🔴 واکنش ابوترابی، نماینده مجلس به دستورپزشکیان برای بازگشت اساتیداخراجی:
🔹مجلس در برابر بازگشت اساتیدی که در ماجرای سال ۱۴۰۱ نقش داشته اند، سکوت نخواهد کرد
🔹بالاترین مراجع کشور هم نمیتوانند در احکام قضایی اخراج اساتید ورود کنند
🔹جناحی که دولت حضور دارد در یک روند سیاسی به دنبال جذب دوباره افراد همفکر خود در دانشگاه هاست
🔹ابوالفضل ابوترابی، نماینده مجلس دوازدهم و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی در واکنش به دستور رئیس جمهور درباره بازگشت اساتید و دانشجویان اخراج شده از دانشگاه به دیده بان ایران گفت:
🔹بازگشت اساتیدی که در فتنه نقش داشته و حکم قضایی داشته یا پرونده امنیتی دارند این راحتی ها هم نیست. این گونه ادعا ها بیشتر سیاسی است. شاید اگر بی سر و صدا مثلاً یه جایی ما بشینیم با نهاد امنیتی توافق کنیم تا فلان استاد یا مدرس دانشگاه که در جایی اظهارنظر خلاف منافع ملی یا پرونده امنیتی دارد به دانشگاه بازگردد اما این موضوع، روند بازگشت و محتوای توافق نباید رسانه ای شود.
صبح نو
ترقی در گفتوگو با «صبح نو» مطرح کرد؛ «وفاق ملی» در تصمیمات و انتصابات دولت چهاردهم سنجش میشود
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی در گفتوگو با «صبح نو» در خصوص نگرانی از آسیبهایی که برخی از چهرههای سیاسی میتوانند به وفاق ملی بزنند، اظهارکرد: «ما باید از تعبیر وفاق ملی نگرانیهایی داشته باشیم که مبادا این تعبیر، مانند «اعتدال» و «اصلاحات»، به ابزاری برای تغییر مسیر انقلاب اسلامی تبدیل شود و تعریف آن به جای تقویت و تثبیت نظام جمهوری اسلامی، در جهت منحرف کردن مسیر نظام جمهوری اسلامی به کار رود.» وی افزود: «تعریف مشخصی از وفاق ملی ارائه نشده، سلیقهای عمل میشود و هر کسی بهگونهای متفاوت آن را تعبیر میکند. اکنون به نظر میرسد این موضوع، نگرانیهایی را در جامعه ایجاد کرده است.»
عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: «آیا مفهوم وفاق ملی این است افرادی که در فتنهها و اغتشاشهای گذشته نقش مؤثر داشتند و از آنها حمایت میکردند، دوباره به قدرت بازگردانده شوند؟ یا اینکه قرار است مسیری طی شود که به لحاظ فکری و مبنایی با اصول انقلاب اسلامی و سیاستهای کلان نظام و رهبری هماهنگ باشد و همه در جهت آن حرکت کنند و خود را با آن وفق دهند؟ نه اینکه نظام، خود را با جریانهای فتنه و جریانهای معترض تطبیق دهد. این نکته بسیار مهم است و امیدواریم آقای پزشکیان در مصاحبه رسانهای خود به این مسأله بپردازند و آن را تبیین کنند.»
ترقی با بیان اینکه تعاریف گوناگونی از وفاق ملی ارائه میشود، ادامه داد: «استفادههای نادرستی از آن صورت میگیرد که میتواند زمینهساز نفوذ عوامل تندرو به سیستم حکومتی و تأثیرگذاری آنها بر تصمیمات دولت باشد.»
باید جلوی عزل و نصبهای جناحی گرفته شود
وی اضافه کرد: «آقای پزشکیان در چند مورد به نکاتی در این زمینه اشاره کردند. اولا باید جلوی عزل و نصبهای جناحی و سیاسی این افراد در دستگاه اجرایی گرفته شود. وقتی که این افراد وارد سیستم دولت و مسئولیتهای دولتی میشوند، باید کت سیاسی و جناحی خود را کنار بگذارند، به فکر حل مشکلات مردم باشند و دنبال بازیهای سیاسی نروند.»
عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: «آنها باید سعی کنند بر اساس شایستهسالاری که رئیسجمهور بر آن تأکید دارد و طبق شاخصهایی که مقام معظم رهبری برای بهکارگیری نیروها مطرح کردهاند، عمل کنند. اگر این شاخصها رعایت شود، قطعا وفاق ملی که رئیسجمهور به دنبال آن است و مردم نیز به آن پایبند هستند، تحقق خواهد یافت.»
ترقی یادآور شد: «بنابراین در موضعگیریها، عزل و نصبها و چیدمان نیروها، اگر این شاخصها ملاک قرار گیرند و رئیسجمهور هم آنها را وادار کند که دست از بازیهای جناحی و سیاسی بردارند، قطعا میتواند حرکت صحیح آنها را در مسیر درست تضمین کند.»
آسیب تندرویها بر روند اجرایی
وی با اشاره به اینکه امیدواریم رفتارهای رادیکال بروز و ظهور پیدا نکند و ما به سمتی حرکت کنیم که رئیسجمهور وعده داده است، تأکید کرد: «اگر این رفتارها بروز پیدا کند، بهطور طبیعی یکی از امیدهایی که مردم برای بهبود شرایط کشور در ذهنشان ایجاد کردهاند، تبدیل به ناامیدی میشود و این برای کشور بسیار مضر خواهد بود.» عضو شورای مركزی حزب مؤتلفه اسلامی در خصوص وضعیت سنجه «وفاق ملی» در تصمیمات و انتصابات دولت چهاردهم گفت: «در برخی موارد وضعیت خوب است و در بعضی موارد نیاز به دقت و مقاومت بیشتر رئیسجمهور در برابر فشارهای جناحی و سیاسی وارد شده به وی، احساس میشود.»
ترقی اظهارکرد: «در نهایت، من فکر میکنم اکنون زود است واقعا قضاوت کنیم. با توجه به انتصابات محدودی که تاکنون صورت گرفته، نمیتوان تصور کرد امکان تحقق وفاق ملی وجود ندارد.»
تذکراتی از جنس خیرخواهی
وی عنوان کرد: «اگر همه کمک کنند این تحقق صورت بگیرد و تذکرات لازم را نیز به رئیسجمهور بدهند - تذکراتی که برخی از مطبوعات دوستانه و خیرخواهانه به رئیسجمهور میدهند و ایشان را متوجه برخی انتصاباتی میکنند که ممکن است در آینده مشکلساز شود - این تذکرات باید بهطور مستمر و به موقع داده شود؛ زیرا ایشان نباید تصور کنند هر انتصابی که انجام دادند، مورد تأیید همه مردم است و هیچ اعتراضی نسبت به آن وجود ندارد، بلکه باید متوجه شوند که برخی از زوایای دیگر که مردم به آنها نگاه میکنند، مورد نقد است و باید به آن ابعاد نیز در انتصاباتشان توجه لازم را داشته باشند.»
نگاه مثبت پزشکیان به یک دانشجوی بمبگذار!
مسعود پزشکیان، رئیس جمهور دولت چهاردهم به تازگی طی سخنانی در آیین معارفه وزیر جدید علوم گفته است: از وزیر علوم می خواهم که قرارداد همه اساتیدی که تا کنون اخراج شده اند یا لغو قرارداد شده اند را بازنگری کنید؛ دانشجویان را برگردانید!
او می افزاید: دانشجو اعتراض می کند من هم باید جوابش را بدهم یا حرفش حق است که باید اطاعت کنم یا اینکه اشتباه می کند که هدایتش می کنم.
به گزارش اعتمادآنلاین، پزشکیان همچنین اظهار می کند: دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد. دانشجو کسی است که فردای مملکت ماست و باید بتواند سؤال کند.[4]
*این اظهارات دکتر پزشکیان که البته از سر سادگی بیان شده نه تنها صحیح نیستند بلکه با اصول یک حکمرانی پیشرفته هم در تضادّند.
