هدایت شده از امیرحسین ثابتی
شاید خیلی ها تعجب کنند که چرا عطالله مهاجرانی از منتهی الیه اصلاح طلبی دارد از شفافیت ستاد سعید جلیلی حمایت میکند؟
دولت جلیلی، دولت شگفتی هایی از این دست است که با انجام اقدامات درست و منطقی مثل شفافیت، تحسین بسیاری از سلایق سیاسی متکثر اما منصف را موجب خواهد شد.
@sabeti ✅
🔴پیام تشکر رهبری از روسای مجلس دوره های مختلف
رهبری در پایان هر مجلس از رئیس وقت آن تشکر نموده اند، نکته اینجاست که رهبری از لفظ پر تلاش برای کروبی، حداد عادل، لاریجانی و اخیرا قالیباف استفاده کرده اند و این محدود به شخص خاصی نبوده است!
فکر میکنم بهتر است گفتمان رهبری رو بشناسیم و از سخنان ایشون بهره برداری سیاسی نکنیم!
✅ با #سعیدیسم :
@saeedism
🖇 تعلیقه:
[یکم]. تصوّر کنید در سالهای ۱۳۶۸_۱۳۷۲، آوینی در مجلۀ سوره مقاله مینوشت و هاشمیرفسنجانی را به صورت غیرمستقیم، متهم میکرد که به دلیل گرایش به «توسعه» و «تکنوکراسی»، از انقلاب فاصله گرفته است. هاشمیرفسنجانیای که سالها طعم زندان و شکنجه را چشیده بود و اینک در برابر جریان چپ مذهبی نیز بود. حتی رهبر انقلاب نیز به دلیل ملاحظاتی، بیشوکم از دولت دفاع میکرد. در این دوره، به آوینی اعتراض میشد که مواضعش در اثر تنگنظری است و آب به آسیاب دشمن میریزد و انشقاق و تضاد میآفریند. در نهایت نیز فشارهای دولت سازندگی، او را از سوره راند.
[دوّم]. میخواهم بگویم اسیر «سوابق آدمها» و «مرزسازیهای سیاسی» نشوید و مستقل، فکر کنید. انقلابی، «معیارهای معرفتی» را در نظر میگیرد و نه «خطکشیهای سیاسی» را. من، از دریچۀ «فکر» و «هویّت» تحلیل میکنم و نمیگویم هر کسی جزو جبهۀ اصلاحات نبود، مطلوب است. ماهیّت انقلاب، تعارفبردار نیست و نمیشود التقاط را ندید و حملبرصحت کرد. باید بر اساس «مکتب» و «هویّت» و «اصالت»، قضاوت کرد و نه «جناح» و «قدرت» و «نفع». از تقسیمبندیهای سیاسی خارج شوید و بنگرید چه کسی به بنیانهای انقلاب، وفادراتر است. اگر اینگونه تحلیل کنیم، درمییابیم که تکنوکراتهای شبهانقلابی، «تفاوت ایدئولوژیک» با اصلاحطلبان ندارند و اختلافشان بر سرِ قدرت است نه حقیقت. وقت «انتخابات» که فرامیرسد، وجه انقلابیشان را به ما میفروشند، اما وقت «سیاستگذاری»، در همان مدار لیبرال-تکنوکراتیکِ اصلاحطلبان قرار میگیرند.
[سوّم]. ما با تکنوکراتهای شبهانقلابی در «جبههی مشترک» نیستیم که بتوان اینک از «اختلاف» سخن گفت. ملاک و معیار، «همگرایی فکری» و «وفاق هویّتی» است، نه «ائتلاف سیاسیکارانه» و «اجماع قدرتمدارانه». من «باطن لیبرال_تکنوکراتیک» را میبینم و فریب «پوستۀ متظاهرانۀ شبهانقلابی» را نمیخورم. باید متفکّرانه رأی بدهیم، نه عملگرایانه.
