محرمانه
▪️ #آغازی_بر_پایان_تاریخ
▫️شاید آن روزی که سرمستانه، ساز توفق تمدن غرب را بر جنازه تمدن های دیگر کوک می کرد و سمفونی #پایان_تاریخ را می نواخت تا سیطره هژمونی غرب را بر جهان نظریه پردازی کند، این #سنت_محقق_الهی را باور نداشت.
▫️آری، تاریخ به انتهای خود نزدیک میشود، آنکه قصد فهمیدن دارد #به_تحقیق این را در می یابد. همه #تمدنها و #خورده_ایدئولوژی های وابسته، تمامی خود را عرضه کرده اند و واقعیت پشت نظریاتشان بوضوح قابل رویت است، ریاکاری های این تمدن دیگر در پشت بازی واژگان و اصطلاحات پنهان نمی ماند و رسوایی خود را چون جناز های کودکان در #اتوبوس_شهادت فریاد می زند.
▫️آزادی، حقوق بشر، نظم نوین جهانی، برابری جنسیتی، جنگ با تروریسم، همزیستی مسالمت آمیز، سازمان ملل! و شورای امنتیش! و همه نظریه هایی که تمدن غربی به ارمغان آورد تا جهان را در #تخدیری_جدید استعمار کند. آنچه از آزادی و برابری جنسیتی و حقوق بشر داشت به فحشاء و اضمحلال اولین و مقدس ترین اجتماع بشری یعنی خانواده تا جامعه کلان بشری کشید.
▫️آنچه از نظم نوین جهانی و مبارزه با جنایات سازمان یافته و جنگ علیه تروریسم و سازمانهای عریض و طویلش مشاهده شد چیزی جز قانونی کردن تجاوز و تعدی در یمن و سوریه و عراق و افغانستان و سایر کشورها و دست اندازی بر خرد و کلان سرزمین ها نبود! خرده ایدئولوژی های وابسته به این تمدن هم در جنگ با تمدن اسلامی ایران، هر روز رسوایی جدید از واقعیت های مشمئز کننده خود به نمایش می گذارند
▫️عربستان و امارات در سوریه و یمن به نمایندگی از ارباب، فاجعه می آفرینند و پولهایشان پلمپی بر دهان شرق و غرب است و همراه ترکیه به فرمان آمریکا، تروریستها را سزارین می کنند تا چون خوره ای به جان جهان اسلام بیافتند و به همراهی مصر، حصار فلسطینیان را تنگ تر می کنند و با رژیم غاصب صهیونیستی در غزه فاجعه انسانی می آفرینند، اما در رسانه های آزاد!خود حقیقت را واژگونه نشخوار می کنند تا آنچه گالیله آن زمانشان را به سکوت کشاند، از هزینه بالای اظهار واقعیت، گالیله های امروزیشان از گفتن راست احتیاط کنند و خفگی بگیرند!.
▫️منافقان تروریست را در آغوش خود آرام می گیرند تا #استدآپ_کمدی مبارزه برای خلق را چندباره بازی کنند... سلبریتیهای وطنی! که پز روشنفکریشان از اعتراض به حوادث ایران! همواره با جیغ بنفش ما بدبختیم و بیچاره ایم، گوش فلک را کر میکرد، در برابر هر چه به ارباب آمال و آرزوهایشان بر بخورد! سکوت می کنند از جنس خفه خونی دلداده! و واداده! ناسیونالیستهای وطن دوست! نامه تحریم مردم خود را به ترامپ می دهند و عرب ستیزان کوروش پرست از عربستان پول اغتشاش دریوزگی می کنند
▫️آنچه از نقشه عوامفریبانه در لبنان و سوریه و عراق #هزینه_می_دهیم_ها!!هم به سکوت در تحلیل آنچه در ترکیه و مصر می گذرد و بر سر مصدق از ارتباط #حسنه با ارباب آمریکایی گذشت، نقش بر آب شده است... آری آمریکا شیطان بزرگ است، یعنی از خود شیطان بزرگتر، که شیطان تنها وسوسه می کند اما اینها همه کار!، وسوسه با رسانه هایشان تا اضمحلال اخلاق تا جنگ و آوارگی و کشتار مردمان سوری و عراقی و افغانستانی و کودکان یمنی؛ همه را با هم انجام می دهند.
▫️به راستی شاهدیم که همه جهان کفر به کانون خود باز می گردند و همه جهان اسلام و آزادگی کانون خود را باز می یابند از شرق جهان اسلام تا غرب و از مشرق جهان آزادگی تا مغرب، حتی اعتراض نماینده کوبا به جنایات اسراییل در فلسطین در سازمان ملل اما... اما آنچه مهم است اینجاست که #میراث_دار_انبیاء_و_اولیاء در #تمدن_سازی است.
▫️مهم؛ پایان تجربه تفکری است که معتقد بود! باید در قانون جنگل، چنگ به دامان #درنده_تر زد! و تنها در مذاکره با #وحشی_ترین_غرب_وحشی! می توان کار را پیش برد، اما پاره شدن برجام، اضمحلال تفکر #وادادگی و #غربزدگی و #کدخدامحوری آنها بود. حال تنها #دروغ_بزرگ سایه تهدید به جنگ! و تحریم! در گره به مذاکره ای دیگر این تفکر پیر و فرتوت را دوباره به عرصه فاجعه سازی برای ایران اسلامی و حرکت تمدن سازانه آن می رساند، بلی چه کاسبان کثیفی!!!
▫️مردم میدانند که حل مشکل مبارزه با تحریم درونی است، دشمنان هم بهتر میدانند که جنگ #پایان_تاریخ سیطره غرب است پس جنگ نمیشود و تجربه مذاکره با مشاطه گری و بزک بر چهره چروکیده عجوزه اش دوباره محال است.
▫️به تحقیق عربده های سرمستانه و استکباری ترامپ در واقع سمفونی گوشخراش #پایان_تاریخ تفوق غرب است، آری پایان تاریخ است ولی #پایان_تاریخ_آنها. #انقلاب خمینی کبیر به پرچمداری امام خامنهای #آغازی_بر_پایان_آنهاست، آغاز تاریخی بی پایان. این همان #سنت_محقق_الهی است که زودتر از تصور اتفاق می افتد، فقط کافی است، #حرکت_بر_مدار_خود باشد.
