فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بررسی پروژه های درحال اجرا در شبکه نمایش خانگی
شبکه نمایش خانگی...،
"حیاط خلوت سلبریتی ها"
🎙سجاد فراهانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 جامعهای که امر به معروف و نهی از منکر در آن بمیرد، فروپاشی آن قطعی است.
⭕️ بلایی که میآید، تر و خشک را با هم میسوزاند.
#عواقب_ترک_فریضتین
هدایت شده از KHAMENEI.IR
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پاسخ رهبر انقلاب به شبهه انتخاب همه وزرا توسط ایشان
رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻پیادهروی اربعین بی فایده
💠 من به اربعین میام عزاداری میکنم اما به سیاست کاری ندارم
⁉️ فقط #امام_حسین با یزید بیعت نکرد؟
🎙استاد رحیمپور ازغدی
#اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بالاخره در فرمایشات امروز آقا، حقیقت این ادعا که کل کابینه با هماهنگی و تایید ایشان بوده هویدا شد. اکنون ما هستیم و حداقل سه سوال بیپاسخ زیر:
- چه کسی پاسخگوی انتساب یک خبر مهم ولی کذب به رهبر معظم انقلاب و هزینه کردن از ایشان برای رای آوری کل وزرا (چه ضعیف و چه قوی) است؟!
- چه کسی پاسخگوی ساده لوحی برخی نمایندگان مجلس و اعتماد از دست رفته مردم به خانه ملت است؟!
- چه کسی پاسخگوی عملکرد برخی وزرایی است که نباید رای میآوردند ولی با سوء استفاده از جایگاه رهبری و ساده لوحی مجلس رای آوردند؟!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
@baladetayyeb
✅ فلاحی، نماینده مجلس: رهبری اعلام کردند "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند؛ سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تک تک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد داده اند
🔸 رهبر معظم انقلاب امروز در دیدار با رئیس جمهور و کابینه جدید رسما اعلام کردند که "تعداد بیشتری از وزرای پیشنهادی را نمیشناختند و درباره آنها نظری نداشتند" اما سخنان پزشکیان در مجلس طوری بود که انگار تک تک این افراد را رهبرانقلاب پیشنهاد داده اند و وظیفه نمایندگان است که به همه کابینه رای بدهند.
🇮🇷 اخبار مجلس شورای اسلامی
تبلیغ آشکار مواد مخدر در فیسبوک، واتساپ و اینستاگرام، جنایت جدید مارک زاکربرگِ صهیونیست!
🔸۱۹ عضو کنگره آمریکا با ارسال نامهای به مارک زاکربرگ از او خواستهاند تا توضیح دهد چرا متا به تبلیغاتی برای کوکایین، اکستازی و دیگر مواد مخدر در اینستاگرام و فیسبوک اجازۀ نمایش داده است.
🔸این نامه در حالی ارسال شده که تحقیق موسسه Tech Transparency Project (TTP) از صدها نمونه از چنین تبلیغاتی در سکوهای این شرکت پرده برداشت.
🔺در نامۀ نمایندگان آمریکایی به مارک زاکربرگ به گزارش TTP در ماه گذشته اشاره شده است. طی تحقیق از مخزن تبلیغات متا برای کشف ۴۵۰ آگهی در اینستاگرام و فیسبوک استفاده شده که طیف وسیعی از داروهای مخدر و… را میفروختند.
🔸بسیاری از این تبلیغات حاوی تصاویری از داروهای تجویز شده توسط پزشکان، انبوهی از قرصها و پودرها یا بستههای کوکایین بودند که کاربران را به نرمافزارهای خارج از سکوهای متا، از جمله تلهگرام هدایت میکردند.
🔸از آن زمان تاکنون TTP نمونههایی دیگر از چنین تبلیغاتی را در ایکس نیز منتشر کرده که یکی از آنها در چند روز گذشته یافته شده است.
#⃣ #صیانت_از_زندگی
هدایت شده از جبهه انقلاب اسلامی در فضای مجازی
27.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تأکید مجدد و مکرر بر ول بودن فضای مجازی در ایران
#امام_خامنه_ای: باید در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. اگر فضای مجازی قانونمند شود، تبدیل به فرصت خواهد شد.