[چهارم]. عجبا! آن زمان که قالیباف با پوزخند - و البته نیروهای مشاور و رسانهای او نیز - ما را «سوپرانقلابی» میخواندند، سخنی از «وحدت» در میان نبود و ایشان محقّ بود که با تحریف سخن رهبر انقلاب، بخشی از جبهۀ انقلاب را «تمسخر» و «ملامت» کند، اما اینک که ایشان «محتاج رأی» است، «نقد» را «تخریب» و «وحدتشکنی» میدانند. گویا برای اینکه ایشان به کرسی ریاستجمهوری دست یابد، باید تا اطلاع ثانوی، «باب نقد» مسدود شود. جریان نقادی و روشنگری را ادامه خواهیم داد و از زاویۀ تفکّر و معرفت به عالَم سیاست نظر میکنیم و جهتگیریهای هویّتی را واکاوی میکنیم.
[ششم]. از منطق سیاسی علامه مصباح آموختیم که وحدت، «ارزش عرضی» دارد نه «ارزش ذاتی»؛ یعنی اصل و اساس نیست، بلکه باید تابع تفکر و هویت باشد. وحدت، لغیره است نه لنفسه. به تعبیر شهید بهشتی، ما موافق «وحدت مکتبی» هستیم نه «وحدت منفعتی». وحدت مشروع، وحدت معطوف به حقیقت است نه قدرت.
🖊مهدی جمشیدی
@sedgh_mahdijamshidi
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
جلسه بیعت ستاد های انتخاباتی مردمی کل کشور هم اکنون تهران محضر دکتر سعید جلیلی با استقبال بی نظیر روبرو است.
#هم_اکنون
هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 ببینید
🔶🔹 ورود دکتر جلیلی به مراسم ستادهای مردمی انتخاباتی
💢 ما پای اعتقادمان به انقلاب اسلامی ایستادهایم، نه فردپرستی و حزببازیهای سیاسی
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
♦️ مـصـاف گفتمانی!
🌐 IR شناسۀ کـاوه W وبـگـاه سُـلَّـم
🔹 جریانات غربزده از ناچاری در حمایت از پزشکیان متحد شدهاند چون گزینۀ دیگری ندارند وگرنه پزشکیان مطلوبترین گزینۀ گفتمان آنها نیست.
🔸 لکن ما باید گزینهای را حمایت بکنیم که اصلح و طبیعتا بیشترین تفاوت را با پزشکیان دارد! و با گزینۀ متوسط یا شائبهدار به مصاف آنها نرویم.
👤 حسین کاوه ✍️
#️⃣ #گفتمان_اصلح #سعید_جلیلی #انتخابات
🆔 @SOLLAM
هدایت شده از خبردار 🚨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻فوری
🏠 هر خانه یک ستاد برای #دکتر_جلیلی
#انتشار_حداکثری
🗳 درخواست #سردار_رحیم_نوعی_اقدم از مردم برای تشکیل ستادهای خانگی جهت انجام امور تبلیغات #دکتر_جلیلی
_
🇮🇷 بزرگترین کانال هواداران دکتر سعید جلیلی
@drjalilinews
@drjalilinews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اصلح کیه؟
👈 به نظر شما این شاخصههایی که رهبر معظم انقلاب عنوان میکنند در کدام نامزد انتخاباتی، بیشتر وجود داره؟
#گفتمان_اصلح
#رئیس_جمهور_تمدن_ساز
🔴 اعلام حمایت های قابل تامل!
مدعیان بصیرت و تبیین نگاه ولایت حتما با دقت ببینند!
#هنگامه_شهیدی یکی از فعالان فتنه ۸۸ است که بهدلیل افترا، نشر اکاذیب، توهین، فعالیت تبلیغی علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی در آذر ماه سال ۹۷ به ۱۲ سال حبس محکوم شد.
#قبیله_بازی
#قدرت_طلبی
🔴 ماهیت هواداران قالیباف کم کم رو می شود.
معامله بر سر واجب الهی و وصیت شهدا عاقبت خوبی ندارد
#صورتیها
#وحدت_علیه_ارزشها
#برای_یک_مشت_رای_حرام
هدایت شده از قیـــــامـــ لله|ایلام🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
السَّلامُ عَلَیْکَ حِینَ تَقْرَأُ وَ تُبَیِّنُ...
السَّلامُ عَلَیْکَ بِجَوَامِعِ السَّلامِ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
♨️رهبر معظم انقلاب:
خدای متعال دلهای مردم را انشاءالله هدایت خواهد کرد به بهترین گزینه و انشاءالله یک رئیس جمهور شایسته برای ملت ایران تعیین خواهد شد.»