@mahmoudbagheri1
@secret_file
@hr_taraghi
🔴 طلبکاری خواص!! پایداری و وفاداری عوام
🔸و چقدر بازخوانی مقدمهی داستان راستانِ #شهید_مطهری به درد این روزهایمان میخورد:
🔻"صلاح و فساد طبقات اجتماع در یکدیگر تأثیر دارد. ممکن نیست که دیواری بین طبقات کشیده شود و طبقهای از سرایت فساد یا صلاح طبقهی دیگر مصون یا بیبهره بماند، ولی معمولاً فساد از #خواص شروع میشود و به #عوام سرایت میکند و #صلاح برعکس، از «عوام» و تنبه و بیداری آنها آغاز میشود و اجباراً خواص را به #صلاح میآورد، یعنی عادتاً فساد از بالا به پایین میریزد و صلاح از پایین به بالا سرایت میکند."
(مجموعه آثار شهید مطهری، ج ۱۸، ص: ۱۸۹)
🔸روی همین اصل است که میبینیم #امیرالمؤمنین علی علیهالسلام در تعلیمات عالیهی خود، بعد از آنکه مردم را به دو طبقهی «عامه» و «خاصه» تقسیم میکند، نسبت به صلاح و به راه آمدن خاصه اظهار یأس و نومیدی میکند و تنها عامهی مردم را مورد توجه قرار میدهد.
در دستور حکومتی که به نام مالک اشتر نخعی مرقوم داشته اند، مینویسند:
🔻«برای والی هیچ کس پرخرجتر در هنگام سستی، کم کمکتر در هنگام سختی، متنفرتر از عدالت و انصاف، پرتوقعتر، ناسپاستر، عذرناپذیرتر، کم طاقتتر در شدائد از «خاصه» نیست. همانا استوانهی دین و نقطهی مرکزی مسلمین و مایهی پیروزی بر دشمن «عامه» میباشند، پس توجه تو همواره به این طبقه معطوف باشد.»
@hr_taraghi
🔴 خشم غربزده ها از شورای نگهبان
✍سعید درخشان
امروز شورای نگهبان لایحه FATFرا رد کرد و دوباره در اردوگاه جریان غربگرا جنگ رسانه ای علیه این نهاد مهم و قانونی کشور شدت گرفت.
جریانات وابسته به غرب در ایران مدعی هستند در صورت تصویب این لایحه استعماری ،اروپا قول داده است که با ما در زمینه مبادلات بانکی همکاری کند.
این دروغ جدید غربگراهای مستقر در دولت در شرایطی است که اروپا طبق برجام باید تحریمهای بانکی را کنار میگذاشت اما نقض عهد کرد و تحریمهای بانکی علیه ایران را لغو نکرد.اروپا در چندسال اخیر به هیچکدام از تعهدات خود با کشورمان به درستی عمل نکرد.
اما FATF هیچ ربطی به تحریمهای بانکی ندارد و همه این را میدانند اما جریان غربگرا در کشور با فریبکاری دوباره بدنبال دادن امتیازی جدیدی به غرب در مقابل هیچ است.
لایحهFATAF هیچ دستاوردی در حوزه رفع تحریمهای بانکی برای کشورمان نخواهد داشت بجز اینکه دسترسی سازمانهای جاسوسی غرب را به تمام سیستم بانکی کشور تسهیل میکند.
شاید یکی از دلایل اصرار جریان غربگرا و اصلاحات بر تصویب این لایحه بی خاصیت و پر خسارت برای کشور، وجود فرزندان و خانواده های برخی از عناصر این جریان در خارج کشور است که برای انتقال سرمایه های خود به خارج کشور و برای آنها مشکلاتی را ایجاد کرده است
@hr_taraghi
📍چند نکته پیرامون سخن امام خامنه ای که فرمودند:
🔻در قضیهی برجام، بنده اشتباه کردم اجازه دادم که وزیر خارجهی ما با آنها صحبت کند، ضرر کردیم
1⃣ وقتی رهبری میگه اشتباه کردم اجازه مذاکره را دادم این در تاریخ رهبری این کشور ثبت میشه بعد از او بعیده بتونن به سیره آقا استناد کنند برای مذاکره با آمریکا. او به صورت تاریخی پرونده مذاکره رو بست. مگر اینکه کلا دست برتر پیدا کنیم
2⃣ پیام روشنی بود به ترسوها یا حمقای داخلی که فکر میکنند میشود روی این موضوع چانه زنی کرد
3⃣ تجربه برجام کاملا مختومه شد و روشن شد که پس همه فهمیدیم این کار اشتباه است. یک بار کاری را کردیم و دیدیم که جیبمان را زدند و زیر میز هم زدند. یعنی اگر محاسبات مالی و دنیایی و رفاهی داشتید این خروجی نهایی اش بود. طرف مذاکره کننده از جانب ما هم کسی بود که جای ان قلت باقی نمیگذاشت یعنی ظریف و روحانی هم به کارکشتگی بین موافقینشون معروف بودند و هم به دلدادگی. حتی خط قرمزهای رهبر را هم رعایت نکردند و آخر این شد
🔺البته اگر مبنا تجربه ملت بود که ما بردیم و اگر مبنا رشد فهم دنیا نسبت به ایران به عنوان محور مقاومت و نسبت به شیطان بزرگ بود که این هم رخ داد. حالا تجربه برجام مختومه شد یعنی راه حل مشکلات دنیایی، آمریکا نیست و این را بالاترین مسوول کشور بعد یک تجربه اعتراف کرد.
4⃣ دهان ظریف و روحانی و عراقچی و دیگران بسته شد. که حرف از کفر نعمت و عایدات برجام و هزار تحلیل دروغ دیگر به میان نیاورند وقتی او میگوید اشتباه کردم اجازه دادم تکلیف همه شان روشن است. دیگر به سختی بتوانند حرف در دهان رهبر بگذارند
5⃣ پیام روشنی به دشمن بود که روی مذاکره و تغییر رفتار ایران حساب وا نکنند. کلا این دندان لق را کندیم و تمام.
6⃣ مبنای روشنی شد برای برخی از صاحب نظران که مذاکره را گاهی ممکن میدانند اگر فلان و اگر بیسار. کلا یک مبنا بیشتر نیست همان که از اول امام گفت و حالا هم رهبر گفت. با یک قید فقط یک قید و آن اینکه ما از آمریکا مقتدر تر شویم. این برای بعد از این رهبر هم یک مبنا و اساس روشن شد. یعنی این جزو اصول سیاست خارجی ما شد. عدم مذاکره و معامله با دشمن.
