eitaa logo
حمیدرضا ترقی
366 دنبال‌کننده
5.4هزار عکس
3.1هزار ویدیو
68 فایل
باسلام ،بصیرت در این دوران و در همه‌ی دورانها به معنای این است که شما خط درگیری با دشمن را تشخیص دهید؛ کجا با دشمن درگیری است؟ 
مشاهده در ایتا
دانلود
𝒉𝒐𝒔𝒆𝒊𝒏𝒚: شیخ قمی: ✅صبر استراتژیک ✅ یعنی نظامی‌ نکردن خیابان ها نیروهای نظامی را مسلح نکردن بسیج را مسلح‌ نکردن چون خشونت زیاد و فضای نظامی ، دو تا ضرر خواهد داشت 1️⃣سیگنال ضعف نظام ، و بزرگی و عمق اغتشاشات 2️⃣ با کشته شدن اغتشاش گرها ، مظلوم‌ نمایی ها بسیار زیاد میشود و یقینا بخشی از مردم با اغتشاش گرها همزاد پنداری و دل سوزی می کنند و دشمن به هدفش نزدیک خواهد شد. ⛔چرا از کسی که خود کشی کرده بود یا سکته کرده بود یا به قتل رسیده بود و...، کشته سازی برای اعتراضات می ساختند؟⁉️ ❗تا فضای روحی و روانی مردم را با خودشان همراه کنند.❗ حالا اگر واقعا در اعتراضات ، توسط بسیج و نیروی انتظامی ، مثلا صد نفر کشته می شدند و این فیلم ها پخش می شد ، چه می شد؟! این فضایی بود که اتاق فکر اغتشاشات،به دنبالش بود. چرا این همه قتل های کور صورت گرفت؟⁉️ چون هدفشان این بود که نظام‌ کنترل و عنان خودش را از دست بدهد و با خشونت وارد میدان شود زیرا خشونت و مسلح شدن و تیراندازی و..‌. ، نشان از افول یک‌ حکومت است. ☑️چرا مردم همکاری نکردند؟؟⁉️ 1️⃣ رسانه های انقلابی صبح تا شب در حال روشن کردن حقایق بودند و خبر دروغ و روشنگری حقائق،جلوی چشم مردم بود. 2️⃣صبر نظام و در مقابل خشونت اغتشاش گرها،باعث شد مردم از این صف جدا شوند این دو مسأله ، ماهیت اغتشاش را از یک اغتشاش عمومی و مردمی (که یکی از اهداف جنگ ترکیبی بود) به یک اغتشاش پارتیزانی تبدیل کرد که اصلا هدف اولیه نبود. اگر‌ نظام هر جور دیگه رفتار می‌کرد(برخورد تند ، خشونت ، دستگیری گسترده سلبریتی ها ،صد تا دویست تا کشته و... ) کشور وارد جنگ کوچه به کوچه و خیابان به خیابان می شد. ☑️چرا این برنامه سنگین دشمن ، نتیجه نداد؟⁉️ ✅نظام برای این اتفاقات برنامه داشت و با حوصله پیش رفت👇 1️⃣اینترنت رو قطع کرد 2️⃣کردها را از بازی خارج کرد 3️⃣آذربایجان را کنترل کرد 4️⃣برخی سیاسیون و سلبریتی ها را کنترل کرد(ما فکر می کنیم سلبریتی ها هر کاری دلشون می خواد انجام می دهند در حالی که اینطور نیست و جو کلی سلبریتی ها کنترل شد.و وضعیت فعلی،خیلی بهتر از وضعیت اواخر شهریور و اوایل مهر هست). 5️⃣نظام،در داخل هم دست به خشونت گسترده نزد. 6️⃣رسانه های انقلابی و صدا و سیما خیلی از مسائل را توضیح می داد. 7️⃣در نهایت خشونت اغتشاش گرها،مُهرِ پایانی بود بر هدف اولیه دشمن ‌و این چیزی که الان هست،صرفا عملیات هست.
