دفاع یک چهره اصولگرا از دولت رییسی/امیدواری مردم به آینده به ۷۲ درصد رسیده است | سایت خبری تدبیر
https://tadbirkhabar.com/%d8%af%d9%81%d8%a7%d8%b9-%db%8c%da%a9-%da%86%d9%87%d8%b1%d9%87-%d8%a7%d8%b5%d9%88%d9%84%da%af%d8%b1%d8%a7-%d8%a7%d8%b2-%d8%af%d9%88%d9%84%d8%aa-%d8%b1%db%8c%db%8c%d8%b3%db%8c-%d8%a7%d9%85%db%8c%d8%af/
توصیه های ۱۴سال پیش رهبری به حوزه های علمیه واهمیت فناوری اطلاعات و رسالت حوزه در ماموریتهای جدید،آیا این مطالبات رهبری از حوزه محقق شده است؟؟!!
یک فعال سیاسی مطرح کرد
تعارض منافع چگونه شکل گرفت؟

یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: تعارض منافع وقتی ایجاد شد که دولت سازندگی، وزارتخانه ها را به سمت خودکفایی سوق داد و وزارتخانه ها هم شرکت های متعددی ایجاد کردند.
حمیدرضا ترقی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه بخشی از تعارض منافع ریشه در مسأله نفوذ و دو تابعیتی ها دارد، اظهار کرد: این افراد متعهد به تامین منافع کشوری هستند که تابعیت آن را گرفته اند.
وی ادامه داد: تعارض منافع در رده های پایین تر به حضور مدیران در شرکت های وابسته به دولت و عضویت آنها در هیات مدیره های متعدد باز می گردد. مشکل تعارض منافع از دوران دولت سازندگی شروع شد. دولت در آن مقطع، وزارتخانه ها را به سمت خودکفایی سوق داد و وزارتخانه ها هم شرکت های متعددی ایجاد کردند تا امور خدماتی مردم از طریق این شرکت ها انجام شود. با این حال تعداد این شرکت ها به بیش از۲ هزار عدد رسیده و اکثریت آنها به دولت و مجلس حساب پس نمی دهند.
این فعال سیاسی با بیان اینکه مجلس فقط توانسته است که درآمد حدود یک چهارم این شرکت ها را تا حدودی شفاف کند، خاطرنشان کرد: قرار بود این شرکت ها تامین کننده هزینه های دولت باشند اما بخش عمده ای از بودجه دولت را در اختیار گرفته اند و بسیاری از افرادی که در آن وزارتخانه ها بودند اکنون عضو هیات مدیره این شرکت ها هستند و حقوق نجومی هم از همینجا شکل گرفت. برای کسانی که این حقوق ها را می گیرند اصلا صرف نمی کند در دولت باشند بنابراین آنها خیلی در دولت دوام نمی آورند و حضور در این شرکت ها را بیشتر می پسندند.
ترقی با اشاره به اینکه تعارض منافع آسیب های زیادی به کشور می زند، گفت: تعارض منافع بر تصمیم گیری های دولت تاثیر گذاشته و قیمت تمام شده خدمات به مردم را افزایش می دهد. مشکل اداره پر هزینه کشور هم ریشه در بی توجهی به مسأله تعارض منافع دارد، زیرا منافع عده ای اجازه نمی دهد هزینه خدمات دولت کاهش یابد.
وی در پایان اظهار کرد: قانون مدیریت تعارض منافع اگر نهایی و اجرا شود، تاثیر زیادی در حل این مشکل و کاهش هزینه خدمات ارائه شده به مردم دارد. واقع نگری در هزینه خدمات بار سنگینی را از دوش مردم برمی دارد.
انتهای پیام
اروپاییها چارهای جزء قبول کردن شروط ایران ندارند
حمیدرضا ترقی معاون بین الملل حزب موتلفه در گفتگو با فرارو با اشاره به اینکه اروپاییها در مذاکرات وین خود را آماده ادامه مباحث دورههای گذشته کرده بودند، گفت: آنها تصور میکردند که با همان پیشنویسهایی که دولت روحانی قبول کرده، میتوانند مذاکرات را ادامه دهند، در حالی که موضع دولت رئیسی بسیار متفاوت با آن چیزی است که در گذشته بر سر آن توافق شده، بنابراین آنها فکر نمیکردند که با مواضع مقتدرانه هیئت ایرانی روبرو شوند.
