سوی وی کلید خورد و هاشمی رفسنجانی، سیدمحمد خاتمی و مهدی کروبی نیز فتنه را شعله ور کردند. محسن رضایی نیز به شورای نگهبان نامه زد و از تقلب و ضایع شدن حقش گفت!
🔹فتنه88 درست در زمانی اتفاق افتاده بود که مذاکرات هسته ای ایران با دنیا به جاهای خوبی رسید و غرب کم کم در برابر اقتدار ایران کم آورده بود. اوباما رئیس جمهور آمریکا، پیش از انتخابات سال 88 در نامه ای خطاب به رهبر انقلاب ایران از پذیرفتن ایران هسته ای خبر داد اما فتنه 88 کمتر از یک هفته موضع آمریکا را تغییر و رأی 40 میلیونی مردم در انتخابات را که یک پشتوانه جدی برای نظام و سیاست خارجه بود به هدر داد.
🔻ضربات موسوی به کشور:
1️⃣ ضربه بین المللی؛ فتنه میرحسین و یارانش 8 ماه به طول انجامید و کشور را دچار چالش داخلی و خارجی کرد. وی زمینه دخالت دولت های خارجی را در ایران فراهم کرد تا آنان بتوانند بدون هزینه در امور ایران دخالت کنند. این نخستین بار بعد از انقلاب اسلامی بود که دشمنان به یک شکاف عمیق در بدنه مسئولین نظام و نخبگان سیاسی و مردم رسیدند و همین باعث شد تا بتوانند یک اجماع بین المللی علیه ایران ایجاد کنند.
2️⃣ ضربه به اقتصاد؛ فتنه 88 باعث منفی شدن رشد اقتصادی کشور شد، به صادرات نفتی و غیرنفتی کشور ضربه زد، باعث بی ثباتی بازار و اقتصاد شد و زمینه خروج سرمایه سرمایه گذران خارجی را فراهم کرد. آمارهای رسمی می گویند فتنه 88، 324 هزار میلیارد تومان به اقتصاد کشور خسارت وارد آورد! رقمی قریب 100 میلیارد دلار؛ تقریباً معادل دو سال درآمد نفتی کشور!
3️⃣ تحریم های فلج کننده؛ اما بزرگترین گناه میرحسین موسوی و دیگر سران فتنه، امیدوار کردن دشمن بود. دشمنِ ناامید، به اختلافات داخلی کشور امیدوار شد که می تواند نظام را مجبور به عقب نشینی کند؛ به همین دلیل به سراغ طراحی تحریم هایی رفت تا ملت ایران را فلج کرده و آنها را مقابل نظام اسلامی قرار دهد. برخی سران فتنه و مشاوران آنها نیز در نامه ای خطاب به سران آمریکا درخواست کردند تا با تحریم های اقتصادی، نظام جمهوری اسلامی را مجبور به عقب نشینی کند! حالا که قریب 10 سال از 88 می گذرد تحریم ها کماکان باقی است بلکه در دولت فعلی که برآیند فتنه گران 88 بوده نیز بیشتر و بیشتر شده است.
4️⃣ عامل روی کار آمدن حسن روحانی؛ میرحسین موسوی با پشتوانه 13 میلیون رأی سال88 رسماً در سال 92 از حسن روحانی حمایت کرد و قطعاً یکی از عاملان اصلی پیروزی روحانی است. همه اعضای ستاد میرحسین موسوی و اطرافیانش در دولت حسن روحانی وزیر و وکیل و مدیر شده و حالا خروجی آنها، اقتصاد ورشکسته، بر باد رفتن سرمایه ملی، یک دهم شدن دارایی مردم، بی ثباتی اقتصاد، تورم افسار گسیخته، 5 برابر شدن قیمت دلار، 3 برابر شدن قاچاق و انفعال در سیاست خارجی است.
🔹یاران میرحسین موسوی همه در کابینه حسن روحانی جا گرفتند. او از حامیان جدی حسن روحانی در دو دوره 92 و 96 بود و از روحانی تمام قد حمایت کرد تا رئیس جمهور شود و سپس تمام نیروهای ستادی خود را به وزارتخانه های دولت تدبیر و امید فرستاد. بیژن زنگنه، عباس آخوندی، ربیعی، ترکان، نوبخت، نهاوندیان، اسحاق جهانگیری و حسین فریدون، فعال ترین اعضای ستاد میرحسین موسوی در سال 88 بودند.
🔸بی تردید موسوی از عوامل اصلی وضعیت موجود کشور است. هم در تحریم های گسترده علیه ملت ایران نقش مستقیم دارد، هم در روی کار آمدن دولتی با رئیس جمهور و وزرایی ناکارآمد، ضعیف، اشرافی گر، فسادخیز، جاسوس پرور، پیر، خسته و فشل نقش ویژه داشته و هم در ضربه اقتصاد کشور سهم دارد
💠 عاملان وضعیت موجود
⭕ *۳- علی لاریجانی* ⭕
🔸علی لاریجانی، دکترای فلسفه از دانشگاه تهران، داماد استاد شهید مطهری، عضو سپاه پاسداران از سال 61 تا 71، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوم هاشمی رفسنجانی، رئیس صداوسیمای ملی از سال 71 تا 81 است.
🔹دوران ریاست صداوسیما لاریجانی را شاید بتوان گفت موفق ترین دوره مدیریتی وی بود و توانست در این مدت به لحاظ کمی و کیفی صداوسیما را متحول کند. وی طی سالهای ریاست بر صداوسیما مغضوب جریان چپ و اصلاحات بود. روشنگری های صداوسیما در عصر دوم خرداد خاصه کنفرانس برلین را میتوان نقطه عطف فعالیت های وی دانست.
🔸تغییرات لاریجانی و تحرکات زیگزاگی وی اما در دهه 80 آغاز شد. وی در انتخابات سال ۱۳۸۴ برای نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران با شعار «هوای تازه با دولت امید و مدرن» شرکت کرد و در بین هفت کاندیدا در رتبه ششم قرار گرفت. وی اگرچه مورد حمایت برخی از علما و مراجع تقلید قرار گرفت اما تعریف و تمجیدش از شیرین عبادی فمنیسم ضدانقلاب باعث شد تا کاندیدای نهایی مورد حمایت اصولگرایان در سال 84 قرار نگیرد.
🔹لاریجانی سال 84 با نظر محمود احمدی نژاد به دبیری شورای عالی امنیت ملی منصوب شود و دوسال فرصت پیدا می کند تا مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای اروپایی را پیش ببرد. او در این
مدت توانست به درستی در برابر زیاده خواهی های دولت های غربی مقاومت کند. اما بهر دلیلی نمی خواست چهره مقاوم این مسیر باشد و از دبیری شورای عالی امنیت ملی استعفا کرد.
🔸وی سال 86 بعنوان نماینده قم وارد مجلس شد. احمدی نژاد که طعم تلخ عدم همکاری حدادعادل بعنوان رئیس مجلس هفتم را از سالهای 84 تا 86 چشیده بود بدنبال مجلسی بود که بدنبال تعامل باشد. متأسفانه حدادعادل تحت تأثیر احمد توکلی و سایرین در ماه های آخر مجلس هفتم باعث التهابات جدی بین مجلس و دولت شد و به همین علت، احمدی نژاد تحت تأثیر اطرافیان خود نظیر مرحوم کردان و رحیمی و به کمک حامیان خود در مجلس نظیر روح اله حسینیان، ریاست لاریجانی را بر حدادعادل ترجیح داد.
🔹لاریجانی درست چندماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری دهم(سال 88) همایشی را در مجلس رقم زد با عنوان: «30 سال قانونگذاری». 12 آذر 87 همه مخالفین احمدی نژاد در مجلس هشتم دور هم جمع شدند از هاشمی و خاتمی گرفته تا ناطق و کروبی و اعضای نهضت آزادی و عزت اله سحابی. در این همایش تریبون مجلس در اختیار آقایان هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، مهدی کروبی و ... قرار گرفت و هرکدام به سهم خود به احمدی نژاد حمله کردند. این همایش بعدها در جلسات خصوصی مورد انتقاد رهبری نیز قرار گرفت.
🔸لاریجانی در انتخابات سال 88 نیز بی طرف نماند و از رقبای احمدی نژاد پنهانی حمایت می کرد. تبریک وی به میرحسین موسوی در فردای انتخابات و سکوت وی نسبت به فتنه گران تا مدت ها مورد انتقاد همه قرار گرفت.
🔹اوج اختلافات وی و احمدی نژاد در دولت دوم احمدی نژاد بعد از فتنه 88، باعث شد تا فضای بی اخلاقی در روابط دولت و مجلس حاکم شود. مجلس هشتم و نهم به ریاست علی لاریجانی و حضور امثال احمد توکلی و علی مطهری را می توان بدترین دوران تعامل دولت و مجلس دانست. طرح سؤال مکرر از رئیس جمهور، استیضاح مکرر وزرا، لغو دستورات ابلاغی رئیس جمهور به ادارات و ... روزهای تاریکی را برای احمدی نژاد رقم زد. انتشار کلیپ لابی گری فاضل لاریجانی در صحن علنی مجلس با حضور احمدی نژاد ماجرای یکشنبه سیاه را رقم زد.
🔸لاریجانی اما در سالهای دولت تدبیر و امید بهترین تعامل و همراهی با سیاست ها و برنامه های دولت را به نمایش گذاشت. همراهی او در ماجرای مذاکرات برجام، از دستور خارج کردن استیضاح وزرا، حمایت از وزرا، عدم وصول طرح سؤال از روحانی و سکوت در برابر ناکارآمدی ها و مفاسد اقتصادی کلان که در دولت بوسیله برادر رئیس جمهور و سایرین اتفاق می افتاد را می توان بهترین مثالهای تعامل وی با روحانی دانست.
🔹مجلس لاریجانی طی 12 سال هیچ طرح مؤثری برای حل مشکل اقتصاد وفرهنگ کشور ارائه نکرده؛ هیچ طرح مؤثری جهت مبارزه با فساد و تبعیض نداشته و اساساً ریل گذاری صحیحی برای دولت نکرده است. او براحتی نمایندگان منتقد را متوقف می کرد، تریبون را از آنها می گرفت، طرح های آنها را از دستور کار خارج می کرد. بی تردید وضعیت فعلی اقتصاد و فرهنگ کشور خروجی مدیریت مسئولینی چون لاریجانی است
💠 عاملان وضعیت موج
⭕ *4-اسحاق_جهانگیری* ⭕
🔹مهم ترین مسئولیت های دکتر اسحاق جهانگیری: نماینده شهرستان جیرفت کرمان در مجلس دوم و سوم (از سال 63 تا 71)، استاندار اصفهان (از 1371 تا 1376 - دولت هاشمی)، وزیر معاون و صنایع دولت اصلاحات (از سال 1376 تا 1384) و حالا هم در جایگاه معاونت اول دولت حسن روحانی (از سال 92 تاکنون -سال 99).
🔸جهانگیری از بنیان گذاران حزب کارگزاران سازندگی است و تاکنون نیز بعنوان عضو ارشد و مؤثر این حزب در راستای اهداف و منافع حزب از هیچ تلاشی فروگذار نکرده است. در انتخابات 88 ضمن حمایت از میرحسین موسوی اما مواضع شفافی علیه فتنه گران ندارد. سال 92 به ریاست ستاد مرحوم هاشمی رفسنجانی منصوب شد و سال 96 در قالب کاندیدای پوششی حاضر و سپس به نفع روحانی کنار کشید.
