20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حزبالله لبنان به تازگی ویدئویی تحت عنوان «آنچه هدهد آورد» را منتشر کرده که شامل اطلاعات هوایی از مواضع رژیم صهیونیستی در داخل فلسطین اشغالی، سیستمهای دفاع هوایی از جمله سامانههای گنبد آهنین، پایگاه نیروی دریایی و خلیج حیفا است.
پس از آن چندی تن از عناصر مقاومت، اطلاعات طبقه بندی شده مربوط به کارکنان و دانشمندان صنایع نظامی رافائل شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، آدرس منزل و عنوان شغلی آن ها را منتشر کرده است که این ضربه و هجوم اطلاعاتی باعث ایجاد تزلزل در بین کارکنان آن صنایع خواهد شد.
@BisimchiMedia
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 پسر خاخام یهودی که فتوای تجاوز به زنان فلسطینی رو داده بود، پاهایش در غزه قطع شد.
🍃🌹🍃
#وعده_صادق | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
25.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده مهم کشف حجاب دختران در هیئت کرج + احضار و لغو مجوز هیئت
مسلمان تی وی
بسیار مهم..
لطفا در جلسات روضه محرم حتما این کلیپ را بگدارید
☄ظهور نزدیک است ☄
🌱بصیرت افزایی کنیم 🌱
https://eitaa.com/mahdyyon313
مصاحبه پرس تی وی
اهمیت منطقه ای انتخابات ایران
حمیدرضا ترقی، تحلیلگر سیاسی، اهمیت منطقه ای انتخابات ریاست جمهوری آینده را تشریح کرد و چندین عامل کلیدی را که بر اهمیت آن تأکید می کند، شناسایی کرد.
به گفته ترقی، انتخابات 28 ژوئن نمونه ای از "ثبات" کشور است، زیرا در بحبوحه جنگ نسل کشی اسرائیل در نوار محاصره شده غزه برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد که نظارت غرب بر انتخابات ریاست جمهوری ایران اهمیت آن را بیشتر می کند.
ترقی با تاکید بر حمایت ایران از "چندجانبه گرایی" و پایان "نفوذ آمریکا در منطقه"، تاکید کرد: این عوامل نقش کشور را در دستیابی به اهداف گروه های قدرتمند منطقه ای بریکس و سازمان همکاری شانگهای که اکنون یکی از اعضای کامل آن است، ارتقا داده است.
وی با بیان اینکه تداوم این استراتژی منوط به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آینده است، گفت: نفوذ ایران در منطقه و حمایت از جبهه مقاومت ناشی از ترکیب دیپلماسی و تاکتیک میدانی است.
احمد دستمالچیان، سفیر سابق ایران در لبنان نیز در گفت و گو با سایت پرس تی وی دیدگاه های خود را در خصوص انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری و اهمیت آن به اشتراک گذاشته است.
وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا که قرار است در نوامبر 2024 برگزار شود، گفت: انتخابات آتی (انتخابات ریاست جمهوری 28 ژوئن) در شرایط حساسی برگزار می شود.
از سوی دیگر، در میان بحران های بین المللی که وجود دارد، این انتخابات (انتخابات ریاست جمهوری ایران) می تواند تعیین کننده باشد
Hamidreza ~?
Taraghi ~?
exemplifies ~?
Dastmalchian ~?
💌 اخبار پیامکی | کوتاه فوری:
🔺️وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: امنیت را در اسرائیل از دست دادهایم و شرایط از خطوط قرمز عبور کرده است.
🔺لیبرمن:وقتی ما از برخورد موشک ها و راکت ها به ایلات و کریات شمونه جلوگیری نمیکنیم نباید از هدف قرار گرفتن تل آویو تعجب کنیم
🔺یحیی سریع: تل آویو را منطقه ای ناامن اعلام میکنیم و از این پس اهداف حساس و حیاتی مهمی را در قلب سرزمین های اشغالی هدف قرار خواهیم داد
🔻اعتراف ترامپ به قدرتمندتر شدن ایران در دوران شهید رییسی
💢دونالد ترامپ شامگاه پنجشنبه ۲۸ تیر به وقت آمریکا در چهارمین شب برگزاری مجمع ملی جمهوریخواهان در میلواکی رسما نامزدی حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده را پذیرفت.
