سراب سیراب نمیکند -2
🔹اکنون حباب "رونق اقتصاد از مسیر بیعملی و بستن با شیطان بزرگ” ترکیده است. واگذاری 95 درصد دستاوردهای برنامه هستهای به کنار؛ دلار 3300 تومانی سال 92، ظرف چند ماه به 7 هزار تومان در اسفند 96 رسید؛ سکه طلا که تابستان پارسال 2/1 میلیون تومان بود، به دو میلیون و چهار صد هزار تومان صعود کرد و قیمت مسکن ظرف یک سال، از صدقه سر برجام 35 درصد افزایش یافت.
♦️نه تنها از 150 میلیارد دلار پولی که باید به کشور باز میگشت، خبری نیست بلکه به واسطه اتکا به دیوار دشمن و تشجیع او به خباثتهای جدید ، اقتصاد ملی با وجود ظرفیتهای فراوان، آسیب پذیر شده است. سراب یعنی اینکه برخی مقامات دولتی تصور یا وعده میکردند با برجام 200 میلیارد دلار سرمایه خارجی به کشور میآید اما طبق گزارش اخیر روزنامه دولت (ایران) «سال گذشته 30 میلیارد دلار سرمایه از کشور خارج شد. طبق محاسبه صندوق بینالمللی پول، رکورد خروج سرمایه سال 89، در سال 96 شکسته شد»!
🔸حباب یعنی 7 هزار تومان شدن دلار به جای رویای دلار 1000 تومانی، دو برابر شدن قیمت سکه، افزایش 35 درصدی قیمت مسکن و بیسر و سامانی بازار خودرو در تاخت و تاز دلالان و محتکران غیردولتی و دولتی! آیا با تعلیق دولت و تکالیف و مسئولیتهای آن روبرو هستیم؟ یا بدخواهان مایلند با سرگرم کردن مدیران اجرایی به حاشیهها و رسیدگی نکردن به مشکلات، ضرورت ادامه روند واگذاری امتیازهای یکطرفه و جدید به دشمن را ثابت کنند؟!
🔹در همین حیص و بیص که مردم انتظار تلاش شبانهروز برای گشودن گرههای قابل حل اقتصاد و کسب و کار را دارند، خبر میرسد هیئت دولت وقت گذاشته و محلهای مناسب تجمعات را مشخص کرده است! آیا منطقا باید برای تبدیل مخالف و معترض به موافق تلاش کرد یا با بدعملی و کم توجهی به مطالبات تودههای موافق نظام، آنها را ناراضی و معترض نمود؟!
♦️واقعا برای مسائل اولویتدار چارهاندیشی کردهاند که تعیین مکان برگزاری تجمعات را اولویت میدهند؟ در شرایطی که تقریبا به حال خود رها شده و دلالان حرف اول را میزنند، آیا دولت، مشکلات کارمندان و کارگران و معلمان و کشاورزان و... را نمیداند و میخواهد با تمهید تجمعات مطلع شود؛ تجمعات که همواره بیمزاحمت دایر بوده است؟!
🔸ما اگر در کره جنوبی و ژاپن هم زندگی میکردیم، نسخه بیبدیل، اقتصاد مقاومتی درونزا بود. از دولت سازندگی به این سو هر وقت بحث احیای ظرفیتهای معطل به میان آمده، تکنوکراتهای سهلاندیش گفتهاند کدام ظرفیت بالفعل وجود دارد که بتوانیم به خدمت بگیریم؟ همواره با روحیه آمادهطلبی و حاضریخوری (نگرش فستفودی) که از بیطاقتی و نگرش نوک دماغی بر میخیزد، به جذب محصول و سرمایه خارجی چشم دوختهاند.
محمدایمانی
✅ متن یادداشت روز کیهان
@hr_taraghi
🔴 «گرانی» و رابطهاش با شکستهای سیاسی روحانی و احمدینژاد!
گرانیهای اخیر بویژه در سه حوزه مسکن، سکه و خودرو، سببساز نگرانیهایی در جامعه ایران شده است.