#⃣ #صیانت_از_ایران
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی ✊🏻 @jebheh
قیـــــامـــ لله|ایلام🎙
🎥 تأکید مجدد و مکرر بر ول بودن فضای مجازی در ایران #امام_خامنه_ای: باید در فضای مجازی حکمرانی قانو
🔴 #امام_خامنه_ای: نقض حکمرانی کشور در فضای مجازی قابل قبول نیست / براساس یک قانونی، زمام کار را به دست بگیرید
▪️فضای مجازی یک دنیای جدیدی است؛ شماها بیشتر از بنده هم حتماً مطلعید، یعنی فضای مجازی دیگر امروز مجازی نیست! امروز یک واقعیتی است در زندگی مردم. روزبهروز هم دارد پیش میرود؛ آنچه که مهم است این است که در فضای مجازی حکمرانی قانونمند وجود داشته باشد. اینکه بنده گاهی گفتم فضای مجازی رهاست، ول است، این بهخاطر این است.
▪️حکمرانی، براساس قانون، یک قانونی اگر ندارید، قانون را بوجود بیاورید؛ براساس آن قانون زمام کار را به دست بگیرید؛ همۀ دنیا این کار را میکنند، میبینید دیگر این جوان بیچاره را فرانسویها… یعنی اینقدر تا این حدّ سختگیری انجام میگیرد! طرف را میگیرند، زندان میکنند، تهدید میکنند که بیست سال محکومیت به تو خواهیم داد! این بهخاطر آن است که حکمرانی آنها را نقض کرده نقض حکمرانی قابل قبول نیست. یک کشور در اختیار شماست که وظیفه در قبالش دارید، مأموریت در قبالش دارید. نمیشود حکمرانی شما را نقض کرد، نباید نقض کنند. ۱۴۰۳/۶/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ رهبر انقلاب در نخستین دیدار دولت چهاردهم: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من مشورت کردند. برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. تعداد زیادی را هم نمیشناختم و نظری نداشتم.
این بیانات رهبر انقلاب اولا به معنای آن است که رئیس جمهور انتخاب کردهاند و بعد با رهبر انقلاب درباره انتخاب خود مشورت کردهاند و رهبر انقلاب، در مقام مشورت، انتخاب وی را تأیید یا نسبت به آن انتخاب تأکید کردهاند. این یعنی اگر گزینههای دیگری مورد مشورت قرار میگرفت شاید آنها را تایید یا تأکید میکردند. به هر صورت این انتخاب شخص رئیس دولت است.
ثانیا وقتی ایشان میفرمایند تعداد زیادی را نمیشناختم یعنی از میان ۱۹ وزیر، بیش از نیمی از آنها اساسا برای ایشان شناخته شده نبوده.
متأسفانه آقای پزشکیان در مجلس طوری داستانپردازی کرد تا به مخاطب القا شود که همگی توسط رهبری انتخاب شدهاند! و متأسفانه علیرغم اینکه مطابق ضربالمثل ایرانی "شنونده باید عاقل باشد" تعداد زیادی از نمایندگان بدون تأمل در سیره عملی و نظرات اعلامی رهبر انقلاب که تاکید کردهاند در تعیین مديران دخالت نمیکنند، با این استدلال که تمام کابینه مورد تایید رهبری است به همه کابینه رأی دادند!
👈 این پستها را ببینید:
eitaa.com/rasaee/14979
eitaa.com/rasaee/14999
eitaa.com/rasaee/15059
👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
.
ابطال یک دروغ بزرگ
🔻در بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی (با استناد به بی دقتی آقای پزشکیان) چنین القا شد که کلیت کابینه با نظر رهبر انقلاب چیده شده و مجلس نباید صلاحیت وزیران را احراز کند.
🔹اما امروز رهبر انقلاب بیان کردند: آقای رئیس جمهور برای انتخاب وزیران با من #مشورت کردند. #برخی را تایید و برخی را هم تاکید کردم. #تعداد_بیشتری را هم نمیشناختم و #نظری_نداشتم".
🔻تعداد بیشتر یعنی حداقل نصف به علاوه یک. و چنان که از خبرها بر می آید و سیره رهبر انقلاب بوده، ایشان نهایتا درباره سه ۳-۴ از وزرا نظر اثباتی و تاییدی داده و درباره بقیه نظری نداده اند.
🔹نکته قابل توجه این که بنابر اعلام آقای کوثری نماینده مردم تهران : "وزیر اطلاعات در جلسه کمیسیون امنیت اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام میکنیم".