در حال حاضر مسئله درخواست تجمع قانونی مطرح نیست حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه در پاسخ به این سوال که اگر وزارت کشور شرایط آسان‌تری را برای تجمعات در نظر بگیرد، شاهد شرایط بهتری در کشور خواهیم بود؟ تاکید کرد: «در حال حاضر مسئله درخواست تجمع قانونی مطرح نیست. چه کسی می‌خواهد مسئولیت این اغتشاشات را بپذیرد و به‌جای آن تجمع قانونی برگزار کند؟ کسانی که در این‌باره صحبت می‌کنند می‌خواهند سوار اغتشاشات شوند و حرف‌های خودشان را بزنند. حرف آنها نه حرف مردم است و نه اغتشاشگران. عمده این اغتشاشگران دنبال ترور و خرابکاری هستند و بحث گفت‌وگو یا اعتراض به دولت برایشان مطرح نیست. در همان محل هم جوابگوی کارشان نیستند، چه برسد به اینکه جایی را برای مذاکره به آنها اختصاص دهند.» این عضو شورای مرکزی حزب موتلفه با اشاره به آداب اعتراض در جامعه افزود: «سالانه بیش از 3هزار و گاهی تا 3هزار و 500 تجمع در کشور برگزار می‌شود که کارگران و اصناف برای احقاق حق و حقوق خود تشکیل می‌دهند و به یک مجموعه، سازمان یا حتی دولت اعتراض دارند. آنها به صورت مسالمت‌آمیز تجمع می‌کنند و پس از آن هم مشکل‌شان حل می‌شود. این موضوع تازه‌ای نیست که بگوییم مردم آداب تجمع و اعتراض را نمی‌دانند. این تجمعات مجوز دارند و کسی با آنها برخورد نمی‌کند. مسئولی هم پاسخ آنها را می‌دهد و مسئله را دنبال می‌کند تا مشکل معترضان حل شود. اما مسئله این است که 3500 تجمعی که در سال برگزار می‌شود، سیاسی نیست بلکه صنفی است و به دلیل مشکلات واقعی مردم برگزار می‌شود. اما برخی دنبال تجمعات سیاسی هستند که لازمه آن رعایت مقررات و ضوابط است و در این شرایط طرح تجمعات سیاسی بیشتر سوءاستفاده از فشار اغتشاش‌گران است.»
❗️بخشی از وصیت حاج قاسم خطاب به مراجع... مرور این نصیحت و وصیت در این روزها لازم است... 🔺سخنی کوتاه از یک سرباز 40ساله در میدان، به علمای عظیم‌الشأن و مراجع گران‌قدر که موجب روشنایی جامعه و سبب زدودن تاریکی مراجع عظام تقلید؛ سربازتان از یک برج دیده‌بانی دید که اگر این نظام آسیب ببیند، دین و آنچه از ارزش‌های آن [که] شما در حوزه‌ها استخوان خُرد کرده‌اید و زحمت کشیده‌اید، از بین می‌رود. این دوره‌ها با همه دوره‌ها متفاوت است، این بار اگر مسلّط شدند، از اسلام چیزی باقی‌نمی‌ماند. راه صحیح، حمایت بدون هرگونه ملاحظه از انقلاب، جمهوری اسلامی و ولی فقیه است. 🔺نباید در حوادث، دیگران شما را که امید اسلام هستید به ملاحظه بیندازند. همه شما امام را دوست داشتید و معتقد به راه او بودید. راه امام مبارزه با آمریکا و حمایت از جمهوری اسلامی و مسلمانان تحت ستم استکبار، تحت پرچم ولی فقیه است. من با عقل ناقص خود می‌دیدم برخی خنّاسان سعی داشتند و دارند که مراجع و علمای مؤثر در جامعه را با سخنان خود و حالت حق‌به‌جانبی به سکوت و ملاحظه بکشانند. حق واضح است؛ جمهوری اسلامی و ارزش‌ها و ولایت فقیه میراث امام خمینی (رحمة الله علیه) هستند و می‌بایست مورد حمایت جدی قرار گیرند. 🔺من حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای را خیلی مظلوم و تنها می‌بینم. او نیازمند همراهی و کمک شماست و شما حضرات با بیانتان و دیدارهای‌تان و حمایت‌های‌تان با ایشان می‌بایست جامعه را جهت دهید. اگر این انقلاب آسیب دید، حتی زمان شاه ملعون هم نخواهد بود، بلکه سعی استکبار بر الحادگری محض و انحراف عمیق غیر قابل برگشت خواهد بود.