رخدادی عجیب که اگرچه عوامل زیادی برای آن برشمرده میشود اما دارای یک اینهمانی عجیب با گرانیهای دولت دوم رئیسجمهور سابق یعنی محمود احمدینژاد نیز هست که در ادامه به آنها اشاره میشود:
1_ فرایند هر دو گرانی بصورت ناگهانی و تنها ظرف چند روز رخ داده و جالب آنکه هر دو در دولت دوم رؤسای جمهور سابق و فعلی روی میدهند.
2_ در هر دو مقوله با اینکه دولت نقش اصلی سیاستگذاری را بر عهده داشته و دارد اما حاضر به پذیرش مسئولیت نیست و مدام انگشت اتهام را به سمت دیگران و امثال «جمشید بسما...ها» دراز میکند.
3_ اثر اصلی گرانی در حوزههایی رخ میدهد که حساسیت عمومی نسبت به آنها زیاد است. چرا گرانیهای یکشبه دولت رئیسجمهور احمدینژاد و دولت رئیسجمهور روحانی، اثر اصلی خود را فقط در حوزههایی مثل ارز، سکه، خودرو و مسکن رخ میدهند؟ و چرا در هر دو، قبل از هرچیز نرخ ارز است که گران میشود؟! (جالب است که دولت نشان داده، میتواند جلوی گرانی مقولاتی مثل نرخ سوخت یا نان یا سایر موارد اساسی را به راحتی بگیرد)
4_ اصلیترین وجه مشترک هر دو گرانی رخ داده در دولت دوم احمدینژاد و روحانی آنست که این گرانیها پس از شکست پروژههای سیاسی هر دو رئیسجمهور درباره تأکید بر تأثیر زیاد تحریمها، زیادهخواهی سیاسی و ضرورت مذاکره با آمریکا (در دوره احمدینژاد) و پیرامون برجام(در دوره روحانی) است.
*قابل تأمل آنکه علیرغم بروز این مشکلات و حساسیت عمومی اما وضعیت عمومی اقتصاد ایران دچار بحران نیست و فیالمثل اقتصاد ایران هماکنون نه تنها در جایگاه هجدهم جهان قرار دارد بلکه شاخص ضریب جینی ایران نیز در جایگاهی بهتر از چین و آمریکا قرار دارد و میزان تأثیر تحریمها بر اقتصاد ایران نیز هیچگاه بیش از 30 درصد نبوده است.
ولی شباهات این هر دو گرانی در دولت فعلی و دولت سابق و تأکیدات و رفتارهایی که برای اثبات بحرانی بودن اقتصاد کشور صورت میگیرد. هرگز نمیتواند اتفاقی باشد...
تدقیق و تأمل در شباهتهای مطرح شده و توجه به مقوله«فتنه اقتصادی» میتواند به پاسخهایی کلیدی درباره علت این شباهتها منتج شود.
#تحلیل ،پایداری
@hr_taraghi
سردار سلامی: نفوذ ایران در منطقه معنوی و غیرقابل حذف است/ تمام ذخایر انرژی خلیج فارس تحت سیطره امنیتی ماست
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹از لحاظ جغرافیایی روزگاری تمام حواس دشمن بر قلب این سرزمین متمرکز بود؛ درست مثل یک مسابقه فوتبال، دیدید که تمام توان حریف بر دفاع ما متمرکز بود و دروازه ما مدام تهدید میشد و زمانی که توپ را در میدان حریف به گردش در آوردیم، دروازه آنان تهدید میشد؛ در واقعیت نیز این مسیر را پیمودهایم.
🔹هنر انقلاب این بود که سطح قاعده قدرت را افزایش داد و دشمن را در میدانهای وسیع درگیر کرد، نفوذ ایران در منطقه معنوی و غیرقابل حذف است.
🔹وقتی اسرائیل پایگاه تیفور سوریه را زد، شاید هفتهها خواب از چشم سران اسرائیل ربوده شده بود، آنقدر که آمریکا هم پیام داد که هرگونه واکنشی علیه اسرائیل به عنوان یک عکسالعمل علیه آمریکاست.
🔹میخواستند یک بازدارندگی روانی ایجاد کنند اما وقتی در مقابل آن جولان به آتش کشیده شد و به آنها هم گفتیم اگر واکنش نشان دهید تل آویو ویران میشود؛ هم آمریکاییها و هم صهیونیستها خفه شدند و هیچ غلطی نکردند.
🔹تمام ذخایر انرژی خلیج فارس تحت سیطره امنیتی ماست و تمام مؤلفههای استراتژیک دشمن تحت اختیار ماست.
@hr_taraghi
📍واشنگتن باز هم آغوش خود را برای تروریستهای ضدایرانی باز کرد
🔹منابع خبری از دیدار برخی از اعضای یک گروهک تروریستی ضدایرانی با مقامهای آمریکایی خبر دادهاند
🔸سایت خبری المانیتور گزارش داد «مصطفی هجری»، سرکرده گروهک تروریستی «حزب دموکرات کردستان ایران» روزهای ۱۱ تا ۱۷ ژوئن (۲۱ تا ۲۷ خردادماه) به واشنگتن سفر کرده و با مقامهای وزارت خارجه آمریکا، اعضای کنگره و کارشناسان اندیشکدهها دیدار کرده است.
@hr_taraghi
📊 نرخ بیکاری سال ۹۶ اعلام شد
🔸بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران، در سال ١٣٩٦، نرخ بیکاری ۱۲.۱ درصد و سهم اشتغال ناقص از اشتغال کشور ۱۰.۴ درصد بوده است.
🆔 @hr_taraghi
👇👇👇
♨سوال:
🔰چرا هنگام تخريب بقيع شيعيان ساکت ماندند؟
✍پاسخ:
✅دردناکترین حادثه تاریخی ـ اسلامی معاصر به هشتم شوال سال ۱۳۴۴ و پس از روی کار آمدن سومین حکومت وهابی عربستان مربوط میشود؛ سالی که وهابیون به فتوای سران خود مبنی بر اهانت و تحقیر مقدسات شیعه، مراقد مطهر ائمه و اهل بیت پیامبر(ص) را مورد دومین هجوم وحشیانه خود قراردادند و بقیع را به مقبرهای ویران شده و در واقع مهجور و ناشناخته تبدیل کردند.
تخریب بقیع، با عکسالعمل شدید مسلمانان و به ویژه شیعیان جهان مواجه شد. مسلمانان ایران، عراق، قفقاز، آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان، تاتارستان، ترکیه، افغانستان، چین، مغولستان و هندوستان، در برابر این مسئله موضعگیرى؛ کردند دولت و مجلس آن روز ایران نیز در این زمینه، موضعگیرى رسمى کرد. همچنین فقیهان و بزرگانى چون آیةاللّهالعظمى سید ابوالحسن اصفهانى، آیةاللّه شیخ محمد خالصى و آیةاللّه شهید سید حسن مدرس، این اقدام را محکوم کردند.
در کنفرانس کشورهاى اسلامى، مرحوم شیخ محمدحسین کاشف الغطاء، سیدامین حسینى مفتى فلسطین و سید محمدتقى طالقانى (آل احمد) نماینده آیت الله العظمى بروجردى در مدینه، شرکت کردند. همچنین مراجع و بزرگانى دیگرى مانند آیات عظام حاج شیخ عبدالکرىم حائرى، حاج آقا حسین قمى، سید محسن حکیم، سید هبةالدین شهرستانى و امام خمینى(ره) در این مورد موضعگیرى کردند و امام خمینى(ره) نامهاى خطاب به شاه عربستان نگاشت.
🌎 نقل از،مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@hr_taraghi
✴️ فتنه ها بدست عمال اجانب
در هر قطری از ممالک مسلمین فتنه ها به دست عمال اجانب برپاست، فتنه هایی که با اساس اسلام و استقلال ممالک مخالف است . ایران مرکز تاخت و تاز اجانب خصوصا آمریکا و ایادی خبیثه آن است و بازیگران و کارشناسان خارجی هر روز نغمه ای ساز می کنند برای تضعیف ملت و اسلام عزیز، نغمه های شومی که هستی کشور را پس از چندی ساقط می کند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 1،صفحه 223
پیام امام خمینی(ره) به مناسبت عید سعید فطر
مورخ:1355/08/08
@hr_taraghi