۱۴ خرداد ۱۴۰۳
#گفتمان_اصلح
#رئیس_جمهور_تمدن_ساز
هدایت شده از حمید رسایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ تذکر حمید رسایی درباره بازدداشتهای اخیر
🔰 در روز شروع تبلیغات انتخاباتی، به یکباره دو نفر از فعالان مجازی بازداشت و چند نفر نیز احضار شدند. وجه اشتراک همه آنها این است که منتقد یکی از کاندیداها بودند. سوال این است که اگر پرونده داشتند چرا قبلا بازداشت نشدند؟ چرا این بازداشتها را برای بعد از ۸ تیر نگذاشتند؟ آیا با بستن دهان برای برخی حاشیه امن درست میشود؟!
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
🔷ناامیدی محمود صادقی از گفتوگوی دیشب پزشکیان
🔹صادقی: طبق برآورد اولیه از نظرات افراد در گروه های هوادار اصلاحطلبان اولین برنامه زنده تلویزیونی دکتر مسعود پزشکیان پایینتر از حد انتظار بود.
🔹اگر تنها نامزد اصلاح طلبان در برنامه های بعدی با همین دست فرمان حرکت کند، توانایی برانگیختن سازمان رأی اصلاحطلبان را نخواهد داشت.
🔴 پویش دعوت از آقای دکتر قالیباف برای بازگشت به مجلس
✅ بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️ دوستداران نظام که معتقد به همافزایی جبهه انقلاب هستند؛ با توجه به آرای بالای آقای جلیلی در نظرسنجیهای مختلف و حضور آقای قالیباف در یکی از مناصب حساس کشور، پویش درخواست بازگشت آقای قالیباف به مجلس را آغاز کردند تا با اجماع تمام مردم و نیروهای دلسوز انقلابی پیرامون آقای جلیلی به تقویت جبهه انقلاب کمک کنند.
#بازگشت_به_مجلس
برای امضا بر روی لینک زیر بزنید و این پویش سراسری را امضا کنید 👇
https://www.karzar.net/120732
برای سایرین نیز حتما ارسال نمائید
#نشر_حداکثری
🔻 علامه مصباح و وحدت انتخاباتی
[یکم]. اینکه چند نفر در مجلسی خصوصی تصمیم بگیرند و بعد بگویند هر کس مخالفت کند، «وحدتشکنی» کرده است، نه روشی دینی است و نه عقلائی، بلکه نوعی «فریبکاری» است. هیچ دلیلی هم وجود ندارد که اگر بنده تشخیص دادم یکی اصلح است، بايد حتماً «زمينۀ رأیآوری» هم داشته باشد، چراکه اگر چنين شرطی وجود داشت، سلمان و ابوذر نیز نباید از اميرالمؤمنين پشتیبانی میکردند چون رأی نداشت! گاهی باید فرد اصلح – ولو رأیآوری نداشته باشد - مطرح شود تا حداقل مشخص شود هنوز بین مردم، اعتقاد و ایمان به اسلام و انقلاب اسلامی وجود دارد. آیا خوب بود از ميان کاندیداهای ریاستجمهوری هیچکس حرفی از اسلام و انقلاب نزند و همه به فکر ارزانی اجناس و رفع تحریمها باشند؟ آيا نبايد از كسی كه ولو رأیآوری ندارد، اما دغدغۀ انقلاب و اسلام را دارد، حمايت كرد؟ گاه اگر از چنين فردی حمايت نشود، اين پيام به دنيا صادر میشود كه مردم از انقلاب و ارزشهای انقلابشان خسته شدهاند. لذا در چنين مواقعی كه هيچكسی دغدغۀ انقلاب و اسلام را مطرح نمیكند، باید از کسی که از انقلاب حمایت میکند، طرفداری کرد، ولو «يقين» داشته باشيم كه رأی نمیآورد.
