فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌍 اسرائیل به یک تو سری خور در منطقه تبدیل شده!
🔹«عادل شدید» کارشناس مسائل اسرائیل: حمله به الحدیده بیانگر شکست تمام تلاشهای آمریکا و اسرائیل در دهههای گذشته برای سوق دادن اسرائیل به سمت توافقهای عادیسازی با کشورهای عربی است.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ #خط_دیدار | بیانات مهم امروز رهبر انقلاب: اطلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ مراقب باشید!
✏️ رهبر انقلاب: بنده کاملاً اعتقاد دارم و اطّلاع دارم که لشکر سایبری دشمن منتظر سوءاستفاده است؛ گاهی اوقات آنها از زبان رقیب سیاسی شما به شما دشنام میدهند، برای اینکه شما را عصبانی کنند؛ یا به شخصیّت مورد احترام شما، یا یک شخصیّت موجّه دینی یا سیاسی اهانت میکنند، برای اینکه شما را برافروخته کنند؛ این هم هست. به این هم بایستی توجّه داشت؛ یعنی هر چه شما در فضای مجازی میبینید، اگر برخلاف نظر شما است، همیشه باور نکنید که این را آن کسی که رقیب سیاسی یا مخالف سیاسی شما است، گذاشته؛ نه، ممکن است دشمن مشترک هر دوی شما گذاشته باشد. ۱۴۰۳/۴/۳۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
مسئوليت مشترك رئيسجمهور و مجلس
محمدكاظم انبارلويي
مقام معظم رهبري در ديدار با نمايندگان مجلس تصريح كردند :
- اگر توانستيم جوري رفتار كنيم كه رئيسجمهور موفق شود، اين موفقيت همه است.
- پيروزي رئيسجمهور پيروزي همه ماست. اين را بايد از بن دندان باور كرد.
باور اين معنا كه پيروزي رئيسجمهور پيروزي همه است از كجا ناشي ميشود؟
قانون اساسي مسئوليتهاي مشتركي در شرح وظايف رئيسجمهور و مجلس بيان كرده است كه با بازخواني آن ميتوان به اين باور رسيد :
1- اولين مسئوليت دولت و مجلس تعهدات دولت و مجلس در تأمين معيشت مردم و مسئوليتهاي كليدي است كه اين دو ركن از اركان نظام را به عهده دارند.
الف- رئيسجمهور وفق اصل 126 مسئوليت امور برنامه و بودجه و امور اداري و استخدامي كشور را مستقيما به عهده دارد.
ب- مجلس وفق اصل 52 قانون اساسي موظف است بودجه سالانه را به ترتيبي كه در قانون مقرر ميشود و از طرف دولت تهيه ميشود تصويب كند.
پس مسئله معيشت مردم كه در قانون برنامه و بودجه كشور پختوپز ميشود، محصول مشترك دولت و مجلس است. كوتاهي هر يك از اين دو ركن منجر به نقض حقوق اقتصادي مردم ميشود هر دو بايد فارغ از اينكه چه جناح و جبهه و گروه يا حزبي را نمايندگي ميكنند پاسخگو باشند.
توفيق در پاسخگويي به مطالبات معيشتي مردم موفقيت هر دو است.
2- دومين مسئوليت دولت و مجلس شكلگيري هيئت دولت است. اصل 87 قانون اساسي ميگويد؛ رئيسجمهور براي هيئت وزيران پس از تشكيل و پيش از هر اقدام ديگر بايد از مجلس رأي اعتماد بگيرد.
پس سازه مديريتي هيئت وزيران دست رئيسجمهور و نمايندگان مجلس است.
توفيق رئيسجمهور در چينش تيم هيئت وزيران كارآمد، توفيق مجلس هم هست. هر دو دراينباره در برابر ملت مسئوليت مشترك دارند.
3- رئيسجمهور و نمايندگان مجلس هر دو برگزيده مستقيم ملت هستند. هر وزيري نيز به واسطه نظر رئيسجمهور و رأي مجلس بر كرسي وزارت تكيه ميزند.
ما در قانون اساسي وفق اصل 67 يك سوگند نمايندگان داريم و وفق اصل 121 قانون اساسي يك سوگند رئيسجمهور!
در متن اصلي اين سوگندنامه مشتركاتي وجود دارد ازجمله صيانت از نظام و انقلاب اسلامي و مباني جمهوري اسلامي و ...
