⭕️ "ما کی گفتیم که اسرائیل را نابود میکنیم؟"
🔹 ۱ دی ۹٧ | ظریف، وزیر خارجه در مصاحبه با هفتهنامه لوپوئن فرانسه:
ما کی گفتیم که اسرائیل را نابود میکنیم؟ فقط یک نفر را پیدا کنید و به ما نشان دهید که این حرف را زده باشد؛ هیچ کس چنین حرفی نزده است|ایسنا
🔺 ۲ شهریور ۶۰ | امام خمینی: به خیال خودشان، میخواهند ما را در بین ممالک اسلامی، طرفدار اسرائیل حساب کنند، در صورتی که ما از اوّلی که در این امور و در این نهضت وارد شدیم، یکی از مسائل مهم ما این بود که اسرائیل باید از بین برود و آنها نمیتوانند که یک همچو مطلب فاسدی را به کرسی بنشانند
🔺 ۱٧ شهریور ۶۱ | امام خمینی: اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود
🔺 ۱۴ آبان ۶۲ | امام خمینی: اگر خداوند توفیق دهد، میرویم و مردم را از شرّ اسرائیل نجات میدهیم
🔺 ۱٧ خرداد ۴۶| امام خمینی: اسرائیل قیام مسلحانه برضد ممالک اسلامی نموده است و بر دول و ملل اسلام قلع و قمع آن لازم است
@hr_taraghi
#رصد
دبکا فایل نوشت بعد از حملات موشکی بامداد چهارشنبه رژیم صهیونیستی به ریف دمشق، روسیه و سوریه در تهدیدآمیزترین پیام خود به اسرائیل گفتهاند اگر تلآویو بار دیگر عملیات تجاوزکارانه انجام دهد، موشکهای «اس-۲۰۰» به قلب اراضی اشغالی شلیک خواهند شد.
@hr_taraghi
وای به وقتی که تربیت دینی درمدرسه نباشه👇😳
بازرس آموزش و پروش وسط سال میره سر کلاس درس دانشآموزهای یک دبستان😜:
ایشون بعد از معرفی خودش میخواد ببینه شاگردای مدرسه چقدر اطلاعات دینی دارن از یکیشون میپرسه:
پسر جان بگو ببینم درب خیبر رو چه کسی کنده؟
بچه میزنه زیر گریه و میگه: آقا بخدا من نکندمش!
بازرس رو میکنه به معلمش و میگه: این شاگرد چی میگه؟؟؟
معلم میگه: راست میگه آقا، من میشناسمش، بچهی خوبیه، از این کارها نمیکنه.
بازرسه عصبانی میشه و میره پیش معاون و جریان رو میگه،
معاون میگه: شما اصلا خودتو ناراحت نکن چقدر خسارتش میشه خودمون تقدیمتون میکنیم!!!
بازرس دیگه جوش میاره و میره پیش مدیر و کل ماجرا رو تعریف میکنه...
مدیر میگه: آقای بازرس اینو بهت بگم که ما شیفت بعد از ظهر هم داریم، شاید اونا کنده باشن؟!!!
😂😂
@hr_taraghi
🔴خانه تکانی در دستگاه دیپلماسی جنگ طلبانه سعودی
با فرمان ملک سلمان پادشاه عربستان، ابراهیم العساف وزیر سابق اقتصاد به عنوان وزیر خارجه عربستان سعودی منصوب شد.
🔹ابراهیم العساف، وزیر خارجه جدید عربستان سعودی، یک سال پیش جزء بازداشتیهای بنسلمان در هتل «ریتز کارلتون» بود.
🔹همچنین «محمد بن نواف بن عبدالعزیز آل سعود»، سفیر ریاض در لندن نیز در پی تغییرات کابینه سعودی از سمت خود برکنار شد.
