🔴 حق ایران در زدن تروریست ها محفوظ است
🔸 نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران میتوانند طبق بند ۵۱ ذیل فصل هفتم منشور سازمان ملل متحد در راستای تعقیب متجاوزین مرزی و مقابله با تهدیدات امنیت ملی خود، محل تجمع تروریستها را در هرنقطه هدف قرار دهند و سایه شوم تروریسم را از شرق و غرب، شمال غرب و جنوب شرق کشور ریشه کن کنند.
🔹 هیچ یک از مقررات منشور ملل متحد به حق ذاتی دفاع از خود، خواه فردی یا دسته جمعی، لطمهای وارد نخواهد کرد. البته اعضاء باید اقداماتی را که در اعمال این حق دفاع از خود به عمل میآورند فوراً به شورای امنیت گزارش دهند.
🔸 حتی قربانی عملیات سایبری که به سطح حمله مسلحانه رسیده باشند، هم میتواند به حق دفاع مشروع ذاتی خود متوسل شوند و چنانچه عملیات سایبری منجر به «صدمات جدی یا مرگ تعدادی یا ایراد خسارت یا نابودی اموال» شود، یعنی آثار فیزیکی همانند یک حمله مسلحانه به بار آورد، می تواند به عنوان حمله مسلحانه در مفهوم ماده ۵۱ منشور تلقی گردد.
@chafiehmeshki
ترقی: اصولگرایان فهرست «جامعالاشتراک» میدهند
قائم مقام دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی عضویت خود در شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را تایید کرد و گفت: احتمالا اشتراک نامزدها در فهرستهای انتخاباتی مجلس شورای اسلامی زیاد خواهد بود.
فارسپلاس؛ دیگر رسانهها - «حمیدرضا ترقی» در گفتوگو با ایرنا، عضویت خود در شورای مرکزی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب راتایید کرد و گفت: من مسئول شورای ائتلاف استان خراسان هستم و علاوه بر آن به تازگی عضویتم در شورای مرکزی بعنوان شخص حقیقی تصویب شده است.
وی درباره همگرایی اصولگرایان با توجه به حضور موتلفه در شورای وحدت و در شواری ائتلاف، افزود: سیاست ما در موتلفه این است که تلاش کنیم همه با هم متحد باشند و لیست واحد ارائه دهند. بر همان اساس با همه تشکلها و جریانهای سیاسی در حال مذاکره و تعامل هستیم که بتوانیم نقاط اشتراک را افزایش دهیم این کلیت سیاست موتلفه است و در این مسیر گام برمیدارد.
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی بیان کرد: مشکل، عدم ائتلاف و یا همان اختلاف درلیست در تهران است اما در استانها این مساله چندان محسوس نیست. در بسیاری از استانها، نیروها، عناصر و برنامهریزان یکی هستند.
شورای وحدت و ائتلاف در استان خراسان با هم یکی هستند
ترقی با بیان اینکه بر همین اساس اکنون در استان خراسان، شورای وحدت و ائتلاف تقریبا یکی هستند و در یک جا تصمیمگیری و لیست بسته میشود و تفاوتی با یکدیگر نداریم؛ افزود: امیدواریم در تهران نیز این انسجام پدید بیاید و انرژیها متراکم شود تا امکان موفقیت نیروهای انقلابی افزایش پیدا کند.
وی درباره امکان بسته شدن لیست واحد در تهران گفت: امکان بستن لیست واحد درصورت عدم سهم خواهی گروههاوجود دارد، ضمن آنکه نقاط اشتراک در لیست دوطرف میتواند به حداکثر برسد از این رو احتمال اینکه اشتراک ایجاد شود وجود دارد خصوصا که همه بر افزایش مشارکت تکیه میکنند.
عضو شورای ائتلاف نیروهای انقلاب درباره عدم حضور برخیها در یک لیست تصریح کرد: ممکن است افراد برای جذب مشارکت مردم در صحنه باشند اما در یک لیست نباشند و در لیست دیگری قرار گیرند و برخی از تحلیلها حاکی از آن است که این موضوع موجب افزایش و حفظ مشارکت مردم میشود.
تفاوت فرایند لیست درشورای وحدت با ائتلاف
ترقی در تحلیل خود از تفاوت فرایند شورای وحدت و شورای ائتلاف گفت: شورای وحدت طبق میثاقنامهای که از نامزدهای انتخابات مجلس میگیرد، اگر در لیست این شورا قرار نگیرند آنها را مختار میگذارد که یا انصراف بدهند و یا فعالیت انتخاباتیشان را مستقل ادامه دهند و لی در شورای ائتلاف تاکید بر این است که برای خرد نشدن آراءبه نفع لیست انصراف بدهند.
وی، انتخابات مجلس شورای اسلامی را انتخاباتی سرنوشتساز در کشور خواند و اظهار کرد: معتقدیم دشمن توپخانه خود را از ابتدای امسال علیه مشارکت مردم بهکار گرفته و با سیاهنمایی و بزرگ کردن ضعفها و کوچککردن موفقیتها چه در دولت و چه در مجلس سعی دارد مردم را از تاثیرگذار بودن انتخابشان درحل مسائل کشورمایوس کند.
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی خراسان رضوی افزود: بنابراین باید تلاش کنیم که مردم با امیدواری در صحنه انتخاباتی پرشور حضور پیدا کنند و مطمئن باشند که رأی آنها در سرنوشتشان تاثیر دارد و میتواند بسیاری از مشکلات جامعه را در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حل کند.
