🔻حمایت آمریکاییها از رفع تحریمهای ایران
🔹۵۶ درصد از شرکتکنندگان در نظرسنجی مؤسسه مورنینگ کانسالت از برجام اعلام حمایت کردند، ۱۸ درصد نظری نداشتند و ۲۶ درصد با آن مخالف بودند
🔹۴۲ درصد از برداشتهشدن تحریمها علیه ایران حمایت کردند، در حالی که ۲۳ درصد نظری نداشتند و ۳۵ درصد هم مخالف این اقدام بودند.
@khodaya_Shahidam_kon
درآمدي بر كنگره سيزدهم
محمدكاظم انبارلويي
سيزدهمين كنگره حزب مؤتلفه اسلامي پنجشنبه همين هفته در شهر مقدس قم برگزار ميشود . نزديك به 60 سال است حزب مؤتلفه اسلامي در سپهر انقلاب اسلامي از آغاز نهضت اسلامي امام خميني (ره) تاكنون نقشآفريني ميكند.
امام (ره) كه خود بنيانگذار اين جريان سياسي الهي است بر آن بود كه از هيئتهاي مذهبي كه در مساجد از مؤمنين شكل گرفته با يك ائتلاف طبيعي جرياني پديد آید جاي احزاب شرقزده و غربزده آن روزگار را بگيرد. او اين مدل را يك مدل بومي ميدانست و با همين مدل حماسه 15 خرداد محرم سال 1342 را پديد آورد.
حزب مؤتلفه اسلامي تا پيروزي انقلاب يك پاي بزرگ حركت سياسي زبدهترين كادرهاي انقلاب بود كه با شكلگيري حزب جمهوري اسلامي همه اعضاي آن به اين حزب پيوستند. با تعطيلي حزب جمهوري اسلامي با كسب اجازه از امام (ره) مؤتلفه اسلامي فعاليت جديد خود را از سرگرفت از آن زمان تاكنون 12 كنگره برگزار كرده است. روابط و مناسبات دروني حزب كاملا مردمسالارانه ميباشد و داراي يك چينش دموكراتيك است.
كنگره سيزدهم حزب مؤتلفه اسلامي درحالي برگزار ميشود كه انقلابيون در قاب بيانيه گام دوم رهبر معظم انقلاب مأمور به صيانت از انقلاب و بازتوليد مفاهيم نو و انقلابي در سپهر سياست ايران هستند.
انتظارات جامعه سياسي ما از يك حزب كه 6 دهه در انقلاب استخوان خرد كرده آن است كه به پرسشهاي كليدي جامعه باز امروزي پاسخهاي شايسته دهد. حزب نيازمند يك بازاريابي در كلام سياسي است كه در غوغاي تحولات روزافزون و انقلابات پيدرپي كه در وادي«اطلاعات» و «ارتباطات» صورت ميگيرد هم درست ببيند و هم ديده شود.
حزب به يك آیندهانديشي ، آيندهپژوهي و آیندهنگري دقيق نياز دارد تا سهم خود را در صيانت از خود و صيانت از انقلاب اسلامي ادا كند.
حزب مؤتلفه اسلامي در ايران پايهگذار يك نگرش انقلابي، اصيل و معقول در حوزه دين ، جامعه، سياست و سياستورزي است بايد با ذائقه اجتماعي و سياسي امروز ايران در اين كرسي ظاهر شود.
«حزب»، «مطبوعات» و «دانشگاه» سه پديده مدرني بودند كه پس از مشروطه وارد ايران شدند.امروز هرسه دچار تحول و دگرگوني حتي در حال افول هستند. دنياي جديد دنياي مجازي است. ما از دروازههاي مجازي وارد دنياي حقيقي ميشويم. ما مختصات جغرافيايي آنرا نميدانيم. با طول و عرض و ارتفاع مدل هندسي دنياي مجازي بيگانه هستيم.
مدل رياضي چنين دنيايي را تكنولوژيستها تعيين ميكنند.آنها فيلسوفاني كه در قرن بيستم درخشيدند را پشت سر گذاشتهاند. امروز هيچ فيلسوفي در غرب در چند و چون چنين دنيايي حاضر نشده است، حرفي بزند. فيلسوفان سياسي عصر ما در حيرت پديداري «موبوكراسي» از دل «دموكراسي» هستند نميگويند چرا از دل دموكراسي آنان كه قرار بود حكومت مردم بر مردم باشد يك مشت اراذل و اوباش مثل ترامپ، جانسون و ماكرون بيرون آمده است.
حزب مؤتلفه اسلامی در كشور نبايد ابزار و نردبان قدرت باشد و حركت به چنين سمتوسويي با طلوع و غروب قدرتها دچار نوسان ميشود. حزب ، محل ظهور عقلانیت سیاسی وخرد جمعي براي پاسخگويي به پرسشهاي كليدي جامعه است. حزب محل اجتماع نخبگاني است كه درد جامعه را می فهمند و ميخواهند براي درمان آن چارهانديشي كنند.
حزب مؤتلفه اسلامي يك حزب اسلامي است كه خاستگاه اصلي آن مسجد، محراب، منبر و مرجعيت آگاه شيعه است، هرگز سرنخ اين ريسمان الهي را نبايد رها كند.
امروز ما با قدرتهايي در جهان روبهرو هستيم كه قدرت نظامي، سياسي، اقتصادي و فرهنگي و اجتماعي آنها طوري در هم تنيده شدهاند كه مرز جغرافياي طبيعي خاصي ندارند.
آنها ميخواهند براي كل بشريت تعيين تكليف و براي همه دنيا فكر كنند. آنها درصدد پديداري دنيايي هستند كه با ممشاي انبياي الهي و پيامبران و اولياي خدا جور در نميآيد . آنها همان جماعتي هستند كه ميخواستند «اومانيسم» را جاي خدا بگذارند، نتوانستند. حالا با انقلاب در اطلاعات و ارتباطات ميخواهند «تكنولوژي» را جاي آن بگذارند. آنها حتي فيلسوفان عصر خود را كنار گذاشتند اجازه نميدهند روشنگري دراينباره صورت گيرد. آنها اجازه نميدهند انسان به ارتباط به «خود» و «خدا» فكر كند، تا بتوانند انسان را به خود مشغول كنند و از انديشيدن به «ابديت» او را دور كنند.
حزب مؤتلفه اسلامي بايد در دوره جديد در منظومه رفتاري خود تجديدنظر كند، بيشتر به سمت كنش سياسي رود تا واكنش سياسي. حزب بايد مهارت خود را در حل مسائل مردم و جامعه امروز ايران نشان دهد. از روزمرگي فاصله بگيرد و با خرد جمعي و حقپذيري، دريافتهاي عقلي خود را با نخبگان و مردم به اشتراك بگذارد.
حزب بايد هوش و مهارت و دانش كافي خود را براي اصلاح و حل اختلافات مؤمنين در حوزه سياسي نشان دهد و با تجميع نيروهاي انقلابي از نواميس فكري و مباني انقلاب اسلامي دفاع بهنگام داشته باشد.
اينكه حزب مجمع عمومي سيزدهم را در شهر قم در كنار مسجد جمكر
ان برگزار ميكند، بسيار پرمعناست. معناي حقيقي آن اين است حزب خود را براي برپايي يك جامعه مهدوي محیا می کند و به چنين سمتوسويي در حركت است.
اعترافات یک تواب و بریده از مجاهدین خلق به شکست این سازمان در جذب مردم ایران.
س ا:
اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم(ص) و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است!
برخی به دنبال احیای تز رضاخانی جدایی دین از سیاست هستند!
پاسخ صریح جناب آقای #سیداحمد_خاتمی به اظهارات اخیر آقای #مصطفی_محقق_داماد در باب جدایی حوزه از سیاست
قابل تأمل
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹 #گزیده سخنان جناب آقای #سیداحمد_خاتمی (نایب رییس جامعه مدرسین) در دوازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین و علمای بلاد:
▫️ مقام معظم رهبری اهمیت جهاد تبیین را به خوبی تبیین کردند، البته در اینجا نکات زیادی وجود دارد، از جمله جهاد تبیین در قرآن، روایات و سیره و روش امامان که اعزه محترم باید به تبیین ابعاد مختلف آن بپردازند.
▫️علما و روحانیت را طلایه داران و پیشگامان نهضت جهاد تبیین هستند.
جهاد تبیین دو بخش ایجابی و سلبی دارد؛ رسالت تبیینی که انبیای الهی و اولیا داشتند هم نفی داشت و هم اثبات، نمی شود ما اثبات را داشته باشیم اما نفی را نه.
