🔰 چند نکته به بهانۀ ماجرای فرزند آقای قالیباف
🦚محمد ایمانی
🔻پاسخ های تک خطی (بله یا خیر/ تایید یا تکذیب مطلق) در موضوعات چند بعدی، به دور از دانایی و عقلانیت و شریعت است.
🔻"یحیی بن اکثم" به تحریک "مامون" از امام جواد (ع) پرسیده بود: "ای اباجعفر! چه می گویی در باره مُحرِمی که شکاری را کشته است؟". مامون در پوشش پرسشی فقهی -به زعم خود- می خواست بی اطلاعی امام را به رخ بکشد. اما امام سوالاتی ا پرسید که چند وجهی بودن مسئله را نشان می داد:
🔻"صید را در حرم کُشته یا بیرون آن؟ مُحرِم، عالم بوده یا جاهل؟ به عمد کُشته یا خطا؟ بنده بوده یا آزاد؟ صغیر بـوده یا کبیر؟ نخستیـن صیدش بوده یا نه؟ صیـد، پرنده بـوده یا غیر آن؟ مُحرِم، بر کارش مُصِرّ است یا تائب؟ صید در شب و از آشیانه بوده، یا در روز و آشکارا؟ مُحرِم، بـرای حج بوده یا عُمره؟".
🔻این رویکرد به مسئله، درست نقطه مقابل قضاوت های "کیلویی"، "صفر یا صدی"، "حیدری/ نعمتی" و "قرمز/ آبی" است.
🔻طی روزهای اخیر، دو طیف متعارض، از "اقدام فرزند آقای قالیباف برای اخذ اقامت در کانادا" انتقاد کرده اند.
🔻نخست، کسانی که نسبت به امنیت ملی و قربانی شدن فرزندان مسئولان و سپس، آسیب های ناشی از این روند، حساسیت درستی دارند؛
🔻دوم، کسانی که با انواع انگیزه های نامشروع و در مراتب گوناگون، در پی تسویه حساب با قالیباف، مجلس و یا نیروهای انقلابی و حتی تخریب انتخابات هستند.
🔻در عین حال که باید درباره تفاوت میان "درخواست اقامت، دریافت اقامت، درخواست تابعیت و دریافت تابعیت، انگیزه تحصیلی و شغلی و..." دقت کرد، ممنوعیت های قانونی درباره خانوده های مسئولان ارشد را هم باید مد نظر داشت.
🔻ضرورت دارد حالا که این موضوع در رسانه ها با انواع شایعات آمیخته شده، توضیح کافی از سوی پسر آقای قالیباف و خود ایشان داده شود. هر چند که مسئولیت کار فرزندان را نمی توان پای پدران نوشت، اما در موضوعاتی که بیم تهدید امنیت ملی یا به شبهه و تردید انداختن افکار عمومی می رود، ادای توضیح، اقدامی منطقی است، ولو غرض ورزان قانع نشوند.
🔻حساسیت عمومی به این خاطر است که مردم دیده اند دشمنان چگونه برای خانواده مدیران تله گذاری می کنند و از طریق به دام انداختن آنها، منافذ خطرناکی به داخل کشور می گشایند (چنان که در میان برخی دولتمردان مدعی سازندگی و اصلاحات و اعتدال دیده شد).
🔻از منتقدان صادق و به حق که بگذریم، طیف دومی هم هستند که ماجرای درخواست اقامت را صرفا دستاویزی برای عقده گشایی یا عملیات سیاسی چند لایه علیه "قالیباف"، "مجلس انقلابی"، "جبهه نیروهای انقلاب"، و "انتخابات مهم مجلس" می دانند.
🔻این طیف، همان هایی هستند که وزیر شان پس از خروج از کشور، رئیس اتاق فکر فتنه سبز در لندن شد؛ معاون وزیرشان از فرار و دریافت پناهندگی، کارگزار موساد در سردبیری شبکه اینترنشنال شد، و ده ها نماینده مجلس و مدیر و فعال سیاسی شان در غرب پناهندگی گرفته و به اپوزیسیون پیوسته اند.
🔻آقای قالیباف اگر در برآیند عملکرد خود، در خدمت جمهوری اسلامی قرار نداشت، مطلقا سوژه تخریب مافیای رسانه ای نمی شد، چنان که خاتمی و روحانی و بسیاری از مدعیان اصلاحات و اعتدال یا خانواده های شان، هرگز سوژه این طیف نشده، بلکه مورد حمایت هم قرار گرفته اند.