مشتركات سوگندنامه مسئوليتهاي مشترك اين دو نهاد برخاسته از رأي ملت را نشان ميدهد. لذا موفقيت در عمل به اين سوگندنامه موفقيت هر دو نهاد است.
در سوگند نمايندگان آمده است من در برابر قرآن سوگند ميخورم پاسدار اسلام باشم در سوگند رئيسجمهور آمده است من در برابر قرآن كريم سوگند ميخورم پاسدار مذهب رسمي كشور باشم. دقت در مفترقات اين سوگندنامه مهم است و رئيس دولت بايد حواس خود را كه برخي ميخواهند پوست خربزه زير پاي او بگذارند، جمع كند.
4- قانون اساسي در فصل سيزدهم ، از يك نهاد نيرومند به نام شوراي امنيت ملي به رياست رئيسجمهور ياد ميكند كه اعضاي آن رؤساي سه قوه ، فرماندهان ،نيروهاي نظامي و انتظامي و ... هستند.
اين نهاد متكفل امر اقتدار و امنيت ملي است. امنيت و آسايش مردم پس از تأمين معيشت آنها مهمترين وظيفه حاكميت است . دولت و مجلس و ديگر نهادهاي مسئول امنيت مردم، در اين شورا مسئوليت مشترك دارند. طبيعي است پيروزي هر يك پيروزي ديگري هم هست.
مقام معظم رهبري در همين ديدار به حق فرمودند :«بايد از دولت و مجلس يك حرف و صدا شنيده شود. بايد امنيت رواني مردم حفظ شود.»
غير از نشستهاي هيئت وزيران و غيره از برگزاري جلسات علني مجلس، در اصليترين نهاد قانوني كشور براي تأمين امنيت نظام و كشور و مردم يعني شوراي امنيت ملي يك صدا بيرون بيايد.
خدا رحمت كند ، شهيد حاج قاسم سليماني را ميفرمود :«اگر در مقابله با دشمن از خيمه انقلاب دو صدا بيرون بيايد اين كوچه دادن به دشمن است.» از شوراي امنيت ملي بايد يك صدا براي دفاع از اسلام، نظام و مردم بيرون بيايد هر صدايي غير از اين، صداي دشمن است كه بايد در نطفه خفه شود وگرنه سرنوشت جنگ صفين در انتظار مردم است.
خوشبختانه برخي از گزارههايي كه از مواضع رئيسجمهور منتخب در مناظرات و طرح ديدگاهها و رفتار سياسي او نشان ميدهد وي متوجه اين مسئوليت مشترك است. بايد براي توفيق او در صيانت از وحدت و وفاق ملي به درگاه خداي متعال دعا كرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 تحصن فعالان آمریکایی در ساختمان کنگره در اعتراض به جنگ غزه
🔹فعالان گروه موسوم به «گروه صدای یهودیان برای صلح» در ساختمان کنگره این کشور تحصن برپاکردند و برقراری آتشبس در غزه را خواستار شدند.
🔹نوشته روی پارچه نوشته آویزان: «برای کشتهشدگان عزاداری کنید و برای زندهها با تمام وجود مبارزه کنید»
🔹این تحصن یک روز پیش از حضور «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر اسرائیل در کنگره و سخنرانی او در این مکان برپاشد.
#اخبار_فوری
نیروهای امنیتی آلمان بار دیگر به مرکز اسلامی هامبورگ یورش بردند و وزارت کشور آلمان نیز رسماً اعلام کرد که دستور تعطیلی این مرکز را صادر کرده است.
خبرگزاری مهر، گروه بینالملل: رسانههای آلمان امروز چهارشنبه اعلام کردند که نیروهای پلیس این کشور به «مرکز اسلامی هامبورگIZH» حمله کردند و همزمان وزارت کشور آلمان نیز با انتشار بیانیهای اعلام کرد که این مرکز اسلامی و سازمانهای تابعه آن را ممنوع کرده و مدعی شد که «این انجمن اهداف اسلامگرایی افراطی» را دنبال میکند.
تعطیلی مرکز اسلامی هامبورگ رعدوبرقی در آسمان صاف نبود، بلکه از آبان ماه پارسال و در ادامه فضاسازی رسانهها و دولت آلمان علیه این مرکز اسلامی، احزاب تشکیلدهنده دولت ائتلافی این کشور، با ارائه طرحی به پارلمان، خواستار بستهشدن این نهاد مذهبی و فکری شدند و پارلمان این کشور نیز قرار شد این طرح را به رأی بگذارد که آیا این مرکز باید بسته شود یا خیر و اینکه چگونه باید بسته شود.