وی افزود: در دورهای قبلی ابتکار عمل در دست طرف اروپایی بود و آنها با پیشنهادهای خود مذاکرات را هدایت میکردند، اما در دور هفتم با دو پیشنهادی که هیئت ایرانی داد، ابتکار عمل مذاکرات به دست هیئت کشورمان افتاد و اروپاییها چارهای جزء قبول کردن شروط ایران ندارند، زیرا این پیشنهادها در قبال مطابق با برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است که دارای منطق و در چارچوب برجام است.
ترقی با اشاره به اینکه پیشنهادهای ایران از موضع اقتدار و بسیار عزتمندانه بوده است، اظهار داشت: پیشنهادها برای اروپاییها طبیعتاً بسیار سخت است، این در حالی است که دولت روحانی امتیازات بسیاری را در دورههای قبل به طرف اروپایی داده بود و اصلا به مسئله خروج آمریکا از برجام نیز اشاره نشده بود، اما در دور هفتم ایران اعلام کرد تا شروط کشورمان از طرف مقابل پذیرفته نشود، ایران اجازه حضور آمریکا در مذاکرات و بازگشت به برجام را نخواهد داد.
معاون بینالملل حزب موتلفه ادامه داد: با توجه به این شرایط هیئت اروپایی که از خود اختیاری برای ادامه مذاکرات نداشت
، از طرف ایرانی اجازه خواست که در یک مدت زمان کوتاه به پایتختهایشان برگردند تا با مقامات بالاتر از خود مشورت کنند، این در حالی است که آنها مجبور هستند شرایط ایران را بپذیرند، زیرا اگر با پیشنهاد ایران مخالفت کنند، این اقدام به ضرر آنها خواهد بود، زیرا هرچه زمان بگذرد آنها بیشتر از این گذشته از این مسئله متضرر خواهند شد.
*✴ از سفیران الهی تا 👈 سفیران شیطانی✳*
*🔵 اشاره ای به پروژه های نفوذ در ایران 🔴*
پایه گذاری انتقال پیام بین دولت ها در جهان به زمان بابلی ها ، آشوری ها و دو هزار و هشتصد سال قبل از میلاد مسیح س می رسد ، که حکمرانان افرادی را برای انتقال پیام و یا نامه خود از کشوری به کشور دیگر به کار می گرفتند ( اولین کشورهایی که زبان دیپلماسی را در جهان رونق دادند ، ایران باستان ، چین ، هندوستان ، اسپانیا ، ایتالیا بوده ، که با استفاده از هزاران روش و ابزار های مختلف تا کنون عملیات جاسوسی را ادامه داده و خواهند داد ، برای نمونه انتقال پیام از طریق نوشتن بر روی تنه درختان و چوبهایی که برای استفاده به کار می رفته و... ) ، به مرور زمان و رشد و توسعه صنعت و تکنولوژی در جهان از قرن چهاردهم میلادی به بعد بر اساس کنوانسیون روابط دیپلماتیک وین مصوب 1961 میلادی افرادی که به عنوان سفیر به سایر پایتخت های کشورها معرفی می شوند باید قبل از تصدی پست و مستقر شدن در سفارت مقصد ، به تایید وزارت خارجه دولت میزبان برسند و...
*⁉ آیا می دانستید سفارتخانه ها در کشورها در اصل مراکز جاسوسی فرهنگی ، اقتصادی ، صنعتی ، سیاسی و...برای هر کشور است و اگر حرفه ای عمل نشود خسارات مادی و معنوی و امنیتی جبران ناپذیری خواهیم داشت .*
*⭕بخشی از نفوذی ها 👇*
اسم کامل ایشان سید سعید جلیلی چوب تراش است که قصد داشته در لیست انتخاباتی هاشمی رفسنجانی و سید حسن خمینی ( نفر دهم ) ، وارد مجلس خبرگان رهبری در سال 94 شود و...
