عضو هیات امنای کمیته امداد:
ضرورت ارتقای نظام تامین اجتماعی در راستای فقرزدایی در کشور
عضو هیات امنای کمیته امداد بر ضرورت ارتقای نظام تامین اجتماعی در راستای فقرزدایی در کشور تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، حمیدرضا ترقی در همایش سراسری مدیران کمیته امداد که در شهر مقدس قم در حال برگزاری است، با تسلیت ایام شهادت امام حسین(ع) یاد پیشکسوتان کمیته امداد را گرامی داشت.
وی با اشاره به توصیه پیامبر اکرم(ص) درپایان عمرشان به امت گفت : اذکرالله الوالی من بعدی علی امتی ،....ولم یفقرهم فیکفرهم ،آن کس که بعد از من بر امتم حکمرانی می کند باید ،بر تمام مسلمین مهر بورزد،بزرگسالانشان را تکریم کند ،برناتوانان رحمت نموده و عالمان را بزرگ داشته وبدانها ضررنرساند و مردم را دچار فقر نکند که موجب کفر انها بخدا خواهد شد .
این توصیه نشان میدهد که عامل پدید آمدن فقر در جامعه نوع حکمرانی و شیوه تحقق عدالت در جامعه است.
عضو هیات امنای کمیته امداد با اشاره به بخشی از خطبه طالوتیه امام علی ع در نهج البلاغه اظهار کرد: امیر مومنان در این خطبه میفرماید : اگر حکومت اسلامی رآستین بر سرکار باشد احکام نورانی اسلام همه شما را روشن و سامان داده و در جامعه اسلامی فقیر و نیازمندی نمی ماند و به احدی ظلم نمی شود . امیرالمومنین(ع) به دنبال سامان دادن چنین حکومتی بودند و در دوران کوتاه حکومت خود اقداماتی کردند که در توصیف وضع اقتصاد ی مردم فرمودند : ما اصبح بالکوفه احدا الا ناعما ،ان اوناهم منزله لیأکل البرو یجلس فی اظل و یشرب من ماءالفرات،یعنی امروز در کوفه
همه در رفاه زندگی میکنند ،پائین ترین افراد نان گندم می خورند،خانه دارند ،وآب اشامیدنی سالم دارند .
ترقی ادامه داد: کمیته امداد براساس،دستور پیامیر اکرم ص و سیره اهل بیت(ع) توسط حضرت امام(ره) پایهگذاری شده است،و ماموریت ان از شناسایی و رسیدگی به محرومان شروع شده و اینک روی توانمند سازی انهامتمرکز شده است ،
شاید هیچ نهادی درکشور به اندازه کمیته امداددارای مبانی نظری غنی در اسلام نباشد ،بیش از ۱۰۰۰ آیه و روایت از اهل بیت درخصوص حمایت از محرومین و احسان و نیکوکاری وجود دارد که مسئولیت مارا سنگین میکند .
امروز علاوه بر امام و رهبری که دغدغه فقر و محرومیت مردم را داشته اند ،مسئولین و سایر نهادهای زیر نظر رهبری نیز به کمک امداد شتافته اند .ولی چرا هنوز فقر برطرف نشده ؟
به اعتقاد م اگر این مبانی نظری و فکری در جامعه عملیاتی شود، در فرصت کوتاهی جامعه بدون فقر قابل تحقق است.
تعبیر امیر مومنین از وضع زندگی محرومین در کوفه طی ،۳۵سال عمرحکومت اسلامی از زمان پیامبر و خلفای بعد از ایشان پدید امده اگر چه حیف و میل بیت المال و ثروت اندوزی بعضی کارگزاران در دوران خلیفه سوم حاکی از فساد اقتصادی بود ولی در حکومت کوتاه حضرت علی ع به سرعت جامعه بسوی عدالت پیش رفته است .
وی تاکید کرد:
وقتی فقر از جامعه ما رخت برمی بنددکه اقتصاد عدالتمحور برکشور حاکم باشد. اگر اقتصاد نئولیبرالی واقتصاد بازار آزاد حاکم شد مثل چند دهه گذشته قطعا شاهد افزایش فقر خواهیم بود .
وقتی فقر از بین می رود که اهل ایمان و اغنیا وظیفه خود را در مقابل فقرا انجام دهند.
وقتی فقر درجامعه ازبین میرود که سیاستهای اقتصادی فقرزا نباشد و برنامه تولید فقر نکند.
