محسن مهدیان طی یادداشتی در روزنامه همشهری نوشت:
۱-اخیرا در برخی رسانهها با حالت تمسخر نوشتهاند که دوربینهای هوشمند فراجا تبدیل شده است به گوشیهای موبایل.
از روز اول دلسوزان گفتند که فراجا چنین دوربینهایی در سطح شهر، خاصه شهرستانها ندارد... .
۲-اخیرا یک سلبریتی بهدلیل کشف حجاب به دادگاه احضار و بعد هم به یکونیم میلیون تومان جریمه نقدی محکوم شده است. آن بازیگر هم در صفحه شخصی خود نوشت که از مردم و از هیچکس عذرخواهی نمیکنم.
پیشتر دلسوزان گفتند که این میزان جریمه بازدارنده نیست و وهن دستگاه قضایی است... .
۳-لایحه عفاف و حجاب مدتی بین قوای مختلف سرگردان بود و کسی حاضر نشد ضعفهای این لایحه را گردن بگیرد.
بسیاری از دلسوزان گفتند که این لایحه به جهات مختلف ناقص است و بدتر اینکه حواله دادن ماموریت عدلیه و نظمیه به دستگاههای اجرایی و خدماتی خطاست.
بگذریم که حرف بسیار است؛
اما هر تدبیری داریم مراقب باشیم در مظان اتهام در افکارعمومی قرار نگیریم. اتهاماتی از ایندست:
۱-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که مسئولان اهتمام لازم برای اجرای قانون را ندارند و به یکدیگر حواله میدهند.
۲-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که بعد از حوادث سال گذشته، قوای قهریه در اجرای قانون دچار انفعال و سردرگمیاند.
۳-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که در اجرای قانون گرفتار تبعیض هستیم و صدایمان مقابل ضعفا بلند و مقابل قانون شکنی دانهدرشتهای سلبریتی اهل کرنشیم.
۴-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که خدای نکرده بهخاطر ایام انتخابات و قدرت و رای، از اهتمام بر اجرای ضرورت دین و قانون کشور کوتاه آمدهاید.
۵-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که حرف حق کار فرهنگی، پوششی برای فرار از ماموریتهای سلبی شده است.
۶-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که بهجز رهبرانقلاب که صریح و روشن درباره حجاب موضع عقلانی و شرعی گرفته است، بقیه مسئولان حاضر نیستند هزینه دهند.
۷-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که مسئولان کشور هنوز متوجه نشدهاند که مسئله حجاب فراتر از پوشش است و امروز مسئله اصلی دشمن در عرض «تجزیه کشور» و «تحریم سفرههای اقتصادی مردم» است و اقدامی امنیتی است نه صرفا فرهنگی.
۸-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که اعتراض مردم متدین شهر و گلایههای آنها از تساهل و تسامح مقابل قانونشکنان برایتان بیاهمیت است.
۹-مراقبت کنید در مظان این اتهام قرار نگیرید که در مواجهه با قانونشکنی فرق ۳عنوان «کشف حجاب» و «جریحهدار کردن احساسات عمومی» و بدتر از همه «تکمیل نقشه امنیتی دشمن» فرق قائل نیستید. گناه سیاسی همان گناه شرعی نیست.
۱۰در نهایت اینکه هر کار میکنید مراقبت کنید انقلاب را در مظان این اتهام قرار ندهید که اهتمام بر حجاب آنچنان هم ضرورت و موضوع مهمی نبوده که سالها بر آن هزینه دادیم... رحم کنید بر نسلهای جدید.
🔴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆افتتاح تل زینبیه سلام الله علیها در کربلای معلی
🔸چقدر زیبا و در شان دختر آقا امیرالمومنین علی علیه السلام
به کسی که اسرائیل به فارسی رو بین فالووراش داره تو اینستاگرام و فراخوان تجمع های ضد انقلاب رو منتشر میکرد و طفل معصوم خودش رو هم اونجا پر پر کرد،جلوش گرفته نشه، برنامه های جدیدی پیاده خواهد کرد.
