باشگاه خبرنگاران جوان/ عامل انسداد بزرگراه امام علی (ع) بازداشت شد/ برابر ب ررسی به عمل آمده متهم بازنشسته سفارت ایران در کشور دانمارک است و از بازرسی منزل وی سلاح کمری و مهمات مربوطه، دوربین جاسوسی و مقداری تجهیزات الکترونیکی کشف شد.
@hr_taraghi
✅ به لیست زیر نیم نگاهی بکنید
اینها مراکزیست که مورد تخریب و آتش زدن قرار گرفته، آنوقت برایتان روشن می شودکه اغتشاش گران از مردم نیستند، واصلا اعتراض کننده نبوده اند.🔻
🔹 بانک
🔹اتوبوس
🔹 کتابخانه
🔹پمپ بنزین
🔹 منازل مردم
🔹مسجد و مصلی
🔹ماشین اورژانس
🔹حوزه های علمیه
🔹آزمایشگاه پزشکی
🔹ماشین آتش نشانی
🔹فروشگاه های زنجیره ای
@hr_taraghi
🔺️تأکید سازمان ملل بر حاکمیت سوریه بر جولان اشغالی، شکست دیگری بر ا
مجمع عمومی سازمان ملل متحد بار دیگر از رژیم صهیونیستی خواست که به اشغال جولان سوریه پایان دهد.
این مجمع در متن قطعنامهای که کمیسیون اقتصادی و مالی آن صادر کرد، گفت که 156 کشور، بر حاکمیت سوریه بر جولان اشغالی تأکید، 6 کشور مخالفت کردند و 14 کشور نیز ممتنع بودهاند.
خبرگزاری رسمی سوریه به نقل از این نهاد بینالمللی گزارش داد که در این قطعنامه، از رژیم اشغالگر قدس خواسته شده است که از چپاول منابع طبیعی جولان یا در معرض خطر قرار دادن آن، دست بردارد.
در این قطعنامه از «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل خواسته شده که در هفتاد و ششمین دور مجمع عمومی این سازمان، درباره اجرای این قطعنامه از جمله تأثیر سوء استفاده مسئولان رژیم صهیونیستی از منابع طبیعی جولان، گزارشی ارائه کند.
این قطعنامه همچنین بر حاکمیت همیشگی ملت فلسطین بر خاک اشغالی این کشور تأکید کرد.
هیئت سوریه در سازمان ملل هم تصریح کرد، رصد واقعی تجاوزات صهیونیستی و بررسی بازتاب اقتصادی و اجتماعی آن بر معیشت ساکنان سوری جولان، مستلزم تداوم فعالیت، گسترش منابع اطلاعاتی، به روز رسانی آمارها، اعلام موضع حقوقی واضح سازمان ملل در قبال اشغالگر اسرائیلی و تجاوزات آن، با استناد به قطعنامههای مرتبط شورای امنیت و مجمع عمومی است.
این هیئت سوری تأکید کرد، مقاومت ساکنان جولان و پایبندی آنان به هویت سوری خود میطلبد که سازمان ملل و جامعه بینالملل هر گونه اقدام یکجانبه برای اینکه جولان، وابسته به رژیم صهیونیستی باشد را رد کند.
@hr_taraghi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👤 کارشناس BBC:
🔺حتی اگر تحریمهای تسلیحاتی برداشته شود، جمهوری اسلامی نیازی به خرید تسلیحات خارجی ندارد، زیرا در حوزه داخلی توانسته سلاحهای جدیدی را بسازند که آنرا بینیاز از خارج میکند.
حالا اقای روحانی مدعیست تاپایان سال تحریم تسلیحاتی برداشته میشود!