💢دونالد ترامپ در اولین سخنرانی خود پس از سوءقصد به جانش گفت: «به چین و کشورهای دیگر گفتم اگر از ایران خرید کنید، اجازه نخواهیم داد که در این کشور هیچ کسبوکاری انجام دهید و بر هر محصولی که میفرستید، تعرفهای ۱۰۰درصدی یا بیشتر اعمال خواهیم کرد.»
«اگر من رئیسجمهور بودم، ایران ورشکسته بود، ایران هیچ پولی نداشت. حالا ایران ۲۵۰میلیارد دلار دارد. آنها همه این پول را در دو و نیم سال گذشته به دست آوردهاند. آنها ورشکسته بودند.»
✅نکات تحلیلی:
🔺متاسفانه به دلیل جنگ شناختی و ضعف در اطلاع رسانی دولت سیزدهم کارهای بزرگی که در دولت شهید رییسی انجام شد به گوش مردم نرسید!
🔺حالا پس از شهادت شهید رییسی کم کم اقدامات دولت سیزدهم به نفع مردم و کشور در حال روشن شدن است. دیشب ترامپ خواسته یا ناخواسته دست به اعترافی بزرگ زد و قدرتمند شدن ایران در دوران شهید رییسی را معترف شد. این اظهارات را نه یک اصولگرا که دشمن ترین دشمنان ایران بیان کرده اند و در نوع خود بی نظیر است.
🔺در آمد ۲۵۰ میلیارد دلار توسط دولت سیزدهم در دو سال و نیم گذشته یک پیروزی بزرگ برای ایران بود ، اما حتی نزدیکان دولت سیزدهم هم نتوانستند این پیروزی را به زبان مردم فهم بیان کنند!
ترامپ همچنین معترف است که اقدامات او در زمان دولت حسن روحانی، کشور را با ورشکستگی روبرو کرده بود. اما افسوس که بلد نبودن کار تبیینی توسط تیم رسانه ای دولت از این دستاوردی که دشمن بدان معترف است از یک سو و اختلافات طرفداران قالیباف و جلیلی از سوی دیگر، اجازه نداد همان راه ادامه پیدا کند!
✍سعید میرزایی
#اعتراف_دشمن
#جهاد_تبیین
🇮🇷
تئوری مغایر قانون اساسی ظریف درتشکیل دولت
حمیدرضا ترقی
سخنان رئیس شورای راهبردی رئیس جمهور منتخب در صدا و سیما واکنش های وسیعی را درداخل و خارج کشور به همراه داشت "که بررسی و تجزیه آن برای دلسوزان نظام و مردمی که با رای شان بدنبال بهبود شرایط بودند
بسیار مهم و قابل تامل است :
اهم محور های سخنان ظریف:
• اگر کسی توانمندی رفتاری وتوان مدیریت وتوان کارجمعی وکارشناس گرائی نداشته باشد بکار گرفته نمیشود
• افراد بالای 50 سال برای بکار گیری فاقد امتیازند وهرچه قبل از انقلاب و دوران دفاع مقدس را درک نکرده باشد امتیاز بیشتری دارد .
• زنان برای بکار گیری 10 امتیاز بیشتر از مردان برخوردارند.
• 60 درصد هیئت دولت باید سابقه وتجربه وزارت نداشته باشند
• در انتخاب کارگزاران وابستگی به ادیان غیر شیعه وجنسیت زن اولویت دارد
• آقای پزشکیان مدیون اصلاح طلبان است لذا سهمی از کارگزاران به آنها اختصاص یافته .
