سیاستمدارای دنیا برای فهم حکمرانی باید جلوی سید علی خامنهای زانو بزنن و شاگردی کنن.
هدایت شده از راه بھشـتی 🇮🇷🇵🇸
ًًًًٍٍٍٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚٚ
هنوز یک قطره خون از دماغ یک کودک اوکراینی نیامده [و البته که امیدواریم نیاید و مسئله به زودی ختم به خیر شود] اما فیفا و یوفا تمام تیمهای باشگاهی و ملی روسیه را از تمام رقابتها محروم کردند.
در غزه فقط در قرن بیست و یکم در چهار مورد حمله همه جانبه اسرائیل بیش از چهارصد کودک به قتل رسیدند اما کسی نه تنها نگفت اسرائیل متجاوز است بلکه هر ورزشکاری نام فلسطین را آورد، دهانش را کاهگِل گرفتند.
حمله چند روزه روسیه به اوکراین [که بخش اعظم آن هم در رسانه هاست وگرنه جنگی به آن صورت نیست و روسیه بیشتر در حال بازی و گرفتن امتیاز و فتح با کمترین خونریزی است و اگر می توانست با چندهزار تانک و جنگنده ای که در اختیار ارتشش دارد در عرض چند ساعت خاک اوکراین را به توبره بکشد]
این منطق مشمئزکننده جهان غربی است که فقط خود را انسان می داند و چون صاحب ثروت و قدرت و سواد و تکنولوژی و رفاه بیشتری است، کرامت و شأنیت سایر انسانها را زیر پا می گذارد.
این همان منطقی است که در الجزایر یک میلیون نفر که خواهان استقلال بودند را به قتل می رساند و حالا برای صدای چند ترقه در اوکراین فریاد وااسفاهایش گوش جهانیان را کَر می کند...
🌐🌍🌧 تـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـArـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـین:
🌍 تازهترین سرودهی افشین اعلا درباره اوكراين
اين قاب جديدي است ز عكاسي مغرب
فرجام توسل به دموكراسي مغرب
گيرند مگر عبرتي از غربت اوكراين
عشاق سرآسيمه و احساسي مغرب
ياري طلبد ملتي و مانده كمك ها
در پيچ و خم ريل بوروكراسي مغرب
بيدار شود موقع تهديد تل آويو
امروز ببين خفتن خرناسي مغرب
با كيف و كراوات به امداد كي يف رفت
دلدار نديديم به حساسي مغرب!
از دور دهد دست به اوكراين، مبادا
آلوده شود ناخن وسواسي مغرب
در بستن پيمان همه دارند قواعد
اكنون بنگر قاعده نشناسي مغرب
بگريخت به هنگام خطر، ناتوي ناتو
بشناس تو ابليسي و نسناسي مغرب
گيرم جلساتي شده برپا، چه بخاري
خيزد ز بيانيه ي اجلاسي مغرب؟
پرخاش مكن! جانب پوتين نگرفتم
چون روسيه هم هست به سيّاسی مغرب
اوكراين، ويتنام كرملين شده اما
افتاده در اين چاه ز خناسي مغرب
دلخوش نه به روسيم نه چين، بلكه ملوليم
از مكر و فزون خواهي تگزاسي مغرب
بس لاله چو عباس علي چيده از ايران
هرز است گل لاله ي عباسي مغرب
بايد نگران بود ز ماشين ترقي
وقتي كه شود تعبيه بر شاسي مغرب
در جاده پي محكمي چكمه ي خود باش
پرهيز كن از چرخك زاپاسي مغرب
اي شرق! بزن شانه به گيسوي پريشان
مأيوس شو از روسري ياسي مغرب
انگشت به سنگ وطن خويش بياراي
باشد بدل، انگشتر الماسي مغرب
عفريته ي زشتي است ولي شد ز نظرها
از لطف كله گيس، نهان طاسي مغرب
اين قصه دراز است ولي حوصله ام شد
چون قافيه ام تنگ ز رقاصي مغرب
✍️افشين علا
اسفند ١٤٠٠
س ا:
📌هجمه به سردار جوانی چرا ؟!