7⃣ میماند اشکالات چهار تا جوان بهاری و حامی فتنه که "دیدید رهبر اشتباه کرد؟". این هم پاسخ های روشنی دارد. اولا ما که رهبر را معصوم نمیدانستیم نه امام را و نه آقا را. فقط به مرور زمان و در تصمیمهای متعدد دیدیم بیشتر از شما و خیلی ها میفهمد چه کنیم به دیگران کمتر اعتماد داریم. هر چه صحنه را نگاه میکنیم حکیم تر از او وجود ندارد. شما هم یا در افراطید یا تفریط یا بازیچه دشمنید مثل م خ و م ا
8⃣ بعلاوه "من اشتباه کردم اجازه دادم" رهبر معنای روشنی دارد. اتفاقا این بار این معنا کاملا قابل فهمتر است. بارها به دوستانم گفته ام که رهبر و امام جامعه وقتی میگوید من اشتباه کردم لزوما خطای شخص خودش نیست. این نکته درباره پیامبران و امامان هم هست حضرت امام استغفارات پیامبران را هم اینطور تفسیر کرده. درباره رهبر هم باید دید آیا این اشتباه کدام نوع است آیا اشتباه بدنه و ساختار است یا شخص خودش
9⃣ اولین جمله رهبری این بود "من با مذاکره مخالف نیستم ولی خوشبین هم نیستم." خوب این یعنی چی؟ چرا در امری که خوشبین نیستی تصمیم میگیری؟ جوابش این بود" تا مردم بفهمند و مسوولین".
0⃣1⃣ پس اشتباه او خطا و اصرار مردم و مسوولین بود. او محور امت است خود را در این امر شریک میبیند و میگوید خطا کردم. حالا هم این توبه نشان دهنده توبه امت است. و البته خفه کننده همه خناسان داخلی
و السلام
@hr_taraghi
ترقی در گفت و گو با دانا؛
نقش ایران در اختلافات ترکیه و آمریکا/ باید از ظرفیت ترکیه برای جلوگیری از اهداف آمریکا استفاده شود/ ترامپ به دنبال معامله بزرگ است
کارشناس مسائل بین الملل گفت: اردوغان و دولت ترکیه می توانند با سیاست های اتخاذ شده و همچنین کمک مردم با تحریم های آمریکا مقابله کنند.
حمیدرضا ترقی، کارشناس مسائل بین الملل در گفت و گو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا با اشاره به اختلافات اخیر بین کشورهای آمریکا و ترکیه، اظهار داشت: علت اصلی اختلافات ترکیه و آمریکا بیش تر در رابطه با نقشی است که آمریکایی ها در کودتای سال گذشته در ترکیه علیه اردوغان داشتند و در صدد براندازی دولت ترکیه بر آمدند و از آن طرف ترکیه مواضع اش را با پیوستن به جبهه مقاومت هماهنگ کرد و از مواضع آمریکا و عربستان فاصله گرفت.
نقش ایران در اختلافات ترکیه و آمریکا
وی افزود: جذب ترکیه به جبهه مقاومت و تعامل مثبت ایران با ترکیه و خصوصا فروش گاز به ترکیه و همچنین کمک هایی که ایران به ترکیه در مقابل تحریم آمریکا می کند، در موضع گیری ترکیه نسبت به آمریکا تاثیر دارد.
رفتار ایران در اختلافات ترکیه و آمریکا
کارشناس مسائل بین الملل خاطر نشان کرد: به طور طبیعی جمهوری اسلامی ایران باید همسایگی ترکیه را با توجه به نقشی که در معادلات منطقه دارد، مورد توجه قرار دهد و سعی کند از ظرفیت ترکیه برای جلوگیری از اهداف آمریکا استفاده کند.
ترقی بیان داشت: هر چه ترکیه به سمت جبهه مقاومت نزدیک تر شود و به متحد ایران تبدیل شود، نفوذ ایران در منطقه در مقابله با نقشه های منطقه ای آمریکا و اسرائیل بیش تر خواهد شد.
وی در ادامه گفت: جمهوری اسلامی ایران باید در زمینه اقتصادی روابط خود را با ترکیه توسعه و گسترش دهد و همچنین روابط سیاسی و فرهنگی بین دو کشور نیز باید استحکام بیش تری پیدا کند و طبیعتا می تواند در توافقات منطقه ای هم این مسئله به گونه تعمیم داده شود که موجب خنثی کردن تحریم های آمریکا علیه ایران شود.
آیا ترکیه توان مقابله با تحریم های آمریکا را دارد؟
کارشناس مسائل بین الملل در پاسخ به این سوال که "آیا ترکیه توان مقابله با تحریم های آمریکا را دارد؟" عنوان کرد: قطعا دارد؛ شیوه هایی که دولت ترکیه اتخاذ کرده، شیوه های مناسبی است و می تواند فشار تحریم های آمریکا را خنثی کند و ارتباط ترکیه با کشورهای منطقه و اروپا ارتباط مناسبی است و به نظر می رسد که ترکیه می تواند در این زمینه موفق باشد.
سیاست های اقتصادی اتخاذ شده اردوغان
حمیدرضا ترقی اظهار داشت: به نظر می رسد سیاست های اقتصادی دولت ترکیه بهتر از سیاست های اجرائی اقتصادی ایران جواب داده است.
وی عنوان کرد: این نوع سیاست ناشی از این است که مردم ترکیه به دولت اردوغان اعتماد دارند و این اعتماد موجب شده تا یک هم افزایی بین ظرفیت های مردم و دولت برای مقابله با تحریم های آمریکا بوجود بیاید، این مهم می تواند موجب توفیق اردوغان در غلبه بر مشکلات ناشی از تحریم های آمریکا علیه ترکیه شود.
معاون قبلی بین الملل موتلفه ابراز داشت: به نظر می رسد سیاستی که دولت اردوغان با وارد کردن مردم به صحنه اتخاذ کرده و از مردم کمک خواسته است، سیاست مطلوبی است و کجقطعا توفیق بیشتری کسب خواهد کرد.