زن ایذه ای ضد انقلاب و الت دست منافقین در مراسم سالگرد کشته شدن فرزندش با همستی عکس فوق یکنیروی انتظامی حافظ امنیت مراسم را با فجیع ترین شکل (زیرگرفتن با ماشین )به شهادت رساند .تاکی مدارا ؟؟
⭕️ شخصی که ماموران انتظامی را در ایذه زیر گرفت و به شهادت رساند، پسرعموی مادر #کیان_پیرفلک، پویا مولایی راد بودهاست.
*انتقاد شدید پور ابراهیمی: می خواهند با گرفتن صندوق بازنشستگی، شرکت مس را دولتی کند/ هیات وزیران هم مصوب کند، لغوش می کنیم!*
🔹محمدرضا پور ابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس در واکنش به مصوبه واگذاری صندوق بازنشستگی مس به وزارت رفاه: حتی اگر مصوبه کمیسیون تخصصی هیات وزیران برای اصلاح اساسنامه و پیوستن صندوق مس به تصویب هیات وزیران برسد هم از طریق کمیسیون حقوقی مجلس آن را ملغی می کنیم، همان طور که مصوبه صندوق بازنشستگی ملغی شد
🔹صندوق بازنشستگی شرکت مس یک شرکت خصوصی است و تلاش وزارت رفاه برای ادغام آن یک تلاش خلاف قانون است
🔹درحالی که صندوق های واگذار شده بازنشستگی واگذار شده به دولت به دلیل مدیریت نامناسب وضعیت بدی دارند دلیل این همه تلاش برای تصاحب یک صندوق خصوصی بدون بدهی چیست؟
🔹افرادی که پشت پرده این تلاش هستند فکر می کنند با واگذاری صندوق مس به وزارت رفاه می توانند از طریق صندلی سهامداری این شرکت در هیات مدیره صنایع مس تصمیم ساز باشند و آنجا را باز به تملک دولت در بیاورند اما این تصمیم خلاف سیاست های اصل ۴۴ است و ما در مجلس چنین اجازه ای به آنها نمی دهیم./ایلنا
Asriran.co
⭕️ حیف وقت ، حیف توجه!
🔹 عرصه روابط بین الملل و سیاست خارجی ، تحت تاثیر واقعیت و قدرت است و توجهی به تبلیغات و موجهای برآمده از رسانه ها ندارد و تصمیم سازان سیاست خارجی کشورها ،بر اساس مواضع «کانونهای واقعی قدرت» در سایر جوامع تنظیم می کند!
🔹 سالهاست که سیاستمداران جهان و کشورهای همسایه به خوبی متوجه شده اند«کانون واقعی قدرت در ج.ا.ا» کجاست و به همین علت جهت تنظیم روابط خود با ج.ا.ا ، توجه چندانی به امثال ظریف یا روحانی نداشته و محاسبات خود درباره کشورمان را با مراکز واقعی تصمیم سازی و اقتدار نظام ، تنظیم می کنند و این یعنی موضع گیریهای ظریف ، روحانی و خاتمی ( حتی در دوران مسئولیتشان) مصرفی جز تبلیغات داخلی نداشته و حداکثر خوراک تبلیغاتی رسانه های مخالف نظام را تامین می کرده اما تاثیری بر معادلات و تصمیمات بین المللی نداشته است.( بی اعتنایی جدی روسیه به مواضع و اقدامات روحانی و ظریف در بحران سوریه، بی توجهی دولتهای اروپایی به روحانی و نرمشهای مکرر او، بی توجهی آشکار امیر کویت به ظریف و درخواستهای او یا عدم پاسخ عادل الجبیر به تماسهای مکرر ظریف در سال ۱۳۹۴ نمونه هایی از این واقعیتند)
🔹 متاسفانه این واقعیت در کشور ما ( حتی برای برخی از رسانه ها و تحلیل گران انقلابی) جا نیافتاده و ظریف و امثال او به علت برخورداری از تبلیغات و حمایتهای رسانه های اصلاح طلب، وزنی کاذب پیدا کرده و مورد توجه قرار دارند و همین امر موجب می شود این جماعت هر از چند گاه با طرح مباحثی در کانون توجهات داخلی قرار گرفته و به حیات سیاسی خود ادامه دهند.
❇️ «تاریخ مصرف ظریف» وقتی تمام شد که دفتر روحانی، نام او را در فهرست دیدار با بشار اسد در تهران قرار نداد و بازیگران امنیتی دولت روحانی مصاحبه محرمانه او را با آب و تاب منتشر کرده و جایگاهش را در حد یک مهره سوخته تبلیغاتی پایین آوردند!