⭕️سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از نخستین روزهای شکلگیری خود همیشه در خط مقدم دفاع از انقلاب در مقابل تهدیدهای سخت و نرم دشمن بوده است.
عملکرد موفق سپاه در مقابله با دشمن و دستاوردهای داخلی و خارجی این نهاد مقدس سبب شده است، اندیشکدهها، محافل سیاسی و شبکههای گسترده رسانهای دشمن در راستای سیاست تخریب ، تحریف و دروغپردازی و بیاعتبارسازی در افکار عمومی و تضعیف سرمایه اجتماعی این نهاد مقدس شبانه روز تلاش کنند؛ چنانکه رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز اخیراً و در دیدار تصویری با مردم تبریز فرمودند:
«امروز ببینند دشمن در چه خطّی حرکت می کند، دشمن چه چیزی را هدف گرفته، نقطهی مقابل آن را عمل کنند و حرکت کنند... امروز نوبت سپاه است، به سپاه تهمت بزنند، لجنپراکنی کنند».
✅در این راستا و در جدیدترین هجمه نرم دشمن به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شبکههای رسانهای دشمن که از استکبار و نظام سلطه ارتزاق میکنند و قطعا و یقینا وابسته به سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی موساد و سیا هستند، سردار دکتر یدالله جوانی معاون سیاسی سپاه را مورد هجمه قرار دادهاند.
اینکه "چرا سردار جوانی؟"، پاسخ کاملاً روشن است. سردار جوانی یکی از سرداران خوشنام سپاه است که در طول سالهای اخیر با توجه به مسئولیتی که در حوزه سیاسی دارند، نقش و مسئولیت خطیری در روشنگری و بصیرتافزایی در جبهه مقابله با جنگ نرم و شناختی دشمن داشته اند.
✅نگاهی به عملکرد سردار جوانی نشان میدهد، ایشان حتی از سالها قبل از اینکه مسئولیت معاونت سیاسی سپاه را بر عهده گرفته باشند، در هر موضوع و نقطهای که مورد هجمه دشمن قرار گرفته، بدون هیچ گونه ملاحظهکاری با قلم رسا، پرمحتوا ، قدرتمند و بیان منطقی و مستدل خود در صحنه حاضر شده و ضمن مقابله با هجمههای دشمن، در دفاع از انقلاب اسلامی و ارکان و آرمانها و اصول ارزشمند آن تمام قد ایستادهاند.
بنابراین از اینکه امروز کسی که حداقل به اندازه عمر انقلاب سابقه دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی در مقابل حملات نرم دشمن دارد خود مورد حمله و هجمه آنهم به شکل ناشیانه و البته ناجونمردانه قرار گرفته است نباید تعجب کرد.
💐از نخستین روزی که امام خامنه ای( مدظله العالی) فرمان «جهاد تبیین» را صادر و بر آن تاکید فرمودند، سردار جوانی در زمره نخستین کسانی هستند که با لبیک به فرمان معظم له، بیش از گذشته در صحنه عمل حاضر شده و افزون بر حضور مؤثر شخصی در خط مقدم عرصه جهاد تبیین، معاونت سیاسی سپاه را نیز با تعریف کارکردها و مأموریتهای جدید، وارد میدان جهاد تبیین نمودند.
✅جریانها و محافل سیاسی و رسانهای معلوم الحال داخلی و خارجی که امروز سردار جوانی را با دروغپردازی و شایعهسازی به صورت سازمانیافته مورد هجمه قرار دادهاند، همانهایی هستند که در طول سالهای اخیر از این سردار ولایتمدار و انقلابی ضربه ها خوردهاند.
برای یدالله جوانی آن چیزی که اولویت داشته و دارد نه اشخاص و جریانها، که اساساً خط اصیل انقلاب و ولایت و عمل به شاخصهای انقلابیگری است.