@hr_ta
اعتراض گسترده علما و اساتید حوزه نسبت به نشست مشکوک بعضی اساتید
اگر چه این نشست هیچ کارکرد ویژه ای نخواهد داشت جز چند بیانیه و اعلام مراجع مورد پسند مشکوک که درنتیجه
ریزش علنی و عملی افراد عاقل و مدبر از این نشست به هیچ وجه دور از انتظار نیست.
متن کامل طومار بدین شرح است:
محضر مبارک علمای اعلام و مراجع عظام و عموم اساتید و طلاب حوزههای علمیه
حوزه علمیه میراث ۱۰۰۰ ساله سلف صالح و قدمای قوم است که صیانت و حراست از قداست، استقلال، حریت و هویت تاریخی آن یک رسالت همگانی است. حوزه مقدسه در طول قرنهای متمادی همواره منشا تحولات عظیم علمی، سیاسی و اجتماعی بوده و به عنوان یک نها ذوابعاد در انظار عموم مردم شناخته شده است و همه نهضتهای اصیل و از جمله انقلاب شکوهمند اسلامی ریشه در این نهاد مقدس داشته است.
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به عنوان قدیمیترین و معتبرترین تشکل حوزوی در دوران معاصر، حلقه واسطه حوزه علمیه و نهضت امام خمینی(ره) بوده و در دوران گذار حوزههای علمیه از سیاستگریزی و انطباق با تحولات عصر مدرن، نقش بیبدیلی ایفا نموده است. اکنون با گذشت ۴ دهه از تاسیس حاکمیت دینی با رهبری ولیفقیه جامعالشرایط و تجربه انواع فتنهها و دشمنیها برای انهدام این نظام مقدس دشمن تنها راه مقابله با نظام را در استفاده از چهرههای حوزوی میبیند.
مرجعسازی و بازتولید ادبیات دوران نفوذ استعمار در حوزههای علمیه و تئوریپردازی در جهت سیاستستیزی و سکولاریسمِ مقدس، مهمترین راهبرد دشمن در پایان دهه چهارم استقرار جمهوری اسلامی است که در قالب ایجاد تشکلها، موسسات، رسانهها و محفلهای به ظاهر حوزوی نمودار گشته است. نمونه بارز تبلور این راهبرد خطرناک خصمانه، پیدایش جریان موسوم به تشیع انگلیسی است که تشت رسوایی آن از بام فرو افتاده است اما خطر آنجاست که فعالیتهای مخالفان تشیع و دشمنان ولایت اهل بیت علیهم السلام منحصر و محدود به حمایتهای آشکار نیست بلکه پروژه نفوذ با فرایندی پیچیده و واسطههای متکثر و نامیدا در آشیانه آلمحمد در حال میگیری است. طبعا ساحت مقدس عموم حوزویان و اعاظم و طلاب عزیز مبرا از این دامگه خطیر است اما تعداد معدود مارهای خوش خط و خال با ادبیاتی ظاهرفریب به عنوان واسطه تحقق پروژه نفوذ به نقش آفرینی مشغول شدهاند.
برخی تشکلهای حوزوی خاص با ارتباطات سیاسی و اقتصادی کاملا مشکوک(که کم و کیف آن از اهل اطلاع پوشیده نیست)، با ساماندهی یکسری فعالیتهای مشکوک به تقابل با مراجع عظام تقلید و نهادهای اصیل حوزوی از جمله جامعه مدرسین(به عنوان عصاره مدرسان و مجتهدان طراز اول حوزه)، شورای عالی(به عنوان عالیترین نهاد اعمال اراده مدیریتیِ همه مراجع عظام تقلید) و مرکز مدیریت حوزههای علمی برخاستهاند.