وقتی فقر درجامعه کاهش می یابد که فرهنگ
قرضالحسنه در جامعه گسترش یابد، و مانع شکلگیری فقر شود.
وقتی درجامعه فقر کاهش می یابد که عوامل فقرزا مثل ،طلاق،اعتیاد،فوت سرپرست ،بیماری سخت علاج،از کارافتادگی ،بیکاری،با نظام جامع تامین اجتماعی ،موجب فقر نشود .
وقتی فقر در جامعه ازبین میرود که زندگی اتیه فرزندان با نظام تامین اجتماعی تامین گردد.
این عضو هیئت امنای کمیته امداد،با اشاره به تحولات ساختاری و هوشمند سازی فعالیتهاو کیفیت خدمات کمیته امداد درجهت توانمند سازی مددجویان افزود ،امروز وضع دهک های ۳به بالا که زیر پوشش ما نیستند بهتر از وضع زیر پوشش های ما نیست و فقر نسبی را باید چاره اندیشی کرد .
وی ضمن تشکر از دولت ایه الله رئیسی که هم یارانه و هم مستمری محرومین را چند برابرکرد
و واقعا سید محرومان بود باید برای حل مشکل فقر در جامعه گامهای سریع و موثر برداشت ،زیرا تاخیر در رفع فقر موجب عدم تاب اوری و یاس انها از تحقق عدالت خواهد شد.
این باسابقه ترین عضو نهاد کمیته امدادچند پیشنهاد را برای تسریع در رفع فقر از جامعه مطرح کرد :
۱-باید مکانیزم خدشه ناپذیری برای تزکیه اموال ثروتمندان و اغنیا و پرداخت سهم فقراپدید اید
۲-باید در کنار هربنگاه تولید ثروت ،دفتر تعیین سهم فقرا و اخذ ان ایجاد شود .
۳-باید سیاستهای ابلاغی نظام تامین اجتماعی قانون مند و اجرا شود .
۴-باید تمام تصمیمات و مصوبات اقتصادی از نظر فقر زا بودن یا فقر زدا بودن رصد شده و به موقع با تصمیمات فقر زا مقابله شود
۵-برای پیشگیری از فقر
باید قرض الحسنه اسلامی تقویت و توسعه یابد .
وی در پایان ضمن تقدیر از تلاشهای خستگی ناپذیر ریاست کمیته امداد ، تاکید کرد ما در این نهاد مقدس از جانب رهبری به ایتام و خانواده های بی سرپرست و نیازمند رسیدگی میکنیم لذا موظفیم در ذهن رهبری اطمینان پدید اوریم که در اثر رسیدگی و مراقبت ما کسی سر بی شام نمی گذارد .
ما موظفیم به تحقق عدالت در جامعه کمک کنیم و برای ان برنامه داشته باشیم .
♦️کاهش شدید بدهی ایران در دولت شهید رئیسی
🔸اصلاحاتنیوز گزارشی منتشر و ادعا کرده دولت پزشکیان حداقل طی چهار سال آینده باید ۸۷۳هزارمیلیارد تومان بدهی بازمانده از دولت کنونی را تسویه کند.
🔸بنده توضیحی نمیدهم فقط نمودار صندوق بینالمللی پول را میگذارم تا بدانید سه سال پیش غربگراها چه بدهیای تحویل دولت رئیسی دادند و ایشان چه تحویل آنان داد!
✍ سیدمحمدحسین راجی
🔵به کمپين #صدای_مردم بپيونديد👇
http://eitaa.com/joinchat/2427125773C9e377925d3
🔴این آمریکا بود که با ترور حاج قاسم تصمیم گرفت نزاعها را تشدید کند
▪️مسعود پزشکیان در بخشی از مقالهای که در روزنامه تهران تایمز منتشر شده، نوشت: آمریکا باید به این درک رسیده باشد که ایران هرگز به زورگویی پاسخ نداده و نخواهد داد. ما در سال ۲۰۱۵ با حسننیت وارد برجام شدیم و به تمام تعهداتمان بهطور کامل عمل کردیم.
▪️ ایالات متحده عامدانه تصمیم گرفت که با راهاندازی جنگ اقتصادی علیه ایران، و همچنین با مبادرت به تروریسم دولتی از طریق ترور سردار قاسم سلیمانی - قهرمان نامی جهانی مبارزه با تروریسم که به خاطر موفقیتهایش در نجات مردم منطقه از داعش و گروههای وحشی مشابه شناخته میشود – نزاعها را تشدید نماید.