پلیس آلمان آبانماه پارسال به بهانه بررسی برخی ادعاهای واهی و فاقد مدرک و سند، به مرکز اسلامی هامبورگ و ۵۴ مرکز دیگر در ۷ ایالت فدرال حمله کرد. وزارت کشور آلمان در آن زمان با انتشار بیانیهای اعلام کرد: مرکز اسلامی هامبورگ و نهادهای تابعه به ظن اقدام علیه نظم عمومی مورد بررسی و ۵۴ مرکز در ۷ ایالت فدرال مورد بازرسی قرار گرفتند. در این بیانیه بدون ارائه هرگونه سند و مدرکی ادعاهایی علیه فعالیتهای مرکز اسلامی هامبورگ مطرح شد.
مرکز اسلامی هامبورگ، از مراکز مهم اسلامی و قدیمی آلمان است که سال ۱۳۳۲ با حمایت آیت الله بروجردی در شهر هامبورگ تأسیس شد. انتشار مجلاتی به زبان آلمانی و فارسی و ارائه خدمات مشاورهای، بخشی از اقدامات این مرکز است. این مجموعه اسلامی، کتابخانهای با بیش از ۶ هزار عنوان کتاب در موضوعات مختلف اسلامی و شیعی دارد.
به علت حضور قدرتمند لابیهای رژیم صهیونیستی و گروهک تروریستی منافقین در برخی شهرهای آلمان، پیش از این نیز هر از گاهی اتهامات و جوسازیهایی علیه این نهاد و سازمان مذهبی_فرهنگی در فضای رسانهای آلمان ایجاد میشد، اما پارسال با شروع ناآرامیها و اغتشاشات در برخی شهرهای ایران، حملات رسانهای و سیاسی علیه مرکز اسلامی هامبورگ بیشتر شد؛ بهویژه اینکه دولت آلمان همراه با آمریکا و برخی کشورهای اروپایی آشکارا و به دور از روکشهای دیپلماتیک از اغتشاشات در ایران حمایت کردند.
درخواست بستن مرکز اسلامی هامبورگ یکی از بندهای طرح ۲۲ مادهای احزاب دولت ائتلافی آلمان علیه ایران است؛ این طرح که با بهانه و عنوان انحرافی «دفاع از حقوق بشر»، منحصراَ برای حمایت از اغتشاشگران و چگونگی ادامه ناآرامیها در ایران تدوین شده بود، «تشدید تحریمها علیه ایران و حمایت از نیروهای اپوزیسیون ایران در آلمان» از بندهای دیگر آن است.
📌 افشای اسناد بزرگترین شبکه بینالمللی اطلاعاتی و ضدامنیتی تشکیلات بهایی مستقر در فلسطین و اسرائیل طی دو قرن اخیر
🔹هدف نهایی تشکیلات بهائی سلطه بر تکتک کشورها و نهایتا برپایی حکومت جهانی بهایی است. برای نیل به این هدف عملا نقشههایی را طراحی نموده است و یکی از نهادهای محوری برای رسیدن به این هدف موسسهای است که ابتدا نامش "موسسه فخیمه ایادیان امرالله" بود و سپس نهادی تحت عنوان دارالتبلیغ و مجموعه تحت امرش هیئت مشاورین قارهای و ساختار سازمانی هیئت معاونت صیانت، ترویج و مساعدینشان سازماندهی گردید.
🔹در این مجموعه به اسنادی میپردازیم که شامل اقرارهای بیتالعدل دال بر دخالت مستقیم بهشکل نهاد بالادستی و به صورت تعاملی، دخالت این نهاد مستقر در اسرائیل را نشان میدهد و این اسناد دال بر کنترل شهروندان یک کشور توسط نهادهای فرا منطقهای را حکایت میکند.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♨️ عاقبت وطنفروشی؛ ارازل "زنزندگیآزادی" مصداق حقیقی "از اینجا مانده و از آنجا رانده"!
🔹گزارش تلویزیون وزارت خارجه آمریکا از دیپورت گسترده فعالینِ ضد ایرانی از کشورهای اروپایی!