🔴آنتی_آمد_نیوز
@hr_taraghi
🔴 آشوب نیابتی
🔺چطور میشود باور کرد در کابینهای که بسیاری از عناصر کلیدی آن سوابق امنیتی-رسانهای دارند، طرح سهمیه بندی و افزایش قیمت بنزین تا این حد پراشکال و هزینهزا اجرایی شود؟ آنهم با وجود تجربه اجرای موفق همان طرح در دولت قبل؟
🔺چگونه است که این دولت، ناگهان منویات رهبری را نصبالعین قرارداده و با انتشار هماهنگ و گسترده یک توصیه آرشیوی از رهبری در خصوص لزوم جلوگیری از مصرف مسرفانه بنزین، همه چیز را گردن ایشان میاندازد؟ چطور میتوان پذیرفت که گروههای تجزیهطلب مسلح که در شرایط آرام و عادی کشور، ناامنی میآفرینند، در فتنه آبانماه دست از پا خطا نکنند؟ آیا از جانب شبکه #نفوذ با برخی دولتهای طرف مذاکره نظیر انگلیس، توافقی بوده که صرفا گروههای مشخصی وارد عمل شوند و باقی جریانهای ضدانقلاب اقدامی نکنند؟ چگونه باید سخنرانی فتنهانگیز و تفرقه افکن روحانی در یزد را تنها چهار روز پیش از اجرای فتنه بنزینی هضم کرد؟ و چرا شهر همیشه آرام یزد در این اغتشاشات به یکی از مراکز اصلی خشونت تبدیل شد؟
🔺فارغ از حمایت صریح رئیس وقت CIA از یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری و ابراز امیدواری برای پیروزی وی، پیش از این حمایت گسترده رسانه نیابتی و آشوبساز آمدنیوز را از روحانی شاهد بودیم و اینک آشوب نیابتی را در سطح کشور مشاهده نمودیم. آشوبی هوشمند و هدفمند که برای امتیازگیری از رهبری و در مضیقهی مذاکره و معامله گذاشتن کشور طراحی و عملیاتی شد تا این گزاره را در افکار عمومی تثبیت کند که «اگر معیشت نباشد امنیت هم نخواهد بود و برای حفظ و ابقای این دو چارهای جز مذاکره و معامله مجدد با آمریکا برای رفع تحریمها نیست» و به همین جهت است که میبینیم حکیم انقلاب بدون اشاره به شیوه خائنانه «اجرای دولت» و با حمایت از کلیت «تصمیم سران» درخصوص اصل هدفمندی، ابتدا آشوب را کنترل و سرکوب کردند، و سپس در اولین سخنرانی بعد از فتنه، در جمع تولیدکنندگان، با خط بطلان کشیدن بر ادعای گشایش اقتصادی از قِبل مذاکره، و تأکید بر پابرجایی تحریمها و لزوم تکیه بر توان داخلی، تزویر شبکه نفاق را منکوب نمودند.
"احمد_قدیری"
@hr_taraghi
محرمانه
📌 رد پای «سیا» در اغتشاشات ایران مشهود است
«دنیل مکآدامز» رئیس اندیشکده آمریکایی «ران پال» در مورد ناآرامی های اخیر در ایران گفت که این اتفاقات از همان الگویی پیروی می کند که پیشتر توسط آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا موسوم به #سیا در اوکراین و هنگ کنگ پیاده شده اند.
این کارشناس آمریکایی از شخصی به نام «مایکل دیآندریا» نام می برد که ماموریت یافته است «به هر روشی و به هر قیمتی» ایران را بی ثبات سازد.
@hr_taraghi
خسارت اغتشاشگران 📛
🔸طبق برآوردها در این چند روز اغتشاشات، حدود ۲۰ هزار میلیارد خسارت خورده و قرار بوده از این طرح ۳۱ هزار میلیارد عاید شود. یعنی دوسوم پول از بین رفت. این برنامه ریزی ناپخته
و فاقد جوانبگری دولت را چه کسی باید پاسخگو باشد ؟ آیا پس ازفروکش کردن
فتنه 'کسی یقه مقصران را خواهد گرفت؟
@hr_taraghi
⭕️شناسایی همدستان روح الله زم در داخل و خارج کشور
🔸سخنگوی سپاه پاسداران:
🔹براساس آخرین اطلاعات، از ۷۵۰ شهر کشور، در حدود ۱۰۰ شهر حوادث و اتفاقاتی کوچک و بزرگ رخ داد که در بیشتر مناطق در کمتر از ۲۴ ساعت و در برخی از شهرها در ۷۲ ساعت جمع شد.
🔹 بخش عمدهای از هم دستان روحالله زم در داخل و خارج کشور شناسایی شدند و به مرور دستگیر و نن
🔴 باید عاملین اصلی اغتشاشات اخیر که با #بی_تدبیری برای امنیت مردم و کشور هزینه سازی کردند محاکمه شوند
1. آیا نباید مدیرانی که بدون اقناع افکار عمومی و بدون اطلاع رسانی با افزایش ناگهانی بنزین، ملت را غافلگیر و عصبانی کردند را محاکمه کنند؟!
2. آیا نباید دولتی که 5سال 3 طرح مهم سهمیه بندی، کارت سوخت و بنزین 2 نرخی را معطل کردند و موجب خسارات به بیت المال شدند را محاکمه کرد؟!
3. آیا نباید مسئولان بلندپایه و تریبون دار دولت که از هفته قبل از اجرا میگفتند قرار نیست اتفاقی بیفتد رو محاکمه کرد؟!
4. آیا نباید وزیر ارتباطات را که بارها گزارش داده بود که شبکه ملی اطلاعات راه افتاده و فلان پیشرفت را دارد، را مورد سوال و استيضاح قرار داد؟!
5. آیا این مردم حقشان غافلگیری به شکل دزدان سرگردنه بود که در پمپ بنزین ها و یا روز بعد شبیه اصحاب کهف متوجه افزایش قیمت بنزین شوند؟!