ظریف مدتهاست که تمام شده و در «حاشیه تاریک تاریخ ایران» در انتهای فهرستی قرار گرفته که صدرش در اختیار ابراهیم خان کلانتر، میرزا آقاخان نوری، میرزاحسین خان سپهسالار، وثوق الدوله و... است.
▪️پرداختن به ظریف و تحرکات رسانه ای او در برخی محافل انقلابی نشان می دهد که این محافل هم باید در روش ادراک سیاسی خود تجدید نظر کرده و اسیر بازیهای رسانه ای و جنگ روانی رسانه های فارسی زبان لندنی و عمله های اصلاح طلب آنها نشوند!
حیف وقت و امکانات رسانه ای که صرف مطرح کردن امثال ظریف و پاسخگویی به مواضع عهد قاجاری او شود!
@mersad598
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم
♦️چرا باید با مادر کیان پیرفلک بابت جنایت امروز برخورد شود؟
🔹 پس از ماجرای چند ماه پیش در ایذه که به فوت کیان پیرفلک منجر شد؛
علیرغم همهی پیگیریهای صورت گرفته توسط بخشهای مختلف کشور برای مجازات قاتلین کیان،
امّا خانم ماه منیر مولایی راد،
مادر کیان،
یکی از آتشبیاران و معرکهسازان اصلی بوده،
که بی توجه به عاملین آن جنایت،
فضای نامعقولی را تمهید کرده است.
🔹 او نه تعادلی در گفتار دارد؛
و نه طی این مدت روند معقولی را برای پیگیری ماجرای کشتهشدن کیان دنبال کرده است.
در عوض،
او به بازیچهای برای آشوب طلبان و ویرانی طلبان تبدیل شده،
و حتی به حمایت از تروریستها نیز کشانده شده است.
🔹 در ماجرای روزیکشنبه۲۱خرداد ایذه، محمد قنبری از نیروهای انتظامی شهر با اقدام تروریستی پویا مولایی،
پسرعموی خانم ماهمنیر مولایی به شهادت رسید.
🔹 شهید قنبری،
دارای ۵ فرزند است؛
که چهار تن از آنها دخترند.
🔹 این شهید،
قربانی فضاسازی تروریستی و ناجوانمردانهای است که در ماه های گذشته صورت گرفت؛
و متاسفانه ماه منیر مولایی یکی از عوامل اصلی آن بوده،
و از قضا خودِ اقدام تروریستی نیز توسط پسر عموی او انجام شده است.
🔹 آیا شهید قنبری شهروند درجه دو محسوب میشود یا فرزندان این شهید اهمیت انسانی ندارند؟
چطور میتوان با یک فضاسازی نابخردانه و همچنین تمهید برای ترور،
خانواده ای را عزادار و جامعه ای را داغدار و ذهنشان را مشوش کرد؛
اما همچنان با حاشیه امن مواجه بود؟
🔹 آیا نباید آنها که به این جنایت امروز به انحاء مختلف کمک کردند، بابت این مساله بهای مسولیت خود را بپردازند؟!
🚨 لشکر سایبری قدس
♦️ تولید نفت ایران به ۲.۷۵ میلیون بشکه در روز رسید
🔹 آژانس بینالمللی انرژی اعلام کرد: تولید روزانه نفت ایران در چهارمین ماه سال جاری میلادی ۶۰ هزار بشکه افزایش یافت و ایران چهارمین تولیدکننده اوپک در این ماه شد.
@navad_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من واقعا متوجه نمیشم!😳
خواهش میکنم اول کلیپ را مشاهده کنید و بعد متن زیر را بخوانید!!!🙏🏻
⚠نهم خرداد امسال، یعنی روز گذشته، محمدرضا فرزین، رئیسکل بانک مرکزی برای دیدار و گفتوگو با مقامات صندوق بینالمللی پول، تهران را به مقصد واشنگتن ترک کرد.
‼سایت دنیای اقتصاد به نقل از اصغر سلیمی، نماینده سمیرم و عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، می گوید که یکی از برنامههای سفر فرزین، درخواست وام و تسهیلات از این صندوق است!