▫️تبری جلوه سلبی جهاد تبیین است؛ اساسا لااله الا الله از تبری شروع می شود، امام هم از تبری از رژیم شاه و آمریکاییها شروع کرد، با این کار نظام اسلامی شکل گرفت.
▫️از ابتدای انقلاب اسلامی، انقلاب ما گرفتار #التقاط_اعتقادی شد.
شهید مطهری به جنگ این التقاط رفت و با این نگاه آثار زیادی را به چاپ رساند، منافقین به صحنه آمدند و همه چیز دین را هدف قرار دادند؛ پرورشدهندگان فرقان که شهید مطهری را به شهادت رساندند، هنوز در حال خط دهی هستند.
▫️[بازخوانی بخشهایی از فرمایشات حضرت امام و رهبری درباره مروجان اسلام آمریکایی و التقاطی].
این تفکر امروز هم هست، البته مردم به صحنه آمدند و زیربنای تفکرات اینها که تفکرات همان جریانی است که امام در صحیفه در رابطه با نهضت آزادی گفتند، قصه جهاد تبیین تنها قصه یک جریانی که نه ماه بود و رفت نیست.
▫️[در پاسخ به اظهارات سخنرانان نشست صد سالگی حوزه، از جمله آقای مصطفی محققداماد، که برخی از سخنرانان آن خط جدایی حوزه از سیاست را دنبال کردهاند] اینها روی شان نمیشود که بگویند جدای دین از سیاست، می گویند جدایی حوزه از سیاست، اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم و امیرالمؤمنین را تکذیب کرده است، این جهاد تبیین بسیار مهم است.
▫️کسانی در پی احیای تز رضا خانی جدایی دین از سیاست هستند، ما معتقدیم حوزه فراتر از جناح ها و گروه ها است، اما چه کسی گفت حاج شیخ عبدالکریم در سیاست نبود، سیاست تنها درگیری نیست، مؤسس حوزه علمیه قم در دل سیاست بود و مدبرانه عمل کرد.
▫️اینها می خواهند حوزه را نظام جدا کنند، طلبه خوب، خطیب خوب و امام جماعت خوب را افرادی می دانند که در حمایت از انقلاب تقیه کند، هدف این است، ما به همراه امام عظیم الشان همراه علمی که ایشان برافراشتند خواهیم ماند.
🔘روزنه؛ دریچهای به تاریخ، سیاست و اندیشه دینی معاصر:
https://eitaa.com/joinchat/2032861191C0a0a43a053
حسادت سیاسی!!!❇️❇️
🔹لابد روزهای گذشته، نه پالایشگاه نفت خام فوق سنگین "قشم" افتتاح شد که در مرحله اول، ظرفیت پالایش روزانه ۳۵ هزار بشکه نفت را دارد و سالانه می تواند ۸۵۰ میلیون دلار ارز آوری داشته باشد؛
♦️نه خبر افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفتی و غیر نفتی (بی اعتنا به تحریم های آمریکا) مهم بود؛ نه سفر وزیر خارجه به پکن و آغاز اجرای سند همکاری ۲۵ ساله میان ایران و چین اهمیت خبری داشت؛
🔹نه سفر استانی رئیس جمهور و دیدار با مردم و فعالان اقتصادی هرمزگان اهمیت داشت، و نه آبی ماندن نقشه کرونایی کشور در مقایسه با نقشه قرمز آمریکا و برخی کشورهای اروپایی.
♦️این هم نوعی از بُخل و حسادت است. دریغ کردن رویداد های مهم و امیدوار کننده از مخاطب؛ در روزگاری که مردم از اتفاقات بی خبر نمی مانند. نوعی خودزنی رسانه ای از سر غیظ و کینه توزی!
🔹اگر قرار است روزنامه های غربگرا در عصر انفجار اطلاعات، اخبار مهم را سانسور کنند، پس کارویژه و ماموریت شان چیست؟ شاید هم خیال می کنند هنوز، دوره دولت سابق است و برخی مدیریت ها، نه فقط جمعه ها تعطیل هستند، بلکه قرار است در طول ماه و سال هم معطل باقی بمانند!
✍️ محمد ایمانی
✅✅✅✅
بطور کلی؛هر اتفاقی در دولت رئیسی بیفتد؛اهمیت ندارد!!
درجه بندی هم نداشته و قرار نیست تلاش و کوشش دولت جهادی دیده و به چشم اید!
این جماعت؛حسادت را به حد افراط رسانده و دیگر مصالح ملی هم برایشان جذابیت ندارد!
هر چه هست قوم و باند و گروه خودشان بوده چون هنوز بخاطر از دست دادن پست و جایکاه ناراحت و پکر هستند!
از غصه دق هم بکنند حقشان هست چرا که برای کسب ریاست زحمتها کشیده و دروغها بافته اند!
سرملت راهم گول مالیده و با دادن وعده های کتره ای رای جمع کردند!
حال معلومه از فعالیت دولت رئیسی استقبال نکرده و طبق مراسم حزبی ابلیسی؛باید منفی بافی را ادامه دهندبه امید چهارسال بعد!
روش کار تشکیلاتی همین است و تلاش و موفقیت رقیب را چشم دیدن ندارند!😅🙃
۸رسالت مهم زنان در گام دوم انقلاب اسلامی. حمیدرضا ترقی قائم مقام حزب موتلفه اسلامی کشور و دبیرآن حزب در استان خراسان در دیدار جمعی از بانوان نخبه و اندیشه ورز مشهد ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه زهرا س و ولادت امام خمینی گفت :نقش امام و رهبر معظم انقلاب در ارتقاء جایگاه و شخصیت زنان در ایران اسلامی نقش بی بدیلی است و زنان در کشور ما بعد از انقلاب اسلامی در عرصه های معنوی ،علمی اقتصادی ،پژوهشی و سلامت و مدیریت جهش بسیار مطلوبی یافته اند ،وی دست یابی به جامعه فاطمی را مستلزم پیاده کردن سیره فاطمی در خانواده و رفتار فردی و اجتماعی زنان دانسته و افزود دوران کرونا فرصت ارزشمندی را به خانواده ها داد تا نقش تربیتی خود را نسبت به فرزندان به حداکثر برسانند،تا دولت و نظام اموزشی بتواند تحول لازم را در خود نسبت به تربیت نسلتراز انقلاب بوجود اورد ،ربیس خانه احزاب خراسان رضوی ،۸رسالت زنان برای گام دوم انقلاب را اینگونه تبیین کرد :۱-استحکام کانون خانواده۲-اصلاح سبک زندگی به اسلامی۳-اصلاح الگوی مصرف در خانواده۴تربیت نسل تراز انقلاب۵-مشارکت سیاسی و اجتماعی در فرایند انقلاب اسلامی
۶-جامعه سازی اسلامی
۷-شکل دهی جامعه فاطمی در کشور
۸-نجات زنان جهان از استثمار و استحمارسلطه گران و متحجرین .
وی با اشاره به خطبه فدکیه حضرت زهرا س ویژگیهای جامعه فاطمی را برشمرد و درپایان تلاشهای دشمن برای آسیب زدن به جامعه زنان را از طریق تهاجم فرهنگی به خانواده و هویت وعفت زنان تبیین و از زنان فرهیخته خواست برای دست یابی به ویژگیهای جامعه فاطمی راهکار بدهند .
🔴 واکنش ایران به حملات هوایی چند روز اخیر ائتلاف متجاوزان به مناطق مسکونی و غیرنظامی یمن
سخنگوی وزارت امور خارجه حملات هوایی چند روز اخیر ائتلاف سعودی به مناطق مسکونی و غیرنظامی یمن را محکوم کرد و حامیان نیروهای متجاوز را شریک در این جنایات خواند و گفت: آنها باید به خاطر این حمایتها به افکار عمومی دنیا و مردم یمن پاسخگو باشند.
حملات هوایی چند روز اخیر ائتلاف به سرکردگی عربستان سعودی به مناطق مسکونی و غیرنظامی یمن واکنش جمهوری اسلامی ایران را به همراه داشت.