📌 خبر فوری سراسری
@fori_sarasari
رئیس جمهور و مجلس در اولین آزمون انتخاب وزرا
شرحی برحدیث ولایت حمیدرضا ترقی
هرچه زودتر کابینهی پیشنهادی، حالا بعد از کارهایی که باید انجام بگیرد تصویب بشود و دولت مشغول کار بشود برای کشور بهتر است. منتها در این زمینه، هم شما، هم رئیسجمهور منتخب محترم، مسئولیتهایی سنگینی دارید.(مقام معظم رهبری 1/5/1403 )
مطابق قانون اساسی جمهوری اسلامی انتخاب وزرای هیئـت دولت که نقش تعیین کننده ای دراداره مطلوب
کشور دارد توسط دوقوه مجریه و مقننه شکل میگیرد .
انتقال قدرت از دولتی به دولت دیگر درکشورها همیشه با چالشهای اجتماعی و سیاسی روبرو بوده است .در آمریکا ی
مدعی دموکراسی دوران انتقال قدرت از ترامپ به بایدن یعنی جمهوری خواهان به دموکراتها با تصرف کنگره وشورش طرفداران ترامپ و بهم زدن امنیت شهر ها ایالات مختلف آمریکا روبرو شد .
اما در ایران بخاطر وجود ولایت فقیه و رهبری مقتدر و هوشمند آن این انتقال قدرت علی رغم رقابتهای جدی انتخاباتی
بجز فتنه 88 که اصلاح طلبان نتنیجه انتخابات را مثل طرفداران ترامپ نپذیرفتند بقیه با آرامش وتدبیر صورت گرفته است .
اینک پس از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم این انتقال قدرت از چند ویژگی برخوردار است
1- رئیس جمهور دولت سیزدهم به افتخار شهادت درحین خدمت نائل آمده ودرانتقال قدرت حضور ندارد
2- رئیس جمهور دولت چهاردهم زودهنگام و قبل از اتمام دوره چهار ساله دولت قبل برگزیده شده
3- حامیان دولت قبل و رقیب فرد منتخب بالغ بر 45 درصد کل رای دهندگان را بخود اختصاص داده اند
4- رئیس جمهور منتخب برای دوران انتقال شورای راهبری ای ایجاد کرده که مسئولیت چیدمان وزرا وبرنامه های انتقالی را بعهده دارد .
5- چون رئیس جمهور منتخب تا تنفیذ رای مردم توسط رهبری همچنان نماینده مجلس است در اولین دیدار نمایندگان دوره دوازدهم در جمع آنها نیز حضور داشته تا راهبردهاوشاخصها ی رهبری در انتخاب وزرا و همکاران دولت را دوقوه بشنوند و برای عملی کردن آن هم افزائی نمایند .
6- تا کنون سرپرست ریاست جمهوری و وزرای دولت سیزدهم و فرماندهان سپاه و ارتش و مسئولین نهادهای انقلابی با رئیس جمهور منتخب دیدار و برنامه های دیدگاههای خود را مطرح کرده اند .
7- شورای راهبردی ار احزاب و نخبه گان سیاسی کشور برای معرفی افراد واجد شرایط برای مسئولیت در دولت چهاردهم استعلام کرده است .
8- شورای راهبردی برای انتخاب همکاران رئیس جمهور شاخصهایی را تعیین و اعلام نموده است .
مقایسه شاخصهای رهبری با شورای راهبردی دولت چهاردهم در انتخاب کارگزاران
شورای راهبردی
اعتقاد به قانون اساسی و اسناد بالادستی، اشتهاربه پاکدستی، صداقت و شجاعت که مبنای کار دکتر پزشکیان است. نگرش ملی به دور از گرایشها قومی، مذهبی، جناحی و منطقهای، همراهی و وفاداری به گفتمان و رویکرد رئیسجمهور که آن را در مراحل انتخابات به خوبی شنیدهاید. عدالتگرایی، صدای بی صدایان بودن، حقوق و مطالبات جوانان و زنان، تعامل فرهنگی و اجتماعی، احیای کرامت و شخصیت فرهنگیان، هم گرایی و وفاق داخلی، تخصصگرایی و شایسته سالاری، مقاومت و انعطاف و تعامل خارجی شاخص های گفتمان رئیس جمهور هستند.