🔹جهانگیری مدعی است سال 91 به اتفاق مجید انصاری و موسوی لاری به دیدار رهبر انقلاب می روند تا حلقه وصلی باشند بین جریان اصلاحات با رهبری وی را به عنوان رابط با اصلاح طلبان معین کرده؛ ولی وقتی خبرنگار در سال 96 از وی می پرسد آیا اخیراً با رهبری دیدار داشته اید با خنده می گوید: «می خواستم از دوران انتخابات که در آن شرایط یک کمی از کاندیداهای دیگر تندتر رفته بودم مقداری زمان بگذرد».
🔸وی 20 مسئولیت راهبردی و اساسی در دو دولت روحانی برعهده گرفته است: 1- معاون اول رئیس جمهور، 2-رئیس ستاد تنظیم بازار، 3-رئیس ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، 4-رئیس کارگروه توسعه زیربنایی سواحل مکران، 5-مسئولیت هماهنگی سایر معاونان رئیس جمهور، 6-رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی، 7-رئیس هیأت مرکزی نظارت بر طرح های اشتغال ویژه، 8-مدیریت جلسه شورای عالی اقتصاد، 9-رئیس شورای ملی ایمنی زیستی، 10-رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، 11-رئیس کارگروه اقتصادی شورای عالی امنیت ملی، 12-مدیریت جلسه شورای عالی اشتغال، 1
3-مدیریت جلسه شورای عالی رفاه و تامین اجتماعی، 14-رئیس ستاد مدیریت بحران، 15-مدیریت جلسه شورای عالی استاندارد، 16-مدیریت جلسه شورای عالی جوانان، 17-مدیریت جلسه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی، 18-رئیس ستاد ویژه اقتصادی، 19-رئیس ستاد مهندسی فرهنگی و 20-مدیریت جلسه شورای عالی اداری.
🔹جهانگیری رئیس ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، در سالهای 96 و 97 در اوج بی ثباتی ارزی و مشکلات اقتصادی، به مدت 8-9 ماه جلسات مبارزه با مفاسد و قاچاق کالا را تعطیل کرد و به رسانه ها گفت: «بعدها علت این تعطیلی را بیان می کنم»، اما هیچوقت حاضر نشد علت تعطیلی جلسات این ستاد استراتژیک را بیان کند. برخی تحلیلگران مدعی اند علت تعطیلی ستاد، دستگیری مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری بود.
🔸مهدی جهانگیری، برادر کوچک اسحاق، از دوستان صمیمی اسفندیار رحیم مشایی است. وی معاون سازمان گردشگری و میراث فرهنگی در زمان رحیم مشایی بوده که در همان دولت احمدی نژاد، شرکت های اقماری را تاسیس و در همان دولت پروژه های بزرگ را نصیب خود ساخت. مهدی جهانگیری همان کسی بود که در سال ۸۷ پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد. ثروت افسانه ای او زبانزد است. وی 14 مهر سال 96 به اتهام مفاسد اقتصادی دستگیر می شود اما با تودیع وثیقه 6 هزار میلیارد تومانی و بعد کاهش آن وثیقه به هزار میلیارد تومان آزاد می شود!
🔹جهانگیری جدا از مسئولیت های رسمی و قانونی اما اختیاراتی فراتر از یک معاون اول داشته؛ او در کنار سایر افراد پرقدرت کابینه، در معرفی وزرا به مجلس، عزل و نصب معاونین وزارتخانه ها و مدیرکل ها، عزل و نصب استانداران و غیره اختیارات عجیبی داشته است. اگرچه وی ادعا کرد اختیار برکناری منشی اش را هم ندارد اما همگان دیدند او در برابر رسانه ها دستور عزل استاندار گلستان را در ماجرای سیل گلستان صادر کرد!
🔸شاید بتوان مهلک ترین تصمیم جهانگیری طی سالهای اخیر را اقدام وی در روز 21 فروردین 97 دانست. زمانیکه او در برابر رسانه ها حاضر شد و اعلام کرد: «از فردا (21 فروردین 1397) نرخ رسمی و قطعی دلار 4200 تومان است و قیمتهای بالاتر از آن مشمول قاچاق میشود». #ارز_جهانگیری، اقتصاد کشور را بحرانی کرد و بی ثباتی ارز را به اوج رساند و تورم افسار گسیخته ای در کشور ایجاد کرد که تکانه های آن هنوز در بازار کالاهای اساسی و غیراساسی ادامه دارد.
🔹دکتر دهقان نماینده سابق مجلس و عضو حقوقدان فعلی شورای نگبهان معتقد است از قِبَل رانت ارز 4200 تومانی، قریب 200 هزار میلیارد تومان به جیب یک عده واریز شده است. همچنین طبق گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات، حدود 4.8 میلیارد دلار از 31 دلار تخصیص برای واردات کالاهای اساسی و غیراساسی(هر دلار .4200 تومان)، رفع تعهد نشده است! اصطلاحاً 4.8 میلیارد دلار گمشده!
💠 عوامل وضعیت موجود چه کسانی اند؟
⭕ *5-محمود احمدی نژاد* ⭕
🔹 بعد از انقلاب اسلامی 57 شورایی 7 نفره از نمایندگان دانشگاه ها با 5 نفر از شخصیت های کشوری تشکیل شد که محمود احمدی نژاد به نمایندگی از دانشگاه علم و صنعت در این جلسات حضور پیدا می کرد. این جلسات بعدها به تشکیل دفتر تحکیم وحدت منجر شد. در جریان تسخیر سفارت آمریکا توسط دانشجویان، احمدی نژاد به عنوان نماینده دانشگاه علم و صنعت در این جلسات بهمراه عزت الله ضرغامی نماینده پلی تکنیک، مخالف تسخیر بودند.
🔸در دهه شصت به فرمانداری خوی و ماکو و در دهه 70 به عنوان اولین استاندار استان تازه تأسیس اردبیل منصوب شد. در انتخابات مجلس ششم در سال 78 بهمراه هاشمی رفسنجانی و حدادعادل در یک لیست قرار گرفتند اما به مجلس راه پیدا نکرد. وی سال 82 با رأی اکثریت شورای شهر تهران به شهرداری تهران منصوب شد و شهرداری تهران سکوی پرش وی برای ریاست جمهوری شد.
🔹در سالهای دهه 70 و اوایل دهه 80، ارزش های انقلاب نظیر ساده زیستی مسئولین، عدالتخواهی، مبارزه با اشرافی گری، سبک زندگی اسلامی و ... توسط دولت های هاشمی و خاتمی به محاق برده شد. تضاد طبقاتی به شدت افزایش پیدا کرد، مردم از رؤیت یک فرماندار و استاندار هم ناتوان بودند چه برسد به رئیس جمهور و وزرا! مردم خسته از سیاست های 8 ساله هاشمی و 8 ساله خاتمی این بار به مردی رأی دادند که او را مصداق گفتمان امام(ره) و عدالتخواهی می دانستند.
🔸دوره چهار ساله اول، محمود احمدی نژاد با وزرای جوان به میدان آمد و حلقه مدیران سه دهه قبل را شکست. توزیع خدمات، عمران و آبادی، جاده سازی و سدسازی، بانکداری الکترونیک، رونق تولید و اقتصاد، کاهش تضاد طبقاتی(ضریب جینی)، اقتدار روز افزون در سیاست خارجه، ساده زیستی مسئولین، مردمی بودن، دوندگی شبانه روزی و ... همه باعث شد تا رهبر انقلاب بگوید این دولت انقلاب را به ریل بازگرداند.
🔹شکست حلقه بسته مدیران کارگزارانی و اصلاحات و مقابله با باندهای اقتصادی و سیاس
ی اما باعث شد تا آنها کینه احمدی نژاد را به دل گرفته و در 88 هرجور شده او را شکست دهند. اما رضایت عموم مردم از وی باعث شد تا بار دیگر با بیش از 24 میلیون رأی بی سابقه در جمهوری اسلامی به ریاست جمهوری برسد. فتنه 88 اما کار خودش را کرد. 8 ماه اقتصاد کشور، تولید و سرمایه گذاری را ناامن کرد. غربی ها با دیدن فتنه88 و شکاف در جامعه ایرانی، به فروپاشی از درون اعتقاد پیدا و بهمین دلیل تحریم های فلج کننده ای را از 89 -90 علیه جمهوری اسلامی وضع کردند.
🔸احمدی نژاد اما در دولت دوم، به پیروزی مغرور شد. در ۸ ماه فتنه با زیرکی مذموم همگام با ساکتین شده در عوض حاشیه سازی و رفیق بازی به جای توجه به دلسوزی های رهبری و بزرگان و نیروهای انقلابی باعث شد تا انقلابی های حزب الله او را رها کنند. اشتباه جدی بزرگان انقلابی در ترک وزارتخانه ها و دولت در چهار سال دوم باعث شد تا افراد دیگر براحتی در دولت جا خوش کنند.
🔹جدا از تحریم های همه جانبه، ایجاد مانع بر سر راه دولت توسط لاریجانی در مجلس، اختلاف بین سران سه قوه، ضعف سیاست ورزی جریان انقلاب و نهادهای انقلابی در طرد احمدی نژاد، اما عدم مدیریت و برنامه ریزی دولت و دامن زدن به حواشی و اختلاف افکنی های بی مورد، کوتاه آمدن از شعارها و آرمان های دور اول و تقابل با نظام و رهبری و سیاست های کلان نظام به کشور ضربه زد.
🔸پیروزی حسن روحانی در انتخابات 92، حاصل عملکرد دو سه سال آخر دولت دوم احمدی نژاد بود. کارنامه دو سه سال آخر احمدی نژاد باعث شد تا مردم جریان انقلابی را عامل مشکلات کشور بدانند و دیگر آنها را لایق مدیریت کشور ندانند و بهمین علت، مردم امانت خود را پس گرفتند!
🔹رهبر انقلاب سال 85 این روزهایی که من و شما از دست دولت تدبیر خون و دل می خوریم را پیش بینی کرده بود. وی در دیدار هیئت دولت فرموده بود: «من میخواهم تکیه کنم که حتّی یک روز را هم نگذارید هدر برود. از تمام روزهای این سه سالی که علیالعجاله از عمر این دولت باقی است، حداکثر استفاده را بکنید؛ این فرصت، بسیار فرصت مهمی است. اگر خدای نکرده طوری بشود که نتوانیم آنچه را که مردم دربارهی مجموعهمان تصور میکنند، آن را تحقق ببخشیم، خسارت بزرگ خواهد بود و به این جریان و جهتگیری حتماً ضربه وارد خواهد آمد. موجی که برگشت و رفت، دیگر خیلی آسان این طرف نمیاید و برنمیگردد. خون دلها باید خورد و زحمتها باید کشید تا اینکه باز برای اقبال و توجهی که امروز وجود دارد، زمینه فراهم شود.»
🔸احمدی نژاد باطل را یاری نکرد اما حق را ضایع کرد. ضایع کردن حق و اصحاب حق و قدرنشناسی از جریان انقلاب باعث شد تا دولتی سال 92 بر سرکار آید که نه منافع ملی برایش اهمیتی دارد نه حقوق ملت ارزشی دارد و نه اسلام ارزنی جایگاه! او بی شک یکی از عوامل وضعیت موجود است .