▪️ امروز جهان شاهد تبعات زیانبار این تصمیم است. تصمیمگیران در واشنگتن باید دریابند که سیاستی که مبنای آن قرار دادن کشورهای منطقه در مقابل یکدیگر باشد، نه در گذشته موفق بوده و نه در آینده موفق خواهد شد.
▪️مردم ایران به من یک مأموریت قوی دادهاند تا با جدیت پیگیر تعامل سازنده در صحنه بینالمللی - در حین پافشاری بر حقوق، عزت و نقش مستحقمان در منطقه و جهان - باشم.
🔴 @fasle_bidari | فصل بیداری
M Shabestari:
.
متن کامل مقاله رئیس جمهور منتخب در حوزه سیاست خارجی، بدین شرح است:
⭕️ پیام من به جهان جدید:
در بحبوحه جنگ و ناآرامیهای منطقه، با برگزاری انتخاباتی رقابتی، مسالمتآمیز و منظم، نظام سیاسی ایران ثبات خود را به نمایش گذاشت و بر ادعاهای برخی از «کارشناسان ایران» در برخی دولتها خط بطلان کشید. ثبات سیاسی و شیوه افتخارآمیز برگزاری انتخابات، نشانگر تدبیر رهبر معظم انقلاب، آیتالله خامنهای، و تعهد مردم ایران به انتقال دموکراتیک قدرت حتی در شرایط دشوار است.
من با برنامهای که بر «إصلاحات»، «تقویت وحدت ملی» و «تعامل سازنده با جهان» تأکید داشت وارد کارزار انتخابات شدم و در نهایت موفق شدم اعتماد هموطنانم را، حتی زنان و مردان جوانی که از وضعیت کلی کشور ناراضی بودند، در پای صندوقهای رأی جلب نمایم.
این اعتماد برای من بسیار ارزشمند است و مصمم هستم با ایجاد اجماع، هم در داخل کشور و هم در سطح بینالمللی، وعدههایی را که در دوران تبلیغات انتخاباتی به مردم کشورم دادهام، محقق سازم.
در آغاز، میخواهم تأکید کنم که دولت من حفظ عزت ملی و شأن بینالمللی ایران در هر شرایط را سرلوحه کار خود قرار خواهد داد. سیاست خارجی ایران بر پایه اصول «عزت، حکمت و مصلحت» استوار است و طراحی و اجرای آن نیز برعهده رئیسجمهور و دولت گذاشته شده است. من قصد دارم تمامی اختیارات اعطا شده به این مقام را به کار بگیرم تا این هدف کلان را پیگیری نمایم.
با این رویکرد، دولت من قصد دارد سیاستی فرصتگرا را پیگیری کند که با ایجاد «تعادل» در روابط با همهٔ کشورها، منطبق با منافع ملی، توسعه اقتصادی و نیازهای صلح و امنیت منطقه و جهان باشد. در این راستا، از تلاشهای صادقانه برای کاهش تنشها استقبال میکنیم و با صداقت به صداقت پاسخ خواهیم داد.
در دولت من، تحکیم روابط با همسایگان در اولویت قرار خواهد داشت. ما پیگیر تشکیل یک «منطقه قوی» خواهیم بود، نه مناسباتی که در آن یک کشور به تنهایی به دنبال استیلا و تسلط بر دیگران باشد. من قویاً اعتقاد دارم که کشورهای همسایه و برادر نباید منابع ارزشمند خود را در جهت رقابتهای فرسایشی، مسابقه تسلیحاتی و محدودسازی بیمورد یکدیگر هدر دهند. به جای آن، هدف ما باید ایجاد محیطی باشد که در آن منابع همگان برای پیشرفت و توسعه منطقه، به نفع همه، اختصاص یابد.
ما به همکاری با ترکیه، عربستان سعودی، عمان، عراق، بحرین، قطر، کویت، امارات متحده عربی و سازمانهای منطقهای به منظورتعمیق روابط اقتصادی، تقویت روابط تجاری، ارتقا سرمایهگذاریهای مشترک، مقابله با چالشهای مشترک و حرکت به سوی ایجاد چارچوب منطقهای برای گفتوگو، اعتمادسازی و توسعه مبادرت خواهیم کرد.