چنین دیدگاه و کارنامه روشنی موجب شده است تا سردار جوانی با تبعیت از امامین انقلاب، هرجا ببینند که سنگری از نظام مورد حمله نرم دشمن قرار گرفته یا فرد یا جریانی از مسیر اصلی انقلاب خارج شده، بلافاصله نسبت به آن واکنش نشان داده و جامعه را از بروز آن انحراف آگاه سازند.
این دقیقاً همان موضوعی است که دشمن
و برخی عناصر همسو و وابسته داخلی آن را برنتابیده و این سردار مؤمن، انقلابی ، ولایتمدار و ساده زیست را با تهمت و تخریب و افترا اینگونه مورد هجمه قرار دهند. از دشمن غیر از این انتظاری نیست اما دوستان ناآگاه مراقب باشند که در دام شایعه پراکنی دشمن نیافتند.
" وَلَا يَحْزُنْكَ قَوْلُهُمْ إِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا هُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ." سخن آنان تورا غمگین نکند زیرا عزت همه از آن خداست. او شنوای داناست. یونس/۶۵
#سردار_دکتر_یداله_جوانی
#جهاد_تبیین
#دشمن
🌐🌍🌧 تـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـArـ❀ٍٍٍَ۪ٜ۪ٜ۪ٜۘۘؔٛٚؔ͜͜͡͡❀ـین:
⭕️ رسانه های جهان به ما میگویند کجا جنگ هست و کجا جنگ نیست!

یک کارشناس مسائل سیاسی:
امسال با اقدامات خوب دولت اسفند آرامتری را تجربه میکنیم
حمید رضا ترقی گفت: در سال گذشته شرایط بسیار نامطلوبی از نظر فروش نفت بر کشور حاکم بود و در موقعیتی قرار داشتیم که از نظر تامین منابع ارزی هم وضعیت کشور بسیار سخت بود؛ اما امسال به دلیل اقدامات خوب دولت اسفندماه آرامتری را تجربه میکنیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید رضا ترقی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: اسفند سال گذشته مردم در بحران درگیری با کرونا قرار داشتند و با وجود اینکه دولت ممنوعیت تردد و سفر را اعلام کرده بود اما مردم چندان توجه نکردند و همین مساله موجب بروز بحران بیماری در کشور شد.
وی افزود: همچنین فقدان واکسن در کشور برای مصونیت پیدا کردن در برابر این بیماری، شرایط کشور را شدیدا بحرانی کرد و احساس ناامنی در فضای بهداشتی کشور حاکم شد و این ناامنی با نافرمانی در رابطه با عدم استفاده از ماسک و بی توجهی به فاصله های اجتماعی بر زندگی مردم تاثیر گذاشت.
ترقی تصریح کرد: در اسفند سال گذشته شاهد حاکمیت یک جو التهابی بر کشور بودیم در حالی که امسال مردم در آرامش بسیار خوبی به سر می برند و عمدتا دوز اول و دوم واکسن را تزریق کرده اند و از آن حالت بحرانی خارج شده ایم.
وی عنوان کرد: همچنین دولت توانسته عیدی مردم را بپردازد و در آستانه سال نو کمک های معیشتی و یارانه های افزایشی را برای اقشار ضعیف جامعه در نظر بگیرد.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: بر خلاف سال قبل که مردم در شب عید و در آستانه ماه رمضان مشکلات فراوانی از نظر تامین مرغ، گوشت و کالاهای اساسی داشتند امسال به نحو بسیار مطلوبی در زمینه تامین میوه، کالاهای اساسی و موادغذایی ذخیره سازی بسیار اطمینان بخشی انجام گرفته و تلاش دولت در این زمینه مفید و موثر بوده به گونه ای که مردم نگران تامین کالاهای مورد نیاز ایام عید نیستند.