نامبرده در لندن مراکز آموزشی علوم اسلامی شیعه انگلیسی درس می خواند و لباس روحانیت می پوشد و سپس به نجف می رود و در آنجا درجه اجتهاد را پس از نفوذ در حوزه نجف و ارتباط گیری با مراجع دریافت می کند و سپس به ایران می آید و خود را شیفته رهبری و ...می خواند و درسال 94 در امتحان اجتهاد شورای نگهبان برای ورود به مجلس خبرگان رهبری شرکت می کند و...
با توجه به نوع تبلیغاتی که به عمل می اورد ، با شعار قرار است آقای جهان شویم ، که اعلامیه مخصوص به خود را در بین خبرنگاران توزیع می کند ، و می گوید اگر بتوانم نعلین آقا ( رهبری ) ، را جفت کنم و...
نامه سرگشاده به شورای نگهبان می نویسد و خود را حافظ دین و طائفه اسلام ناب محمدی ( ص) ، می خواند و...
به خبرنگاران می گوید این اطلاعیه را طرفدارانم تهیه و چاپ کرده اند ، که در بالای آن نوشته شده بود حضور مستقل ؟!
در خارج کشور و لندن ایشان را به عنوان سعید آل محمد می شناسند
نامبرده مدعی شده از بانیان روزنامه توقیف شده سلام است .
نامبرده بازداشت می شود برای بازجویی و...، که مورد اعتراض وزارت خارجه انگلیس قرار می گیرد ، که به همین خاطر بوریس جانسون وزیر خارجه وقت انگلیس به تهران سفر می کند و برای آزاد سازی کلیه جاسوسان متنوع انگلیسی اقدام می نماید که شامل 👇
*🔹سید سعید جلیلی چوب تراش روحانی پرورش یافته در لندن*
*🔹خانم نازنین ساغری از بی بی سی*
*🔹 عبدالرسول دری اصفهانی جاسوس هسته ای نماینده بانک مرکزی در مذاکرات برجام*
*🔹آقای کمال فروغی سرمایه دار ایرانی و جاسوس نفت درایران*
🔹🔸 سایر موارد
بعد از انقلاب اسلامی ایران انواع نفوذی ها را عملا مشاهده کردیم که سازمانهای جاسوسی کاملا حساب شده عمل کردند و...
از اطرافیان آیت الله منتظری تا بنی صدر 👈 انفجار دفتر حزب جمهوری اسلامی در هفتم تیر سال 1360 👈 اشغال سفارت آمریکا ( که تعدادی از اشغال گران آن زمان هم اکنون مخالف رهبری شدند و..) ، انواع ترور ها در کشور از جمله شهدای هسته ای ، شهید حاج قاسم سلیمانی ، شهید فخری زاده و....همگی از پروژه های نفوذ استفاده شده است و...
*پس از انقلاب اسلامی ایران شهدای ترور حد اقل هفده هزار نفر بودند*
*مراقب باشید تورهای سازمانهای جاسوسی شما را شکار نکنند
#محرمانه_گزارش
📍ریز و درشت لایحه بودجه ۱۴۰۱
@secret_file
🔹میزان کل بودجه سال بعد با رشد حدود ۴ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۰ به ۱۳۲۷ هزار میلیارد تومان میرسد. درآمدهای مالیاتی و گمرکی در بودجه سال بعد با ۷۳ درصد رشد به حدود ۵۶۲ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
🔸مفاد بخشنامه مالی ناظر بر بودجه نشان میدهد متوسط افزایش حقوق کارکنان دولتی برای سال بعد ۱۰ درصد تنظیم شده؛ یعنی حداقل بگیران حدود ۳۰ درصد افزایش حقوق دارند و حقوقهای بالاتر افزایش کمتری خواهند داشت.
🔹حداقل حقوقبگیران دولتی، سال آینده ۴.۵ میلیون تومان دریافتی خواهند داشت. معافیت مالیاتی حقوق هم با رشد ۲۵ درصدی، ۵ میلیون تومان در ماه پیشبینی شده است.
🔸دولت نرخ تسعیر ارز ۲۳ هزار تومانی را در لایحه #بودجه گنجانده است. همچنین رقم صادرات نفت ۱.۲ میلیون بشکه در روز با قیمت ۶۰ دلار پیشبینی شده است.