🔻می گویند فقط کسی که دیکته ننوشته، اشتباه ندارد. قالیباف هم از این قاعده مستثنا نیست. می توان با تفکیک اجزاء عملکرد وی و جمع بندی نقاط قوت و ضعف، به کارنامه او نمره داد.
🔻در عین حال روشن است که او طی چند سال اخیر در کنار نمایندگان متعهد توانسته، از شماری از نقاط ضعف ادوار قبلی مجلس بکاهد و بر قوت آن بیفزاید، تا جایی که مجلس فعلی موفق شد عنوان "مجلس انقلابی" را از رهبر انقلاب دریافت کند؛ البته در کنار تذکرات مشفقانه ای که گرفته است.
🔻مجلس درست در مقطعی که طرف غربی برجام هم عهدشکنی کرده و تحریم ها را برگردانده بود و هم باج مضاعف می خواست، با تصویب قانون اقدام متقابل توانست نقطه پایان بر روند انفعال بگذارد و قدرت چانه زنی و بازدارندگی کشور را افزایش دهد.
🔻این رویکرد با روی کار آمدن دولت آقای رئیسی تقویت شد، به نحوی که کشور توانست صادرات کاهش یافته نفت به زیر سیصد هزار بشکه را در حد پنج برابر افزایش دهد.
🔻مجلس در عین حال، قوانین مهم و موثری را در زمینه "تسهیل صدور مجوز کسب و کار، جهش تولید مسکن، جهش تولید دانش بنیان، مالیات بر خانه های خالی، شفافیت در تصمیات قوا، حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، رتبه بندی فرهنگیان، واردات خودرو برای کاهش تورم، افزایش حقوق سربازان، و..." به تصویب رسانده که در صورت اجرایی شدن تمام و کمال می تواند موجب بهبود روند های اقتصادی و اداری شود.
۲۹ بهمن ۱۴۰۲
📷نیویورک تایمز: چشم پوشی دولت بایدن بر تحریم نفتی ایران
🔹روزنامه نیویورک تایمز خبر داد که ایران با استفاده از خلأ نظارتی دولت بایدن بر اجرای تحریمهای آمریکا، در سال ۲۰۲۳ توانست با ناوگانی متشکل از ۲۷ فروند نفتکش نزدیک به سه میلیارد دلار درآمد ناشی از صادرات نفتی حاصل کند.
🔹به نوشته نیویورک تایمز، پژوهش این روزنامه که بر اساس تصاویر ماهوارهای و دادههای شرکتهای ردیاب نفتکشها تهیه شده است، نشان میدهد که با توجه به خلأ نظارتی قابل توجه آمریکا، تحریمها نتوانستهاند در سال گذشته میلادی صادرات سه میلیارد دلاری نفت از ایران را متوقف کند.
🔹بر اساس این گزارش، نفت ایران با ۲۷ فروند نفتکش برخوردار از بیمه مسئولیت صادر شده از جانب شرکت آمریکایی امریکن کلاب مستقر در نیویورک حمل شد.
🔹به نوشته این روزنامه، نفتکشهای یادشده متعلق به شرکتهای صوری بوده، عمری بیش از حد میانگین داشته و موقعیت مکانی نادرست را برای پنهان نگهداشتن محل اصلی خود مخابره میکردند.
@AkhbareFori
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
6.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ انتخابات یک مسابقه ملی است.
🔹اگر ملت ایران خوب، قوی، جازم و عازم وارد میدان شود و صندوق های رای را از رای و عزم خود پر کند ملت ایران پیروز است.
#سرنوشت_ما
@AkhbareFori
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
♦️نحوه حضور موتلفه در انتخابات
ترقی در تشریح تصمیم انتخاباتی موتلفه گفت: در تهران در درجه اول سعیمان بر این است که پیشنهاداتمان را به ائتلافها ارائه دهیم. اگر با حضور افراد در قالب ائتلافها موافقت شد و گنجانده شدند چه بهتر، اما اگر نشد افرادی که ضروری میبینیم حتما به مجلس راه پیدا کنند ممکن است آنها را بهطور جداگانه و به صورت مستقل در تهران اعلام کنیم.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حمیدرضا ترقی، قائممقام حزب موتلفه درباره وضعیت لیست این حزب برای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: پیشنهاداتمان آماده شده و لیست در سطح تهران و کشور مشخص شده است.