در همین خصوص «سعید خطیبزاده» سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (شنبه) در اظهاراتی با محکومیت حملات هوایی چند روز اخیر ائتلاف متجاوزان به مناطق مسکونی و غیرنظامی یمن که به ویرانی و کشته و زخمی شدن دهها تن از افراد بیگناه منجر شد، ضمن تسلیت و ابراز همدردی با بازماندگان قربانیان این حملات، گفت: استمرار حملات نظامی ائتلاف به یمن با سکوت و بی تفاوتی جامعه بین الملل، فروش بدون کنترل سلاح به متجاوزان، اتخاذ رویکرد جانبدارنه و استانداردهای دوگانه در مجامع بینالمللی در مواجهه با تجاوز ظالمانه هفت ساله علیه مردم یمن، مسیر دستیابی به صلح عادلانه در این کشور را بیش از پیش دشوار کرده است.
🚨 حامیان نیروهای متجاوز به یمن در این جنایات شریک هستند و باید پاسخگو باشند
سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه تاکید کرد: کشورهای حامی تسلیحاتی نیروهای متجاوز به یمن که با در اختیار قرار دادن بمبها و سلاحهای نابود کننده به آنان موجب به خاک و خون کشیدن زنان و کودکان یمنی شدهاند، در این جنایات شریک بوده و باید در قبال حمایتهایی از این دست نسبت به افکار عمومی مردم دنیا و مردم یمن پاسخگو باشند.
خطیبزاده در پایان تداوم محاصره و بمباران مردم یمن را نشان دهنده نبود عزم جدی در جهت پیشبرد حل و فصل سیاسی بحران یمن و اصرار بر رویکرد مخرب نظامی خواند که نتیجهای جز ویرانی و نابودی کشور عظیم یمن و بی ثباتی در منطقه به همراه نخواهد داشت.
#سپاه_قدس
🌏 ستاد پشتیبانی #جبهه_مقاومت
🆔 @moghavematt
*💠معرفی ۶نفرازمسببین وضع موجود*
⬇️✒️✒️✒️✒️✒️✒️⬇️
لطفا با حوصله وبدقت مطالعه فرمایید.. مطلب مفید است..تاریخچه ای کوتاه و عبرت آموز؛
............ 🍏
*💥عاملان وضعیت موجود از ۳۰ سال گذشته تا کنون چه کسانی اند؟*
⭕ *۱- هاشمی_رفسنجانی*
🔹 هاشمی رفسنجانی را می توان اولین بانی و اولین عامل وضعیت موجود دانست به این دلایل:
1️⃣ بنیان گذاری اقتصاد سرمایه داری و نئولیبرالیزم در دهه 70؛ با محورهای اقتصاد باز و بازار آزاد و رها کردن عرضه و تقاضا و سپردن امور به دست های نامرئی، واردات بی رویه، گرفتن وام های کلان از بانک های جهانی.
2️⃣ بنیان گذاری اشرافیت دولتی با تأکید بر مانور تجمل مسئولین. (هاشمی در خطبه های نماز جمعه 18 آبان 68 - سال اول ریاست جمهوری اش- به صراحت می گوید: «اظهار فقر و بیچارگی کافی است. این رفتارهای درویش مسلکانه وجهه جمهوری اسلامی را نزد جهانیان تخریب کرده است. زمان آن رسیده که مسئولین ما به "مانور تجمل" روی آورند. از امروز به خاطر اسلام و انقلاب مسئولین وظیفه دارند مرتب و باوقار باشند. هرچند ما فقیر باشیم و اقتصادمان به سامان نباشد اما برای آنکه در دیدگان سایر ملل مسلمان و غیر مسلمان "ملتی مفلوک" جلوه نکنیم لازم است تا "جلوه هایی از تجمل" در چهره کشور و مسئولین حاکمیتی رویت شود».)
3️⃣ پرورش مدیران تکنوکرات؛ نسل دوم مدیران انقلاب اسلامی در دهه 70 عمدتاً دست پرورده هاشمی اند. از دهه 70 تاکنون بجز دوره 8 ساله احمدی نژاد، همیشه بر مصدر امور زیسته اند. بیژن زنگنه، شریعتمداری، اسحاق جهانگیری، حسن روحانی، نوبخت، نهاوندیان، مسعود نیلی و ... تماماً از مریدان و دست پرورده های هاشمی هستند. مدیرانی که نه از جنس اقشار متوسط و ضعیف جامعه اند و نه کاربلد و کارآمدند! هنوز هم کشور را رها نمی کنند.
4️⃣ بنیان گذاری توسعه بدون عدالت: هاشمی اعتقادی به عدالت نداشت. در یکی از سخنرانی های دهه 70 خود گفته بود: « برای تحقق احکام خمس و زکات باید در جامعه حتما هم ثروتمند و هم فقیر و به عبارت دیگر اختلاف طبقاتی باشد». دولتمردان دولت سازندگی اعتقاد داشتند: «ایرادی ندارد اگر عدهای زیر چرخهای توسعه لِه شوند».
5️⃣ هاشمی بنیان گذار پرورش پدیده آقازدگی بود. اگرچه پدیده آقازادگی در کل تاریخ وجود داشته اما در جمهوری اسلامی این هاشمی بود که فرزندان خود را بدون قید و بند در دولت آزاد کرد تا بتوانند هرجایی سرک کشیده و در امور دستگاه های اجرایی دخالت کنند و همچنین از قِبل رانت جایگاه پدر به منافع کلان مادی برسند. اینگونه بود که سایر وزرا و مدیران کل هم فضا را باز دیده و تخم و ترکه شان را در کشور رها کردند تا هر غلطی کنند!
6️⃣ هاشمی بنیان گذاری حزب بازی و باندی بازی است؛ مرحوم با بنیان گذاری حزب کارگزاران به دبیری کرباسچی و دخترش فائزه هاشمی، حزب بازی از نوع باندی بازی و باشگاه قدرت را بنا نهاد. بعد از کارگزاران کار حزبی در جمهوری اسلامی به انحراف رفت.
7️⃣ برخی بازرگان را بنیان گذار لیبرالیسم ایران می دانند اما در واقعیت این هاشمی بود که با حمایت ویژه از نهضت آزادی و معرفی بازرگان به نخست وزیری و تأمین مالی مجاهدین خلق (بعنوان شاگردان نهضت آزادی)، سپس حمایت از آیت الله منتظری و بعدها سایر لیبرال ها، تفکر لیبرالیسم را در ایران بعد از انقلاب بنا نهاد.
8️⃣ هاشمی پشت پرده اصلی دولت 8 ساله میرحسین موسوی، دولت خاتمی و دولت روحانی است. علی رغم مخالفت آیت الله خامنه ای در دهه 60، این هاشمی بود که با اهرم مجلس و نامه نگاری مکرر، میرحسین موسوی را به عنوان نخست وزیر تحمیل کرد. خاتمی همواره مورد حمایت وی بود و در سال 76 برای رأی آوری خاتمی پروژه پیچیده ای اجرا کرد.
9️⃣ هاشمی را می توان دلیل اصلی رأی آور دولت تدبیر و امید دانست و نقش وی انکارناپذیر است. وی مدعی بود این دولت 4 درصد هم رأی نداشت و من باعث شدم روحانی رأی بیاورد. بی تردید ناکارآمدی این دولت و ضربه ای که به مملکت و اعتماد مردم زده در پرونده هاشمی ثبت است.
💠 عاملان وضعیت موجود چه کسانی اند؟
⭕ *۲- میرحسین_موسوی* ⭕
🔹میرحسین موسوی دبیرسیاسی حزب جمهوری اسلامی، مدیرمسئول ارگان این حزب یعنی روزنامه جمهوری و نخست وزیر دو دوره ریاست جمهوری آیت الله خامنه ای است. نخست وزیری ای که با زور و فشار و نارضایتی آیت الله خامنه ای نخست وزیر شد.
🔸میرحسین موسوی در شب شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری سال 88 و درست در زمانی که هنوز شمارش آرا ادامه داشت طی کنفرانس خبری، خود را پیروز انتخابات خواند و بعد از بیانیه وزارت کشور مبنی بر پیروزی محمود احمدی نژاد با بیش از 24 میلیون رأی، اعلام کرد که دولت احمدی نژاد دست به «تقلب گسترده» زده است و حامیان خود را به خیابان ها فراخواند. #فتنه_88 با اعلام تقلب از
سوی وی کلید خورد و هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و مهدی کروبی نیز فتنه را شعله ور کردند. محسن رضایی نیز به شورای نگهبان نامه زد و از تقلب و ضایع شدن حقش گفت!