علی مشکینی:
قلّاب گیری برای نفرِ پشت در - ۲
🔹مأموریت عناصر غربگرا سبکنمایی کفه سنگین ایران و پُرنمایی کفه خالی آمریکاست. آنها مأمورند به تعبیر شهید سلیمانی(ره) برای دشمن کوچه باز کنند. این جماعت در وضعیت تهیدستی آمریکا و به جای طلبکاری از دشمن ادعا میکنند: «تیم مذاکرهکننده برنامه ندارد، کاربلد نیست، و بهجای منافع ملی، روی حقوق ایران تأکید میکند»!
♦️میگویند چرا بر «تولید اهرم قدرت و فشار قبل از مذاکرات» اصرار داشتید و چرا مثل برّهای آماده ذبح، مذاکره نمیکنید. باورش سخت است، اما روزنامههای زنجیرهای آرمان نوشت «ایران نباید با افزایش توانایی هستهای، اهرم فشار تولید میکرد؛ این موجب بدبینی طرف غربی میشود». سال گذشته هم ارگان حزب «اتحاد ملت» با اشاره به تصویر مذاکره تحقیر آمیز ترامپ با رئیس دولت صربستان مدعی شد اگر منافع اقتضا کند، چه عیبی دارد که همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ، یا متهمی در اتاق بازجویی مذاکره کنیم؟
🔹اگر دست غرب خالی است، و ایران با وجود خیانت طرف توافق، در جایگاه اقتدار منطقهای ایستاده، بنابراین اهرمی برای غرب نمیماند، مگر امید بستن به ایجاد ناآرامی در ایران. این آخرین خیانتی بود که مقصران وضعیت اقتصادی موجود میتوانستند در خدمت آمریکا انجام دهند و دریغ نکردند.
♦️طراحی اغتشاش، برای اثبات این دیکته غرب است که «ناچارید برای همه مشکلات ریز و درشت، مذاکره کنید و امتیاز بدهید». اما تناقضی لاینحل در این گزاره وجود دارد: اینکه مذاکره و حتی توافق انجام شد، ولی برای طرف مقابل، هیچ حرمت و اعتباری نداشت. اکنون این ادعا که «مذاکره، کلید توقف دشمنی آمریکا و حل مشکلات است»، نسخهای تاریخ مصرف گذشته است.
🔹طیف غربگرا حاضر است تا کجا در نقشه دشمن نقشآفرینی کند؟ کرونا یک شاهد مثال مهم است. اکبر گنجی اسفند 98، درباره مأموریت این طیف نوشت: «وظيفه ما وحشتافكني در ايران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعي، مردم را به خشونت جمعي بكشانيم. ما تشنه مرگ و خون مردم ايرانيم. كاري را كه شديدترين تحريمهای تاريخ نتوانست با ايران انجام دهد، ما موظفيم با كرونا هراسي انجام دهيم».
♦️امروز به توفیق الهی و با وجود خباثت جبهه تحریم و تحریف، نقشه کرونایی کشور از وضعیت بحرانی (قرمز) خارج شده، بیآنکه دولت به روال مدیریت سابق، معطل غرب بماند. حالا این بحث مهم مطرح است که اگر دولت و مجلس و دستگاه قضاییِ باورمند به مبانی انقلاب اسلامی، بتوانند بر ظرفیتهای بزرگ ملت ایران و دیپلماسی فراگیر با همه جهان تکیه کنند و برای مشکلات دیگر هم چارهجویی کنند، دو گزاره راهبردی اثبات خواهد شد:
🔹یکی اینکه به شرط خواستن، و بدون وقتکشی و معطلی در فرآیند اعتماد یکطرفه به غرب، میتوان بر مشکلات چیره شد. دوم اینکه تلقی یا تلقین طایفه غربگرا مبنی بر اینکه بدون اراده امپراتوری غرب نمیتوان قدم از قدم برداشت، دروغ و باطل بوده است.
