ادامه پست بالا...
✅پیام امام: "امروز با جمود و سکون و سکوت باید مبارزه کرد و شور و حال حرکت انقلاب را پابرجا داشت. همه مسئولان نظام و مردم ایران باید بدانند که غرب و شرق تا شما را از هویت اسلامیتان - به خیال خام خودشان - بیرون نبرند، #آرام_نخواهند_نشست. نه از ارتباط با متجاوزان خشنود شوید و نه از قطع ارتباط با آنان رنجور، همیشه با بصیرت و با چشمانی باز به دشمنان خیره شوید و آنان را آرام نگذارید که اگر آرام گذارید، لحظهای آرامتان نمیگذارند. البته ما از زحمات وزارت امور خارجه قدردانی میکنیم و آنها باید با جدیت به کار خود ادامه دهند که ان شاء الله در انجام وظیفه بزرگ الهی و سیاسی خود موفق خواهند بود". (صحيفه امام، ج۲۱، صفحات 326 تا ۳۲۹)
✅نمیشود سالی سه چهار بار حرم امام رفت اما خلاف نسخه امام و رهبری عمل کرد.بعضی مسئولان از نام انقلاب و امام برای #معتبر_کردن_خود بهره میجویند اما با عمل خود میگویند نباید به نسخه امام و انقلاب عمل کرد چون خسارتآمیز است.
✅حل مشکلات اقتصادی و #عبور_از_تحریمها شدنی است مشروط بر اینکه مسئولان به #نسخه_انقلاب برگردند. برخی طیفها، کرامت متبلور در انقلاب را به اقتصاد محض فروکاستند. به نام معیشت، باورهای انقلابی را زدند، اما هم به آخرت برخی از مردم خسارت زدند و هم معیشت عمومی را در تنگنا گذاشتند؛ امتیازاتی که به دشمن دادند، بماند. آخرش هم ناجوانمردانه، قصور و تقصیر و جفای خود را پای #انقلاب_و_نظام نوشتند و گفتند باید نظام را تعدیل و غربپذیر کنیم تا هزینه ندهیم!
✅دوگانه « #موشک_و_پوشک» یا
« #موشک_و_خودرو» که محافل طعنهزن روی آن انگشت میگذارند، اتفاق دوگانه درسآموزی است. هر وقت همت و #روحیه_انقلابی وارد حوزه مدیریت اقتصادی شد و رانتطلبی و زراندوزی رخت بربست، بساط ناکارآمدی و ناراضیتراشی نیز جمع میشود. هر مدیریتی که مانند حوزه موشکی #شهید داد یا زیست انقلابی را تمرین کرد، میتواند طعم #پیشرفت و #خودکفایی را بچشاند.
✅هر وقت مدیران اقتصادی ما، شهیدانه زیستن را برنامه خود کردند، پیشرفت حاصل خواهد شد. اگر وزارت خارجه و اقتصاد و ارشاد و ارتباطات و صمت و نفت ما، روحیه امثال شهید مزرجی را به جان خریدند، حتما خط دشمن میشکند...
✅آقای رحیمپور ازغدی از شب عملیات والفجر 8 نقل میکند که شهید مزرجی به شهید شوشتری گفت «امشب اگر عراقیها ما را نزنند، کوسهها میزنند. اگر هیچ کدام نزنند، لای سیم خاردار و تلههای انفجاری گیر میکنیم. با محاسبات مادی، امشب نمیتوانیم از آب رد بشویم.
✅من امشب وارد آب میشوم تا به امام در جماران خبر بدهند که آقا! بچهها به عشق تو زدند به خط. دیگر مهم نیست آن طرف خط برسیم یا نرسیم. وظیفه ما وارد آب شدن است، بیرون آمدن دیگر در اختیار و وظیفه ما نیست؛ آناش با خداست. خدای آن طرف اروند، خدای این طرف اروند است. اگر کسی این طرف قلبش آرام است، آن طرف میترسد، توحیدش مشکل دارد».
✅این روحیه ما را #پیروز کرد و کمر صدام و آمریکا و اسرائیل را شکست؛ نه گردن کج کردن سمت دشمن. با حقوق نجومی و لکسوسسواری و ویلانشینی فقط میشود #سربار بود، نه نوکر مردم و سرباز انقلاب. برخی مدیران اگر روحیه انقلابی داشتند، امضای وزیر خارجه شیطان بزرگ را #تضمین نمیدانستند تا بعدا مجبور شوند بگویند «هر توافقی با آمریکا حتی ارزش جوهر خودکار را هم ندارد» اما همزمان، به شیاطین اروپایی اعتماد کنند!
@hr_taraghi
#مسیر_جاده انقلاب در #چهل سالگی چگونه است؟
✍دکتر عبدالله گنجی
در چله انقلاب اسلامی یکی از مهمترین مسائلی که باید مورد کنکاش و تأمل قرار گیرد این است که اکنون در کجای #مسیر_انقلاب_اسلامی هستیم؟ مختصات آن چیست؟ به اندازه پیمودهایم؟ تند رفتهایم؟ کند شدهایم؟ در جادهایم؟ منحرف شدهایم؟ در مسیر مستقیم در حرکت هستیم؟ در جاده به خواب رفتهایم یا در جهت معکوس در حرکت هستیم؟
برای فهم این موضوع که در کجای مسیر هستیم دانستن سه پیش نیاز لازم و ضروری است و هرگونه تحلیل نسبت به موقعیتی که ایستادهایم بدون توجه به این سه پیشنیاز از دقت و صحت برخوردار نیست.
#اول:
✅قیاس دستاوردهای انقلاب اسلامی با گذشته است. این مهم را میتوان هم در بعد کیفی مانند وحدت، عزت، غرور ملی و استقلال و هم در بعد کمی شاخصهای توسعه را با آمار و عدد ریاضی با ۵۷ ساله دوران پهلوی مقایسه نمود.
#دوم:
✅موانع و مشکلات در مسیر انقلاب را نمیتوان لحاظ نکرد و محل استقرار فعلی را مورد نقد قرار داد. موانعی که حضرت امام میفرمود: به خاطر آن مجبور شدهایم روشها و تاکتیکها را عوض نماییم یا حوادثی که از آن بهعنوان «حوادث کمرشکن بعد از پیروزی» یاد میکرد بسیار زیاد هستند.
#سوم:
✅امکان تحقق آرمانها و اهداف در بستر زمان. آیا میتوان همه مطلوبهای مدنظر را در یک پروسه چهلساله محقق کرد یا بارور شدن بسیاری از آرمانها نیاز به زمان بلندمدت و تجربهآموزی بیشتر دارد؟
با لحاظ سه پیشنیاز مذکور باید به این پرسش پاسخ داد که اکنون کدام یک از گزینههای زیر در خصوص انقلاب اسلامی صادق است.
۱- ☑️تحقق اهداف ۲- ☑️توقف ۳- ☑️تحریف ۴- ☑️استحاله ۵- ☑️کند شدن شتاب حرکت انقلاب
۱- #تحقق_اهداف_انقلاب_اسلامی:
به چه میزان اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی محقق شده است؟
از مهمترین اهداف محقق شده انقلاب اسلامی استقلال سیاسی ایران بعد از ۲۰۰ سال تحقیر و وابستگی است.
تبدیل شدن به قدرت منطقهای از یک قدرت وابسته از دیگر اهداف محقق شده است. تحقق آرمان امام مبنی بر تشکیل
« #بسیج_جهانی_اسلام» که در واکنش به شکلگیری داعش انجام شد از دیگر اهداف محقق شده است. حرکت در مسیر خودکفایی در بسیاری از شاخصهای خرد و کلان همچون پزشکی، نظامی، فناوری، سدسازی، سیمان، فولاد، مواد غذایی، ارتباطات، برق، آب و جاده نیز نشان از رشد صدها برابری در طی ۴۰ سال است مهمترین شاخص عدالت در چهل سال گذشته رشد طبقه متوسط نسبت به دوطبقه پایین دست و بالادست اقتصادی است که این طبقه اکنون حرف اول را در کشور میزند.
۲- #توقف:
به جرئت میتوان گفت: انقلاب اسلامی بهرغم فشار همهجانبه و پیچیده دشمنان در هیچ جبههای مغلوب و شکستخورده #نیست. موانع، خیانتها، دشمنیها و محرومسازی در برخی حوزهها روند را کند نموده است، اما در هیچ بعد از ابعادی که شعار دادهایم متوقف و مسکوت نیستیم.
۳ #تحریف:
بعد از رحلت حضرت امام و خصوصاً در ۲۰ سال اخیر بسیاری از نخبگان خسته شدند و به دگردیسی و تجدیدنظرطلبی روی آوردند و تلاش نمودهاند از امام و انقلاب اسلامی تفسیری ارائه دهند که با استانداردهای غرب همسو و همخوان باشد تا غرب ما را به رسمیت بشناسد. بخشی از نخبگان سابقاً انقلابی نوعی مبارزه با نظام را با هدف فروکاستن اهداف انقلابی، اسلامیت نظام با هدف حرکت در مسیر استانداردهای غرب شروع کردند. تفسیر جمهوریخواهانه و دموکراسیخواهانه از امام و خلاصه کردن ۲۲ جلد صحیفه امام در عبارت
« #میزان_رأی_ملت_است» تلاشی بود تا بخشی از هویت امام را پنهان نمایند که موفق نشدند. بعد از امام در صف یاران انقلاب دوگانه رفاه-مبارزه شکل گرفت و کم کم این دو به آرایش علیه هم رسیدند. بخشی انقلاب را پایانیافته و لذتگرایی را توصیه و خانوادههای خود را نیز در این میدان بهنظاره نشستند و بخشی دیگر همچنان به صراط امام مبنی بر «تا کفر و شرک هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم» مصداق «فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا» شدند برخی درصدد تفسیری از انقلاب برآمدند تا بتوانند خانواده و منافع خود را با آن سازگار نمایند و برخی که نتوانستند در تحریف موفق شوند، جلای وطن کردند. اما
ادامه در پست بعد...