🔻بنابراین، افراطیون مدعی اصلاحات، دو دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی بررسی صلاحیت وزیران در مجلس را دور بزنند: کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده(!) و درباره یکایک وزیران پیشنهادی، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست!
@IMANI_mohammad
📸 رضایی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: یک کارت زرد به آقای دکتر پزشکیان و تیمش بخاطر روایت خلاف واقع به مجلس
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
#بسیار_مهم
سکانس اول: ظریف سکاندار تعیین کابینه پیشنهادی میشود
سکانس دوم: ظریف تحت عنوان معاون راهبردی پست دائمی میگیرد
سکانس سوم: دقیقا چند روز قبل از رای اعتماد مجلس به کابینه ظریف قهر میکند
سکانس اصلی: پزشکیان با صحنهسازی جلوه میدهد تک تک وزرا مورد تایید رهبری و نه ظریف هستند
سکانس تاسفبار: برخی نمایندگان سادهلوح بازی خورده و با کنار گذاشتن ملاکهای قطعی رهبری، حتی به منحرفترین وزرای پیشنهادی رای میدهند.
سکانس پایانی: بلافاصله پس از رای اعتماد کامل مجلس به دولت، ظریف دوباره آشتی میکند و به معاونتش باز میگردد.
سکانس تیر خلاص: ظریف در نخستین اظهارات جدیدش اظهار داشت ۷۰ درصد کابینه را ما چیدیم
🔴و هرگاه کسی فرمان ولی امر را کنار گذارد، تباه شد.
✍ دکتر علی صدر
#تبعیت_از_ولایت
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 اعتراف ظریف : ۷۰ درصد وزرا و معاونین رئیسجمهور توسط شورای راهبری ظریف انتخاب شده اند....
روز رای گیری از مجلس به دروغ گفته بودند همه وزرا توسط رهبری تأیید و انتخاب شده است. حالا کم کم دارند از دروغ بزرگ خود پرده برداری میکنند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 درباره فرمایشات امروز حضرت آقا درباره فضای مجازی سه نکته قابل توجه وجود دارد:
1⃣ از عدم قانونمندی فضای مجازی گلایه کرده و فرمودند پیش از این هم گفتهام. یکی از مواردی که فرمایش کردهاند، ابتدای سال ۹۹ و در بدو تشکیل مجلس یازدهم بود که قانونمندسازی فضای مجازی را جزء اولویتهای مجلس بیان کردند اما متاسفانه علیرغم تلاشهای صورت گرفته، با مانع تراشیها و سنگ اندازیهایی که صورت گرفت، قانونمند سازی فضای مجازی در مجلس قبل به سرانجام نرسید. یکی از عوامل اصلی آن، عدم جسارت و شجاعت برخی مسئولان بود.
2⃣جسارت، شجاعت و عدم رودربایستی که حضرت آقا امروز از آن به «سختگیری» یاد کردند، در امر حکمرانی فضای مجازی، امری کاملا طبیعی و رویه ثابت کشورها به خصوص کشورهای غربی است که به برخورد اخیر فرانسه با مدیر تلگرام اشاره نمودند.
3⃣ایشان تصریح میکنند: «فضای مجازی اگر قانونمند شود فرصت است» این جمله شرطیه یعنی در حال حاضر که قانونمند نیست تهدید است.
✅بنابراین ضروری است مسئولان کشور بدون رودربایستی، با جسارت و شجاعت نسبت به قانونمندسازی فضای مجازی اقدام کنند تا این فناوری از تهدید خارج و به فرصت تبدیل شود.
✍ حجت الاسلام محمد کرباسی
✅ عمق دوراندیشی و حکمت امام انقلاب را ببینید 👇
📢 رهبر انقلاب: اگر به لایههای زیرساختی هوش مصنوعی نرسیم ممکن است در دنیا آژانسمَ، ی برای هوش مصنوعی مثل انرژی اتمی تشکیل دهند و مانع پیشرفت کشور شوند
📩 رهبر انقلاب در نخستین دیدار اعضای هیئت دولت چهاردهم:
✏️ امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای یعنی انسان متحیر میشود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش میرود. خب، دستگاههای ما، الان دستگاههای مختلف ما، نظامی و غیرنظامی از هوش مصنوعی دارند استفاده میکنند بهرهبرداری میکنند اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی بهرهبردار بودن امتیاز نیست، لایههای عمیقی دارد این فناوری باید در آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است.