💠 عاملان وضعیت موجود
⭕ *6-محمود واعظی* ⭕
1️⃣ محمود واعظی متولد 1331 تهران، مدارج تحصیلی کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را قبل از انقلاب در آمریکا طی کرد و سال 57 برای خدمت به میهن(!) به وطن بازگشت. واعظی از همان اول، بدون آنکه سهمی در انقلاب داشته باشد یا در جنگ حضور پیدا کند مسئولیت های کلانی را برعهده می گیرد: رئیس مرکز مایکروویو کشور، مدیرکل تلگراف و تلکس، مدیرکل خدمات تلفن شهری، معاون مخابراتی وزیر پست و تلگراف و تلفن و مدیرعامل شرکت مخابرات ایران.
2️⃣ واعظی از سال 65 هم معاون اقتصادی وزارت خارجه می شود. از سال 68 تا 78 معاون اروپا-آمریکای و معاون اقتصاد وزارت خارجه و از 78 تا 92 بعنوان معاون بین الملل و سیاست خارجه مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص در کنار حسن روحانی حضور پیدا می کند.
3️⃣ واعظی سال 78 به همراه محمدباقر نوبخت، اکبر ترکان، محمدرضا نعمتزاده، سید حسین موسویان و فاطمه هاشمی حزب «اعتدال و توسعه» را به رهبری حسن روحانی و با حمایت هاشمی رفسنجانی تشکیل داد. حزبی که آن را بال راست هاشمی می نامیدند و کارگزان را بال چپ او! حزبی بر مبنای مبانی لیبرالیسم و اقتصاد باز. این حزب معتقد است همواره دولت ساز بوده و فعالیتش بر مبنای «عقل گرایی» و «توسعه گرایی متوازن» است.
4️⃣ واعظی سال 92 به عنوان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی حسن روحانی به مجلس معرفی شد و در این 4 سال توانست خدمات مهمی در حوزه ارتباطات و اطلاعات و مدیریت افکار عمومی و فضای مجازی و رسانه ها به دولت شیخ حسن روحانی ارائه کند.
5️⃣ توافق با پیام رسان های تلگرام و اینستاگرام و ... در این دوره بسته شد. محمدجواد آذری جهرمی دستورات واعظی را در این زمینه انجام می داد و واسطه قرارداد با این شرکت ها بود. شرط فعالیت آنها در ایران، سرویس دهی به دولت بود برای اینکه سیاست های دولت در این پیام رسان ها اجرا شود. این پیام رسان ها بهترین سرویس های مدیریت افکار عمومی را به دولت در ماجرای برجام، انتخابات 94 مجلس و سپس انتخابات 96 ارائه کردند.
6️⃣ واعظی یک س
ال قبل از انتخابات ریاست جمهوری 96 به روحانی گفته بود که حاضر است افکار عمومی را به نفع وی جهت دهی کند با این شرط که وی رئیس ستاد انتخاباتی اش بشود. روحانی با این شرط کنار آمد. نقش معاونِ واعظی یعنی «آذری جهرمی» در جایگاه معاونت وزارت ارتباطات و مدیر شرکت ارتباطات زیرساخت در این قضیه(مدیریت افکار عمومی) پررنگ است.
7️⃣ بعد از انتخابات ریاست جمهوری 96، محمود واعظی قدرت فوق العاده ای در دولت پیدا کرد تا جائیکه نفوذ او بر روحانی از جهانگیری و نوبخت و سایرین نیز بیشتر شد. این نفوذ تا جایی است که روحانی هیچ عزل و نصبی را انجام نمی دهد بجز اینکه از واعظی نظر می خواهد و هیچ جلسه را شرکت نمی کند مگر واعظی هماهنگ کند.
8️⃣ این نفوذ را می شود در ماجرای برکناری رضا رحمانی وزیر صمت مشاهد کرد. رحمانی در نامه سرگشاده خود به رئیس جمهور نوشت: «در تاریخ ۹۹/۲/۱۷ جناب آقای واعظی با اینجانب تماس و تهدید کردند در صورت رای نیاوردن طرح تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس شورای اسلامی شما برکنار خواهید شد». واعظی همچنین نمکی وزیر بهداشت را بعلت "عدم" تقدیر و تشکر از روحانی در مبارزه با کرونا تحت فشار قرار داد و به او گفت اگر چنانچه با دولت هماهنگی نباشی باید استعفا دهی!
9️⃣ واعظی باعث شده تا وزرا و استانداران نتوانند با رئیس جمهور دیدار و جلسه داشته باشند. حسینعلی شهریاری نماینده مردم زاهدان می گوید: «روحانی به وزرا و استانداران نیز وقت نمیدهد. وی به هیچ شخصی وقت نمیدهد». احمد توکلی نماینده سابق تهران هم می گوید: «یکی از وزرای مهم دولت میگفت که برای کارهایم در حاشیه جلسه هیئت دولت با رئیسجمهور مسائلم را مطرح میکنم، چون رئیس جمهور به ما وقت دیدار نمیدهد». قاسم میرزایی نکو نماینده سابق اصلاحطلب مجلس هم معتقد است که ارتباط با روحانی قطع شده و نمایندگان بالاخص مجامع استانی اصلاً نمی توانند با وی ملاقات نمایند.
🔟 خیلی جالب است بدانید عزل و نصب های واعظی تنها به معرفی آذری جهرمی ختم نمی شود بلکه او در معرفی سایر وزرا و همچنین چینش معاونین وزرا، مدیران میانی و استانداران نقش عجیبی دارد. او حتی پا را فراتر گذاشته و به وزرا و استانداران امر و نهی می کند. نامه می نویسد، ابلاغیه ارسال می کند. شواهد و قرائن متعدد این گفته اکبر ترکان را تأیید می کند: «موثرترین افراد در اداره کشور نوبخت و واعظی هستند، تا روحانی»
پایان.
ان شاء الله ازتاریخ درس عبرت بگیریم.
✅✅ نشر حداکثری
مذاکرات مماشاتی به پایان رسیده است.»
دبیر کل موتلفه اسلامی درباره رخدادهای شمال و شمال غرب ایران که تنشهایی را بین ایران و برخی کشورهای همسایه به وجود آورد نیز اعلام موضع کرده است: «رژیم صهیونیستی در واکنش به پیروزیهای جمهوری اسلامی در منطقه و نفوذ روزافزون جبهه مقاومت، تصور میکند با تحریک ترکیه و آذربایجان میتواند از سقوط حتمی خود فرار کند.» وی همچنین میگوید: «رژیم اشغالگر قدس که عامل و مزدور آمریکا است، در پی شکستهای مهم آمریکا در منطقه، از لبنان تا افغانستان و سوریه و یمن، به دنبال ایجاد تشنج در روابط ایران با کشورهای منطقه است و تلاش میکند جنگ سیاسی نیابتی را در منطقه راهاندازی کند.»
> طرحهای پیشنهادی به دولت
در حزب موتلفه تدوین میشود؟!
اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی میگوید: حزب موتلفه در تعامل با دولت طرحها و برنامههایی را تدوین کرده است تا بتواند در راستای گام دوم انقلاب نقش خود را ایفا کند.
> موتلفه، حزبی که با ۴۲ کشور ارتباط دارد
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفته است: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.
> و اما چین...!
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن آن که «سفر رییس جمهور به روسیه» را «آغازی نوین بر تشکیل قدرت بزرگ غرب آسیا، در جهت صلح و دفاع از خوبی ها» معرفی میکند؛ «همکاری مشترک ایران، روسیه و چین و سایر ملتهای استقلال خواه» را به وجود آورندهی «نیروی عظیم جهانی مقتدری» میداند که «معادلات جهانی را دچار تحول اساسی میکند.»
بادامچیان همچنین گفته است: «حزب موتلفه اسلامی در روابط بین الملل خود، در بخش غیردولتی و مردمی، سالها است که فعالیت داشته و اکنون در دوره جدید خود آن را به تکامل میرساند.»
> دیدار سفیر چین در ایران با بادامچیان
سفیر جمهوری خلق چین با دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرده است موضوعی که احتمالا برای دیگر احزاب سیاسی یا ممکن نیست و یا دلیلی برای آن وجود نخواهد داشت (!) آن طور که رسانهها مینویسند: «چانگ هوآ سفیر جمهوری خلق چین در ایران با حضور در دفتر مرکزی این حزب با اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که به مناسبت انتخاب بادامچیان به عنوان دبیرکل حزب در دوره جدید انجام شده است، سفیر چین در ایران با تبریک این انتخاب، بر ضرورت تقویت ارتباطات حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد. هوآ در این دیدار، همچنین روز زن را به بانوان حزب موتلفه اسلامی تبریک گفته است، برگزاری المپیک زمستانی چین که با شعار
«با هم برای آینده مشترک» برگزار میشود محور دیگر مطرح شده در این دیدار بود.
آن چه میتواند حائز اهمیت باشد آن که: «پیش از این دیدار، سفیر چین و محمدحسین نیکنام معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی درباره تشکیل کمیته مشترک بین دو حزب[حزب کمونیست
موتلفه به دنبال مجلس دوازدهم یا ریاست جمهوری چهاردهم؟!

http://aftabeyazd.ir/?newsid=206200
بررسیها نشان میدهد جنب و جوش موتلفهی اسلامی در بحثهای حاکمیتی پررنگتر از دیگر گروههای سیاسی و نمایانتر از همیشه شده است
آفتاب یزد- رضا بردستانی: دعواهای تیز و تندِ سیدمصطفی آقامیرسلیم که از بعدِ انتخاباتِ ریاست جمهوری ۹۶ با «محمدباقر قالیباف»، یکی از اصلیترین خبرهای حاشیهی سیاست بود با حضور در مجلس یازدهم رنگ و بویی تازه گرفت و حکایت از آن داشت که قالیباف و حامیان شهرداری اسبق تهران با این نمایندهی «موتلفهی اسلامی» دردسرها خواهد داشت و اما به یک باره، آن دعوا و شاخ و شانه کشیدنها به سکوت و انفعال انجامید.
> موتلفه با فاصلهای مطمئنه از میرسلیم؛
همگام با مجلس و دولت
برخی خبرها و بررسیها نشان میدهد اگرچه میرسلیم همچنان از اعضای موتلفهی اسلامی است اما بین او و این حزب، شکافی قابل تامل افتاده و راه وزیر فرهنگ دولت دوم مرحوم هاشمی رفسنجانی با آن چه موتلفه شروع به پیمودن - به خصوص بعدِ روی کار آمدن مجلس یازدهم و دولت سیزدهم - کرده، اندکی متفاوت است.
بررسی جنب و جوش سیاسی بادامچیان و موتلفه در خلال ماههای بر سر کار آمدن دولت رئیسی، نشان میدهد، بادامچیان و حزب متبوعش با حرکت در سایهی دولت رئیسی و اعلام حمایت همه جانبه از تمامی سیاستها و عملکردهای این دولت، در پی آن است تا در مجلس دوازدهم و حتی دولت چهاردهم، پررنگتر و اثر گذارتر ظاهر شود.