منطقه ما دیربازی است از جنگ، تنشهای فرقهای، تروریسم و افراطگرایی، قاچاق مواد مخدر، کمبود آب، بحران پناهندگان، تخریب محیطزیست و مداخلات خارجی رنج میبرد. حالا وقت آن فرارسیده که با هم به این چالشهای مشترک برای آینده بهتر نسلهای بعدی رسیدگی نمائیم. همکاری برای توسعه و شکوفایی منطقهای اصل راهنمای سیاست خارجی ما خواهد بود.
به عنوان کشورهایی که از منابع فراوان و سنتهای مشترکِ برخاسته از تعالیم صلحآمیز اسلامی برخوردارند، باید متحد شویم و به جای منطق قدرت، به قدرت منطق تکیه کنیم. با بهرهگیری از ظرفیت هنجارسازی خود، میتوانیم از طریق ترویج صلح، ایجاد محیطی آرام برای توسعه پایدار، تقویت گفتوگو و مقابله با اسلامهراسی نقش مهمی در نظم جهانی پسا قطبی ایفا نمائیم. در این راستا، ایران به سهم خود آماده نقشآفرینی خواهد بود.
در سال ۱۹۷۹، پس از انقلاب، نظام نوظهور جمهوری اسلامی ایران روابط خود را با دو رژیم آپارتاید اسرائیل و آفریقای جنوبی، بر أساس موازین حقوق بینالملل و أصول پایهای حقوق بشر، قطع نمود. تا به امروز، اسرائیل همچنان یک رژیم آپارتاید است که «نسلکشی» را نیز به کارنامه تیره خود – که شامال اِشغال، جنایات جنگی، پاکسازی قومی، شهرکسازی، برخورداری از سلاحهای هستهای، ضمیمه غیرقانونی سرزمینهای دیگران و تهاجم به همسایگانش بوده – اضافه کرده است.
ایالات متحده آمریکا نیز باید به این درک رسیده باشد که ایران هرگز به زورگویی پاسخ نداده و نخواهد داد. ما در سال ۲۰۱۵ با حسننیت وارد برجام شدیم و به تمام تعهداتمان بهطور کامل عمل کردیم. اما ایالات متحده – بخاطر نزاعها و انتقامهای مربوط به حوزه سیاست داخلی خود – بهطور غیرقانونی از توافق خارج شد و با تحمیل تحریمهای یکجانبه فراسرزمینی، به مردم ایران – به ویژه در دوران پاندمی کرونا – زیانها، رنجها و آسیبهای بی شمار، و به اقتصاد ما صدها میلیارد دلار خسارت وارد نمود.
ایالات متحده عامدانه تصمیم گرفت که با راهاندازی جنگ اقتصادی علیه ایران، و همچنین با مبادرت به تروریسم دولتی از طریق ترور سردار قاسم سلیمانی – قهرمان نامی جهانی مبارزه با تروریسم که به خاطر موفقیتهایش در نجات مردم منطقه از داعش و گروههای وحشی مشابه شناخته میشود – نزاعها را تشدید نماید. امروز جهان شاهد تبعات زیانبار این تصمیم است.
ایالات متحده آمریکا و متحدان غربیاش، نه تنها یک فرصت تاریخی را برای کاهش و مدیریت تنشها در منطقه و جهان از دست دادند، بلکه به طور جدی معاهده منع گسترش (npt) را تضعیف نمودند چرا که نشان دادند هزینههای پایبندی به اصول عدم اشاعه میتواند از فواید احتمالی آن بیشتر باشد.
به واقع، ایالات متحده و متحدان غربیاش از رژیم عدم گسترش سوءاستفاده کردهاند تا- برخلاف برآوردهای دستگاههای اطلاعاتی خود – بحرانی برساخته در مورد برنامه هستهای صلحآمیز ایران ایجاد نمایند و از آن برای اِعمال فشار مستمر بر مردم ما استفاده کنند. این در حالی که همزمان به حمایت فعالانه و بی دریغ از اسرائیل – یک رژیم آپارتایدی تجاوزگرا که عضو پیمان ان.پی.تی نیست و به گواه همه شواهد دارنده سلاح هستهایست – پرداختند.