🔹فتنه88 درست در زمانی اتفاق افتاده بود که مذاکرات هسته ای ایران با دنیا به جاهای خوبی رسید و غرب کم کم در برابر اقتدار ایران کم آورده بود. اوباما رئیس جمهور آمریکا، پیش از انتخابات سال 88 در نامه ای خطاب به رهبر انقلاب ایران از پذیرفتن ایران هسته ای خبر داد اما فتنه 88 کمتر از یک هفته موضع آمریکا را تغییر و رأی 40 میلیونی مردم در انتخابات را که یک پشتوانه جدی برای نظام و سیاست خارجه بود به هدر داد.
🔻ضربات موسوی به کشور:
1️⃣ ضربه بین المللی؛ فتنه میرحسین و یارانش 8 ماه به طول انجامید و کشور را دچار چالش داخلی و خارجی کرد. وی زمینه دخالت دولت های خارجی را در ایران فراهم کرد تا آنان بتوانند بدون هزینه در امور ایران دخالت کنند. این نخستین بار بعد از انقلاب اسلامی بود که دشمنان به یک شکاف عمیق در بدنه مسئولین نظام و نخبگان سیاسی و مردم رسیدند و همین باعث شد تا بتوانند یک اجماع بین المللی علیه ایران ایجاد کنند.
2️⃣ ضربه به اقتصاد؛ فتنه 88 باعث منفی شدن رشد اقتصادی کشور شد، به صادرات نفتی و غیرنفتی کشور ضربه زد، باعث بی ثباتی بازار و اقتصاد شد و زمینه خروج سرمایه سرمایه گذران خارجی را فراهم کرد. آمارهای رسمی می گویند فتنه 88، 324 هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد آورد! رقمی قریب 100 میلیارد دلار؛ تقریباً معادل دو سال درآمد نفتی کشور!
3️⃣ تحریم های فلج کننده؛ اما بزرگترین گناه میرحسین موسوی و دیگر سران فتنه، امیدوار کردن دشمن بود. دشمنِ ناامید، به اختلافات داخلی کشور امیدوار شد که می تواند نظام را مجبور به عقب نشینی کند؛ به همین دلیل به سراغ طراحی تحریم هایی رفت تا ملت ایران را فلج کرده و آنها را مقابل نظام اسلامی قرار دهد. برخی سران فتنه و مشاوران آنها نیز در نامه ای خطاب به سران آمریکا درخواست کردند تا با تحریم های اقتصادی، نظام جمهوری اسلامی را مجبور به عقب نشینی کند! حالا که قریب 10 سال از 88 می گذرد تحریم ها کماکان باقی است بلکه در دولت فعلی که برآیند فتنه گران 88 بوده نیز بیشتر و بیشتر شده است.
4️⃣ عامل روی کار آمدن حسن روحانی؛ میرحسین موسوی با پشتوانه 13 میلیون رأی سال88 رسماً در سال 92 از حسن روحانی حمایت کرد و قطعاً یکی از عاملان اصلی پیروزی روحانی است. همه اعضای ستاد میرحسین موسوی و اطرافیانش در دولت حسن روحانی وزیر و وکیل و مدیر شده و حالا خروجی آنها، اقتصاد ورشکسته، بر باد رفتن سرمایه ملی، یک دهم شدن دارایی مردم، بی ثباتی اقتصاد، تورم افسار گسیخته، 5 برابر شدن قیمت دلار، 3 برابر شدن قاچاق و انفعال در سیاست خارجی است.
🔹یاران میرحسین موسوی همه در کابینه حسن روحانی جا گرفتند. او از حامیان جدی حسن روحانی در دو دوره 92 و 96 بود و از روحانی تمام قد حمایت کرد تا رئیس جمهور شود و سپس تمام نیروهای ستادی خود را به وزارتخانه های دولت تدبیر و امید فرستاد. بیژن زنگنه، عباس آخوندی، ربیعی، ترکان، نوبخت، نهاوندیان، اسحاق جهانگیری و حسین فریدون، فعال ترین اعضای ستاد میرحسین موسوی در سال 88 بودند.
🔸بی تردید موسوی از عوامل اصلی وضعیت موجود کشور است. هم در تحریم های گسترده علیه ملت ایران نقش مستقیم دارد، هم در روی کار آمدن دولتی با رئیس جمهور و وزرایی ناکارآمد، ضعیف، اشرافی گر، فسادخیز، جاسوس پرور، پیر، خسته و فشل نقش ویژه داشته و هم در ضربه اقتصاد کشور سهم دارد
💠 عاملان وضعیت موجود
⭕ *۳- علی لاریجانی* ⭕
🔸علی لاریجانی، دکترای فلسفه از دانشگاه تهران، داماد استاد شهید مطهری، عضو سپاه پاسداران از سال 61 تا 71، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوم هاشمی رفسنجانی، رئیس صداوسیمای ملی از سال 71 تا 81 است.
🔹دوران ریاست صداوسیما لاریجانی را شاید بتوان گفت موفق ترین دوره مدیریتی وی بود و توانست در این مدت به لحاظ کمی و کیفی صداوسیما را متحول کند. وی طی سالهای ریاست بر صداوسیما مغضوب جریان چپ و اصلاحات بود. روشنگری های صداوسیما در عصر دوم خرداد خاصه کنفرانس برلین را میتوان نقطه عطف فعالیت های وی دانست.
🔸تغییرات لاریجانی و تحرکات زیگزاگی وی اما در دهه 80 آغاز شد. وی در انتخابات سال ۱۳۸۴ برای نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با شعار «هوای تازه با دولت امید و مدرن» شرکت کرد و در بین هفت کاندیدا در رتبه ششم قرار گرفت. وی اگرچه مورد حمایت برخی از علما و مراجع تقلید قرار گرفت اما تعریف و تمجیدش از شیرین عبادی فمنیسم ضدانقلاب باعث شد تا کاندیدای نهایی مورد حمایت اصولگرایان در سال 84 قرار نگیرد.
🔹لاریجانی سال 84 با نظر محمود احمدی نژاد به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شود و دوسال فرصت پیدا می کند تا مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای اروپایی را پیش ببرد. او در این
مدت توانست به درستی در برابر زیاده خواهی های دولت های غربی مقاومت کند. اما بهر دلیلی نمی خواست چهره مقاوم این مسیر باشد و از دبیری شورای عالی امنیت ملی استعفا کرد.
🔸وی سال 86 بعنوان نماینده قم وارد مجلس شد. احمدی نژاد که طعم تلخ عدم همکاری حدادعادل بعنوان رئیس مجلس هفتم را از سالهای 84 تا 86 چشیده بود بدنبال مجلسی بود که بدنبال تعامل باشد. متأسفانه حدادعادل تحت تأثیر احمد توکلی و سایرین در ماه های آخر مجلس هفتم باعث التهابات جدی بین مجلس و دولت شد و به همین علت، احمدی نژاد تحت تأثیر اطرافیان خود نظیر مرحوم کردان و رحیمی و به کمک حامیان خود در مجلس نظیر روح اله حسینیان، ریاست لاریجانی را بر حدادعادل ترجیح داد.
🔹لاریجانی درست چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم(سال 88) همایشی را در مجلس رقم زد با عنوان: «30 سال قانونگذاری». 12 آذر 87 همه مخالفین احمدی نژاد در مجلس هشتم دور هم جمع شدند از هاشمی و خاتمی گرفته تا ناطق و کروبی و اعضای نهضت آزادی و عزت اله سحابی. در این همایش تریبون مجلس در اختیار آقایان هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، مهدی کروبی و ... قرار گرفت و هرکدام به سهم خود به احمدی نژاد حمله کردند. این همایش بعدها در جلسات خصوصی مورد انتقاد رهبری نیز قرار گرفت.
🔸لاریجانی در انتخابات سال 88 نیز بی طرف نماند و از رقبای احمدی نژاد پنهانی حمایت می کرد. تبریک وی به میرحسین موسوی در فردای انتخابات و سکوت وی نسبت به فتنه گران تا مدت ها مورد انتقاد همه قرار گرفت.
🔹اوج اختلافات وی و احمدی نژاد در دولت دوم احمدی نژاد بعد از فتنه 88، باعث شد تا فضای بی اخلاقی در روابط دولت و مجلس حاکم شود. مجلس هشتم و نهم به ریاست علی لاریجانی و حضور امثال احمد توکلی و علی مطهری را می توان بدترین دوران تعامل دولت و مجلس دانست. طرح سؤال مکرر از رئیس جمهور، استیضاح مکرر وزرا، لغو دستورات ابلاغی رئیس جمهور به ادارات و ... روزهای تاریکی را برای احمدی نژاد رقم زد. انتشار کلیپ لابی گری فاضل لاریجانی در صحن علنی مجلس با حضور احمدی نژاد ماجرای یکشنبه سیاه را رقم زد.
