حمیدرضا ترقی در گفتوگو با «مثلثآنلاین»:
اصلاحطلبان بر روحانی اجماع نمیکنند/ روحانی نمیتواند در جایگاه هاشمی قرار بگیرد
یک فعال سیاسی اصولگرا گفت: چه جریان تندروی اصلاحات و چه میانهروهای اصلاحطلب هزینههای آقای روحانی را نمیپردازند.
پایگاه خبری تحلیلی مثلث آنلاین:
گروه سیاست مثلثآنلاین: حسن روحانی وارد عرصه انتخابات شده است و میخواهد علاوه بر آنکه خودش وارد مجلس خبرگان شود، نیروهایش را هم روانه مجلس کند اما آیا میتواند؟ آیا او قادر است نیروهای اصلاحطلب را همراه خود کند؟
حمیدرضا ترقی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع به «مثلثآنلاین» گفت: «مردم کاملا آگاهاند که عامل اصلی مشکلات کنونی کشور آقای روحانی، دولتش و طرفداران فکری او بودهاند. کسی نمیتواند انکار کند که عقبماندگیهای اقتصادی و مشکلات دیپلماتیکی که داریم به دلیل عدم انجام کارهایی است که باید در دولت آقای روحانی انجام میشد که نشد. به این دلیل او دیگر پایگاهی ندارد که بخواهد اجماعی به نفع خود به وجود آورد. البته ممکن است مخالفان نظام و انقلاب بهانهای پیدا کنند که برای خودی نشاندادن از طریق او در برابر نظام بایستند اما به طور کلی آقای روحانی در میان مردم جایگاهی ندارد».
او ادامه داد: «آقای روحانی در بین اصلاحطلبان هم مقبولیتی ندارد و بعید است چه جریان تندروی اصلاحات و چه میانهروهای اصلاحطلب هزینههای آقای روحانی را بپردازند و در کنار او قرار بگیرند و بر او اجماع کنند. آنها میدانند اگر چنین شود مردم همه ناکارآمدیهای روحانی را از چشم آنها هم میبینند. حالا باید ببینیم شورای نگهبان درباره آقای روحانی چه نظری میدهد. البته کسی مخالف نیست که افراد مردم را تشویق به مشارکت در انتخابات کنند اما کسی فراموش نمیکند که کشور از جانب چه کسانی و چه گروههایی لطمه خورده است».
این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «به نظر میرسد آقای روحانی میخواهد از بازنشستگی سیاسیاش جلوگیری کند و به نوعی میخواهد جای آقای هاشمی را بگیرد اما هیچ جریان سیاسیای به شرایط گذشته برنمیگردد و از او حمایت نمیکند. نه اصلاحطلبان میتوانند از آن روشها استفاده کنند و نه اصولگرایان و نیروهای انقلابی اعتنایی به این مسائل میکنند. انقلاب به پیش میرود و به عقب برنمیگردد».
ترقی در پایان گفت: «شاید آقای روحانی بخواهد شبیه به آقای هاشمی باشد اما نمیتواند. واقعیت این است که او از نظر دیدگاههای ایدئولوژیک و سیاسی به آقای هاشمی نزدیک است و به همین دلیل هم تصور میکند نزدیکبودن نظراتش به آقای هاشمی میتواند جایگاه او را هم مانند آقای هاشمی کند اما چنین نمیشود زیرا آقای هاشمی از منظر عملگرایی تفاوتهای زیادی با آقای روحانی داشت».
∎
حمیدرضا ترقی:
انتخاب گزینه اصلح با مشارکت حداقلی نسبتی با اندیشه رهبر انقلاب ندارد + صوت
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی مشارکت حداکثری در کنار دقت مردم برای انتخاب گزینه اصلح را دو اصل مهم اندیشه رهبر انقلاب در مسئله انتخابات خواند و اظهار کرد: تفکری که اصل را بر انتخاب فرد صالح ولو با رأی حداقلی میگذارد نسبتی با تفکر و خواست امام(ره) و رهبر انقلاب ندارد.
