🔴هوش سفید افشا کرد
⏪ترور پیام رسانهای داخلی توسط مافیای تلگرام رقم میخورد
🔺پژوهشگر فضای مجازی و رسانه گفت: متاسفانه برخی جریانات داخلی تلگرام را بستری برای شبکه رای و دوقطبی سازی جامعه می دانند و ترور پیام رسانهای داخلی توسط این جریان مافیای تلگرام در حال انجام شدن است.
🔺سید علیرضا آل داود پژوهشگر فضای مجازی در گفتو گو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری بسیج پیرامون قطعی تلگرام و استقبال مردم از پیام رسانهای داخلی عنوان کرد: اقبال عمومی مردم از پیام رسانهای داخلی از زمانی که از پشت پردههای تلگرام توسط رسانهها مطلع شدند بسیار چشمگیر بوده است و به موازات این استقبال نیز مدیران پیام رسانهای داخلی در حال تقویت سرویس هایشان هستند.
🔺وی بیان کرد: در حال حاضر بسیاری از دشمنان، ضدانقلابیون و افرادی که منافع خاصی در تلگرام داشتند، بر این باورند که مردم از پیام رسانهای داخلی استقبال نکردند اما این چنین نیست و مردم نشان دادند که از پیام رسانهای داخلی استفاده میکنند و به دستاوردهای نوجوانان و جوانان نخبه کشور در این حوزه اعتماد دارند.
🔺آل داوود پیرامون علت قطعی تلگرام اظهار داشت: جریانی به صورت رایگان و vip برای تلگرام، CDNهای داخلی و سرورهای تولید محتوای داخلی ارائه کرده بود و به موازات اینکه به این پیام رسان صهیونیستی خدمات رایگان رائه میدادند، همین خدمات را از نرم افزارهای داخلی محروم کرده بودند و متاسفانه تاکنون نیز این امکانات در اختیار پیام رسانهای داخلی قرار نگرفته است.
🔺وی افزود: سرعت پایین پیام رسانهای داخلی به علت بحث فنی نبوده بلکه بحث زیر ساختی و پهنای باند آن است که بایستی دولت تامین کند که دولت تا کنون کمک حداقلی کرده است.
آل داود بیان کرد: متاسفانه جریان داخلی بستری را در تلگرام ایجاد کرده و در مقاطع مختلف بسیار منفعت برده است و ترور پیام رسانهای داخلی توسط مافیای تلگرام در حال انجام شدن است.
وی مقایسه وضعیت کنونی پیام رسانهای داخلی را با پیام رسان تلگرام صحیح ندانسته و افزود: به دلیل نابرابری امکانات این مقایسه کاملا وجود ندارد.
@hr_taraghi
🔴 از ترور دانشمندان هسته ای تا ترور تهرانی مقدم
#مهدی_دزفولی
🔸رونن برگمن، چند ماه قبل کتاب مهمی را منتشر کرد که مشروح مصاحبه با مئیر داگان در اواخر سال 2010 در آکادمی موساد بود و به مسائل مهمی در کتاب پیرامون ایران پرداخته است.
🔻کتاب فصول مختلفی درباره موساد قبل و زمان مدیریت داگان دارد که از مهم ترین سرفصل های آن ترور دانشمندان هسته ای ایران و نقش موساد در آن، خرابکاری در برنامه هسته ایران، ترور سردار تهرانی مقدم و خرابکاری در برنامه موشکی ایران و نفوذ در داخل نظام ایران و سرقت و جاسوسی اطلاعات و همچنین خرابکاری است و در کنار آن به مساله مقابله با ایران پرداخته شده است که برگمن مدعی است داگان به دلیل همین اختلاف با نتانیاهو سرانجام استعفا داد و از موساد رفت. بخش های از کتاب نیز به آمان و شاباک و ارتباط آن با موساد اختصاص دارد.