ادامه پست بالا...
میتوان گفت: همچنان مرکزیت انقلاب اسلامی بر اهداف و آرمانهای حضرت امام اصرار دارد و هزینههای آن را نیز بعضاً پرداخته است. برخی از یاران امام همان کاری را با رهبری کردند که صحابه پیامبر با امیرالمؤمنین (ع) کردند. مقام معظم رهبری درباره مواجهه صحابه پیامبر با امیرالمؤمنین میفرمایند: «برخی مقابل علی (ع) ایستادند و برخی او را رها کردند و رفتند» و این هر دو در انقلاب اسلامی قابل بازیابی است اما انقلاب اسلامی همچنان بر اهداف و #آرمانهای_هجدهگانه_امام اصرار دارد و تا کنون از تحریف آنان جلوگیری کرده است.
۱- 👌عدم جدایی دین از سیاست
۲- 👌اصرار بر زیطلبگی روحانیت
۳-👌 مسئولیت حکومت به هر دو بعد مادی و معنوی انسان
۴- 👌حمایت از مستضعفان عالم
۵- 👌حمایت از جنبشهای اصیل اسلامی
۶-👌 تأکید بر دائمی بودن مبارزه
۷- 👌اصرار بر ایستادن مقابل بیمنطقی و زیادهخواهی استکبار و جهانخواران
۸-👌 اصرار بر حذف صهیونیزم
۹-👌 اصرار بر قاعده نفی سبیل
۱۰-👌 عدالت اجتماعی
۱۱- 👌سادهزیستی مسئولان و نفی اشرافیگری (که خوشبختانه بهرغم رخنه اشرافیگری در برخی مسئولان هنوز به ارزش تبدیل نشده است)
۱۲-👌 اهمیت ویژه به مسئله فلسطین
۱۳- 👌اصرار بر سیاسی بودن احکام اسلام خصوصاً حج
۱۴- 👌اصرار بر حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش
۱۵- 👌توجه به محرومان و مستضعفان
۱۶- 👌اصرار بر خودکفایی و قطع رگههای وابستگی
۱۷-👌 رشد و آبادانی
۱۸-👌 مبارزه با فساد.
در موارد فوق ممکن است خلل و تردید یا نفوذ صورت گرفته باشد، اما نظام و حزبالله همچنان بر اهداف نورانی امام اصرار دارند و اخلال در تحقق آنها را به مثابه نوعی مبارزه با پاک دستی نظام میدانند که با هدف فاصله مردم – حاکمیت صورت میگیرد.
۴- #استحاله: برخی از کسانی که موفق به انحراف انقلاب نشدند درصدد استحاله آن برآمدند و تلاش نمودند با اصرار بر ماهیت حقوقی جمهوری اسلامی آن را از ماهیت حقیقی تهی نمایند و بر « #جمهوری_اسلامی_اسمی» اصرار دارند که آن را با نرمالیزاسیون یا عادیسازی ایران معنادهی میکنند. اراده جهت استحاله از طریق تغییر ماهوی قوانین در مجلس ششم یا فشار مطبوعات در مقطعی رقم خورد. رسانههای غرب و سازمانهای بینالمللی نیز از جمله ابزارهای به استحاله کشاندن انقلاب اسلامی هستند که بعضاً هنوز فعال میباشند.
۵- #کند_شدن_شتاب_حرکت_انقلاب:
باید پذیرفت که در رسیدن به برخی از اهداف همانند عدالت اجتماعی و توزیع امکانات کشور دچار مشکل شدهایم و تا مرز عذرخواهی رهبری در مسئله عدالت به پیش رفتهایم. رانت اساس این ناعدالتی است که دور شدن انقلابیون از کرسی قدرت نیز این نقیصه را تشدید کرده است و مدلهای غیربومی در اداره کشور بر این مسئله سایه افکنده است.
تحریم غرب بر روند توسعه مؤثر بوده است و در جنگ همهجانبه خسارت وارد شده است، اما این خسارت به معنای رسیدن دشمن به اهداف خود نیست و تاکنون از وصول به اهداف ناکام بوده است.
فشار اقتصادی بر بخشی از مردم نقطه شرمندگی مسئولان نظام در مقابل مستضعفین است که برخی علل آن را بیاعتقادی در مدیران، بخشی فشار دشمن و بخشی بیمار بودن اقتصاد میدانند. اما مهمتر از همه، ملت ایران سرافراز و مظلوم ایستاده است و همه مشکلات را تحمل کرده است تا داغ پیروزی قدا ره بندان عالم رابردل آنها بگذارد.
@hr_taraghi
❌ کسی که موجب #نفوذ سیاسی اقتصادی دشمن در مملکت اسلامی شود، #خائن است
🔴 اگر بعضی از رؤسای دول اسلامی یا بعضی از نمایندگان دو مجلس موجب #نفوذ سیاسی یا اقتصادی بیگانگان بر مملکت اسلامی گردند، به طوری که از این نفوذ بر اساس #اسلام یا بر #استقلال مملکت ولو در آینده ترس باشد، (این رئیس مملکت یا نماینده) #خائن است و فرضاً هم که متصدی شدن آن مقام برایش حقّ باشد از مقامش ـ هر مقامی باشد ـ منعزل می گردد.
🔺 👈بر امت اسلامی است 👉که ولو با مقاومت منفی مانند ترک معاشرت و ترک معامله با او و روگردان شدن از او به هر وجهی که ممکن است او را #مجازات نمایند و در #اخراج او از تمام شؤون سیاسی و محروم نمودن او از حقوق اجتماعی، اهتمام ورزند.
📚 تحریرالوسیله امام(ره)، جلد۱، احکام دفاع ازw اسلام و قلمروی آن، مساله ۹
@hr_taraghi
•┈••✾••┈•
f💠
محرمانه
🔴 خسته و فرسوده و شکست خورده
▫️فرمانده ارتش آمریکا در نامه ای به ترامپ نوشته است نیروهای ارتش ما از زمان جنگ کویت در سال ۱۹۹۰ تا کنون در حالت آماده باش بوده و بشدت خسته و فرسوده است و توان اداره جنگ بزرگ جدیدی ندارد. ترامپ دیروز در سخنرانی که در مجلس آمریکا ایراد نمود، بطور تلویحی این را اعلام کرد و البته گفت ۱۹ سال و ۷ تریلیون دلار.
▫️راستی چرا ترامپ از هزینه های حضور نظامیان کشورش در ژاپن و آلمان که بیش از ۷۰ سال می گذرد و هزینه هایش بیش از هزینه های حضور نظامیان آمریکا در منطقه ماست، سخنی نمی گوید؟ آیا مسئله ترامپ هزینه نظامی است یا بی نتیجه بودن این هزینه ها با وجود ایران و سیاست های جمهوری اسلامی است؟
▫️یک بار دیگر در چهلمین سالگرد، به انقلابمان ببالیم که بزرگترین ابرقدرت را به استیصال کشیده است؛ ۲۸ سال توطئه از جانب آمریکا و ۲۸ سال مقاومت ایران، ۲۸ سال اماده باش نیروهای آمریکا و ۲۸ سال پیاپی گسترش قدرت ایران...
✍ سعداله زارعی
@hr_taraghi
🔴 روایت خواندنیِ منتشرنشده از دیدار هنرمندان گرافیک و تجسمی با رهبر معظم انقلاب
⭕️فحش خوردن عیبی ندارد، از همه ی شما بیشتر، من در همین سنین فحش خورده ام / بیخود یکسان سازی می کنند! من بارها گفته ام نکنند / حالا هر کس از فردا خلاف لوح حرف زد، بهش نگویید ضد ولایت فقیه
🔹سید مسعود شجاعی زنگ می زند. مقدمه حرفش این است: «یک خبر خیلی خیلی خوب دارم». و خبرش را خلاصه می کند که: «قرار است با جمع محدودی از بچه های تجسمی خدمت حضرت آقا برسیم و هر نفر سه دقیقه وقت دارد تا از فعالیتهایش بگوید». همه خبر خوب بود جز این یک کلمه اش: «محدود»!
🔹حضرت آقا نوافل و تعقیبات را از سر صبر و با حال خوش به جا می آورد و بلافاصله نوبت دیدار می رسد. جمله ی اول آقا غافلگیرمان می کند:«خدا سایه ی شما جوانان انقلابی را کم نکند...»
🔹کار گرافیک زبانش بین المللی است / پیام گرافیک -البته به تناسب فهم آدمها- سریع منتقل می شود./ در مقایسه با سینما و برخی رشته های هنری دیگر که خیلی هزینه می برد، کار کم خرجی است. کار شما، تیغ تیزی است علیه دشمن و نوازش لذت بخشی است برای دوست.
🔹آقا از خالق طرح شهید حججی می پرسد. حاضران حسن روح الامین را معرفی می کنند. آقا از روح الامین تشکر می کند و سراغ طراح بیلبورد شهید حججی را هم می گیرد. این بار محمدرضا دوست محمدی معرفی می شود. آقا به او رو می کند که: کار شما بود؟ دوست محمدی که تازه شیرینی در دهان گذاشته...