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی آغاز سال در جمع مسئولان نظام (۱۵ فروردین) چهار راهبرد انتخاباتی را برای مسئولان تشریح کرده و فرمودند: «یکی از ابزارهای مهمّ قوّتِ کشور همین انتخابات است. مسئولانی که مرتبط هستند از همین حالا ــ البتّه میدانم که دنبال کردهاند ــ راهبرد مشارکت را، راهبرد امنیّت انتخابات را، راهبرد سلامت انتخابات را، راهبرد رقابت انتخابات را مشخّص کنند؛ انتخابات خوبِ سالمِ با مشارکت بالایی انشاءالله در آخر سال داشته باشیم.»
ایشان در دیدار اخیر اعضای شورای نگهبان نیز نکاتی را درخصوص وظایف قانونی شورای نگهبان بیان و تأکید کردند: «همه وظیفه دارند زمینه برگزاری انتخاباتی پرشور را در اسفند ماه امسال فراهم کنند.»
حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب مؤتلفه اسلامی، در گفتوگو با ایکنا درباره تأکید ویژه رهبر انقلاب بر فراهم کردن زمینه مشارکت پرشور در انتخابات و نقش شورای نگهبان و وزارت کشور در این رابطه گفت: دو وظیفه مهم حفظ سلامت و امنیت انتخابات به عهده وزارت کشور و شورای نگهبان است. وزارت کشور همواره امنیت انتخابات را مورد توجه قرار داده و سعی کرده در برنامهریزیهای خود ابعاد مختلف امنیت انتخابات را در نظر بگیرد. مسئله سلامت انتخابات نیز نیازمند همکاری، هماهنگی و همافزایی شورای نگهبان و وزارت کشور است.
وی افزود: یکی از ابعاد مهم سلامت انتخابات، توجه نامزدهای انتخاباتی به رعایت اخلاق، تقوا و صداقت و پرهیز از تخریب سایر نامزدها است. نامزدهای انتخابات در این راستا باید اثبات و معرفی خود را در دستور کار قرار دهند و شورای نگهبان هم باید برای حفظ سلامت انتخابات رفتار نامزدها، شیوه تبلیغات انتخاباتی و هزینهکردهای تبلیغاتی آنها را به کمک وزارت کشور رصد کرده و نگذارد برخی با شیوههای تخریبی و غیر اخلاقی رأی مردم را به سمت خود جلب کنند. برهمین اساس به نظر میرسد توصیههای رهبر انقلاب درباره حفظ سلامت و امنیت انتخابات به شورای نگهبان و وزارت کشور زمینه افزایش اطمینان مردم و بالا رفتن میزان مشارکت را در پی خواهد داشت.
افزایش رقابت سیاسی براساس قانون، نه مصلحتاندیشی
ترقی درباره قواعد و راههای افزایش مشارکت مردم در انتخابات گفت: هر تصمیم و شیوهای که برای اداره کشور از جمله برگزاری انتخابات اتخاذ میشود باید مبتنی بر نگاه تمدنی به انقلاب اسلامی باشد. به عبارتی این فرآیند باید ما را به سمت جامعهسازی اسلامی و دولتسازی اسلامی سوق داده تا در نهایت منتهی به تمدن نوین اسلامی شود.
قائم مقام حزب مؤتلفه اسلامی اظهار کرد: اگر جهتگیریها به انتخابات حالت ارتجاعی پیدا کند و مانند ابتدای انقلاب همه جریانهای سیاسی بدون توجه به باور و اعتقاد آنها به آرمانهای انقلاب بتوانند شرکت کنند، این یک نوع عقبنشینی از مسیر انقلاب و تضعیف اسلامیت نظام است. ما هر چه جلوتر میرویم باید بعد اسلامیت نظام را در کنار جمهوریت نظام تقویت کنیم و آن جمهوری که اعتقاد به مبانی، آرمانها، افق و آینده انقلاب و نظام اسلامی دارد باید در این عرصه امکان ظهور و بروز و فعالیت داشته باشد نه اینکه به اسم مشارکت سیاسی هر فعال سیاسی و هر جریان سیاسی به راحتی وارد صحنه شود.
