🔴 جـنـاب نـمـایـنـده
اگر فتنهگر و مفسد اقتصادی و برانداز وزیر شد
گناه خاموشی شعله های غیرت توست
•• این روزها و سکوتها در برابر ضایع شدن زحمت شهدا را ما مردم فراموش نخواهیم کرد، وای به عدالت خداوند قهار...
اینکه:
مردم مومن و انقلابی در سراسر کشور و در شهرها چگونه از نماینده خود مطالبه میکنند؟
و
چقدر این مطالبه موثر است؟
پرسشهای دیگری است که اهمیت آن از نوع رویکرد نماینده، بسیار مهمتر و تعیین کنندهتر است.
#یومالحساب
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
۱ شهریور ۱۴۰۳
🔴آه یـتـیـم
➖ نمایندگان زیادی، به فتنهگران آنهم قبل از اظهار پشیمانی، رأی دادند.
▪️ آه کودکان یتیم شهدای اغتشاشات دامن نمایندگانی که به فعالان فتنه و اغتشاشات، رأی دادند را خواهد گرفت.
• خون دل همسران و مادران و پدران شهدای مظلوم فتنه ۱۴۰۱ رسوایشان خواهد کرد.
• این رسوایی و ذلت، سنت قطعی پروردگار است.
▪️اما تکلیف معتقدان به انقلاب، افشاگری و ثبت در تاریخ است؛ متاسفانه با وجود تصریح رهبر انقلاب بر ضرورت لحاظ مواضع افراد در فتنهها، عدهای به فتنهگر رأی دادند.
#سنت_قطعی
حجت الاسلام رحمت الله معظمی
@r_moazzami
۱ شهریور ۱۴۰۳
رای اعتماد به همه وزرا بد هم نشد
دیگه کسی نخواهد گفت آقای قالیباف غیر از آقای پزشکیان است.
یا بهتر بگیم
دیگر کسی نخواهد گفت مقصد آقای قالیباف در انتخابات چیزی غیر از رأیآوری آقای پزشکیان بود.
#هزینه_رشد
ـــ ـ ـ ـــ ـ
۞ حوزهقمـ Hawzeh_Qom
۱ شهریور ۱۴۰۳
۱ شهریور ۱۴۰۳
💠استقلال نمایندگان مجلس
▪️پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت آغاز به کار هفتمین دورهی مجلس شورای اسلامی:
استقلال نمایندگان و شخصیت متین و استوار آنان، مورد انتظار همه ی موکلان است. هیچ تطمیع و تهدیدی نباید نماینده را تحت تأثیر بگیرد و او را از شأن و وظیفه ی نمایندگی باز دارد. شایسته گزینی و ارزشگرائی و شجاعت، معیار درست برای قول و فعل نمایندگان است.
۱۳۸۳/۰۳/۰۶
۱ شهریور ۱۴۰۳
♨️ انتساب کذب به رهبری !
🔹جناب آقای پزشکیان ، در روز چهارشنبه 31 مرداد 1403 ، طی سخنانی خلاف واقع در مجلس شورای اسلامی ، به گونه ای وانمود کرد که گویا مقام معظم رهبری تمام وزرای پیشنهادی را تأیید کرده و همه وزرا با تأیید ایشان معرفی شده اند .
🔹ایشان با این ادعای خلاف واقع ، موفق شد برای همه وزرا رأی اعتماد بگیرد .
🔹این انتساب کذب ، تا کنون در هیچ یک از دولت های قبلی سابقه نداشته و هیچ رئیس جمهوری تا کنون چنین ادعای کذبی را مطرح نکرده بود .
🔹آیا مقام معظم رهبری ، برخی افراد را که نقش بارزی در فتنه خائنانه 88 ـ که آن را خط قرمز نظام خوانده بودند ـ تأیید کرده اند ؟!
آیا ایشان از برخی افراد که آشوب ها و اغتشاشات خائنانه 1401 را تأیید کرده بودند ، حمایت کرده اند ؟! این ادعا کاملاً کذب و خلاف واقع است .
