♦️زمان جنگ هم «مثل دیروز توی زمین بازی» همینطور بود!
وطنپرستها از پیروزی توی عملیاتها شادی میکردن و شیرینی میدادن و منافقین، بیوطنها و یا فریبخوردهها ناراحت و عصبانی!
امروز هم وضع کسانی که از شکست تیم ملی کشور خوشحالی می کنند،مثل همان منافقین هستند.
🇺🇸🤜🤛🇮🇷
✔️ایران اقدام متقابل را عملی کرده و نامه آن را به آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد
🔸ایران غنیسازی 60 درصد را در فردو شروع کرده است که پیامی سخت و شدید به قطعنامه آمریکایی-اروپایی آژانس بینالملل انرژی اتمی است.
🔹اقدام دیگر ایران ایجاد دو آبشار جدید (IR2M) و (IR4) در نطنز و فردو بود که به مرحله قبل از گازدهی رسیده است و برای رسیدن به روند غنیسازی چند روزی طول خواهد کشید ولی این موضوع در عمل یعنی ایران غنیسازی با این آبشارهای جدید را شروع کرده است.
🔸دو کار دیگر ایران که پاسخی بنظر قاطع به قطعنامه آژانس بینالملل انرژی اتمی است راهاندازی و نصب سانتریفیوژ جدید در دو سالن خالی در فردو و نطنز است.
🔹این سالنها به دلیل تعهدات ایران در برجام خالی از سانتریفیوژ شده بود که ایران دوباره در این دو سالن سانتریفیوژ نصب کرد.
🔸همچنین چهارمین حرکت مهم ایران در مقابل قطعنامه آژانس تعویض سانتریفیوژهای IR1 در فردو با IR6 خواهد بود که بنظر میرسد زخمکاری بزرگی به آمریکا خواهد بود، زیرا توان ظرفیت هستهای ایران در فردو را 10 برابر خواهد کرد.
علی مشکینی:
🔴این همه خشم از کجاست؟!
👈حتما شما هم به افرادی برخوردید که الزاما دشمنی ندارند اما بسیار خشمگین اند. در اغتشاشات هم شرکت نکردند، ولی عصبانی اند. از سبعیت اغتشاشات نیز اعلام برائت کردند اما برآشفته از مسوولین اند. سوال اینست که این جریان چطور به این نقطه خشم و غضب رسیده است و مواجهه با این افراد به چه نحوی است؟
🔹پاسخ اینست که خشم این جماعت منحصر به این ایام نیست. این خشم میوه سالها عملیات رسانه ای شیطانی است. اما طی کدام فرآیند؟ چطور یک آدم منتقد و معترض تبدیل به یک انسان خشمگین و عصبی می شود؟
🔸سوال دقیقتر؛ آیا میشود یک نفر را به نقطه جنون رساند یا افسرده کرد؟ بله. کافیست "گذشته" و "آینده" او به گروگان رود. القای اینکه گذشته اش به تباهی رفته و آینده اش در بن بست است. رسانه های ضدانقلاب در یک جمله تنها برای همین دو گزاره ذهنی، آرایش گرفته اند؛ با دو مرحله.
1⃣یکم. نطقه جوش:
فرض کنید شب و روز با اخبار سیاه بمباران ذهنی شوید. فقط تلخی؛ اخبار ریز و درشت از آسیب ها. راست و دروغ. بااهمیت و بی ارتباط به نیاز و زندگی شما. با این همه چه تصویری از اوضاع پیدا می کنید؟ روشن است. سلامت روح و جسم فرد نابود می شود. این گزاره ها را حتما در کامنت اخبار منفی زیاد دیده اید: "هر دم از این باغ بری میرسد"، " همه چی مون به همه چی مون میاد"، "تا بوده همین بوده"، "هر روز بدتر از دیروز" و... این جملات نغمه مشترک کسانی است که در محاصره اخبار سیاه اسیر شدند.
🔹بنابراین در گام اول کاری می کنند که جز سیاهی نبینید و طبیعی است که سیاهی امروز را به پای چهل سال مسیر طی شده بدانید.
🔸یعنی نه تنها اخبار خوب را به جهت محاصره رسانه ای نمی بینید و بلکه اگر هم با اخبار خوب مواجه شوید به جهت حساسیت اخبار بد، ذهن تان ناخواسته آنها را فیلتر می کند چراکه ترس بیشتر برانگیخته می کند تا خوشی.
👈همین؟ خیر. گام دوم مهمترست.
2⃣دوم. نقطه خشم.
گام دوم تیر خلاص به مخاطب است وقتی که به او می گویند این سیاهی ها صرفا ناشی از خصومت حکومت با آنهاست. اینجاست که پروژه هیولاسازی با استقرای ناقص رقم می خورد. اینجاست که مخاطب احساس می کند آن راه طی شده سیاه که امروزش را ویران کرده است، ثمره یک حاکمیت اهریمنی است. اینجاست که امیدش برای اصلاح از بین می رود و آینده را در بن بست کامل می بیند.
👈نقطه جوش و خشم اینجا بهم میرسند.
✅اما چه باید کرد؟
⭕️متاسفانه برخی از مسوولین در تصوری ساده لوحانه خیال می کنند این فرآیند طبیعی در رسانه است و گریزی نیست. حال آنکه چنین نیست و در یک جمله باید گفت هیچ کشوری این یله سازی ناشیانه را تحمل نمی کند. چراکه این فرآیند، خارج از پیام رسانی به معنای متعارف است و با ابزار جنگ شناختی و شبکه ای، ناخودآگاه مخاطب را درگیر می کند و نه خودآگاه؛ توضیحش بماند.
🔹امان از این سادگی بی امان.
🔸اما نقش من و شما.
در عصر شبکه باید همه ما شبکه ارتباطی مان را کشف کنیم و نقش یک رسانه فعال را در این شبکه بازی کنیم. این شبکه هر اندازه و به هر ابعادی باشد مهم نیست؛ دوست و فامیل و غیره. مهم انتقال پیام به مخاطبینی است که اگر من و شما برای آنها قدمی برنداریم ممکن است هیچ صدای حقی به آنها نرسد.
🔹چه کنیم؟
🔸دقیقا نقطه مقابل دوگام دشمن در سه اقدام؛
1⃣یکم. پمپاز خبر خوب. مخاطب امروز ما با بسیاری از توفیقات و قله های فخرآور آشنا نیست. محاصره هراس انگیز از اخبار بد را بشکنید.
2⃣دوم. علت یابی دقیق مشکلات. بسیاری تصور می کنند مشکلات امروز صرفا ناشی از خصومت نظام است. سهم دشمن خارجی و سهم تصمیمات غلط و سهم موانع فرهنگی و نهادی و البته سهم بی تدبیری ها و ناشایستگی ها باید دقیق شود. سهم بافته ها و بزرگنمایی رسانه ای نیز.
3⃣سوم. مطالبه تغییر. ما نیازمند تغییر و اصلاحیم. این پیام باید منتقل شود که کسی وضع موجود را بی نقص نمی داند اما مهم اینست که در مسیر اصلاحیم و در حرکتیم.
✅این سه گام باعث میشود مخاطب معترض ولو عصبانی هم آرامش بگیرد و امیدوار.
👈خلاصه اینکه؛
همه مسوولیم. همه رسانه ایم. همه پیامیم. فراموش نکنیم تا آخرین نفری که در حلقه ذهنی تروریست های وطنی گرفتار است این فتنه ادامه دارد.
همشهری
@mahdian_mohsen
♦️متولی پای درد دل مردم نشستن و انتقال آن به مسئولین کیست ؟
🔹اگر مشکلات جامعه را درست نبینیم و اگر گمان کنیم که مردم از سر سیری گلایه دارند و یا همه چیز خوب است و ما چقدر خوشبختیم، ره به خطا بردهایم.
🔹کافی است به میان آنان برویم و پای درد دل پیر و جوان و کاسب و مستأجر و دانشجو و… بنشینیم و روایتهای آنان را بشنویم که چه دل پرخونی از تبعیضها و فسادها و فاصلهها و نادیده گرفتنها و بیتوجهیها و ناکارآمدیها دارند و اینکه صدایشان به خوبی شنیده نمیشود و دردشان را گویی کسی حس نمیکند.
هنوز حلقه اتصال مردم و دولت مشخص نیست
🔰از کنترل کرونا تا نسخه الکترونیک؛
✔️۵ دستاورد قابل توجه دولت رئیسی در حوزه سلامت
●کنترل کرونا
●دارویار
●بیمه رایگان ۶ میلیون نفر
●افزایش ظرفیت پزشکی
●نسخه الکترونیک
🔴 پست قابل تأمل گیلدا مورکرت (فعال ضد امپریالیست و ضد جنگ، مدافع )
گیلدا مورکرت نوشت:آمار در خصوص زنان در ایران و آمریکا چه میگوید؟!
✓سهم زنان متخصص:
ایران 98 درصد
آمریکا 85 درصد
✓نرخ مرگ و میر مادران در هر 100 هزار تولد زنده:
ایران 7
آمریکا 23
✓سهم زندانیان زن:
ایران 3 درصد
آمریکا 10 درصد
✓سهم پزشکان زن:
ایران 40 درصد
آمریکا 34 درصد
پ ن: پاسخ این فعال ضد امپریالیست که خود زنی امریکاییست نشون میده بر خلاف جو حاکم بر فضای مجازی، نه تنها ایران به عنوان کشوری که در آن حقوق زنان تضعیف شده شناخته نمیشه، بلکه ایران رو در آزادی حقوق زنان دارای رتبه ی بالاتر از آمریکا میدونن.
#ایران_قوی
𝒉𝒐𝒔𝒆𝒊𝒏𝒚:
شیخ قمی:
✅صبر استراتژیک ✅
یعنی نظامی نکردن خیابان ها
نیروهای نظامی را مسلح نکردن
بسیج را مسلح نکردن
چون خشونت زیاد و فضای نظامی ، دو تا ضرر خواهد داشت
1️⃣سیگنال ضعف نظام ، و بزرگی و عمق اغتشاشات
2️⃣ با کشته شدن اغتشاش گرها ، مظلوم نمایی ها بسیار زیاد میشود و یقینا بخشی از مردم با اغتشاش گرها همزاد پنداری و دل سوزی می کنند و دشمن به هدفش نزدیک خواهد شد.
⛔چرا از کسی که خود کشی کرده بود یا سکته کرده بود یا به قتل رسیده بود و...، کشته سازی برای اعتراضات می ساختند؟⁉️
❗تا فضای روحی و روانی مردم را با خودشان همراه کنند.❗
حالا اگر واقعا در اعتراضات ، توسط بسیج و نیروی انتظامی ، مثلا صد نفر کشته می شدند و این فیلم ها پخش می شد ، چه می شد؟!
این فضایی بود که اتاق فکر اغتشاشات،به دنبالش بود.
چرا این همه قتل های کور صورت گرفت؟⁉️
چون هدفشان این بود که نظام کنترل و عنان خودش را از دست بدهد و با خشونت وارد میدان شود زیرا خشونت و مسلح شدن و تیراندازی و... ، نشان از افول یک حکومت است.
☑️چرا مردم همکاری نکردند؟؟⁉️
1️⃣ رسانه های انقلابی صبح تا شب در حال روشن کردن حقایق بودند و خبر دروغ و روشنگری حقائق،جلوی چشم مردم بود.
2️⃣صبر نظام و در مقابل خشونت اغتشاش گرها،باعث شد مردم از این صف جدا شوند
این دو مسأله ، ماهیت اغتشاش را از یک اغتشاش عمومی و مردمی (که یکی از اهداف جنگ ترکیبی بود) به یک اغتشاش پارتیزانی تبدیل کرد که اصلا هدف اولیه نبود.
اگر نظام هر جور دیگه رفتار میکرد(برخورد تند ، خشونت ، دستگیری گسترده سلبریتی ها ،صد تا دویست تا کشته و... ) کشور وارد جنگ کوچه به کوچه و خیابان به خیابان می شد.
☑️چرا این برنامه سنگین دشمن ، نتیجه نداد؟⁉️
✅نظام برای این اتفاقات برنامه داشت و با حوصله پیش رفت👇
1️⃣اینترنت رو قطع کرد
2️⃣کردها را از بازی خارج کرد
3️⃣آذربایجان را کنترل کرد
4️⃣برخی سیاسیون و سلبریتی ها را کنترل کرد(ما فکر می کنیم سلبریتی ها هر کاری دلشون می خواد انجام می دهند در حالی که اینطور نیست و جو کلی سلبریتی ها کنترل شد.و وضعیت فعلی،خیلی بهتر از وضعیت اواخر شهریور و اوایل مهر هست).