ترقی با بیان اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی تاکید کردند همه کسانی که تریبون در اختیار دارند و صدایشان به مردم میرسد باید در جهت تبیین و تشریح آثار، برکات، نتایج و نقاط مثبت حضور در انتخابات و مشارکت مردم، اقدام کنند، گفت: باید یک بسیج عمومی نیز از طریق همه دستگاههای رسانهای چه انسانرسانهها و چه رسانههای مختلف، مردم را در جهت نه گفتن به دشمن و آری گفتن به انتخابات جلب کنند و اهمیت این مساله را به اطلاع مردم برسانند تا ما بتوانیم مجلسی قویتر و مقتدرتر از مجلس فعلی را پدید آوریم.
پایان تک صدایی واشنگتن
جهان در حال پوست اندازی/ چین، ترکیه و هند چگونه آمریکا را به چالش کشیدند؟
اقتصادنیوز: ایالات متحده به واسطه مولفه های متعدد دیگر قدرت مسلط و هژمون جهان نیست، در شرایط کنونی بازیگرانی که ناظران از آنها تحت عنوان قدرت های میانی یاد می کنند، با استفاده از فرصت پیش آمده تلاش دارند تا با « نه» گفتن به رویکرد های واشنگتن، چهره ای مستقل تر از خود ترسیم کنند
به گزارش اقتصادنیوز، در سال جدید، چشم انداز ژئوپلیتیکی خاورمیانه با گسترش بریکس دستخوش تغییر و تحول شد. این تحول توجه تازه ای را به پیکربندی مجدد نظم جهانی، ساختار چندقطبی و نقش تأثیرگذار روزافزون قدرت های میانی جلب کرده است. علیرغم تواناییهای محدود بازیگران جنوب جهانی در مقایسه با قدرتهای بزرگ، قدرتهای میانی بهطور استراتژیک از توزیع قدرت جهانی در حال تحول استفاده میکنند تا فرصتهایی را برای خود تضمین کنند.
فرصتی برای رویارویی با آمریکا
با اذعان به اینکه قدرتهای بزرگ برای نفوذ جهانی به اهرم های متفاوت تکیه میکنند، قدرتهای متوسط در بازیهای قدرت شرکت میکنند و بین همکاری و مخالفت برای پیشبرد منافع خود در نوسان هستند. به طور کلی، رقابت شدید بین قدرتهای بزرگ و همکاریهای پراکنده، زمینههای مساعدی را برای قدرتهای میانی فراهم میکند تا نفوذ خود را نشان دهند. این امر باعث بررسی انتقادی پویایی در حال تحول در روابط بینالملل و ضرورت رویکردی ظریف در مواجهه با جهانی چندقطبی فزاینده شده است.پس از جنگ جهانی دوم، جهان به دو قطب قدرت تقسیم شد و قدرتهای میانی را وادار کرد تا یا با ایالات متحده یا اتحاد جماهیر شوروی همسو شوند. سیاست خارجی مستقل واقعی برای قدرت های متوسط تقریباً وجود نداشت. فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی گزینه دیگری را پیش روی قدرت ها گذاشت: همسو شدن با نظم جهانی تحت رهبری ایالات متحده یا دنبال کردن یک مسیر مستقل. با این حال، انتخاب در برابر تنها ابرقدرت جهانی خطر کنار گذاشتن ضمانتهای امنیتی و منافع اقتصادی همراه با همسویی را به همراه داشت. در نتیجه، بسیاری از قدرتهای میانی با نظم تحت رهبری ایالات متحده همسو شدند و فعالانه در سازمانهای بینالمللی شرکت کردند.
با کاهش نفوذ نسبی جهانی ایالات متحده، جهان تک قطبی به تدریج از بین رفت. عواملی مانند افزایش قدرت اقتصادی چین و توانایی این بازیگر در جذب متحدان، بحران مالی جهانی سال 2008، هزینههای قابل توجهی که این بازیگر در طول جنگهای عراق و افغانستان متحمل شد و توانمندسازی کلی قدرتهای میانی به این تغییر پارادایم کمک کردند. کاهش نفوذ آمریکا، چالش هایی را برای این کشور و متحدانش در پیشبرد منافع جمعی در سراسر جهان ایجاد و ائتلافی از قدرت های متوسط را تعریف کرد که تمایل بیشتری به انجام اقدامات جسورانه دارند.در حالی که جهان هنوز درگیر عناصر دوقطبی است، با لحاظ کردن قدرت بلامنازع ایالات متحده در برخی جنبه ها و ظهور چین، این ساختار شروع به شکل گیری متمایز کرده است. ارتباط و اطمینان روزافزون قدرت های میانی نشان دهنده تغییر به سمت چندقطبی است.
حقی که سلبشدنی نیست
در قانون اساسی جمهوری اسلامی بهویژه در بخش اعمال حاکمیت ملی، به نقش موثر ملت در تعیین سرنوشت کشور اشاره مفصلی شده و مردم از این حق و حقوق برخوردارند که با مشارکت خود در پای صندوقهای رای در انتخاب مسئولان نظام چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم موثر باشند.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی در یادداشتی نوشت: انتخابات یکی از ابعاد جمهوریت نظام است و از این رو، همانطور که رهبرمعظم انقلاب بارها این موضوع را مورد تاکید قرار دادند، حضور مردم در صحنه انتخابات علاوهبر تکلیف، حق و حقوقی است که همه از آن برخوردارند و میتوانند با مشارکت بالای خود در این رخداد بزرگ سیاسی، نظر خود را برای حفظ وضع موجود یا تغییر، تحول و متعاقب آن بهبود شرایط در کشور ارائه داده و در تعیین سرنوشت خود نقشآفرین باشند.