سنجه بعدی ما شناخت ماموریت و توانایی حل مسئله است. مدرک مهم است. افرادی که حاضر می شوند باید مدرک قابل قبولی مانند کارشناسی ارشد یا بالاتر داشته باشند. تجربه مدیریت مهم است. حالا نه در سطح وزیر و عضو کابینه اما باید افراد سابقه ای داشته باشند که قابل دفاع باشد. امام مهم تر از آن نوآوری هستند. بتوانند نوآوری داشته باشند. درگذشته گیرنباشند بلکه به آینده فکر کنند. نگرش و رویکرد راهبردی داشته باشند. مهارت کار جمعی و اعتقاد به کار کارشناسی که یکی از مهم ترین موضوعات انتخاباتی دکتر پزشکیان بوده است. نهایتا باید مقبولیت داشته باشند در دستگاهی که قرار است خدمت کنند. یکی از ضرورتهای کمیتهها این است که افرادی را معرفی کنند که از دستگاه برآمده باشد از خارج از دستگاه مربوطه نباشند.
شاخصهای مورد تاکید رهبری
آن کسی را باید میداندار کرد که «امین» باشد، «صادق» باشد، «متدیّن» باشد، از بُن دندان «معتقد به جمهوری اسلامی و به نظام اسلامی» باشد. «ایمان» یک شاخص مهم است. «امید به آینده»، نگاه مثبت به افق، یکی از شاخصهای مهم است. به آنهایی که افق به نظرشان تاریک است و [معتقدند] کاری نمیشود کرد، نمیشود مسئولیّتهای اساسی و کلیدی داد. «تشرّع»، متشرّع بودن، یکی از معیارهای مهم است. «اشتهار به پاکدستی و صداقت» یک معیار است«سابقهی سوء» نداشته باشند؛ این یک معیار است. «نگرش ملّی» داشته باشند؛ یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و مانند اینها نشوند، نگاه ملّی به کشور داشته باشند. «کارآمد» باشند. اینها را با تحقیق
[میشود فهمید]. البتّه کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار میشود فهمید، امّا با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق، با شنیدن حرفها میشود کارآمدی را هم تشخیص داد. اینها لازم است.متدین و بدرد بخور و انقلابی سرکار بیایند. 31/4/1403
موارد تفاوت شاخصهای رهبری با شورای راهبردی که زیر آن خط کشیده شده نشان میدهد که این شورا باید شاخصای خود را تکمیل کند
وظیفه مشترک دولت و مجلس:
استراتژی:
یکی از کارهای مهمّتان مسئلهی تعامل است. من توصیهی مؤکّدی که دارم ، تعامل سازندهی با دولت جدید است. همه کمک کنند که رئیسجمهور منتخب بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد، انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیسجمهور موفّق بشود، این موفّقیّت همهی ما است؛ اگر او در ادارهی کشور، در پیشبرد اقتصاد کشور، در مسائل بینالمللی کشور، در مسائل فرهنگی کشور به موفّقیّت دست پیدا کند، همهی ما به موفّقیّت دست [پیدا] کردهایم؛ پیروزی او پیروزی همهی ما است؛ این را باید واقعاً از بن دندان باور کنیم.
خط مشی :
رعایت شاخصها ی مورد تاکید در انتخاب وزرا بدون هیچ گونه کوتاهی و اغماض
اگر دراین اولین آزمون دولت و مجلس ملت ایران شاهد موفقیت و رعایت اصول فوق باشند باید امیدوار بود که قوادر
مسیر بهبود شرایط کشور قرار گرفته است .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 موساد در پروفایل ایرانیها
🔺موساد با ایجاد حساب کاربری با نام ایرانیها در فضای مجازی، تخریب اسلام و انقلاب را آغاز کرده؛ اتفاقی که به نوشته روزنامه گاردین، نهتنها دربارۀ ایران بلکه دربارۀ غزه هم افتاده است.
#فضای_مجازی
https://eitaa.com/jaarchi
📣 گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سرهنگ بازنشسته آمریکایی: درگیری با حزب الله از اسرائیل یک بیابان باقی میگذارد...
✅ کانال خبری#قدس
💥جوهر خودکار که فکر میکنیم یه چیز ساده اس در تمام دنیا فقط ۶ کشور میتونن تولید کنن ولی ایران اخیراً به عنوان هفتمین کشور به این فناوری دست پیدا کرده!✌️🇮🇷
✍🏻سد وحید
#محرم #امام_حسین
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#محبان_مهدی_او_خواهد_آمد
#برای_فرج_دعا_کنیم
@ammar1402bahman
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 گلایه مرجعیت عراق از نبود رهبری چون آیت الله خامنهای!