🔹 بعضیها قدر نمی شناسند. مثل همین کار صداقت امریکایی که خیلی خوب و درست هم بود، اما که یک عده دوستان خودی کج سلیقه قدرش را نشناختند و نگذاشتند بماند. هرچند هنوز هم وقت این حرف نگذشته. الآن دیگر همه حتی آن دوستان هم به صداقت آمریکایی پی برده اند».
🔹طراح پوستر «صداقت آمریکایی» صابر شیخ رضایی در می آید که: «من از طراحان فحش خور هستم» و آقا می گوید: «فحش خوردن عیبی ندارد. از همه ی شما بیشتر، من در همین سنین فحش خورده ام. در مشهد، همزمان هم زیر شلاق ساواک و مرکز آمادهی توجه مخالفان و حتی خودی ها بودم».
🔺 آقا با برافروختگی آشکاری(نسبت به طرح یکسانسازی مزار شهدا) می گوید: «بیخود یکسان سازی می کنند! من بارها گفته ام نکنند...»
🔹آقا گریزی میزند به واژه ی پوستر: «پوستر واژه ی خوبی نیست. بیگانه است. بگویید پرده یا لوح. البته پرده آدم را یاد پرده های بزرگ سینما با پرده خوانی های کربلا و... می اندازد. شاید واژه ی لوح بد نباشد». یکی از بچه ها می گوید: «پوستر را اعلان هم می گویند». آقا میگوید: اعلان قشنگ نیست. نمی چسبد. لوح از اعلان بهتر است.» و بلافاصله با خنده، فضای سنگین را با مزاحی می شکند: «حالا هر کس از فردا خلاف لوح حرف زد، بهش نگویید ضد ولایت فقیه!» و خنده ی جمع را باز با تذکر اصلی اش جمع می کند: «روی عبارت اصراری ندارم. ولی اصرار دارم در ادبیات در مقابل واژگان بیگانه بایستیم.
🔹 اگر می خواهید اولویت شناسی و اولویت یابی شما عمیق شود، با نهج البلاغه انس پیدا کنید.
✅ @hr_taraghi
#تولی_تبری
✍حمید رسایی
۱. تولی، پذیرش ولایت اهل بیت در قلب، پیروی در عمل و اظهار علنی آن است و تبری برائت از دشمنان اهل بیت در قلب، برائت جستن از انها در مقام عمل و اظهار علنی آن است.
۲. تولی و تبری دو رکن هم وزن و #متصل_بهم هستند. تولی بدون تبری، تولی نیست و تبری بدون تولی، تبری نیست.
۳. پس از رحلت رسول خدا (ص) دوره جنگ فرهنگی آغاز شد، دوره ای که مبارزه جای خودش را به زندگی داد، آدمها دیگر آمادگی نداشتند هزینه بدهند، دوره چشم بستن بر انحرافات بود و در مسیر آب شنا کردن. دوره رشد و نمو نفاق...
۴. مشکل خواص زمان زهرای اطهر این بود که تولی داشتند، ولی تبری نداشتند. پیامبر را دوست داشتند، دختر پیامبر را هم دوست داشتند، اما ضایع کنندگان حق او، غصب کنندگان حق او را چه، نسبت به آنها تبری نداشتند.
۵. مشکل بخش عمده ای از خواص زمان ما هم همین است. ولایت را دوست دارند، ولایت فقیه هم از دهانشان نمی افتد ولی نسبت به دشمنان ولایت فقیه، تبری ندارند.
و تولی بدون تبری، تولی نیست...
@hr_taraghi
👆۲۰۰ سال جنایت و خیانت ادامه دار انگلیس_خبیث در ایران
🔴 تاریخی عبرت آموز که هر ایرانی غیرتمند،
✅باید بداند
✅فراموش نکند
✅و در نشر آن بکوشد
💠 امام خامنه ای(حفظه الله) ۲ مهر ۸۸ «دولت انگليس كه كارنامه دويست ساله حضور آنها و ارتباط آنها با كشور ما، كارنامه سر تاپا سياه است- واقعا يك نقطه و يكجا نداريم كه بشود نشان داد كه دولت انگليس به نفع ملت ايران يك قدم برداشته
🔻ناگفتههای مهم مرحوم حبیبالله عسگراولادی درباره سازمان مجاهدین خلق را برای اولینبار منتشر شد:
💢بخش اول
🔹مجاهدین خلق میگفتند ایدئولوژی ما دو نما دارد؛ یک نما برای جلب روشنفکر و یک نما برای جلب متدینین
🔹مدّ ولاالضالین نمازشان را تاکتیکی خیلی میکشیدند
🔹مجاهدین و چریکهای فدایی در ظاهر دو سازمان بودند اما چپ و راست یک سازمان بودند
🔹ساواک بهخاطر ایدئولوژی دو نمای مجاهدین خلق آنها را مارکسیستهای اسلامی نامید
🔹مجاهدین خلق نه مسلمان بودند نه مارکسیست
🔹مجاهدین خلق همه را فریب دادند از آیات عظام تا دانشجو و مردم را
🔹تخریب، کار ویژه مجاهدین خلق است
🔹سازمان مجاهدین خلق ابتدا سازمان انقلابی، ملی ومذهبی بود اما منحرف شد
🔹منافقین هر نهضت و هر انقلاب برابر نیروهای انقلابی رشد میکنند
🔹مجاهدین خلق، چریک فدایی، ستاره سرخ، موتلفهای و مذهبیها و تعدادی از افسران تودهای در زندان مشهد در هم بودند
🔹علل پیدایش مجاهدین خلق و چریکهای فدائی خلق در زندان مشهد کمی شبیه به هم بود
🔹چریکهای فدائی خلق سال ۴۴ با هدف تخریب تمام نیروهای چپ در کشور تاسیس شد، تأسیس آنها برای این بود که ما نو آمدهایم و نو آوردهایم
🔹یکی از رهبران توده ای به مجاهدین خلق می گفت:شما نه مارکسیست هستید، نه مسلمان
🔹شهید لاجوردی در زندان قزل حصار با مجاهدین خلق معاشرت پیدا کرد و فهمید اینها نه مارکسیست هستند نه مسلمان
🔹فهمیدیم دشمنان دو تیغه قیچی درست کردهاند
🔹مسعود رجوی مجرمترین مجرمان سازمان ضد امریکایی و ضد شاه و ضد ساواک در زندان بود اما او اعدام نشد و مذهبیها اعدام شدند
🔹مرحوم حنیفنژاد عنصری بود که وقتی صحبت میکرد عمدتاً از مذهب استفاده میکرد
🔹آقای مجد امام جماعت مجاهدین خلق در زندان بود
🔹مجاهدین به اعضایشان میگفتند تاکتیکی نماز بخوانید
🔹به شهید هاشمینژاد و آقای طبسی از سازمان گزارش و تحلیلمان را دادیم اما در جواب گفتند: شرایط زندان شما را گرفته!
🔹امام با آنها در نجف برخورد جدی نفرمود تا عدهای به هوش بیایند
🔹خیلی از نیروهای مخلص صدر انقلاب به بعد، از کسانی بودند که در دورهای فریب سازمان را خورده بودند
🔹امام به یکی از سران سازمان گفتند: شما را باید کوبید. اما من که شما را نمیکوبم، برای این است که تعداد زیادی از جوانان ما فریب خوردهاند
🔹«سیا» تأسیس بسیار پیچیدهای در ایران انجام داده بود
🔹مجاهدین، من و لاجوردی و حیدری را ضد انقلاب معرفی میکرد
🔹ترقی تا وارد زندان شد همه اطلاعاتی را که میبایست از سازمان میگرفت جمعآوری کرد
🔹مجاهدین به موتلفهایهای زندان میگفت: اولین ضد انقلابهای کشور
@hezbe_motalefeh
🔻ناگفتههای مهم مرحوم حبیبالله عسگراولادی درباره سازمان مجاهدین خلق را برای اولینبار منتشر شد:
💢بخش دوم
🔹اعضای مجاهدین خلق از حیث غذا خوردن و شستشو و معاشرت،ملاحظه کمونیستها را میکردند
🔹لاجوردی در زندان دمپایی که یک کمونیستها پوشیده بود را نمیپوشید
🔹ما در زندان مانند براداران سنی پاهایمان را قبل از وضو می شستیم
🔹امام(ره) مخالف کمک مالی به مجاهدین خلق بود
🔹جزوه شناخت مجاهدین در زندان در اختیار لاجوردی قرار گرفت
🔹مجاهدین خلقی ها در زندان ما را مرتجع و دشمن میخواندند
🔹مجاهدین خلق، لاجوردی، بنده، حیدری و ترقی را بایکوت کرده بود
🔹مجاهدین خلق ما را در زندان مسخره میکردند
🔹رجوی با پلیس زندان رفت و آمد داشت
🔹مهدی غیوران، لاجوردی، حیدری، بادامچیان، تعداد دیگری از طلاب و فضلایمان هم بودند که روی نقل فتوا و اصرار بر فتوا پافشاری داشتند
🔹من ارادهام این است که مسلمان بمیرم ارادهام نیست که قهرمان بمیرم
🔹اگر اسلام اقتضا کند من هیچ ابایی ندارم اما این دلایلی که میآورید اقتضای اسلام نیست
🔹در انتخابات دوره اول مجاهدین خلق، مطالبی را علیه عراقی، من و آقای انواری و دیگران پخش کردند
🔹رجوی بالاترین ارتباط و بستگی را با پلیس و ساواک داشت
🔹 «بهشتی، بهشتی طالقانی را تو کشتی»شعاری بود که منافقین ساختند
🔹مخابرات 4 تلفن ماهوارهای در پاریس تنظیم کرد
🔹سه نفر در فرانسه بودند که دیدارهای عمومی را ترجمه میکردند به فرانسه و انگلیسی و آلمانی، بنیصدر، قطبزاده و ابراهیم یزدی، این سه نفر اصلی بودند
🔹امام(ره) گفتند که شاه باید برود و همین باعث شد که شاه از ایران برود
🔹من و شهید عراقی را از هواپیمای تهران حذف کردند
🔹وقتی هواپیما وارد مرز ایران شد بر چهره کسی رنگی نبود، جز امام(ره)
🔹امام(ره) فرمودند که نه سازش میکنم و نه سکوت
🔹امام(ره) فرمودند وقتی ملت من زیر گلوله است، من زیر سرپناه مصاحبه کنم؟
@hezbe_motalefeh
#اقتدار
اکثر شبکه های دنیا، راهپیمایی 22 بهمن را زنده پخش میکنند..!!
