🔺 *امارات کاهش سطح روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی را بررسی میکند*
🔹 روزنامه «جروزالم پست» نوشته پس از اظهارات نژادپرستانه وزیر دارایی رژیم صهیونیستی، امارات در حال بررسی کاهش سطح روابط دیپلماتیک خود در فلسطین اشغالی است.
🔹 وزارت خارجه امارات از «محمد آل خاجه» سفیر خود در تلآویو خواسته با هیچ مقام کابینه رژیم صهیونیستی دیدار نکند.
🔹 «محمد بن زاید» رئیس امارات هم به مقامات رژیم صهیونیستی اطلاع داده «تا زمانی که مطمئن نشویم نتانیاهو کابینهای دارد که میتواند اوضاع را تحت کنترل خود درآورد، نمیتوانیم با یکدیگر همکاری مشترک داشته باشیم.»
🌹🇮🇷💚🇮🇷🌹
✍ دلنوشته استاد محدثی درباره امام خامنهای:
💚 میخواهم با قلممویی از کلمات، بر بوم این صفحات، چهرهنگاری کنم و تصویر چهرهای محبوب را به صورت تابلویی چند بعدی، به رسم یاد بود تقدیم دوستان کنم.
در قاب این نوشته،
تصویر مردی است از تبار عترت،
سیدی از قبیله اهل بیت،
زاده زهرا و علی (علیهماالسلام)
مسافری از قافله تشیع،
پیام آوری از حرای کربلا،
سرداری به تنهایی مجتبای سبز پوش،
تنهایی در غریبآباد بیدردان،
زخم خوردهای از تیغ جهل نامردان،
محسود حسودان تنگ نظر،
محبوب عاشقان جان بر کف،
صبوری از طوبای حسنی،
غیوری از شجره حسینی،
شاهدی از مشهد شهادت،
شهیدی زنده از نسل حماسه، ذوالفقاری در غلاف حفظ مصالح.
💚 این قطعههای ریز و درشت را اگر کنار هم بگذاری،
سیمای نورانی مردی به چشم میآید که در اوج اقتدار، مظلوم است
و در بلندای رفعت، متواضع
و در اوج تواضع، رفیع.
دخیل ضریح انتظار،
تشنه چشمه فرج،
سیراب زمزم جمکران،
علمداری عباسگون که قاطعیتی ذوالفقارانه دارد
و دستی که یادگار علقمه وفا و فرات و کربلاست.
پناه چلچلهها، مأمن دلشکستهها، سردار خط علوی، سرباز جبهه مهدوی.
💚 نشان جانبازی در دست بلندش، چفیه بسیج بر دوش تعهد بارش، عصای توکل در پنجه استوارش، عینک بصیرت بر چشمان بیدارش. فقیهی وارسته از تعلقات، رهبری رهرو جاده تکلیف که مرجعیت در پی او دوان است و او از مرجعیت گریزان. چلهنشین سجاده و سحر، معتکف محراب فکه و شلمچه، امین وادی شعر و هنر، مرزبان اقلیم فرهنگ و ادب، خبیر خطه فقه و حدیث، بصیر میدان سیره و تاریخ، نکتهسنج قلمرو اخلاق و تربیت،
🔴 این مطلب برای درک شما درباره دلار آمریکا بسیار مهم👇
🔹 پشتوانه پول کشورها معمولا طلا هست.
یعنی در ایران در ازای هر ریالی که چاپ میشه اصولا باید به همون میزان طلا توسط دولت ذخیره بشه.
🔹 چرا باید به اندازه ریال توی کشور ایران طلا داشته باشه؟؟ چون این طلا اندازه ثروت کشورشو نشون میده و با اینکار نشون میده که پولی در بازار ایران وجود داره ارزشی به اندازه طلا داره و طلا در دنیا ارزش داره
اینجوری پول کشور دارای ارزش میشه
🔹 اگه کشوری پول بیشتری نسبت به طلایی که داره چاپ کنه باعث میشه که ارزش اون پول اضافه ای که چاپ کرده بی ارزش بشه و این اثرش رو روی کل ارز کشور میزاره
🔹 اما آمریکا فرق میکنه🧐
آمریکا پشتوانه دلارش طلا نیست! اصطلاحا قدرت سیاسی آمریکا پشتوانه دلاره
به همین دلیل هرچقدر دلار بخواد میتونه چاپ کنه بدون اینکه مجبور باشه در ازای اون طلایی تهیه و ذخیره کنه. و با این دلار همه کشور ها معامله میکنند و با این کار داره دنیا رو کنترل میکنه.
🔹 یعنی کشور های دیگه با معامله کردن با دلار باعث میشن که تورم موجود در کشور آمریکا بین همه کشور ها تقسیم بشه.