http://qabas.iki.ac.ir/node/4616
[دوّم]. بايد توجه داشت تعداد نقايص، مهم نيست، بلكه كمبودها را بايد از لحاظ كيفيّت و تأثيرش در سرنوشت انقلاب ارزيابی كرد. كسی كه نسبت به «تفكر انقلاب اسلامی»، نقص داشته باشد، برای رياستجمهوری صلاحيت ندارد ... فتنۀ اخير، خطر بزرگی برای انقلاب اسلامی بود؛ برخی نهتنها در مقابل فتنه، موضع نگرفتند، بلكه با فتنهگران رابطه داشتند، لذا اينها نقصهای بسيار بزرگی است كه نمیتوان آن را در انتخابات ناديده انگاشت. اگر قرار باشد به خاطر «وحدت»، نيروهای حزباللهی و مخلص، فدای نيروهايی شوند كه دارای «نقصهای مختلف» به ويژه «فكری» هستند، چنين وحدتی بیفايده است.
http://qabas.iki.ac.ir/node/3890
[سوّم]. اگر نتيجۀ مطلوب، حاصل نشد، حتّی بهصورت مکرّر، اين ناكامی برای «ترك وظيفه» در دفعات بعد، حجّت نیست، بلکه مؤمن بايد طبق موازين شرعی دریابد که چه تکليفی متوجّه او است، و همان را انجام دهد. اين سخن يعنی در انتخابات بعدی هم بايد همان کاري را انجام بدهيم که در انتخابات سال نود و دو انجام دادیم. ما وظيفه دانستيم که بايد به شخصی که به نظر ما «اصلح» است رأی بدهيم و به ديگران هم توصيه کنيم؛ نه اینکه مانند بعضی به خاطر انگيزههای مادّی و دنيوی رأی دهیم. ما با تحمّل همۀ «سختیها» و «ملامتها» و شنيدن همۀ «ناسزاها»، به وظيفهمان عمل کرديم و خدا را هم شكر ميكنيم و اگر فردا هم چنين تكليفی پيش بيايد، باز همان کار را «تكرار» میکنيم(سخنرانی در جمع اعضای هيأت علمی مؤسسه امام خمینی، ۲۶ خرداد ۱۳۹۲).
[چهارم]. اگر ورود در انتخابات را با نگاه دنیاگرایانه ببینیم، ما شکست خوردیم، ولی ما تنها برای «برندهشدن ظاهری» در انتخابات، وارد کار سیاسی نشدیم، بلکه هدف اصلی ما، پیروزی ارزشهای اسلامی است. اگر همۀ نامزدها فقط روی مسألۀ تحریم تکیه میکردند، تمام عالم میگفتند آمریکا پیروز شد؛ چون اینها از انقلابشان دست برداشتند، و دیگر اسمی از «اسلام» و «انقلاب» و «ارزشهای انقلابی»، از جمله «مقاومت در برابر زیادهخواهیها» نمیبرند. ما احساس میکردیم در چنین شرایطی باید نامزدی هم باشد که از ارزشهای انقلابی سخن بگوید. حال اگر رأی آورد، چه بهتر، و اگر رأی نیاورد، دستکم در عالم مطرح شود که هنوز هم کسانی از «ارزشهای اسلامی» دفاع میکنند. از موضعگیری خویش در انتخابات، هیچ احساس پشیمانی نمیکنم؛ خدا را شکر میکنیم که فهمیدیم و عمل کردیم و تحت تأثیر «جوسازیها» و «فشارها» و «تهمتها» واقع نشدیم. ازاینرو، اگر در انتخابات بعدی این جریان تکرار شود، رفتار ما هم «تکرار» خواهد شد؛ یعنی باز هم ما نامزدی را معرفی میکنیم که از «ارزشهای انقلابی» حمایت کند؛ حال پیروز شود، یا نشود، چون این خودش، «نتیجه» است(هفتهنامۀ نُه دی، آذرماه ۱۳۹۲، ص۷_۱۰).
[پنجم]. شاید برای انتخابات پیشرو از سوی برخی كسانیكه برنامهای برای شناسايی افراد مورد نظر خود دارند، پيشنهاد «ائتلاف» برای ارائۀ لیست انتخاباتی مطرح شود؛ در برابر اين پيشنهاد میتوان گفت ما هم طرفدار ائتلاف هستیم؛ امّا در صورتی که نتيجۀ اين ائتلاف، همفکری برای شناختن افراد «اصلح» باشد. در اين صورت اگر احیاناً در موردی، اختلاف سلیقه وجود داشت، تابع نظر اکثریّت هستیم؛ امّا نه اینکه به خاطر در اقلیّتبودن يک گروه، از افراد اصلح آنها دست بکشیم و بر اساس «سهمخواهی» عمل کنیم(در دیدار شورای مرکزی جبهۀ پایداری، ۳۱ تير ۱۳۹۸).