مشارکت سیاسی و حضور در انتخابات از آنجا که براساس قانون اساسی یک حق شمرده میشود، هیچکس نمیتواند آن را سلب کند و طبیعتا استفاده از این حق یا نادیده گرفتن آن هم آثار و ثمرات اجتماعی و سیاسی متعددی را بهبار میآورد.
اینکه جامعه به این درک و بینش برسد که از این حق بهدرستی استفاده کند از جمله تکالیف و وظایفی است که برعهده پویشگران عرصه جهاد تبیین است که با روشنگریهای خود و تشریح وضعیت کشور در حوزههای داخلی و خارجی، باعث ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در این رخداد بزرگ سیاسی شوند.حسن بزرگ نظام جمهوری اسلامی ایران این است که تاکنون هیچکس نتوانسته است در فرآیند رای و صندوق اثر بگذارد و از اینرو هیچ تقلب تاثیرگذاری در نتیجه آرای مردم رخ نداده است، همین مسأله زمینه را برای اطمینان هرچه بیشتر جامعه نسبت به فرآیند انتخابات در ایران فراهم میکند.
به این نکته هم باید دقت کرد که با توجه به وقوع برخی از رخدادها در کشور و همچنین موفقیتهای جمهوری اسلامی در داخل و خارج از مرزها، دشمن درپی آن است تا با تضعیف بعد مشارکت مردم در عرصه انتخابات، نظام را فاقد مشروعیت جلوه دهد و از این رو از همه ابزار و امکانات خود استفاده میکند تا فضای کشور را در موسم انتخابات سرد و کدر نشان دهد. طبعا در چنین شرایطی بیداری، هوشیاری و بصیرت مردم بیش از هر مقطع دیگری ضرورت پیدا میکند. بهواسطه اهمیت همین موضوع است که رهبر معظم انقلاب بارها در بیاناتشان بر این نکته اشاره کردند که توپخانه دشمن علیه برگزاری انتخابات سالم در کشور فعالیت خود را تشدید کرده است. محورهایی که از سوی رهبر انقلاب مورد تاکید قرار گرفتند، دقیقا خنثیکننده توطئههای دشمن است. معاندان نظام درپی فقدان رقابت درعرصه انتخابات هستند. این درحالی است که آمارها از مراحل پیشثبتنام و ثبتنام داوطلبان حاکی از استقبال نامزدها از این رخداد بزرگ سیاسی بود.
انتهای پیام
حمیدرضا ترقی:
حمیدرضا ترقی در گفتوگو با رویداد۲۴:
اگر رای ندادید، حق اعتراض ندارید/ اصلاح طلبان سه برابر ظرفیت مجلس کاندیدا دارند/ سیستم انتخاباتی ایران بسیار هوشمند و دقیق است
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی میگوید: کسانی که انتخابات را تحریم کردهاند، نشان دادند که قدرت کنش سیاسی ندارند. به آنهایی که مردد برای حضور هستند هم باید بگویم که اکنون جای تردید نیست. به هرحال چه رای دهند یا چه ندهند، انتخابات برگزار میشود و عدهای هم به مجلس میروند، اما فردا روز نمیتوانند انتقاد کنند که چرا چنین تصمیمی گرفته شد! دیگر به عنوان شهروند حق اعتراض ندارد، مگراینکه مشارکت کند.
رویداد۲۴ زینب غبیشاوی: حمیدرضا ترقی فعال سیاسی اصولگرا عضو شورای مرکزی حزب موتلفه درباره انتخابات مجلس دوازدهم با رویداد۲۴ گفتگو کرده است که مهمترین بخشهای سخنان او را در ادامه میتوانید بخوانید:
فضای انتخاباتی را چطور ارزیابی میکنید؟
میزان مشارکت در حال بالا آمدن است. بعد از تایید صلاحیتها حرکتی در میان نامزدها، احزاب و گروهها شروع شده و در یک ماه گذشته نیز براساس نظرسنجیهایی که روزانه صورت میگیرد، شاهد رشد مشارکت و حضور مردم درانتخابات و برطرف شدن برخی از تردیدها در خصوص مشارکتها است. همچنین سخنان رهبری نیز در افزایش نرخ مشارکت تاثیر مثبت گذاشته است و به نظر میرسد اگر این روند به همین شکل ادامه پیدا کند، تا یک ماه آینده به مشارکت بالا و منطقی بسیار خوبی خواهیم رسید.
نظرسنجیها هر روز در حال انجام است. هم احزاب هم دستگاههایی که دراین زمینه امکانات لازم را دارند انجام میدهند. در مجموع مجموعه چندین دستگاه که کارشان نظرسنجی است، میتواند مستند خوبی باشد.
* نظرسنجیهایی که میفرمایید جایی هم منتشر شده است؟
این نظرسنجیها را ندیدم که به صورت عمومی منتشر شود، اما خب وزارت کشور در مصاحبههایشان مطرح میکنند. هرچه دشمن علیه ملت ما اقدام میکند، انسجام ملت و حمایت ملت از نظام و انقلاب افزایش پیدا میکند. همیشه اقدامات دشمن مانند همین حملات تروریستی اثر معکوس داشته است.
* برخی میگویند اتفاقات غمباری مثل حادثه کرمان بر فضای سیاسی هم تاثیر میگذارد. به نظرتان این تاثیر چگونه است؟
اکنون به دلیل حادثه کرمان، فضای اندوه بر مردم حاکم است و نمیتوان گفت تاثیر مثبت و منفی محسوسی در روند انتخابات و میزان مشارکت ندارد. کسانی که عزم جدی برای حضور در انتخابات دارند، این موضوع چیزی از عزمشان کم نمیکند. آنهایی که عزمی ندارند هم کلا رویشان تاثیری ندارد. اما قشری که بیتفاوت هستند یا هنوز تصمیمی برای حضور در انتخابات نگرفتهاند، ممکن است این حمله تروریستی روی آنها تاثیر مثبت داشته باشد و احساس کنند به هر حال دشمنان همه تلاششان را کردهاند تا مردم را از صحنه انتخابات کنار بزنند.