🔸لاریجانی اما در سالهای دولت تدبیر و امید بهترین تعامل و همراهی با سیاست ها و برنامه های دولت را به نمایش گذاشت. همراهی او در ماجرای مذاکرات برجام، از دستور خارج کردن استیضاح وزرا، حمایت از وزرا، عدم وصول طرح سؤال از روحانی و سکوت در برابر ناکارآمدی ها و مفاسد اقتصادی کلان که در دولت بوسیله برادر رئیس جمهور و سایرین اتفاق می افتاد را می توان بهترین مثالهای تعامل وی با روحانی دانست.
🔹مجلس لاریجانی طی 12 سال هیچ طرح مؤثری برای حل مشکل اقتصاد وفرهنگ کشور ارائه نکرده؛ هیچ طرح مؤثری جهت مبارزه با فساد و تبعیض نداشته و اساساً ریل گذاری صحیحی برای دولت نکرده است. او براحتی نمایندگان منتقد را متوقف می کرد، تریبون را از آنها می گرفت، طرح های آنها را از دستور کار خارج می کرد. بی تردید وضعیت فعلی اقتصاد و فرهنگ کشور خروجی مدیریت مسئولینی چون لاریجانی است
💠 عاملان وضعیت موج
⭕ *4-اسحاق_جهانگیری* ⭕
🔹مهم ترین مسئولیت های دکتر اسحاق جهانگیری: نماینده شهرستان جیرفت کرمان در مجلس دوم و سوم (از سال 63 تا 71)، استاندار اصفهان (از 1371 تا 1376 - دولت هاشمی)، وزیر معاون و صنایع دولت اصلاحات (از سال 1376 تا 1384) و حالا هم در جایگاه معاونت اول دولت حسن روحانی (از سال 92 تاکنون -سال 99).
🔸جهانگیری از بنیان گذاران حزب کارگزاران سازندگی است و تاکنون نیز بعنوان عضو ارشد و مؤثر این حزب در راستای اهداف و منافع حزب از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است. در انتخابات 88 ضمن حمایت از میرحسین موسوی اما مواضع شفافی علیه فتنه گران ندارد. سال 92 به ریاست ستاد مرحوم هاشمی رفسنجانی منصوب شد و سال 96 در قالب کاندیدای پوششی حاضر و سپس به نفع روحانی کنار کشید.
🔹جهانگیری مدعی است سال 91 به اتفاق مجید انصاری و موسوی لاری به دیدار رهبر انقلاب می روند تا حلقه وصلی باشند بین جریان اصلاحات با رهبری وی را به عنوان رابط با اصلاح طلبان معین کرده؛ ولی وقتی خبرنگار در سال 96 از وی می پرسد آیا اخیراً با رهبری دیدار داشته اید با خنده می گوید: «می خواستم از دوران انتخابات که در آن شرایط یک کمی از کاندیداهای دیگر تندتر رفته بودم مقداری زمان بگذرد».
🔸وی 20 مسئولیت راهبردی و اساسی در دو دولت روحانی برعهده گرفته است: 1- معاون اول رئیس جمهور، 2-رئیس ستاد تنظیم بازار، 3-رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، 4-رئیس کارگروه توسعه زیربنایی سواحل مکران، 5-مسئولیت هماهنگی سایر معاونان رئیس جمهور، 6-رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی، 7-رئیس هیأت مرکزی نظارت بر طرح های اشتغال ویژه، 8-مدیریت جلسه شورای عالی اقتصاد، 9-رئیس شورای ملی ایمنی زیستی، 10-رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، 11-رئیس کارگروه اقتصادی شورای عالی امنیت ملی، 12-مدیریت جلسه شورای عالی اشتغال، 1
3-مدیریت جلسه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی، 14-رئیس ستاد مدیریت بحران، 15-مدیریت جلسه شورای عالی استاندارد، 16-مدیریت جلسه شورای عالی جوانان، 17-مدیریت جلسه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، 18-رئیس ستاد ویژه اقتصادی، 19-رئیس ستاد مهندسی فرهنگی و 20-مدیریت جلسه شورای عالی اداری.
🔹جهانگیری رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، در سالهای 96 و 97 در اوج بی ثباتی ارزی و مشکلات اقتصادی، به مدت 8-9 ماه جلسات مبارزه با مفاسد و قاچاق کالا را تعطیل کرد و به رسانه ها گفت: «بعدها علت این تعطیلی را بیان می کنم»، اما هیچوقت حاضر نشد علت تعطیلی جلسات این ستاد استراتژیک را بیان کند. برخی تحلیلگران مدعی اند علت تعطیلی ستاد، دستگیری مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری بود.
🔸مهدی جهانگیری، برادر کوچک اسحاق، از دوستان صمیمی اسفندیار رحیم مشایی است. وی معاون سازمان گردشگری و میراث فرهنگی در زمان رحیم مشایی بوده که در همان دولت احمدی نژاد، شرکت های اقماری را تاسیس و در همان دولت پروژه های بزرگ را نصیب خود ساخت. مهدی جهانگیری همان کسی بود که در سال ۸۷ پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد. ثروت افسانه ای او زبانزد است. وی 14 مهر سال 96 به اتهام مفاسد اقتصادی دستگیر می شود اما با تودیع وثیقه 6 هزار میلیارد تومانی و بعد کاهش آن وثیقه به هزار میلیارد تومان آزاد می شود!
🔹جهانگیری جدا از مسئولیت های رسمی و قانونی اما اختیاراتی فراتر از یک معاون اول داشته؛ او در کنار سایر افراد پرقدرت کابینه، در معرفی وزرا به مجلس، عزل و نصب معاونین وزارتخانه ها و مدیرکل ها، عزل و نصب استانداران و غیره اختیارات عجیبی داشته است. اگرچه وی ادعا کرد اختیار برکناری منشی اش را هم ندارد اما همگان دیدند او در برابر رسانه ها دستور عزل استاندار گلستان را در ماجرای سیل گلستان صادر کرد!
🔸شاید بتوان مهلک ترین تصمیم جهانگیری طی سالهای اخیر را اقدام وی در روز 21 فروردین 97 دانست. زمانیکه او در برابر رسانه ها حاضر شد و اعلام کرد: «از فردا (21 فروردین 1397) نرخ رسمی و قطعی دلار 4200 تومان است و قیمتهای بالاتر از آن مشمول قاچاق میشود». #ارز_جهانگیری، اقتصاد کشور را بحرانی کرد و بی ثباتی ارز را به اوج رساند و تورم افسار گسیخته ای در کشور ایجاد کرد که تکانه های آن هنوز در بازار کالاهای اساسی و غیراساسی ادامه دارد.
🔹دکتر دهقان نماینده سابق مجلس و عضو حقوقدان فعلی شورای نگبهان معتقد است از قِبَل رانت ارز 4200 تومانی، قریب 200 هزار میلیارد تومان به جیب یک عده واریز شده است. همچنین طبق گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات، حدود 4.8 میلیارد دلار از 31 دلار تخصیص برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی(هر دلار .4200 تومان)، رفع تعهد نشده است! اصطلاحاً 4.8 میلیارد دلار گمشده!
💠 عوامل وضعیت موجود چه کسانی اند؟
⭕ *5-محمود احمدی نژاد* ⭕
🔹 بعد از انقلاب اسلامی 57 شورایی 7 نفره از نمایندگان دانشگاه ها با 5 نفر از شخصیت های کشوری تشکیل شد که محمود احمدی نژاد به نمایندگی از دانشگاه علم و صنعت در این جلسات حضور پیدا می کرد. این جلسات بعدها به تشکیل دفتر تحکیم وحدت منجر شد. در جریان تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان، احمدی نژاد به عنوان نماینده دانشگاه علم و صنعت در این جلسات بهمراه عزت الله ضرغامی نماینده پلی تکنیک، مخالف تسخیر بودند.
🔸در دهه شصت به فرمانداری خوی و ماکو و در دهه 70 به عنوان اولین استاندار استان تازه تأسیس اردبیل منصوب شد. در انتخابات مجلس ششم در سال 78 بهمراه هاشمی رفسنجانی و حدادعادل در یک لیست قرار گرفتند اما به مجلس راه پیدا نکرد. وی سال 82 با رأی اکثریت شورای شهر تهران به شهرداری تهران منصوب شد و شهرداری تهران سکوی پرش وی برای ریاست جمهوری شد.