وی تأکید کرد: به عبارتی اینکه شورای نگهبان بخواهد براساس مصلحت، نه قانون، بازتر عمل کند و به افراد و جریانهایی که اعتقاد و پایبندی ضعیفی به انقلاب و اسلام دارند برای حضور در عرصه رقابت سیاسی میدان و فرصت بدهد، نوعی عقبگرد از اصول و مبانی انقلاب است، زیرا قرار نیست افزایش مشارکت، به قیمت حضور هر جریان و فعال سیاسی رقم بخورد. کمااینکه قبلا هم این تجربه شده که لزوما حضور همه گرایشها و سلایق سیاسی، حتی بیاعتقاد به انقلاب و نظام، نتوانسته منجر به افزایش مشارکت مردم شود و جریانهای دلسوز انقلاب، مصلحتاندیشی احتمالی شورای نگهبان را خواسته نظام و رهبری نمیدانند.
دو جریان مخالف مشارکت حداکثری
ترقی درباره تلاش معاندین و نفوذیها با نیت و اهداف متفاوت برای کمرونق شدن انتخابات و محقق نشدن راهبرد مشارکت حداکثری رهبر انقلاب گفت: تکلیف معاندان و دشمنان نظام و انقلاب و کشور روشن است؛ آنها همیشه میخواهند انتخابات در کشور ما با حضور اندک مردم برگزار شود تا اینگونه تبلیغ کنند که مردم دیگر به نظام و انقلاب اعتقاد ندارند و لذا همه برنامهها و تبلیغات آنها درتقابل با راهبرد مشارکت حداکثری است.
از طرفی رهبر انقلاب به زعم خواست برخی گروهها، هیچگاه انتخاب گزینه یا گزینههای اصلح را منوط به مشارکت حداقلی ندانسته و بارها بر مؤلفه مشارکت حداکثری به مثابه یک هدف اساسی و راهبرد نظام اسلامی تأکید کردهاند.
🔴 ناصر ابوشریف نماینده جنبش جهاد در ایران: نیروهای حماس موفق شدند سرورهای اطلاعاتی اسرائیل را به داخل غزه بیاورند، در این سرور نام بسیاری از جاسوسها حتی جاسوسهای داخل جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.
🔴 جغرافیای سیاسی منطقه در حال دگرگونی به نفع جبهه مقاومت است
🔹رهبر انقلاب:
جغرافیای سیاسی منطقه در حال دگرگونی هست اما نه به نفع آمریکا؛ به نفع جبههی مقاومت.بله، غرب آسیا نقشهی جغرافیای سیاسیاش عوض شد اما به نفع مقاومت،مقاومت پیروز شد. امام درست فهمیده بود، درست تشخیص داده بود. هستههای مقاومت توانستند جهت حرکت را به نفع خودشان تغییر بدهند و عوض کنند.
🔹این نقشهی جدیدی که در این منطقه دارد به تدریج حاکمیت پیدا میکند چند خصوصیت دارد.
🔹خصوصیت اولش آمریکازدایی است، آمریکازدایی. آمریکازدایی یعنی چه؟ یعنی نفی سلطهی آمریکا بر منطقه. معنایش قطع رابطهی سیاسی با آمریکا نیست نه اینکه حالا ما توقع داشته باشیم یا تصوّر کنیم که دولتهای منطقه قطع رابطهی سیاسی کنند نه رابطهی سیاسی، اقتصادی با همه دارند با آمریکا هم دارند داشته باشند. اما دیگر سلطهی آمریکا روزبهروز رو به ضعف است.