ترقی خاطرنشان کرد: در سال گذشته شرایط بسیار نامطلوبی از نظر فروش نفت بر کشور حاکم بود و نه تنها نمی توانستیم نفت را تا ۲۰۰ هزار بشکه در روز بفروشیم بلکه در موقعیتی قرار داشتیم که از نظر تامین منابع ارزی هم وضعیت کشور بسیار سخت بود در حالی که امروز نمی توانیم جوابگوی مشتریان نفتی باشیم و نفت به بالاترین قیمت خود در طول هفت، هشت سال گذشته رسیده است و این موضوع شرایط اقتصادی خوبی را برای سال آینده کشور رقم می زند.
وی افزود: مجموعه این عوامل سبب آرامش و امنیتی شده که در کشور به وجود آمده و مردم می خواهند با آرامش ایام نوروز را پشت سر بگذارند و منتظر هستند مذاکرات، عزتمندانه به نتیجه برسد و پس از سالها گفتگو بالاخره در دولت سیزدهم بتوانیم در لغو تحریم ها و گشایش وضعیت اقتصادی مطلوب موفقیتی پیدا کنیم در حالی که متاسفانه سال گذشته این وضعیت بر کشور حاکم نبود.
#زنگ_خطر
#بحران_جهانی
♨️هشدار بی ثباتی در جهان عرب به علت افزایش قیمت نان در پی حمله روسیه به اوکراین
💠 مرکز مطالعات خاورمیانه با انتشار گزارشی نسبت به پیامدهای حمله روسیه به اوکراین بر قیمت نان در کشورهای خاورمیانه هشدار داد.
🚨🚨*زنگ خطر کمبود و گرانی غذا در ایران*
🔹*اتحادیه واردکنندگان نهادههای دام و طیور ایران خبر داده که فقط به اندازه یک ماه ذخیره خوراک دام و طیور در ایران موجود است و جنگ روسیه باعث شده تمام سفارش تجار معلق شود!*
◀️ *او توضیح داده که خوراک دام و طیور ایران از روسیه، اوکراین، رومانی و برزیل تامین میشود. در برزیل فصل برداشت ذرت نیست و اوکراین و روسیه درگیر جنگ هستند و برای رومانی هم به دلیل اینکه ایران تحریم است هیچ شرکت کشتیرانی نمیپذیرد بدون بیمه ریسک نزدیک شدن به شرایط جنگی را بپذیرد. با این حساب احتمال بروز مشکلات گسترده در بازار مرغ، گوشت ک تخممرغ و ... وجود دارد.*
🔹 از سمت دیگر مصرف سالانه گندم در ایران حدود ۱۴ میلیون تن است و به دلیل بحران آب و کاهش قابل توجه تولید، ایران ناچار است حدود ۸ میلیون تن گندم وارد کند.
🔹*آمریکا و روسیه بزرگترین
تولیدکنندگان گندم جهان هستند.*
همزمان با برگزاری همایش گام دوم از نگاه قرآن و حدیث، بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران این همایش منتشر شد.
متن بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
و الحمدلله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا محمّد و آله الطّاهرین و لعنة الله علی اعدائهم اجمعین.
کاری که شما دوستان در مورد گام دوّم و نگاه به برنامهریزی چهلسالهی دوّم انقلاب کردید، کار باارزشی است، کار بسیار مهمّی است. از اساس هم هدف همین بود که ما بتوانیم یک چشمانداز ترسیم کنیم. یکی از مهمترین کارها در انقلاب اسلامی و نظام اسلامی ترسیم چشمانداز است، تا معلوم بشود که ما کجا میخواهیم برویم. یک وقت است که در مقام فکر و تئوری و این قبیل چیزها حرف میزنیم، خب انسان خیلی حرفها دارد و دستمان پر است الحمدلله، امّا ما الان در وسط میدانیم؛ بحث ما از بحث تئوری و بیان ذهنی و فکری گذشته؛ عبور کردهایم. ما الان داریم وسط میدان حرکت میکنیم؛ باید مشخّص کنیم که چه کار داریم میکنیم، کجا داریم میرویم، هدفمان چیست؛ این یک مسئلهی مهمّی است. شماها دارید به این کمک میکنید؛ این بسیار خوب است. یعنی یکی از فواید مهمّ این گردهمایی و این کاری که شما انجام میدهید، همین است که چشمانداز را تثبیت میکنید، تصویر میکنید، روشن میکنید که ما کجا داریم میرویم و استنادمان چیست.