گویی آنها هم چشم امیدشان به ملت و انقلاب ایران دوخته شده
تا شاخ آمریکا رو بشکنیم
و نفس راحتی از دست قلدر استکبار بکشند!!
اینها
همان شبکه هایی است که تا دیشب میزگرد بررسی براندازی جمهوری اسلامی تشکیل داده بودند!!
امت حزب الله ایران مقتدر، پتانسیل کشورهاست...!!
شبکه های رسانه ای دنیا، کمتر اتفاق میافتد پدیده های دیگر کشورها را بصورت مستقیم پوشش دهند..!!
وقتی مراسمات یوم الله 22 بهمن را زنده پخش میکنند..
این نشان از اهمیت بالا و قوه استراتژیک نظام مقدس جمهوری اسلامی در دنیا میدهد...!!
اگر مهم و بزرگ نبودیم، هیچکس حتی یک خبر هم از جشن پیروزی انقلاب اسلامی ایران مخابره نمیکرد!!
@hr_taraghi
به شکرانه ی حماسه ی شگفتی ساز، و دشمن شکنِ ملت قهرمان ، وقت شناس وقدر شناسِ ایران اسلامی ، بیائیم باتجدید عهد با امام عزیزمان( س) وشهداءگرانسنگ در هر سنگری که هستیم با توکل بر خدای بی همتا واخلاص درعمل ، ظل توجهات حضرت ولی عصر(عج) وتحت رهبریهای داهیانه ی مقام معظم رهبری مدظله العالی، خدمت بی منت وبی وقفه را با روحیه ی انقلابی وجهه ی همت خود قرارداده وبه پاس این حضورآگاهانه درنوکر ی ملت دریغ نکنیم
حاشیه ای بر مانیفست گام دوم انقلاب
آنچه در پیام نبود
مهدی محمدی
بخش اول
یکم- پیام بدیع، اندیشیده و پرمغز رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران مانیفست دوران دوم انقلاب اسلامی است که اگرچه همه ملت ایران را مخاطب قرار می دهد اما در اصل بار را روی دوش جوانان می گذارد، یعنی کسانی که در همین متن از آنها به عنوان اصلی ترین ثروت و دارایی ایران نام برده است. این پیام در نوع خود نمونه و بدیلی در تاریخ پس از انقلاب اسلامی ندارد. ما به یاد نداریم که عالی ترین مقام کشور، در پیامی تفصیلی، با جزئیات درباره اصلی ترین مسائل حال و آینده کشور سخن گفته و خط مشی های اصلی درباره روندهای آینده را معین کرده باشد. مهم تر اینکه این یک پیام آشکار است و در نهانخانه نظام خطاب به مسئولان بیان نشده بلکه به طور علنی، خطاب به عموم مردم و در معرض قضاوت همگان طرح گردیده است.
دوم- مهم ترین مضمون این پیام این است که انقلاب اسلامی از مجموعه گام هایی که تا رساندن پرچم به دست صاحب اصلی انقلاب و صاحب ولایت عظمی باید بردارد، یک گام برداشته و اکنون در آستانه گام دوم است. این دارای پیامی مهم هم برای دشمنان و هم دوستان است. آنچه دشمنان باید بفهمند این است که نظام اسلامی از چنان استحکام و نیرومندی برخوردار است که برای آینده بلند مدت برنامه ریزی می کند و آنچه دوستان انقلاب را مخاطب قرار می دهد این است که در برداشتن این گام دوم باری سنگین بر دوش دارند چرا که باید دستاوردهای گام اول را تکمیل کرده و از تکرار اشتباهات آن بپرهیزند.
سوم- ویژگی های متنی و فرامتنی این پیام بسیار ممتاز است. اولا این پیام بسیار امیدوارانه نوشته شده در حالی که دشمن همه سعی خود را کرده است تا انقلاب اسلامی را بی آینده نشان بدهد. اتفاقا آنچه در این پیام تحقیر شده، همین تلاش دشمن برای ناامید کردن مردم از انقلابی است که رهبر آن در حال برنامه ریزی برای یک گام بلند دیگر است و قصد دارد ده ها جشن پیروزی انقلاب دیگر هم برگزار کند. ثانیا پیام انقلاب را به عنوان یک مفهوم جاری و مستمر در نظر می گیرد و از تفسیرهای ایستا درباره انقلاب که منجر به سکون و خمودگی می شود، عمدا پرهیز دارد. تئوری نظام انقلابی که در این پیام برای نخستین بار از آن سخن گفته شده، در واقع نظریه ای است در این باره که چگونه انقلاب هرگز نباید تمام شود و ویژگی مهم نظام اسلامی این است که هرگز انقلاب زدایی نمی شود، همه پیشرفت ها و حرکت ها هم وصل به همین اصل است و تمام تلاش دشمن نیز این است که این نظام انقلابی یا به تعبیر امام، نهضت، را انقلاب زدایی کرده و آنگونه که هنری کیسینجر زمانی گفته تبدیل به یک «کشور» ایستا و ساکن بکند. ثالثا پیام کاملا صادقانه نوشته شده و ابایی ندارد که بگوید در مواردی ضعف های مهم وجود دارد و تا آنچه هدف انقلاب اسلامی است، هنوز فاصله ای بزرگ مانده. رابعا در همه جای این پیام دشمن حضور دارد و این نشان دهنده این است که هیچ برنامه ریزی برای آینده نمی تواند بدون توجه به برنامه دشمن و فارغ از تدوین یک راهبرد متقابل باشد. و خامسا، این پیام آینده را وعده نمی دهد بلکه پیش بینی می کند و این نشان از آن دارد که صاحب پیام، در واقع «صاحب خبر» است و از امری محتوم برای این ملت و کشور در آینده نوید می دهد همچنانکه از اجل محتوم برای دشمن هم سخن گفته است.
@hr_taraghi
حاشیه ای بر مانیفست گام دوم انقلاب
آنچه در پیام نبود
مهدی محمدی
بخش دوم
چهارم- برخی تعابیر در این پیام چنان پخته و نیرومند است که من حدس می زنم سال های طولانی دز ذهن مبارک رهبر معظم انقلاب اسلامی بالا و پایین شده و به آن اندیشیده اند. نظریه نظام انقلابی یک تعبیر بدیع است که نظام سازی را که مستلزم ثبات و استقرار است با تغییر و تحول دائمی که مقتضای انقلاب است، ترکیب می کند. کاملا روشن است که در این باب باید بسیار تامل کرد و سخن گفت. پیام می گوید برای انقلاب اسلامی مهم است که چرا بماند و چگونه بماند و این یعنی هدف و ارزش ها، پیش پای وضع موجود قربانی نخواهد شدو اصولی هست که بنا نیست از آن کوتاه بیاییم. صاحب پیام خبر می دهد که ایران هرگز هیچ گلوله ای را شلیک نکرده اما وقتی گلوله ها شلیک شده همواره برنده جنگ بوده است. این یعنی در آینده هم ما هرگز شلیک کننده گلوله اول نخواهیم بود اما حق شلیک گلوله آخر همواره از آن ماست. پیام می گوید آنچه را گذشتگان تجربه کرده اند آیندگان هم خواهند دید بنابراین کسی نباید گمان کند که از تجربه گذشته بی نیاز است و کسی هم نباید انتظار داشته باشد بدون درس گرفتن از گذشته وارد آینده شویم. گذشته هم فقط شیرینی نیست، تجربه های تلخ فراوان دارد. پیام تاکید می کند حقیقت را از زبان دشمن نمی توان شنید. این درسی بزرگ و مهم است که به ما می آموزد حتی وقتی دشمن ظاهرا راست می گوید و خود را پی حقیقت نشان می دهد، در واقع در حال گفتن دروغی بزرگ تر به ماست و اساسا در نظام عمل دشمن، حقیقت هم ابزار دروغ است. صاحب پیام معتقد است انقلاب اسلامی یک قطب به قطب های موجود جهان افزود و در حالی که قطب دوم فروریخته، قطب انقلاب اسلامی روز به روز نیرومندتر شده است. صاحب پیام از وضعیت عدالت در کشور ناراضی است اما بی انصافی درباره گذشته را هم بی عدالتی می داند. پیام انقلاب اسلامی را در برخی حوزه ها رکورددار می داند و من بعید می دانم هیچ کشوری در جهان صاحب این همه رکورد باشد. پیام گله می کند که مشکلات کشوری نه ناشی از انقلابی بودن بلکه ناشی از بی توجهی به مبانی و آرمان های انقلاب بوده است. این جمله کوتاه حقیقتی بلند در خود دارد و آن این است که هر کجا پیشرفتی بوده محصول انقلابی عمل کردن و پای بندی به اصول بوده و هر کجا به اصول عمل نشده قطعا خسارت به بار آمده است. درباره مصداق یابی این اصل پس از انقلاب حقیقتا می توان کتاب ها نوشت و باید نوشت. پیام آشکار و سرافراز می گوید امروز در آستانه مرزهای رژیم صهیونیستی ایستاده ایم، در قلب سرزمین های به مجاهدان کمک می کنیم، به مقاومت سلاح های پیشرفته می دهیم و ائتلاف سازی های تبلیغاتی امریکا را به هیچ می گیریم. این شاید راهبردی ترین پیام برای همه بازیگرانی است که امید بسته بودند فشارها و فضاسازی ها بر محاسبات رهبری در ایران تاثیر بگذارد، تاثیر البته گذاشته منتها به این شکل که محاسبات انقلابی را تقویت و تشدید کرده است! پیام می گوید کسب ثروت خوب است اما عدم فساد ملاک مشروعیت است. واژه مشروعیت کاملا به دقت انتخاب شده و دارای بار فقهی است به این معنا که مسئول فاسد، غاصب و در حکم طاغوت است و اساسا اجازه امر و نهی از موضع حکومت ندارد. پیام تلویحا می گوید بهشت به اختیار است اما جهنمی ها اجازه نخواهند داشت به اجبار مردم را به جهنم ببرند و این شان حکومت است که در این باره به وظیفه خویش در قبال جامعه عمل کند. و نهایتا اینکه پیام می گوید آنچه اروپا و امریکا می گویند نه پیشنهاد، بلکه اغلب فریب و خدعه است و بنابراین فریب نخوردن اصل مهم تری است تا توافق کردن، ضمن اینکه این جنس توافق ها هیچ گرهی از کار ملک و ملت نگشوده است.
