علی مشکینی:
قلّاب گیری برای نفرِ پشت در - ۲
🔹مأموریت عناصر غربگرا سبکنمایی کفه سنگین ایران و پُرنمایی کفه خالی آمریکاست. آنها مأمورند به تعبیر شهید سلیمانی(ره) برای دشمن کوچه باز کنند. این جماعت در وضعیت تهیدستی آمریکا و به جای طلبکاری از دشمن ادعا میکنند: «تیم مذاکرهکننده برنامه ندارد، کاربلد نیست، و بهجای منافع ملی، روی حقوق ایران تأکید میکند»!
♦️میگویند چرا بر «تولید اهرم قدرت و فشار قبل از مذاکرات» اصرار داشتید و چرا مثل برّهای آماده ذبح، مذاکره نمیکنید. باورش سخت است، اما روزنامههای زنجیرهای آرمان نوشت «ایران نباید با افزایش توانایی هستهای، اهرم فشار تولید میکرد؛ این موجب بدبینی طرف غربی میشود». سال گذشته هم ارگان حزب «اتحاد ملت» با اشاره به تصویر مذاکره تحقیر آمیز ترامپ با رئیس دولت صربستان مدعی شد اگر منافع اقتضا کند، چه عیبی دارد که همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ، یا متهمی در اتاق بازجویی مذاکره کنیم؟
🔹اگر دست غرب خالی است، و ایران با وجود خیانت طرف توافق، در جایگاه اقتدار منطقهای ایستاده، بنابراین اهرمی برای غرب نمیماند، مگر امید بستن به ایجاد ناآرامی در ایران. این آخرین خیانتی بود که مقصران وضعیت اقتصادی موجود میتوانستند در خدمت آمریکا انجام دهند و دریغ نکردند.
♦️طراحی اغتشاش، برای اثبات این دیکته غرب است که «ناچارید برای همه مشکلات ریز و درشت، مذاکره کنید و امتیاز بدهید». اما تناقضی لاینحل در این گزاره وجود دارد: اینکه مذاکره و حتی توافق انجام شد، ولی برای طرف مقابل، هیچ حرمت و اعتباری نداشت. اکنون این ادعا که «مذاکره، کلید توقف دشمنی آمریکا و حل مشکلات است»، نسخهای تاریخ مصرف گذشته است.
🔹طیف غربگرا حاضر است تا کجا در نقشه دشمن نقشآفرینی کند؟ کرونا یک شاهد مثال مهم است. اکبر گنجی اسفند 98، درباره مأموریت این طیف نوشت: «وظيفه ما وحشتافكني در ايران است تا با فرو پاشاندن سازمان اجتماعي، مردم را به خشونت جمعي بكشانيم. ما تشنه مرگ و خون مردم ايرانيم. كاري را كه شديدترين تحريمهای تاريخ نتوانست با ايران انجام دهد، ما موظفيم با كرونا هراسي انجام دهيم».
♦️امروز به توفیق الهی و با وجود خباثت جبهه تحریم و تحریف، نقشه کرونایی کشور از وضعیت بحرانی (قرمز) خارج شده، بیآنکه دولت به روال مدیریت سابق، معطل غرب بماند. حالا این بحث مهم مطرح است که اگر دولت و مجلس و دستگاه قضاییِ باورمند به مبانی انقلاب اسلامی، بتوانند بر ظرفیتهای بزرگ ملت ایران و دیپلماسی فراگیر با همه جهان تکیه کنند و برای مشکلات دیگر هم چارهجویی کنند، دو گزاره راهبردی اثبات خواهد شد:
🔹یکی اینکه به شرط خواستن، و بدون وقتکشی و معطلی در فرآیند اعتماد یکطرفه به غرب، میتوان بر مشکلات چیره شد. دوم اینکه تلقی یا تلقین طایفه غربگرا مبنی بر اینکه بدون اراده امپراتوری غرب نمیتوان قدم از قدم برداشت، دروغ و باطل بوده است.
♦️بنابراین هیچ عجیب نیست که شاهد دست و پا زدن جریان معارض، برای مسئلهآفرینی و تردیدافکنی در مسیر جدید هستیم. غرب و پادوهای آنها میدانند که اگر الفت و همت پدید آمده میان سه قوه، شش ماه تا یک سال مجال پیدا کند، میتواند افقهای روشنی از موفقیت در چیرگی بر مشکلات ترسیم کند.