5️⃣نظام،در داخل هم دست به خشونت گسترده نزد.
6️⃣رسانه های انقلابی و صدا و سیما خیلی از مسائل را توضیح می داد.
7️⃣در نهایت خشونت اغتشاش گرها،مُهرِ پایانی بود بر هدف اولیه دشمن و این چیزی که الان هست،صرفا عملیات هست.
در حال حاضر مسئله درخواست تجمع قانونی مطرح نیست
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پاسخ به این سوال که اگر وزارت کشور شرایط آسانتری را برای تجمعات در نظر بگیرد، شاهد شرایط بهتری در کشور خواهیم بود؟ تاکید کرد: «در حال حاضر مسئله درخواست تجمع قانونی مطرح نیست. چه کسی میخواهد مسئولیت این اغتشاشات را بپذیرد و بهجای آن تجمع قانونی برگزار کند؟ کسانی که در اینباره صحبت میکنند میخواهند سوار اغتشاشات شوند و حرفهای خودشان را بزنند. حرف آنها نه حرف مردم است و نه اغتشاشگران. عمده این اغتشاشگران دنبال ترور و خرابکاری هستند و بحث گفتوگو یا اعتراض به دولت برایشان مطرح نیست. در همان محل هم جوابگوی کارشان نیستند، چه برسد به اینکه جایی را برای مذاکره به آنها اختصاص دهند.»
این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به آداب اعتراض در جامعه افزود: «سالانه بیش از 3هزار و گاهی تا 3هزار و 500 تجمع در کشور برگزار میشود که کارگران و اصناف برای احقاق حق و حقوق خود تشکیل میدهند و به یک مجموعه، سازمان یا حتی دولت اعتراض دارند. آنها به صورت مسالمتآمیز تجمع میکنند و پس از آن هم مشکلشان حل میشود. این موضوع تازهای نیست که بگوییم مردم آداب تجمع و اعتراض را نمیدانند. این تجمعات مجوز دارند و کسی با آنها برخورد نمیکند. مسئولی هم پاسخ آنها را میدهد و مسئله را دنبال میکند تا مشکل معترضان حل شود. اما مسئله این است که 3500 تجمعی که در سال برگزار میشود، سیاسی نیست بلکه صنفی است و به دلیل مشکلات واقعی مردم برگزار میشود. اما برخی دنبال تجمعات سیاسی هستند که لازمه آن رعایت مقررات و ضوابط است و در این شرایط طرح تجمعات سیاسی بیشتر سوءاستفاده از فشار اغتشاشگران است.»
❗️بخشی از وصیت حاج قاسم خطاب به مراجع... مرور این نصیحت و وصیت در این روزها لازم است...
🔺سخنی کوتاه از یک سرباز 40ساله در میدان، به علمای عظیمالشأن و مراجع گرانقدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکی مراجع عظام تقلید؛ سربازتان از یک برج دیدهبانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزشهای آن [که] شما در حوزهها استخوان خُرد کردهاید و زحمت کشیدهاید، از بین میرود.
این دورهها با همه دورهها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقینمیماند. راه صحیح، حمایت بدون هرگونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و ولی فقیه است.
🔺نباید در حوادث، دیگران شما را که امید اسلام هستید به ملاحظه بیندازند. همه شما امام را دوست داشتید و معتقد به راه او بودید. راه امام مبارزه با آمریکا و حمایت از جمهوری اسلامی و مسلمانان تحت ستم استکبار، تحت پرچم ولی فقیه است.
من با عقل ناقص خود میدیدم برخی خنّاسان سعی داشتند و دارند که مراجع و علمای مؤثر در جامعه را با سخنان خود و حالت حقبهجانبی به سکوت و ملاحظه بکشانند. حق واضح است؛ جمهوری اسلامی و ارزشها و ولایت فقیه میراث امام خمینی (رحمة الله علیه) هستند و میبایست مورد حمایت جدی قرار گیرند.
🔺من حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای را خیلی مظلوم و تنها میبینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست و شما حضرات با بیانتان و دیدارهایتان و حمایتهایتان با ایشان میبایست جامعه را جهت دهید. اگر این انقلاب آسیب دید، حتی زمان شاه ملعون هم نخواهد بود، بلکه سعی استکبار بر الحادگری محض و انحراف عمیق غیر قابل برگشت خواهد بود.