نتیجه رفتار آمریکا به کجا ختم خواهد شد؟
ترقی با اشاره به اتفاقات اخیر در منطقه گفت: ترامپ در واقع به دنبال همان معامله بزرگ است که بتواند با کمک خیانت سران عرب در منطقه، کشورهای عربی را وادار کند تا اسرائیل را به رسمیت بشناسند و اسرائیل را از لیست دشمنان جهان اسلام خارج کنند و به این وسیله یک خط مقدم یا یک جبهه متحدی را علیه جمهوری اسلامی ایران و جبهه مقاومت در منطقه بوجود بیاورند تا بتوانند از منافع آمریکا و اسرائیل در منطقه حمایت کنند.
وی خاطر نشان کرد: این استراتژی مستلزم حمایت از تروریست ها و حمایت از گروه های افراطی و تامین منابع مالی برای ایجاد تفرقه و تشتت در جهان اسلام است که مجموعه این ها توسط آمریکا و به نیابت از آمریکا در منطقه توسط عربستان و غیره انجام می گیرد و خود اینکه اسرائیلی ها خلبان های اماراتی را برای بمباران غزه به کار گرفته اند که نشان می دهد این پروژه یک پروژه دقیق و برنامه ریزی شده است تا جهان عرب را در برابر آرمان فلسطین و مقاومت قرار دهد.
ولی یقین داریم که نه معامله بزرگ قرن محقق خواهد شد ،نه اتحاد بین کشورهای متحد آمریکادر منطقه علیه ایران به نتیجه خواهد رسید.
@hr_taraghi
دیپلماسی ترازانقلاب اسلامی از نگاه رهبری
0130.jpg (1468×1846)
http://borhan.ir/NewsBorhan/Images/News/Editor/0130.jpg
📍تعامل یا تسلیم؟
🔻تعامل با دنیا یا تسلیم در برابر کدخدا و چند کشور استعمارگر؟🔻
🔸تخریب سکونتگاه پاکستانی های تهران ، همزمان با روی کار آمدن نخست وزیر جدید ِ پاکستان که به ایران تمایل دارد توسط طیفی که خود را منجی تعامل با دنیا معرفی میکند
🔸سوق دادن قطری ک همزمان با تحریم ها به سمت ایران آمد به دامن ترکیه توسط وزارت خارجه روحانی
🔹عدم پاسخ و مشارکت در درخواست واردات محصولات کشاورزی ایران از سوی روسیه در زمان تحریم ترکیه
🔸عدم فعالیت اقتصادی و سنگ اندازی در جذب بازار های عراقی متمایل به ایران
🔹سنگ اندازی در مشارکت در بازسازی سوریه در دست ایران و ...
را کنار همدیگر بگذارید ،بعد فکر کنید که این فرصت سوزیهابرای چیست؟چرا مسئولین فعلی اینقدر به کشور خسارت وارد میکنند ومجلس و احزاب و..ساکتند
@hr_taraghi
کارگزاران: تیم اقتصادی دولت فاقد انسجام و کارآمدی است
ارگان حزب کارگزاران در گزارشی تصریح کرد تیم اقتصادی دولت فاقد انسجام و کارآمدی است.
در حالی که اخیراً سایت آفتاب (وابسته به حزب اعتدال توسعه) تصریح کرده بود حزب کارگزاران درصدد سهمخواهی و گرفتن امتیازات بیشتر در دولت است، روزنامه سازندگی وابسته به کارگزاران در گزارش «کابینه در برابر کابینه» تصریح کرد کابینه فاقد انسجام و کارآمدی است و باید تغییراتی در آن ایجاد شود.
این روزنامه مینویسد: گرچه بسیاری (از جمله اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور) انتظار داشتند نیلی به وزارت اقتصاد یا ریاست سازمان برنامه و بودجه برسد اما رئیسجمهور تصمیم گرفت مقامی را که قبلاً در اختیار محمدعلی نجفی بود، «دبیر شورای هماهنگی اقتصادی دولت» را به نیلی بدهد. با روشن شدن ترکیب اقتصادی کابینه و به خصوص تثبیت ریاست سازمان برنامه و بودجه فاصله اجرایی نیلی از کابینه بیشتر شد. نیلی معتقد بود تعیین دستوری نرخ ارز کار اشتباهی است و باید با یک شیب ملایم در طول 5 سال گذشته قیمت ارز واقعی میشد. شوک ارزی صحت گفتار نیلی را ثابت کرد اما در برابر این بحران راهی که کابینه رفت بیشتر خطا بود. بنا به شنیدههای سازندگی با وجود مخالفت شدید شخص رئیسجمهور و نیز دستیار ارشد او مسعود نیلی با سرکوب قیمت ارز، این موضوع در کابینه تصویب شد و حتی در تعیین این نرخ، نظر نیلی عملی نشد و این کار حجت را بر نیلی تمام کرد و او کمتر در کابینه ظاهر شد. با وجود این، تغییر رئیس بانک مرکزی و تصویب بسته ارزی جدید که متضمن بازگشت به بازار آزاد و تشکیل بازار ثانویه بود تا حدودی نیلی را امیدوار کرد که کار به ریل اصلی برگردد و اگر نه «بهترین کار» که «تنها راه» ممکن برای اصلاح بازار ارز در دستور قرار گیرد و در عمل یک عذرخواهی از مردم صورت میگیرد.
سازندگی البته امیدوار است دولت با انسجام و هماهنگی در ستاد فرماندهی اقتصادی کشور بتواند انگیزه بیشتری در اقتصاددانان معتدل و مستقل کشور فراهم کند و چند صدایی در کابینه اقتصادی دولت پایان یابد و دکتر مسعود نیلی که به معدل مشترک هر دو طیف نهادگرایان و آزادیخواهان اقتصادی کشور بدل شده است احساس کند حرفهایش بهتر شنیده میشود و بیشتر عمل میشود. مهمترین ضعفی که دولت روحانی در بعد اقتصادی از آن رنج میبرد، عدم هماهنگی میان رجال اقتصادی آن است: دو طرز تفکر جداگانه در دولت نمیتواند به اتخاذ تصمیم منتهی شود و اثرگذاری مدیران اجرایی دولت بر تصمیمات اقتصاددانان دولت سبب میشود راهبرد اقتصادی آن روشن نشود. جدال میان دو تحلیل حداکثری «اقتصاد دولتی» و «اقتصاد آزاد» مانع از شنیدن صدای اقتصاددانان معتدلی میشود که معتقد به گذار آرام از اقتصاد دولتی به اقتصاد آزاد هستند. گذاری که فقط اقتصادی نیست و نیازمند تصمیمات کلان سیاسی و اجتماعی است.