وی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، ادامه داد: در شهرستانها به عهده استانها گذاشتیم که با هر مجموعه و ائتلافی که خواستند هماهنگی کنند و یا مستقل عمل کنند و وارد فعالیت شوند.
ترقی بیان کرد: در تهران در درجه اول سعیمان بر این است که پیشنهاداتمان را به ائتلافها ارائه دهیم. اگر با حضور افراد در قالب ائتلافها موافقت شد و گنجانده شدند چه بهتر، اما اگر نشد افرادی که ضروری میبینیم حتما به مجلس راه پیدا کنند ممکن است آنها را بهطور جداگانه و به صورت مستقل در تهران اعلام کنیم.
قائممقام حزب موتلفه اظهار کرد: برای رفتن به ذیل ائتلافها نیاز است که بحثها یک الی دو روز دیگر ادامه پیدا کند چون هنوز به نتیجه نرسیدیم.
وی گفت: در صورت ائتلاف، برای افرادی که در لیست ائتلاف قرار نگرفتند در روز سهشنبه تصمیم میگیریم که آیا به صورت مستقل وارد شوند یا خیر چون باید دید امکان موفقیتشان وجود دارد یا نه لذا نیاز به بررسی مجدد دارد تا تصمیمان را اتخاذ کنیم.
ترقی تاکید کرد: بنای ما برای لیست دادن به آن معنا نبوده است که برای آن سرلیست انتخاب کنیم به همین دلیل بدون سرلیست وارد انتخابات میشویم.
قائممقام حزب موتلفه تصریح کرد: نامزدها باید تلاش کنند براساس سرمایه اجتماعی که دارند بتوانند رای بیاورند چون با قانون جدید هر کس تقریبا ۲۰ درصد رای بیاورد و نامزدهای دیگر بیشتر از این عدد رای نیاورند امکان رفتن به مجلس وجود دارد.
وی با اشاره به جوانگرایی لیست حزب موتلقه گفت: تقریبا نصفی از افراد لیست مجرب با سابقه نمایندگی مجلس و نصف دیگر جوانان هستند.
وی درباره تعداد بانوان حاضر در لیست حزب موتلفه گفت: فعلا یک نفر خانم در لیست است البته تعداد خانمها زیاد بود، اما ما یک نفر را پیشنهاد دادیم.
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
ایا قالیباف به سرنوشت لاریجانی دچار میشود؟
در روزهای اخیر که زمان چندانی تا انتخابات مجلس باقی نمانده تنشهای میان جریان پایداری و محمدباقر قالیباف فزونی گرفته است. یک عضو ارشد حزب موتلفه با اشاره به این تنشها، این نوع فعالیتها علیه قالیباف را غیراخلاقی دانسته و از احتمال تکرار سرنوشت علی لاریجانی برای قالیباف گفت.
حمیدرضا ترقی در گفتوگویی با انصاف نیوز گفت: مسیری که آقای قالیباف در حال حرکت در آن است مسیر چندان پایداری به نظر نمیآید و احتمال تکرار سرنوشت آقای لاریجانی برای او وجود دارد.
آقای ترقی با انتقاد از آنچه رفتارهای غیراخلاقی علیه محمدباقر قالیباف میخواند، گفت: بعضی افراد که از قالیباف ضربه خوردهاند و موقعیتهای خود را از دست دادند به کمک جریان منتقد عملکرد او در مجلس آمده که به نوعی یک بسیج برای برخورد با قالیباف ایجاد شود.
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
✅ مروری بر بیانات رهبر انقلاب در دیدار مردم آذربایجان شرقی ۱۴۰۲/۱۱/۲۹
🔸آذربایجان مظهر غیرت، عشق، ایمان و شور و هیجان ایمانی و اسلامی است.
🔸لازم میدانم تبریک عرض کنم اعیاد شعبانیه را که حقیقتاً برای دلهای شیعه، یکی از مژدههای بزرگ و شادیهای عمیق است.
🔸آنچه لازم است این است که ما از گذشته برای امروزمان و فردایمان درس بگیریم.