*کمیته تحقیق درباره ناآرامی‌ها تشکیل شد* احمد وحیدی وزیر کشور: 🔹در راستای صیانت از حقوق مردم و حاکمیت قانون، کمیته تحقیقی درباره ناآرامی‌های اخیر با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط دولتی و غیردولتی تشکیل شده است./ایرنا
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یاسر جبرائیلی: چرا یی تورم ؟ اقتصاد ما سالانه نیازمند حدود ۴۰میلیارد دلار واردات برای تولید است. ارزش ریالی این رقم در سال ۹۶ حدود ۱۳۶همت بود که امسال با احتساب دلار ۳۰هزار تومان به ۱۲۰۰همت می‌رسد؛ یعنی افزایش حدود ۹۰۰درصدی هزینه تولید از محل افزایش نرخ ارز. لذا کنترل تورم، بدون تثبیت نرخ ارز توهم است.
🔴آیا گاو شیرده (عربستان )به آمریکا پشت می کند؟ 🔹تصمیم اوپک پلاس برای کاهش 2 میلیون بشکه‌ای تولید نفت، برغم مخالفت شدید آمریکا، روابط میان کاخ سفید و خانواده سلطنتی عربستان سعودی را متشنج کرد. 🔻گزاره های خبری: ⬅️ بایدن تصمیم عربستان را ناامیدکننده خواند و در نشست خبری در پاسخ به سؤال خبرنگاران درباره تصمیم جدید اوپک‌پلاس گفت: «گزینه‌های جایگزینی که داریم را بررسی می‌کنیم. هنوز تصمیم‌مان را نگرفته‌ایم». ⬅️ سندرز سناتور دموکرات آمریکایی نوشت: «ولی‌عهد سعودی دستور قتل ستون‌نویس واشنگتن‌پست (خاشقچی) با اره را صادر کرد. جنگ فاجعه‌بار آن در یمن به مرگ ۳۷۷ هزار نفر و بحران انسانی منجر شده است. اکنون در کنار روسیه قرار گرفته تا به اقتصاد ما آسیب بزند. حمایت ما از عربستان سعودی باید پایان یابد». ⬅️ سناتور کریس مورفی، نماینده دموکرات کنگره، در توئیتر خود نوشت: «من فکر می‌کردم که هدف فروش تسلیحات به کشورهای حوزه خلیج‌فارس برغم نقض حقوق بشر، جنگ مزخرف یمن، کار علیه منافع آمریکا در لیبی، سودان و غیره، این است که وقتی یک بحران بین‌المللی پیش آمد، عرب‌ها آمریکا را به جای روسیه و چین انتخاب می‌کنند!» 🔻گزاره‌های تحلیلی: 1⃣ عربستانی‌ها دو هدف از این کار دارند؛ اولا امیدوارند کاهش تولید به اوپک پلاس توان کنترل قیمت‌های نفت را بدهد و از درآمد نفتی کافی برای محافظت از کشورشان در برابر رکود اطمینان حاصل کنند، به عبارت دیگر این کشور همانند سایر متحدان واشنگتن بعد از جنگ اوکراین تصمیم گرفته‌ که منافع خود را قربانی تبعیت از سیاست‌های آمریکا نکند و ثانیا به جمهوری‌خواهان در انتخابات آمریکا یک پاس گل دهند. شاید بیشترین سود را از این بازی روس‌ها ببرند که امروز و در اوج بحران، نفت خود را به بالاترین قیمت می‌فروشند. 2⃣ جلوگیری از کاهش تولید اوپک از دو جهت برای رئیس‌جمهور آمریکا دارای اهمیت است. از یک‌سو بایدن امیدوار بود تا پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای که حزب دموکرات در تلاش برای حفظ کنترل بر کنگره آمریکا است، از افزایش مجدد قیمت بنزین در آمریکا جلوگیری کند و از سوی دیگر باعث ایجاد محدودیت درآمد انرژی روسیه در طول جنگ اوکراین گردد، اما تصمیم جدید اوپک پلاس چالش اساسی برای آنها به وجود آورده است. 3⃣ تصمیم عربستان را باید در چهارچوب اضمحلال آمریکا و کاهش قدرت و نفوذ این کشور تحلیل کرد. آمریکا در سال‌های اخیر مجبور به تغییر تمرکز استراتژیک خود از خاورمیانه به منطقه آسیا و اقیانوسیه شده است. در چنین زمینه‌ای، کشورهای غرب آسیا نمی‌توانند مانند گذشته برای حفاظت ژئوپلیتیکی و بدون قید و شرط به ایالات‌متحده تکیه کنند. یکی از مهم‌ترین نکات اختلاف اخیر عربستان و آمریکا، موضوع بازیچه بودن حقوق بشر از سوی مدعیان آنها است. زیرا همانطورکه سناتور کریس مورفی و سناتور سندرز به آن اشاره داشتند، خاشقچی با اره قطعه قطعه و ۳۷۷ هزار نفر در یمن کشته می‌شوند، اما آمریکا همچنان سلاح‌های خود را در اختیار این کشور قرار می‌دهد ولی امروز از یک حرکت آنها آشفته شده‌اند.