پنجم-اما پیام یک حرف مهم را نمی گوید. پیام در این باره که اگر این انقلاب این راه را آمده و چنین سرافراز و پرنشاط است، اگر به آینده امیدوار است و دشمن را خسته و ناامید کرده، اگر گام اول را با قهرمانی برداشته و در تدارک گام دوم است، همه به این سبب است که رهبری حکیم، امین، با تقوا، بنده خداوند و خادم بندگان خداوند، و تیزهوش و اسثنایی بالای سر آن بوده است. صاحب پیام عمدا از کنار این نکته اصلی و بنیادین می گذرد ولی ما دقیقا همین جا باید توقف کنیم. رهبری حق هدایت و پیشگامی را برای این ملت تمام کرده و سهم خود را تمام و کمال به میدان آورده است، سوال این است که آیا ما هم سهم خود را به تمامی انجام داده ایم؟
@hr_taraghi
#نکته_کلیدی_در_بیانیه_رهبری
✍محسن مهدیان
💥مهمترین نکته در بیانیه رهبری را چطور فهم کنیم؟
شاید مرور گذرا بر متن بیانیه، جمع بندی توصیه های ایشان طی سالهای گذشته باشد؛ اما یک نکته نهفته در متن بیانیه #تغییر ریل اساسی در سیاست ورزیِ #پائین_به_بالا و اجتماعی و مردمی است. هرچند نکته قابل اعتنای دیگر در این بیانیه، بیان #دستاوردهای_حقیقی_انقلاب اسلامی، فراتر از آب و برق و تلفن و راه و غیره است که به صورت کم سابقه ای حول محور مردم فهرست شده است و بطن و حقیقت انقلاب را اراده و قدرت و معنویت مردم می بیند.
✅اما مانیفست اصلی در گام دوم موضوع متفاوت تری است. ورود به این بخش در ابتدای بیانیه چنین است: انقلاب اسلامی پس از نظام سازی وارد خودسازی و جامعه سازی و تمدن سازی شده است.
برای فهم دقیقتر این ورودی لازمست یکبار 5 گام تمدن سازی در انقلاب اسلامی را که سال ها پیش رهبرانقلاب توضیح دادند، مرور کنیم.
👌 گام اول انقلاب ، 👌گام دوم نظام سازی،
👌گام سوم دولت، 👌گام چهارم جامعه سازی و
👌گام پنجم نظام بین الملل و تمدن سازی.
✅ایشان سپس توضیح دادند که ما دو مرحله انقلاب و نظام سازی را طی کردیم و امروز در #مرحله_دولت_سازی قرار داریم. هنوز دولت به تراز انقلاب نرسیده است. دولت هم به معنای عام آن همه قوا و دستگاه ها و ساختارهای اجرایی و تقنینی و قضائی است.
✅با این توضیح اولین نکته بیانیه اینست که رهبری چهل ویکی امین سال انقلاب را اصلاح مرحله دولت سازی و حتا به این فهم تغییر ریل سیاسی با مانیفستی جدید دانستند. به سخن دیگر در 40 ساله دوم باید 3 مرحله دولت سازی و جامعه سازی و تمدن سازی طی شود؛ آنهم با ریل گذاری جدید سیاسی که نسخه ای دستوری و حاکمیتی نیست و #کاملا_مردمی و از پائین به بالاست. توضیح بیشتر اینکه راز پیام رهبری در ماموریتی است که در این مرحله جدید به جوانان دادند. مقایسه کنید با پیام رهبری در بیستمین سالگرد انقلاب اسلامی که مخاطبش دولت و جریان های سیاسی و مراجع و علما و مردم و در کنار اینها جوانان بود. اما بیانیه چهلمین سال صرفا مخاطبش #جوانان است.
ابتدا به سبک مدیریتی و عنایت ویژه رهبری طی یکی دو سال اخیر به جوانان توجه کنیم. انتخاب مدیران جوان در عرصه های مختلف و بهره گیری از شور و نشاط جوانان انقلابی و قدرت خلاقیت و علمی و معنویت و انگیزه انها برای تغییر و اصلاح، مهمترین راهبرد مدیریتی رهبری طی یکی دوسال گذشته بوده که به صورت قابل اعتنائی نیز مثمر ثمر بوده است.
با این مقدمه مانیفست گام دوم در توجه به جوانان است. جوانانی که باید ضمن خودسازی وارد #مرحله_سوم_دولت_سازی شوند.
✅ رهبری انقلاب در توصیه ها، ضمن تاکید بر اهمیت خودسازی معنوی و علمی بر جنبه های حاکمیتی هر بخش نیز تاکید دارند. این حرف بدین معناست که جوانان نه تنها به خودسازی اخلاقی و معنوی و علمی شان توجه کنند بلکه با ورود به بخش های مهم حاکمیتی با روحیه جهادی بستر جامعه سازی را نیز فراهم کنند.
حتی در یک مورد مشخص مثل عدالتخواهی و مبارزه بافساد نیز تاکید دارند این مهم به #حضور_جوانان_پاک_در_حکومت نیاز دارد.
🎯بااین توضیح بیانیه رهبری
☑️هم یک نگاه بلند مدت و تاریخی دارد و
☑️ هم یک تغییر ریل سیاسی در کوتاه مدت.
@hr_taraghi
🔻متلاشی شدن خانههای تیمی تروریستهای عامل جنایت تروریستی جاده خاش - زاهدان و دستگیری آنها
روابط عمومی کل سپاه:
با پیگیری سرنخها توسط نیروهای اطلاعاتی و عملیاتی قرارگاه قدس این نیرو، شب گذشته طی عملیاتی سریع و مقتدرانه چندین خانه تیمی در سراوان و خاش که برخی عوامل جنایت اخیر در آن استقرار یافته بودند، شناسایی، متلاشی و تروریستهای مستقر در آن دستگیر شدند.
این اطلاعیه افزوده است: در این عملیات موفق، سه تن از تروریستها دستگیر و ۱۵۰ کیلوگرم مواد آماده انفجار و ۶۰۰ کیلوگرم مواد انفجاری در حال ساخت و مقادیری سلاح و مهمات نیز کشف شد.
@hr_taraghi
#دشمن_کجاها_را_میزند ؟!!!
✅ این خیلی مهم هست که بدانیم دشمن کجاها و چه اشخاصی را میزند و برای چه میزند؟!!!
⏪ آیت الله #علم_الهدی
⏪ آیت الله #مصباح_یزدی
⏪ آیت الله #جنتی
⏪آیت الله#حسینی_همدانی
✅میگویند برای زدن #ولایت_فقیه ، اول حلقه اطرافش را بزنید .
✅ این همه امام جمعه داریم ، چرا آیت الله علم الهدی را نشان گرفته اند ؟!!!
⏪ چون امام جمعه انقلابی و از حامیان سرسخت ولایت فقیه است.
✅ این همه پیرمرد تو این مملکت هست ، چرا جوکهای عمر حضرت نوح و این خزعبلات را فقط نثار آیت الله جنتی می کنند ؟!!
⏪ چون از حامیان سرسخت ولایت فقیه هست.
✅ دشمن میداند برای زدن ریشه نظام جمهوری اسلامی ایران ، باید ولایت فقیه را بزند و چون نمیتوانند از ابتدا سراغ ولایت فقیه بروند ، حلقه اطراف را میزنند!!!
⚠ چرا استاد #حسن_عباسی ؟!
⚠ چرا دکتر #ازغدی ؟!