نمود بیرونی این فعالیتهای حوزوی مشکوک در موارد ذیل قابل ردیابی است؛
ایجاد انشقاق در دل حوزه علمیه قم، تضعیف نهادهای اصیل و معتبر حوزوی، راهاندازی مدیریت در سایه، غصب شئون تاریخی مرجعیت از جمله تامین امور معیشتی اساتید، توزیع پول که بخشی از منابع مالی آن مشکوک میباشد، تلاش برای دستاندازی در عرصه مرجعیت و مرجعسازی، ارتباط وسیع برخی سران آن تشکل خاص با تشیع لندنی و جریانهای معاند، حمایت از جریان رسانهای افراطی و انحرافی که اهانتهای مکرر به ساحت مقدسترین مراجع عظام تقلید را در پرونده دارد، برخورد دوگانه با مراجع معظم تقلید و اعمال سلایق سیاسی در اختصاص امکانات عمومی حوزوی به اساتید همسو و ...
بدین وسیله با هشدار به محضر عموم حوزویان ارجمند، تقاضای آن داریم که ضمن درخواست تامین مالی اساتید حوزه علمیه در تراز هیات علمی و شایسته توسط نهادهای رسمی ذیل مراجع معظم تقلید، نسبت به فعالیتهای مشکوک برخی تشکلهای حوزوی خاص اقدام عاجل و آجل صورت پذیرد که صیانت از حریم مرجعیت و اصالت تاریخی حوزههای علمیه در گرو چنین اقدامی است.
والسلام علیکم و رحمةالله
@hr_taraghi
جمعی از اساتید و طلاب حوزه علمیه قم
حمیدرضا ترقی:
مولفه های مدیریت انقلابی،
آغاز اصطکاک میان مدیریت انقلابی با تکنوکرات از زمان شهید رجایی.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اظهار کرد: از همان ابتدای انقلاب اسلامی خصوصا از زمان ریاست جمهوری شهید رجایی میان مدیریت انقلابی با مدیریت تکنوکراتی در کشور اصطکاک ایجاد شد.
حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت وگو با خبرنگار جام جم آنلاین در خصوص تبیین مولفه های مدیریت انقلابی بابیان اینکه اصولا هر انقلابی بدون نیروهایی که از روحیه پرکاری، مجاهدت، انگیزه قوی و ایمان به هدف برخوردار باشند امکان موفقیت و پیروزی ندارد خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران هم باتربیت نیروهای تراز انقلاب که بتوانند باروحیه، ایثار، فداکاری، ازخودگذشتگی، تبعیت از رهبری و باانگیزه ایمانی این انقلاب را به پیروزی برساند توسط امام ویاران امام به پیروزی رسید.
ترقی بابیان اینکه روحیه مردمی در دوران انقلاب خاطرنشان کرد: همه به یاد دارند که مردم در آن دوران چگونه نسبت به یکدیگر گذشت داشتند، برای هم فداکاری می کردند و چگونه اخلاص، نوع دوستی و فداکاری در جامعه موج می زد که انقلاب هم با همین روحیه به پیروزی رسید.
وی در ادامه بابیان اینکه مابعد از پیروزی انقلاب هم همین روحیه فداکاری را در نهادهای انقلابی که به دستور امام وبرکت انقلاب اسلامی شکل گرفته بودند مشاهده می کردیم خاطرنشان کرد: ازجمله این نهادها می توان به جهاد سازندگی، کمیته های انقلاب، کمیته امداد حضرت امام و دیگر نهادهایی که نقش مردمی در آنها بسیار پررنگ است اشاره کرد که باانگیزه های مردمی کار پرحجم، پر کیفیت و مجاهدانه را با کمترین هزینه و مزد انجام می دادند.
ترقی بابیان اینکه نهادهای مردمی موجب شدند که نهال انقلاب رشد پیدا کند و با حرکت به سمت اهداف خود، سرعت پیشرفت در دستیابی به اهداف را افزایش دهد خاطرنشان کرد: البته طبیعی است چون ما ساختارهای گذشته را به طور کامل در کشورمان از بین نبرده ایم از همان ابتدای انقلاب اسلامی خصوصا از زمان ریاست جمهوری شهید رجایی میان مدیریت انقلابی با مدیریت تکنوکراتی در کشور اصطکاک ایجاد شد.