🔹 که اصطلاحا به این کار میگن صادر کردن تورم
🔹 حالا با خیال راحت دلار چاپ میکنه برای ورشکستگی بانک هاش و تورم این چاپ پول رو به کشور های دیگه صادر میکنه و با خیال راحت ادامه میده
🔹 بحثش خیلی مفصله ولی اگر کشورهای دنیا دلار رو از مبادلات خودشون حذف کنن کلی دلار مازاد در دنیا خواهد موند و ارزش دلار سقوط خواهد کرد و تورم به کشور خود بر میگرده و اون روز باید فاتحه آمریکا رو خوند.
🔹 چین و روسیه و ایران و ... اینو فهمیدن و دارن پیش میبرن و آمریکا هم داره خودشو به آب و آتش میزنه تا جلوشو بگیره
*تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و استرالیا*
🔹امیرعبداللهیان: موضوعات متنوعی برای همکاری میان دو کشور در حوزههای دوجانبه، منطقهای و بینالمللی وجود دارد. گروهک تروریستی الاهوازیه که یکی از سرکردههای آن در استرالیا حضور دارد متهم به قتل و ترور شهروندان عادی در ایران است.
🔹پنی وانگ: ما معتقدیم باید مسیر دیپلماسی را همچنان برای رفع سوء تفاهمات باز نگه داریم. از ادامه گفتوگوها میان ایران و غرب و همچنین همکاری میان ایران و آژانس استقبال میکنیم.
✅ @Khabar_Fouri
♦️قصد اسراییل برای حمله نظامی به ایران
آکسیوس:
🔹اسرائیل قصد خود را برای حمله به ایران در صورت غنی سازی اورانیوم این کشور به بالای ۶۰ درصد به اطلاع آمریکا و کشورهای غربی رسانده است.
🔹دولت بایدن اعلام کرده عدم رویارویی را برای هماهنگی علیه ایران و پیشبرد توافقهای عادی سازی ترجیح میدهد.
🔹اسرائیل از آمریکا خواستار دریافت تجهیزات سوختگیری در هوا شده است.
🔹اسرائیل برای حمله احتمالی به ایران به ۴ تانکر هوایی سوختگیری نیاز دارد.
🔹وزیر دفاع آمریکا اعلام کرده که واشنگتن تلاش میکند این تجهیزات را زودتر به اسرائیل تحویل دهد./الجزیره
@AkhbareFori
نخست وزیر عراق از خلع سلاح گروههای مسلح تروریست کردی خبر داد/تاثیرات راهبردی توافق امنیتی ایران و عراق چیست ؟
دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران و مشاور امنیت ملی عراق توافقنامه همکاری امنیتی مشترک میان ۲ کشور را امضا کردند.
این توافق پس از اولتیماتوم چند ماه پیش ایران به دولت عراق و تصمیم تهران جهت ورود به اقلیم شمالی آن کشور و برچیدن پایگاه های گروههای تروریست کردی صورت گرفت .
پس از تهدید ایران ، شورای امنیت ملی عراق به ریاست نخست وزیر تشکیل شد و مصوب گردید که نیروهای مرزبانی وابسته به دولت فدرال در مرز مستقر گردند .
در خصوص توافقنامه امنیتی ایران و عراق چند نکته باید ذکر گردد؛
١-ایران بر اساس راهبرد جدید امنیت ملی خود که در سالهای اخیر اعلام گردیده، هیچ گونه تحملی در خصوص حضور رژیم صهیونیستی در پیرامون مرزهای خود نخواهد داشت و در قبال اقلیم شمال عراق نیز این حساسیت با جدیت اعمال می شود .
تهران بارها به دولت اقلیم و دولت مرکزی عراق هشدارهای جدی در خصوص حضور افسران موساد و همکاری آنان با گروههای تروریست کردی را داده بود، اما آن اخطارها جدی گرفته نشد و دولت مصطفی الکاظمی نیز عزمی در این خصوص نشان نداد.
اما دولت شیاع السودانی قصد دارد به طور جدی به این مهم بپردازد .
٢-گروههای تروریست ، بعد از سال ۷۵ (عملیات هجومی سپاه به فرماندهی حاج احمد کاظمی و متعاقب آن قرارداد آتش بس فیمابین ) علیه ایران دست به عملیاتی نزدند، تا این که در اردیبهشت سال ۹۴، با کمک بارزانی ها ، منطقه بربرزین (روبروی اشنویه) را از کنترل پ ک ک خارج ساختند و در نوار مرزی با ایران مستقر گردیدند .
از آن تاریخ بارها جمهوری اسلامی حساسیت خود را در خصوص تحرکات این عناصر اعلام داشته است اما دولت های عراق که درگیر مشکلات داخلی و نبرد با تروریسم بودند ، نمی توانستند در این خصوص تصمیمی اساسی بگیرند ولی پس از اولتیماتوم جمهوری اسلامی در خصوص ورود به خاک عراق، دولت اقلیم شمالی مجبور شد خواسته های تهران و بغداد را بپذیرد و با استقرار نیروهای مرزبانی عراقی (وابسته به وزارت کشور) در مرز با ایران موافقت کند .