@sedgh_mahdijamshidi
۱۳۰۰ تن از اساتید دانشگاههای سراسر کشور در بیانیه ای از دکتر جلیلی در عرصه انتخابات ریاستجمهوری حمایت کردند.
متن این بیانیه بدین شرح است:
حمایت اساتید دانشگاههای سراسر کشور از دکتر جلیلی در عرصه انتخابات ریاستجمهوری
“ملت ایران به رئیسجمهور فعال، پرکار، آگاه و معتقد به مبانی انقلاب احتیاج دارد.”
مقام معظم رهبری، ۱۴ خرداد ۱۴۰۳
خبر شهادت رئیسجمهور انقلابی، خدوم، پرتلاش، باصفا و صمیمی ملت، رئیسی عزیز که خستگی نمیشناخت و تراز نوینی در خدمتگزاری به نظام جمهوری اسلامی بهجای گذاشت، موجب تأسف و تأثر عمیق علاقهمندان به پیشرفت و تعالی کشور و نظام اسلامی گردید. اما با حضور ارزشمند جناب آقای دکتر سعید جلیلی، بارقههای امید برای استمرار مسیر خدمتگزاری صادقانه در دل آحاد مردم ایران زنده شد.
در این مقطع از تاریخ که جهان و منطقه در حال گذر از یک پیچ تاریخی و رسیدن به دوران جدیدی میباشد، آحاد ملت ایران انتظار استقرار تراز جدیدی از حکمرانی در کشور را دارند. در این راستا، سکانداری دولت توسط فردی که در عین وفاداری و اعتقاد عمیق به گفتمان حمایت از مستضعفین و محرومان، تعهد و آمادگی استفاده از ظرفیت بدنه نخبگانی کشور را دارد، ضروری و حائز اهمیت راهبردی است. ما بهعنوان جمع کثیری از اساتید و نخبگان کشور، جناب آقای دکتر سعید جلیلی بهعنوان شخصیتی مردمی و پاکدست را حائز نگاه برگرفته از آموزههای امام و رهبری در شکلدهی مناسبات جهانی و منطقهای نوین، دارای برنامه روشن و شفاف جهت تحول نهادی کشور حاصل از سالها کار عمیق و جمعی نخبگانی، معتقد به شفافیت و پاسخگویی به عموم مردم دانسته و ایشان را با رأی و حمایت مردم ایران، شایسته تصدی جایگاه ریاستجمهوری میدانیم.
برایناساس، ضمن اعلام آمادگی برای کمک و مشارکت در همه مراحل پیشرو برای تشکیل دولتی فعال و کارآمد، آگاه به شرایط و اقتضائات حاکم و معتقد به مبانی انقلاب اسلامی، بر تعهد و تمرکز دولت آتی بر رفع مشکلات معیشتی مردم، توسعه تعاملات سیاسی و اقتصادی با کشورهای جهان و بهویژه همسایگان و اهتمام ویژه به آرمانهای جبهه مقاومت و استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگانی کشور تأکید نموده و از آحاد ملت سلحشور و نجیب ایران دعوت میکنیم با حضور پرشور خود در چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری، به نامزد اصلح، جناب آقای دکتر سعید جلیلی رأی دهند.
والعاقبه للمتقین
اساتید دانشگاههای سراسر کشور
همچنان، امکان امضای بیشتر این بیانیه توسط اعضای هیئت علمی دانشگاه ها وجود دارد. برای این منظور، وارد لینک زیر شوید:
https://survey.porsline.ir/s/ePSQ86GF
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸حفظ هویت ملی، مهمتر از منافع اقتصادی است🔸
زبان، لباس، مذهب و آداب و رسوم، جزو «شناسنامۀ یک ملت» هستند؛ جزو «هویت» یک ملت هستند. مسائل بینالمللی، نباید نفوذ کند در مسائل ملی!