♦️بنابراین هیچ عجیب نیست که شاهد دست و پا زدن جریان معارض، برای مسئلهآفرینی و تردیدافکنی در مسیر جدید هستیم. غرب و پادوهای آنها میدانند که اگر الفت و همت پدید آمده میان سه قوه، شش ماه تا یک سال مجال پیدا کند، میتواند افقهای روشنی از موفقیت در چیرگی بر مشکلات ترسیم کند.
تکاپوی ۱۰۰ روزه دولت
و پاتک غرب و غربگرایان - ۱
1- اگر سنجش «صد روز فعالیت دولت»، در مقایسه با شرایط ناگوار چند سال اخیر باشد، و به این شرایط، جنگ ترکیبی دشمن و برخی خیانتهای داخلی را هم اضافه کنیم، باید گفت عملکرد دولت جدید، موفقیتآمیز بوده است. شیوع افسار گسیخته کرونا در ماههای پایانی دولت سابق، آمار مرگ و میر روزانه را به بیش از 700 نفر رساند و اگر این روند ادامه مییافت، میتوانست آمار را به بیش از هزار نفر برساند و درِ کسب و کارها را تخته کند. به صفهای آزار دهنده در مقابل اورژانس بیمارستان ها، داروخانهها و مراکز واکسیناسیون، صفهای گوشت و مرغ و تخم مرغ و روغن و... را هم اضافه کنید که از اختلال در سامانه مدیریت حکایت میکرد.
2- اما سوءمدیریت، ابعاد دیگری هم داشت. دولت مدعی تدبیر، در ۴ ماه پایانی، با تشدید چاپ پول، پایه پولی را ۵۸ هزار میلیارد تومان دیگر افزایش داد. حجم نقدینگی از ۴۳۰ هزار میلیارد در سال ۹۲، به ۴۰۶۷ هزار میلیارد تومان رسید و فقط در سال پایانی، ۴۰/۵ درصد (۶۳۷ هزار میلیارد تومان) افزایش یافت. دولت همچنین رکورد استقراض از بانک مرکزی را با افزایش ۱۲ برابری شکسته و فقط در ۵ ماه پایانی، بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان از تنخواه بانک مرکزی استفاده کرده بود. در عین حال، معادل ۵۰ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی قرض گرفت و تسویه نکرد. در عین حال، با فروش پرحجم اوراق، پرداخت ماهانه ۱۱ هزار میلیارد تومان سود (۵۰۰ هزار میلیارد برای چهار سال آینده) را به ارث گذاشت. و البته رقم کلی بدهی بر جا مانده، بیش از ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان است.
دولت با این وجود، در ماههای پایانی اصرار داشت بهجای مهار تورم و حفظ قدرت خرید عمومی، حقوقها را افزایش دهد که در تشدید نقدینگی و تورم تقریبا ۵۰ درصدی موثر بود. کارشناسان میگویند آثار «زنجیره سوءتدبیر»، دست کم تا اواخر امسال ادامه خواهد داشت. از طرف دیگر، آمار تجارت کالایی (بدون نفت خام) در فروردین ۹۹ نشان میداد ارزش صادرات نسبت به سال قبل، با ۳۶ درصد کاهش مواجه شده و از 2/592 میلیارد دلار، به 1/652 میلیارد دلار کاهش یافته است. همزمان خبرگزاری ها گزارش دادند کاهش صادرات نفت ایران در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت امسال) رکورد زده و به ۷۰ هزار بشکه رسیده است.
3- دولت آقای رئیسی اوایل شهریور ماه، در چنین شرایط دشواری تشکیل شد و در همین سه ماه توانست با وجود کسری بودجه تحمیلی، صفهای واکسن و دارو و مرغ و گوشت و روغن را با مدیریت نسبی بازار جمع کند؛ هر چند که در ابتدای مسئولیت دشوار ساماندهی و با ثبات سازی اقتصاد قرار دارد. دولت در این مدت تلاش کرده، از سهم -به ارث رسیده- خود در به هم ریختن اقتصاد بکاهد. از جمله کاهش 0/3 درصدی پایه پولی، محدود کردن استفاده از منابع بانک مرکزی و کاهش خلق پول در بانکها، نظارت بر بازار، ابلاغ ضوابط جدید برای توسعه صادرات و مدیریت واردات، کاهش رسوب کالا در گمرکات و سرعت بخشیدن به ترخیص کالا.