✏️ اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع هوش مصنوعی را، این فناوری را تأمین کنید فردا اینها یک ایستگاهی مثل ایستگاه اتمی، آژانس اتمی درست میکنند برای هوش مصنوعی که الان دارند مقدماتش را فراهم میکنند، که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید باید اجازه بگیرید در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید در فلان بخش دیگر حق ندارید استفاده کنید اینجوری. زرنگهای دنیا دنبال این چیزها هستند. فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید آن وقت اجازه نمیدهند شما از این منطقه عبور کنید.
✏️ خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله، لایههای زیرساختی. لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید. ۱۴۰۳/۶/۶
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ببینید کیا دارن به وسیله فضای مجازی براتون وزیر، وکیل و رئیس جمهور انتخاب میکنند.
🇮🇷@Shiitee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقت عمل به وعدهها رسید
📹 اعتراض پزشکیان به یارانه بنزین؛ هیچ منطقی وجود ندارد که بنزین را با دلار آزاد بخریم و با سوبسید به مردم بفروشیم!
@Kayhan_online
aghaye_13.mp3
82.81M
🔴 فایل صوتی افشاگری آقای سیزده از یک جریان قدرت در کشور
🔻من را به داخل یک ماشین ۴۰۵ بردند
🔻افشای یک پروژه رسانه ای
🔻در شورای شهر چه میگذرد؟
🔻پروژه کنار زدن شهید رئیسی
🔻آقای تحلیلگر یا آقای تحریفگر؟!
🔻محاکمه بدنه انقلابی توسط پناهیان
🔻پشت پرده رای اعتماد به وزرای پیشنهادی
🔻جریان تحریف انقلاب و رهبری
#نشر_حداکثری
#بچه_حزب_اللهی
@BACHE_HEZBOLLAHi
🔻نَقلی که عقول را ربود:
تأسّف از تنزّل امر سیاسی
🖊مهدی جمشیدی
۱. آیتالله خامنهای در دیدار با رئیسجمهور و هیئت دولت تصریح کردند که دربارۀ «بیشترِ» وزرای پیشنهادیِ رئیسجمهور و در مقام مشورت به ایشان گفتم: «نمیشناسم و نظری ندارم». در این گفته، دو نکته وجود دارد: نخست اینکه ایشان، «همۀ وزرای پیشنهادی» و یا حتی اکثریّت آنها را نمیشناختند و تأیید نکردند و این برخلاف روایتی است که مدعی بود «همۀ وزرا» به تأیید ایشان رسیده است و بدینجهت باید به همۀ آنها رأی داد؛ دیگر اینکه با وجود آنکه ایشان دربارۀ بیشترِ وزرای پیشنهادی، شناخت و نظری نداشتند، اما این افراد به «مجلس» معرفی شدند و این یعنی لازمۀ معرفی وزرا به مجلس، «تأیید رهبر» نیست و مجلس باید بهطور «مستقل» و «مسئولانه» تصمیم بگیرد و تصوّر نکند که معنی مشورت رئیسجمهور با رهبر انقلاب این است که اگر مجلس به برخی از وزرا، رأی اعتماد ندهد، این است که در برابر موضع رهبر انقلاب ایستاده است. خطای اخیر رئیسجمهور در «روایتپردازیِ ناراست» از مشورت با رهبر انقلاب، و همچنین «سادهنگری» و «ناپختهگی» و «نسجیدهکاریِ» اکثریّت مجلس در اطمینانِ مطلقِ به نقل رئیسجمهور - که هم برخلاف سیره و منطقِ رهبر انقلاب بود و هم ناسازگار با عقلانیّت انقلابی – تبدیل به یک تجربۀ تأسّفبرانگیز در دولت و مجلس شد.