* رد و تایید صلاحیتها چطور؟ چه تاثیری گذاشته است؟
اینکه میگویند ردصلاحیت صورت گرفته و از این حرفها، اصلا چنین چیزی وجود ندارد. هرکسی چنین ادعایی میکند دروغ میگوید. همه جریانهای سیاسی در کشور نامزد دارند و اصلاحطلبان هم سه برابر نیازمجلس تایید شدهاند و در صحنه حضور و فعالیت دارند. اطلاعاتی که از افراد تایید صلاحیت شده داریم، این است که هیچ جریانی نیست که نمایندهای در انتخابات نداشته باشد.
* اصلاح طلبان میگویند چهرههای اصلی آنها تایید نشدهاند.
اینکه گفته میشود افراد دسته اول رد صلاحیت شده باشند، خب ممکن است یک دسته اول مثلا جنایتی کرده باشد یا پرونده قضایی هم داشته باشد و صدتا کار دیگر هم کرده باشد؛ حالا به خاطر انتخابات باید تایید شود؟ حالا یک سلطنتطلب بگوید اگرولیعهدم آمد من نامزد دارم و رای میدهم! این حرف که منطقی نیست. همه جریانها در حد خودشان و چارچوب قانون نامزد دارند. در دوره پنجم بیشترین رد صلاحیت را داشتیم و بیشترین مشارکت را هم داشتیم.
کل تاثیر ردصلاحیتها در میزان مشارکت یک و نیم درصد بیشتر نیست. برخی برای ایجاد تردید در ذهن مردم ادعاهایی را مطرح میکنند. همه کسانی که به دنبال اصلاح وضع موجود هستند، هیچ راهی جز انتخابات برای حل مشکلات ندارند؛ بنابراین اگر کسی فهم لازم را نسبت به راهکارهای حل مسائل کشور داشته باشد، قطعا نسبت به انتخابات احساس وظیفه و مسئولیت میکند. مگر اینکه اصلا کلا در این وادیها نباشد و برایش مسئلهای نباشد که مشکل اقتصادی داریم یا نه. این گروه هم یک اقلیت هستند.
* به نظرتان مشارکت چند درصد خواهد شد؟
با توجه به شرایطی که میبینم، به نظرم میزان مشارکت بالای ۵۵ درصد باشد. کسانی که انتخابات را تحریم کردهاند، نشان دادند که اصلا قدرت کنش سیاسی ندارند. کسی که کنش سیاسی ندارد یعنی سرنوشت خود را به دست دیگران سپرده است و نمیخواهد نقشی در سرنوشتش داشته باشد.
به آنهایی که مردد برای حضور هستند هم باید بگویم که اکنون جای تردید نیست. به هرحال چه رای دهند یا چه ندهند، انتخابات برگزار میشود و عدهای هم به مجلس میروند، اما فردا روز نمیتوانند انتقاد کنند که چرا چنین تصمیمی گرفته شد! دیگر به عنوان شهروند حق اعتراض ندارد، مگراینکه مشارکت کند.
کسی غیر از آنکه مردم رای میدهند از صندوق بیرون نمیآید. تا الان کسی در نظام جمهوری اسلامی نتوانسته چنین موضوعی را اثبات کند که از صندوق چیزی بیرون میآید که مردم به آن رای ندادهاند. سیستم انتخاباتی ایران به لحاظ هوشمندی و دقت، بسیار دقیق و درست است.
ائتلاف با شرط شاخصمحوری
حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی در گفتوگو با «صبح نو» اظهارکرد: «تعداد احزابی که عضو ائتلاف هستند، در شورای مرکزی افزایش پیدا کرده و به ۱۳ حزب رسیده ا حزبست. از طرف دیگر برنامه کوتاهمدت شورای مرکزی فقط مربوط به انتخابات است؛ اما در درازمدت، شناسایی، جذب، آموزش و سازماندهی نیروهای انقلاب در سطح کشور را انجام داده است.» وی با بیان اینکه تلاش شورای ائتلاف این است که به یکسری کارهای زیربنایی و اساسی در جریان جبهه انقلاب بپردازد، ادامه داد: «یکی از این کارها کادرسازی برای آینده انقلاب از نسل جوان است و انتقال تجربه گذشتگان به نسل جوان با شناسایی نیروهای انقلاب در سطح کشور صورت میگیرد تا یک بانک اطلاعاتی از نیروهای انقلاب برای همه تغییر و تحولات و دست به دست شدن قدرت آماده شود.» قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی گفت: «بهطور طبیعی این شورا راه را برای حضور دیگر جریانهای انقلاب تنگ نمیکند و درصدد منحصر کردن راه نیروهای انقلاب هم در خودش نیست، ولی طبیعتا اختلاف سلایق وجود دارد. بعضا گروهها منافع و مصالح خودشان را مدنظر دارند.»
یک لیست حداکثری؟
ترقی خاطرنشان کرد: «در این نوع ائتلافها خصوصا در مسأله مجلس، کارکرد طبیعی احزاب این است که در انتخابات حضور جدی داشته باشند. بنابراین من فکر میکنم وحدت و ائتلاف در انتخابات معنا و مفهوم خاصی پیدا میکند که باید به سمت مثلا داشتن یک لیست حداکثری برود.»
