سردار سلامی: نفوذ ایران در منطقه معنوی و غیرقابل حذف است/ تمام ذخایر انرژی خلیج فارس تحت سیطره امنیتی ماست
جانشین فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
🔹از لحاظ جغرافیایی روزگاری تمام حواس دشمن بر قلب این سرزمین متمرکز بود؛ درست مثل یک مسابقه فوتبال، دیدید که تمام توان حریف بر دفاع ما متمرکز بود و دروازه ما مدام تهدید میشد و زمانی که توپ را در میدان حریف به گردش در آوردیم، دروازه آنان تهدید میشد؛ در واقعیت نیز این مسیر را پیمودهایم.
🔹هنر انقلاب این بود که سطح قاعده قدرت را افزایش داد و دشمن را در میدانهای وسیع درگیر کرد، نفوذ ایران در منطقه معنوی و غیرقابل حذف است.
🔹وقتی اسرائیل پایگاه تیفور سوریه را زد، شاید هفتهها خواب از چشم سران اسرائیل ربوده شده بود، آنقدر که آمریکا هم پیام داد که هرگونه واکنشی علیه اسرائیل به عنوان یک عکسالعمل علیه آمریکاست.
🔹میخواستند یک بازدارندگی روانی ایجاد کنند اما وقتی در مقابل آن جولان به آتش کشیده شد و به آنها هم گفتیم اگر واکنش نشان دهید تل آویو ویران میشود؛ هم آمریکاییها و هم صهیونیستها خفه شدند و هیچ غلطی نکردند.
🔹تمام ذخایر انرژی خلیج فارس تحت سیطره امنیتی ماست و تمام مؤلفههای استراتژیک دشمن تحت اختیار ماست.
@hr_taraghi
📍واشنگتن باز هم آغوش خود را برای تروریستهای ضدایرانی باز کرد
🔹منابع خبری از دیدار برخی از اعضای یک گروهک تروریستی ضدایرانی با مقامهای آمریکایی خبر دادهاند
🔸سایت خبری المانیتور گزارش داد «مصطفی هجری»، سرکرده گروهک تروریستی «حزب دموکرات کردستان ایران» روزهای ۱۱ تا ۱۷ ژوئن (۲۱ تا ۲۷ خردادماه) به واشنگتن سفر کرده و با مقامهای وزارت خارجه آمریکا، اعضای کنگره و کارشناسان اندیشکدهها دیدار کرده است.
@hr_taraghi
📊 نرخ بیکاری سال ۹۶ اعلام شد
🔸بر اساس اطلاعات مرکز آمار ایران، در سال ١٣٩٦، نرخ بیکاری ۱۲.۱ درصد و سهم اشتغال ناقص از اشتغال کشور ۱۰.۴ درصد بوده است.
🆔 @hr_taraghi
👇👇👇
♨سوال:
🔰چرا هنگام تخريب بقيع شيعيان ساکت ماندند؟
✍پاسخ:
✅دردناکترین حادثه تاریخی ـ اسلامی معاصر به هشتم شوال سال ۱۳۴۴ و پس از روی کار آمدن سومین حکومت وهابی عربستان مربوط میشود؛ سالی که وهابیون به فتوای سران خود مبنی بر اهانت و تحقیر مقدسات شیعه، مراقد مطهر ائمه و اهل بیت پیامبر(ص) را مورد دومین هجوم وحشیانه خود قراردادند و بقیع را به مقبرهای ویران شده و در واقع مهجور و ناشناخته تبدیل کردند.
تخریب بقیع، با عکسالعمل شدید مسلمانان و به ویژه شیعیان جهان مواجه شد. مسلمانان ایران، عراق، قفقاز، آذربایجان، ازبکستان، ترکمنستان، قزاقستان، تاتارستان، ترکیه، افغانستان، چین، مغولستان و هندوستان، در برابر این مسئله موضعگیرى؛ کردند دولت و مجلس آن روز ایران نیز در این زمینه، موضعگیرى رسمى کرد. همچنین فقیهان و بزرگانى چون آیةاللّهالعظمى سید ابوالحسن اصفهانى، آیةاللّه شیخ محمد خالصى و آیةاللّه شهید سید حسن مدرس، این اقدام را محکوم کردند.
