفت ببین ورزشگاه پر از تماشاچیه تازه فقط یه دونه واکسن هم رونمایی کردند.
مرغابی ها که دیدند لاکپشت دهن باز کرده و از چوب رها شده بنا به تجربهای که از کتاب کلاس اول کسب کرده بودند پایینتر رفتند و چوب را دوباره در حلق لاکپشت فرو کردند تا نیفتد.
سپس به مرکز واکسیناسیون خارج رسیدند و واکسن زدند. در راه بازگشت دوباره به بالای ورزشگاه ومبلی رسیدند و دیدند دو هزار نفر تماشاچی اسکاتلندی به کرونا مبتلا شدهاند. مرغابیها نگاهی به لاکپشت کردند و نگاهی به تماشاچیانی که با وجود واکسیناسیون در خارج باز هم به کرونا مبتلا شدهاند. هر دو مرغابی به این نتیجه رسیدند که فعلا هیچ چیز بهتر از رعایت فاصله اجتماعی و زدن ماسک نیست. پس نگاهی به فاصله خود تا لاکپشت کردند و دهانشان را باز کردند تا ماسک هایشان را درآورند و بر منقارشان بگذارند. لاکپشت را هم در جمع همان تماشاچیان ورزشگاه ومبلی رها کردند تا برایش از خاطرات واکسن زدن هایشان بگویند و او کیف کند.
#راه_راه
#فروغ_زال
@tanzac
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در پی این اقدام سهام پپسی سقوط آزاد سختی کرد.
به مناسبت تسلط تاسفبار طالبان بر بیشتر خاک افغانستان، این کار را که چند سال پیش و درباره داعش نوشتم بازنشر میکنم:
پسازآن که داعش در عراق و سوریه با ناکامیهای پیدرپی مواجه شد، برخی مفتیهای وهابی پیشنهاد دادند این گروه تروریستی باید از ابزارهای فرهنگی مانند سینما، فیلم، تئاتر، موسیقی برای جذب نیرو استفاده کند؛ ما در این نوشتار، گزارشی اجمالی خواهیم داشت از جشنواره فیلمهای سینمایی داعش که بهتازگی در پردیس سینمایی سِرت در لیبی برگزارشده است. مجری برنامه پشت تریبون قرار میگیرد؛ صدایی صاف میکند و میگوید: و اما اسامی برگزیدگان:
1) در بخش فیلمهای علمی و تخیلی ضمن تشکر از فیلمهای (داعشی روشنفکر)، (زندهباد مخالف من) و (ما همه انتقادپذیریم)؛ و نیز اعطای لوح سپاس و قدردانی هیئت مُفتیان به فیلم (عقلانیت) نارنجک بلورین جشنواره اهداء میشود به فیلم سینمایی (من نمیخواهم خود را منفجر کنم) به کارگردانی ابو عدنان القحطانی.
2) در بخش فیلمهای سیاسی ضمن تشکر از فیلمهای (انگشتر خلیفه)، (یک، دو، عشق؛ جاده دمشق) و نیز اعطای دیپلم انتحار به جناب یاسر قاصر الفاسق به خاطر بازی در فیلم سینمایی (حمله به مسجد موصل)، نارنجک بلورین، اهداء میشود به فیلم سینمایی (دیپلماسی خونین) به کارگردانی ابو محمد الجولانی.
3) در بخش درام اجتماعی ضمن تشکر از دو فیلم (کودکان نبرد) و (اینجا همیشه بوی دود میآید) نارنجک بلورین اهداء میشود به فیلم سینمایی (من عبدالرزاق 37 سال دارم) به کارگردانی عالم قاسم جاسم سالم.
4) ژانر وحشت در بخش فیلمهای ترسناک، ضمن تشکر از فیلمهای (دختر بدون پوشیه)، (امنیت پایدار)، (آرایش غلیظ) و نیز فیلم سینمایی (آن مرد فکر میکند) نارنجک بلورین اهداء میشود به فیلم سینمایی (تنها با نامحرم در یک اتاق) به کارگردانی ابو واهب الصنعانی.
5) در بخش مستند جشنواره، ضمن تشکر از مستندهای (شب تاریک ادلب)، (اینجا همه نماز جماعت میخوانند) و نیز مستند (وقتی همه گاویم) نارنجک بلورین، اهداء میشود به مستند (از کریستانا تا امّ فَطّوم؛ بررسی تحول یک دختر داعشی) به کارگردانی ابو مایکل البریطانیایی.
6) در بخش فیلمهای عاشقانه، ضمن تشکر از دو فیلم (جانماز دونفره) و (ماتیک خونین)، نارنجک بلورین اهداء میشود به فیلم سینمایی (به عشق امّ سکینه سر می برم) به کارگردانی ابومنتصر المستهجن.
7) در بخش ویژه و پایانی جشنواره یعنی فیلمهای کودک و نوجوان، ضمن تشکر از آثار (برای پسرکم ابو حمّال)، (دختر من هفت سالشه ولی سر 17 نفر رو بریده) و نیز اعطای لوح سپاس و قدردانی هیئت مفتیان به فیلم سینمایی (آلیس در سرزمین روافض) خمپاره زرین، جایزه ویژه جشنواره، اهداء میشود به فیلم سینمایی (خاله حمیده و بزبز انتحاری) به کارگردانی امّ ایمن دمشقی. تا جشنوارهای دیگر همه شمارا به خدای خشمگین انتقام گیرنده میسپارم.
#علی_بهاری
@tanzac
خطرناکترین چیزی که توی شلوارم گذاشتم موز میز بغل بود تو عروسی پسرخالم. چطوری قمه میذاری اونجا دختر؟
#علی_بهاری
#هلیا
@tanzac