وی افزود: «کسانی که به مردم نامزدهایی را معرفی میکنند، نباید نسبت به عملکرد کسانی که معرفی کردهاند و مردم به آنها رأی دادند، بیتفاوت باشند. باید بر عملکرد آنها نظارت داشته و مراقب رفتار و اعمال آنها در طول مسئولیت نمایندگیشان باشند.» قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی یادآور شد: «یک تشکیلات باید مستمر و فعال باشد تا بتواند هم رصد را به عهده بگیرد و هم حرکت نامزدهای مورد تأیید مردم را در نظر داشته باشد و اگر خطایی رخ داد و اشکالی در روند کار پیش آمد، آن را مورد دقت و بررسی قرار بدهد.»
لزوم نظارت بر اشخاص
ترقی با اشاره به اینکه هنوز احزاب به آن حد نرسیدهاند که نامزدی که معرفی میکنند و از سرمایه اجتماعی آن حزب استفاده میکند، پاسخگوی مطالبات هم باشد، اضافه کرد: «احزاب مکانیزمهایی را برای این کار پیشبینی کردهاند. مجلس هم ساختاری را در این راستا تشکیل داده و فراکسیونی بهطور جدی عملکرد نمایندهها را رصد میکند و برای آنها کارنامه تهیه میشود.» وی در مورد گمانهزنیها در خصوص احتمال ائتلاف با جبهه پایداری گفت: «از لحاظ آرایش سیاسی ظرفیتهایی در جامعه وجود دارند که اگر این ظرفیتها بتوانند با هم به تفاهم برسند، خصوصا در جبهه انقلاب، احتمال موفقیت در مدیریت آینده مجلس را بالا میبرد.»
ائتلاف با شرط شایستهسالاری و شاخصمحوری
قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی گفت: «موضوع تعامل ظرفیتها باید در محفل نخبگانی مورد بررسی و تعامل قرار بگیرد تا بتوان به تفاهم رسید. اصل بر این است که ما شایستهسالاری و شاخصمحوری را ملاک قرار دهیم.» ترقی افزود: «اگر جریانها در شاخصها به جمعبندی و تفاهم برسند، امکان وحدت بسیار زیاد است و معمولا احزاب در کنار شاخصمحوری به منافع جناحیشان هم توجه دارند و گاهی اوقات ممکن است آنها بهخاطر منافع جناحیشان، حتی از شاخصها عبور کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز سالگرد اجرایی شدن برجام بود.
وقتی ترامپ گفت اگر رییس جمهور بشم از برجام خارج میشم، جواد ظریف با اعتماد به نفس به ما اطمینان داد که نمیتواند.
طبق گفته وزیر خارجه سابق، خروج امریکا از برجام، هزار میلیارد دلار به مردم ایران خسارت زده که سهم هر ایرانی میشه ۱۲،۵۰۰ دلار و با دلار ۵۰ تومن، سهم هر نفر میشه حدود ۶۲۵ میلیون تومن.
سهم خسارت یک خانواده کارگری با همسر و ۲ فرزند که ماهی ۸ میلیون تومن درآمد دارن، میشه دو میلیارد و پانصد میلیون تومن.
در واقع، همین چند ثانیه از صحبتهای اشتباه جواد ظریف، به هر خانوار از دهک پایین جامعه، معادل ۲۶ سال از درآمدش رو ضرر زده.
⭕امیر عبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان: حمله ای که ما علیه پایگاه موساد در کردستان و جیش العدل در پاکستان انجام دادیم ربطی به وضعیت غزه ندارد؛ به عنوان بخشی از واکنش خود، اعضای موساد اسرائیل را در اربیل عراق بمباران کردیم؛ تروریست های مورد هدف قرار گرفته در پاکستان با اسرائیل مرتبط هستند
🔹️ما با عراق یک توافقنامه امنیتی داریم که بغداد و اربیل را ملزم به حفاظت از مرزها می کند.
🔸شاهد گسترش درگیری در خاورمیانه هستیم
🔹️آنچه اکنون در حال رخ دادن است نتیجه اتفاقات 7 اکتبر نیست و موضوع به بیش از 70 سال قبل بر میگردد.
🔸آمریکا با حمایت از اسرائیل و ضربه زدن به انصارالله یمن مرتکب دو اشتباه استراتژیک شد؛ امنیت دریای سرخ با آنچه در غزه اتفاق میافتد مرتبط است و اگر آنچه در غزه اتفاق میافتد متوقف نشود، همه ما ضرر خواهیم کرد؛ همه ما مشتاق امنیت دریایی و امنیت تجاری هستیم و یمنی ها از فلسطینی ها دفاع می کنند.
🔹️اسرائیل در حال جنگ نسل کشی علیه غزه است؛ ما حماس را یک سازمان تروریستی نمی دانیم، بلکه حماس جنبشی آزادیبخش علیه اشغالگری اسرائیل است.
🔸دبیرکل حزب الله به من اطمینان داد که اگر جنگ غزه متوقف شود، حملات این حزب به اسرائیل متوقف خواهد شد.
#پوشش_زنده
سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان؛
🔹بعد از ۱۰۰ روز نبرد، ارتش اسرائیل از ورود به مرحله سوم عملیات میگوید و اطلاعات ما میگوید که اسرائیل از اکثر مناطق مختلف غزه خارج شده است. آنها حالا به خان یونس رفتهاند...
🔹نتوانستید هیچ پیروزیای کسب کنید و نتوانستید مقاومت را شکست دهید و حتی نتوانستید یک اسیر را زنده بدست آورید!