یک نکتهی دیگری که در باب نگاه به چهلسالهی دوّم مطرح است، این است که ما اگر در اوّل انقلاب البتّه در واقع فرضِ نشدنی است این فرصت را میداشتیم که بنشینیم یک نگاهِ گام اوّل برای چهل سال ترسیم بکنیم، قطعاً وضعمان از وضع فعلی بهتر بود، علیالظّاهر جلوتر بود. البتّه ارادهی الهی و کمک الهی و مانند اینها مسائلی است که همیشه وجود دارد، لکن به حسب موازین، از حالا جلوتر بودیم. اگر میتوانستیم فکر کنیم و مثلاً فرض کنید که تهاجم نظامیِ یک همسایهی ناباب] مثلاً [صدّام را، پیشبینی کنیم [چون] پیشبینی نمیکردیم؛ یعنی آن وقت، گاهی بعضیها میگفتند که ممکن است حملهای، تهاجمی [بشود، امّا] غالب دستاندرکارها که خود ماها آنجا آن زمان فعّال بودیم، استبعاد میکردیم، میگفتیم چنین چیزی نمیشود؛ اصلاً این به ذهنمان نمیرسید یا مسئلهی تحریم که از همان روزهای اوّل شروع شد، یا مسئلهی تجزیهطلبی که از همان روزهای اوّل شروع شد، اگر چنانچه [پیشبینی] اینها انجام میگرفت، میتوانست بر اساس آن برنامهریزی بشود؛ و اگر برنامهریزی میشد، آن وقت کارها بهتر پیش میرفت. بنابراین خود این نگاه به یک فرصت چهلساله، نگاه به این آیندهی چهلساله، در واقع میتواند یک پایهای بشود برای برنامهریزی، برای پیشآگهی، تا بدانیم که چه اتّفاقاتی ممکن است برای ما بیفتد؛ پیشبینیها و آمادهسازیها؛ هم پیشآگهی است برای اینکه بدانیم چه اتّفاق میافتد، هم آمادهسازی است برای اینکه بتوانیم برنامهریزی کنیم و کار را انجام بدهیم؛ که البتّه این کار را امروز حتماً باید انجام بدهیم و این حرکت شما کمک بزرگی میکند به مسئولین کشور که در این زمینه فعّال بشوند.
البتّه این نگاه حتماً بایستی علمی باشد، حتماً بایستی مستند به معارف اسلامی باشد یعنی دینی باشد، و حتماً بایستی دلسوزانه باشد یعنی از طرف کسانی باشد که دلسوز باشند، و حتماً بایستی از طرف کسانی باشد که به هدف انقلاب و هدف نظام اسلامی ایمان کامل داشته باشند؛ وَالّا الان شما در مطبوعات و در نوشتهها و در این قبیل چیزها میبینید که گاهی اوقات کسانی که مثلاً از بعضی از منابع نامطمئن و غیر دلسوز الهام میگیرند و به آن منابع تکیه میکنند، آینده را جور دیگری تصویر میکنند؛ در حالی که شما اگر چنانچه یک جمع دانای عاقلِ علاقهمندِ مؤمنِ اهلفکرِ متّکی به مبانی دینی را بگمارید به اینکه آینده را تصویر کنند، آیندهی روشن و خوبی را تصویر خواهند کرد؛ مشکلاتش را فکر خواهند کرد، پیشبینی خواهند کرد، و پیشآگهی خواهند داد به مسئولین و کارگزاران کشور.