🔹امروز سیاست و جهتگیری در این منطقه آمریکازدایی است. یکی از نشانههای واضح و بارزی که امروز جلوی چشمهاست همین طوفان اقصی است؛ این طوفانالاقصی بله، علیه رژیم صهیونیستی است، اما آمریکازدایی است.
@fetan2
انواع موشک های بالستیک جدید ایران و توانمندی آنها
۱- موشک رعد ۵۰۰ : یک موشک بالستیکی است که برد آن تا ۵۰۰ کیلومتر میرسد سپر موتور این موشک در برابر
فشارهای بسیار بالا مقاوم است وزن آن دو تُن است و برای اولین بار در نهم فوریه ۲۰۲۰ در تهران شلیک شد.
۲- موشک SECIL یک موشک بالستیکی میان برد میباشد و وزن آن ۲۱٫۵ تُن و طول آن ۱۸٫۲ متر و قطر آن بالغ بر ۱٫۵ و برد عملیاتی آن ۲ کیلومتر و حداکثر سرعت آن ۱۳ ماخ است ( یک ماخ برابر است با سرعت ۱۲۲۵ کیلومتر در ساعت است ) که توان جنگی بسیار خطرناکی به شمار میرود این موشکها همچنین میتوانند کلاهک های جنگی به وزن ۱٫۵ را حمل کند.
۳ – موشک هرمز: یکی از مهمترین قدرتهای بالستیک ایران به شمار می رود زیرا این موشک ها می توانند رادارهای ناوهای هواپیمابر و سامانه های دفاع هوایی پاتریوت را از بین ببرند برد عملیاتی آن ۳۰۰ کیلومتر است و سرعت آن می تواند به ۵ ماخ برسد این موشک همچنین میتواند کلاهک جنگی به وزن ۶۰۰ کیلوگرم را حمل نماید.
۴ – موشک خیبر: یک موشک بالستیکی زمین به زمین با برد دو هزار کیلومتر است. این موشک در اواخر ماه می گذشته در تهران به نمایش گذاشته شد و میتواند یک کلاهک جنگی به وزن ۱,۵ تن را حمل کنند و بر همین اساس دارای توان بسیار بالایی به شمار می رود.
۵ – موشک فتاح: اولین موشک بالستیک به شمار میرود که در ایران تولید شد و سرعت آن مافوق صوت است و از توان مانوردهی بسیار بالایی برخوردار است و سرعت آن تقریبا ۱۴ ماخ است و برد آن به ۴۰۰ کیلومتر می رسد و علاوه بر آن میتواند اکثر سامانه های دفاع هوایی را از بین ببرد.
به نظر می رسد ایران صرف نظر از روابط سیاسی اش در سطح بین الملل و مخالفت های آمریکا به طور مستمر در حال تحقیق و بررسی و تولید موشک های بالستیک است و چه بسا در همین راستا ایران در آینده نزدیک از موشک های بالستیک جدید خود پرده بردارد.
🔺رویکردجدید دولت در اخذ مالیات
از متمولین و ثروتمندان ،
❌ تا دیروز از بودجه #مالیات محور خارجیها چماق میساختند و توی سر اقتصاد #نفت زدهِ تک محصولی ایران میزدند، حالا علیه بودجه۱۴۰۳ جیغ بنفش میکشند!
این واکنشهایی که میبینید، صدای ناله های ژن خوب هاست زیرا:
دولت ۳ منبع درآمدی در بودجه ۱۴۰۳ تعریف کرده «مولد سازی، نفت، مالیات».
مولد سازی (فروش اموال مازاد دولت) در بودجه امسال ۱۰۸ همت بود که برای سال آینده به ۶۰ همت کاهش یافته.
نفت ۸۵ دلاریِ امسال هم برای سال بعد ۷۱ دلار تعیین شد؛ یعنی درآمد نفتی دولت ۸٪ کاهش یافت و از عدد ۶۰۳ به ۵۵۴ همت رسید.