4- اکنون در حالی که اطمینان نسبت به توانمندی «نهاد دولت» افزایش یافته، بانک جهانی در گزارش خود پیشبینی میکند اقتصاد ایران رشد بهتری را در سال میلادی پیش رو تجربه خواهد کرد: «اقتصاد ایران هر چند با چالش تورم، رکود و بیکاری، خشکسالی و اختلال در تامین انرژی برای صنعت مواجه است، توانسته با افزایش تدریجی تولید نفت و مهار کرونا، از رکود دو سال اخیر خارج شود». همچنین صندوق بینالمللی پول، در گزارش اواخر مهرماه خود پیشبینی کرد روند تورم در ایران نزولی شود و در سال میلادی پیش رو، با 11/8 درصد کاهش، به 27/5 درصد برسد.
5- گزارش سوم، مربوط به رسانه «مِنا فیوچرز» وابسته به «انستیتو خاورمیانه» در آمریکاست: «ایران بعد از سه سال تحریم و رکود، به ثبات رسیده است. برخی شاخصها مثل تورم، همچنان نگرانکننده هستند؛ اما تولید ناخالص داخلی، به محدوده رشد نزدیک شده که نشانگر تابآوری اقتصاد ایران در برابر انبوه فشارهای خارجی و داخلی است. کارشناسان توافق دارند که تنوع فعالیتهای اقتصادی، دلیل کلیدی این رویداد است. ایران روی جایگزینی واردات از طریق ایجاد ظرفیتهای داخلی - از جمله گسترش ظرفیتهای پالایشگاهی و پتروشیمی- کاهش وابستگی به منابع فناوری غرب، تجارت با چین و روسیه و گسترش تجارت با همسایگان تمرکز داشته است. این سیاستها اقتصاد ایران را به ثبات رسانده، هر چند حفظ این مسیر آسان نیست».
💢ادامه دارد💢
🌐🌍🌧 تـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـArـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـین:
🔴 شمارش معکوس برای حمله به اشغالگران آمریکایی در عراق
🔸دبیرکل جنبش عراق شب گذشته با حضور تعدادی از فرماندهان و رزمندگان گروه های عراقی سخنان مهم در مورد سیاست مقاومت عراق علیه اشغالگران آمریکایی بیان کرد آنچه شیخ عکرمه الکعبی گفت نشان داد که مقاومت عراق با قدرت سیاست اخراج اشغالگران آمریکایی از این کشور را دنبال کرده و مواضع مقامات سیاسی حاکم بر بغداد هیچ خللی در این موضع گیری ایجاد نمیکند.
🔹 در این میان سخنگوی جنبش النجباء در گفتوگو با شبکه المیادین نکات و موارد جدیدی را برشمرد که نشان میدهد هماهنگی کاملی میان گروههای مقاومت عراقی برای حمله به مواضع اشغالگران آمریکایی صورت گرفته است. «نصر الشَمَّری» در خصوص اظهارات مشاور امنیت ملی عراق مبنی بر پایان مأموریت رزمی نیروهای آمریکایی در خاک این کشور، گفت: «قاسم الاعرجی» شخصیتی محترم است و ما از موضعگیریهای او بهویژه حمایتش از مقاومت تقدیر میکنیم؛ اما تناقضاتی در این میان به چشم میخورد.
🔹️ وی با یادآوری ادعای دولتهای سابق مبنی بر اینکه نیروهای رزمی آمریکا در خاک عراق حضور ندارند، ادامه داد: رأس هرم سیاسی آمریکا تأکید میکند که با صرف میلیاردها دلار، بهمنظور مقابله با همسایگان ما ـ که منافعش را در منطقه تهدید میکنند ـ در خاک عراق پایگاه نظامی احداث کرده و باقی خواهد ماند.
🔹 سخنگوی رسمی نُجَباء با طرح این پرسش که «معنای پایان مأموریت رزمی آمریکاییها چیست؟ و چه موقع آنها در عراق مأموریت رزمی داشتند؟» گفت: دولتهای عراق که از سال ۲۰۱۴ مدعی بودند هیچ نیروی رزمی خارجی اینجا نیست و حضور آمریکاییها به پشتیبانی هوایی، کمکهای مستشاری و لجستیک محدود است!