آیت الله محمد جواد مروجی طبسی:
- ولایت فقیه شاخصی برای عدم انحراف جامعه است.
- در سفرم به عراق، مرجعیت آنجا به خود من گفت: درد و مشکل ما در عراق این است که رهبر نداریم. خدا را شاکر باشید که رهبری مانند آقای خامنهای به شما دادهاست.
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw
🔴 مهر بررسی کرد؛
پهپاد یافا و افشای ضعف سامانههای دفاعی رژیم صهیونیستی/خنجر یمنی در قلب تلآویو
🔺پهپادی که بامداد روز جمعه تلآویو را هدف قرار داد نشاندهنده ضعف سامانه دفاع هوایی رژیم صهیونیستی در قبال هواپیماهای بدون سرنشین بود.
🔺هدف قرار دادن کشتی های عازم اراضی اشغالی اولین اقدام مدبرانه یمنی ها بود. حوثی ها با این اقدام قصد داشتند هزینه اقتصادی جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه را بالا ببرند و نارضایتی در درون اراضی اشغالی را از این جنگ افزایش دهند.
🔺بعد از هدف قرار دادن کشتی های عازم اراضی اشغالی، یمن با پهپاد «یافا» منطقه اشغالی یافا که به تل آویو معروف است را مورد هدف قرار داد. این اولین بار بود که تلآویو از طریق پهپاد و از یمن مورد هدف قرار گرفت.
🇮🇷 خبــــــــر فــــــــوری 🇮🇷
📡 @khbare_fori_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بوسه داور عراقی بر دستان نوجوان نوحهخوان ایرانی | عراقیها مبهوت صدای نوجوان ایرانی شدند
🔸️ سید محمد حسینی مداح نوجوان ایرانی به سه زبان ترکی، فارسی و عربی در مسابقه استعدادیابی مداحی وجیها بالحسین (علیه السلام) هنرنمایی کرد.
کانال بزرگ #استاد_لیلا_حاجی_علیانی
حافظ کل قرآن👇
@ostad_leila_hajialyani
جهش ترانزیت ریلی در دولت سیزدهم
🔺طبق اطلاعات منتشر شده شرکت راهآهن، ترانزیت ریلی در دولت سیزدهم با جابهجایی ۴ میلیون و ۶۳۰ هزار تن کالای ترانزیتی، رشد ۷۱ درصدی نسبت به مدت مشابه دولت قبل داشته است.
🔺مجموع بارهای ریلی بینالمللی (صادرات، واردات و ترانزیت) نیز در ۳۳ ماه دولت سیزدهم به ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تن رسید که رشد ۳۴ درصدی را نسبت به مدت مشابه دولت قبل نشان میدهد.
🔺ایران دومین مصرفکننده لوازم آرایشی در خاورمیانه
🔹مطابق برخی برآوردها، ایران هفتمین مصرفکننده بزرگ محصولات آرایشی در جهان و دومین مصرفکننده بزرگ این محصولات در خاورمیانه است.
🔹این در حالی است که مطابق برآوردها، ایران تنها ۲۰ درصد از لوازم آرایشی مورد نیاز خود را تولید میکند و بخش عمدهای از محصولات آرایشی و بهداشتی از کشورهای امارات، ترکیه، فرانسه، هند، آلمان، سوئیس، ایتالیا، اسپانیا، کره جنوبی، چین، انگلیس و اندونزی وارد میشود.
🔹فایننشالتریبون در سال ۲۰۱۷ طی مقالهای اعلام کرد که ۲.۱میلیارد دلار از بازار ۷.۲ میلیارد دلاری لوازم آرایشی در منطقه، مربوط به ایران است و این کشور، پس از عربستان سعودی، رکورد بیشترین مصرف لوازم آرایشی در منطقه را از آن خود کرده است.