🔹در سالهای دهه 70 و اوایل دهه 80، ارزش های انقلاب نظیر ساده زیستی مسئولین، عدالتخواهی، مبارزه با اشرافی گری، سبک زندگی اسلامی و ... توسط دولت های هاشمی و خاتمی به محاق برده شد. تضاد طبقاتی به شدت افزایش پیدا کرد، مردم از رؤیت یک فرماندار و استاندار هم ناتوان بودند چه برسد به رئیس جمهور و وزرا! مردم خسته از سیاست های 8 ساله هاشمی و 8 ساله خاتمی این بار به مردی رأی دادند که او را مصداق گفتمان امام(ره) و عدالتخواهی می دانستند.
🔸دوره چهار ساله اول، محمود احمدی نژاد با وزرای جوان به میدان آمد و حلقه مدیران سه دهه قبل را شکست. توزیع خدمات، عمران و آبادی، جاده سازی و سدسازی، بانکداری الکترونیک، رونق تولید و اقتصاد، کاهش تضاد طبقاتی(ضریب جینی)، اقتدار روز افزون در سیاست خارجه، ساده زیستی مسئولین، مردمی بودن، دوندگی شبانه روزی و ... همه باعث شد تا رهبر انقلاب بگوید این دولت انقلاب را به ریل بازگرداند.
🔹شکست حلقه بسته مدیران کارگزارانی و اصلاحات و مقابله با باندهای اقتصادی و سیاس
ی اما باعث شد تا آنها کینه احمدی نژاد را به دل گرفته و در 88 هرجور شده او را شکست دهند. اما رضایت عموم مردم از وی باعث شد تا بار دیگر با بیش از 24 میلیون رأی بی سابقه در جمهوری اسلامی به ریاست جمهوری برسد. فتنه 88 اما کار خودش را کرد. 8 ماه اقتصاد کشور، تولید و سرمایه گذاری را ناامن کرد. غربی ها با دیدن فتنه88 و شکاف در جامعه ایرانی، به فروپاشی از درون اعتقاد پیدا و بهمین دلیل تحریم های فلج کننده ای را از 89 -90 علیه جمهوری اسلامی وضع کردند.
🔸احمدی نژاد اما در دولت دوم، به پیروزی مغرور شد. در ۸ ماه فتنه با زیرکی مذموم همگام با ساکتین شده در عوض حاشیه سازی و رفیق بازی به جای توجه به دلسوزی های رهبری و بزرگان و نیروهای انقلابی باعث شد تا انقلابی های حزب الله او را رها کنند. اشتباه جدی بزرگان انقلابی در ترک وزارتخانه ها و دولت در چهار سال دوم باعث شد تا افراد دیگر براحتی در دولت جا خوش کنند.
🔹جدا از تحریم های همه جانبه، ایجاد مانع بر سر راه دولت توسط لاریجانی در مجلس، اختلاف بین سران سه قوه، ضعف سیاست ورزی جریان انقلاب و نهادهای انقلابی در طرد احمدی نژاد، اما عدم مدیریت و برنامه ریزی دولت و دامن زدن به حواشی و اختلاف افکنی های بی مورد، کوتاه آمدن از شعارها و آرمان های دور اول و تقابل با نظام و رهبری و سیاست های کلان نظام به کشور ضربه زد.
🔸پیروزی حسن روحانی در انتخابات 92، حاصل عملکرد دو سه سال آخر دولت دوم احمدی نژاد بود. کارنامه دو سه سال آخر احمدی نژاد باعث شد تا مردم جریان انقلابی را عامل مشکلات کشور بدانند و دیگر آنها را لایق مدیریت کشور ندانند و بهمین علت، مردم امانت خود را پس گرفتند!
🔹رهبر انقلاب سال 85 این روزهایی که من و شما از دست دولت تدبیر خون و دل می خوریم را پیش بینی کرده بود. وی در دیدار هیئت دولت فرموده بود: «من میخواهم تکیه کنم که حتّی یک روز را هم نگذارید هدر برود. از تمام روزهای این سه سالی که علیالعجاله از عمر این دولت باقی است، حداکثر استفاده را بکنید؛ این فرصت، بسیار فرصت مهمی است. اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیاید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود.»
🔸احمدی نژاد باطل را یاری نکرد اما حق را ضایع کرد. ضایع کردن حق و اصحاب حق و قدرنشناسی از جریان انقلاب باعث شد تا دولتی سال 92 بر سرکار آید که نه منافع ملی برایش اهمیتی دارد نه حقوق ملت ارزشی دارد و نه اسلام ارزنی جایگاه! او بی شک یکی از عوامل وضعیت موجود است .
💠 عاملان وضعیت موجود
⭕ *6-محمود واعظی* ⭕
1️⃣ محمود واعظی متولد 1331 تهران، مدارج تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را قبل از انقلاب در آمریکا طی کرد و سال 57 برای خدمت به میهن(!) به وطن بازگشت. واعظی از همان اول، بدون آنکه سهمی در انقلاب داشته باشد یا در جنگ حضور پیدا کند مسئولیت های کلانی را برعهده می گیرد: رئیس مرکز مایکروویو کشور، مدیرکل تلگراف و تلکس، مدیرکل خدمات تلفن شهری، معاون مخابراتی وزیر پست و تلگراف و تلفن و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران.
2️⃣ واعظی از سال 65 هم معاون اقتصادی وزارت خارجه می شود. از سال 68 تا 78 معاون اروپا-آمریکای و معاون اقتصاد وزارت خارجه و از 78 تا 92 بعنوان معاون بین الملل و سیاست خارجه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص در کنار حسن روحانی حضور پیدا می کند.
3️⃣ واعظی سال 78 به همراه محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، سید حسین موسویان و فاطمه هاشمی حزب «اعتدال و توسعه» را به رهبری حسن روحانی و با حمایت هاشمی رفسنجانی تشکیل داد. حزبی که آن را بال راست هاشمی می نامیدند و کارگزان را بال چپ او! حزبی بر مبنای مبانی لیبرالیسم و اقتصاد باز. این حزب معتقد است همواره دولت ساز بوده و فعالیتش بر مبنای «عقل گرایی» و «توسعه گرایی متوازن» است.
4️⃣ واعظی سال 92 به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد و در این 4 سال توانست خدمات مهمی در حوزه ارتباطات و اطلاعات و مدیریت افکار عمومی و فضای مجازی و رسانه ها به دولت شیخ حسن روحانی ارائه کند.
5️⃣ توافق با پیام رسان های تلگرام و اینستاگرام و ... در این دوره بسته شد. محمدجواد آذری جهرمی دستورات واعظی را در این زمینه انجام می داد و واسطه قرارداد با این شرکت ها بود. شرط فعالیت آنها در ایران، سرویس دهی به دولت بود برای اینکه سیاست های دولت در این پیام رسان ها اجرا شود. این پیام رسان ها بهترین سرویس های مدیریت افکار عمومی را به دولت در ماجرای برجام، انتخابات 94 مجلس و سپس انتخابات 96 ارائه کردند.
6️⃣ واعظی یک س
ال قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96 به روحانی گفته بود که حاضر است افکار عمومی را به نفع وی جهت دهی کند با این شرط که وی رئیس ستاد انتخاباتی اش بشود. روحانی با این شرط کنار آمد. نقش معاونِ واعظی یعنی «آذری جهرمی» در جایگاه معاونت وزارت ارتباطات و مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت در این قضیه(مدیریت افکار عمومی) پررنگ است.
7️⃣ بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، محمود واعظی قدرت فوق العاده ای در دولت پیدا کرد تا جائیکه نفوذ او بر روحانی از جهانگیری و نوبخت و سایرین نیز بیشتر شد. این نفوذ تا جایی است که روحانی هیچ عزل و نصبی را انجام نمی دهد بجز اینکه از واعظی نظر می خواهد و هیچ جلسه را شرکت نمی کند مگر واعظی هماهنگ کند.
8️⃣ این نفوذ را می شود در ماجرای برکناری رضا رحمانی وزیر صمت مشاهد کرد. رحمانی در نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور نوشت: «در تاریخ ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی با اینجانب تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی شما برکنار خواهید شد». واعظی همچنین نمکی وزیر بهداشت را بعلت "عدم" تقدیر و تشکر از روحانی در مبارزه با کرونا تحت فشار قرار داد و به او گفت اگر چنانچه با دولت هماهنگی نباشی باید استعفا دهی!
9️⃣ واعظی باعث شده تا وزرا و استانداران نتوانند با رئیس جمهور دیدار و جلسه داشته باشند. حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان می گوید: «روحانی به وزرا و استانداران نیز وقت نمیدهد. وی به هیچ شخصی وقت نمیدهد». احمد توکلی نماینده سابق تهران هم می گوید: «یکی از وزرای مهم دولت میگفت که برای کارهایم در حاشیه جلسه هیئت دولت با رئیسجمهور مسائلم را مطرح میکنم، چون رئیس جمهور به ما وقت دیدار نمیدهد». قاسم میرزایی نکو نماینده سابق اصلاحطلب مجلس هم معتقد است که ارتباط با روحانی قطع شده و نمایندگان بالاخص مجامع استانی اصلاً نمی توانند با وی ملاقات نمایند.
🔟 خیلی جالب است بدانید عزل و نصب های واعظی تنها به معرفی آذری جهرمی ختم نمی شود بلکه او در معرفی سایر وزرا و همچنین چینش معاونین وزرا، مدیران میانی و استانداران نقش عجیبی دارد. او حتی پا را فراتر گذاشته و به وزرا و استانداران امر و نهی می کند. نامه می نویسد، ابلاغیه ارسال می کند. شواهد و قرائن متعدد این گفته اکبر ترکان را تأیید می کند: «موثرترین افراد در اداره کشور نوبخت و واعظی هستند، تا روحانی»
پایان.
ان شاء الله ازتاریخ درس عبرت بگیریم.
✅✅ نشر حداکثری
مذاکرات مماشاتی به پایان رسیده است.»
دبیر کل موتلفه اسلامی درباره رخدادهای شمال و شمال غرب ایران که تنشهایی را بین ایران و برخی کشورهای همسایه به وجود آورد نیز اعلام موضع کرده است: «رژیم صهیونیستی در واکنش به پیروزیهای جمهوری اسلامی در منطقه و نفوذ روزافزون جبهه مقاومت، تصور میکند با تحریک ترکیه و آذربایجان میتواند از سقوط حتمی خود فرار کند.» وی همچنین میگوید: «رژیم اشغالگر قدس که عامل و مزدور آمریکا است، در پی شکستهای مهم آمریکا در منطقه، از لبنان تا افغانستان و سوریه و یمن، به دنبال ایجاد تشنج در روابط ایران با کشورهای منطقه است و تلاش میکند جنگ سیاسی نیابتی را در منطقه راهاندازی کند.»
> طرحهای پیشنهادی به دولت
در حزب موتلفه تدوین میشود؟!
اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی میگوید: حزب موتلفه در تعامل با دولت طرحها و برنامههایی را تدوین کرده است تا بتواند در راستای گام دوم انقلاب نقش خود را ایفا کند.
> موتلفه، حزبی که با ۴۲ کشور ارتباط دارد
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفته است: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.
> و اما چین...!
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن آن که «سفر رییس جمهور به روسیه» را «آغازی نوین بر تشکیل قدرت بزرگ غرب آسیا، در جهت صلح و دفاع از خوبی ها» معرفی میکند؛ «همکاری مشترک ایران، روسیه و چین و سایر ملتهای استقلال خواه» را به وجود آورندهی «نیروی عظیم جهانی مقتدری» میداند که «معادلات جهانی را دچار تحول اساسی میکند.»
بادامچیان همچنین گفته است: «حزب موتلفه اسلامی در روابط بین الملل خود، در بخش غیردولتی و مردمی، سالها است که فعالیت داشته و اکنون در دوره جدید خود آن را به تکامل میرساند.»
> دیدار سفیر چین در ایران با بادامچیان
سفیر جمهوری خلق چین با دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرده است موضوعی که احتمالا برای دیگر احزاب سیاسی یا ممکن نیست و یا دلیلی برای آن وجود نخواهد داشت (!) آن طور که رسانهها مینویسند: «چانگ هوآ سفیر جمهوری خلق چین در ایران با حضور در دفتر مرکزی این حزب با اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که به مناسبت انتخاب بادامچیان به عنوان دبیرکل حزب در دوره جدید انجام شده است، سفیر چین در ایران با تبریک این انتخاب، بر ضرورت تقویت ارتباطات حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد. هوآ در این دیدار، همچنین روز زن را به بانوان حزب موتلفه اسلامی تبریک گفته است، برگزاری المپیک زمستانی چین که با شعار
«با هم برای آینده مشترک» برگزار میشود محور دیگر مطرح شده در این دیدار بود.
آن چه میتواند حائز اهمیت باشد آن که: «پیش از این دیدار، سفیر چین و محمدحسین نیکنام معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی درباره تشکیل کمیته مشترک بین دو حزب[حزب کمونیست
موتلفه به دنبال مجلس دوازدهم یا ریاست جمهوری چهاردهم؟!

http://aftabeyazd.ir/?newsid=206200
بررسیها نشان میدهد جنب و جوش موتلفهی اسلامی در بحثهای حاکمیتی پررنگتر از دیگر گروههای سیاسی و نمایانتر از همیشه شده است
آفتاب یزد- رضا بردستانی: دعواهای تیز و تندِ سیدمصطفی آقامیرسلیم که از بعدِ انتخاباتِ ریاست جمهوری ۹۶ با «محمدباقر قالیباف»، یکی از اصلیترین خبرهای حاشیهی سیاست بود با حضور در مجلس یازدهم رنگ و بویی تازه گرفت و حکایت از آن داشت که قالیباف و حامیان شهرداری اسبق تهران با این نمایندهی «موتلفهی اسلامی» دردسرها خواهد داشت و اما به یک باره، آن دعوا و شاخ و شانه کشیدنها به سکوت و انفعال انجامید.
> موتلفه با فاصلهای مطمئنه از میرسلیم؛
همگام با مجلس و دولت
برخی خبرها و بررسیها نشان میدهد اگرچه میرسلیم همچنان از اعضای موتلفهی اسلامی است اما بین او و این حزب، شکافی قابل تامل افتاده و راه وزیر فرهنگ دولت دوم مرحوم هاشمی رفسنجانی با آن چه موتلفه شروع به پیمودن - به خصوص بعدِ روی کار آمدن مجلس یازدهم و دولت سیزدهم - کرده، اندکی متفاوت است.
بررسی جنب و جوش سیاسی بادامچیان و موتلفه در خلال ماههای بر سر کار آمدن دولت رئیسی، نشان میدهد، بادامچیان و حزب متبوعش با حرکت در سایهی دولت رئیسی و اعلام حمایت همه جانبه از تمامی سیاستها و عملکردهای این دولت، در پی آن است تا در مجلس دوازدهم و حتی دولت چهاردهم، پررنگتر و اثر گذارتر ظاهر شود.
موتلفه که از احزاب ریشه دار سیاسی است و با حاکمیت میانهای حسنه دارد، این بار با حضوری پررنگ تر، حتی در ابعادِ رسانهای میکوشد تا سکون و انفعال و نبودنهای سالهای اخیر را به سرعت جبران کند آن هم حزبی که بیشتر از سیاسی بودن، بر پایهی ایدئولوژیهای شناخته شده استوار است.
> بادامچیان و موتلفه همگام با دولت رئیسی
«نمایندگان مجلس با رای بالای خود به وزراء، رئیسی را یاری دهند.» این اولین موضع رسمی اسدالله بادامچیان به عنوان شاخصترین چهرهی «موتلفه اسلامی» است تا معلوم شود حتی اگر اصولگراهای میانه رو و سنتی نیز در اعلام حمایت تام و تمام از دولت سیزدهم جانبِ احتیاط را ازدست ندادهاند اما این حزب با سابقه قرار است
«تمام قد» از «رئیسی» و «دولت سیزدهم» حمایت کند اما نوع و شیوهی رفتاریِ بادامچیان و موتلفهی اسلامی به گونهای است که نشان میدهد در اعلام مواضع، جهت گیریها و پشتیبانیها به افقی دورتر چشم دو ختهاند که میتواند این افق به مجلس دوازدهم ختم شود یا این که به ریاست جمهوری ۱۴۰۴ منتهی شود.
تقاضای بادامچیان از مجلسِ اصولگرای یازدهم برای اعتماد به وزرای رئیسی با تعداد آراء بالا در حالی مطرح میشود که حتی شاخصترین چهرهی این حزب یعنی؛ «سید مصطفی آقا میرسلیم» نیز پایگاه «سفت و محکمی» در آن ندارد و حتی میتوان گفت: تفکرِ موتلفه تقریباً در مجلس یازدهم به تعداد انگشتان یک دست نیز طرفدار و حامی نمیتواند برای خود برگزیند.