وی مطرح شدن بحث تعهد و تخصص در ابتدای انقلاب را نتیجه همین اصطکاک میان مدیریت انقلابی با مدیریت تکنوکرات دانست و خاطرنشان کرد: مدیریت انقلابی که در میان افرادی مانند شهید رجایی وجود داشت با مدیریت تکنوکراتی که سرشار از بروکراسی بود تفاوت قابل ملاحظه ای داشت و حضرت امام به همین دلیل نهادهایی را ایجاد کردند تا بتوانند به شکل انقلابی اهداف انقلاب را پیش ببرند و سرعت بیشتری به بازسازی کشور بدهند.
ترقی با تاکید براین که طبیعتا اگر روحیه انقلابی همیشه در کشور استمرار میداشت می توانستیم خیلی زودتر به پیشرفت و توسعه ای که موردنظر انقلاب اسلامی است برسیم خاطرنشان کرد: اما بعد از جنگ این روحیه انقلابی در کشور کاهش پیدا کرد و جریان های لیبرالی که در کشور حاکم شدند با این روحیه انقلابی مقابله و سعی کردند همان نظام دولت سالاری و بروکراسی را بر جامعه و مدیریت کشور حاکم کنند.
وی ادامه داد: در این دوران شاهد هستیم که در بعضی از عرصه ها حرکت انقلاب کند و به اهدافی مانند عدالت و تحول فرهنگی که باید برای پیشرفت کشور موردتوجه قرار می گرفت کمتر نگاه می شود.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در ادامه در خصوص مولفه های مدیریت انقلابی بر اساس تجربه سال های بعد انقلاب گفت:
کار مداوم، پرحجم، باکیفیت، مجاهدانه، مدیریت منسجم، تبعیت از رهبری نظام، یکدلی ، عبور مقتدرانه از موانع همراه با عشق و ایمان، کار خستگی ناپذیرو برای خدا، شوق به کار، برداشتن گام های بلند وآرمانی و شتابان همراه با بصیرت و دشمن شناسی ازجمله پایه های این مدیریت انقلابی است.
وی افزود: هرجایی که این نوع مدیریت اعمال شده ما دررسیدن به اهداف انقلاب موفق بودیم و هر جا که این نوع مدیریت اعمال نشده متاسفانه موجب شده تا از آرمان ها و اهداف انقلاب اسلامی عقب بیفتیم.
ترقی بابیان اینکه طبیعتا اگر مدیریت انقلابی با تفکر انقلابی همراه باشد دوام و پایداری بیشتری دارد خاطرنشان کرد: اما اگر این مدیریت از تفکر انقلابی برخوردار نباشد زودگذر است و ممکن است دوام و بقای کافی نداشته باشد و اصولا وقتی که حرکت و مدیریت انقلابی باتکیه به تفکر انقلابی یعنی مبتنی بر نظریه ی دینی واعتقادی نباشد خیلی زود به پایان می رسد و نمی تواند ما را به اهداف خود برساند.
وی در پایان بابیان اینکه آنچه از تاثیر انقلاب اسلامی بر منطقه، آمریکای لاتین و در دیگر نقاط جهان می بینید، همان مدیریت انقلابی است که تحت تاثیر تفکر انقلابی قرارگرفته است ، مثلا شما در کشورهای آمریکای لاتین می توانید آثار تفکر انقلابی ایران را همراه با مدیریت انقلابی مشاهده کنید و این آثار
نشان دهنده این است که بخشی از تفکر انقلابی ملت ایران به آنجا صادرشده است و آنها تحت تاثیر این شهادت طلبی، مقاومت ، ایستادگی ، ونوع رهبری انقلاب اسلامی و معنویتی که بر نیروهای انقلابی حاکم است قرار گرفته اند و. می دانند که بدون این ابزار. نمی توانند آن روحیه انقلابی را به طور کامل و بادوام حفظ کنند.