خیلی ممنونیم از اینکه شما برادران عزیز به این فکر افتادید، و خدا را شکر میکنیم که الحمدلله این مایههای قوی در حوزهی علمیّهی قم وجود دارد و شماها حقیقتاً فعّالید، کار میکنید، تلاش میکنید. آرزوی ما در مورد قم همیشه این بود که بتواند کارهای عمقی و کارهای بهروز و متناسب با نیازهای روز انجام بدهد، که امروز بحمدالله انسان تا حدود زیادی این را مشاهده میکند.
والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته
ترقی: موتلفه منتقد دولت نیست
گروه سیاسی الف، ۱۹ اسفند ۱۴۰۰،
یک عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: ما در موتلفه منتقد دولت نیستیم و نظرات خود را به صورت مکتوب به دولت داده و کمک میکنیم که دولت از چالشهای موجود عبور کند.
حمیدرضا ترقی در گفت وگو با ایسنا، درباره فضای فعالیت حزبی در کشور، اظهار کرد: معمولا پس از تشکیل هر دولتی در کشور یک دوره انفعال برای احزاب پیش می آید و احزاب نمی دانند که چگونه روابط خود با دولت جدید را تعریف کنند.
وی در ادامه افزود: دولت هنوز هیچ اظهارنظری درباره ارتباط با احزاب نداشته است و احزاب هم نتوانستهاند خیلی تکلیف مشخصی در این رابطه برای خود تبیین کنند. بعضی احزاب که می خواهند نقش منتقد دولت را داشته باشند، منتظر سال بعد هستند تا ابعاد عملکرد دولت مشخص شود.
این فعال سیاسی درباره زمان لازم برای ارزیابی عملکرد دولت، گفت: اولین بودجهای که دولت تهیه کند میتواند مبنای قضاوت درباره دولت باشد. تا الان دولت، بودجه دولت قبلی البته با برخی ترمیمها را اجرا کرده، اما بودجه سال آینده دست پخت خود دولت است و وقتی سال آینده این بودجه اجرایی شود، می تواند مبنای قضاوت درباره عملکرد دولت شود.
ترقی همچنین خاطرنشان کرد: احزاب حامی دولت هم در زمینه ورود به دولت و به دست گرفتن قدرت فعالیت دارند. در جریان انقلابی موضعگیری وجود دارد اما این موضعگیریها نسبت به دولت ضد ونقیض است و برخی احزاب و افراد منتقد هستند و برخی دیگرنقد محدودی دارند.
وی درباره موضع موتلفه نسبت به دولت بیان کرد: ما منتقد دولت نیستیم و نظرات خود را به صورت مکتوب به دولت داده و کمک می کنیم که دولت از چالشهای موجود عبور کند تا در مرحله بعد ببینیم چه سیاستی در قبال دولت تبیین کنیم. اما موضع کلی موتلفه نسبت به همه دولتها، نقد منصفانه، رصد هوشمندانه و دفاع از کیان دولت بود و الان هم چنین رویکردی در موتلفه وجود دارد.
ترقی در پاسخ به این پرسش که آیا از حزب موتلفه افرادی به دولت وارد شدهاند، تصریح کرد: افرادی به دولت ورود کردهاند، اما نه با عنوان موتلفه بلکه با عنوان نیروی کارآمد و بدون قید وابستگی حزبی.
حمیدرضا ترقی: غربی ها اگر شروط ایران را نپذیرند «جمهوری اسلامی» مسیر هستهای خود را ادامه می دهد | دیدبان ایران
http://www.didbaniran.ir/%D8%A8%D8%AE%D8%B4-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B3%DB%8C-3/128039-%D8%AD%D9%85%DB%8C%D8%AF%D8%B1%D8%B6%D8%A7-%D8%AA%D8%B1%D9%82%DB%8C-%D8%BA%D8%B1%D8%A8%DB%8C-%D9%87%D8%A7-%D8%A7%DA%AF%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%D9%88%D8%B7-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B1%D8%A7-%D9%86%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF-%D8%AC%D9%85%D9%87%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%B3%DB%8C%D8%B1-%D9%87%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D9%87%D8%AF