تکاپوی ۱۰۰ روزه دولت
و پاتک غرب و غربگرایان - ۱
1- اگر سنجش «صد روز فعالیت دولت»، در مقایسه با شرایط ناگوار چند سال اخیر باشد، و به این شرایط، جنگ ترکیبی دشمن و برخی خیانتهای داخلی را هم اضافه کنیم، باید گفت عملکرد دولت جدید، موفقیتآمیز بوده است. شیوع افسار گسیخته کرونا در ماههای پایانی دولت سابق، آمار مرگ و میر روزانه را به بیش از 700 نفر رساند و اگر این روند ادامه مییافت، میتوانست آمار را به بیش از هزار نفر برساند و درِ کسب و کارها را تخته کند. به صفهای آزار دهنده در مقابل اورژانس بیمارستان ها، داروخانهها و مراکز واکسیناسیون، صفهای گوشت و مرغ و تخم مرغ و روغن و... را هم اضافه کنید که از اختلال در سامانه مدیریت حکایت میکرد.
2- اما سوءمدیریت، ابعاد دیگری هم داشت. دولت مدعی تدبیر، در ۴ ماه پایانی، با تشدید چاپ پول، پایه پولی را ۵۸ هزار میلیارد تومان دیگر افزایش داد. حجم نقدینگی از ۴۳۰ هزار میلیارد در سال ۹۲، به ۴۰۶۷ هزار میلیارد تومان رسید و فقط در سال پایانی، ۴۰/۵ درصد (۶۳۷ هزار میلیارد تومان) افزایش یافت. دولت همچنین رکورد استقراض از بانک مرکزی را با افزایش ۱۲ برابری شکسته و فقط در ۵ ماه پایانی، بیش از ۵۵ هزار میلیارد تومان از تنخواه بانک مرکزی استفاده کرده بود. در عین حال، معادل ۵۰ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی قرض گرفت و تسویه نکرد. در عین حال، با فروش پرحجم اوراق، پرداخت ماهانه ۱۱ هزار میلیارد تومان سود (۵۰۰ هزار میلیارد برای چهار سال آینده) را به ارث گذاشت. و البته رقم کلی بدهی بر جا مانده، بیش از ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان است.
دولت با این وجود، در ماههای پایانی اصرار داشت بهجای مهار تورم و حفظ قدرت خرید عمومی، حقوقها را افزایش دهد که در تشدید نقدینگی و تورم تقریبا ۵۰ درصدی موثر بود. کارشناسان میگویند آثار «زنجیره سوءتدبیر»، دست کم تا اواخر امسال ادامه خواهد داشت. از طرف دیگر، آمار تجارت کالایی (بدون نفت خام) در فروردین ۹۹ نشان میداد ارزش صادرات نسبت به سال قبل، با ۳۶ درصد کاهش مواجه شده و از 2/592 میلیارد دلار، به 1/652 میلیارد دلار کاهش یافته است. همزمان خبرگزاری ها گزارش دادند کاهش صادرات نفت ایران در ماه آوریل (فروردین/ اردیبهشت امسال) رکورد زده و به ۷۰ هزار بشکه رسیده است.
3- دولت آقای رئیسی اوایل شهریور ماه، در چنین شرایط دشواری تشکیل شد و در همین سه ماه توانست با وجود کسری بودجه تحمیلی، صفهای واکسن و دارو و مرغ و گوشت و روغن را با مدیریت نسبی بازار جمع کند؛ هر چند که در ابتدای مسئولیت دشوار ساماندهی و با ثبات سازی اقتصاد قرار دارد. دولت در این مدت تلاش کرده، از سهم -به ارث رسیده- خود در به هم ریختن اقتصاد بکاهد. از جمله کاهش 0/3 درصدی پایه پولی، محدود کردن استفاده از منابع بانک مرکزی و کاهش خلق پول در بانکها، نظارت بر بازار، ابلاغ ضوابط جدید برای توسعه صادرات و مدیریت واردات، کاهش رسوب کالا در گمرکات و سرعت بخشیدن به ترخیص کالا.
4- اکنون در حالی که اطمینان نسبت به توانمندی «نهاد دولت» افزایش یافته، بانک جهانی در گزارش خود پیشبینی میکند اقتصاد ایران رشد بهتری را در سال میلادی پیش رو تجربه خواهد کرد: «اقتصاد ایران هر چند با چالش تورم، رکود و بیکاری، خشکسالی و اختلال در تامین انرژی برای صنعت مواجه است، توانسته با افزایش تدریجی تولید نفت و مهار کرونا، از رکود دو سال اخیر خارج شود». همچنین صندوق بینالمللی پول، در گزارش اواخر مهرماه خود پیشبینی کرد روند تورم در ایران نزولی شود و در سال میلادی پیش رو، با 11/8 درصد کاهش، به 27/5 درصد برسد.