🔸شهادت یکی از مستشاران نیروی هوافضای سپاه در سوریه 🔹روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای از شهادت سرهنگ پاسدار داوود جعفری از افسران ارشد نیروی هوافضای سپاه توسط ایادی رژیم صهیونیستی با بمب کنار جاده ای در حوالی دمشق سوریه خبر داد. ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ وقوع سومین انفجار در قدس اشغالی، ۱۸ زخمی در نتیجه انفجارهای قدس اشغالی 🔹رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که در اثر انفجارهای امروز در شمال و غرب شهر قدس اشغالی ۱۸ نفر زخمی شدند که پزشکان از دو نفر آن‌ها قطع امید کرده و امیدی به احیای آن‌ها نیست. 🔹منابع خبری از وقوع سومین انفجار در محله راموت شهر قدس اشغالی خبر می‌دهند. 🔹این انفجار ۳ مجروح به همراه داشته است.
269158 (1200×800)
شب تار تولید کاغذ داخلی سحر شد ناشران در اقبال از کاغذ داخلی روی خوش نشان دادند، اما دولت باید علاوه بر تاکید روی تولید داخلی،‌ زیرساخت‌های تولید و افزایش کیفیت را نیز مدنظر قرار دهد. به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری آنا، «کاغذ» کلیدواژه‌ای بحرانی در دو دهه گذشته در ایران بوده است، دولت‌ها هم چندان به رفع این بحران اقدام نکردند، اگر در دهه ۸۰ با راه‌اندازی بزرگترین کارخانه تولید کاغذ تحریر در مازندران تلاش شد تا ریشه این مشکل برچیده  شود، در دهه ۹۰ با بی‌اعتنایی دولت به مسئله تولید و یکه‌تازی واردات تولید کاغذ عملا به محاق رفت. تولید داخلی کاغذ موافقان و مخالفان بسیاری دارد،‌ مخالفان عمدتاً بر این باورند که تولید کاغذ در ایران به دلیل نبود مواد اولیه و کمبود آب مقرون به صرفه نیست و باید نیاز داخل را با واردات پاسخ داد. رویکردی که دولت یازدهم و دوازدهم برگزید و برای مقرون به صرفه شدن آن میلیاردها دلار را روانه جیب‌هایی کرد که با کاغذ اساسا میانه‌ای نداشتند. در مقابل طیف موافقان تولید داخلی قرار دارند که معتقدند اگر سیاست‌های دولت در دهه ۹۰ در مسیر درست قرار می‌گرفت،‌ و رقابت بین تولید و واردات رقابت سالمی بود‌ و از تولید حمایت می‌شد،‌ امروز در نقطه‌ای دیگر ایستاده بودیم. در رأس همه موافقان تولید داخلی کاغذ‌، رهبر انقلاب قرار دارند،‌ ایشان در بازدیدی که از نمایشگاه کتاب طی سال‌های ۹۱ تا ۹۳ داشتند، بارها بر لزوم تولید داخلی کاغذ و رفع موانع موجود پیش پای تولید تأکید کردند‌. پس از این توجه معظم‌له درهای کارخانه‌هایی که سال‌ها خاک می‌خوردند،‌ باز شد و بخش خصوصی و دولتی توجه به تولید تحریر را که نیاز اصلی کشور و نقطه اتصال ما به واردات بود، در برنامه خود قرار دادند. اما دیری نپایید که چرخ تولید تحریر از کار افتاد و خط تولید‌ها محصولی جایگزین بیرون دادند. در مقابل دولت تمام توجه خود را به واردات معطوف کرد تا جایی که میلیاردها دلار آن هم در سال‌هایی که ارز «دُرّ نایابی» بود که گاهی «دارو» نیز از آن بی‌بهره بود، صرف واردات کاغذ شد، وارداتی که در موارد بسیاری به سرمنزل مقصود نرسید و در جیب نام‌هایی رفت که وجود خارجی نداشتند. این در حالی بود که تولیدکنندگان داخلی که دلشان از سیاست‌های نادرست خون بود‌، بارها اذعان کرده بودند که اگر یک دهم این دلارها صرف تولید شده بود‌، وضع اینگونه