🔹این رسانه در سال ۲۰۱۶ تخمین زده بود که بیش از ۱۵ میلیون نفر در ایران مصرفکننده پروپاقرص لوازم آ رایش هستند
عضو هیئت امناء کمیته امداد در ارزیابی عملکرد فرهنگی این نهاد در اجلاس مدیران در قم :
#معاونت فرهنگی در تحقق عدالت فرهنگی و دسترسی دانش آموزان تحت پوشش به امکانات تحصیلی مطلوب برای دست یابی به مدارج بالای تحصیلی و دانشگاه و رشد استعدادهای درخشان،گامهای خوبی برداشته، والبته هزینه های سنگینی هم کرده است .این اقدام در راستای توانمند سازی فرهنگی و اجتماعی مدد جویان،
توسط هیئت امنا در برنامه هفتم هم مورد تاکید قرار گرفته ،و لذا جای تقدیر دارد .
#در مورد دسترسی حداکثری مددجویان به مشاوره برای حفظ سلامت روانی انها با اولویت جوانان و دانشجویان و نخبه گان و دختران در آستانه ازدواج ،از طریق ایجاد و توسعه کلینیک رز هم کار ابتکاری و نو ای
صور ت گرفته که با سیستم تماس تلفنی با مددجویان ،قدری جبران قطع ارتباط حضوری امداد با مددجو را میکند و علاوه بر
سلامت جسمی ،سلامت روانی انهارا مورد بررسی و مداوا قرار میدهد.
#آنچه بنظر من در حوزه فرهنگی نیاز به تقویت و توجه ویژه دارد ،رفع آثار فقر بر فرهنگ دینی و تربیتی مددجویان است ،که امنا در بند ۱۶برنامه هفتم مثل برنامه ششم و تاکید اساسنامه بدان اشاره کرده ،و باید معاونت فرهنگی امکان دسترسی مددجویان را چه حضوری و چه مجازی به خدمات فرهنگی و تربیتی و مذهبی رابا اولویت نوجوانان و جوانان ،روستایی و حاشیه شهرها
فراهم میکرد تا زمینه رشد ایمانی و اعتقادی انها فراهم و ارزشهای انقلابی و بصیرت افزایی در انها تحکیم می یافت .
#منحصر کردن اردوها به اموزشهای پیش دانشگاهی ودرحد نمک به مسائل دینی و اعتقادی انها پرداختن ،مارا از هدف اصلی فرهنگی امداد دور میکند و کرده است ،
#اگر جوان دختر یا پسر را قبل از اینکه مبانی اعتقادی و ایمانی آن قوی شده باشد به دانشگاه بفرستیم ،معلوم نیست دراثر تماس با خورده فرهنگها و فضای ناسالم فرهنگی دانشگاه ،چطور آدمی از دانشگاه بیرون می اید ؟
من با توجه به تجربه کارفرهنگی ام در امداد
چند پیشنها د دارم
۱-برای نیاز سنجی و شناخت کمبودها و انحرافات یا مثبتات فرهنگی مددجویان یک پیمایش با طرح سئولات مناسب صورت گیرد تا ما شناخت بیشتری نسبت سطح و کیفیت فرهنگی مددجویان پیدا کنیم .
۲-اردوهای زیارتی بلحاظ کیفی و محتوایی باید اولا به همه مددجویان اختصاص یابد ،ثانیا باید تقویت کننده ایمان ودین باوری انها باشد .
ثالثا درصورت برون سپاری محتوایی از سازمان جوانان استان قدس برای اردوهای جوانان استفاده شود .
۳-به ارایه برنامه های مذهبی و دینی در کانونهای فرهنگی امداد برای خانواده ها اهمیت داده شود .کانونها میتوانند مرکز مصون سازی خانواده ها در برابرانحرافات فرهنگی وترویج سبک زندگی اسلامی باشند.
۴-طرح فلاح تقویت و به رفع شبهات دینی و مشاوره مذهبی خانواده ها با استفاده از طلاب زن جهت داده شود .
۵-کارهای قرانی برای افراد مستعد زیر پوشش خوب است ولی باید بفکر عده کثیری از مددجویان که حتی کتاب قران در خانه شان هم نیست بود .
۶-به کار فرهنگی در امداد باید بعنوان یک فرصت برای تقویت دین باوری و تبدیل مددجویان به سرمایه اجتماعی نظام نگاه شود .
۷-حوزه فرهنگی در ارتقای فرهنگ دینی همکاران و امدادگران مسئولیت دارد و نباید این مهم ،به یک مسابقه کتابخوانی یا برگزاری نماز جماعت و مراسمات محدود شود،وضع فکری و دینی بخشی از همکاران در شان نهاد منتصب به رهبری نیست .