۲. سخن رهبر انقلاب نشان داد که موضعِ جوانِ نوپایی همچون امیرحسین ثابتی، درست بود و عقلای سیاسیکارِ اصلاحطلب و اصولگرا، ره به خطا بردند و نامعقول و کودکانه عمل کردند؛ درحالیکه در طول یک هفته، وی را به شهرتطلبی و تندروی و خودنمایی متهم کردند و در جهت ترور شخصیّت او کوشیدند. او درست عمل کرد، اما مخالفان پُرمدعایش، نشان دادند که از «فهم سیاسی»، بهرۀ ناچیز دارند؛ هرچند سالهاست که در عرصۀ سیاسی و مجلس، حضور دارند. بسیار در همهجا بودهاند اما اندک آموختهاند؛ مدعیاند، اما تهیدست هستند؛ از عقلانیّت انقلابی - که به هر بهانه بر زبان خویش، لفظ آن را جاری میکنند - جز همین لفظِ القاشده و رسانهای، درک و تحلیلی ندارند؛ و در اثر یک نطقِ بیمنطقِ کوتاه، هیجانزده و اغوا میشوند و استدلالها و شواهد را بهراحتی کنار میگذارند. وقتی مجلس در چنین موقعیّت ساده و پیشپاافتادهای، اینچنین «عاجز» و «عوامزده» و «زودباور» است، در موقعیّتهای دشوار و پیچیدۀ سیاسی، هرگز نمیتوان به آن تکیه کرد. باید به حال انقلاب گریست که امر سیاسی در آن اینقدر تنزل یافته که اکثریّت نمایندگان مجلسش، از عوامِ کوچهوبازار، «سطحیتر» و «احساسیتر» نظر میدهند. اگر معرکهای رخ بدهد که حیات و تقدیر انقلاب به آن وابسته باشد، هرگز نمیتوان به چنین مجلسی دلخوش داشت؛ زیرا بهآسانی میتوان آن را به بازی گرفت و با یک نقلقولِ بیاساس، رأی آن را جابجا کرد. این وضع به آن معنی است که حتی در میان نیروهای سیاسی نیز، عقلانیّت رو به ضعف و کاستی نهاده و کجروایتها میتوانند اینان را نیز در بازیِ ساختهگیِ خویش، هضم کنند.
۳. به عنوان یک برداشت راهبردی و پهندامنه باید گفت امر سیاسی در جامعۀ کنونی، سخیف و سطحی و فرومایه شده و عقول در برابر احساسات، زانو زدهاند و تفکّر مستقل و خلافآمد، به انحطاط کشیده شده است. همهچیز به «روایت» وابسته شده و هرکه بتواند جریان رسانهای بیافریند و موج روایتی ایجاد کند، برنده خواهد بود. دیگر «استدلال»، مؤثّر نیست، بلکه بیمنطقی و قشریگری و تعصّب و لجاجت و هیجانزدگی، رایج گردیده است. تنها صدایی که شنیده نمیشود، استدلال است. بهآسانی میتوان دروغ گفت و انتخاب شد. کسی دربارۀ «صدق» و «کذب»، پرسش نخواهد کرد و «دلیل» نخواهد طلبید. «تفکّر»، دچار بنبست شده و این در سیاست، بیش از همهجا خود را نشان میدهد. امر سیاسی، به شارلاتانیسمِ گرهخورده به قدرت، فروکاهیده شده و نظریۀ مردمسالاریِ دینی، استحاله شده است. هرکه به معیارهای اصیل انقلاب، متعهدتر و وفادارتر است، تندرو و افراطی و متحجّر خوانده میشود و بوقلمونصفتهای دَمدَمیمزاج و آفتابپرستهای رنگپذیر، به مظهر عقلانیّت انقلابی یا اصلاحطلبیِ مردمگرا تبدیل شدهاند. الفاظ با معانیِ حقیقیشان بیگانه شدهاند تا سیاستِ معطوف به سعادت، به سیاستِ معطوف به قدرت تبدیل شود. امر سیاسی در اینجا، مبتنی بر مردمسالاری است، اما برآمده از منطق و عقلانیّت نیست، همچنانکه نسبتی با انقلابیگریِ مؤمنانه ندارد. هنگامیکه سازوکارهای تعلیم و تربیت دینی، علیل شوند و نفسانیّت در سیاست، جولان بدهد، شاید بتوان از مردمسالاری سخن گفت، اما نمیتوان از مردمسالاریِ دینی سخن گفت. و این مرض تا جایی پیش میرود که حتی مجلسی که باید عصارۀ ملّت باشد، به تجلّیگاهِ فروبستگیِ عقلانیّت و استقلال نظر تبدیل میگردد.
@mahdi_jamshidi60