٣-به نظر می رسد با این توافق امنیتی، قاچاق سلاح و ورود عناصر تروریست به استان های کردنشین به طرز محسوسی کاهش خواهد یافت و امنیت ملی ایران تقویت می گردد.
۴-ایران تصمیم خود را گرفته و هشدارهای لازم را برای خلع سلاح گروههای تروریست کردی به طرف های مقابل داده است و بعید نیست به تدریج تنها شاهد فعالیت سیاسی گروههایی چون کومله و حزب دموکرات علیه جمهوری اسلامی باشیم.
۵-دولت عراق نیز از این توافق سود خواهد برد زیرا با فشارهای سیاسی ایران و تهدیدات نظامی این کشور، میتواند به تدریج حاکمیت خود بر مناطقی که از سالها پیش بر آن هیچ گونه نفوذی نداشت را اعمال نماید .
در پایان باید گفت ، به نظر می رسد راهبرد امنیتی جمهوری اسلامی در مرزهای پیرامون خود تا حدود زیادی موفق بوده است؛ از تفاهمات جدید با کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس گرفته تا توافق امروز با دولت عراق وضعیت امنیت مرزهای ایران را بسیار بهبود می بخشد.
در روزهای گذشته عربستان سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به ریاض را لغو کرد و امارات نیز سفر نتانیاهو را ملغی نمود و همچنین از خرید سامانه های پدافندی باراک اسرائیل منصرف گردید.
مجموع تحولات نشان می دهد ایران در حال امن کردن مرزهای غربی و جنوبی خود از تهدیدات تروریستی و صهیونیستی است و بعید نیست نگاه تهران در سال ۱۴۰۲ معطوف به منطقه قفقاز و باکو گردد و حساسیت های خود را نسبت به حضور رژیم صهیونیستی در مرزهای شمال غربی خود نشان دهد.
https://t.me/boltan
*نصرالله: توافق ایران و عربستان ربطی به لبنان ندارد*
دبیرکل حزبالله لبنان:
🔹در توافق ایران و عربستان هیچ اشارهای به موضوعات یمن و لبنان نشده است.
✅ @Khabar_Fouri
*علی باقری در دیدار با وزیر خارجه ارمنستان: سیاست همسایگی یعنی ایران همواره پای ثابت صلح و ثبات در منطقه است*
علی باقری، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان:
🔹بیگانگان در قفقاز صرفا در پی منافع خود هستند و حتی از میز گفتگو بهعنوان پوششی برای پیشبرد بیثباتی و تنش آفرینی سوءاستفاده میکنند.
🔹امنیت و ثبات در قفقاز مانند سم مهلک برای صهیونیست های متجاوز است و آنها از بیثباتی در منطقه نفع میبرند و لذا بهطور مستمر تلاش میکنند تا آرامش منطقه و آسایش مردم را از بین ببرند.
🔹میرزویان، وزیر خارجه ارمنستان نیز با تبریک فرا رسیدن نوروز به طرف ایرانی، ابراز امیدواری کرد که در سال نو نیز شاهد رشد و توسعه روابط دوجانبه باشد.
🔹علی باقری همچنین در دیدار با دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با تاکید بر این که ایران همکاری کشورهای منطقه برای فراگیری ثبات و صلح را راه حل منطقی حل و فصل اختلافات میداند، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران آماده است تا در آینده نزدیک میزبان نشست وزیران امور خارجه ۳+۳ (ایران، ارمنستان، آذربایجان، گرجستان، ترکیه و روسیه) باشد.
🔹دبیر شورای امنیت ملی ارمنستان با استقبال از ابتکار ایران اظهار داشت: ایروان از ابتکارهای منطقهای برای ثبات در منطقه استقبال کرده و از میزبانی ایران برای نشست ۳+۳ حمایت میکند.
✅ @Khabar_Fouri
*معاون وزیر خارجه روسیه: «تداوم همکاری معمول میان مسکو و واشنگتن امری محال است»*
🔹«سرگئی ریابکوف»، معاون وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرد تداوم «همکاری معمول» با طرف امریکایی امری محال است زیرا مسکو و واشنگتن به حکم واقع در وضعیت منازعه قرار دارند.
🔹به گزارش سرویس ترجمه شفقنا، ریابکوف در کنفرانس بینالمللی والدای گفت: همکاران امریکایی هنگامی که از «همکاری معمول» سخن به میان میآورند، شوخی میکنند زیرا از مدتها پیش دیگر همکاری میان امریکا و روسیه وجود ندارد.
✅ @Khabar_Fouri