مثلاً الآن تمام خودروسازها پذیرفتهاند که طبق سیستم بینالمللی، راننده، سمت چپِ ماشین بنشیند. درست است؟ اما #انگلیسیها میگویند: «چون ما از ابتدا سمت راست نشستیم، تغییرش نمیدهیم! این را بهعنوان عامل مشخصۀ خودمان معرفی میکنیم؛ با اینکه زحمت دارد و باعث میشود کشورهای دیگر ماشینهای ما را نخرند و نتوانیم آنها را صادر کنیم!» برای انگلیسی، هویت شناسنامهای مهمتر و پُررنگتر است. این #عاقل است. ضررها را بر تن تحمّل میکند.
امروز لباس بینالمللی، کت و شلوار است. اما هندیها لباس ملی خودشان را دارند. در دیدارهای عمومی با لباس ملی خود ظاهر میشوند و به لباس ملی خودشان افتخار هم میکنند و به تمسخرها اعتنایی نمیکنند. چون لباس، هویتشان را معلوم میکند.
ما الآن چه لباسی داریم؟ لباس ملی ما کجاست؟ پاک شد و رفت! در دورۀ پهلوی، تمام مسائل بینالمللی را بر مسائل ملی ما تحمیل کردند!
#تعطیلی_شنبه
@haerishirazi
هدایت شده از مرکز تخصصی امربه معروف 💕 (موسسه موعود)
5.mp3
19.67M
🤩پـــــــــاســـخ به تـــمـــامی شـــبـــهات در مورد #گشت_ارشاد 🚔 و #طرح_نور✨💕
🎙#دکتر_علی_تقوی
🔴 جوابِ اونایی که میگن «برخورد با بیحجابی هزینه داره، پس ولش کنید» 😳 پاسخ رهبر انقلاب...
🤔چـرا در روایات، غـیـبـت از زِنــا بـدتره⁉️
🔗هر چه دیرتر جلوی گناه رو بگیری، سطح دعوا بالاتر میره🤯
#گشت_ارشاد
#طرح_نور
#در_امتداد_نور
#قسمت_پنجم
#نشر_حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات
#انقلاب_اسلامی
🔻کسانی به اسم شیعه و حوزه و روحانیت، با دین گزینشی برخورد میکنند...
⬅️ میگن تا ظهور حضرت ما نباید هیچ اقدام سیاسی اجتماعی انجام بدیم❗️
🔻اندیشه پژوهان استاد #رحیم_پور
@rahimpoor_azghadi
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله
💠 امام خامنه ای:
"مبادا کسانی باشند که اگر کسی امر به معروف و نهی از منکر کرد، از او حمایت نکنند، بلکه از مجرم حمایت کنند! البته خبرهایی از گوشه و کنار کشور، در بعضی از موارد به گوش من میرسد. هرجا که بدانم و احساس کنم و خبر اطمینانبخشی پیدا کنم که آمر به معروف و ناهی از منکر، خدای نکرده مورد جفای مأمور و مسئولی قرار گرفته، خودم وارد قضیه خواهم شد"
https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1170#:~:text=%D9%85%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D8%A7%20%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%86%DB%8C%20%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%86%D8%AF,%D9%82%D8%B6%DB%8C%D9%87%20%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%85%20%D8%B4%D8%AF
💠 اگر در مسأله حجاب، راه امام را نرویم، سیلی خواهیم خورد
🔰رهبر انقلاب در مورد راه امام ره فرمودند که:
«اگر راه امام را گم کنیم یا فراموش کنیم یاخدای نکرده عمداً به کنار بگذاریم، ملت ایران سیلی خواهد خورد»
👈 ازطرفی معظم له، نه یک باربلکه چند بار به این مطلب اشاره کرده اند که درموضوع #حجاب، امام خمینی ره محکم وقاطع مثل کوه ،پای این مسأله ایستاد.
◀️ راه امام در مسأله حجاب این بود که به هجمه ها، فشارهای داخلی و خارجی و بهانه ها و توجیهات اهمیت نداد. اگر در زمینه حجاب راه امام را نرویم، همان اتفاقی که مقام معظم رهبری در موردکنار گذاشتن راه امام فرمودند، برای ما پیش خواهد؛یعنی « ملت ایران سیلی خواهیم خورد ! »
✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#اَللّٰهُمَّعَجِّلْلِوَلِیَکَالْفَرَجَ
🚩قیـــــــامــــ لله