6. آیا وقت #محاکمه ضایع کننده بیت المال و امنیت کشور نرسیده است؟!
@hr_taraghi
🔴 در خلاء تحلیل نکنیم
✍🏻 #وحید_یامین_پور
🔶️میپرسد بهتر نبود حضرت آقا سکوت میکردند؟ اینطور دستکم برای خودشان هزینه نمیتراشیدند، چرا باید برای اقدام نسنجیده یک دولت فشل و ناکارآمد آبروی خود را هزینه کنند؟
میپرسد اصلاً چرا دستور لغو این سیاست پرهزینه را ندادند، فوقش رئیس جمهور عصبانی میشد و استعفا میکرد که چه بهتر، نظام انتخابات زودهنگام برگزار میکرد و کشور از دست این دولت نجات پیدا میکرد.
🔹میدانم اینروزها شما هم شبیه این سوالها را از زبان جوانان مومن انقلابی شنیدهاید. کسانیکه ذرهای هتک حرمت و ناراحتی رهبرشان را تاب نمیآورند.
🔹به اعتقاد من اغلب این دوستان جوان در خلاء تحلیل میکنند. غالباً از صحنه تحولات تصویری کلان و ماهوارهای ندارند و به تجربههای تلخ و پرهزینهی گذشته کشور توجهی ندارند.
🔺کشوری که آماج اوج دشمنیهاست و علیرغم وجود یک دولت مستقر توسط مزدوران آموزش دیده ظرف ۲۴ ساعت صحنه آشوب و اغتشاش و آتش زدن اموال عمومی و تعرض به مردم میشود، در صورت استعفا و فقدان دولت در یک خلاء چند ماهه تا انتخابات زود هنگام بعدی چگونه خواهد بود؟ کدام حزب و جریان و شخص کارآمدی آمادگی دارد بلافاصله همهی مسائل و مشکلات را حل و فصل کند و اگر نکند آنوقت چرا دوباره عدهای خواهان انتخابات زودهنگام دیگری نشوند؟ و اساسا چه کسی قرار است مسولیت اینهمه کار نکرده را بر عهده بگیرد و آنوقت معدود طرفداران سیاسی تندرو که فتنه ۸۸ را رقم زدند با شعار "مرگ بر دیکتاتور" برای سوزاندن وطن با انواع دیگری از اراذل و اوباش و گروهکیها ائتلاف نمیکنند؟ و آیا در آستانه انتخابات پیام شکست و عقب نشینی نظام برای اغتشاشات بعدی مخابره نمیشود؟
🔺حالا تصور کنید مثلا رئیس جمهور کشور ایندولند بخواهد عامدانه با اجرای غلط و پرهزینه و ناگهانی یک سیاست اقتصادی، رهبر و نظام را تحت فشار قرار دهد تا با عقب نشاندن آنها، در جای دیگری مثلا سیاست خارجی خطوط ممنوعهای را زیر پا بگذارد. آیا در این صورت مردم ایندولند هم باید چوب اقدامات اقتصادی غلط دولت را بخورند هم پیاز یک رفتار غلط در سیاست خارجی را؟!
🔶️رهبر انقلاب چند روز پیش به معترضین عراقی لبنانی هشدار دادند که "امنیت" اولویتی است که اعتراضات اقتصادی و معیشتی نباید آنرا تحتالشعاع قرار دهد. تشخیص رهبری این است که تغییر باید از طریق صندوق رای اتفاق بیفتد و یک انتخابات درست در یک کشور ناامن و بیثبات برگزار نخواهد شد.
🔶️آبروی رهبری خرج دولت یا رئیس جمهور نشده و نمیشود، آنچه رخ داده تشخیص اهم از مهم و دفع افسد به فاسد است که این تشخیص خود شاخصهی درایت رهبری است. از امام و رهبر انقلاب آموخته ایم که اسلام، انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی از آبرو و حتی جان رهبری مهمتر است و این درس را بار دیگر رهبری به همه ما دادند.
@hr_taraghi
🔍 #تبیین_و_تحلیل | رهبر انقلاب درباره توطئه جدید علیه ایران چه گفتند؟
👈 *نقشه سه ضلعی دشمن*
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با جمعی از تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان اقتصادی با اشاره به مسائل رخ داده در برخی نقاط کشور پس از عملیاتی شدن طرح مدیریت مصرف سوخت این اتفاقات را نه حرکتی مردمی که ناشی از یک طراحی امنیتی دانستند. ایشان در چند سال اخیر ابعاد اصلی نقشهی دشمن برای تحت فشار گذاشتن ملت ایران و تسلیم جمهوری اسلامی را در دیدارها و سخنرانیهای مختلفی تبیین کردهاند. از این رو، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در یادداشت زیر با مرور بیانات رهبر انقلاب اسلامی، زوایای این توطئه و راه غلبه بر دشمن را بررسی کرده است.