🔹برنامه هسته ای ایران
🔺برگمن می گوید که داگان هیچگاه به صورت رسمی تائید نکرد که ترور دانشمندان هسته ای ایران از جمله اردشیر حسین پور در سال 2005 تا ترور مسعود علی محمدی و مجید شهریاری و داریوش رضایی نژاد و مصطفی احمدی روشن کار موساد بوده است اما قطعا کسی این کار را میکرد. برگمن به دیالوگ های خود با داگان اشاره می کند و به این جمع بندی می رسد که بدون شک موساد در این عملیات ها نقش جدی داشت و داگان معتقد بود نیروهایش با روش های حرفه ای از جمله طراحی ویروس استاکس نت تا دادن قطعات معیوب به ایران و نفوذ دادن جاسوسان در برنامه هسته ایران و ترور چهره های موثر هم سعی داشت برنامه ایران را با تاخیر مواجه کند و هم باعث مهاجرت سفید دانشمندان هسته ای ایران شد.( مهاجرت سفید به این معنا که دیگر خیلی ها حاضر نباشند با برنامه هسته ای ایران همکاری کنند و نهایتا در دانشگاه امام حسین(ع) و ... صرفا به تدریس و پژوهش صرف بپردازند.)
🔸برنامه موشکی ایران
🔻برگمن رسما در کتاب اشاره می کند که در صحبت ها با داگان به این نتیجه رسیده که فوت حسن تهرانی مقدم، در پائیز سال 1390 در ملارد کرج درواقع خرابکاری موساد بوده است تا بتواند یکی از چهره های موثر صنایع موشکی ایران را حذف کند. این برای اولین بار است که رسما یک چهره اسرائیلی به این موضوع از قول رئیس موساد اشاره می کند و به دلیل تبعات حقوقی و امنیتی آن این مساله قابل توجه است.
🔹نفوذ در جمهوری اسلامی
🔻برگمن در سراسر کتاب خود، حتی در اشاره به ترور عماد مغنیه و محمود المبحوح، به نفوذ نیروهای موساد در بخش های مختلف نیروهای امنیتی ایران و سوریه و حتی امارات متحده اشاره می کند و اینکه تمرکز اصلی این سازمان برای نفوذ در بخش ها و نهادهای امنیتی و اطلاعات کشورهایی از حمله ایران و سوریه است که دشمن اسرائیل محسوب می شوند و دائما تلاش می شود افراد در رده های مختلف یا نفوذ داده شده و یا خریداری شوند و بتوانند برای منفعت اسرائیل، برنامه ها را به پیش ببرند. این به تعبیر داگان حرفه ای ترین و موثرترین و کم هزینه ترین کاری است که اسرائیل در کشورهای دشمن خود می تواند انجام دهد و در دوره مدیریت او به شدت بر روی این طرح ها کار شد. اما بر خلاف او، نتانیاهو معتقد بود و هست که باید ضربه نهایی را سریع وارد کرد و زمان را از دست نداد. به عنوان مثال درباره برنامه هسته ای ایران داگان معتقد به همان روش نفوذ و خرابکاری بوده است اما نتانیاهو معتقد به همان روشی بود که با عراق و سوریه درباره برنامه هسته ای آنها برخورد شد و به سرعت نیروگاه های هسته ای آن کشور ها بمباران شدند و برنامه هسته ای آنها از کار افتاد. همین اختلاف نظر هم باعث شد داگان در اواخر سال 2010 از موساد برود.
🔺به هر حال مطالعه کتاب برگمن برای علاقمندان مسائل ایران و اسرائیل هم می تواند حاوی مطالب جدید باشد و هم به منبع دست اولی که خود اسرائیلی است و از قول رئیس موساد مطالبش را درباره ایران و تحولات آن نقل کرده، دست یابند. فراموش نکنیم که در یک دهه گذشته موساد نقش مهمی در تحولات داخل ایران داشته است و این اعترافات در چنین کتابی می تواند مهم و قابل تامل باشد.
@hr_taraghi
محمد حسین رجبی دوانی استاد تاریخ اسلام در برنامه شبکه باموضوع تمدن اسلامی که بر روی آنتن شبکه قرآن سیما رفت، بیان داشت: رسول اکرم(ص) در ارائه دین بزرگ و جاوید اسلام، در عرصه تمدن نیز دست آورد بزرگی داشت و دوره ایشان دوره شکل گیری تمدن اسلامی و تأسیس آن است.
وی ادامه داد: پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) توسط اکثریت اصحاب رسول الله (ص) به مهم ترین رکن اسلام یعنی ولایت پشت شد و این رکن نادیده گرفته شد و هیچ اشاره ای هم به ماجرای غدیر صورت نگرفت.
این استاد تاریخ افزود: هم انصار و هم مهاجرین برای جانشینی پیامبر(ص) ادعا داشتند، ابتدا شماری از بزرگان انصار از اشتغال امیرالمؤمنین(ع) به کفن و دفن پیامبر(ص) سوء استفاده کردند و گفتند ما به سبب سوابقی که در اسلام داریم سزاوارتر به جانشینی پیامبر(ص) هستیم.