در حالی که روحانی تنها رئیس جمهور ایران است که صراحتاً از اقتصاد آزاد دفاع میکند در عمل کابینه با این اراده رئیسجمهور هماهنگ نیست و به عنوان نمونه در جلسات تصمیمگیری برای اعلام نرخ ارز در بهار 1397 روحانی پس از پرسش از تک تک وزیران و مشاوران خود تقریباً ناگزیر به پذیرش تصمیم اکثریت مطلق وزیران و مدیران عالی دولت شد که تثبیت نرخ ارز و تعطیلی بازار آزاد ارز را محصول اجماع اقتصاددانان معرفی میکردند و معاون اول رئیسجمهور نیز به عنوان سخنگوی این تصمیم با تأکید رئیسجمهور تصمیم آن جمع را اعلام کرد.
ایراد راهبردی کابینه اقتصادی دولت را میتوان در دو عامل خلاصه کرد:
1- فراکسیونیسم وزیران و شانه خالی کردن آنان از پذیرش مسئولیت جمعی کابینه در حالی که طبق قانون اساسی مسئولیت کابینه دستهجمعی است و حتی رئیسجمهور به لحاظ طبیعی و قانونی تنها در آن یک رأی دارد.
2- عدم وجود هماهنگی استراتژیک میان تیم اقتصادی دولت بهخصوص سه نهاد وزارت اقتصاد، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه که گرایشهای فکری جداگانهای دارند و رئیسجمهور باید به یک انتخاب اساسی و نهایی میان دو گفتمان اقتصاد دولتی و اقتصاد آزاد دست زند.
اتخاذ استراتژی واحد اقتصادی، تعیین مدیران ارشد بهخصوص در سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی متناسب با این استراتژی و نظارت و فرماندهی متمرکز اقتصادی از سوی رئیسجمهور یا معاون اول تنها راه بازگشت اقتدار اقتصادی دولت است.
حذف اقتصاددانان از دولت، کابینه را در معرض سردرگمی تئوریک قرار میدهد و در این فرصت اندک این یکی از بزرگترین خطرهایی است که دولت را تهدید میکند.
@hr_taraghi
🔴 بی عرضه های پر مدعا...
-از #کالای_ایرانی حمایت نمیکنیم
-از مسئولین #مطالبه صحیح نمیکنیم
-انگیزه و #امید رو تقویت نمیکنیم
-منسجم و #تشکیلاتی عمل نمیکنیم
-در #ازدواج و فرزند آوری تلاش نمیکنیم
-آرمان و #دستاورد انقلاب رو تبیین نمیکنیم
ادعای ولایت هم داریم!
انصافا به کدوم توصیه رهبری عمل کردیم؟
@hr_taraghi
ادبیات منفعل رئیس جمهور، آمریکا را وحشی تر می کند👋📛
✍ "مایک پمپئو" وزیر خارجه آمریکا (رئیس پیشین CIA ) دیروز، از «گروه اقدام ایران» به ریاست برایان هوک و با هدف هماهنگی امور مرتبط با ایران رونمایی کرد. این اقدام در شصت و پنجمین سالگرد کودتای 28 مرداد 1332 انجام شده است.
🔹پمپئو گفت "مذاکره با ایران پیششرطهایی دارد. امیدواریم به زودی به توافقی جدید با ایران دست پیدا کنیم. راهبرد آمریکا، افزایش فشار بر ایران تا زمانی است که شاهد تغییر زیادی در رفتار ایران در داخل و خارج باشیم".
♦️هوک نیز که همزمان مدیر سیاستگذاری وزارت امورخارجه هست، می گوید "ما روشن گفته ایم حاضریم با ایران مذاکره کنیم و توپ در زمین جمهوری اسلامی ایران است. رفع تحریمها و از سرگیری روابط کامل دیپلماتیک و تجاری با ایران منوط به تغییر رفتار جدی ایران است. با حدود ۲۰ کشور مذاکره کردهایم و رایزنیها برای فشار بیشتر بر این کشور در جریان است".
🔹آنها بی پروا می گویند که در حال خصومت و افزایش فشار برای دیکته کردن خواست های خود هستند؛ بی آنکه کمترین شرمندگی درباره نقض توافق موجود (برجام) داشته باشند. اما این طرف موضع آقای روحانی عجیب و تاسف بار است. او روز چهارشنبه، با ادبیاتی عاطفی و حاکی از دلشکستگی از آمریکا #گله کرد و پاسخ گستاخانه طرف مقابل را دیروز گرفت.
♦️به ادبیات آقای روحانی دقت کنید؛ "آمریکا خود کاری کرده که شرایط مذاکره را از بین برده؛ با روند خوبی داشتیم مذاکره میکردیم اما خودش آن را تخریب کرده و پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و میگوید باید چگونه عبور کنم!؟ اگر میخواستید عبور کنید، چرا خراب کردید؟ #اگر_میخواستید_همدیگر_را_ببینیم چرا پل را خراب کردید؟ خودشان پل را خراب کرده و آن طرف ایستاده و داد میزنند. این که نشد. اگر راست میگویید بیایید پل را دو مرتبه درست کنید".
🔹آیا این ادبیات، ادبیات یک دولتمرد مقتدر و معترض به نقض عهد است؟ دشمن از این سخنان، انزجار و اقتدار و بی اعتمادی و بی میلی به مذاکره را برداشت می کند و مجبور به دادن امتیاز می شود یا احساس می کند فشارش نتیجه داده و به نوعی گلایه و درخواست از موضع پایین منتهی شده و بنابراین مسیر بدعهدی و فشار کاملا درست است؟!
♦️اکنون که مذاکره جدید، با توجه به موضوع عهدشکنی گستاخانه آمریکا، ممنوع و منتفی است. اما به فرض محال، اگر قرار بر مذاکره هم بود، نوع واکنش های آقای روحانی، بدترین مواضع است؛ درست نظیر ادبیاتی که قبل و بعد از انتخابات سال 92 با مضمون اظهار ضعف و اشتیاق به مذاکره و توافق به هر قیمت به کار بست (آمریکا کدخداست/ خزانه خالی است/ نباید با شعارهای توخالی مقابل ابرقدرت ها ایستاد) و حاصل آن، امضای توافقی نامتوازن و اجرای نامتوازن تر برجام بود.