⚠ چرا #رائفی_پور را تخریب می کنند؟!!!!
✅ چون اینها سخنگوی #انقلابیون هستند. چون اینها خط شکن جبهه انقلاب هستند ، چون صحبتهای اینها بسیاری از مردم و جوانان را بیدار نگه میدارد. چون اینها دشمنان داخلی را رسوا می کنند!!!
👌مراقب باشیم ، دشمن جاهایی را میزند که مهم هستند. شخصیتهایی را تخریب می کند که حامی اصلی ولایت فقیه و #جبهه_انقلاب هستند.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@hr_taraghi
*✅ مهلت چهارماهه رهبر انقلاب به دولت و مجلس...🔻*
📣همانطور که اخیرأ از علی لاریجانی و واعظی شنیدید... رهبری دستور فرمودند که ساختار بودجه ریزی کشور باید اصلاح شود۰
ماجرا چیست؟ وچرا رهبری اینگونه وارد عمل شده اند ؟!
*👌مژده به ملت انقلابی*
*🔻از آنجایی که دولت روحانی و مجلس در طرحهای اقتصادی که ارائه داده اند...عملا ناکارآمد و شکست خورده اند و نتیجه ای جز مشکلاتی فراوان برای کشور و مردم و تحقیر نظام در صحنه بین الملل نداشته است۰*
*✅ لذا رهبر انقلاب شخصأ ورود جدی کردند و نسبت به برنامه ها اقتصادی و تنظیم بودجه کشور ایرادات فراوانی گرفتند و دستوراتی را ابلاغ فرمودند...*
*🔺 ایشان مهلتی چهارماهه دادند تا دولت و مجلس کارِ کارشناسی بکنند و طرحها را جمع و جور و عملیاتی کنند...*
👈ازآنجایی که در سال آینده،
باتوجه به عملکرد بد مسئولان(دولت و مجلس) ؛ کشور دچار مشکلات عدیده ای در اقتصاد خواهد داشت...
رهبر حکیم انقلاب شخصأ وارد میدان شده و هدایت این امر مهم را بعهده گرفتند...تا کشور ازین ورطه و گرداب نجات پیدا کند۰
*شنیده شده که رهبری شدیدأ نسبت به نظام بودجه ریزی کشور اعتراض کردند که این چه سازوکاریست ؟! این چه طرح برنامه و بودجه ای برای سال آینده است که شما بسته اید؟! چرا کشور را معطل اروپا و آمریکا کرده اید؟! اینا چیه؟!*
*ایشان یک طرح عملیاتی جدی خواسته اند*
*که آقایان گفتند؛ وقت میخواهیم۰*
*👈رهبری هم فرمودند؛ چهار ماه* *وقت دارید و سریع باید کار را به انجام برسانید*
*لذا رهبر انقلاب* *شخصأ نشسته اند وسط میدان اقتصادی و این طرح را جدی پیگیر هستند تا ان شاءالله مشکلات ملت و نظام در حوزه اقتصادی حل شود۰*
*🔹به حول و قوه ی الهی، نظام در یک سال آتی بطور اساسی پوست اندازی خواهد کرد۰ و طی هفته های آینده که ریاست قوه قضاییه عوض میشود و سال آتی که نمایندگان جوان و شاداب و فعال و انقلابی به صحنه مجلس می آیند...بشارت روزهای خوبی را تحت هدایت رهبر انقلاب به ملت نجیب و همیشه در صحنه میدهیم...*
*لذا نگران نباشید و صبور باشید۰*
*✅ با اجرای بیانیه گام دوم انقلاب که رهبری ارائه فرمودند،...و با ورود به دهه پنجم انقلاب، ملت ما شاهد تحولات عظیمی در ایران و جهان خواهند بود۰* *ان شاءالله*
🍃🏵🍃🏵🍃🏵🍃🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻در سفر اخیر آیت الله اعرافی، مدیر حوزههای علمیه و رئیس سابق «جامعهالمصطفی» به پاکستان چنین استقبالی رقم خورده است. به محتوای شعر توجه بفرمایید.
@hr_taraghi
1397/11/29
پرونده «گام دوم انقلاب»
مضمون مرکزی بیانیه؛ نظام سازی انقلابی
 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR طی سلسله یادداشتها و گفتگوهایی در قالب پروندهی «گام دوم انقلاب» به بررسی و تبیین ابعاد مختلف این بیانیه میپردازد. در ادامهی سلسله مطالب این پرونده، آقای مهدی محمدی روزنامهنگار و تحلیلگر مسائل سیاسی در یادداشتی به تحلیل و تفسیر بیانیه از بُعد «نظامسازی انقلابی» پرداخته است.
در مورد بیانیه گام دوم انقلاب و تحلیل ابعاد و محتوای آن لازم می دانم تا به چند نکته اشاره کنم:
 ۱. اساس نقشهی راه
نکتهی اول که بایستی به آن توجه داشت این است که ایشان فرمودند گام دوم انقلاب را بدون داشتن نقشهی راه نمیتوان طی کرد و نقشهی راه بایستی با توجه به یکسری موارد تنظیم شود. اول از همه، تجربهی گذشته است که ایشان نیز در پیامشان به نقاط قوت و ضعف این تجربه اشاره کردند و تصریح نمودند که نقاط قوت بیشتر از نقاط ضعف است و البته باید بدانیم که نقاط ضعف نیز وجود دارد و اینطور نیست که تجربه ما از نقاط ضعف خالی بوده است.
 ۲. توجه به برنامهی دشمن
نکتهی دومی که در مورد این پیام باید درنظر داشته باشیم برنامه و طراحی دشمن است. اساسا یکی از ویژگیهای مهم این بیانات این است که در جایجای آن ردپای ضرورت فهم نقشهی دشمن وجود دارد. این مورد نشاندهندهی این استکه غفلت از دشمن یک استراتژی برای دشمن است. یعنی تولید غفلت برای مردم، نخبگان و مسئولین در نظام جمهوری اسلامی یک استراتژی استکه رهبر انقلاب در سطرهای این پیام مکرر به آن اشاره داشتهاند.
 ۳. آرمانهای غیرقابل انقلاب
نکتهی سوم که نقشهی راه گام دوم انقلاب اسلامی بایستی بر اساس آن تنظیم شود؛ اهداف و آرمانها، مبانی و اصولی استکه حضرت امام(ره) برای این انقلاب تعیین کردند و رهبر معظم انقلاب میفرمایند این موارد غیرقابل تغییر است و بقای جمهوری اسلامی در گرو تحقق هر چه دقیقتر این آرمانهاست. ماندن بدون اصول برای ما ارزشی ندارد و این مسئله یکی از مضامین اصلی پیام ایشان است.
 ۴. جوان، بازیگر اصلی گام دوم
نکتهی چهارمی که نقشهی راه گام دوم بایستی بر اساس آن تنظیم شود، بازیگران این گام مهم هستند که در کلام و نظر ایشان جوانان هستند. اگرچه این پیام مملوء از امید برای حرکت در گام دوم است اما گام سختی است و دشواریهای زیادی بر سر راه ما قرار خواهد گرفت و چه بسا از گام اول دشوارتر، پرسنگلاخ تر و مستلزم وقت، انرژی، استحکام، ایمان، اعتقاد و انگیزه بیشتری باشد لذاست که جوانان را کاندید کردند و این مورد نشاندهندهی چند مسئله است. اولاً ایشان اعتقاد دارند که جوانان قادر به کشیدن این بار هستند و برخلاف تصور عدهای که حتی در رفتارشان نیز آشکار است تا حدی میتوان به نسل جوان اعتماد کرد، آقا این نظر را ندارند. از نظر من بیانات ایشان نشاندهندهی باور عمیق نسل جوان است وگرنه چنین ریسکی بر سر نسلی که هنوز در مورد ارزشها و آرمانهایش بحث وجود دارد، توجیهی ندارد. بنابراین نظر ایشان قطعا مبتنی بر ایمان به این نسل است.
 ۵. کارآمدی جوانان
نکتهی پنجم که سبب میشود حضرت آقا به جوانان اعتماد داشته باشند این است که در صحنههای حساس فعلی که انقلاب اسلامی درگیر آن است چه در صحنهی جنگ نرم و مبارزهی فکری که دشمن ایجاد کرده است و هم در صحنه های سخت و نیمه سخت هر جا جوانان ابتکار عمل داشتند، کارآمد عمل کردهاند چه در حوزههای علمی، مجازی، مدافعان حرم و... بنابراین ایشان نسل جوان را کارآمد میدانند. تجربههای فعلی نشاندهندهی این استکه اگر بار بر دوش این نسل بگذاریم و مجال و امکان کافی در اختیار این نسل قرار دهیم، اهلیت و توانمندی لازم برای به دوش کشیدن این بار را دارند.
رهبر انقلاب جوانان را بزرگترین دستاورد جمهوری اسلامی میدانند. در پیامشان فرمودهاند که جوانان بزرگترین ثروت و دارایی انقلاب هستند. این مسئلهی مهمی استکه از نظر ایشان جوانان صرفا افرادی نیستند که بایستی بار آینده را بر دوش آنان قرار داد بلکه ایشان مهمترین موفقیت، اصلیترین و شیرینترین میوهی انقلاب هستند. جوانان بزرگترین دستاورد ما از گذشته هستند که میخواهیم بزرگترین بار از آینده را به عهدهی ایشان بگذاریم. رهبر انقلاب درک و تحلیل خاصی از نحوهی عمل انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب در چهل سال گذشته دارند و نگاهشان نگاه عمیقتری است و
مبتنی بر سرمایهی انسانی است تا نگاه سختافزارانهای که از طریق شمردن میزان توسعهی سختافزارها سعی دارد برای انقلاب اسلامی در حقیقت کارنامهای دست و پا کند.