🔹آیا مقام معظم رهبری ، برخی افراد که متهم پرونده مفاسد اقتصادی هستند را تأیید کرده اند ؟!
این تهمتی ناجوانمردانه به رهبری نظام است .
🔹این رفتار آقای پزشکیان نشان داد که ایشان برای دستیابی به اهداف خود ، حاضر است حتی به رهبری نظام نیز نسبت های خلاف واقع بدهد .
🔹البته جای خوشوقتی است که بدانیم در همین مجلس ، حدود 120 نماینده بودند که فریب این جوسازی ها و ادعاهای خلاف واقع را نخوردند .
🔹جناب آقای پزشکیان ! این رسم جوانمردی نیست که برخی انتخاب های ناصواب خود را به نام رهبری هزینه کنید که دور روز دیگر اگر این افراد مرتکب هر خبط و خطایی شدند ، همه به نام رهبری تمام شود .
🔹بی جهت نبود در اولین روز ورود به دفتر ریاست جمهوری ، هنگامی که به قرآن تفأل زدید ، آیه 38 سوره مبارکه اعراف آمد و شما از دیدن آن آیه به شدت نگران شدید .
به نظر می رسد این مسیری است که خود انتخاب کرده اید .
🔹جناب آقای پزشکیان ! این شروع خوبی نبود .
✍کامران غضنفری نماینده مجلس شورای اسلامی
۱ شهریور ۱۴۰۳
#اطلاعیه | دفتر مقام معظم رهبری:
رهبر هیچگونه نظر سلبی یا ایجابی نسبت به انتخاب وزرای معرفی شده دولت پزشکیان نداشته و نداده است
@abuhossein
۱ شهریور ۱۴۰۳
41.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠دفاع مستدل و شجاعانه خانم کبری خزعلی از نیروی انتظامی در مسئله حجاب
🔻ایشون سرکارخانم #کبری خزعلی هستند نه اون انسیه که در دولت بود و میگفت ۲۰۳۰ با تحفظ قابل اجراست...
┈┄┅═✾═┅┄┈
۱ شهریور ۱۴۰۳
🔴اشخاص «تندرو» در بیان آیتالله خامنهایی
[کدام جریان این روزها زیر تعابیر و الفاظ با ظاهر زیبا در حال عبور از گفتمان امامین انقلاب است!]
#جریان_تحریف
دشمنان انقلاب از روز اوّل آمدند تعبیر ادبیّات تندرو و میانهرو را مطرح کردند؛ فلانی تندرو است، فلان جریان تندرو است، فلان جریان میانهرو است. آن روز، از همه تندروتر هم از نظر آنها امام بزرگوار بود؛ امروز هم از همه تندروتر، به نظر آنها این بندهی حقیر هستم.
... دوستان ما و برادران ما در داخل مراقب باشند آنچه مقصود او است تکرار نکنند. آنهایی که میگویند تندرو، منظورشان کسانی است که در راه انقلاب مصمّمتر و پایدارترند؛ حزباللّهیها را میگویند تندرو. میانهرو [هم] کسی است که در مقابل آنها «تسلیم» باشد.
در ادبیّات سیاسی آمریکا و انگلیس و امثال اینها، معنای تندرو و میانهرو این است: تندرو کسی است که پایبند انقلاب است، میانهرو کسی است که در مقابل خواستههای آنها تسلیم است. حالا چه کسی در مقابل آنها تسلیم است؟
خوشبختانه خودشان هم اعتراف دارند و میگویند در ایران میانهرو نداریم، همه تندرواند. این حرف حرف درستی است؛ در ملّت ایران هیچکس طرفدار وابستگی به اینها نیست. گاهی غفلت میشود، لغزش بهوجود میآید و بعضی اشتباه میکنند، امّا قاطبهی ملّت ایران طرفدار انقلابند، دنبالهروِ انقلابند و پافشاری بر انقلاب میکنند؛ آنها به این میگویند تندرو.