رجبی دوانی تأکید کرد: رقبای انصار یعنی مهاجرین هم ادعای بیشتری داشتند زیرا اکثرا قریشی بودند و اینها به دو دلیل نمی خواستند که جانشینی امیرالمؤمنین را بپذیرند. اول این که امیرالمؤمنین(ع) در جنگ های بدر و احد و خندق در مقام مقابله با دشمنان اسلام شماری از بزرگان آنها را کشته بودند و آنها با این که مسلمان شده بودند اما امیرالمؤمنین را قاتل کسان خود می پنداشتند،
وی خاطرنشان کرد: البته پیامبر اکرم(ص) در روز غدیر از این بغضها و کینهها آگاه بودند، بنابراین خداوند به ایشان وحی کرد که ای پیامبر(ص) تو ابلاغ کن و خداوند تو را از شر اینها نگه می دارد و واقعا پیامبر نیز توانستند بدون این که حادثه ای در آن زمان پیش بیاید رسالت خود را انجام دهند.
این استاد تاریخ گفت: دلیل دوم که این ها نمی خواستند امیرالمؤمنین(ع) جانشین رسول الله(ص) شود این بود که بنی هاشم یک تیره از تیرههای متعدد قریش بود، پیامبر اکرم(ص) از بنی هاشم برخاسته است و بنابراین دیگر تیرههای قریش برنمی تافتند که جانشین ایشان نیز از بنی هاشم باشد و این همان نگاه جاهلی بود.
رجبی دوانی تصریح کرد: آن قدر امر رهبری جامعه به دلیل تعلیمات رسولالله(ص) و آیات قران مهم بوده است که شیعیان امامت را به عنوان یکی از اصول دین می دانند اهل تسنن هم به اهمیت آن بسیار واقف هستند اما برخلاف شیعه که آن را واجب عقلی می داند واجب شرعی و جز فروع دین تلقی می کنند.
وی در خصوص علت انحراف جامعه اسلامی پس از ارتحال پیامبر اسلام (ص) گفت: در این خصوص یک ارتجاع صورت گرفت که یکی از دلایلش این بود که چنین ارزشهایی (قبیلهگرایی و قومیتگرایی) در میان عرب جاهلی ریشه دوانده بود که به این راحتی و با وجود مسلمان شدن، ریشهکن نمیشد.
رجبی دوانی افزود: علت دیگر این بود که مردم رسالت پیامبر را پذیرفته بودند ولی ولایت ایشان را نپذیرفته بودند.
,@hr_taraghi
؛
حمیدرضا مقدم فر با تاکید بر این که نباید از شناسایی و جریانشناسی فرهنگی جبهه معارض غفلت کرد مهمترین رسالت مدارس معارف اسلامی را زنده نگه داشتن اندیشه ناب اسلامی و ایجاد زمینهای برای پرورش نیروهای معتقد و متعهد انقلابی دانست.
@hr_taraghi
#فوری
جزوههایی در ساختمان کنگره آمریکا پخش شده که اروپاییها را تهدید میکند درصورت مماشات با ایران بر سر ادامه برجام، ایالات متحده با افزایش تعرفه آلومینیم و فولاد تلافی خواهدکرد /ویکلی استاندارد
پ.ن: اروپا محاله که آمریکا رو رها کنه/سگ زرد برادر شغاله.
@hr_taraghi
🌟 ده جمله کوتاه و تاثیر گذار از استاد
#الهی_قمشه_ای
1-قرار نیست در کاری عالی باشید تا آن را شروع کنید..قرار است آن را شروع کنید تا در آن کار عالی شوید...
2-اعتماد ساختنش سالها طول میکشد ، تخریبش چند ثانیه و ترمیمش تا ابد...
3-ایستادگی کن تا روشن بمانی ؛شمع های افتاده خاموش می شوند...
4-دوست بدار کسی را که دوستت دارد حتی اگر غلام درگاهت باشد؛دوست مدار کسی را که دوستت ندارد حتی اگر سلطان قلبت باشد...
5-هیچ کدام از ما با "ای کاش”، به جایی نرسیدهایم...
6-"زمان” وفاداریه آدما رو ثابت میکنه نه "زبان” ...
7-همیشه یادمون باشه که نگفته هارو میتونیم بگیم اما گفته هارو نمیتونیم پس بگیریم …
8-خودبینی، دیدن خود نیست،خودبینی، ندیدن دیگران است...
9-هیچ آرایشی شخصیت زشت را نمی پوشاند !
10- آدمـها را به انــدازه لــیاقــت آنها دوست بدار و به انــدازه ظــرفــیت آنها ابراز محبت بدار...
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸
@hr_taraghi
آیت الله شهید مطهری :
کار برای خود کردن نفس پرستی است،
کار برای خلق کردن بت پرستی است،
کار برای خدا و برای خلق کردن شرک و دوگانه پرستی است ،
کار خود و کار خلق برای خدا کردن توحید و خدا پرستی است.
جهان بینی توحیدی ، ص 70
@hr_taraghi
ادعای دروغ احمدی نژاد
اخیرا محمود احمدی نژاد مدعی شده که با شروع مذاکرات هسته ای در عمان مخالف بوده و خواستار تعویق آن بوده است، !
درحالیکه وی درسال 85 درحاشیه شرکت در سازمان ملل پیشنهاد مناظره با جرج بوش رامطرح کردو سال 86دررابطه عراق با آمریکا مذاکره کردو خواهان مذاکره پیرامون مسائل جهان شد،ولی با بی اعتنائی مقامات آمریکا روبروشد.وی درسال 87به مقامات امریکانامه نوشت وچون جواب اورا ندادند علنا انتقاد کردولی باز باانتخاب اوباما عجولانه به او تبریک گفت،که همان زمان مقام معظم رهبری تاکید کرئند آمریکا زیر دستکش مخملی دست چدنی دارد، بنابر این علاقه و شیفتگی وی به مذاکره و ارتباط با آمریکاخدشه ناپذیر وادعای وی در مورد شروع مذاکرات بخاطر اینست که پرونده هسته ای دردست شورای امنیت بود و دولت موظف به اجرای مصوبات آن بود که ریاست آن هم با رئیس جمهوربوده. البته دراین که دستاوردهای هسته ای در دوران دولت وی و بادستور رهبری در پایان دولت اصلاحات شروع و به حد مناسبی رسید قابل قبول است.
@hr_taraghi
ما چگونه اشتباه کردیم؟
برجام به زوال نزدیک شده است.بررسی سیر اظهارنظرهای غلوآمیز مسئولان دولتی و برخی حامیان دولت درباره آثار برجام از حل مشکل آب خوردن تا لغو بالمره همه تحریمها تا امید به ادامه برجام با ترامپ نشان میدهد تحلیل دقیقی از مناسبات بینالمللی در این طیف وجود ندارد.
امروز بیش از چهار سال از روزی که مسئولیت مذاکرات هستهای از شورای عالی امنیت ملی گرفته و پرونده آن به وزارت خارجه با مسئولیت مستقیم محمدجواد ظریف رفت، میگذرد؛ مذاکراتی که بیش از دو سال برای رسیدن به هدف به طول انجامید و حالا حدود دو سال و نیم از آغاز اجرای آن توسط ایران میگذرد، اجرایی که همچنان هم ادامه دارد، ولی حدود یک هفته است که رکن مهم این توافق یعنی ایالات متحده بدون هرگونه هزینهای از برجام خارج شده و به واقع هدف اصلی از مذاکره و توافق دیگر قابل دسترسی نیست، به این معنی که تحریمهای گسترده قبلی علیه ایران از سوی ایالات متحده آمریکا نهتنها برداشته نشده، بلکه رسما قرار است تا سه ماه آینده برگردانده شوند، به اضافه اینکه جمعی از تحریمهای دیگر نیز در این مدت علیه ایران تصویب و تثبیت شده است.