⛔اگر واقعا خودتون رو انقلابی میدونید و کلیپ را مشاهده کردید و موضع رهبری نسبت به صندوق بین المللی پول را می دانید، نباید ساکت بمانید!
❌رئیس سابق بانک مرکزی، آقای صالح آبادی، نیز در تاریخ ۲۲ مهر ۱۴۰۰ طی جلسه مجازی با مدیر منطقه ای خاورمیانه imf خواستار تسریع در پرداخت وام شده است!
⁉چرا انقلابیون در این موارد رگ گردن شان بالا نمی زند؟! چرا وقتی رهبری در سال ۹۷ در حرم رضوی، در زمان شمردن موانع فعلی کشور، سیاست تعدیل را می شمارند، انقلابیون رگ کردن شان بالا نمی زند و از خودشان نمی پرسند سیاست تعدیل چیست؟! رهبری در حرم رضوی برای عموم دارند صحبت می کنند! یکی از مهم ترین سخنرانی های هر سال حضرت آقا نیز می باشد!
#بانک_جهانی
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 روشهای دشمن را بشناسیم
✏️ گزیدهای از بیانات رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز کارگزاران حج. ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
♦️تخفیف ۱۰۰ درصدیِ مالیاتی برای برخی صاحبخانهها
🔹نمایندگان مجلس مقرر کردند افرادی که خانههای خود را به خانوار دارای ۳ فرزند و بیشتر، خانوار تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی یا ۳ دهک پایین درآمدی اجاره دهند براساس تاییدیه وزارت کار، مشمول ۱۰۰ درصد تخفیف شوند.
🔹همچنین درصورت انعقاد قرارداد بلندمدت اجاره واحد مسکونی و فسخنکردن قرارداد در طول دوره، درآمد اجاره برای قرارداد دو ساله مشمول ۷۰ درصدیِ تخفیف و برای قرارداد ۳ سال و بیشتر مشمول ۱۰۰درصدیِ تخفیف میگردند.
@SiasiMashhad
🔰 دروصف صدای گرفته رهبری
روز ۱۴خرداد، پیر پیلافکن ما، در هشتاد و چهار سالگی، هفتاد دقیقه در مراسم بزرگداشت رحلت امام بزرگوار سخنرانی کرد و البته صدایش گرفت.
میخواهم از همین صدای گرفته بنویسم؛ همین صدای گرفتهای که شنیدنش دلمان را باز میکند؛ همین صدای گرفتۀ راهگشا.
صدایی که از سالها تکرار حق گرفته، نه از خستگی.
صدایی که گرفتگیاش عجین با پختگی است.
صدایی که در عین گرفتگی، دروازههای حکمت را به روی بشر امروز گشوده است.
صدایی که در پیچ و خم کوچههای شلوغ دهکدۀ جهانی، حامل پیغامهای مهمی از هفت شهر عشق است.
صدایی که به رغم بدخواهان عنود و حسود، اگرچه گرفته، اما همچنان در جهان طنینانداز است.
آری؛ این صدای حقیقت، صدای اصالت و صدای معنویت است؛
این صدای انقلاب اسلامی است.
صدایی که قرآنگونه، غبارروب قلب مؤمنان است و آیینۀ دق منافقان.
صدایی که بهسان نسیم، دل تفتیدۀ مستضعفان را خنک میکند.
صدایی که همچون گردباد، بساط مستکبران را در هم میپیچد.
صدایی که درسها داده است، سخنها رانده است، خطبهها خوانده است و یادگارهایی ماندگار آفریده است.
صدایی که شجاعت و مظلومیت علوی را، هیبت و حکمت حسنی را و عزت و غربت حسینی را با هم دارد.
صدایی که شبها نالیده است و روزها غریده.
صدایی که به رنگ خداست.
صدایی که هیچوقت کمفروشی نکرده؛ چه قبلها ـ در اوج جوانی ـ که لاجرعه گوش را سیراب میکرد؛ و چه حالا ـ در پختگی پیری ـ که پیالهپیاله مینوشاند.
آری؛ ما با این صدا بزرگ شدهایم.
ما ـ جوانهای انقلاب ـ چهل سال است که داریم با این صدا زندگی میکنیم.