دانشجو بودن، سلبریتی بودن، مقام وزارتی بودن و هیچ شأن اجتماعی دیگری دلیل بر مصونیت از برخورد قضایی و انضباطی در هنگام تخلف نیست.
یعنی همانطور که باید یک مدیر متخلف را تعزیر کرد و به زندان فرستاد، طبعا یک دانشجوی متخلف هم از این قاعده عقلانی مستثنی نیست.
اظهار نظر پوپولیستی پزشکیان مبنی بر اینکه "دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد" هم در حالی است که مثلا چند سال قبل دانشجویی در ایران دستگیر شد که قصد بمبگذاری داشت.
اقدامی که در یک فرض ذهنی ممکن بود موجب کشته شدن شخص آقای دکتر پزشکیان و اعضای خانواده ایشان هم بشود!
آیا با نگاه پزشکیان باید جرم این دانشجو را نادیده گرفت؟ آن دانشجویانی که در جریان فتنه 1401؛ شعارهای رکیک می دادند را آیا باید آدم های خوب و صاحب اصالت خانوادگی معرفی کرد؟
قطعا چنین نیست و انتظار از رئیس جمهور جدید این است که در سمت متخلفان و قانون شکنانی که به هیئت آخوند و دانشجو و سلبریتی درآمده اند قرار نگیرد و بلکه در سمت دین و قانون و مردم و رهبری بماند.
پوپولیسم راه خوبی برای سیاستورزی نیست!
☑️ موافقت رهبر انقلاب با کاهش سهم صندوق توسعهٔ ملی از درآمد نفت و گاز امسال
🔹شورایعالی هماهنگیِ اقتصادیِ سران قوا اعلام کرد که در پی پیشنهاد رئیسجمهور مبنی بر کاهش سهم صندوق توسعهٔ ملی به ۲۰ درصد در سال جاری، رهبر انقلاب با این پیشنهاد موافقت فرمودند.
🔹بر این اساس ۳۵۰ همت بهصورت قرض از صندوق توسعهٔ ملی به بودجهٔ عمرانی دولت اضافه شد. با این اصلاح، مشکل پرداخت دُیون گندمکاران و مسائل کامیونداران و تهیهٔ برخی اقلام دیگر حل شد.
🔸براساس مصوبهٔ نمایندگان مجلس در بخش اول بودجهٔ ۱۴۰۳ سهم صندوق توسعهٔ ملی از درآمد نفت و گاز ۴۰ درصد تعیین شده بود.
✅ کانال خبری#قدس
❌ یک کشتی پر از مهمات به مقصد «اسرائیل» در بندر باندرمه در شمال ترکیه پهلو گرفت
کمیته بین المللی تحریم «اسرائیل» در ترکیه گزارش می دهد:
🔹کشتی هلندی «نوردیک» با مهمات برای «اسرائیل» بدون هیچ مانعی وارد گمرک ترکیه شد و چند روز در بندر باندرما (در ساحل دریای مرمره) ماند.
🔹رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در حالی از کشتی هلندی مملو از تسلیحات به مقصد اسرائیل استقبال می کند، که هدف آن کشتار فلسطینیها در غزه و کرانه باختری و ساکنین لبنان می باشد.
🔹چند روز پیش کشور آفریقایی نامیبیا از پهلوگیری این کشتی در بنادر این کشور جلوگیری کرد، اما ترکیه موافقت کرد.
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
16.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴کرانه باختری از نظر تاریخی و باورهای اعتقادی چه اهمیتی برای اشغالگران اسرائیلی دارد؟
🚨به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
https://eitaa.com/joinchat/2427518998C64cc7dd436
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ هلاکت ۲ صهیونیست در کرانهٔ باختری
🔹 اورژانس رژیم صهیونیستی اعلام کرد ۲ تن از نیروهای امنیتیای که در حملهٔ صبح امروز در الخلیل زخمی شده بودند، کشته شدند.
⬅️ هلاکت سومین صهیونیست مجروح
🔹اورژانس اسرائیل: سومین پلیس مجروحشده در حملهٔ امروز هم کشته شد.