🔰 کانال تخصصی یمن و کشورهای خلیج همیشه فارس
ضربه به تیم تروریستی «جیشالظلم» در راسک
بر اساس اعلام قرارگاه قدس:
🔺در پی رصد و اشراف اطلاعاتی رزمندگان قرارگاه قدس در منطقه جنوب شرق، تیمی مجهز از عناصر گروهک تروریستی «جیش الظلم» در منطقه عمومی راسک روستای «کستک» محدوده سد پیشین، طی عملیاتی شناسایی و مورد حمله نیروهای مرزبانی قرار گرفت.
🔺یکی از تروریستها به هلاکت رسیده و سایر اعضای تیم متواری شدند که بلافاصله توسط نیروهای سپاه و مرزبانی تحت تعقیب و محاصره قرار گرفتند و اقدام برای انهدام کامل این تیم در حال انجام است.
🔺در این عملیات مقادیر بسیار زیادی سلاح، مهمات، مواد منفجره و تجهیزات ساخت بمب از تیم مذکور کشف و نقشه آنان برای اقدامات خرابکارانه تروریستی با حجم بالا در منطقه خنثی شد.
➥ @sepah_paasdaran
حمیدرضا ترقی در در جمع انجمن اسلامی مهندسین و فرهنگیان مشهد:
تشکلهایی که به کادرسازی از جوانان و سازماندهی قوی و ریشه دارنیروها و تدوین راه حل برای مشکلات کشور و پیگیری مطالبات بحق مردم توجه نکنند
در سپهر سیاسی کشور محو میشوند .
قائم مقام دبیرکل حزب موتلفه اسلامی
برخوردهای سلیقه ای با احزاب در دولتها را موجب تقویت فردگرایی و کم رنگ شدن فرهنگ کارجمعی و گروهی سیاسی در کشور ومتولی نداشتن پیگیری مطالبات مردم،وزمین ماندن اصل نظارت همگانی در قانون اساسی دانست .
رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی استان خراسان رضوی افزود:
اگر بجای شایسته سالاری در انتخابات
دنبال سهم خواهی باشیم هیچگاه به مجلس قوی و کارآمد برای تحول و حل مشکلات کشور دست پیدا نمیکنیم .
عضو جدید شورای مرکزی شانا،افزود
در خراسان رضوی باید از میان ۴۵۰داوطلبی که در شانا ثبت نام کرده اند
براساس شاخص محوری و کارنامه عملکرد ۱۸نفر را برگزینیم .
وی بااشاره به هیئت نظارت تشکیل شده در شورای ائتلاف برای نظارت برعملکرد منتخبین افزود این مطالبه مردم برای اولین بار در کشور عملی شده،و نمایندگانیکه عملکر د مثبتی نداشته اند دیگر مورد حمایت قرار نخواهند گرفت .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کارشناس شبکه صهیونیستی اینترنشنال: حوثیهای یمن، آقای خامنهای را امام خود میدانند.
🔺اذعان مجری و تحلیلگران تلویزیون فارسی زبان رژیم صهیونیستی به قدرت حوثیهای یمن و محور مقاومت و تغییر معادلات منطقه توسط آنها!
حوثیها اکنون عزیز مردم خود شدند و این عزتی است که قبلا نداشتند.
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
🔴 گرانت شاپس، وزیر جنگ انگلیس گفت که کشورهای غربی باید برای درگیری های بیشتر شامل چین، فدراسیون روسیه، کره شمالی و ایران در 5 سال آینده آماده باشند.
شاپس گفت: «دوران سود صلح به پایان رسیده است.
ما خود را در طلوع عصر جدیدی می یابیم. . . حرکت از دنیای پس از جنگ به دنیای قبل از جنگ. دشمنان قدیمی در حال احیا شدن هستند. دشمنان جدید در حال شکل گیری هستند. . . پایههای نظم جهانی در حال متزلزل شدن است.»
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #امام_زمان
🆔 @sedaiemelat
.
🔴صدها دروغ ثابت شده:👇
1⃣شاه رفت گفت: میرم استراحت کنم دوباره بر میگردم، دروغ گفت و برنگشت،
2⃣ بختیار گفت: میرم چندماه دیگه برمیگردم، دروغ گفت، برنگشت
3⃣، بنی صدر رفت گفت: ۶ ماه نشده برمیگردم، دروغ گفت، برنگشت
4⃣منافقین رفتند که چندماهه برگردند دروغ گفتند، برنگشتند.
5⃣ صدام گفت: چند روزه تهران رو فتح میکنم، دروغ گفت، نتوانست.
6⃣طالبان گفت: ایران رو هم میگیرم، دروغ گفت،
7⃣منافقین در مرصاد با کمک صدام گفتند: ۳ روزه تهرانیم، دروغ گفتند،
8⃣داعش گفت: تمام حرمها رو ویران و ایران رو هم میگیرم، دروغ گفت.
9⃣ اغتشاشگرا چندین بار گفتند: کار نظام در مهر و آبان و بهمن و عید و ... تمومه، دیگه اثری از انقلاب و جمهوری اسلامی نیست! همه دروغ بود،
🔟۴۴ سال با تکیه بر امریکا و اروپا و عرب مرتجع منطقه دروغ اندر دروغ بود.
1⃣1⃣ اسرائیل صدبار گفت: به ایران حمله میکنم، همه دروغ بود.
2⃣1⃣آمریکا صدبار گفت: حمله نظامی روی میزه! همه دروغ بود تا بلکه سد مستحکم وحدت ملت ایران را بشکنند، نتوانستند
🔴ببینید افراد ساده لوح چطور اینهمه دروغ ها را ۴۴ سال باور میکنند اما ۴۴ سال صداقت جمهوری اسلامی را باور نمیکنند که میگه:👇
1⃣آمریکا و دشمنان هیچ غلطی نمیتونند بکنند و نکردند.