موتلفه که از احزاب ریشه دار سیاسی است و با حاکمیت میانهای حسنه دارد، این بار با حضوری پررنگ تر، حتی در ابعادِ رسانهای میکوشد تا سکون و انفعال و نبودنهای سالهای اخیر را به سرعت جبران کند آن هم حزبی که بیشتر از سیاسی بودن، بر پایهی ایدئولوژیهای شناخته شده استوار است.
> بادامچیان و موتلفه همگام با دولت رئیسی
«نمایندگان مجلس با رای بالای خود به وزراء، رئیسی را یاری دهند.» این اولین موضع رسمی اسدالله بادامچیان به عنوان شاخصترین چهرهی «موتلفه اسلامی» است تا معلوم شود حتی اگر اصولگراهای میانه رو و سنتی نیز در اعلام حمایت تام و تمام از دولت سیزدهم جانبِ احتیاط را ازدست ندادهاند اما این حزب با سابقه قرار است
«تمام قد» از «رئیسی» و «دولت سیزدهم» حمایت کند اما نوع و شیوهی رفتاریِ بادامچیان و موتلفهی اسلامی به گونهای است که نشان میدهد در اعلام مواضع، جهت گیریها و پشتیبانیها به افقی دورتر چشم دو ختهاند که میتواند این افق به مجلس دوازدهم ختم شود یا این که به ریاست جمهوری ۱۴۰۴ منتهی شود.
تقاضای بادامچیان از مجلسِ اصولگرای یازدهم برای اعتماد به وزرای رئیسی با تعداد آراء بالا در حالی مطرح میشود که حتی شاخصترین چهرهی این حزب یعنی؛ «سید مصطفی آقا میرسلیم» نیز پایگاه «سفت و محکمی» در آن ندارد و حتی میتوان گفت: تفکرِ موتلفه تقریباً در مجلس یازدهم به تعداد انگشتان یک دست نیز طرفدار و حامی نمیتواند برای خود برگزیند.
> بادامچیان، یکی از آن ۶ نفر
شهریور سال جاری، منوچهر متکی، سخنگوی شورای وحدت در پایان چهلمین جلسه هیات عالی شورای وحدت، با اشاره به برخی تصمیمات اتخاذ شده، اعلام میکند: «موج پدید آمده از تشکیل شورای وحدت و گسترش آن در فضای سیاسی کشور با مشارکت روحانیت، احزاب، اقشار و چهرههای موثر و ذی نفوذ در استانها و با رویکردی خردورزانه، شفاف و تکیه بر نظرات و آراء جمعی هم اینک به یک مطالبه جدی برای تداوم این حرکت تبدیل شده است. راهبرد ما در دوسال آینده سازماندهی و تشکیلات شورای وحدت برای ورود پرشور به انتخابات ۱۴۰۲ است.»
وی از حجت الاسلام موسی پور، بادامچیان، قوی، الله کرم، منتظمی و متکی به عنوان اعضای کارگروه تدوین نسخه جامع مرامنامه، اساسنامه و ساختار تشکیلات کشوری شورای وحدت نام میبرد، شورایی که احتمالاً برای انتخابات مجلس دوازدهم و ریاست جمهوری چهاردهم برنامهریزی خواهد کرد.
> پررنگ در سیاست خارجی
دوران مذاکرات مماشاتی پایان یافته است
اسدالله بادامچیان در چند اظهار نظر، نشان میدهد «موتلفه اسلامی» قرار است علاوه بر مباحث داخلی، در سیاست خارجی نیز، حضوری پررنگ داشته باشند. وی «افغانستان» را متعلق به همهی مردم این کشور دانسته میگوید: «وضع موجود در افغانستان بیانگر این است که حکومتی وارد عرصه شده و تمام افغانستان را گرفته است و آقایان غنی و عبدالله هیچ مقاومتی نکردند، چون قادر به این کار نبودند و دیدار آنها با بایدن نیز تاثیری نداشت.»
وی همچنین در بارهی پیمان شانگهای که این اواخر مشخص شده، عضویتی در کار نیست و علی الحساب، ایران به عنوان عضو ناظر پذیرفته شده (!) میگوید: «عضویت در پیمان شانگهای زمینه ساز گسترش اقتصادی، شکست تحریمهای آمریکایی و باطل کننده تحلیل غلط اصلاح طلبان است.»
بادامچیان همچنین در اظهارنظری صریح؛ با اشاره به نطق رئیس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل می
گوید: «دنیا بداند ادبیات دیپلماسی خارجی جمهوری اسلامی ایران تحول یافته است و رئیس جمهور ایران با ادبیات انقلابی با جهان سخن میگوید.»
نکتهی مهمتر اما، موضع «دبیرکل موتلفه اسلامی» پیرامون مذاکرات هستهای است.
او در هفتم مهرماه سال جاری و در پایان نشست دبیران این حزب خاطر نشان میکند: «رئیس جمهور به آمریکا گفت که ملت ما به شما اعتماد ندارد و معتقد است مقاومت جواب میدهد و دولت وی در مذاکراتی که نتیجهاش لغو همه تحریمها نباشد، شرکت نمیکند.» این گفته در زمانی مطرح میشود که دولت سید ابراهیم رئیسی، تصمیمی مبنی بر شرکت در گفتگوهای برجامی با طرفهای اروپایی، چین و روسیه اتخاذ نکرده بود.
بادامچیان اما چند روز بعد، مواضع قبلی خود را تکرار کرده بیان میکند: «مذاکره برای مذاکره فایدهای ندارد، بلکه مذاکره از موضع اقتدار و حفظ مصالح و منافع ملی قابل قبول است به شرط آنکه نتیجه مذاکرات به اقدام برسد.»
از دیگر مواضعی که در همین رابطه از سوی بادامچیان اعلام میشود یکی این که: «جمهوری اسلامی ایران امروز برای مذاکره شرط دارد و در مذاکره برای نتیجه دهی شرکت میکند.» و نیز این که:
- «مذاکره برای نتیجه است و امیدواریم دولت آیت الله رئیسی در اولین مذاکرات خود قاطعانه بر نتیجه بخش بودن این مذاکرات پافشاری کند.»
- «دولت باید آمریکا و سه دولت اروپایی را متوجه سازد که ایران راه استوار خود را ادامه خواهد داد و نیازی به آمریکا ندارد.»
- «در این مسیر، ایران قطعاً راستی آزمایی خواهد کرد و از آمریکا هم پیگیری میکند که چرا به تعهدات خود در برجام عمل نکرده و نمیکند.»
- «راهگشای تیم مذاکرهکننده رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، مصوبات مجلس شورای اسلامی و مطالبات به حق ملت قهرمان ایران است و دوران مذاکرات مماشاتی به پایان رسیده است.»
دبیر کل موتلفه اسلامی درباره رخدادهای شمال و شمال غرب ایران که تنشهایی را بین ایران و برخی کشورهای همسایه به وجود آورد نیز اعلام موضع کرده است: «رژیم صهیونیستی در واکنش به پیروزیهای جمهوری اسلامی در منطقه و نفوذ روزافزون جبهه مقاومت، تصور میکند با تحریک ترکیه و آذربایجان میتواند از سقوط حتمی خود فرار کند.» وی همچنین میگوید: «رژیم اشغالگر قدس که عامل و مزدور آمریکا است، در پی شکستهای مهم آمریکا در منطقه، از لبنان تا افغانستان و سوریه و یمن، به دنبال ایجاد تشنج در روابط ایران با کشورهای منطقه است و تلاش میکند جنگ سیاسی نیابتی را در منطقه راهاندازی کند.»
> طرحهای پیشنهادی به دولت
در حزب موتلفه تدوین میشود؟!
اسدالله بادامچیان، دبیر کل حزب موتلفه اسلامی میگوید: حزب موتلفه در تعامل با دولت طرحها و برنامههایی را تدوین کرده است تا بتواند در راستای گام دوم انقلاب نقش خود را ایفا کند.
> موتلفه، حزبی که با ۴۲ کشور ارتباط دارد
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه حزب موتلفه با ۴۲ کشور رابطه دارد گفته است: این مساله برای یک حزبی که دولت هم در اختیار ندارد بسیار جایگاه مهمی است. ارتباط حزب با احزاب کشورهای منطقه و دیگر کشورهای دوست بسیار خوب است.
> و اما چین...!
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی ضمن آن که «سفر رییس جمهور به روسیه» را «آغازی نوین بر تشکیل قدرت بزرگ غرب آسیا، در جهت صلح و دفاع از خوبی ها» معرفی میکند؛ «همکاری مشترک ایران، روسیه و چین و سایر ملتهای استقلال خواه» را به وجود آورندهی «نیروی عظیم جهانی مقتدری» میداند که «معادلات جهانی را دچار تحول اساسی میکند.»
بادامچیان همچنین گفته است: «حزب موتلفه اسلامی در روابط بین الملل خود، در بخش غیردولتی و مردمی، سالها است که فعالیت داشته و اکنون در دوره جدید خود آن را به تکامل میرساند.»
> دیدار سفیر چین در ایران با بادامچیان
سفیر جمهوری خلق چین با دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرده است موضوعی که احتمالا برای دیگر احزاب سیاسی یا ممکن نیست و یا دلیلی برای آن وجود نخواهد داشت (!) آن طور که رسانهها مینویسند: «چانگ هوآ سفیر جمهوری خلق چین در ایران با حضور در دفتر مرکزی این حزب با اسدالله بادامچیان دبیرکل حزب موتلفه اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار که به مناسبت انتخاب بادامچیان به عنوان دبیرکل حزب در دوره جدید انجام شده است، سفیر چین در ایران با تبریک این انتخاب، بر ضرورت تقویت ارتباطات حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد. هوآ در این دیدار، همچنین روز زن را به بانوان حزب موتلفه اسلامی تبریک گفته است، برگزاری المپیک زمستانی چین که با شعار
«با هم برای آینده مشترک» برگزار میشود محور دیگر مطرح شده در این دیدار بود.
آن چه میتواند حائز اهمیت باشد آن که: «پیش از این دیدار، سفیر چین و محمدحسین نیکنام معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی درباره تشکیل کمیته مشترک بین دو حزب[حزب کمونیست چین و حزب موتلفه اسلامی] و نیز راهکارهای تعامل در حوزه پزشکی گفتگو و تبادل
توییتر/سایت دیدهبان ایران:
روزنامه اصولگرا برای همکاری تهران با چین و روسیه ۱۰ دلیل آورد، در روسیه و چین حتی یک کانال تلویزیونی علیه جمهوری اسلامی فعالیت نمی کند، اما در اروپا و آمریکا 260 کانال تلویزیونی شبانهروز ایران را بمباران تبلیغاتی میکنند.
💢 غیرت دینی، جنگ شناختی و حکمرانی فضای مجازی
رهبر انقلاب:
🔹غیرت دینی را حفظ کنید. این غیرت دینی است که تهدید ها را به فرصت تبدیل خواهد کرد
🔹یکی از برنامه ریزی های امروز دشمن حساست زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است. دشمن می خواهد این حساسیت را به تدریج کم کند. این اتفاق را در فضای مجازی و رسانه های جمعی انجام می دهند. در مقابل زورگویی دشمن انقلاب به ما میگوید نباید تسلیم شد. این جزو اصول است.