5- گزارش سوم، مربوط به رسانه «مِنا فیوچرز» وابسته به «انستیتو خاورمیانه» در آمریکاست: «ایران بعد از سه سال تحریم و رکود، به ثبات رسیده است. برخی شاخصها مثل تورم، همچنان نگرانکننده هستند؛ اما تولید ناخالص داخلی، به محدوده رشد نزدیک شده که نشانگر تابآوری اقتصاد ایران در برابر انبوه فشارهای خارجی و داخلی است. کارشناسان توافق دارند که تنوع فعالیتهای اقتصادی، دلیل کلیدی این رویداد است. ایران روی جایگزینی واردات از طریق ایجاد ظرفیتهای داخلی - از جمله گسترش ظرفیتهای پالایشگاهی و پتروشیمی- کاهش وابستگی به منابع فناوری غرب، تجارت با چین و روسیه و گسترش تجارت با همسایگان تمرکز داشته است. این سیاستها اقتصاد ایران را به ثبات رسانده، هر چند حفظ این مسیر آسان نیست».
💢ادامه دارد💢
🌐🌍🌧 تـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـArـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـین:
🔴 شمارش معکوس برای حمله به اشغالگران آمریکایی در عراق
🔸دبیرکل جنبش عراق شب گذشته با حضور تعدادی از فرماندهان و رزمندگان گروه های عراقی سخنان مهم در مورد سیاست مقاومت عراق علیه اشغالگران آمریکایی بیان کرد آنچه شیخ عکرمه الکعبی گفت نشان داد که مقاومت عراق با قدرت سیاست اخراج اشغالگران آمریکایی از این کشور را دنبال کرده و مواضع مقامات سیاسی حاکم بر بغداد هیچ خللی در این موضع گیری ایجاد نمیکند.
🔹 در این میان سخنگوی جنبش النجباء در گفتوگو با شبکه المیادین نکات و موارد جدیدی را برشمرد که نشان میدهد هماهنگی کاملی میان گروههای مقاومت عراقی برای حمله به مواضع اشغالگران آمریکایی صورت گرفته است. «نصر الشَمَّری» در خصوص اظهارات مشاور امنیت ملی عراق مبنی بر پایان مأموریت رزمی نیروهای آمریکایی در خاک این کشور، گفت: «قاسم الاعرجی» شخصیتی محترم است و ما از موضعگیریهای او بهویژه حمایتش از مقاومت تقدیر میکنیم؛ اما تناقضاتی در این میان به چشم میخورد.
🔹️ وی با یادآوری ادعای دولتهای سابق مبنی بر اینکه نیروهای رزمی آمریکا در خاک عراق حضور ندارند، ادامه داد: رأس هرم سیاسی آمریکا تأکید میکند که با صرف میلیاردها دلار، بهمنظور مقابله با همسایگان ما ـ که منافعش را در منطقه تهدید میکنند ـ در خاک عراق پایگاه نظامی احداث کرده و باقی خواهد ماند.
🔹 سخنگوی رسمی نُجَباء با طرح این پرسش که «معنای پایان مأموریت رزمی آمریکاییها چیست؟ و چه موقع آنها در عراق مأموریت رزمی داشتند؟» گفت: دولتهای عراق که از سال ۲۰۱۴ مدعی بودند هیچ نیروی رزمی خارجی اینجا نیست و حضور آمریکاییها به پشتیبانی هوایی، کمکهای مستشاری و لجستیک محدود است!
🔹️ الشَمَّری بر بیاعتمادی به وعده آمریکا تأکید و تصریح کرد: ما یقین داریم که آمریکا از عراق خارج نمیشود و همه این بحثها صرفا تغییر عناوین است. هدفشان بقای نیروها با همان دستور کار کثیف در همان پایگاهها است.
🔹 وی با اشاره به توافق خروج آمریکاییها از عراق در پایان سال ۲۰۲۱، اظهار داشت: نمیتوان از نیروهای بیگانهای که بر خلاف مصوبه پارلمان، توافق با دولتهای عراق و اراده ملت ما فعالیت میکنند، با تعبیری غیر از «اشغالگر» یاد کرد. در نتیجه طبیعی است که هدف قرار میگیرند. معاون دبیرکل نُجَباء با اذعان به حملات مقاومت از سال ۲۰۰۳ به نیروهای آمریکایی، اضافه کرد: تا زمان خروج آخرین سربازشان از عراق، همچنان آنها را هدف قرار خواهیم داد.