چرا ما تکرار کنیم حرف آنها را؟ به داعش هم میگویند تندرو؛ داعش تندرو است؟ داعش منحرف است؛ منحرف از اسلام است، منحرف از قرآن است، منحرف از صراط مستقیم است. ما به این معنا تندرو نداریم. توجّه کنند ادبیّاتی که دشمن به کار میبرد و معنای خاصّی را که در نظر دارد ما تکرار نکنیم.
در دیدار با مردم نجفآباد | ۱۳۹۴/۱۲/۰۵
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
۱ شهریور ۱۴۰۳
🔻نقلیّاتِ رأیساز و شبههتراش:
استفادهی ابزاری از رهبر انقلاب
🖊مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در طول دهههای گذشته، بارها تصریح کردهاند که بنای ورود در امور اجرایی را ندارند و ولایت فقیه، به معنی «هدایت کلّی انقلاب» است و نه به معنی حضور در جزئیّات. رهبر انقلاب به دلیل «مطلقهبودنِ» ولایت فقیه، از حق مداخله برخودار است و میتواند در همهی امور حضور یابد و نباید تصوّر کرد که اختیارهای ولیّفقیه، محدود به مواردی است که در اصل صدوده قانون اساسی آمده است، اما مسأله این است رهبر انقلاب میخواهد قانون و کارگزاران، تعیینکننده باشند و ساختار سیاسی، وابسته به شخص نباشد و بتواند به صورت طبیعی و روندی، به حرکتش ادامه بدهد. از طرف دیگر، بر اساس نظریهی «مردمسالاری دینی»، برخی از انتخابها و تصمیمها به مردم واگذار شده و رهبر انقلاب در این قلمرو، به نظر مردم احترام میگذارد و به تعبیر خودشان، از نظر مردم، «پیروی» میکند. ایشان نمیخواهد بخشهای مختلف حاکمیّت، بیاختیار و بیاراده باشند و همهچیز، از یک شخص برخیزد و مردم نیز از اثرگذاری واقعی، برکنار بمانند. ولیّفقیه میخواهد هم حاکمان و هم مردمان، رشد سیاسی بیابند و این از مسیر تجربه و نظرورزی و مسئولیّت و اختیار، ممکن است. این نظامِ سلطنت است که شاه، به جای همه فکر میکند و تصمیم میگیرد و برای هر امری باید به سراغ شاه رفت. ولایت فقیه، صورتِ دینیِ سلطنت نیست و استبداد آشکار و پنهان، هرگز با ولایت فقیه جمع نمیشود.
۲. ارجاعات متعدّد و صریح رئیسجمهور به رهبر انقلاب در جلسهی رأی اعتماد، توانست بسیاری از نمایندگان را منفعل سازد و در نهایت، همهی وزرای پیشنهادی رأی آوردند؛ چنانکه متأسفانه حتی وزیر خارجهی پیشنهادی نیز خودش را به رهبر انقلاب ارجاع داد و مخالفت با خودش را به معنی ناولایی بودن مجلس تفسیر کرد. من از جلسهی خصوصیِ رهبر انقلاب با رئیسجمهور، اطلاعی ندارم، اما میدانم سنّت و سیرهی رهبر انقلاب، هیچگاه مبتنی بر «فضاسازی» در برابر اختیارهای قانونیِ مجلس نبوده و ایشان نخواسته با بیان نظراتش، مسیر و مدار انتخاب واقعی و تصمیم مستقل را تغییر بدهد؛ اما کسانی همواره کوشیدهاند با بیان «نقلیّات» و «شنیدهها» از ایشان، به تصمیمگیریهایی که در مدار رایج قانونی هستند، جهت بدهند و به نام «ارادهی رهبر انقلاب»، ارادهی خودشان را حاکم کنند. دراینحال، روشن است که رهبر انقلاب، هزینهی گرایشها و سلایق سیاسی میشوند و اگر حاصل این تصمیمها ناصواب باشد، ایشان نیز در افکار عمومی، «شریک» و «سهیم» شمرده خواهند شد. از این گذشته، اثرگذاری نقلیّات از رهبر انقلاب بر مجلس در جایی که امور، مطابق قانون در حال انجام هستند و مجلس باید از اختیار خویش استفاده کند و آزادانه و مستقل نظر بدهد، به «صوری» و «سفارشی» شدن مجلس خواهد انجامید. تصمیمهایی که در سایهی این نقلیّات گرفته میشوند، دیگر تصمیم نیستند و دیری نخواهد گذشت که جریان روشنفکریِ سکولار بر اساس همین بدعتهای ناصواب، اینگونه تصویرسازی خواهد گرفت که در پشتصحنهی سیاست ایران، رهبر نشسته و کارگزاران، همچون «عروسکهای خیمهشببازی» هستند و «جمهوریّت» با نظریهی ولایت فقیه، سازگار نیست.
۳. در دورهی حاکمیّت اصلاحطلبان - که رئیسجمهور کنونی نیز به آن تعلّق سیاسی دارد - بارها گفته شد که رهبر انقلاب، عملکرد فراقانونی دارد و ولایت فقیه، قانون را بلعیده و نهادهای انتصابی، نهادهای انتخابی را تهی کردهاند و جمهوریّت، به یک انتخابات حداقلی فروکاهیده شده است و دولت و رئیسجمهور، بیش از یک تدارکاتچی نیست. نیروهای فکری جریان اصلاحات، با تعابیری همچون «دولت پنهان» و «هستهی سخت قدرت» و «سلطانیسم»، به رهبر انقلاب کنایه زدند و ایشان را در برابر مردمسالاری تعریف کردند. اینکه در اغتشاشهای اخیر، نسبتِ «دیکتاتوری» به ایشان داده شد، حاصل بذری بود که دههها، رسانههای اصلاحطلبیِسکولار در ذهن برخی کاشته بودند. محمد خاتمی در آغاز ریاستجمهوریاش، به رهبر انقلاب گفته بود که من فقط در چهارچوب قانون با شما تعامل خواهم داشت؛ کنایه به اینکه من ولایت فقیه را درچهارچوب قانون میپذیرم و حجّیّت ولیّفقیه را برآمده از قانون میدانم و نه شرع و نیابت امام معصوم - علیهالسلام - اما چندی بعد که خودِ او در دولت با دشواری مواجه شده بود، از رهبر انقلاب، توقع گشایش فراقانونی - و در واقع، حکم حکومتی - داشت. جریان اصلاحطلبیِ سکولار، چنین اوصافی دارد؛ استفادهی ابزاریِ امروزِ اینان از رهبر انقلاب، طلبکاری فردای آنها را در پی خواهد داشت و دوباره رهبر انقلاب به کانون حملههای رسانهای آنها تبدیل خواهد شد. سخن آنها این است و خواهد بود که رهبر انقلاب، «مداخلات پنهان» دارد، اما «مسئولیّت تصمیمها» را متوجّه دیگران میکند.
@mahdi_jamshidi60
۱ شهریور ۱۴۰۳
هدایت شده از هیئت و موکب مع امام منصور
موکب «مع امام منصور» برگزار میکند
📖 مراسم ایام اربعین
🎤 سخنرانی: استاد علیاکبر رائفیپور
👤 با نوای: کربلایی محمدجواد توحیدی
🔰 به همراه اجرای نمایش عاشورایی "هیهات"
🗓 زمان: از یکشنبه ۲۸ مرداد الی سوم شهریور به مدت ۷ شب
⏱ ساعت ۲۰ به وقت عراق
📝 آدرس: مسیر نجف به کربلا عمود ۱۰۸۶
مراسم بهصورت زنده از صفحه آپارات مصاف پخش میشود.
🌐 aparat.com/masaf/live
✅ کانال موکب مع امام منصور
☑️ @MasafMokeb
۱ شهریور ۱۴۰۳
هدایت شده از قیـــــامـــ لله|ایلام🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقْرَأُ وَ تُبَیِّنُ...
السَّلامُ عَلَیْکَ بِجَوَامِعِ السَّلامِ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
۲ شهریور ۱۴۰۳