این را هم البته باید گفت که از ایام تبلیغات انتخاباتی سال 92 تا روزی که برجام امضا شد، در داخل کشور به صورت گسترده از سوی دولت و نزدیکانش این تصویر پررنگ و خوشلعاب تهیه و تدوین شد که یگانه مسیر حل مشکلات کشور در انجام توافق با غرب و از میان غربیها هم با ایالات متحده آمریکاست و البته کار حتی به جایی رسید که گفته شد تجربه موفقی مانند برجام باید در کتب درسی هم آورده شود. بهمن سال 92 وزیر وقت آموزش و پرورش گفت: «مبحثی درباره برجام ضمیمه درس تاریخ شده و به مدت چهار ساعت ارائه میشود تا دانشآموزان با برجام آشنا شوند.»حالا اما با خروج ساده ایالات متحده از توافق، عدم رفع تحریمهای برجامی و همینطور گسترده شدن دایره تحریمها این سوال در اذهان عمومی به وجود میآید که به واقع چه کسی مسئول وضعیت موجود است؟ چرا برجام به اینجا رسید و چرا این همه زحمت به کشور داده شد و همه چیز در تعلیق فرورفت؟پاسخ این سوال البته قبلا گفته شده است.
حسن روحانی در چهارمین نشست خبری خود در سال 93 گفته بود که «همه مسئولیت مذاکرات با من است» و محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه هم همین اظهارنظر را در آذرماه 92 و در گردهمایی سراسری مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در دانشگاه تهران تکرار کرده و گفته بود مسئولیت مذاکرات را برعهده میگیرد.سوال دوم اما این است که در این مسیر آیا حسن روحانی و ظریف به تنهایی در این مسیر حرکت کردند و آیا اگر قرار است کسی پاسخگوی شرایط موجود باشد رئیسجمهور و محمدجواد ظریف تنها افراد موجود هستند؟ و اینکه اگر قرار است تجربه واقعی از برجام در کتب درسی ذکر شود، نام چه کسانی بهعنوان مسببان امر باید بهعنوان مبحثی از تاریخ معاصر برای دانشآموزان و آیندهسازان کشور بیان شود؟ «فرهیختگان» این موضوع را از گفتار مسئولان و سیاستمداران کشور بررسی کرده است.
حسن روحانی
13 مرداد 95
«ما وقتی در برابر طرف خارجی قرار میگیریم، باید یک جور حرف بزنیم؛ یعنی کمبودها، کاستیها و اهمال آنها را به رخشان بکشیم و وقتی با مردم حرف میزنیم، باید طرف دیگر قصه را نیز برایشان توضیح دهیم... . امروز 400 بانک خارجی با ما در ارتباط هستند و تعدادشان روزبهروز بیشتر میشود و دوران پسابرجام فرصت خوبی را برای دسترسی به اموالمان در کشورهای دیگر، در حوزه بیمه، کشتیرانی و فروش نفت فراهم کرده است مهمترین اثر برجام این بود که سایه شوم تهدید از بالای سر ما دفع شد. 6 یا هفت قطعنامه علیه ما تصویب کرده بودند و شرایط طوری بود که هر لحظه ممکن بود یک جنگ یا آتش ناخواسته در کشور ما ایجاد شود، اما با تصویب برجام ایرانهراسی از بین رفته و تهدید از سر ما برداشته شد.»
۱۲مرداد ۹۵
اگر طرف مقابل به تمام تعهدات خود عمل میکرد، ما شرایط بهتری داشتیم. اکنون قطعا سنگاندازیهایی توسط کسانی که با اصل برجام مخالف بودند، انجام میگیرد. برخی کشورهای منطقه از روی کودکصفتی خود و همچنین رژیم صهیونیستی مخالف برجام هستند و سنگاندازی میکنند. کنگره و جمهوریخواهان نیز این اقدامات را انجام میدهند و دولت آمریکا مجبور است برخی مصوبات آنها را وتو کند.
رهبری گفتند برجام یک آزمایش برای طرف مقابل بود. اگر آمریکا با حسن نیت برجام را رعایت میکرد و جلوی سنگاندازیها و کندکاریها را میگرفت، چهبسا به طرف مقابل اعتماد میکردیم و در یک موضوع دیگر با آنها وارد مذاکره میشدیم که مذاکرات به نفع آنها، ما و منطقه بود، اما متاسفانه آنها این آزمایش را به خوبی انجام ندادند.
8 مهر 95
امروز دیوارهای تحریم خراب شده و شرایط بانکی و مالی سرمایهگذاری، صادرات و واردات کالا و خدمات سهل و آسانتر شده است. اگر 100 مشکل
وجود داشت، امروز 90 تای آن حل شده است.
24 دی 96
برخی هنوز ابعاد مساله برجام را لمس نکردهاند،برجام یک آثار دائمی دارد «الی یوم القیامه» که هیچ وقت آثار آن از بین نمیرود.
17 خرداد 94
ما وقتی میگوییم باید تحریمهای ظالمانه رفع شود، بعضیها چشمانشان زیاد نچرخد. تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیطزیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده و بانکها احیا شوند.
23تیر94
تمام تحریمهای بانکی، بیمهای، مالی، حملونقل، پتروشیمی، فلزات سنگین و تحریمهای اقتصادی بهطور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق.
19 بهمن 94
میگویند با برجام دولت برای ملت رفاه بیاورد، مگر ما برجام را آوردهایم؟ ما خادم مردم هستیم، برجام را خدا آورد. پیروزی ملت اراده حق بوده و همان خدا هم برای ملت سربلندی بیشتر و رفاه بیشتر خواهد آورد.
اسفند 94
برجام یک، مانند آفتاب تابان بود و اگر کسی چشمانش را میبندد و میگوید شب است، باید چشمانش را باز کند تا آفتاب را ببیند.
فروردین 95
ما در سال 95 بهاری را آغاز میکنیم که در آن بانکها و بیمههای ما تحریم نیستند و میتوانیم با کشورهای مختلف تجارت داشته باشیم. سرمایهگذاریها در کشور ما آغاز شده و قراردادهای بسیار مهمی در سطوح مختلف با کشورهای دنیا به امضا رسیده است... . تحریمهای بانکی، مالی، پولی، نفتی، پتروشیمی، بیمه، حملونقل و همه تحریمهای هستهای برداشته شد و شرایط برای فعالیت اقتصادی مردم ما آمادهتر شد.
11 مرداد 95
در معامله با کشورها و طرفهای مختلف اینکه ما در وضعیت فشار و نیاز باشیم یا در موضع قدرت اقدام به معامله کنیم، در نحوه برخورد طرف مقابل با ما تاثیرگذار خواهد بود. در فضایی که تحریم وجود داشت، همواره دستمان به سوی دیگران دراز بود و تحریم برای ما عزت نداشت، اما اولین چیزی که برجام برای ما آورد، عزت بود (...) عزت ما در سایه اراده ماست و اراده ما در سایه سیاست درست است و سیاست درست در سایه خردورزی است.
اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور
25 خرداد 94
اسحاق جهانگیری درکنگره ملی پرسش مهر 15 که در مرکز همایشهای بینالمللی برج میلاد تهران برگزار شد، گفت: «اینکه میگویند تحریمها روی آب آشامیدنی مردم هم تاثیر گذاشته، کاملا درست است.»
علی یونسی، مشاور رئیس جمهور
25 خرداد 94
علی یونسی اظهار کرد: «روحانی وظیفه خود میداند که خدمت کند، اکنون کشور از بیکاری رنج میبرد، جوانان مشکل عدم استطاعت مالی برای ازدواج دارند و دولت وظیفه دارد این مشکلات را برطرف کند و امیدوارم با لغو تحریمها این مشکلات برطرف شده و کارهای عمرانی نیز با سرعت بیشتری انجام شود.»
صادق زیباکلام
27 دی 94
صادق زیباکلام « مردم و رسانههای آمریکایی به همین سادگی اجازه نمیدهند رئیسجمهور بعدی آمریکا برجام را تحتالشعاع قرار دهد.»
22 آبان 95
ترامپ بیشترین انعطاف را نسبت به برجام نشان خواهد داد. او نهتنها برجام را آتش نخواهد زد، بلکه پرونده برجام را در جایی امن در کاخ سفید قرار خواهد داد.
محمدجواد ظریف،وزیر امور خارجه
26 شهریور 93
ما روندی را شروع کردهایم که هدف از آن تغییر فضای سیاست خارجی کشور است. اگر با وجود تلاشهای ما برای تعامل، این تلاشها بینتیجه بماند، مردم ایران این فرصت را خواهند داشت تا ۱۶ ماه دیگر که انتخابات پارلمانی در ایران برگزار میشود، به این عملکرد ما (با آرای خود) پاسخ دهند. وقتی قبلا در تعامل و مذاکرات درباره توافق هستهای با جامعه بینالمللی در سالهای۲۰۰۴ و ۲۰۰۵ توافقهایی کردیم و تلاشهای ما برای عملکرد شفاف، از جانب اتحادیه اروپایی رد شد، مردم جواب ما را با انتخاب رئیسجمهوری متفاوت دادند که مرا هم زود بازنشسته کرد.
حال خود قضاوت کنید!
@hr_taraghi