اما گذشته ی از این نکاتی که عرض شد میخواهم روی چند فقرهی اصلی پیام هم تاکید کنم:
 نظامسازی انقلابی
مضمون مرکزی این پیام مفهوم نظامسازی انقلابی است. رهبر انقلاب از تئوری نظام انقلاب اسلامی به عنوان تئوری اصلی گام دوم انقلاب صحبت کردند که مستلزم نظریهپردازیهای جدی است و این تئوری ریشه دارد. تاکید امروز ایشان بر انقلابی ماندن است دقیقا در زمانیکه دشمن تاکید انقلابی زدایی در ایران دارد. این بقا زمانی ارزش دارد که انقلابی باشیم. ایشان میفرمایند این نظام زمانی درست عمل کرده که اصول، ارزشها و آرمانهای انقلاب حفظ شود و این بدین معناست که اگر این نظام دچار سکون و مخافظه کاری شود و از ارزشهای انقلابی دور شود و دشمن موفق شود این نظام را انقلاب زدایی و سکولار کند، از ماهیت اصلی تهی شده است و نظام جمهوری اسلامی اگر غیر انقلابی باشد اساسا نظام جمهوری اسلامی نخواهد بود. این موضوع بسیار قابل توجهی است که بایستی در خصوص ابعاد آن صحبت کنیم ضمن اینکه ظاهرا مفهوم نظام انقلابی مفهومی پارادوکسیکال است؛ یعنی از طرفی دربرگیرندهی مفهوم نظام است که یعنی شما با یک سیستم باثبات مواجهید و از طرفی مفهوم انقلاب در کنار آن قرار دارد که به معنای تحول دائمی، مستمر و برخورد انقلابی با پدیدههاییکه پیش روی این نظام است. اما این نگاه ظاهری است و در نگاهی واقعی در حقیقت پارادوکسی وجود ندارد؛ همانطور که در مفاهیمی مثل مردمسالاری دینی و جمهوری اسلامی پارادوکسی نیست. نوع نگاه به این مفاهیم بایستی تغییر کند تا این مفاهیم بتوانند در کنار هم قرار گیرند و یک همزیستی کارآمد و از لحاظ نظری فاقد تناقض و همگن و بلکه یک مفهوم پیشرو خلق کند.
 افتخار به دستاوردهای منطقهای
نکتهی دیگر این استکه حضرت آقا در مورد سیاست نظام در مورد مسئلهی منطقهای که اکنون نقطهی اصلی فشار دشمن است و تعیین تکلیف بسیار مهمی کردند. برای اولین بار میشنویم که ایشان تاکید دارند ما در مرزهای سرزمینمان ایستادهایم و در درون سرزمینهای اشغالی نیز به مقاومت کمک میکنیم و این سخنان بزرگی است و نشاندهندهی این استکه نظام جمهوری اسلامی دستاوردهای منطقهای را سر دست گرفته و به آن افتخار میکند و به دشمن اعلام میکند با هر میزان از فشار از هیچکدام این دستاوردها عقبنشینی نخواهد کرد. بلکه برعکس تهدیدات دشمن را تبدیل به فرصتی برای توسعهی این دستاوردها خواهد کرد. همزمان با اجلاس ورشو و تلاش قابلتوجه آمریکاییها برای اینکه در این حوزه به نظام فشار بیاورند در واقع گمان میکنم که بیانات حضرت آقا پیامی محکم برای دشمنان نظام است. حتی اگر دشمنان به روی خود نیاورند اما در پس پرده به این بخش از بیانات ایشان توجه ویژه دارند.
 آنچه که در پیام نیست
نکتهی آخر اینکه این پیام چیزی کم دارد. رهبر انقلاب راجع به نقش خود و ولایت فقیه در پیموده شدن گام اول انقلاب و وصول دستاوردهای درخشان حرفی به میان نیاوردهاند. البته شأن ایشان و مقتضای پیام این نبوده است اما قطعا وظیفهی دوستداران انقلاب و کسانیکه خود را سرباز رهبری میدانند استکه در خصوص این جنبه از موضوع نیز صحبت کنند. بدون ولایت فقیه و رهبری تیزهوشانه، مدبرانه و مومنانهایکه از ناحیهی امام(ره) و بعد از ایشان، حضرت آقا بر این جامعه اعمال شد، پیمودن مسیر انقلاب و دستیابی به این دستاوردها میسر نبود و همینطور تمامی این دشمنان ناکام نمیماندند و این موضوع سطری نانوشته در این پیام استکه گمان میکنم ایشان این مورد را بر عهدهی دیگران گذاشتهاند تا این بخش را تکمیل کنند.
@hr_taraghi
محرمانه
🔆 حمایت تمامقد ایرانیها از برنامه موشکی و هستهای در #نظرسنجی جدید
🔹نظرسنجی جدید #دانشگاه_مریلند با همکاری موسسه تحقیقاتی #ایرانپُل که در واپسین ماه 2018 در سراسر ایران برگزار شد نشان میدهد برخلاف ادعاهای کاخ سفید، ایرانیها تمامقد حامی برنامه موشکی و هستهای کشورشان هستند.
🔹نزدیک به ۸۰ درصد از ایرانیها در این نظرسنجی خواستار تداوم پیشرفت برنامه هستهای بوده و آن را مهم میدانند.
🔸 ۸۱.۲ درصد از شرکتکنندگان میگویند که برخلاف برخی شعارها، وضعیت زندگی بعد از برجام بهبود پیدا نکرد.
🔹 ۷۲.۴ درصد از ایرانیها تجربه تلخ برجام و خلفوعده آمریکاییها را اثباتی بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکاییها در مذاکرات دانستند.
🔸 ۹۶ درصد از نظردهندگان تاکید کردند که ارتقای توان موشکی ایران برای آنها و البته امنیت و بازدارندگی کشورلازم است.
@hr_taraghi
#نمره_دولت_چند_است؟ #بااین_نمره_چه_باید_کرد؟
✍️محمد ایمانی
💥 به آقای روحانی و دولت او چه #نمره_ای باید داد و چه تعاملی باید کرد؟ ارزیابی آقای روحانی همان است که در هرمزگان گفت؛ "کسی نمی تواند این عظمت بزرگ (عملکرد دولت) را بخاطر مسائلی مانند ماکارونی یا رب گوجه فرنگی و اینکه چند روز مردم در مضیقه قرار می گیرند، نادیده بگیرد. نباید بخاطر یک نمره ۱۹/۵، تمام نمرات ۲۰ یک دانش آموز را فراموش کنیم".
✅از این ارزیابی خود بسند که در میان برخی مدیران دولت رایج است، همین در می آید که دولت باید مطلق العنان تر از قبل و بی نظارت تر از گذشته باشد، اختیارات فرا قانونی بگیرد و به رفتار پر هزینه خود ابعاد تازه ای بدهد. مثلا معامله نقد- نسیه برجام را که به خسارت های موجود منتهی شده، به #FATF و #CFT و پالرمو و اقتدار منطقه ای و نظامی کشور هم توسعه بدهد.
✅و یا در نامدیریت اقتصادی که به حراج 18 میلیارد دلار ارز در خدمت رانت خواران، خالی کردن ذخیره به صندوق توسعه ملی و نهایتا تورم بالای 50 دصد (در برخی اقلام 200 تا 300 درصد) منتهی شد، هرچه خودمختار تر و عنان گشاده تر باشد.
✅اما قضاوت و نمره دوم، قضاوت #مردم است. نتیجه نظرسنجی های مختلف و از جمله، نظرسنجی چند ماه قبل یک مرکز معتبر افکار سنجی درباره ارزیابی مردم از عملکرد دولت، که در رسانه های برخی احزاب اصلاح طلب هم منتشر شد، نشان می دهد:
☑️از عملکرد دولت راضی هستید؟ 89 درصد نه، 9 درصد بله.
☑️محبوبیت اعضای دولت: 4/5 درصد زیاد و خیلی زیاد- 8/4 درصد متوسط- 85 درصد کم و خیلی کم.
☑️محبوبیت آقای روحانی: 7 درصد زیاد و خیلی زیاد- 9 درصد متوسط- 83 درصد کم و خیلی کم
☑️ارزیابی از عملکرد دولت روحانی: 5/8 درصد موفق و بسیار موفق، 9 درصد متوسط، 84 درصد ناموفق و بسیار ناموفق
☑️اولویت دولت چه چیزی باید باشد؟ 67/7 درصد رفع مشکلات اقتصادی و گرانی و مسکن و بیکاری، 15/6 درصد گسترش آزادی های اجتماعی و فردی، 18 درصد مسائل بین المللی، 4/4 وضعیت حجاب و پوشش
☑️دلیل عدم موفقیت دولت چیست؟ 48/2 ناتوانی و ضعف دولت، 13 درصد محدودیت اختیارات، 13 درصد تحریم، 8 درصد عدم همگرایی با دولت، 6 درصد کارشکنی، 4 درصد مشکلات از دولت قبل.