2⃣ صد بار ما گفتیم:
🔹موشک و پهباد و ناو و تانک و هواپیما و کشتی و ... میسازیم، همش گفتند فتوشاپ هست و دروغه!!!
🔹بعدش در رسانه های جهان اعلام و التماس کردند که همین سلاح ها را به روسیه علیه اوکراین ندید!!!!!
❇️حالا متوجه شدید؛
🔻کیا دروغ میگند؟
🔻و کیا راست میگند؟؟
✅لطفا واسه همه بفرستید تا یک نفر هم که شده غفلت نکنه و فریب نخوره!!!
🔻پیامبر صلوات الله علیه: صداقت رمز پیروزی و نجات است
🔻قرآن: ان المنافقین لکاذبون.
منافقین دروغگو هستند
🚨فوری
🔴الله اکبر
✊🏻 حمله موشکی به آذربایجان با ارسال نامه محرمانه مبنی بر پشیمانی؛ منتفی شد.
🔺️دو روز قبل وزارت خارجه آذربایجان با ارسال نامه ای فوری توسط سفیر خود در تهران مراتب نگرانی کشورش مبنی بر هدف قراردادن مناطقی که تحت پوشش رژیم صهیونیستی است را به وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد.
فرستاده جمهوری آذربایجان همچنین بر اهمیت روابط با ایران و جلوگیری از اقدام بیگانگان از خاک این کشور بر علیه ایران؛ تاکید کرده و بالحنی عاری از التماس و نگرانی در متن نامه ارسالی الهام علی اف از حمله پیش بینی نشده موشکی ایران بر پایگاه های رژیم صهیونیستی (موساد) در سوریه؛ عراق و پاکستان ابراز نگرانی کرده است.
متعاقبا ایران نیز در پاسخ به این نامه محرمانه با اعلام اینکه در دکترین دفاعی خود جایی برای تعارف با دشمنان نمی گذارد اعلام کرده؛ هیچگاه موجبات از بین رفتن ثبات و تعاملات خارجی با همسایگان را مقدم نداسته و بر اخراج وابستگان رژیم صهیونیستی از نزدیکی با مرزهای ایران تاکید دارد.
⛔️جزییات تکمیلی به زودی اعلام میگردد
❌️ وزیر دفاع سابق پاکستان: ایران همواره از ما در شرایط دشوار پشتیبانی کرده است
🔻خواجه محمد آصف: تروریسم قطعا یک چالش جدی برای دو کشور است و ما باید در کنار هم این بحران را حل کنیم. پاکستان همواره از روابط برادرانه و تاریخی با جمهوری اسلامی ایران برخوردار بوده و ما باید مراقب اهمیت این روابط باشیم و اجازه تخریب آن را ندهیم.
🔻ایران در دشوارترین شرایط همواره حامی پاکستان بوده و به ما کمک کرده است و در تاریخ نیز ثبت است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جزئیات انفجار در سراوان/ حمله ۳ پهپاد به یکی از روستاهای مرزی
🔹معاون استاندار سیستان و بلوچستان:ساعت ۴ صبح ۳ پهپاد به یکی روستاهای مرزی ایران در سراوان حمله کردهاند. در این حمله ۴ منزل تخریب شده و ۱۰ نفر کشته شدهاند که همگی پاکستانی هستند.
🔹در حال بررسی هستیم که چگونه این افراد در این روستا ساکن شدهاند.
🔴 نیویورک تایمز: ایران استراتژی دفاعی خودش را به حالت تهاجمی تغیر داده است
ــــــــــــــــــ
🔴 چند نکته درباره حمله موشکی ایران به جیش العدل
1️⃣ پاکستان از بدو انقلاب اسلامی، دوست واقعی ایران بوده و افکار عمومی این کشور نیز به آیت الله خامنه ای علاقه بسیار دارند و بر اساس آمارها محبوبیت رهبرجمهوری اسلامی در این کشور از تمام همسایگان ایران بالاتر است.
🔸️پاکستان در دوران جنگ تحمیلی صدام علیه جمهوری اسلامی، مخفیانه بسیاری از قطعات هواپیماهای جنگنده را برای ایران فراهم می ساخت و برنامه اتمی تهران نیز با کمک علمی عبدالقدیر خان دانشمند پاکستانی شروع به کار کرد.
2️⃣ پاکستان از قومیت های مختلفی تشکیل شده که همین امر باعث بروز اختلافات زیاد در آن است و به علت جمعیت بالا و درآمد نسبتا پایین، کشورهای متمول عربی از طریق کمک های مالی به ارتش این کشور (که رکن اصلی قدرت در این کشور است) سعی بر نفوذ در آن دارند.
3️⃣ اشتباه بسیاری در ایران اینست که گمان می کنند همه پاکستانی ها وهابی و دشمن ایران هستند در حالی که علاوه بر جمعیت دهها میلیونی شیعیان، اکثریت اهل تسنن این کشور هم طرفدار جمهوری اسلامی هستند.
4️⃣ بعد از آزمایش اتمی پاکستان یکی از کشورهایی که از این اقدام ابراز خشنودی کرد ، دولت ایران بود و علی اکبر ولایتی نیز در این مورد صریحا اظهار رضایت نمود.
یعنی جمهوری اسلامی نه تنها بمب اتمی پاکستان را برای خود یک تهدید تصور نکرد ، بلکه از آزمایش آن به نوعی خوشحال نیز شد و این سلاح را متعلق به جهان اسلام دانست.