@IMANI_mohammad
@hr_taraghi
محرمانه
🔹روزنامه ژاپنی «ماینیچی» از سفر مدیرکل وزارت خارجه آمریکا در راس هیاتی از وزارتخانههای خزانه داری و خارجه، برای جلب حمایت از تحریمها علیه ایران به آسیای جنوب شرقی خبر داده است. این هیئت گوشزد میکند که فعالین اقتصادی این کشورها باید بین فعالیت در ایران و آمریکا یکی را انتخاب کنند.
🔸این هیئت هم اکنون در سنگاپور است و از اندونزی و مالزی دیدار کرده است، و از سنگاپور به فیلیپین و تایلند خواهد رفت.
حال باید از دستگاه دیپلماسی خودمان پرسید در برابر این دیپلماسی فعال آمریکا چه کرده ؟آیا نباید هیئتی از وزارت خارجه و مجلس برای خنثی کردن اقدام آمریکا بلافاصله به آن کشور ها سفر و مسئولین آن کشور را توجیه کند؟
@hr_taraghi
اصل تجمع طلاب برای همراهی با مردم خوب است اما حاشیه های آن قابل دفاع نیست
حمیدرضا ترقی در گفت و گو با شفقنا ضمن اشاره به تجمع اخیر طلاب و سردادن شعار علیه رییس جمهوری، گفت: اینکه طلاب از جهت بیان مشکلات مردم و همراهی با اقشارمختلف جامعه برای رسیدن به مطالبات عمومی آنان تصمیم به تشکیل تجمع گرفته تا در قالب آن نظرات خود را بیان کنند، اتفاق خوبی است و اساسا باید از مطالبه گری حمایت کرد ولی برخی اتفاقات در این تجمع رخ داد که قابل دفاع نیست و من فکر می کنم که برخی از جریان ها با طرح شعارهای افراطی مترصد آن بودند تا از این تجمع سواستفاده کنند و درنهایت با این رفتار خود عملا تمام تلاش و زحمات طلاب را ضایع کردند.
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با اشاره به طرح شعار «ای آنکه مذاکره شعارت/ استخر فرح در انتظارت»، افزود: طرح چنین شعاری باعث می شودکه از اساس موضوع مطالبه گری به حاشیه برود و درمقابل موضوعات جناحی و افراطی اصل قرار بگیرد. این در حالی است که طرح این شعار عملا برخی حواشی را دوباره تجدید کرد.
وی خاطرنشان کرد: در زمان فوت مرحوم آقای هاشمی برخی این موضوع را مطرح کردند که آقای هاشمی شاید به قتل رسیده اند و در ادامه نیز جریان های ضدانقلابی همان زمان به موضوع دامن زدند و در این خصوص تلاش های زیادی داشتند.
ترقی تصریح کرد: شعار اخیر دوباره باعث شد تا جریان های ضدانقلاب خارج از کشور اعلام کنند که مرحوم هاشمی کشته شده اند و همین طور برخی دیگر حواشی و تبعات برای این موضوع ایجاد شود.
وی در پایان در پاسخ به این پرسش که بر روی پلاکاردهای نوشته شده بود که بعداز مراسم این تابلوها تحویل داده شود و آیا این موضوع نشاندهنده آن است که اعتراضات سازماندهی شده بوده ، گفت: قطعا اگردستگاه های نظارتی و امنیتی و اطلاعاتی به موضوع ورود کنند مشخص می شود که پشت پرده این ماجرا چه افرادی قرار دارند.
@hr_taraghi
شهید بهشتی: بخوبی روشن است که نظم داشتن یعنی تبعیت از یک شکل خاص. الکترون شکلی دارد که بر مبنای همان شکل حرکت میکند، گلبولها خود شکلی دارند که بر مبنای همان شکل و نظم حرکت میکنند. همه شکل و نظم موجود در جهان را بعنوان یک واقعیت قبول دارند. تشکل عبارتست است از: ارتباط منظم دو پدیده یا بیشتر با یکدیگر و طبیعی است که محصول این ارتباط علاوه بر اینکه خواص اجزاء تشکیل دهنده خود را داراست، از خاصیت دیگری که نتیجهی همان ارتباط منظم میباشد نیز برخوردار است.
📗 جزوه ضرورت تشکیلات ۱
@hr_tataghi
✅ما تاریخ خود را فراموش کرده ایم!
...بدون مقدمه بخوانید:
"غربی ها علم را از ما یاد گرفتند. شما به کتاب تاریخ علومِ #پیر_روسو نگاه کنید آنجا می گوید: چهار پنج قرن قبل، تاجری در یکی از کشورهای اروپایی به استادی مراجعه می کند و می گوید می خواهم فرزندم درس بخواند، او را به کدام مدرسه بفرستم؟ استاد در جواب می گوید: اگر به همین چهار عمل اصلی- جمع و ضرب و تفریق و تقسیم- قانع هستی، می توانی او را در هر کدام از مدارس کشور ما یا دیگر #کشورهای_اروپایی بفرستی. اما اگر بالاتر از آن را لازم داری باید او را به کشور اندلس یا به #مناطق_مسلمان_نشین بفرستی. این را پیرروسو می نویسد، این حرف من نیست.
#جنگهای_صلیبی به آنها کمک کرد تا از ما بیاموزند. هجرت دانشمندان آنها به این مناطق کمک کرد تا از ما بیاموزند. هجرت دانشمندان ما به مناطق آنها و منتقل شدن کتاب های ما به آنها کمک کرد تا از ما بیاموزند. یک روز آنها از ما یاد گرفتند و شاگرد ما بودند بعد شدند استاد ما .الآن هم ما از آنها یاد می گیریم و شاگرد آنها می شویم وبعد می شویم استاد آنها. ما نسل دانش پژوه و محقق و پژوهنده کشور ما بداند امروز اگر #برتری_علمی با غربی هاست، در آینده نه چندان دوری با #همت و اراده شما می توان کاری کرد که فردا آنها از شما یاد بگیرند."
(مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاههای همدان 17/4/83)
💡پی نوشت:
چقدر جای این مباحث در دانشگاه های ما خالی است...