✅کار به جایی رسیده که صدای سلبریتی های همکار ستاد انتخاباتی روحانی (امثال رضا رشید پور و مهناز افشار و دیگران) هم درآمده، چنان که خانم افشار توئیت زد "آقای روحانی واقعا شما عملکردتون را نمره 20 فرض کردید؟ حتی اگر به گمان بعضیها چون بنده از مریخ همراه با لیست رانت، شیرخشک، توبره و... آمده ام و اعتراضم حساب نیست، اما اعتراض من باید اعتراض مادر، خانواده و اقوامم به شما حساب بشه!".
✅به سوال نخست باز گردیم. با دولت و آقای روحانی چه باید کرد؟ سه راه، محتمل به نظر می رسد:
#نخست: دست روی دست بگذاریم و هیچ مطالبه ای نکنیم تا همین روند ناکارآمدی ادامه پیدا کند و سوء مدیریت، شرایط را دشوارتر کند و ضمنا برخی مدیران از خود راضی، خودکامگی و خودرایی و اختیارات بیشتر را برای خسارت آفرینی مضاعف طلب کنند.
#دوم: خواستار استعفا یا استیضاح و اعلام عدم کفایت توسط مجلس و قوه قضائیه شویم و بر نقشه دشمن برای بحران آفرینی، بی ثباتی حداقل یک ساله (ناشی از تغییر دولت با همه هزینه های سیاسی و اقتصادی و امنیتی) را هم اضافه کنیم و آخرش هم رسانه های شانتاژگر به همراه مدیران قاصر و مقصر، مدعی شوند که "نگذاشتند دولت منتخب مردم، کار بکند"!
یا اینکه #راه_سوم را که راه حل مقدور و عقلانی و کم هزینه تر است، در پیش بگیریم: 👌واداشتن دولت به تغییر و اصلاح مسیر. دولت باید بماند، نقد و مشورت های دلسوزانه را که بهترین حمایت است، بپذیرد؛ مسیر ناکارآمد را تغییر دهد و به وعده های اقتصادی که داده عمل کند.
✅راه سوم که راه حل مقدور در شرایط فعلی است - والبته معارضان جدی هم در بدنه دیوان سالاری و هم میان دلالان بیگانگان و رانت خواران و موج سواران وضعیت فعلی اقتصاد- دارد، بازگشت به نسخه عملیاتی اقتصاد مقاومتی، با تاکید بر استفاده از ظرفیت های انبوه داخلی و مبارزه میدانی با اخلاگری و تروریسم اقتصادی است.
✅اغلب ما در ارزیابی ها می گوییم سهم دو متغیر " #سوء_مدیریت" و " #تحریم_اقتصادی دشمن" در آشفتگی اقتصادی مثلا 90 به 10 یا 30 به 70 است. سخن بیراهی هم نیست . در اصل، سوء مدیریت، راه تاثیر حربه های دشمن را باز می کند. اما تحریم، حربه لو رفته و کم اثر تر دشمن است.
✅مهمتر از تحریم آشکار، نقش " #تروریسم_پنهان و اخلالگری سازمان یافته" در نقشه جنگ اقتصادی دشمن است که نسبت به آن، اعتنا و اهتمام کافی صورت نمی گیرد.
✅بازار خودرو و گوشت و ارز و طلا و سکه و موبایل و این قبیل، غیر از تاثیر پذیری از تورم انتظاری و سوداگری سودجویان،
ادامه در پست بعد...
ادامه پست بالا...
در معرض مکندگی و تخلیه و بلوکه شدن مایحتاج عمومی توسط "شبکه سازمان یافته اخلال و تروریسم اقتصادی" است که درست در #نقطه_مقابل منطق "تنظیم و ثبات بازار" عمل می کند.
✅طبق این فرضیه، اتاق جنگ اقتصادی دشمن، هم وزن ده ها میلیارد دلاری را که رژیم های مرتجع صرف تروریسم #داعش و #النصره کردند، در خدمت تروریسم اقتصادی در ایران یا #علیه ایران قرار می دهد.
✅که چه کنند؟ اگر می توانند کالا و ارز و طلا را بدون محاسبه سود و زیان، بخرند و از بازار جمع کنند تا تورم انتظاری، آن به آن در بازار تداوم داشته باشد. بدین ترتیب #حس "فردا بدتر از امروز است، بشتابید و بدون نیاز بخرید و پس انداز و سرمایه گذاری کنید"، دو مینوی سیری ناپذیر و تامین ناپذیر تقاضا را در بازار به حرکت در می آورد.
✅اقلام خریداری شده توسط همکاران شبکه ترور و اخلال، حتی لازم نیست به #خارج از کشور قاچاق شود. کافی است انبار، بلوکه، احتکار و از چرخه خرید و فروش #خارج شود و #توازن عرضه و تقاضا را به هم بریزد. با بودجه و فرصت های اختصاص یافته برای تروریست ها، حتی استبعادی ندارد که بخشی از اقلام جمع آوری شده از بازار (سکه و ارز و ....) طبق دستور مدفون و معدوم شود. مهم این است که #تنظیم_بازار به هم بخورد.
✅یک سند روشن در زمینه شبکه اخلال و تروریسم اقتصادی، تعبیه چهار ایستگاه مکنده ارز در ☑️#دوبی امارات،☑️ #هرات افغانستان، ☑️#اربیل (کردستان عراق) و☑️ #اسلامبول ترکیه است. چند ماه قبل، شبکه 417 نفره قاچاق ارز از ایران به آمریکا، توسط نیروهای امنیتی و دادستانی ترکیه در 40 شهر شناسایی و متلاشی شد. آنها نیم میلیارد دلار را ظرف یک سال، به #یهودیان ایرانی تبار در آمریکا فرستاده بودند.
✅ترکیه که خود درگیر جنگ ارزی آمریکاست، می گوید این شبکه قاچاق، به امنیت اقتصادی ترکیه ضربه زدهاند. سرشاخه های ایرانی این شبکه متلاشی شده، با کدام محافل در ایران و آمریکا مرتبط بودند؟ و رابط ها و مرتبط ها و سرشبکه های ایستگاه های عملیاتی دوبی و اربیل و هرات، کدام خود فروختگان هستند؟
✅در این جنگ پیچیده اقتصادی نمی توان مانند امثال وزیر مستعفی و بی کفایت #راه و شهرسازی، ژست سوپر لیبرال ها را گرفت و از ضرورت #عدم_مداخله دولت و خود تنظیمی بازار حرف زد. با عوامل اختلال سازمان یافته در بازار باید مداوم و بی رحمانه مبارزه کرد.
✅یکی از ضرورت های "تغییر راهبردی در رویکرد دولت"، همین است که دولت #بپذیرد باید با تروریسم اقتصادی جنگید و بنابراین از ظرفیت #سپاه و #بسیج و سایر نهادهای خارج از دولت کمک بگیرد. به عبارت درست تر، باید " #اتاق_فرماندهی_مشترک_فرادولتی" برای مانیتورینگ شبکه اقتصادی از #مرز تا #مرکز، و عملیات ضربتی متناسب با تحرکات عوامل جنگ نیابتی دشمن به صورت 24 ساعته فعال شود. درست مانند مرکز کنترل و هدایت #ترافیک که انسداد ها و علت آن را در لحظه رصد می کند و به سرعت هم می تواند نیروهای عملیاتی را برای رفع انسداد وارد عمل کند.
✅این مرکزیت عملیاتی باید منطق "بسیج 20 میلیونی" و "اطلاعات 36 میلیونی" را در مقیاس جدید "اطلاعات 80 میلیونی" بازآفرینی کند. به تعبیر #امام_خمینی (ره) در اوایل انقلاب، کشوری که #بیست_میلیون جوان دارد، باید بیست میلیون #بسیجی و #تفنگدار داشته باشد. یا رایج بود که کشور 36 میلیونی باید "اطلاعات 36 میلیونی" داشته باشد. و درست هم هست.
✅این وجه سلبی و مبارزه ای ماجرا بود. اما وجه #اثباتی قضیه در جهت کارآمد کردن دولت و رفع نارضایتی مردم، #قطع امید مطلق از #غرب و #اعتماد عملیاتی به انبوه ظرفیت های مهیا یا قابل عملیاتی شدن در #داخل است. یک سند روشن و موفق، همین #پالایشگاه ستاره خلیج فارس برای #خودکفایی بنزین و تامین سایر فرآورده های نفتی است که سنگ بنای آن در دولت های نهم و دهم گذاشته شد و الحمد لله در حال به ثمر نشستن فاز به فاز است. اکنون #کمر_تحریم های راهبردی دشمن در زمینه بنزین شکسته است.
✅این مدل عملیاتی " #تعاون_و_هم_افزایی" را می توان به بسیج و فراتر از آن - انبوه شرکت ها و کارخانه های خصوصی پای کار یا مستعد نقش آفرینی در زمینه: دفاع اقتصادی، رفع تحریم، ایجاد اشتغال، تامین بازار و رونق اقتصاد- توسعه داد، مشروط بر اینکه دست محافل کارچاق کن شرکت ها و محصولات خارجی کوتاه شود و منطق بیمار"ما #نمیتوانیم و مجبوریم وابسته و وارد کننده محض باشیم"، از دیوان سالاری جارو شود.
✅ ضرورت انتخاب مدیران #صالح_و_جهادی، تجربه و عبرت بزرگ مردم ما برای انتخاب های آینده است. اما اکنون حق مردم بر گردن دولت است که خود را با این ضرورت ملی هماهنگ کند و به چهارچوب های بن بست شکن انقلاب برگردد. این مهم، نیازمند هرچه قدرتمند تر و نافذ تر کردن نهضت روشنگری و مطالبه گری از دولت، بلکه هر سه قوه است.
@hr_taraghi