⭕️در یک جنگ شناختی -ادراکی ترکیبی قرار داریم. برای این جنگ ۴ مرحله طراحی شده است که نتیجه اش حساسیت زدایی نسبت به اصول و بینات و مبانی انقلاب (مانند حاکمیت دین خدا و و عدم تسلیم در برابر دشمن مستکبر) است.
1⃣تضعیف روحیه
2⃣بی ثبات سازی
3⃣ بحران سازی
4⃣عادی سازی
⭕️ این جنگ در ۳ دوره کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت بر ضد ما جریان دارد که در مرحله چهارم یعنی عادی سازی حساسیت زدایی در یک بازه زمانی ۱۰ تا ۱۵ ساله وبه طور خاص بر روی قشر نوجوان و جوان با گرفتن #هویت این قشر انجام خواهد شد.
⭕️ متاسفانه مهمات این جنگ یعنی کلان داده های ملت ما به طور ۲۴ ساعته و ۷ روزهفته توسط دشمنان ما با پلتفرم های آمریکایی که بستر سایبر تروریسم این کشور هستند سرقت شده و سپس با تحلیل این داده ها نفوذ در اذهان و قلوب تک تک افراد، دستکاری ذهنی جامعه، اثر گذاری بر تصمیم گیری ها و اقدامات افراد، پیش بینی کنش ها، مدیریت هیجانات و احساسات، حب و بغض ها در قلوب و شک و یقین ها در اذهان و مدل سازی ریاضی فرآیند های ذهنی و...انجام می شود.
⭕️اینکه رهبر حکیم انقلاب از کلید واژه #غیرت_دینی بسیار دقیق استفاده کردند و عامل تضعیف آنرا فضای مجازی دانستند بسیار مهم است و اینجاست که نقش حاج قاسم فضای مجازی پر رنگ می شود.
⭕️ اینجاست که باید عزیزانی که غیرت دینی دارند به میدان آمده و یکبار برای همیشه فضای مجازی ول در سطح کشور را که قتلگاه جوانان، نوجوانان و خانواده ها شده است را تعیین تکلیف کنند.
⭕️البته مصادیق بارز این غیرت در فضای مجازی را میتوان مطالبه راه اندازی شبکه ملی اطلاعات که نظیر آنرا کشورهای پیشرفته در سطح دنیا دارند، ارتقای #سواد_فضای_مجازی مسئولان، مدیران و مردم و تصویب قوانین بروز برای این فضا دانست که جمیعا در سطح دنیا از آن به عنوان حاکمیت سایبری و حاکمیت داده ها هم نام برده می شود.
⭕️حاج قاسم نمونه بارز مصداق غیرت دینی بود که نگذاشت فرمایشات رهبری رویزمین بماند اما حاج قاسم فضای مجازی کجاست؟...
✍ سید علیرضا آل داود
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖
هاآرتص مطرح کرد؛
🌐🔏 جنگ آینده بدترین جنگ تاریخ اسرائیل است| حزبالله کنترل شهرکها را به دست میگیرد
🔶 یادداشت امشب روزنامه "هاآرتص" به قلم سرتیپ «احتیاط اسحق برک» تحت عنوان "فاجعهای در جنگ آتی گریبان ما را خواهد گرفت":
🔹 «گادی ایزنکوت» رئیس سابق ستاد ارتش، یک ارتش ضعیف و غیر آماده برای جنگ را تحویل «آویو کوخاوی» داد.
🔹 همه تصور میکردند که کوخافی به همراه گانتس نه تنها مانع از افول بیشتر ارتش اسرائیل شوند بلکه آن را بازسازی کنند اما بدبختانه این دو نیز چندان توجهی به اولویتهای ضروری برای آماده سازی ارتش جهت ورود به جنگ آتی از خود نشان نمیدهند، از اینرو ارتش اسرائیل آنگونه که باید باشد نیست.
🔹 از مصادیق عدم آمادگی ارتش، بخش لجستیک و خودروهایی با عمر 60 سال در آن را میتوان ذکر کرد که قرار است آذوقه، سلاح و سوخت را در زمان جنگ به ارتش اسرائیل برسانند.
🔹 با آغاز جنگ هیچ کس نخواهد توانست شهرکهای مهاجر پذیر شمال (فلسطین اشغالی) را از گزند هزاران موشک و پرتابههای که بر سر آنها فرود میآید در امان نگه دارد.
🔹 به طور حتم صدها هزار نفر از اعضای حزبالله از مرز گذشته و تلاش خود را برای کنترل این شهرکها آغاز خواهند کرد.
🔹 ارتش اسرائیل آمادگی تقابل با چنین امری را ندارد از این رو ظاهرا ساکنان این شهرکها خود باید به دفاع از مناطق خود بپردازند.
🔹 یکی دیگر از ضعفهای اسرائیل در جنگ آتی جبهه داخلی (پشت جبهه) آن است که گرچه باید خارج از منطقه جنگی قرار داشته باشند اما عملا به کانون اصلی جنگ تبدیل شدهاند.
🔹 10 میلیون نفر جمعیت در شرایطی گرفتار میشوند که اصلا آمادگی آن را ندارند، این عده باید با بدترین جنگی که تاریخ اسرائیل تاکنون به چشم ندیده روبرو شوند و با سقوط روزانه 3 هزار موشک و پهپاد به طور میانگین دست و پنجه نرم کنند، 3 هزار موشک و پهپاد انتحاری در روز تبعاتی همانند انفجار یک بمب هستهای دارند.
🔹 باید اعتراف کرد نیروی زمینی ارتش اسرائیل، یک نیروی کوچک است که ظرفیت و توانمندی تقابل با یک جبهه و نیم را هم ندارد چه رسد به آنکه باید در جنگ آتی در مقابل 5 جبهه صف آرایی کند.
حمیدرضاترقی در جمع اعضای حزب موتلفه استان خراسان شمالی:
موتلفه اسلامی در دوره جدید فعالیت خود
بایددرگام دوم انقلاب،به دولت سازی و جامعه سازی اسلامی با تحزب و کار تشکیلاتی مناسب
کمک کند ،
ترقی با تبریک چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی وفرصت کم نظیر به قدرت رسیدن نیروهای انقلاب افزود؛
کارآمدی دولت سیزدهم در حل مشکلات مردم بویژه در اقتصاد و معیشت،رمز بازگشت امید و اعتماد به سرمایه اجتماعی نظام یعنی مردم است، قائم مقام حزب موتلفه اسلامی،با تاکید بر رسالت جهاد تبیین بر دوش نیروهای انقلاب بویژه احزاب انقلابی از سوی رهبری ،افزود؛
بخشی ازنسل جوان دراثر تهاجم نرم و جنگ شناختی دشمن دچار تردید و شبهه و بعضا ناامیدی نسبت به اینده خود شده و لازم است با جهاد تبیین و روشنگری و اقناع سازی انان این تردیدها و شبهه ها زدوده شود.
عضوشورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی،
کمک به دولت و مسئولین استانی برای سپردن امور اجرایی به عناصرصالح و انقلابی،،را وظیفه ای مهم و ضروری دانست ،و جلب رضایتمندی مردم را از طریق کنار گذاشتن عناصری که در پدید آوردن وضع موجود دخیل و سهیم بودند ،وظیفه مسئولین دانست .
وی همبستگی درونی نیروهای انقلاب و پرهیز از تضعیف یکدیگر را ازالزامات دوران انتقال از دولت قبلی به دولت جدید برشمرد،وکار نشکیلاتی دراین فرایند را لازمه موفقیت دراین امر دانست.
وی سپس به سوالات حضار در رابطه با مشکلات اقتصادی مردم ، نتیجه مذاکرات هسته ای ،و شیوه ها امربه معروف و نهی از منکر به شیوه تشکیلاتی پاسخ داد .
قبل سخنان ترقی دبیر موتلفه استان خراسان شمالی اقای ارکانی فرگزارشی از عملکرد حزب داد
.
🔰 تهاجم امروز جبهه دشمن یک تهاجم ترکیبی است
🔻فرمانده کل قوا صبح امروز در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش: جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی، تهاجم دشمن یک تهاجم ترکیبی است؛ یعنی جنبهی اقتصادی در آن هست، جنبهی سیاسی در آن هست، جنبهی امنیتی در آن هست، جنبهی رسانهای در آن هست، جنبهی دیپلماسی در آن هست. از همه جهت یک حملهی ترکیبی دستهجمعی را شروع کردند، ما هم در مقابل بایستی حرکتمان حرکت ترکیبی باشد. از همه جهت بایستی تلاش کنیم. ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
آرمان های انقلاب اسلامی آرزوی سایر ملت های جهان است | آرمان - ایسنا
https://www.ghatreh.com/news/nn62622658/%D8%A2%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%B2%D9%88%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%D9%85%D9%84%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
❌ طوماری از آنچه #انقلاب بر سر ایران آورد👇
🔻چهل سال است القا می کنند که شما نمی توانید، شما بدترین مردم جهان هستید، شما فاسدترین مردم و مسئولان جهان را دارید، شما بدبخت ترین و افسرده ترین مردم جهان هستید...
✅ پس بیایید مروری متفاوت بکنیم بر خودمان و آنچه امروز هستیم👇👇
🔺ایران؛ در زمره امن ترین کشورهای جهان (طبق رده بندی دو موسسه معروف انگلیسی بنام «انترنشنالsos» و «کنترل ریسک»)
🔺ایران، قطب پزشکی خاورمیانه
🔺ایران؛ کشوری که نامی از آن در لیست 50 کشور پر سرطان جهان وجود ندارد (طبق لیست منتشر شده توسط بنیاد بین المللی پژوهش در مورد سرطان)
🔺ایران؛ دارای دومین ارتش قدرتمند سایبری جهان (به اقرار نشریه اکونومیست)
🔺ایران، چهارمین کشور جهان در زمینه علم نانو
🔺ایران؛ دارای سومین مرکز پیوند عضو برتر جهان (بیمارستان نمازی شیراز)
🔺ایران؛ سریع ترین کشور جهان از نظر رشد نوآوری
🔺ایران؛ سومین کشور پیشرفته جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
🔺ایران، ششمین کشور پرتاب کننده موجود زنده به فضا
🔺ایران، طراح و سازنده قدرتمند ترین سلاح تک تیرانداز جهان (باهر)
🔺ایران؛ دومین کشور جهان در زمینه ساخت «هواپیمای خورشیدی استراتژیک ارتفاع بالا» بعد از آمریکا
🔺ایران؛ بزرگترین تولید کننده متانول جهان
🔺ایران، یکی از چند کشور سازنده جت جنگنده در جهان (جت کوثر)
🔺ایران؛ پنجمین کشور تولید کننده کاغذ از سنگ در جهان
🔺ایران؛ تنها سازنده داروی آنژی پارس(درمان زخم های دیابتی) و ایمود (کنترل بیماری ایدز) در جهان
🔺ایران؛ یکی از چند کشور سازنده دستگاه جراحی الکتریکی فرکانس بالا در جهان
🔺ایران؛ 37 امین صادر کننده برتر جهان دربین 227 کشور (طبق گزارش بخش اقتصادی سازمان سیا)
🔺ایران؛ دومین کشور سازنده دستگاه شتاب دهنده خطی پرتو درمانی در جهان
🔺ایران، بزرگترین شکارچی پهپادهای فوق پیشرفته جاسوسی جهان
🔺ایران؛ دوازدهمین کشور جهان در زمینه دندانپزشکی
🔺ایران، یکی از چند کشور جهان که بیش از 95 درصد داروهای مورد نیاز مردمش را خودش تولید میکند.