• سنجه های مورد نظر برای بررسی صلاحیت افراد بقرار زیر است :
بسم االله الرحمن الرحیم #تا_دولت_چهاردهم
به منظور ارائه پیشنهادهای مناسب به رئیسجمهور منتخب محترم برای گزینش همکارانشان در هیات دولت، سازوکار، روشها و سنجههای زیر برای مشارکت نهادهای جامعه مدنی و تصمیمگیری شفاف و کارشناسی درنظر گرفته شده است. 1کمیتههایی با ترکیب اعضای زیر برای بررسی نامزدهای پیشنهادی عضویت در هیات دولت به رئیسجمهور منتخب تشکیل میشود: • دو نخبه دانشگاهی • دو نخبه تخصصی غیردانشگاهی • دو نفر از تشکلهای تخصصی، نظامهای صنفی یا سازمانهای مردم نهاد • یک نماینده بخش خصوصی مرتبط • یک نفر از وزرای ادوار • یک نفر از بانون • یک نفر از اقوام یا اقلیتها • یک نفر از جبهه اصلاحات • دو نفر از اعضای ستاد مرکزی و استانها با هماهنگی رئیس ستاد مرکزی
2. سنجههای عمومی و تخصصی نامزدهای عضویت در هیات دولت چهاردهم به شرح ذیل تعیین میشوند:
• پایبندی به قانون اساسی و اسناد بالادستی
• اشتهار به پاکدستی، صداقت، شجاعت و عقلانیت
• نگرش ملی بدور از گرایشهای قومی، مذهبی، جناحی و منطقهای
• همراهی و وفاداری به گفتمان و رویکرد رئیسجمهور
• عدالتگرایی
• صدای بیصدایان
• حقوق و مطالبات زنان، جوانان و اقوام
• تعامل اجتماعی و فرهنگی داخلی
• احیای کرامت و شخصیت فرهنگیان
• همگرایی، وفاق و انسجام داخلی
• تخصص گرایی و شایسته سالاری
• مقاومت، انعطاف و تعامل خارجی
• شناخت مأموریت دستگاه و توانایی حل مسئله
• مدرک کارشناسی ارشد معتبر یا بالاتر
• تجربه مدیریت عالی اجرایی در بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهی
• نوآوری
• نگرش و رویکرد راهبری
• اعتقاد به کار کارشناسی
• مهارت کار جمعی
• مقبولیت و وجاهت در سازمان مربوطه
• سنجههای تخصصی هر سازمان توسط کمیته ذیربط تعیین خواهد شد
نقد سخنان ظریف
1- طبق اصل 87 و اصل 134 قانون اساسی وزرا ی رئیس جمهور تا از مجلس رای اعتماد نگیرندمجوز هیچ اقدامی ندارند
2- رئیس جمهور طبق سوگند در مراسم تحلیف باید پاسدار مذهب رسمی (شیعه جعفری اثنی عشری )کشور باشد
3- امتیاز دهی به ویژه به اقوام و مذاهب غیر رسمی مغایر با انسجام ملی است.مگر در استانهای خاص
4- اگر اصلاح طلبان میخواهند پیروزی آقای پزشکیان را به نفع خود مصادره کنند پس ادعای مستقل و غیر حزبی بودن رئیس جمهور را رد ووی را مدیون و وابسته به جریان اصلاحات می دانند.
5- شورای راهبردی رئیس جمهور که به تعبیر آقای ظریف برای اولین بار است که درکشوربرای مشارکت دادن مردم در معرفی کارگزاران ایجاد شده "کپی برداری از کنگره حزب کمونیست چین است با این تفاوت که درمورد وزرا حرف آخر را مجلس خواهد زد .
6- تاکید آقای ظریف بر استعلام از رقبای انتخاباتی و احزاب مدنی اصولگرا و اصلاح طلب برای معرفی افراد مناسب با دو مشکل روبرو میشود الف) اگر مجلس با پیشنهاد برآمده از نظر مشارکتی احزاب و گروهها مخالفت کند جبهه ای جدید از اختلاف جامعه مدنی با مجلس را پدید می آورد ب)- موجب فشار و تحمیل نامزد به مجلس خواهد شد .
7- طبق نظر مقام معظم رهبری ما در فرآیند انقلاب اسلامی به مرحله دولت سازی و جامعه سازی اسلامی رسیده ایم.آیا بکار گیری افرادی که در آرمانهای انقلاب با نظام همسوئی ندارند میتواند مارا به آرمان انقلاب برساند ؟
8- بررسی و نمره دهی به سنجه های تعیین شده توسط چه کسانی انجام میشود آیا آنها گرایش حزبی دارند یا فراحزبی
9- بالغ بر یک سوم اعضای شورای راهبردی ار متهمان و محکومان و حامیان اغتشاشات و فتنه های گذشته بوده اند چطور این افراد میتوانند افرادی را انتخاب و گزینش کنند که با نظام و رهبری و امام و قانون اساسی زاویه نداشته باشند .؟
10- آقای پزشکیان باید مراقب باشد امثال ظریف ریاست جمهوری را از وی اجاره نکنند .