🔸️ *زوایایِ یک توطئه*
چهاردهم خردادماه ۱۳۹۷ رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی سالیانهی مراسم سالگرد رحلت امام خمینی (ره) از ابعاد و اضلاع اصلیِ «نقشهی دشمن» علیه ایران اسلامی پرده برداشتند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی؛ هدف هر سه نوع فشارهای دشمن هم سیطرهی بر کشور عزیز ما ایران است.»۱۳۹۷/۰۳/۱۴ ایشان در ادامه این سه محور اصلیِ تحرک دشمن را تشریح کردند: «فشار اقتصادی، تحریم است... مسئلهی آنها از فشار اقتصادی و تحریم، صرفاً زیر فشار قرار دادنِ دستگاه دولت و حکومت نیست؛ میخواهند ملّت ایران را به ستوه بیاورند به خیال خودشان؛ میگویند ملّت ایران را به ستوه بیاوریم تا نظام اسلامی ناچار بشود تسلیم زورگوییهای ما بشود... در [فشار روانی] نقاط قوّتی که برای کشور و برای ملّت مایهی اقتدار و مایهی تقویت است نشان کردهاند و آنها را در تبلیغات و در برخوردها بهعنوان نقاط چالشآفرین معرّفی میکنند... فشار عملیشان عبارت است از اینکه در کشور آشوب ایجاد کنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
🔹️ اما زوایای گوناگون توطئهی دشمن چیست؟ و دشمن چرا امروز به این طراحی روی آورده است؟
🔹️ با وقوع انقلاب اسلامی دشمنان در عرصههای گوناگون سیاسی، نظامی، فرهنگی و... دشمنیِ خود علیه ایران اسلامی را دنبال کردند و البته در تمامی این میادین ملت ایران پیروز صحنه بود: «ما در جنگ فرهنگی بر دشمن پیروز شدیم. در جنگ نظامی هم ما پیروز شدیم... در جنگ امنیّتی ـ سیاسی هم ما پیروز شدیم. جنگ امنیّتی ـ سیاسیشان سال ۸۸ و حوادث سال ۸۸ بود. برای آن حوادث سالها زحمت کشیده بودند؛ آنجور حوادث یکساعته و یکروزه که به وجود نمیآمد؛ چند سال برای آن زحمت کشیده بودند؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی بر توطئهی دشمن فائق آمد و پیروز شد.»۱۳۹۷/۰۵/۲۲ و حالا «دشمن بعد از شکستی که در جبههی فرهنگی خورده و در جبههی امنیّتی خورده و در جبههی سیاسی خورده و در جبههی نظامی خورده، متمرکز شده روی جبههی اقتصادی.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
🔹️ «طراحیِ جدید دشمن» یک نقشهی پیچیده و چند لایه است. با فشار اقتصادی ناشی از تحریم، سعی دارند نارضایتی اجتماعی ایجاد کنند: «در جنگ اقتصادی هدف آمریکا ایجاد نارضایی است؛ هدفشان این است؛ میخواهند نارضایی ایجاد کنند بلکه بتوانند این نارضایی را به اغتشاش داخلی تبدیل کنند.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲ در واقع «فشار عملی» همان «جنگ امنیتی» دشمن برای ناامنسازی کشور و در ادامهی پروژهی تحریم است و این نه یک تحلیل که خبر است: «من یک خبری را به شما بگویم -این تحلیل نیست، خبر است- قضایای دیماه [سال ۹۶] که یادتان هست...
🔹️ چند روز در چند شهر یک عدّهای آمدند و شعار دادند و کارهایی مانند اینها کردند. دولت آمریکا به همراهی صهیونیستها، به همراهی سعودیها، سه سال یا چهار سال کار کرده بودند برای اینکه این قضایا را به وجود بیاورند؛ چقدر خرج کردند خدا میداند! سه سال، چهار سال کار کردند برای اینکه بتوانند چند روز در چند شهر کشور، دویست نفر، پانصد نفر، هزار نفر آدم را جمع کنند که یک شعاری بدهند...
🔹️ چند سال زحمت کشیدنِ آنها را برای ایجاد آن حادثه، ملّت ایران در ظرف چند روز از بین برد. بعد آنها گفتند که خب، این فلان عیبها را داشت، این عیبها را برطرف کنیم، سال آینده -یعنی سال ۹۷- دوباره همان حوادث را راه بیندازیم. رئیسجمهور آمریکا گفت شش ماه دیگر شما خبرهای مهمّی از ایران خواهید شنید؛ آن شش ماه دیگر، همین مرداد [سال ۹۷] بود.» ۱۳۹۷/۰۵/۲۲
@hr_taraghi