🔺ایران، سیزدهمین قدرت برتر جهان از نظر سیاسی نظامی و اقتصادی (طبق گزارش روزنامه ایندیپندنت انگلستان)
🔺ایران؛ پرشتاب ترین کشور دنیا در زمینه رشد امید به زندگی (طبق جدول سازمان ملل)
🔺ایران؛ یکی از چند کشور سازنده ناوشکن های اقیانوس پیما در جهان
🔺ایران؛ پر سرعت ترین کشور جهان در زمینه رشد شاخص توسعه انسانی (بر اساس جدول سازمان ملل)
🔺ایران؛ پنجمین کشور جهان در زمینه فناوری برتر قرن 21 یعنی لیزر
🔺ایران؛ رتبه اول خاورمیانه و هفدهم جهان در زمینه پرورش آبزیان
🔺ایران؛ هشتمین کشور جهان از نظر گسترش خطوط لوله کشی گاز و بهره مندی مردم از گاز
🔺ایران؛ از پیشرفته ترین کشورهای جهان در زمینه درمان ناباروری
🔺ایران؛ بیستمین کشور جهان از نظر ترانزیت دریایی
🔺ایران؛ دارنده چهارمین نیروی بزرگ دریایی جهان (بر اساس رده بندی وب سایت آمریکایی BusinessInsider)
🔺ایران؛ دارنده بالاترین نرخ رشد پذیرش دانشجوی خارجی در جهان (طبق گزارش سازمان یونسکو)
🔺ایران؛ پانزدهمین کشور جهان در زمینه دانش سلول های بنیادی
🔺ایران؛ پر افتخار ترین کشور جهان از نظر فعالیت های قرآنی و تنها کشور جهان که یکی از شروط تصویب قانون در آن ، عدم تضاد با قرآن است.
🔺ایران؛ رتبه نخست جهان در زمینه مبارزه با مواد مخدر در خاک خود (طبق گزارش سازمان ملل)
🔺ایران؛ برگزار کننده و مدیریت کننده بزرگترین تجمعات گسترده تاریخ جهان (راهپیمایی های داخلی و خارجی و پیاده روی اربعین)
🔺ایران؛ تنها کشور جهان که شکل حکومت آن از طریق انتخابات مشخص شده (رای 98 درصدی به جمهوری اسلامی)
🔺ایران؛ تاب آورده ترین، مقاوم ترین و بالنده ترین کشور جهان در زیر سنگین ترین و گسترده ترین تحریم های جهان
🔺ایران، هدف مسموم ترین موج های شایعه و القای اخبار نا امید کننده
🔺ایران، بزرگترین نگرانی آمریکا ...
🔺و ایران کشوری که این طومار، ظرفیت انعکاس همه ی افتخاراتش را نداشت...
تمام این پیشرفت ها در صورتی بوجود آمده است که جمهوری اسلامی درگیر توقف و ویرانی های 10 ساله بابت جنگ یک طرفه دنیا علیه ایران بوده و با وجود شدیدترین تحریم های تاریخ بشریت، بوجود آمده...
☝️شاید باور کردنش برای آنها که هر روز هزاران تهمت و شایعه بر علیه کشور ما میسازند سخت باشد.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌸اللهم عجل لولیک الفرج🌸
🔰 مروری بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان و کارکنان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش | ۱۴۰۰/۱۱/۱۹
✅شیوهنامههایی که پزشکان اعلام میکنند، بنده تقید دارم که آنها را عمل کنم و عمل میکنم؛ اصرار روی ماسک دارند و این نوبت سوم تزریق این واکسن را هم من انجام دادم.
🔸توصیه هم میکنم به مردم عزیزمان که به حرف متخصصین و صاحبنظران این رشته توجه کنند و گوش کنند، آنچه که آنها صلاح میدانند، لازم میدانند انجام بدهند.
💎قدر این ماه را و این روزها را بدانیم، ماه رجب ماه توسل، تضرع، دعا، ماه تصفیهی روانی و معنوی است.
🏷 درباره ی روز حادثه ۱۹ بهمن و حماسه نیروی هوایی:
روز نوزدهم بهمن، روز بیعت شگفتیساز نیروی هوایی؛ روز یک حرکت تاریخی و نقطهی عطف از سوی نیروی هوایی است.
افسران و همافران که در آن دیدار عجیب شرکت کردند و بیعت کردند، این بیعت، بیعت با شخص نبود، بیعت با هدفها بود، بیعت با آرمانها بود؛ بیعت با آن جهاد مقدسی بود که امام فرمانده مقتدر آن جهاد بود.
🤝هر کس در هر دورهای که در مسیر آن آرمانهای همافران حرکت کند در واقع در آن حرکت سهیم و شریک است.
👊حرکت آن روز نیروی هوایی ضربهی آخری بود که بر پیکر پوسیدهی رژیم پهلوی وارد شد.
همان روز امام (رضواناللّهعلیه) فرمودند که: شما ارتش را از خدمت طاغوت به خدمت اسلام در آوردید.
🔰چند نکته:
1️⃣این حرکت، نیاز لحظه بود؛ ما همیشه باید در کارهای خودمان نیاز لحظه را درک کنیم.
2️⃣در این حرکت نیروی هوایی، رژیم طاغوت از جایی ضربه خورد که گمانش را نداشت.
این نشانهی این است که وعدهی الهی صادق است.
✅شما اگر در میدان جهاد، حضور داشته باشید و فعال باشید دشمن را شکست خواهید داد؛ چون خدای متعال اینجور قرار داده که محاسبات دشمن غلط از آب درمیآید.
3️⃣کسی خیال نکند که حرکت آن روز این جوانها بر اساس احساسات زودگذر و هیجانی بود؛ بلکه کارشان، عمق داشت و هدایت شده بود.
↙️نشانه های عمق انقلابی داشتن حرکت آن روز نیروی هوایی:
🔹ایجاد جهاد خودکفایی در نیروی هوایی
🔸خنثی شدن توطئه ی دشمن در پایگاه تبریز
🔹خنثی شدن قضیهی کودتای پایگاه نوژه همدان
🔸نقش آفرینی نیروی هوایی ارتش در اوایل دفاع مقدس
↩️عامل عمدهی بصیرت آنها این بود که بچههای نیروی هوایی از نزدیک شاهد دیکتاتوری مستشاران آمریکایی و تسلّط آنها بودند.
آمریکا و انگلیس بارها از ارتش ما برای سرکوب ملتهای دیگر استفاده کردند از جمله:
💣در ویتنام؛ هواپیماهای ما را بردند ویتنام که ویِتکنگهایی که با آمریکای متجاوز مبارزه میکردند، بمباران کنند.
💣فانتومهای ایران را در اختیار رژیم صهیونیستی قرار میدادند.
🎨عامل ماندگاری و اثرگذاری این حادثه عبارت بود از همان قاب تصویر هنرمندانهای که منتشر شد؛ تبیین این است.
🏷درباره جهاد تبیین و مقابله با هجوم ترکیبی دشمن:
⚔️امروز سیاست قطعی رسانههای معاند جمهوری اسلامی و معاند اسلام این است که واقعیتها را تحریف کنند. مثلا:
❌چهرهی زشت و فاسد رژیم طاغوت را بزک میکنند.
❌چهرهی انقلاب را، چهرهی امام را، فعالیتهای این چهل سال را مخدوش کنند.
❌از پیشرفتها، نقاط مثبت، نقاط قوت، نشانهای در این مجموعهی امپراتوری رسانهای غرب شما مشاهده نمیکنید.
❌متقابلاً یک نقطه ضعف کوچک را صد برابر بزرگ میکنند و نشان میدهند.
🚨جهاد تبیین یک فریضهی قطعی و فوری است.
♦️قدرتهای غربی معروف به دیکتاتوری هستند، در زمینهی سیاسی، در زمینهی اقتصادی؛ [امروز] یک قلم بر این دیکتاتوریها افزودهاند و آن، دیکتاتوری رسانهای است.
🔴مثلاً فرض کنید در فضای مجازی اسم شهید سلیمانی را نمیتوانید بیاورید، حذف میکنند؛ تحمل اسم شهید سلیمانی و عکس او را ندارند.
♦️متولیان رسانهها در درجهِی اول مسئولند.
چه رسانهی ملی و چه سایر رسانههای گوناگون، چه فضای مجازی، چه مجموعهی مطبوعات.
📍وظیفه رسانه ها در عرصه ی جهاد تبیین:
✅بیان حماسه هایی که در طول چهار دهه در کشور به وجود آمده در عرصههای اجتماعی، اقتصادی، عمرانی، آموزشی، بهداشت و درمان، صنعت، دینی و فرهنگی، دفاعی و امنیتی، دیپلماسی
♦️نباید گذاشت که برخی از مشکلات بر روی این حماسهها گردوغبار بنشاند و آنها را از چشم مردم پنهان کند.
۵
♦️جبههی دشمن امروز دست زده به یک تهاجم ترکیبی؛ یعنی جنبهی اقتصادی، جنبهی سیاسی، جنبهی امنیتی، جنبهی رسانهای و جنبهی دیپلماسی در آن هست.
🛡ما هم در مقابل بایستی حرکتمان ترکیبی باشد؛ از همه جهت بایستی تلاش کنیم. البته دفاع باید بکنیم اما همیشه در موضع دفاعی نمیتوانیم بمانیم؛ این را باید توجه داشت.
🔰دشمن تهاجم میکند، ما هم باید تهاجم داشته باشیم؛ در زمینههای مختلف.
♦️از گذشته هم بهتر انشاءاللّه به توفیق الهی حرکت خواهیم کرد و پیش خواهیم رفت و دشمن ناکام خواهد شد. منتها باید هرکدام وظیفهی خودمان را در هر بخشی بدانیم.
🔴ارزان فروشی نفت
🔹 در تاریخ اقتصاد ایران، کشور انگلستان نقش بسیار ایفا کرده است.
🔹بررسی های آماری نشان میدهد با استعمار اقتصادی ایران در طی دوران ۱۳۲۸-۱۳۳۰ میزان درآمد فروش هر بشکه نفت ایران توسط شرکتهای انگلیسی ۱۸ سنت و میزان درآمد فروش هر بشکه نفت عراق توسط همان شرکت ۶۰ سنت بوده است.
✅ @iransiasat_ir 👈
حمیدرضا ترقی در اسفراین:
رهبری،مقاومت وپایداری مردم،مسئولان انقلابی،حفظ اصول انقلاب،عناصر به نتیجه رساندن انقلاب اسلامی اند.
مراسم بزرگداشت شهدای دهه فجر انقلاب اسلامی درمسجد جامع شهر اسفراین بدعوت حزب موتلفه اسلامی برگزار شد ،دراین مراسم قائم مقام حزب موتلفه اسلامی، با تبریک ایام الله فجر انقلاب اسلامی
گفت، امروز چهل وسومین سالروز پیروزی انقلابی را جشن میگیریم که وعده آنرا امام کاظم ع ۱۳قرن قبل داده بودند،انقلابی که خواستگاه ان مردم مومن و مسلمان وغیرتمند دینی بودندوانگیزه ای جز حاکمیت اسلام و قرآن برجامعه نداشتند.