@hr_taraghi
🔴گاردین: سال 2018، پیروزی ایران و شکست عربستان
روزنامه گاردین نوشت:
🔺سال 2018 در حالی به پایان میرسد که عربستان در اکثر زمینهها مانند جنگ یمن، پرونده قتل خاشقچی با شکست تمام روبرو بوده و در مقابل ایران توانسته پیروزیهای متعدد در سوریه،عراق و لبنان کسب کند.
🔺با نگاهی به عربستان در سال 2018 میتوان بهخوبی مشاهده کرد که شاهزادهای جوان (محمد بن سلمان) باسابقه نه چندان در حوزه سیاست و اقتصاد با حمایت دونالد ترامپ دست به اقدامات اصلاحاتی زد که هیچ ثمرهای جز ادامه خشونت و خونریزی در منطقه خاورمیانه نداشته است.
🔺محمد بن سلمان با قتل روزنامه نگار منتقد حاکمیت (جمال خاشقجی) نه تنها نشان داد که هیچ تجربهای در ایجاد هم بستگی میان کشورهای منطقه ندارد بلکه تنها در اتحاد مخالفین خود مهارت خاصی دارد. در حقیقت باید گفت، قتل ناگهانی جمال خاشقجی ضربه محکمی به حاکمیت آل سعود در منطقه و در سطح جهانی وارد کرد.
🔺بن سلمان حتی در ادامه جنگ چند ساله یمن ناموفق بوده و با ادامه خونریزی مردم بیگناه یمن و قتل خاشقجی سنای آمریکا متقاعد شد تا در سال آینده از حمایت ریاض در جنگ یمن خودداری کند.
🔺شکست در محاصره قطر نیز دیگر پروژه ناموفق شاهزاده جوان است که نتیجهای جز عقب نشینی توسط عربستان نداشته است. یک سال پس از محاصره کامل قطر، تمام گزارشهای سازمانهای بینالمللی نشان میدهد نه تنها این کشور کوچک با هیچ مشکل اقتصادی و مالی مواجه نشده، بلکه موقعیت ژئوپلیتیک آن نیز بهبود یافته است.
🔺در بیروت، حزب الله کاملاً در شکست پروژههای نفوذی عربستان در دولت لبنان و عراق موفق بوده و اجازه نداده تا نیروهای سعودی در وزارت خانههای دفاع و کشور حضور داشته باشند.
🔺باید اذعان کرد که اتحاد میان سه کشور ترکیه، ایران و روسیه نشان داد که این کشورها بهخوبی توانستهاند در مقابل ائتلاف عربستان، آمریکا و رژیم صهیونیستی در حوزه سوریه با پیروزی همراه شوند.
@hr_taraghi
11.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺وجه خارجی #فتنه۸۸
🔖 کدام راه به ایران
⛔️ در گزارش اندیشکده بروکینگز، چطور روی جناح اصلاحطلب برای #انقلاب_مخملی حساب باز شده بود! 👇👇
💬 «..استفاده از جریان #اصلاح_طلب در داخل ایران بهترین راه است. شاخه دانشجویی اصلاحطلبها و روشنفکران اصلاحطلب که زیربنای نظری جمهوری اسلامی را سست کردهاند، بهترین موقعیت را برای براندازی جمهوری اسلامی و انقلاب مخملی دارند..»
@hr_taraghi
1_20286482.mp3
5.42M
میرزاده مسعود برهمن:
⚠️ #زنگ_خطر
🔰تحلیل اوضاع فعلی کشور!!
⁉️آیاتغییررژیم امکان پذیراست
⁉️هدف از ایجاد اوضاع فعلی چیست
⭕️اتفاقات عظیمی درراه است!!
☑️ @hr_taraghi