نهضت را چگونه ادامه دهيم؟
محمدكاظم انبارلويي
هميشه در هر مقطع تاريخي اين سؤال مطرح است كه از كجا آغاز كنيم.
پاسخ سؤال از كجا آغاز كنيم را ملت ما در 15 خرداد 1342 در ياري نهضت امام خميني (ره) دادهاند.
پس از آن در هر لحظه و زمان به ويژه در ايام امامت مقام معظم رهبري اين سؤال مطرح است كه نهضت را چگونه ادامه دهيم؟
نهضت اسلامي امام خميني (ره) با قدرت و صلابت ادامه دارد فارغ از اينكه چه دولتي در تهران سر كار است. ملت ايران و ملتهاي جهان چشمان خود را به افقهاي دور دوخته و در انتظار و تمهيد فرج صاحب عصر و زمان هستند. امر مشارکت سیاسی فوق العاده مهم است. مشارکت را برای قوام ، بقا، دوام ، عزت و عظمت جمهوری اسلامی نیاز داریم. نباید شب انتخابات به فکر مشارکت سیاسی افتاد. اگر از همین لحظه به فکر آن نباشیم فردا دیر است. برگردیم به پرسش صدر مقاله.
كار را از كجا شروع كنيم يا نهضت را چگونه تداوم ببخشيم.
چند راهحل ارائه شده است :
1- يك يا دو حزب نيرومند سراسري تشكيل دهيم تمام مسئوليتهاي سياستورزي را بپذيريم. مردمسالاري بدون حزب واقعي يك توهم است. انتخابات يعني رقابت احزاب نه افراد.
2- حزب جواب نميدهد يك تجمع نخبگاني سامان دهيم. همان كاركردهاي حزب را داشته باشد.
- كاركرد تربيت و شناسايي كادرهاي لازم براي اداره كشور
- توليد معنا و گفتمان سياسي
- ساماندهي خط رسانهاي مجازي و حقيقي
- ارائه راهحل علمي حداقل براي 4 يا 5 ابرچالش اقتصادي ، سياسي و فرهنگي
3- نقد درست و علمي در ديدگاه فوق و رفتن به سوي يك بازتعريف از نوع سياستورزي در سپهر سياست ايران اين بازتعريف چند سرفصل دارد.
الف- مفروض رقابتهاي سياسي روي دو مفهوم رقابت جبهه انقلاب با جبهه ضدانقلاب يا غيرانقلاب درست نيست.
اين به اقتدار و امنيت ملي و اصل مشاركت آسيب ميرساند و بازي در زمين انقلابهاي رنگين جرج سورس است.
ردپاي سرويسهاي امنيتي قدرتها در القاي اين مفروض و مفهومات آن به خوبي ديده مي شود.
عاقبت و ته اين نگاه سقوط جمهوري اسلامي و تكرار شكست مشروطه ونهضت ملي است.
ب- رقابتهاي سياسي بايد به سمت مفهوم كارآمدي و كاربلدي مديريت كشور براساس دادههاي نظام دانايي برود.
يعني صورت مسئله رقابت در ذهن رأيدهندگان اين بايد باشد 2 يا 3 قطب رقابت در ارتقای زندگي مردم و عزت و سربلندي كشور و توليد قدرت اسلام در جهان توانايي دارند و ميخواهند اين توانايي را در معرض رأي مردم قرار دهند.
لزوما عرضه اين توانايي در شب انتخابات يا يك هفته منتهي به روز انتخابات نيست. اقطاب رقابت در هر دوره 4 ساله اين توانايي را به مردم عرضه ميكنند.
ج- رقابتهاي سياسي حتما بايد از دخالت دولتهاي بزرگ خارجی و ذينفع در ايران به دور باشد و هرگونه آلودگي به اين اخلال را محکوم و از آن اجتناب کنیم.
رقابتهاي سياسي را از رفتن به سمت و سوي اقطاب سياه و سفيد ، ديو و دلبر دور كنيم. چون فرض بر اين است كه همانقدر ما دلمان براي انقلاب و اسلام مي سوزد طرف مقابل هم همين مقدار دلسوزي دارد.
4- متاسفانه الگويي كه امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي براي رقابت و رقابتهاي سياسي در منشور برادري تعريف كرده بودند و امام خامنهاي پس از آن در رهنمودهاي سياسي آن را بسط و توسعه و تكميل كردند ، از سوي علمداران سياست در كشور در قطبهاي رقابت ناديده گرفته شد و به بيراهه رفت. از دل اين بيراهگي سه نبرد نرم دشمن عليه ملت ايران شكل گرفت.