ترقی با اشاره به گروههایی که قبل از انقلاب برای سرنگونی رژیم سابق مبارزه میکردند و باانها در زندان آشنا شده بود افزود ،هیچکدام از گروههای سیاسی ،کمونیست و مارکسیست و ملی والتقاطی در مبارزه موفق نبودندولی امام خمینی ره چون مبارزه اش با اعتقادات دینی مردم همسو بود توانست مردم را همراه کرده و انقلاب اسلامی به پیروزی برسد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ،وفاداری مردم به آرمانها و اصول انقلاب،بصیرت در برابر دشمنان و وحدت ملی حول محور ولایت و رهبری را عناصر پیش برنده انقلاب برشمرد و سپس با مقایسه وضع کنونی کشور با قبل از انقلاب نمونه هایی از دستاوردهای انقلاب بویژه جایگاه زنان درکشوررابرشمرد .
ترقی، علت تاخیر در مراحل فرآیند انقلاب اسلامی بویژه دولت سازی و جامعه سازی اسلامی راعدم انتخاب مسئولان براساس شاخص های مورد تاکید رهبری توسط مردم دانست ورویکرد کنونی مردم به نیروهای انقلابی و جهادی برای مدیریت کشور. راعامل شتاب دهنده به پیشرفت کشورو عبور از چالشهای
اقتصادی و سیاسی پدید امده دانست.
این نماینده سابق مجلس ،با انتقاد از فرافکنی جریان اصلاح طلب که باعث و بانی مشکلات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی کنونی است ،افزود ،اینان بجای عذرخواهی از مردم طلبکارانه و گستاخانه مشکلات را بگردن نظام و رهبری می اندازندتا ناکار امدی و بی عرضگی شان در اداره کشور دیده نشود.
قائم مقام حزب موتلفه اسلامی
درپایان با اشاره به نقش امروز جمهوری مقتدر اسلامی در جهان و منطقه و تسلط رهبری بر معادلات جهان ،آینده انقلاب اسلامی را درخشان، و نوید بخش دانست .و جوانان خواست خود را برای چیدن میوه های شیرین انقلاب اسلامی اماده کنند.
🌷🌷 🌷
*سخنی با مخالفان وطنی سید علی خامنهای!*
دوستان حتما حتما این متن را تاخر بخونید تا بدانید مخالفین در مورد او چه میگویند
نگارنده این متن، به مخالفان خارجی خامنه ای که باید از آنان، به دشمنان او تعبیر کرد، کاری ندارد. دشمنی آنان با خامنه ای، دشمنی با ایران و اقتدار ایران و ایرانی است؛ اما روی سخن من با ایرانیانی است که به هر دلیلی، مخالف خامنه ای اند. از منظر ناظران آگاه و بی طرف بین المللی، فارغ از هر گرایش شخصی، امروز «علی خامنهای» در میان رهبران جهان، از جهات مختلف خوش درخشیده است. کافی است نگاهی به کارنامه ٣٢ ساله رهبری او بیندازیم؛ تا این مهم بیش از پیش آشکار شود. آنچه او در این سه دهه در کارنامه رهبریش ثبت کرده است، حاکی از حکمت و عقلانیت، اشراف دقیق به امور ایران، منطقه و جهان و نیز در مدیریت کلان مدیران چالش آفرین تحمیل شده به رژیم جمهوری اسلامی، همچنین در مهار بی سابقه فتنه های سهمگین داخلی و خنثی کردن طراحی های دقیق ابرقدرتها و قدرتمندترین سرویس های امنیتی خارجی است. دوران ١٠ ساله حکومت خمینی را از جهات مختلف، نمی توان با دوران حکومت خامنه ای مقایسه کرد. خمینی، قهرمان آفرینش انقلاب و به زانو در آوردن قدرتهای جهانی بود؛ اما دوران رهبری او، مصادف با فوران شور و نشاط و جوش و خروش و همراهی انقلابی مردم ایران بود؛ اما خامنه ای زمانی جایگزین خمینی شد که اجماع جهانی، بر تغییر رویکرد در برخورد با ایران قرار گرفت و استراتژی برخورد، جنگ و انهدام سخت، به جنگ نرم، با تکیه گسترده بر سیاست نفوذ و انهدام بی سر و صدا، از درون قرار گرفت. کاری که سرویسهای قدرتمند جاسوسی و اطلاعاتی جهان، در این سالها با ایران کردند، از جهت گستردگی و پیچیدگی، در هیچ دوره و جغرافیای دیگری در جهان تجربه نشده بود؛ اما مهمتر و شگفت انگیزتر از آن، مدیریت خامنه ای در عبور از بحرانهای نابود کننده ای است که یکی پس از دیگری، علیه رژیم او طراحی و اجرا شد؛ تا جایی که به روشنی می توان ادعا کرد که رهبری او در کنترل و خنثی کردن این استراتژیها، خارق العاده است. نابودی رژیم جمهوری اسلامی، در میان اهداف تعیین شده، یک هدف جزئی و فرعی بود و طراحان جهانی، فروپاشی کامل خاورمیانه و تقسیم هریک از کشورهای منطقه را به چندین کشور کوچکتر، به منظور فروپاشی اقتدار منطقه ای و هضم شدن در اراده قدرتهای جهانی هدف گذاری کرده بودند و در این میان، سرنوشت ایران، بدترین اتفاق قابل تصور بود؛ فروپاشی ایران و تبدیل آن به هشت کشور قومی که نام هیچ یک از آنها، ایران نبود. خامنه ای نه تنها ایران را از فروپاشی قطعی مصون داشت و رژیم خود را تثبیت کرد؛ بلکه طراحیهای پیچیده جهانی را برای کل منطقه خاورمیانه، عقیم گذاشت و نفوذ قدرتهای جهانی را در این منطقه استراتژیک، به پایین ترین سطح در قرون گذشته تنزل داد. کارآمدی اعجاب آفرین رهبری خامنه ای، به کنترل و دفع طراحیهای دشمنانه خارجی خلاصه نمی شود. کافی است درک کنیم که در این ٣٢ سال، چه محدودیتهای سنگینی به ایران تحمیل شده است. رهبران قدرتهای جهانی، در این موضوع متفقند و بارها اذعان کرده اند که آنچه در این سالها، تحت عنوان «تحریم» علیه ایران اعمال شده و جامعه جهانی نیز کاملا از آن پیروی کرده است، پیچیده ترین و بزرگترین تحریمها، در تاریخ جهان است. هدف از این تحریمها، فروپاشی اقتصاد ایران و به تبع آن، سقوط قطعی رژیم جمهوری اسلامی و سپس تقسیم و تجزیه ایران به کشورهای هشت گانه قومی بود؛ اما خامنه ای نه تنها مانع تحقق آن شد؛ بلکه ایران را با فاصله زیاد از رقبا، به قدرت اول منطقه خاورمیانه تبدیل کرد. چگونه می توان باور کرد که کشوری که چهل و سه سال پیش، از هر جهت، وابسته و پیرو قدرتهای جهانی بود، اکنون پس از تحمل ٨ سال جنگی که بدون استثنا، با حمایت و مشارکت همه قدرتهای جهانی، علیه ایران اعمال شد و طبق برآوردهای جهانی، بزرگترین جنگ پس از جنگ جهانی دوم ارزیابی شد؛ همچنین پس از تحمل چهار دهه، تحریمهایی که رهبران قدرتهای جهانی، آن را عظیمترین تحریمهای تاریخ جهان توصیف کرده اند، اکنون ثابت و استوار، پا به قرن ١۵ شمسی می گذارد و رهبرش، با اقتدار، از آینده ای بسیار روشن برای کشورش خبر می دهد؟!
🔹علاوه بر آن چگونه می توان باور کرد که این کشور، با وجود تحمل این همه فشارها، مصائب و دشواریهای کمرشکن، طبق آخرین برآورد یونسکو، در رنکینگ جهانی،
✅از رتبه ٧٣ در سال ۵٧، به رتبه ١۶ جهانی،در تولید علم ارتقا یافته
✅ و در شتاب توسعه علمی، چهارمین قدرت جهان است! این دستاورد، بدون کمترین تردید، محصول «جنبش نرم افزاری علمی» است که خامنه ای در آغاز دوره رهبری، اعلام و پایه گذاری کرد. چگونه قابل درک است که چنین کشوری، با این حجم از فشارها، موانع و بحرانها، اکنون در کلیه شاخه های هایتک (HighTechnology)، از مدعیان جهانی است، در حالی که قبل از آ
ن، هیچ جایگاهی در جهان نداشته است.
🌷 طبق برآوردهای مراجع معتبر بین المللی، در صنعت دفاعی، قدرت دهم جهان،
🌷در دانش هستهای، قدرت هشتم جهان،
🌷در تولید، پرتاب و در مدار قرار دادن ماهواره، قدرت پنجم جهان،
🌷در ارسال موجود زنده به فضا و بازگرداندن زنده آن،
🌷قدرت چهارم جهان، در کنترل آبهای سطحی و سد سازی،
🌷قدرت سوم جهان، در نانو تکنولوژی،
🌷قدرت ششم جهان، در فیزیک، شیمی، و ریاضیات محض،
🌷قدرت سیزدهم جهان، در شبیه سازی موجود زنده،
🌷قدرت چهارم جهان، در صنعت طراحی و تولید پهپاد،
🌷قدرت پنجم جهان، در طراحی و تولید انواع موشکهای کوتاه برد، میان برد و قاره پیما،
🌷 قدرت هشتم جهان و در اقتصاد، قدرت ١٨ جهان (ارتقای ٣٢ پله ای، از رتبه ۵١ در دهه پنجاه، به رتبه ١٨ در سال ٢٠٢٠) و غیره است که فهرست کردن آن، از حوصله این نوشتار، خارج است.
از منظر نگارنده این سطور، با این پیشینه اعجاب انگیز، هیچ فرقی بین هواداران انقلابی خامنه ای و مخالفان او، در لزوم اعتماد به تدابیر عقلانی او نیست. اگر هواداران سینه چاک خامنه ای، او را اسطوره عدالتخواهی و نماد ظلمستیزی و دفاع از مظلوم، توصیف می کنند که کلامش «حق» و مرامش «عدل» است و به «عهد خویش» با خدا پایبند است، مخالفین او نیز ناگزیرند که برای حفظ ایران و تداوم اقتدار و موفقیتهای شگفت انگیز مزبور، به او اعتماد و تکیه کنند؛ زیرا بدون شک، در شرایط کنونی، حفظ و بقا و اقتدار ایران، منحصرا در قبضه قدرت خامنه ای و بقای رژیم مطلوب او؛ یعنی جمهوری اسلامی است و اراده قدرتهای جهانی، صرفا تغییر و جایگزینی رژیم سیاسی ایران نیست؛ بلکه آنان راه چاره بازگشت به استیلای گذشته خود را در خاورمیانه، فروپاشی و تجزیه ایران ارزیابی می کنند.
بنابراین ایرانیان؛ اعم از موافقان و مخالفان خامنه ای، ناگزیرند که برای حفظ یکپارچگی ایران و تداوم این تمدن کهن تاریخی و صیانت از نفوس هموطنان و بقا و گسترش پیشرفتهای شگفت انگیز آغاز شده، رهبری خامنه ای و تدابیر را ارج نهند و در حمایت از او، به اجماع برسند. اگر هواداران جان بر کف خامنه ای که از آنان به انقلابیون تعبیر می شود، با انگیزه های دینی و مذهبی و ولائی و هم ملی و میهنی پا به رکاب اویند، مخالفان وطنی او نیز بدلیل آرمان ایران دوستی و بقا و استحکام مام میهن عزیز، ناگزیر به تکریم خامنه ای و حمایت مجدانه از او هستند.
وجه اشتراک اهداف موافقان و مخالفان خامنه ای، چیزی جز منافع ملی و تمدنی نیست که تأمین و تحکیم آن، در گرو اجماع بر رهبری اوست.
ایرانیان در سراسر جهان، ناگزیرند که در مقابل یک اجماع دشمنانه با هویت و تمدن ایرانی، به اجماعی وطن پرستانه تن بدهند.
ادبیات دشمنان ایران، در این نزاع همه جانبه، تغییر کرده است. امروز دشمنان هویت ایرانی، رویکرد تمرکز بر دشمنی با خامنه ای را در پیش گرفته و به این نتیجه رسیده اند که تنها مانع دستیابی به اهداف و اغراضشان، خامنه ای است. این تغییر ادبیات، در همه رسانه های ضد ایرانی؛ نظیر اسرائیل، کشورهای غربی و عربی؛ عربستان سعودی، امارات، بحرین، قطر، اردن و غیره که به خون ملت ایران تشنه اند، آشکارا و پر رنگ، دیده می شود.
در پس پرده این تمرکز بر دشمنی و حذف خامنه ای، دشمنی با ایران و تمدن ایرانی کمین کرده است و ناکام ماندن آن، در گرو اجماع ایرانیان، بر رهبری خامنه ای است.
در حکمت و عقلانیت خامنه ای، همین بس که خود او، متواضعانه و احترام آمیز، با مخالفانش، در این باره سخن می گوید: *«آن کسی که مرا هم قبول ندارد، ایران قوی و ایران عزیز و قدرتمند را قبول دارد.»*
نگارنده، نظیر این سخن را در ادبیات هیچکدام از رهبران دیگر جهان، در امروز و گذشته، سراغ ندارد.
بر عکس آنچه فراوان سراغ دارم، نواختن مخالفان، با انواع الفاظ رکیک و عتاب و توهین است.
خامنه ای بجای آن که بگوید: هرکس مرا قبول ندارد، لابد ایران را هم قبول ندارد؛
و بجای آن که بگوید: کسانی که مرا قبول ندارند، طرفدار ایران ضعیف و ذلیل هستند؛
و بجای آن که بگوید: فقط آنان که مرا قبول دارند، طرفدار ایران قوی و عزیز هستند؛
و بجای آن که بگوید: اگر کسی مرا قبول نداشته باشد، قطعا نمیتواند ایران قدرتمند و عزیز را قبول داشته باشد؛
و بجای آن که مثل محمدرضا شاه بگوید: هرکس حزب رستاخیز من را قبول ندارد، باید پاسپورت بگیرد و ایران را ترک کند؛
با به رسمیت شناختن مخالفان داخلیش، آنان را دشمن نمی خواند؛ با وجودی که برخی از آنان، بدترین تعابیر دشمنانه را برای او بکار می برند؛ بلکه از آنان، منتقد تعبیر می کند و «مخالف» خود را در اوج احترام و تکریم، مخاطب قرار داده و به آنان میگوید که ای شمایی که مرا قبول ندارید، اما همین شما، ایران عزتمند و قدرتمند و سربلند را که قبول دارید!
*کدام رهبری را در شرق و غرب عالم سراغ داریم که مخالفان خودش را میهن دوست و وطن پرست توصیف کرده و چنین تکریم
*نمایش قدرت تکنولوژیکی حزب الله در آسمان فلسطین*
🔸️صبح امروز یک فروند پهپاد متعلق به حزب الله لبنان از نوع "حسان" وارد آسمان فلسطین اشغالی شد و به مدت ۴۰ دقیقه از نقاط حساس اسرائیل فیلمبرداری کرده و در نهایت به سلامت به لبنان بازگشت.
🔸️این در حالی بود که پدافند گنبد آهنین ،
سامانه های ضدهوایی و حتی هواپیمای اف ۱۶ نیروی هوایی اسرائیل نیز که مجهز به موشک های قدرتمند آمرام بود، نتوانست آن را رهگیری کند .
🔸️در خصوص این اتفاق بسیار مهم و راهبردی چند نکته باید ذکر شود .
1️⃣ برتری تکنولوژی حزب الله با کمک ایران در حوزه پهپادی بر غرب و اسرائیل بار دیگر اثبات شد ؛ زیرا آسمان اسرائیل و نیروی هوایی آن کاملا با پیشرفته ترین تکنولوژی های غربی تجهیز شده بود و مقامات این رژیم مدعی بودند که هیچ هواگردی قابلیت نفوذ به آسمان فلسطین اشغالی را نخواهد داشت.
🔸️اما اتفاق امروز ( که برای اولین بار افتاده است) نشان داد حزب الله لبنان در زمینه پهپادی آنچنان پیشرفت داشته که تکنولوژی پیشرفته گنبد آهنین نیز نتوانست آن را رهگیری و منهدم کند .
2️⃣ در جنگ ۳۳ روز قابلیت های حزب الله صرفا در نبرد زمینی ، ضد زره ، ضد کشتی و عملیات ادوات و شلیک راکت بود ؛ لکن پس از سال ۲۰۰۶ این جنبش به دنبال برتری همه جانبه بر اسرائیل رفت و سعی داشت تا آسمان را نیز برای این رژیم ناامن سازد و اتفاق امروز نمایش دستاوردهای مقاومت لبنان در این زمینه است .
3️⃣ عملیات شناسایی امروز که تنها با یک فروند پهپاد انجام گرفت ، می توانست رزمی نیز باشد و سامانه های پدافندی اسرائیل را از بین ببرد. برآوردها نشان می دهد حزب الله هزاران پهپاد ، انتحاری و بمب افکن در اختیار دارد که هر کدام از آنها برای انهدام رادار سامانه های پدافندی اسرائیل کافی است و در نتیجه در جنگ احتمالی آتی، این جنبش توانایی از کار انداختن بخش قابل توجهی از سیستم های ضد هوایی اسراییل را دارا خواهد بود . نباید فراموش کرد فلسطین اشغالی تنها ۲۵۰ کیلومتر طول دارد و پرنده های بدون سرنشین لبنانی می توانند در مدت زمان بسیار اندکی کل آسمان سرزمین های اشغالی را در نوردیده و به عملیات بپردازند .
4️⃣ ترکیب عملیات های پرحجم پهپادی و هزاران موشک نقطه زن حزب الله بدون تردید می توانند در چند روز اول جنگ علاوه بر انجام عملیات علیه اهداف زمینی صهیونیست ها ، نیروی هوایی اسرائیل را نیز فشل کنند و پایگاه های آن را زیر آتش قرار دهند . اسرائیل چند پایگاه هوایی مهم دارد ( مانند تل نوف ، حتساریم ، حتسور ، نواتیم و ... ) که فاصله چندانی با لبنان ندارند و به راحتی باندهای پرواز، مراکز هدایت و فرماندهی و مخازن سوخت آن را می شود هدف گرفت و آنان را از کار انداخت.
5️⃣ نام این پهپاد نیز جالب توجه بود ؛ حسان برگرفته از نام شهید حسان اللقیس فرمانده سابق مخابرات حزب الله است که در سالهای گذشته ترور شد . حسان اللقیس از اولین افراد متخصصی بود که توانست با هوشمندی بر روی سیگنال پهپادهای اسرائیلی نفوذ کند و اطلاعات آن را در اختیار بگیرد.
6️⃣ در نهایت باید اذعان کرد که آبروی تکنولوژی اسرائیل در عملیات امروز رفت و حتی خود آنان نیز به عدم توانایی خود در رهگیری پرنده لبنانی معترف شدند.
لازم به ذکر است ابوظبی پس از عملیات های اخیر یمنی ها به دنبال خرید سامانه های گنبد آهنین از اسرائیل بود و گمان می کرد که این سلاح ضدهوایی می تواند امنیت این شیخ نشین را تامین کند .
ایمانی:
یک سوال وارونه:
چرا به اروپا گاز نمی فروشیم؟!
🔹نائب رئیس سابق اتاق بازرگانی توییت زده: "تیرگی روابط روسیه با اروپا و چالش اوکراین، برای کشوری مستقل و مبتنی بر منافع ملی و با منابع فراوان گاز، میتواند فرصتی فوقالعاده در انتقال گازش به اروپا، افزایش درامد و نقشآفرینی در امنیت انرژی این قاره باشد. اما کشوری که از اقمار روسیه باشد از این فرصت محروم است".
🔹پدرام سلطانی، به مفهوم دقیق، یکی از"کاسبان برجام" است. او حداقل یک میلیون دلار ارز دولتی دریافت کرده و ما به التفاوت این یک قلم رانت در بازار آزاد، 20 میلیارد تومان است. طبعا بازی به عنوان مهره پیاده عملیات روانی غرب هم برای او بدون آورده نیست!
🔹آقای سلطانی بر اساس توییت خود باید پاسخ دهد:
💢چرا دولت غربگرای سابق که ایشان سر سفره رانت هایش بهره مند بود، سراغ صادرات گاز به اروپا نرفت؟
💢آیا اروپا اختیار و اراده معامله با ایران را دارد تا وارد مذاکرات گازی با ایران و تامین نیاز خود شود؟
💢چرا اروپا بر خلاف برجام، واردات نفت از ایران را متوقف کرد؟
💢تعهدات برجامی به کنار! چرا اروپایی ها حتی به وعده های بی ارزشی مثل راه اندازی کانال مبادلات SPV و INSTEX عمل نکردند؟!
💢اروپا برای معطل نگه داشتن ایران، دو سال وعده می داد پول نفت فروخته شده ایران به دیگر کشورها را دریافت کند و در ازای آن غذا و دارو به بفروشد، اما همان وعده مسخره را هم انجام نداد. چرا؟
💢آیا اروپایی ها، همان ها نیستند که وقتی که آمریکا زیر برجام زد، آنها هم با خباثت آمریکا برای به زانو درآوردن ملت ایران همراهی کردند؟
💢نویسنده توییت سفارشی، اجازه انتقاد از اروپا را دارد؟ یا ماموریت او صرفا حمله به روسیه و چین است؟ آیا روسیه و چین بودند که برجام را زیر پا گذاشتند، یا اروپا و آمریکا؟! چرا او سُرنا را از سر گشادش می زند؟
🟡 شب خونین برای اسرائیل
▪️۵ عملیات موفق مسلحانه ؛ همزمان در کرانه باختری
➖یک صهیونیست در شهر اشغالی یافا به ضرب گلوله افراد ناشناس به هلاکت رسید
➖در اثر یک انفجار یک خودرو در کفر قاسم؛ یک صهیونیست به هلاکت رسیده است
➖تیراندازی سمت نظامیان صهیونیست و درگیری گسترده در دیر الاسد در کرانه باختری
➖یک اتفاق امنیتی در شهر لد در کرانه باختری حادث شده است که اطلاعات دقیقی از آن تا کنون منتشر نشده است
➖یک ساختمان در منطقه رامات تلاویو مورد اصابت چندین گلوله واقع شده است (احتمالا به رگبار بسته شده است)