> بادامچیان، یکی از آن ۶ نفر
شهریور سال جاری، منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت در پایان چهلمین جلسه هیات عالی شورای وحدت، با اشاره به برخی تصمیمات اتخاذ شده، اعلام میکند: «موج پدید آمده از تشکیل شورای وحدت و گسترش آن در فضای سیاسی کشور با مشارکت روحانیت، احزاب، اقشار و چهرههای موثر و ذی نفوذ در استانها و با رویکردی خردورزانه، شفاف و تکیه بر نظرات و آراء جمعی هم اینک به یک مطالبه جدی برای تداوم این حرکت تبدیل شده است. راهبرد ما در دوسال آینده سازماندهی و تشکیلات شورای وحدت برای ورود پرشور به انتخابات ۱۴۰۲ است.»
وی از حجت الاسلام موسی پور، بادامچیان، قوی، الله کرم، منتظمی و متکی به عنوان اعضای کارگروه تدوین نسخه جامع مرامنامه، اساسنامه و ساختار تشکیلات کشوری شورای وحدت نام میبرد، شورایی که احتمالاً برای انتخابات مجلس دوازدهم و ریاست جمهوری چهاردهم برنامهریزی خواهد کرد.
> پررنگ در سیاست خارجی
دوران مذاکرات مماشاتی پایان یافته است
اسدالله بادامچیان در چند اظهار نظر، نشان میدهد «موتلفه اسلامی» قرار است علاوه بر مباحث داخلی، در سیاست خارجی نیز، حضوری پررنگ داشته باشند. وی «افغانستان» را متعلق به همهی مردم این کشور دانسته میگوید: «وضع موجود در افغانستان بیانگر این است که حکومتی وارد عرصه شده و تمام افغانستان را گرفته است و آقایان غنی و عبدالله هیچ مقاومتی نکردند، چون قادر به این کار نبودند و دیدار آنها با بایدن نیز تاثیری نداشت.»
وی همچنین در بارهی پیمان شانگهای که این اواخر مشخص شده، عضویتی در کار نیست و علی الحساب، ایران به عنوان عضو ناظر پذیرفته شده (!) میگوید: «عضویت در پیمان شانگهای زمینه ساز گسترش اقتصادی، شکست تحریمهای آمریکایی و باطل کننده تحلیل غلط اصلاح طلبان است.»
بادامچیان همچنین در اظهارنظری صریح؛ با اشاره به نطق رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل می
گوید: «دنیا بداند ادبیات دیپلماسی خارجی جمهوری اسلامی ایران تحول یافته است و رئیس جمهور ایران با ادبیات انقلابی با جهان سخن میگوید.»
نکتهی مهمتر اما، موضع «دبیرکل موتلفه اسلامی» پیرامون مذاکرات هستهای است.
او در هفتم مهرماه سال جاری و در پایان نشست دبیران این حزب خاطر نشان میکند: «رئیس جمهور به آمریکا گفت که ملت ما به شما اعتماد ندارد و معتقد است مقاومت جواب میدهد و دولت وی در مذاکراتی که نتیجهاش لغو همه تحریمها نباشد، شرکت نمیکند.» این گفته در زمانی مطرح میشود که دولت سید ابراهیم رئیسی، تصمیمی مبنی بر شرکت در گفتگوهای برجامی با طرفهای اروپایی، چین و روسیه اتخاذ نکرده بود.
بادامچیان اما چند روز بعد، مواضع قبلی خود را تکرار کرده بیان میکند: «مذاکره برای مذاکره فایدهای ندارد، بلکه مذاکره از موضع اقتدار و حفظ مصالح و منافع ملی قابل قبول است به شرط آنکه نتیجه مذاکرات به اقدام برسد.»
از دیگر مواضعی که در همین رابطه از سوی بادامچیان اعلام میشود یکی این که: «جمهوری اسلامی ایران امروز برای مذاکره شرط دارد و در مذاکره برای نتیجه دهی شرکت میکند.» و نیز این که:
- «مذاکره برای نتیجه است و امیدواریم دولت آیت الله رئیسی در اولین مذاکرات خود قاطعانه بر نتیجه بخش بودن این مذاکرات پافشاری کند.»
- «دولت باید آمریکا و سه دولت اروپایی را متوجه سازد که ایران راه استوار خود را ادامه خواهد داد و نیازی به آمریکا ندارد.»
- «در این مسیر، ایران قطعاً راستی آزمایی خواهد کرد و از آمریکا هم پیگیری میکند که چرا به تعهدات خود در برجام عمل نکرده و نمیکند.»
- «راهگشای تیم مذاکرهکننده رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مصوبات مجلس شورای اسلامی و مطالبات به حق ملت قهرمان ایران است و دوران مذاکرات مماشاتی به پایان رسیده است.»
دبیر کل موتلفه اسلامی درباره رخدادهای شمال و شمال غرب ایران که تنشهایی را بین ایران و برخی کشورهای همسایه به وجود آورد نیز اعلام موضع کرده است: «رژیم صهیونیستی در واکنش به پیروزیهای جمهوری اسلامی در منطقه و نفوذ روزافزون جبهه مقاومت، تصور میکند با تحریک ترکیه و آذربایجان میتواند از سقوط حتمی خود فرار کند.» وی همچنین میگوید: «رژیم اشغالگر قدس که عامل و مزدور آمریکا است، در پی شکستهای مهم آمریکا در منطقه، از لبنان تا افغانستان و سوریه و یمن، به دنبال ایجاد تشنج در روابط ایران با کشورهای منطقه است و تلاش میکند جنگ سیاسی نیابتی را در منطقه راهاندازی کند.»
> طرحهای پیشنهادی به دولت
در حزب موتلفه تدوین میشود؟!
اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی میگوید: حزب موتلفه در تعامل با دولت طرحها و برنامههایی را تدوین کرده است تا بتواند در راستای گام دوم انقلاب نقش خود را ایفا کند.
> موتلفه، حزبی که با ۴۲ کشور ارتباط دارد
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفته است: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.
> و اما چین...!
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن آن که «سفر رییس جمهور به روسیه» را «آغازی نوین بر تشکیل قدرت بزرگ غرب آسیا، در جهت صلح و دفاع از خوبی ها» معرفی میکند؛ «همکاری مشترک ایران، روسیه و چین و سایر ملتهای استقلال خواه» را به وجود آورندهی «نیروی عظیم جهانی مقتدری» میداند که «معادلات جهانی را دچار تحول اساسی میکند.»
بادامچیان همچنین گفته است: «حزب موتلفه اسلامی در روابط بین الملل خود، در بخش غیردولتی و مردمی، سالها است که فعالیت داشته و اکنون در دوره جدید خود آن را به تکامل میرساند.»
> دیدار سفیر چین در ایران با بادامچیان
سفیر جمهوری خلق چین با دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرده است موضوعی که احتمالا برای دیگر احزاب سیاسی یا ممکن نیست و یا دلیلی برای آن وجود نخواهد داشت (!) آن طور که رسانهها مینویسند: «چانگ هوآ سفیر جمهوری خلق چین در ایران با حضور در دفتر مرکزی این حزب با اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که به مناسبت انتخاب بادامچیان به عنوان دبیرکل حزب در دوره جدید انجام شده است، سفیر چین در ایران با تبریک این انتخاب، بر ضرورت تقویت ارتباطات حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد. هوآ در این دیدار، همچنین روز زن را به بانوان حزب موتلفه اسلامی تبریک گفته است، برگزاری المپیک زمستانی چین که با شعار
«با هم برای آینده مشترک» برگزار میشود محور دیگر مطرح شده در این دیدار بود.
آن چه میتواند حائز اهمیت باشد آن که: «پیش از این دیدار، سفیر چین و محمدحسین نیکنام معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی درباره تشکیل کمیته مشترک بین دو حزب[حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی] و نیز راهکارهای تعامل در حوزه پزشکی گفتگو و تبادل
توییتر/سایت دیدهبان ایران:
روزنامه اصولگرا برای همکاری تهران با چین و روسیه ۱۰ دلیل آورد، در روسیه و چین حتی یک کانال تلویزیونی علیه جمهوری اسلامی فعالیت نمی کند، اما در اروپا و آمریکا 260 کانال تلویزیونی شبانهروز ایران را بمباران تبلیغاتی میکنند.