اين الگو و مدل تقريبا نزديك به همين مباحثي است كه در بند 3 مقاله به گوشههايي از آن اشاره شد.
انتخابات چهاردهمين دوره رياست جمهوري چند گام بلند براي نزديكي به آن الگو بود.
اينكه به محض اعلام نتايج انتخابات و پيروزي رقيب به آساني به رسميت شناخته شد و همه گروهها ، جناحها و رجال سياسي و مذهبي اين پيروزي را تبريك گفتند اين بود كه رقيب سياه يا ديو نيست . او هم مثل ما انقلابي است طرفدار نظام و اسلام و معتقد به ولايت فقيه و قانون اساسي است.
برخی مواضع صريح پزشكيان در حين مناظرات و پس از پيروزي ،سند اين ادعاست. فضايي كه در كشور پس از اعلام نتايج به دست آمد يك فضاي امن، مستعد پيشرفت كشور و ارتقای قدرت ملي است. دشمن از اين فضا احساس ناامني ، ضعف و سرگيجگي ميكند. اين فضا را بايد تقويت كرد و براي تحكيم وحدت و وفاق ملي از آن سود چيست؟
پزشكيان با برافراشتن پرچم وحدت ملي ميخواهد اين گفتمان را نمايندگي كند.
هيچ دليلي براي عدم همراهي با وي از سوي احزاب و فعالان سياسي كشور وجود ندارد.
ما امروز در حال آفرینش « جهان ایرانی» و « ایران جهانی» هستیم. هرکس که در آفرینش چنین نقشی برای ملت ایران اخلال کند خائن و با چند واسطه وصل به سرویس های امنیتی دشمن است.
☑️ انفجار مجدد در تلآویو
منابع صهیونیستی از شنیده شدن صدای انفجار در شهر تلآویو خبر میدهند.
نیروهای امنیتی و امدادی در حال حرکت به سمت محل انفجار هستند.
✅ کانال خبری#قدس 👇
https://eitaa.com/joinchat/232980563Cee52e8c637
🔴منابع عبری: آیا هدف قرار دادن ساختمان نزدیک سفارت آمریکا هشداری به آمریکا بود؟؟
⏪بهرهگیری یمن از پهپاد رادارگریز در حمله به تلآویو
🔹یک منبع یمنی در گفتوگو با شبکه خبری المیادین اعلام کرد که پهپادی که امروز تلآویو را هدف قرار داد، ساخت کشور یمن است.
🔹این منبع افزود که این پهپاد مسافتی بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر را طی کرد و مجهز به سیستمهای پارازیت مدرن (اخلال در رادار) و نفوذ است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
8.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شوکه شدن تحلیلگر اسرائیلی شبکه اینترنشنال از حمله پهپادی یمنیها به تلآویو؛ این یکی از شدیدترین حملاتی است که تاکنون رخ داده!
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 مرگ آبی
🔹کمیته بازی های المپیک پاریس گزارش داد که سیستم های اطلاعاتی آن تحت تأثیر یک خرابی در مقیاس بزرگ قرار گرفته است.
🔹آژانس حمل و نقل هوایی فدرال گزارش داد که خطوط هوایی و فرودگاه های روسیه در بحبوحه اختلالات جهانی در هوانوردی به طور عادی کار می کنند.
🔹برای نخستین بار از زمان رخداد فاجعه ۱۱ سپتامبر، تمامی پروازهای داخلی و خارجی در ایالات متحده آمریکا متوقف شد.
🔹آسوشیتدپرس: قطع جهانی اینترنت خطوط هوایی، بانکها و رسانهها را از ایالات متحده تا استرالیا تحت تأثیر قرار میدهد.
🔹مدیرعامل فرودگاه حضرت امام اعلام کرد که پروازهای این فرودگاه بدون هیچ اختلالی در حال انجام است.
🔹ترکیش ایرلاینز:نقص فنی جهانی بر فعالیت های ما نیز اثر گذاشته ، اقدامات لازم را برای رفع آن انجام می دهیم.
🔹70درصد لپ تاپ ها و کامپیوتر های موجود در جهان که از مایکروسافت استفاده میکردند دچار مرگ آبی شده اند.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat