▪️دیروز آمریکا به کشتیگیران ایرانی ویزا نداد امروز هم انگلیس به تکواندوکاران ایرانی ویزا نداده
کسانیکه میگفتید ورزش سیاسی نیست، چرا الان لالید؟ گناه ورزشکاران ایرانی چیه؟
حضور جاستین ترودو نخست وزیر کانادا در کنار حامد اسماعیلیون در تجمع امروز
دار و ندارشون رو ریختن پای اینکه به ایران ضربه بزنن!
شاید برای اولین بار در تاریخ باشه که یه نخست وزیر یا حتی وزیر تو تجمع علیه یه کشور دیگه شرکت کرده باشه
🌍 #انتشار_حداکثری_با_شما
🔸️اعتراض رسمی وزارت ارتباطات به استانداردهای دوگانه پلتفرمهای آمریکایی
🔹️در روزهای اخیر شاهد موج جدیدی از اعمال محدودیت های خارج از عرف پلتفرم های امریکایی در مواجهه با رویدادهای اجتماعی و برنامه های بومی ایران عزیز هستیم. حذف مطالب و هشتگ های مرتبط با شهدای مظلوم حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ(ع) در پلتفرم های آمریکایی و به طور مشخص حذف مطالب مربوط به کودکان مظلوم، آرتین و آرشام و از سوی دیگر اجازه انتشار و حتی ترویج ویدئوهای تحریک آمیز حاوی خشونت عیان، سطح تازه ای از استاندارد دوگانه این پلتفرمها را در تفسیر آزادی بیان و حقوق بشر آشکار کرده است.
🔹️همچنین پلتفرم گوگل پلی متعلق به شرکت گوگل، با استفاده از موقعیت انحصاری خود در گوشی های اندروید و بدون اطلاع قبلی در اقدامی خارج از عرف، فرآیند محدودسازی برخی از برنامهها و پلتفرمهای پرکاربرد ایرانی را به بهانه حمایت از حریم خصوصی کاربران آغاز کرده است. این اقدام غیر مسئولانه در مورد برنامه های پرمخاطب ایرانی که عمدتاً حاصل تلاش جوانان نخبه این مرز و بوماند و مورد استقبال میلیونی کاربران قرار گرفتهاند، در حالی صورت پذیرفته است که طبق بررسیهای این وزارتخانه، برنامه های فوق هیچ هشدار پیشینی از سوی گوگل دریافت نکرده بودند و علیرغم اینکه بلافاصله اعتراض خود را نسبت به این رفتار غیر مسئولانه اعلام کرده اند، تاکنون هیچ پاسخی از گوگل دریافت نکردهاند. لازم به توضیح است که اقدامات مذکور محدود به یک یا دو برنامه خبرساز نیست و طی دو هفته گذشته در خصوص چند برنامهی کاربردی ایرانی دیگر نیز اعمال شده است.
🔹️علی ای حال، با وجود پیشینه سیاسی اقدامات یکجانبه شرکت های آمریکایی و همچنین تاکید توسعه دهندگان این پلتفرمها بر رعایت اصول حرفهای مطابق استانداردهای بین المللی، شائبه سیاسی بودن این اقدام گوگل بسیار پر رنگ است، اما بدلیل اهمیت موضوع و حفاظت حداکثری از حقوق کاربران ایرانی در برابر هرگونه قصور یا تقصیر احتمالی، وزیر ارتباطات دستور داده اند درصورت دریافت مستندات مورد ادعای شرکت گوگل در خصوص پلتفرمهای ایرانی، کمیته ای شامل کارشناسان فنی خبره و مستقل برای بررسی دقیق این ادعاها تشکیل شود و نتیجه بررسی ها را به اطلاع عموم و بخصوص دستگاه های ذیربط از جمله مرکز ملی فضای مجازی برساند.
💢 روزنامهنگاری، نه جرم است نه ممنوع ولی جاسوسی و وطن فروشی چرا
🔹 حمید رسایی: نه روزنامهنگاری جرم است و نه مطبوعات را تعطیل کنید فقط جاسوسی و وطن فروشی را کنار بگذارید.
🔸روزی در باره شیادی به نام علینژاد و بقیه مزدوران و جاسوسانی که دور تا دور مردی با عبای شکلاتی حلقه زده بودند و برایش آواز میخواندند و... هم همینطور تیتر میزدند
🌐🌍🌧 هلیلان نیوز:
🔴داستان برهنگی، فحاشی و خشونت:
عاقبتِ نبرد معطوف به سبک زندگی
1⃣ در مواردی پیش از این، در دورۀ دولت قبل، رهبر انقلاب در مواجهه با اعتراضهای اجتماعی، هم «حقّ» را به معترضان میداد و هم آنها را «مردم» میانگاشت، ولی این بار:
🔹الف. اصل اتّفاق را به «غرب» نسبت داد و آن را «برنامهریزیشده» و «غیرخودجوش» دانست.
🔹ب. نظام و نیروی انتظامی و بسیج را «مظلوم» معرفی کرد، نه مقصر.
🔹ج. خواصی را که بر آتش دمیده بودند، «ملامت» و دعوت به «جبران» کرد.
🔹د. معترضان را نه «مردم» یا حتّی «جوانان»، بلکه سه دستۀ «عاملان دشمن»، «همراهان با دشمن» و «هیجانزدگانِ غافل» قلمداد کرد.
🔹هـ . به ضرورت مواجهۀ «امنیّتی» و «قضائی» اشاره کرد، نهفقط مواجهۀ «فرهنگی».
🔹ز. اعتراضها را «حاشیهای» و «فرعی» دانست، نه مسألۀ «اصلی» و «اساسی».
2⃣ رهبر انقلاب، یک سال پیش دربارۀ «بازسازیِ انقلابی در ساختار فرهنگ و رسانه» سخن گفته بود، امّا چنانکه از این تعبیر پیداست، هدف ایشان «عقبنشینی از ارزشها» و «انتخاب رویکرد انفعالی» نبوده و نیست، بلکه ایشان میخواهد ساختارهای رسمی و غیررسمی، هرچه «بیشتر» و «جدّیتر» به خدمت «ارزشهای انقلابی» گمارده شوند و بر «شتاب حرکتِ تکاملیِ انقلاب»، افزوده شود. این جهتگیری، بهطور کامل در مقابل خواستههای ضدّارزشیِ جریان اغتشاش است.
3⃣ بنابراین، نظام جمهوری اسلامی از مسیر رفته، باز نخواهد گشت، بلکه کوشش میکند شرایط اجتماعی و ساختاری را برای «زندگیِ» معطوف به «کمال» و «سعادت» و «حقیقت»، و نه زندگیِ معطوف به «ولنگاری» و «لاابالیگری» و «اباحیگری» فراهم سازد. «آزادی» نیز در قالب «مردمسالاریِ دینی» و بهخصوص در ساحتهای پساانتخاباتی آن، معطوف به «افزودن بر نقش مردم» و «نقادی عمومی» و «اندیشهورزی غیررسمی» خواهد بود، نه «کشف حجاب» و «برهنگی» و «اختلاط». ازاینرو، «زندگی» و «آزادی» در نگاهِ نظام جمهوری اسلامی، معنایی بسیار متفاوت از جریان اغتشاش دارد.