🔹 الشَمَّری در پاسخ به سؤال مجری المیادین راجعبه ماهیت گروههای حاضر در دیدار با دبیرکل نُجَباء، توضیح داد: آنها مردان مقاومت عراق هستند که هدفشان مقابله با اشغالگری آمریکا و گرفتن انتقام بزرگترین فرمانده عراقی یعنی شهید «ابومهدی المهندس» فرمانده الحشد الشعبی و همچنین مهمان رسمی عراق سپهبد شهید «قاسم سلیمانی» است. گروههایی که فارغ از فشارهای سیاسی و مذاکره با آمریکا، تشکیل شدند و ما از لحظه اول، حمایت کامل خودمان از آنها را اعلام کردیم.
🔹️ وی هدف قرار دادن منافع آمریکا در عراق از سوی گروههای جدید التأسیس را نه انگ، بلکه افتخاری برای آنها برشمرد و گفت: درباره سفارت آمریکا باید تأکید کنم که آنجا سفارتخانه نیست، بلکه پایگاهی نظامی است. ما از حمله به این مکان کوتاه آمدیم، ولی معنایش این نیست که همه گروههای مقاومت به چنین چیزی پایبند باشند.
🔹 سخنگوی نُجَباء در خصوص زمانبندی دیدار اخیر شیخ اکرم الکعبی با فرماندهان گروههای عملکننده علیه آمریکا، گفت: هیچ تنش سیاسی و غیرسیاسی نمیتواند مانع فعالیتهای مقاومت شود. پیام اصلی نشست یادشده، آن است که نیروهای مقاومت تحت هیچ فشاری، اشغالگران بیگانه ـ آمریکایی یا غیرآمریکایی ـ را نمیپذیرند.
🔹️ الشَمَّری در تشریح پیام دیگر این دیدار، یادآور شد: سال میلادی رو به پایان است. میخواهیم ببینیم آیا واقعا نیروهای آمریکایی از عراق خارج شدهاند؟ آیا نیروهای باقیمانده مستشار هستند؟ تعدادشان چقدر است؟ ما میخواهیم بدانیم که آیا کمیتههای پارلمانی، دولتی و مردمی اجازه پیدا میکنند به پایگاههای آمریکایی رفته و آنجا را بازرسی کنند؟ آیا تسلیحات سنگین آمریکا از قبیل تانکها و جنگندهها به خارج از خاک عراق منتقل شدهاند یا این فقط یک فریب رسانهای برای پنهان کردن واقعیت است؟
🔹 وی با تصریح به اینکه «مقاومت تا کنون شرایطی دشوارتر از سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۱ پشت سر نگذاشته است»، ادامه داد: امروز که مقاومت در قویترین حالت بوده و آمریکاییها ضعیفترین وضعیت را در منطقه دارند، هیچ طرف یا هیچ توافقی نمیتواند توقف را به مقاومت تحمیل کند. خروج صوری نیروهای آمریکایی، ما را مجبور به تسلیم سلاح نمیکند و نبرد نهایی سلاح مقاومت، در قدس خواهد بود.
علی مشکینی:
دستورالعمل آمریکا به رسانههای فارسیزبان درباره مذاکرات برجام
🔹بخش رسانهای وزارت خارجه آمریکا طی دستورالعملی به شورای هماهنگی رسانههای فارسیزبان، محورهای زیر را برای اجرا در مورد مذاکرات برجام ارسال کرده است:
▪️عبث بودن خروج ترامپ از برجام و منطقی بودن موضع بایدن در مذاکرات فعلی و تمایل آمریکا به بازگشت به برجام.
▪️پیششرطها و مواضع ایران در مذاکرات برجام غیرموجه هستند.
▪️آسیبپذیری و شکنندهبودن وضعیت اقتصادی ایران و عدم توجه نظام به وضعیت مردم.
▪️بیثبات نشان دادن بازار ارز با تاکید بر تورم و افزایش بالای قیمت ارز در صورت به نتیجه نرسیدن مذاکرات وین.
▪️گسترش تعاملات اقتصادی یکسویه ایران با چین و تعارض این وابستگی با استقلال سیاسی ایران.
▪️زمانبر نشاندادن اثرات مثبت توافق احتمالی بر وضعیت اقتصادی ایران (تا ایران از آثار توافق سود نبرد!)
▪️اگر مذاکرات به نتیجه نرسد، مقصر تیم مذاکرهکننده ایران است.