5️⃣ در مورد تروریست های وهابی که بعضا اصالتی ایرانی دارند و در برخی از حوزه های علمیه پاکستان ، تفکرات سلفی به ذهن آنها تزریق شده نیز ذکر این نکته ضروری می نماید که پول های عربستان سعودی و امارات در ایجاد و استمرار حیات این مدارس تاثیر جدی داشته و به همین دلیل تفکر تکفیری در این کشور رشد کرده است.
6️⃣ ایران پس از تذکرات متعدد به دولت پاکستان در سالهای اخیر و اطمینان از عدم توانایی حاکمیت این کشور در برقراری امنیت مناطق مرزی، مبادرت به شلیک موشک به مقرهای جیش العدل نمود و این جنبش نیز در بیانیه ای رسما به آن اعتراف کرد.
7️⃣ در خصوص این حمله بهترین موضع را امیرعبدالهیان وزیر امور خارجه گرفت و اظهار داشت : هیچ پاکستانی هدف حمله نبوده و چند تروریست تبعه ایران در چند مقر مورد اصابت واقع شده اند .
8️⃣ به نظر می رسد لازم است موضع رسانه های ایرانی نیز به گونه ای باشد که حساسیت پاکستان برانگیخته نشود زیرا جریاناتی در این کشور حضور دارند که مخالف روابط نزدیک تهران-اسلام آباد هستند و چنین رویکرد رسانه ای خواست دشمنان روابط دوکشور ارزیابی می شود.
🔸️همچنین باید در تحلیل ها میان برخی جناح ها در سرویس اطلاعاتی و دولتمردان و پارلمان این کشور تفکیک قائل شد و یادمان نرود پارلمان پاکستان مجوز دخالت ارتش این کشور (به خاطر احترام به سیاست های ایران) در جنگ علیه انصارالله یمن را صادر نکرد و موجبات عصبانیت شدید سعودی ها را فراهم آورد.
9️⃣ در پایان باید گفت تخریب روابط تهران-اسلام آباد برخلاف منافع ملی دوکشور است و شلیک موشک به مقر تروریست ها، پس از انجام دهها عملیات تروریستی در دهه های اخیر و کشتن صدهها ایرانی بی گناه صورت گرفت و چاره ای دیگری برای تهران جز دخالت مستقیم باقی نمانده است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب میمردید ای گزارش را همان لحظه انهدام مقر این تروریستها منتشر میکردید؟! در حمله موشکی و پهپادی ایران به پایگاه اصلی این تروریستهای تکفیری در مجموع ۹۵ نفر به هلاکت رسیدند که تمام مسوولان و مربیهای آموزشی این گروهک هم آنجا بودند. ایران در دو نوبت با چند فروند موشک و پهپاد درست مقر تروریستها را هدف قرار داد که خود طرف پاکستانی هم ناچار به اعتراف به آن شد.
اما ارتش اتمی پاکستان به خاطر اینکه هندیها داشتند مسخرهاش میکردند و از طرف دیگر از اینکه ایران این قدر دقیق و حرفهای و با اشراف کامل مقر تروریستهای تحت پوشش آنها را زده (ملاحظه کردید که وزارت خارجه پاکستان برای سلب مسوولیت از گندی که زده بودند گفت بر این منطقه اشراف نداشته است!!!) آمد و چند خانواده گرسنه و آواره را کشت... پیش از این نوشته بودم که ایران باید تمام ویدیوهایی که در آن از طرف پاکستانی میخواهد تا به فعالیت این گروهکها پایان دهند را برای مردم منتشر کند تا همه چیز دست همه بیاید.
@syriankhabar
♦️واکنش ایران به بیانیه ضد ایرانی اتحادیه عرب
کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه:
🔹اقدام ایران بر مبنای حق مشروع در مقابله با عناصر تروریستی و وابسته به رژیم صهیونیستی در اربیل عراق صورت گرفت.
🔹ایران در برخورد بازدارنده با منابع تهدید کننده امنیت ملی و نیز دفاع از امنیت شهروندان خود و تنبیه جنایتکاران تردید نخواهد کرد.
🔹از دولت عراق انتظار میرود به توافقنامه امنیتی که بین دو کشور در سال گذشته امضا گردیده متعهد باشد و مفاد آن را به صورت کامل اجرا نماید.
✅#اخبارفوری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از اشراف اطلاعاتی و پهپادی نیروی زمینی سپاه بر تروریستهای جیشالظلم در پاکستان
#اخبار_فوری
💠 مطالبهگری کنید و از مسئولان بخواهید که کار جدّی بکنند؛
🔹یکی از کارهایی که شماها میتوانید بکنید این است؛ شما برحذر بدارید مسئولان را از کارهای نمایشی؛ از آنها بخواهید کارهای جدّی و واقعی انجام بدهند..
🔸بعضی نگویند «خب حالا که مثلاً تشکیلات مدیریّتی دولت تشکیلات انقلابی است ــ مجلس انقلابی، دولت انقلابی و مانند اینها ــ دیگر مثلاً نقش ما چیست؟»
نخیر، اتّفاقاً میتوان گفت نقششان گاهی اوقات بیشتر است، برای خاطر اینکه امکان حضورشان، امکان فعّالیّتشان، امروز بیشتر است.
بیانات در دیدار دانشجویان
۱۴۰۱/
🔺پس از آفریقای جنوبی، مکزیک و شیلی نیز اعلام کردند پرونده اقدامات اسرائیل در اراضی اشغالی فلسطین را برای رسیدگی به اتهام «جنایتهای جنگی» به دیوان کیفری بینالمللی ارجاع دادهاند...
▪️زنجیره ای شدن روند حقوقی بسیار ارزشمند است؛ بازتاب این اقدامات خود گفتمان جهانی محاکمه تولید می کند...
✍ عبدالله گنجی
🔴به کمپین فصل بیداری بپیوندید👇