میخواهم بار دیگر تأکید کنم که دکترین دفاعی ایران شامل ساخت سلاحهای هستهای نیست و ایالات متحده را فرامیخوانم تا از سوءمحاسبات گذشتهاش درس گرفته و سیاست جدیدی متناسب با آن اتخاذ نماید. تصمیمگیران در واشنگتن باید دریابند که سیاستی که مبنای آن قرار دادن کشورهای منطقه در مقابل یکدیگر باشد، نه در گذشته موفق بوده و نه در آینده موفق خواهد شد. آنها باید حقیقت ایران را بپذیرند و از تشدید تنشهای موجود پرهیز نمایند.
مردم ایران به من یک مأموریت قوی دادهاند تا با جدیت پیگیر تعامل سازنده در صحنه بینالمللی – در حین پافشاری بر حقوق، عزت و نقش مستحقمان در منطقه و جهان – باشم. من از همه کسانی که مایل به پیوستن به این تلاش تاریخی هستند، دعوت به همکاری مینمایم.
🔻وزارت اطلاعات در بیانیه اعلام کرد: واحد ضدّتروریسم این وزارتخانه از اول خرداد تا ۱۵ تیر ۷۹ ضربه به تروریست ها در رویارویی مستقیم با آن ها داشته است
🔹این تروریست ها می خواستند در استان های تهران، البرز، قزوین، خراسان رضوی، فارس، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و بوشهر پس از حادثه پرواز اردیبهشت رئیس جمهرو شهید و همراهانش و همزمان با برگزاری دو دور انتخابات ریاست جمهوری اقدامات تروریستی انجام دهند.در رویارویی ها دهها نفر از عناصر تروریست و پشتیبانان آنها دستگیر، ۵۶۰ قبضه انواع سلاح جنگی، حدود ۴۲ هزار فشنگ جنگی و ۹ بمب آماده کشف و خنثی شده است. در این مجموعه عملیات ها، تعدادی از عناصر تروریست پیش از ورود به کشور و در نوار مرزهای شرقی در کمین گرفتار و به هلاکت رسیدندو برخی بازداشت شدند.
🔹وزارت اطلاعات اعلام کرد در این میان، گروهک های تجزیه طلب مستقر در اقلیم کردستان عراق هم با نیت سوء استفاده از شرایط موجود میخواستند با ارسال یک محموله نظامی نیمه سنگین از طریق مرزهای شمال غرب کشور مرتکب اقداماتی تروریستی شوند اما در کمین گرفتار و پس از درگیری مسلحانه و تبادل آتش، کل محموله به صورت سالم در اختیار نیروهای وزارت اطلاعات قرار گرفت.
🔹 وزارت اطلاعات همچنین ۶ هسته عملیاتی متصلّ به منافقین هم مورد ضربه قرار گرفت و تمامی عناصر فعال در آن هسته ها بازداشت شدند. علاوه بر آن دو خانه ی تیمی و کارگاه های تولید پرتابگرهای دست ساز نیز کشف و ضبط گردید. طبق آنچه وزارت اطلاعات در بیانیه خود آورده از مهم ترین دستاوردهای اخیر این وزارتخانه، دست یابی و انتقال یکی از عناصر اصلی طراح و هادی عملیات تروریستی کرمان به نام «عبدالله کویته» به داخل کشور بود.
🔹اطلاعات دریافتی از این تروریست در کشف بسیاری از توطئه های تکفیری ها، شناسایی دیگر عناصر اصلی و اماکن اختفای آن ها در منطقه، نقش بسزایی ایفا کرده و همچنان مورد بهره برداری است.
🔹 وزارت اطلاعات در پایان بیانه خود از مردم خواست در آستانه عاشورای حسینی با حفظ هوشیاری کامل هرگونه تحرکّات مشکوک بویژه در مجالس و مناسبت های تاسوعا و عاشورا را به ستاد خبری وزارت اطلاعات به شماره ۱۱۳ گزارش فرمایند.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
🔴بانکجهانی: تورم ایران کاهشی میشود
✅با توجه به تولید 3 میلیون و 200 هزار بشکه نفت که دارد انجام میشود
✅بانک جهانی اعلام کرد:
نرخ تورم ایران در سال 1402 بالغ بر 40.7 درصد بوده
✅که پیش بینی میشود؛
این رقم در سال 1403 به 35.3 درصد کاهش یابد. 🇮🇷✌️
روایت دستاوردهای دولت #شهید_رئیسی_عزیز
🦋کانال الله اکبر
@allahoak_bar
1_12391104116.pdf
1.48M
سیاستهای کلی نظام جمهوری اسلامی که رئیس جمهور پزشکیان خودرا موظف به اجرای ان میداند چیست ؟