در کنفرانس کشورهاى اسلامى، مرحوم شیخ محمدحسین کاشف الغطاء، سیدامین حسینى مفتى فلسطین و سید محمدتقى طالقانى (آل احمد) نماینده آیت الله العظمى بروجردى در مدینه، شرکت کردند. همچنین مراجع و بزرگانى دیگرى مانند آیات عظام حاج شیخ عبدالکرىم حائرى، حاج آقا حسین قمى، سید محسن حکیم، سید هبةالدین شهرستانى و امام خمینى(ره) در این مورد موضعگیرى کردند و امام خمینى(ره) نامهاى خطاب به شاه عربستان نگاشت.
🌎 نقل از،مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
@hr_taraghi
✴️ فتنه ها بدست عمال اجانب
در هر قطری از ممالک مسلمین فتنه ها به دست عمال اجانب برپاست، فتنه هایی که با اساس اسلام و استقلال ممالک مخالف است . ایران مرکز تاخت و تاز اجانب خصوصا آمریکا و ایادی خبیثه آن است و بازیگران و کارشناسان خارجی هر روز نغمه ای ساز می کنند برای تضعیف ملت و اسلام عزیز، نغمه های شومی که هستی کشور را پس از چندی ساقط می کند.
#امام_سید_روح_الله_موسوی_خمینی
#صحیفه_امام
#امام_خمینی
صحیفه نور،جلد 1،صفحه 223
پیام امام خمینی(ره) به مناسبت عید سعید فطر
مورخ:1355/08/08
@hr_taraghi
📍اوپک مدل پیشنهادی ایران را پذیرفت
🔻دقایقی پیش صدوهفتادوچهارمین نشست اعضای اوپک در وین به پایان رسید و اعضا اعلام کردند که توافق قبلی اوپک (نوامبر ۲۰۱۶) مبنی بر کاهش تولید تا سقف یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه همچنان به قوت خود باقی است. بیژن زنگنه، وزیر نفت ایران هم پیش از برگزاری این نشست اعلام کرده بود که ایران با هرگونه افزایش تولید نفت اوپک مخالف است، زیرا بازار با عدم تعادل مواجه نیست.
بندهای این توافق به شرح زیر است:
🔸۱- توافق همکاری کشورهای عضو و غیرعضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) برای کاهش در مجموع روزانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکهای (یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه اوپک و ۶۰۰ هزار بشکه کشورهای غیرعضو اوپک) همچنان معتبر خواهد بود.
🔹۲- اعضای اوپک و غیراوپک در ماههای گذشته یک میلیون بیشتر از میزان تعهد خود کاهش عرضه در بازار داشتهاند و این بدان معناست که به جای یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه در روز، ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه کاهش عرضه صورت گرفته است، به گونهای که اکنون میزان تعهد و پایبندی آنها حدود ۱۵۰درصد است.
🔹۳- بنابر تصمیم نشست ۱۷۴ اعضای اوپک، آن دسته از اعضا که در توافق حضور داشته (به غیر از نیجریه، لیبی و ایران) و بیش از میزان تعهد خود کاهش تولید دادهاند، براساس سهم تعیین شده خود تولید خواهند کرد، به گونهای که در این شرایط میزان پایبندی مجموع اعضای اوپک کاهش مییابد و به رقم به ۱۰۰درصد میرسد.
🔸۴- در صورت عملی شدن این تصمیم، در عمل روزانه یک میلیون بشکه نفت بیشتر وارد بازارهای جهانی خواهد شد که این به معنای افزایش تولید نیست و تنها به منزله پایبندی ۱۰۰ درصدی به توافق همکاری اوپک و غیراوپک است، در همین حال ممکن است امکان روانه شدن همه این یک میلیون بشکه به بازار وجود نداشته باشد و میزان کمتری وارد بازار شود.
🔹۵- اگر یکی از اعضای حاضر در این توافق کاهش تولید قابل توجهی داشته باشد، برای جبران این کاهش تولید با آن کشور مذاکره و در صورت توافق طرفها، جبران این کاستی انجام میشود.
@hr_taraghi