@Farsna
ترقی تأکید کرد؛
اهمیت جایگاه فناوری هستهای در پیشرفت کشور
نایب رئیس حزب مؤتلفه اسلامی با تشریح اهمیت فناوری هستهای پس از جنگ تحمیلی، این فناوری را به دلیل جایگاه مهم آن در پیشرفت کشورها، در انحصار چند قدرت بزرگ قلمداد کرد که مایل نیستند دیگران این انحصار را بشکنند.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اصفهان، جلسه هماندیشی استادان و نخبگان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد استان اصفهان با موضوع برجام و پدافند غیرعامل برگزار شد.
عضو شورای مرکزی و نایب رئیس حزب مؤتلفه اسلامی بهعنوان سخنران نشست با تشریح اهمیت فناوری هستهای پس از جنگ تحمیلی در کشور، این فناوری را به دلیل جایگاه مهم آن در پیشرفت کشورها، در انحصار چند قدرت بزرگ قلمداد کرد که مایل نیستند دیگران این انحصار را بشکنند.
حمیدرضا ترقی انرژی هستهای را برای کشور بهمنظور توسعه کشاورزی، تولید رادیوداروها، انرژیهای جایگزین و شیرینکردن آب دریا ضروری دانست و به همین دلیل محرومشدن کشور از فناوری هستهای را تهدید کننده امنیت ملی در آینده تلقی کرد.
نایب رئیس حزب مؤتلفه اسلامی ادامه داد: طبق اصول پدافند غیرعامل، باید مقاومسازیهای لازم برای حفظ صنعت هستهای و محافظت از آن در برابر دشمنان صورت پذیرد؛ چراکه نقصان در صنعت هستهای کشور موجب بروز خسارات مالی و امنیتی در ایران خواهد شد.
این عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی، استتار تأسیسات هستهای، مخفی نگهداشتن اطلاعات از دشمن و حفظ حریم سری مکانهای هستهای را ازجمله اقدامات ضروری در پدافند غیرعامل در راستای حفاظت از توان هستهای ایران معرفی کرد.
ترقی برجام را به دلایلی مانند اعطای دسترسی به بازرسان آژانس به تأسیسات هستهای، ازبینبردن استتار با نصب دوربینها، نفوذ جاسوسان خارجی و داخلی در مذاکرات برجام و شناسایی و به شهادت رساندن دانشمندان هستهای کشور، ضد پدافند غیرعامل و تهدیدکننده صنعت هستهای ایران دانست.
وی خاطرنشان کرد: برجام همچنین موجب از بین رفتن ۱۹ هزار سانتریفیوژ و سیمانریزی در رآکتور اراک شد و بخش عمدهای از غنیسازی را متوقف کرد.
نایب رئیس حزب مؤتلفه اسلامی ابراز امیدواری کرد که تیم جدید مذاکرهکننده، خسارات گذشته را جبران کنند و مانع از بهوجود آمدن صدمات جدید به توان هستهای کشور شوند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
تجارتنیوز گزارش میدهد:
پیشبینی عجیب از سال آینده ایران/ نرخ تورم به ۸ درصد میرسد؟
۲۵ آذر , ۱۴۰۰ ساعت ۱۶:۰
اخیرا دو پیشبینی امیدوارکننده از شرایط اقتصاد ایران منتشر شده است. اولی گزارش اکونومیست که میگوید قیمت دلار در سال دو سال آینده به ۱۸ هزار تومان میرسد و دومی گزارش موسسه فیچ که پیشبینی کرده سال آینده نرخ تورم ایران به ۸ درصد میرسد. اما این پیشبینیها منوط به رفع تحریمها و نتیجهبخش بودن مذاکرات است.
به گزارش تجارتنیوز، موسسه اعتبارسنجی فیچ اخیرا گزارشی منتشر کرده که میگوید تا میانه سال ۲۰۲۲ ایران به توافق هستهای میرسد، تحریمها برداشته میشود و خروجی آن برای اقتصاد ایران کاهش تورم و افزایش نرخ رشد اقتصادی است.
این موسسه معتبر بینالمللی پیشبینی کرده که تا ۶ ماه آینده نرخ تورم ایران به ۸ درصد میرسد و نرخ رشد اقتصادی ایران ۴٫۴ درصد میشود. این در حالی است که نرخ تورم ایران اکنون در آستانه ۵۰ درصد است و اقتصاد ایران چندین فصل متوالی نرخ رشد منفی یا صفر درصد را تجربه کرده است.
مذاکرات، تورم را به ۸ درصد میرساند؟
دو هفته پیش هم اکونومیست گزارشی منتشر کرد که در آن اعلام کرده بود نرخ دلار در سال ۲۰۲۲ به ۲۰ هزار تومان میرسد و در سال ۲۰۲۳ به ۱۸ هزار و ۷۰۰ تومان هم میرسد. این پیشبینی از این جهت مهم است که قیمت دلار در آذرماه رکورد زد و از مرز ۳۰ هزار تومان هم رد شد.
اما حالا دو موسسخه معتبر بینالمللی پیشبینی کردهاند که اوضاع اقتصاد ایران در سال آینده بهتر میشود. اما تحقق پیشبینی هر دو موسسه یک پیششرط مهم دارد و آن، به نتیجه رسیدن مذاکرات هستهای، رفع تحریمها و افزایش صادرات نفت و رشد تجارت خارجی در ایران است.
موسسه فیچ رسما در این گزارش تاکید کرده که با حصول توافق هستهای تورم ایران به ۸ درصد میرسد. تورم یک رقمی که در چند دهه گذشته به آرزوی اقتصاد ایران تبدیل شده است. آرزویی که البته در دولت روحانی برای دو سال محقق شد. اما درست بعد از رفع تحریمها و امضای توافق برجام.
این بار هم به نظر میرسد کاهش تورم و افزایش نرخ رشد اقتصادی از محل رفع تحریمها ایجاد میشود.
🍃🌹
✨بخشی از قراردادهای اقتصادی جدید نتیجه دیپلماسی فعال دولت✨
🇮🇷کارنامه دولت سیزدهم حاکی از آن است که دیپلماسی اقتصادی به ریل اصلی خود بازگشته است. سیاست خارجی در دولت سیزدهم فعال و فراگیر است. دولت با این دیپلماسی چند جانبهگرایانه از سویی معطل چک بیمحل برجام و گردنکشیهای غرب نمیماند و تضمین مطمئن درباره عدم تکرار عهدشکنی میخواهد و از سوی دیگر صادرات و شرکای تجاری خود را با اولویت همسایگان تنوع بخشیده است.
💢اقداماتی که در شرایط تحریم و قرار داشتن ایران در لیست به اصطلاح سیاه FATF انجام میشود و نشان میدهد اینها بهانههایی برای توجیه کمکاریها و سبک کردن بار دشمن بوده و دیپلماسی انفعالی به سر آمده است. در این دوران با تفکر و مدیریت جهادی و انقلابی، سنگ تحریمها خرد میشود و ایران نقش مؤثر خود را در تکوین «قرن جدید آسیایی» و انتقال محور قدرت از غرب به شرق ایفا میکند.
🍀پتانسیل ایران برای تبدیل شدن به یک هاب گازی
روزنامه دنیای اقتصاد اخیرا در گزارشی با تیتر «چراغ اول دیپلماسی گازی رئیسی» نوشت: «قرارداد سوآپ گازی ترکمنستان به جمهوریآذربایجان از طریق ایران، نخستین دستاورد بزرگ دیپلماتیک دولت ابراهیم رئیسی در حوزه انرژی نام گرفت... روابط حسنه گازی با جمهوریآذربایجان و ترکمنستان، پتانسیل ایران برای حرکت بهسوی تبدیلشدن به یک هاب گازی را تقویت میکند.»
🍃فیصل المقداد: تمام حوزههای اقتصادی سوریه به روی ایران باز است
فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه بیان داشت: سوریه توجه ویژهای به تقویت روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران دارد. سوریه تمام حوزههای اقتصادی خود را برای سرمایه گذاریهای ایران و حضور در پروژههای بازسازی در سوریه باز کرده است و از هرگونه مشارکت با حضور ایران در سوریه استقبال میکنیم.
🌱شیخ طحنون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی نیز در دیدار با آیتالله رئیسی گفت: ما فرزندان این منطقه هستیم و یک سرنوشت داریم لذا توسعه روابط ۲ کشور در دستور کار ما قرار دارد و آماده توسعه همکاریها هستیم و امیدواریم با سفر آیتالله رئیسی به امارات فصل تازهای از روابط دو کشور آغاز شود.
وی همچنین در دیدار شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: توسعه روابط گرم و برادرانه بین ابوظبی و تهران در ردیف اولویتهای امارات متحده عربی است.
🌿شیخ طحنون بن زاید ظرفیتهای اقتصادی قابل مبادله بین دو کشور در حوزههای ترانزیتی، انرژی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و سرمایهگذاری را بسیار گسترده عنوان کرد و افزود: لازم است با تشکیل کارگروههای تخصصی ضمن احصای دقیق زمینههای همکاری مشترک در حوزههای مختلف اقتصادی، موانع پیشرو شناسایی و رفع شود.
🍃🌹نتیجه اینکه
گفتنی است، اوصاف فوق نشان میدهد دولت انقلابی بر رویکرد تعلیق و انتظار و برجامزدگی نقطه پایان گذاشته است. ایران در دوره جدید اجازه نمیدهد که معطل باشد و آمریکا و غرب با قدارهکشی و حیلهگری با اسم برجام بازی کنند.اهرمسازی میکند، برای حریف چارچوب مستحکم تعریف میکند و با دیپلماسی فعال، فراگیر و چندجانبه از دمشق و بیروت در کنار مدیترانه، تا دوشنبه تاجیکستان و پیمان شانگهای و بستن قرارداد سوآپ گازی در عشقآباد، تحریمهای غرب را زیرپا میگذارد. رویکردی که برکات و آثار آن بیشتر نمایان خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــ
[ #زمانه |
┄═❁๑🍃๑ *🇮🇷* ๑🍃๑❁═┄
خدارحم سحری:
خدارحم سحری
✍نماز با امام علی(ع) ،طعام ومنصب با معاویه.
🔻با آنچکه بین شورای نگهبان ورد صلاحیت شدگان نامزدهای ریاست جمهوری گذشته است کاری ندارم ،نه سخنگوی شورای نگهبانم ونه بلندگوی علی لاریجانی .
🔻اما پاسخ علی لاریجانی به نامه شورای نگهبان درخصوص برجام بازهم شائبه ایجاد نمود ،جناب لاریجانی روایت کرده است که ۳۰جلسه بارهبری درخصوص بر جام برگزارگردیده وصراحتا بازهم افتضاح برجام را به نحوی منتصب به رهبر معظم انقلاب نمود؟؟!!
🔻جناب لاریجانی گیرم حرف تان راقبول کنیم اما بفرمائید چه میزان به توصیه های رهبری وخطوط قرمز نظام توجه نمودید ؟شروط نه گانه رهبری که یک بر نامه گام به گام بود چرا رعایت نکردید ؟ودرواقع ضمن ارتکاب تخلف فرمان رهبری رانادیده گرفتید ؟همین یک موضوع به عنوان عدم توجه به فرمان ولایت برای رد صلاحیت تان کافی نیست ؟
🔻جناب لاریجانی پشت سر رهبری نماز می خواندید وطعام ومقام رابا لیبرالها واصلاح طلبان تقسیم نمودید .این چه انصافی است ؟
.
اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان رضوی برگزار می کند؛
خوانش و معرفی کتاب:
شرحی بر حدیث ولایت
(فرآیند انقلاب اسلامی)
با حضور نویسنده کتاب، استاد حميد رضا ترقي نماينده ادوار مجلس شوراي اسلامي
سه شنبه 30 آذر ماه 1400
ساعت 9:30 صبح
مشهد مقدس- کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد
ورود به عنوان مهمان در بستر اسکای روم به آدرس
https://skyroom.online/ch/khrpl/mashadpl
.
.
.
#نهاد_كتابخانه_هاي_عمومي_كشور
#اداره_كل_كتابخانه_هاي_عمومي_خراسان_رضوي
#اداره_كتابخانه_هاي_عمومي_شهرستان
#كتابخانه_مركزي_امام_خميني_قدس_سره_مشهد
#كتاب #كتابخواني #كتابدار #كتابخانه
#خوانش_كتاب #حميد_رضا_ترقي #فرايند_انقلاب_اسلامي #شرحي_بر_حديث_ولايت
🔰آغاز تحول در رسانه ملی
🔹دو سال پیش که وحید جلیلی از «آن گروه خشن» نام برد و نامه معروفش را درباره مدیریت صدا و سیما نوشت تا به قول خودش گوشه ای از یک «تاریکخانه ۲۶ ساله» را روشن کند، خیلی از انقلابیها گفتند کار او تمام است و باید به زودی شاهد به حاشیه رفتن جلیلی در جبهه فرهنگی انقلاب باشیم؛ پیش بینی ای که شاید بتوان گفت طی دو سال گذشته تا حدی محقق شد اما با حضور جبلی در راس رسانه ملی، گمانه زنیها برای بازگشت وحید جلیلی به متن فعالیت فرهنگی دوباره قوت گرفت.
🔹حالا جلیلی قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما در امور فرهنگی و دبیر ستاد تحول این سازمان شده است؛ یعنی بخش مهمی از مدیریت همان «تاریکخانه ۲۶ ساله» که سال ۹۸ گفته بود، اکنون در دست خودش قرارگرفته است.