4⃣ و از آنجا که جریان اغتشاش در همراهسازی مردم با خویش ناکام ماند، نمیتواند تفسیر خود از «زندگی» و «آزادی» را بر نظام، تحمیل کند. زین پس، فضا برای روایتهای ضدّارزشی و اخلاقستیز و غربگرا از زندگی و آزادی، «تنگتر» و «منقبضتر» خواهد شد. «تهدید»های پدید آمده از سوی جریان اغتشاش، به یک «فرصتِ» تاریخی برای عبور از ولنگاریِ فرهنگی و منهدمکردن هستههای اشاعۀ سبک زندگیِ غربی تبدیل خواهد شد. جریان اغتشاش، تمام داشتههایش را صرف پیشروی فرهنگی کرد و برای آینده، هیچ ذخیره و اندوختهای ندارد. «نمایشهای وحشیانه» و «ظهوراتِ ضدّاخلاقیِ» جریان اغتشاش در این مدّت، حماقتبار بود و کار آن را تمام کرد.
✍مهدی جمشیدی
🔰 هراس کشورهای آسیای میانه از تجمع تروریستها در شمال افغانستان
🔸به گزارش پایگاه تحلیلی خبری “تحولات جهان اسلام” مقامات کشورهای آسیای میانه در جریان نشست «همکاری بین المللی و منطقهای، امنیت و مدیریت مرزها برای مقابله با تروریسم»، از استقرار گروههای تروریستی در شمال افغانستان و تهدیدات احتمالی آنها ابراز نگرانی کردند.
نشست “همکاری بین المللی و منطقهای، امنیت و مدیریت مرزها برای مقابله با تروریسم” با همکاری کشورهای آسیای میانه، سازمان امنیت و همکاری اروپا (OSCE)، دفتر مبارزه با تروریسم سازمان ملل متحد (UNOCT)، مرکز منطقه ای سازمان ملل متحد برای دیپلماسی بازدارنده برای آسیای میانه (UNRCCA)، اتحادیه اروپا، عربستان سعودی و قطر از روز ۲۶ مهر ماه و به مدت دو روز در شهر دوشنبه، پایتخت تاجیکستان برگزار شد.
امامعلی رحمان، رئیس جمهور تاجیکستان در جریان سخنرانی خود در اولین روز از این نشست با ابراز نگرانی از تجمع تروریستهای خارجی در مرزهای جنوبی تاجیکستان، خواستار ایجاد یک کمربند امنیتی برای پیشگیری از ورود خطرات تروریسم در افغانستان به منطقه آسیای میانه شد. رحمان در این نشست اعلام کرد که بر اساس اطلاعات دولت تاجیکستان، بیش از ۴۰ پایگاه و مرکز آموزشی تروریستی در استانهای شمال شرقی افغانستان وجود دارد و در این پایگاهها هزاران تروریست تجمع کردهاند.
رسلان میرزایف، رئیس کمیته اجرایی ساختار منطقهای ضد تروریسم سازمان همکاری شانگهای نیز در این نشست به ارائهی اطلاعات تکمیلی در این حوزه پرداخته و از استقرار ۱۳۵۰۰ تروریست انتحاری و جهادی در استانهای شمالی افغانستان و هم مرز با تاجیکستان توسط طالبان خبر داد و آن را تهدید بزرگی برای منطقه آسیای میانه دانست. رمضان رحیم زاده، وزیر کشور تاجیکستان نیز مدعی است که طالبان برای بیش از سه هزار نفر از این افراد، گذرنامه افغانی صادر کرده و آنها را تحت پوشش مهاجرین در مناطق شمالی اسکان داده است.
پس از روی کار آمدن طالبان در افغانستان، تاجیکستان تنها کشور آسیای میانه است که با این گروه هیچگونه رابطهای برقرار نکرده است. تاجیکستان علاوه بر این، از مخالفان سیاسی و گروه های مسلح ضد طالبان حمایت کرده و نشست های مختلفی را ضد آنها برگزار کرده است. از سوی دیگر طالبان همپیمانان خارجی خود را در مناطق مرزی با این کشور مستقر کرده و به طور غیرمستقیم تاجیکستان را تهدید کرده است.
یک شنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۱ روزنامه شماره ۲۱۴۴
http://www.shoma-weekly.ir/fa/special/2812