اما مهمترین حوزه، مالیات است که با ۴۹٪ رشد، صدای مرفهین بی درد را در آورده! (امسال ۸۶۰ همت بود، برای سال آتی ۱۱۲۲ همت تعیین شده). با آن گروه که طبق معمول از روی ناآگاهی توییت میزنند کاری ندارم، روی سخنم با گروهی معلوم الحال است که عامدانه به منبر رفته اند!
دولت مالیات بخش تولید را ۱۲٪ کاهش داده؛ حتی نرخ کالاهای اساسی (جو گندم ذرت روغن...) که اثر مستقیم درسفره مردم دارد را در بودجه ۱۴۰۳، همان نرخ ارز ترجیحی ۱۴۰۲ (۲۸۵۰۰ ت) درنظرگرفته. درمقابل حقوق شاغلین ۱۸٪ و بازنشستگان ۲۰٪ افزایش داده وسقف حقوق از ۵۵ میلیونِ امسال به ۶۵ میلیون رسیده؛ با این وجود مازاد حقوق بالای ۱۲.۵ میلیون به صورت پلکانی مشمول مالیات میشود. همچنین خودروهای بالای ۳ میلیارد ت. باغ ویلاهای غیرمجاز تا قبل از دریافت پروانه مشمول جریمه ۲ برابری پرداخت مالیات شدند. املاک با کاربری مسکونی اداری، تجاری، باغ ویلاهای مجاز و واحدهای مسکونی بالای ۲۵ میلیارد تومان، مشمول مالیات ۲ در هزار شدند.
در مقابل مالیات واحدهای مسکونی مهر و نهضت ملی که معمولاً متعلق به اقشار کم برخوردار جامعه است تنها ۳۰۰ هزار ت تعیین شده. در این میان اشخاص حقیقی به ازای فرزند سوم و بیشتر، ۱۵٪ تخفیف مالیاتی دارند، جالبتر اینکه برای والدین دهه شصتی این تخفیف ۳۰٪ است.
همچنین درجهت حمایت از کسب و کارهای اینترنتی بر بستر نرم افزارهای داخلی، مالیات ۰٪ تعیین شده و موارد مشابه دیگر..
همانطور که خواندید دولت درحال افزایش مصادیق مالیات است نه افزایش میزان مالیات، یعنی باایجاد سامانه های متصل به پنجره هوشمند، ساماندهی دستگاه های پز، رصد حساب های بانکی و... مشغول شناسایی یقه سفیدهایی است که با وجود سطح برخورداری بالا، در ۴۵ سال گذشته فرار مالیاتی داشته اند. با این روش ها تقریباً فرار مالیاتی به صفر و عدالت اجتماعی به ۲۰ نزدیک میشود.
✍️ تحلیلگر
📣 منطق بسیج حداکثرسازی امکان مقاومت کشور در مقابل تهدیدها و خطرهاست
رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان:
🔺️بسیج یادگار گرانبهای امام برای کشور است. امام آفرینندهی بسیج و پدر بسیج است. در عین حال خود آن بزرگوار میگوید که من افتخار میکنم که یک بسیجیام. شأن بسیج این است.
🔺️از فرمایشات امام چند نکته را در باب بسیج من عرض میکنم، نکتهی اول این است که منطق بسیج مقاومسازی حداکثری کشور در مقابل تهدیدها و خطرهاست.
🔺️بسیج برای حداکثرسازی امکان مقاومت کشور است در مقابل هر خطری، در مقابل هر تهدیدی. این منطق در ایجاد بسیج عامل اصلی بود. امروز هم همین منطق وجود دارد و این منطق بهروز است. امروز هم وجود بسیج لازم است با تفصیلی که حالا وجود دارد.
🔺️در این چهل و چند سال کارنامهی بسیج هم درست بودن این هدفگیری را تأیید میکند .دقیقبودن این دوراندیشی و روشنبینی امام را نشان میدهد.
🔺️در یک مواقعی در این کشور پیش آمد عزیزان من که حضور بسیج برای کشور سرنوشتساز شد.
ـــــــــــــــ