نبود که ظرفیت تولید اسمی ۱۵۰هزار تن در داخل کشور موجود باشد و از این ظرفیت سهم تولید در سال صفر باشد. دولت سیزدهم در چنین وضعیتی در حوزه فرهنگ مهمترین اولویتش را بر حمایت از تولید داخل بنا نهاد،‌ رئیس جمهور در همان روزهای آغاز دولت و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در برنامه پیشنهادی خود به مجلس تولید داخلی کاغذ را در دستور کار قرار دادند. قدم‌هایی برداشته و از خودکفایی تا یک و نیم سال آینده سخن به میان آمد،‌ موضوعی که اگرچه شاید نتوان تا یک سال آینده هم به آن جامه عمل پوشاند،‌ اما موجب شد تا در مسیر درست قرار بگیریم و بخشی از نیاز به کاغذ در کشور پاسخ داده شود. شرکت چوب و کاغذ مازندران با ظرفیت اسمی تولید ۱۵۰ هزار تن کاغذ در سال بزرگترین کارخانه تولید کاغذ تحریر در کشور به شمار می‌رود که حالا بخش اعظمی از بار رسیدن به خودکفایی در داخل کشور را بر عهده دارد،‌ کارخانه اواسط سال گذشته پس از چند بار تغییر مدیریت،‌ با روی کار آمدن «امید نیک‌نژاد» مدیرعامل جدید و تغییر سیاست‌های سرمایه‌گذار اصلی آن (بانک ملی) روی ریل تولید افتاده است. خط تولید کاغذ تحریر کارخانه پس از وقفه چند ساله روشن شده و حالا علاوه بر تامین ۳۵ هزار تن کاغذ مورد نیاز آموزش و پرورش برای چاپ کتب درسی ۷ هزار تن کاغذ مورد نیاز برای نشر نیز در دستور کار تولید قرار گرفته است. این ۷ هزار تن به صورت ماهانه هزار تن در اختیار موسسه خانه کتاب قرار می‌گیرد تا میان ناشران توزیع شود. علاوه بر این وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در آیین شکرانه کاغذ که در اواخر هفته کتاب برگزار شد از امضای قرارداد تولید ۲۰ هزار تنی برای سال آینده با این کارخانه در ماه‌های آتی خبر داد و گفته است تا سال دیگر کل نیاز داخلی به کاغذ را از تولید تامین خواهیم کرد
سید علیرضا آل داود: 🚨جنگ اینستاگرام و توئیتر علیه جمهوری اسلامی ایران 🔺آقای غریب‌آبادی، معاون امور بین‌الملل قوۀ قضاییه:‌ اینستاگرام در هفت هفته اخیر، میلیون‌ها پست و هزاران صفحه باز کرده است. دستگاه‌های ذیربط در جمهوری اسلامی ایران، تمام مستندات این موضوع را مبنی بر ترویج خشونت، تبلیغ فروش سلاح گرم، تشویق مردم به ریختن در خیابان‌ها و تخریب اموال عمومی و خصوصی جمع‌آوری کرده‌اند. 🔺نهادهای مسئول در جمهوری اسلامی ایران با شرکت متا که مالک واتس‌اپ و اینستاگرام است، مکاتبه کردند که این صفحات باید بسته شوند، چرا که این‌ها حتی مغایر نظامنامه اینستاگرام هستند. آن‌ها هیچ‌کاری نکردند و هیچ‌کدام از این صفحات را نبستند. 🔺بطور میانگین، توییتر ماهانه چهار هزار حساب فارسی باز می‌کند. در همین یک ماه گذشته که ما با اغتشاشات مواجه هستیم، توییتر بیش از ۵۰ هزار حساب ساختگی به دستور آمریکا باز کرده است. این ۵۰ هزار حساب دست ۵۰ هزار فرد واقعی نیست، دست چندین فرد یا بصورت رباتیک است که جنگ تبلیغاتی و روانی علیه جمهوری اسلامی ایران راه بیندازند. 🔺پرسش مهم این است که با این تفاصیل بعضی از مسئولین با چه منطقی هنوز در توئیتر و اینستاگرام فعال هستند؟ ┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
چهارشنبه-۲ آذر -ماه-۱۴۰۱-روزنامه-شماره-۲۱۶۱ http://www.shoma-weekly.ir/fa/special/2834