دانشگاهیان ما #خودباختگی دارند و لذا در صدد تولید برنمی آیند. گاهی متاسفانه این خودباختگی در اساتید دانشگاه بیش از دانشجویان است. #خودآگاهی_تاریخی لازم است تا ابتدا شخصیت خود را بیابند و سپس با شجاعت تمام، دست به تحول یا دست کم نقد بزنند. یکی از #مقدمات_روحیِ تولید علم، این است که فرد توانایی ها و ظرفیت های خود را درک کند. درک این ظرفیت های واقعی است که به انسان شهامتِ نقد و #جسارت_تحول می دهد. گذشته ی ایران و اسلام بهترین منبع مطالعاتی برای این هویت یابی است.
@hr_taraghi
درس حکمت "اشتباه"
مرور فرمایشات رهبر معظم انقلاب از ابتدای شروع به کار دولت تدبیر نشان می دهد که ایشان خیلی واضح فرجام برجام و مذاکرات را پیش بینی کرده بودند.
همین یک عبارت کوتاه که رهبر معظم انقلاب در ۱۲ آبان ۹۲، یعنی فقط ۴ ماه بعد از تنفیذ دولت یازدهم، در دیدار با دانشجویان بیان کردند برای نشان دادن واضح انتهای این مسیر کافی باشد:
" بنده همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم [از] این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد."
بنابراین با قراردادن عبارات فوق و سخنان مشابه و مکرر رهبر انقلاب در سالهای اخیر در کنار کلام ایشان در دیدار اخیر مبنی بر "اشتباه" بودن اجازه ی مذاکره با آمریکا در برجام؛ این نتیجه منطقی حاصل می شود که معظم له در تشخیص و هدایت مساله نه تنها دچار هیچگونه اشتباهی نشده اند بلکه با درایت و روشن بینی مثال زدنی این راه پر نشیب را از میان خدعه ها، سستی ها و ظاهر بینی ها مدیریت کرده اند.
برای توضیح، این موضوع را از چند زاویه بررسی می کنیم.
۱- نمونه های این سبک هدایت رهبران الهی در قرآن کریم نیز قابل مشاهده است که به یک نمونه اشاره می کنیم:
در سوره انعام به ماجرای حضرت ابراهیم(ع) اشاره می شود که با وجود آنکه خود طلایه دار یگانه پرستی بود اما با هدف هدایت گام به گام گروهی از مخاطبان خود با آنها همزبانی کرد....
قرآن کریم این واقعه را این گونه ترسیم می کند:
"و هنگامی که خورشید را دید که سینه افق را میشکافت، گفت: «این خدای من است. این از همه بزرگتر است!» اما هنگامی که غروب کرد، گفت: «ای قوم من از شریکهایی که شما برای خدا میسازید، بیزارم!» من روی خود را به سوی کسی کردم که آسمانها و زمین را آفریده است من در ایمان خود خالصم و از مشرکان نیستم»
حضرت ابراهیم (ع) حتی یک لحظه ستاره و خورشید را خدای خود ندانست او پیامبری بود که به تصریح قرآن خدا ملکوت آسمان ها زمین را به او نمایانده بود اما با این روش به ظاهر آزمون خطا؛ جامعه مخاطب را رشد داد و همراه خود به سعادت رساند.
در آئین هدایت الهی، امام جامعه به انتهای مسیر آگاه است و چه بسا به جامعه اعلام می کند اما وظیفه ی خود می داند که گام های عملی دیگری برای رسیدن به اهداف راهبردی بردارد.
گاهی لازم است رهبری جامعه اسلامی برای افزایش ظرفیت فکری جامعه و در راستای اعتقاد صادقانه به مردمسالاری دینی پس از بیان همه آنچه که باید بگوید؛ به طور عملی همراه با جامعه گام بردارد تا در صورت لزوم در نقاط کلیدی و به هنگام با اعلام اصلاح مسیر حرکت هماهنگ و رشد یافته ی جامعه را تضمین کند.
۲-موضوع مذاکره با آمریکا از مسائلی بود که از اواخر عمر مبارک امام(ره) توسط عده ای مطرح شد و متاسفانه نخبگان زیادی در تمام این سی و اندی سال با نیت های مختلفی از خیر خواهی گرفته تا فرصت طلبی و خیانت در این بادکنک دمیدند.
رنگ و لعاب این بادکنک بسیار بزرگ در سالهای اخیر به حدی طوری بود که واقعا در بخش قابل توجهی از خواص و عوام این تصور را ایجاد کرده بود که فقط نشستن با آمریکا دور یک میز تمام مشکلات ازل و ابد ایران را حل خواهد کرد.
اجازه ی انجام این مذاکره، تمام سرمایه سی ساله غربگرایان را به آتش کشید و این بادکنک بزرگ را با صدایی مهیب ترکاند... و اکنون بیان اشتباه در اجازه ی این مذاکرات را می توان به عنوان میخ های تابوت غربگرایی در ایران تلقی نمود.
۳-بیان اشتباه در اجازه مذاکره با آمریکا علاوه بر آنکه مانع از استناد به آن در تقاضاهای بعدی می شود بلکه مانع از آن می شود که این نوع مذاکره به عنوان مذاکره ای عادی و با تایید ولی فقیه در تاریخ ثبت شود.
۴-این نوع رفتار امام جامعه درس بزرگ مسئولیت پذیری برای صاحب منصبان و یک روش اخلاقی و بدیع برای تذکر به مسئولان و برخی نخبگان است.
ایشان به طور کاملا اخلاقی و حکیمانه فرمودند من اشتباه کردم ... تا بخشی از جامعه و نخبگان هم متوجه ایراد نادرستی مسیری شوند که سالها از رهبری انقلاب با انواع روش ها مطالبه کرده بودند.
۵- بیان اشتباه در مذاکره با آمریکا یک نکته لطیف را هم در خود دارد و آن اینکه حساسیت به رعایت حقوق مردم و احکام الهی در نظام ولایت فقیه آنقدر بالاست که بر خلاف حکومت های لیبرال و غیر الهی، امام جامعه حتی در مواردی که کارگزاران بعضا مخالف فرامین او عمل کرده باشند نیز خود را در برابر خدا و مردم مسئول می داند... و این تفاوت عظیمی با سایر حکومت ها دارد که حتی از انجام بزرگترین جنایت های بشری هم احساس ناراحتی ندارند.
#دکترحمیدرضا_ابراهیمی
@hr_taraghi
اعتراف دیر هنگام ظریف به اشتباه
/«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه با شبکه خبری «سیانان»درباره برجام وپپ بازگشت تحریمهای یکجانبه آمریکا علیه ایران مصاحبه کرد.