🔸درباره دو وظیفه مهم ملت ایران:
✅وظیفه «نگاه به خود»
✅وظیفه «نگاه به دشمن»
☑️وظیفه اول نگاه به خود:
♦️یعنی سنجش و ارزیابی خود
♦️فقط شناختن عیبها نیست، شناختن نقطهقوتها هم هست
❇️نقطهقوتها را باید:
🔹تقویت کنیم
🔹حفظ کنیم
🔹قدر بدانیم
⭕️نقطهضعفها را باید ترمیم کنیم
👇نقاط قوت:
1️⃣ نابود کردن یک نظام استبدادی ظالم حقکش بیایمان وابسته
2️⃣ایجاد خودباوری ملی در ملت ایران برای فعالیتهای گوناگون ملی
3️⃣ایجاد اعتماد به نفس در مواجههی بینالمللی
4️⃣گستردن تفکر و ارزشهای انقلاب
5️⃣جلوگیری نسبی از گسترش فرهنگ غربی به عنوان فرهنگ برتر
6️⃣خارج کردن خدمات ملی از انحصار در مرکز
7️⃣پرورش دانشمندان جهانی
8️⃣برآمدن گروههای خودجوش مردمی
⭕️نقاط ضعف هم داریم:
👈ساخت یک اقتصاد قوی ملی
👈استقرار عدالت
👈ریشهکنی آسیبهای اجتماعی
👈تطبیق زندگیمان با ارزشهای اسلامی
🏷هرکدام وظیفهای داریم:
📌وظیفه دولت، مجلس و دیگر مراکز رسمی:
🔹عزم راسخ
🔸کار مداوم
🔹سلامت در عمل
🔸صداقت با مردم
🔹ترجیح منافع ملی بر سود شخصی
❇️امروز بحمدالله مسئولان بالای مملکت از این امتیازات برخوردارند،
⏪منتها در کل سطح مسئولان باید این خصوصیات گسترش پیدا کند.
📌وظیفه نخبگان
🔹شناسایی خلأها و منافذ خطر
🔸جستجو و بررسی راههای رفع خلأ و بستن منافذ خطر
🔹کمک فکری به دولتها، مجلسهای شورای اسلامی و مسئولین
📌وظیفه جوانان
🔷خودشان را از لحاظ صلاحیتهای گوناگون اخلاقی و علمی و غیره، برای نقشآفرینی در پیشرانی آماده کنند
📌وظیفه عمومی مردم
🔷حمایت از مسئولان، خدمتگزاران و کارهای خوب
☑️وظیفه دوم ⏪ نگاه به دشمن
💪شرط مهم پیروزی این است که دشمن را بشناسیم، تواناییهای او را بدانیم، اما نترسیم
👈ما اگر ضعیف بودیم، دشمن اینجور حیله و خدعه نمیکرد
✅همه باید در انتخابات شرکت کنن. راه اصلاح کشور انتخابات است. مردم باید دنبال انتخاب اصلح باشند
⁉️اصلح را از کجا بشناسیم؟
☑️آنجایی که میتوانند تشخیص بدهند، تحقیق کنند و فرد اصلح را انتخاب کنند.
☑️آنجایی که نمیتوانند، به کسانی که اعتماد دارند اتّکاء کنند؛ آنها معرّفی میکنند، از معرّفی آنها استفاده کنند.
✅کسانی که توانایی حرف زدن با مردم را دارند و مردم از آنها قبول میکنند. مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنند
👈کسانی که در میدان #انتخابات وارد میشوند
⭕️از اهانت به دیگران
⭕️بداخلاقی
⭕️سیاهنمایی
🔺 اجتناب کنند
💎عزیزان من! ما با اتّحاد، با ید واحده بودن:
✔️مبارزه کردیم
✔️پیروز شدیم
✔️تا حالا ادامه دادهایم
✅باید بعد از این هم با ید واحده بودن حرکت کنیم
♦️اختلافات سلیقهای و سیاسی نباید در وحدت ملی ملت ایران در مقابل دشمنان تأثیری بگذارد.
#انتخاب_مردم
#مشارکت_حداکثری
۳۰ بهمن ۱۴۰۲
69.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️ چتون بود انقلاب کردید؟ چرا رفتین راهیپمایی ۲۲ بهمن؟ جمهوری اسلامی مگه تو این ۴۴ سال چیکار کرده واسه این کشور؟
دیگه بدون دلیل از ج.ا حرف نزن!