🔹کارنامه جلیلی نشان می دهد او از آن دسته فعالان فرهنگی است که در کنار نقدهای تیز و تند، آنجا که کار دستش افتاده عملکرد مطلوب و رویکرد تحولخوهانهای هم ارائه داده است. از طرف دیگر او پایه گذار و مروج نگاه فرصت محور و ظرفیت اندیش به جای نگاه آسیب محور و تهدیداندیش در عرصه کار فرهنگی، هنری و رسانه ای است. یعنی نقد او علی رغم صراحت و گزندگیاش، نق زدن و غرغر کردن و برجسته کردن سیاهیها نبوده است.
🔹بر خلاف تصویری که رسانه ها تلاش کرده اند از وحید جلیلی به عنوان یک چهره صرفا منتقدِ تند بدون سابقه موفق در امور فرهنگی ارائه دهند، سابقه او نشان میدهد هر جا حضور داشته، جریان ساز، تحولخواه و خلاق ظاهر شده است؛ چه زمانی که اوایل دهه هشتاد سردبیر ابرار شد و خبرنگارش در غلبه فضای سیاسی آن روزها از سخنگوی دولت اصلاحات درباره مرگ دخترک مستضعفی پرسید که داروی سرماخوردگی به دستش نرسیده بود؛ چه در اداره میراث آوینی در سوره؛ چه در دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب و مجله راه و جشنواره عمار و چه در شهرداری مشهد. همین کارنامه و نگاه تحول خواهانه وحید جلیلی سبب شد در چند مقطع مورد تمجید رهبر انقلاب قرار بگیرد.
🔹حضور در این مسئولیت برای وحید جلیلی، که روزی جدی ترین، صریحترین و تندترین نقدها را به مدیریت رسانه ملی داشته است و از موانع و پیچیدگیهای پیش روی خود کاملا آگاه است، بزرگترین آزمون دوران فعالیت فرهنگی اوست. موفقیت در این آزمون حمایت سایر دلسوزان جبهه انقلاب را نیز می طلبد؛ جلیلی به نوعی نماینده همه منتقدین انقلابی سیاستها و رویکردهای فرهنگی رسانه ملی طی دو دهه گذشته است و موفقیت و عدم موفقیت او در این جایگاه به پای کل جریان انقلابی فرهنگ در کشور نوشته می شود.
🔹شجاعت او در پذیرش این مسئولیت مهم و قرارگرفتن در معرض این آزمون سخت انصافا قابل تقدیر است. او به خوبی می داند عدم کامیابی اش در این مسئولیت، از سوی رسانه ها به معنی پایان بیش از دو دهه تئوری پردازی تحول خواهانه و نقادانه او در عرصه فرهنگ و رسانه، روایت خواهد شد. اما از طرف دیگر پس از سالها تحول خواهی در عرصه فرهنگ، این یک فرصت طلایی برای او و جبهه فرهنگی انقلاب است که بتواند ادعاهای خود را اثبات کند و مسیر رسانه ملی را به سمت مردم، انقلاب و آرمانهای امام و رهبر انقلاب بچرخاند.
🔹جلیلی در این مسیر باید به همه ظرفیت جبهه انقلاب توجه کند و علی رغم اینکه کادرساز و تربیت کننده نیروی خوبی بوده، نباید تنها به تیم خود بسنده کند. از سوی دیگر جریان فرهنگی انقلاب نیز نباید جلیلی را تنها بگذارد و تنها به بیرون گودنشینی و غر زدن و نق زدن اکتفا کند. متاسفانه طی همین یکی دو روز اعلام خبر انتصاب وحید جلیلی، برخی فعالان انقلابی در گروههای مجازی به گونه ای سخن می گویند که گویی منتظر شکست جلیلی و جبلی نشسته اند تا اثبات کنند وحید جلیلی هم فقط بلد بود نقد کند!
🔹امروز با درایت و مدیریت رهبر انقلاب از شرایطی که به محاق رفتن امثال جلیلی در فضای فرهنگی انقلاب به خاطر نقد یک جریان خاص و پرنفوذ را پیش بینی میکردیم به جایی رسیده ایم که فردی مثل وحید جلیلی علی رغم میل همان جریان پرنفوذ، در بالاترین سطوح مدیریت رسانه ملی قرارگرفته است.
قطعا شکرانه این شرایط مطلوب، پای کار بودن و همت و تلاش همه جانبه همه دغدغه مندان فرهنگ انقلابی را می طلبد./ هفته نامه ۹ دی