ظریف در این مصاحبه که به نوشته سیانان در تهران انجام شده گفت: من معتقدم بیماریای در ایالات متحده وجود دارد که اسمش اعتیاد به تحریم است.
او یادآوری کرده که این بیماری تنها مختص دولت فعلی آمریکا نیست و دولت «باراک اوباما»، رئیس جمهور سابق آمریکا هم تمرکزش را بیش از آنکه روی اجرای تعهداتش در زمینه تحریمهای برداشتهشده قرار دهد بر ضرورت حفظ تحریمهای رفعنشده تأکید داشته است.
آقای ظریف تاکید کرده است که آمریکا به استفاده از تحریمهای ضدایرانی اعتیاد پیدا کرده است. در این خصوص باید گفت متاسفانه دولت آقای روحانی آمریکا را به تحریمهای جدید و بیسابقه علیه ایران معتاد کرد زیرا با مدل برجام به آمریکا ثابت کرد که در برابر فشار و تهدید عقبنشینی میکند، امتیاز میدهد و حتی اگر آنها برجام را پاره پاره هم کنند، اینجا رفتار آمریکاییها توجیه میشود!
خبرنگار سی.ان.ان پرسید اگر شما احساس میکردید که آمریکا به تحریمها اعتیاد دارد، چرا توافق را ادامه دادید؟
ظریف در پاسخ گفت: این شاید یکی ازاشتباهات بوده است اما مشکل اینجا بود که احساس ما این بود ایالات متحده یاد گرفته که دستکم در مورد ایران، تحریمها علیرغم ایجاد مشقتهای اقتصادی، نتایج سیاسی مد نظر آنها را به بار نمیآورند و من فکر میکردم که آمریکاییها این درس را یاد گرفتهاند. متأسفانه، اشتباه میکردم.
گفتنی است- آذرماه 95 - ظریف در جلسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفته بود: «من اعتراف میکنم که اشتباه کردم و به حرف جان کری اعتماد کردم، اگر استراتژی خودم را دنبال میکردم، اکنون با مشکل مواجه نمیشدم، میپذیرم که اشتباه کردم و مسئولیت آن را قبول میکنم، ما با صحبت و قول آقای کری اظهارنظر کردیم، به جان کری بعد از نقض عهد اخیر که درخواست مذاکره در ایتالیا را داشت، گفتم که شما کاری کردید که حضور من با شما در یک شهر غیرممکن است».
@hr_taraghi
ارتش میانمار 24 هزار مسلمان را در یکسال گذشته قتلعام کرده است!
«آژانس توسعه بینالمللی» در گزارشی گوشه جدیدی از ابعاد جنایات هولناک رژیم میانمار علیه مسلمانان مظلوم این کشور را منتشر کرده و نوشته: «در یک سال گذشته دولت میانمار 24 هزار نفر را کشته و به 17 هزار زن و دختر مسلمان نیز تجاوز شده است.»
چندی پیش رئیس آژانس پناهجویان سازمان ملل پس از دیدار با آوارگان روهینگیا اعلام کرد از دیدن «خشونتهای وحشتناک» علیه مسلمانان این کشور «شوکه» شده است.«فیلیپوگراندی» پس از دیدار با مسلمانان این کشور در اردوگاههای بنگلادش گفت: «من واقعا از دیدن ترس و نگرانی که این افراد در خود احساس میکنند، شوکه شدم. آنها به شدت نگران بازگشت به میانمار هستند. والدین زیادی کشته شدهاند، خانوادههای زیادی از هم پاشیده شده است، زنان مورد تجاوز قرار گرفتهاند. خشونتهای وحشتناک زیادی وجود داشته که رخ داده است.»سازمان ملل پیش از این هم عملیات نیروهای امنیتی میانمار علیه مسلمانان روهینگیا را پاکسازی قومی خوانده بود.
@hr_taraghi
🔴 ماجرای عکسی که نتیجه ی عکس داد‼️
#تبیین
🔻در تجمع مدرسه فیضیه چه گذشت؟!
⭕️اصل داستان که تبدیل به حاشیه شد:
چند روز پیش جمع کثیری از طلاب و مردم در مدرسه فیضیه قم تجمعی با موضوع "عدالت طلبی" شکل می دهند. سخنران این برنامه استاد حسن #رحیم_پور ازغدی هستند مطالب حقی را به تفصیل بیان می کنند. #مطالبه از مسئولان سه قوه، نقد #اشرافیت، وظایف خواص و طلاب، نقد فضای موجود حوزه و... مطالبی بود که ایشان در سخنرانی خود به آن پرداختند.
⭕️حاشیه داستان که تبدیل به اصل شد:
در حاشیه این برنامه مهم #پلاکاردی با یک شعار خاص بلند می شود و ظاهرا پس از دقایقی جمع می شود. در همین فرصت کوتاه جریان رسانه ای با تهیه عکس و مستندسازی و تهیه خبر و ... کار خود را شروع می کند. نمیدانم آگاهانه یا ناآگاهانه علی مطهری هم دست به قلم می شود و با برداشت هایی عجیب از متن این پلاکارد و پلیس بازی های عجیب و غریب، تلویحا نظام را متهم می کند و باعث تشویش اذهان عمومی می شود. آنقدر این موج رسانه ای قدرت می گیرد که بعضی از مراجع محترم موضع میگیرند، حوزه رسما اعلام میکند مسئولیت برنامه فیضیه با ما نبوده و... . این قدرت رسانه ای به حدی غلبه یافت که جلسه ای امیدبخش را تبدیل به یک مانور سیاسی علیه حوزه و روحانیت کرد. این در حالی است که اصل داستان چیزی جز #مطالبه و #عدالت_خواهی و... نبوده است اما اینقدر موج رسانه ای زیاد میشود که فرصت تحلیل به کسی نمی دهد که اصل و حاشیه را جدا کند و لااقل در کنار نقد حواشی اصل مساله را تایید کند!
👌 #تلنگر: اتفاقات اخیر تلنگری است برای جریان فکری حزب الله که بدانند برای نیافتادن در دام جنگ روانی مخالفان و پرداخت هزینه های بی اساس، بایست اقدامات آتش به اختیار #تمیز داشته باشند.
#کانال_تحلیلی_سیاسی_صراط
@hr_taraghi