این ۲۰ دقیقه رو ببین تا به جواب سوال هات در مورد کشورت برسی! دیدنش برا هرکسی که میگه ما اصلا پیشرفت نکردیم واجبه!!!
دانلود فایل باکیفیت جهت
اکران در مدارس و مساجد
🚨کانال تخصصی ضد شایعات
@zshayeat
@zshayeat
۱ اسفند ۱۴۰۲
الزام واریز درآمدهای نفتی به حساب بانک مرکزی
🔹با تصویب هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، شرکت ملی نفت ایران نسبت به واریز درآمدهای حاصل از صادرات نفت به حساب ارزی بانک مرکزی ملزم شد.
#اخبار_فوری
۱ اسفند ۱۴۰۲
جایگاه احزاب در لیست های انتخاباتی
ترقی با تاکید بر اینکه حضور احزاب نباید حالت تزیینی داشته باشد، بیان کرد: دولتها نباید فقط موقع انتخابات برای افزایش مشارکت و رقابت سراغ احزاب بیایند بلکه باید در طول سال این همکاری صورت گیرد
به گزارش آرمان ملی آنلاین: قائممقام دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: لازم است قانونی که مجلس برای ارائه فهرستهای انتخاباتی توسط احزاب و جبههها تصویب کرده، دقیقاً اجرا شود.
به گزارش ایسنا، حمیدرضا ترقی شامگاه جمعه -۲۷ بهمن ۱۴۰۲- در یک برنامه تلویزیونی با عنوان «رقابت واقعی؛ حضور احزاب و گروههای سیاسی در انتخابات ۱۱ اسفند» با اشاره به قانون جدید انتخابات که میگوید ارائه فهرستهای انتخاباتی به عهده احزاب و جبهههای سیاسی است، اظهار کرد: لازم است قانونی که مجلس برای ارائه فهرستهای انتخاباتی توسط احزاب و جبههها تصویب کرده، دقیقاً اجرا شود و وزارت کشور به گروههای ناشناس اجازه ارائه لیست ندهد.
وی افزود: ارائه لیستهای انتخاباتی توسط افراد یا گروههای ناشناس چون بعداً هم پاسخگو نیستند نباید انجام شود. این در حالی است که با ارائه فهرستهای انتخاباتی توسط احزاب، آنها بعداً باید پاسخگو باشند و اگر این کار صورت گیرد نقش احزاب افزایش پیدا میکند.
۱ اسفند ۱۴۰۲
فرقهگرايي و ستيهندگي
محمدكاظم انبارلويي
1- سكتاريسم به معناي فرقه و گروه است و معمولا در مورد دستهبنديها و فرقهگراييهاي درون احزاب و گروهها اطلاق ميشود. سكتاريسم بيشتر در احزاب و گروههاي چپ رواج دارد كه هرازچندي دچار انشعاب ميشوند.
آنتاگونيسم يا ستيهندگي به معاشرتهاي غيراجتماعي گفته ميشود و به معني دشمني و خصومتورزي ،تعارض وجدل نيز هست.
ستيهندگي معادل فارسي آنتاگونيسم است. معناي دقيق آن تضاد آشتيناپذير، ستيزي است كه با لجاجت، سركشي و نافرماني است.
2- يك سؤال كليدي در تحليل مسائل سياسي كشور همواره در حوزه علوم سياسي و جامعهشناسي سياسي، ذهن پژوهشگران را به خود مشغول داشته است و آن اینکه چرا احزاب و گروهها در کشور پا نمیگیرد؟!
پاسخ كوتاه و مختصر آن اين است كه برخی احزاب و گروهها در100 سال اخير كه پس از مشروطيت سروكله آنها پيدا شد دچار بيماري فرقهگرايي و ستيهندگي هستند.
اين دو بيماري از درون، آنها را روبه فروپاشی ميبرد و نفوذ خارجي و سوزنباني سرويسهاي امنيتي دشمن بهويژه آمريكا به اين فروپاشي كمك میکند.
3- پاسخ فنيتر به اين سؤال به لحاظ هستيشناسي و فلسفي اين است كه احزاب و گروهها در ايران نوعي كپيبرداري از نظم اجتماعي در غرب است كه ريشه در مدرنيسم و نگاه سكولار و لائيك به مسائل سياسي و اجتماعي در جوامع بشري دارد.