🔹️ الشَمَّری بر بیاعتمادی به وعده آمریکا تأکید و تصریح کرد: ما یقین داریم که آمریکا از عراق خارج نمیشود و همه این بحثها صرفا تغییر عناوین است. هدفشان بقای نیروها با همان دستور کار کثیف در همان پایگاهها است.
🔹 وی با اشاره به توافق خروج آمریکاییها از عراق در پایان سال ۲۰۲۱، اظهار داشت: نمیتوان از نیروهای بیگانهای که بر خلاف مصوبه پارلمان، توافق با دولتهای عراق و اراده ملت ما فعالیت میکنند، با تعبیری غیر از «اشغالگر» یاد کرد. در نتیجه طبیعی است که هدف قرار میگیرند. معاون دبیرکل نُجَباء با اذعان به حملات مقاومت از سال ۲۰۰۳ به نیروهای آمریکایی، اضافه کرد: تا زمان خروج آخرین سربازشان از عراق، همچنان آنها را هدف قرار خواهیم داد.
🔹 الشَمَّری در پاسخ به سؤال مجری المیادین راجعبه ماهیت گروههای حاضر در دیدار با دبیرکل نُجَباء، توضیح داد: آنها مردان مقاومت عراق هستند که هدفشان مقابله با اشغالگری آمریکا و گرفتن انتقام بزرگترین فرمانده عراقی یعنی شهید «ابومهدی المهندس» فرمانده الحشد الشعبی و همچنین مهمان رسمی عراق سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» است. گروههایی که فارغ از فشارهای سیاسی و مذاکره با آمریکا، تشکیل شدند و ما از لحظه اول، حمایت کامل خودمان از آنها را اعلام کردیم.
🔹️ وی هدف قرار دادن منافع آمریکا در عراق از سوی گروههای جدید التأسیس را نه انگ، بلکه افتخاری برای آنها برشمرد و گفت: درباره سفارت آمریکا باید تأکید کنم که آنجا سفارتخانه نیست، بلکه پایگاهی نظامی است. ما از حمله به این مکان کوتاه آمدیم، ولی معنایش این نیست که همه گروههای مقاومت به چنین چیزی پایبند باشند.
🔹 سخنگوی نُجَباء در خصوص زمانبندی دیدار اخیر شیخ اکرم الکعبی با فرماندهان گروههای عملکننده علیه آمریکا، گفت: هیچ تنش سیاسی و غیرسیاسی نمیتواند مانع فعالیتهای مقاومت شود. پیام اصلی نشست یادشده، آن است که نیروهای مقاومت تحت هیچ فشاری، اشغالگران بیگانه ـ آمریکایی یا غیرآمریکایی ـ را نمیپذیرند.
🔹️ الشَمَّری در تشریح پیام دیگر این دیدار، یادآور شد: سال میلادی رو به پایان است. میخواهیم ببینیم آیا واقعا نیروهای آمریکایی از عراق خارج شدهاند؟ آیا نیروهای باقیمانده مستشار هستند؟ تعدادشان چقدر است؟ ما میخواهیم بدانیم که آیا کمیتههای پارلمانی، دولتی و مردمی اجازه پیدا میکنند به پایگاههای آمریکایی رفته و آنجا را بازرسی کنند؟ آیا تسلیحات سنگین آمریکا از قبیل تانکها و جنگندهها به خارج از خاک عراق منتقل شدهاند یا این فقط یک فریب رسانهای برای پنهان کردن واقعیت است؟
🔹 وی با تصریح به اینکه «مقاومت تا کنون شرایطی دشوارتر از سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ پشت سر نگذاشته است»، ادامه داد: امروز که مقاومت در قویترین حالت بوده و آمریکاییها ضعیفترین وضعیت را در منطقه دارند، هیچ طرف یا هیچ توافقی نمیتواند توقف را به مقاومت تحمیل کند. خروج صوری نیروهای آمریکایی، ما را مجبور به تسلیم سلاح نمیکند و نبرد نهایی سلاح مقاومت، در قدس خواهد بود.