احزابي كه سر در آخور و آبشخور فلسفه سياسي غرب و مدلهاي رقابت در اين جوامع دارند. طي 100 سال گذشته در سپهر سیاست ورزی بزرگترين ضربه به اقتدار سياسي و قدرت ملي در ايران زدند.
رهاورد اين احزاب در انقلاب مشروطه و نهضت ملي شدن نفت و نهضت امام خميني دو كلمه بيشتر نبود:
الف- فرمانبرداری بهاصطلاح مدني از اقطاب قدرت در شرق و غرب
ب- نافرماني مدني در برابر پديداري دولتهاي ملي و مذهبي و بر باد دادن دستاوردهاي انقلاب و ايستادن در برابر رهبران واقعي نهضت.
4- نيروهاي انقلاب اسلامي پس از انقلاب براي گريز از بيماري فرقهگرايي و ستيهندگي حزب جمهوري اسلامي و سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي را تأسيس كردند . منافقين در 7تير 1360 اولين چوب را به اين بار شيشه زدند و دومين چوب را در 8 شهريور همين سال در انفجار نخستوزيري فرود آوردند . كادرهاي اصلي حزب و مجاهدين انقلاب در اعداد 17 هزار شهيد ترور و دهها هزار شهيد جنگ تحميلي آسيب ديدند. اما خوشبختانه كادرهاي باقيمانده و تربيتشدهاي كه با نفس شهيد بهشتي و شهيد باهنر و بزرگاني چون امام خامنهاي تربیتشده بودند بار اداره كشور را در حوزه سياسي به دوش كشيدند.
اينكه امروز با چه مختصاتي از آرايش نيروهاي انقلابي روبهرو هستيم يك بحث مفصل را طلب ميكند. اما اينكه در آستانه برگزاري انتخابات نسبت به «فرقهگرايي» و «ستيهندگي» بهعنوان دو بيماري در سازماندهي نيروهاي انقلاب هشدار دهيم و به سمت اتحاد ملي و انسجام اسلامي حركت كنيم، يك وظيفه و تكليف محتوم است.
5- بايد دست آمريكا را در مداخله در امور داخلي خود بهويژه انتخابات بخوانيم و بايد يك وحدت رويه و يك وحدت ساحات در كليه خطوط و لايههاي «مشاركت» و «رقابت» را مديريت كنيم. اين مديريت بايد متضمن امنيت ملي، اقتدار ملي و ناظر به حل مشكلات مردم بهويژه در حوزه معيشت باشد. اميد است صورتبندي رقابت و افزايش سطح مشاركت بهگونهای باشد كه یکپایه جديد براي رقابتها در سطح ملي پيدا شود. پديداري اين پايه قطعا بايد بتواند جلوي فرقهگرايي و ستيهندگي نيروهاي پاي كار انقلاب را بگيرد.
نيروهاي پاي كار انقلاب اسلامي بايد از دو سيئه فرقهگرايي و ستيهندگي پرهيز كنند.
مقام معظم رهبري در ديدار با مردم آذربايجان شرقي ،كساني كه وارد ميدان انتخابات شدهاند را از بددهني و بيان مطالب دروغ و خلاف واقع براي جلب نظرات مردم پرهيز دادند. اين رويكرد فضاي رقابت و مشاركت را به سمت ستيهندگي ميبرد.
6- جبهه موسوم به اصلاحات منهای آن 110 رجال سیاسی و مذهبی، در آخرین اطلاعیه خود گفتهاند: در تهران و شهرستانها لیست نمیدهند.به یک معنی انتخابات را تحریم کردهاند.
برخی عناصر آن نیز پرچم نافرمانی مدنی را به دوش گرفتهاند. با تأسف باید گفت آنها آخر صف تحریم کنندگان خارج نشین پشت سر رضا پهلوی، احزاب تجزیهطلب و ضدانقلاب با رویکرد فرقهگرایی و ستیهندگی نشستهاند.
۱ اسفند ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حامیان فلسطین جلودادگاه لاهه تجمع کردند
🔸جلسات استماع دادگاه بینالمللی دادگستری دربارهٔ پیامدهای حقوقیِ اشغال فلسطین از سال ۱۹۶۷ با حضور بیسابقهٔ ۵۲ کشور از دیروز آغاز شده.
➥ @sepah_paasdaran
۱ اسفند ۱۴۰۲