این صدا، موسیقی متن زندگی ماست.
تُن این صدا، طنین این صدا، جوهر این صدا، رنگ این صدا، مردانگی این صدا، پختگی این صدا، ملاحت فارسی این صدا، لحن عربی این صدا، گویش معیار این صدا، لهجۀ خراسانی و آذری این صدا و خلاصه جذابیت و نورانیت این صدا، همۀ عشق ماست.
ما در تمام این سالها،
با طنازی این صدا خندیدهایم و با بغض آن گریستهایم.
با وقار آن آرام شدهایم و با شور آن به هیجان آمدهایم.
با طمأنینۀ آن بر بالش امنیت آرمیدهایم و با نهیب آن از خواب غفلت پریدهایم.
با لرزش آن لرزیدهایم و در آغوش غرش آن غنودهایم.
ما درس دین و دنیا را با این صدا آموختهایم.
صدایی که صلابت خمینی و لطافت طباطبائی، در آن به هم رسیدهاند.
صدایی که هم ترنّم عرفان را دارد و هم طنین حماسه را.
این صدا شاید گاهی بگیرد، اما هیچوقت گم نمیشود؛ چون در حافظۀ تاریخی جهان ثبت است؛ چون صدای سخن عشق است.
پس برای همیشه ماندن، باید در این صدا گم شد؛ و شدهایم.
این صدا ـ این صدای سحرآمیز و خاطرهانگیز ـ همۀ هویت ماست.
این صدا، تصویر حقیقی پروفایل ما در دنیای لبریز از مجاز امروزی است.
این صدا، نه فقط صدای ملت ایران، که صدای امت اسلامی است؛ صدای همۀ مظلومان و مستضعفان جهان.
آری؛ دیروز این صدا گرفته بود؛ و چرا نگرفته باشد؟
اصلا اگر نگرفته بود تعجب داشت.
کسیکه سالهاست حنجرهاش را خنجر کرده است و تیزی کلامش را بر قلب تاریک اهریمن فرومیبرد، باید هم صدایش بگیرد.
تازه این گرفتگی صدا چه اهمیتی دارد، وقتی پیرنامرد مفلوک و خرفت حاکم بر مثلا ابرقدرت دنیا، تا یک مزخرف نامربوط نگوید یا زمین نخورد، روزش شب نمیشود؟
الغرض، گرفتگی صدای رهبر عزیزتر از جان ـ که عمرش دراز و پرچمش همیشه بر فراز باد ـ عجیب نیست؛ بلکه این صافی صداهای ماست که عجیب است.
آری؛ باید مجروح جهاد تبیین شد که اجرش از شهادت اگر بیشتر نباشد، کمتر نیست.
سلامتی
سیدنا_الامام خامنه ای صلوات🌹
*عصبانیت کیهان از خاتمی: او بی سواد و مغرض است/ اظهارات عوام فریبانه دارد*
*کیهان نوشت:*
🔹خاتمی از موضع یک روحانی بیسواد و مغرض مدعی شد چون خداوند در قرآن گفته «لا اکراه فیالدین»، بنابراین الزام حجاب معنا ندارد!!
🔹اظهارات عوام فریبانه خاتمی در حالی است که هر فرد مبتدی نسبت به اسلام میداند،«لا اکراه فی الدین» در حوزه اندیشه و انتخاب دین است و نه در حوزه احکام حاکم بر جامعه اسلامی.
🔹این مهم، صرفا مربوط به جامعه اسلامی هم نیست بلکه در تمام کشورها حاکم است. به عنوان مثال، فارغ از این که افراد در کشورهای لیبرالیستی و کمونیستی یا لائیک و سکولار، چه قضاوتی نسبت به این مکاتب دارند - میپذیرند یا نمیپذیرند- ملزم به اطاعت از قوانین و الزامات بر آمده از این تلقیهای حاکم بر آن کشورها هستند.
*عراق: ۱.۵ میلیارد یورو از اموال ایران آزاد و یک میلیارد دیگر آزاد میشود*
*مشاور نخست وزیر عراق:*
🔹مجموع داراییهای آزاد شده ایران توسط دولت عراق در زمان نخست وزیری محمد شیاع السودانی تقریبا یک و نیم میلیارد یورو است به علاوه اینکه یک میلیارد یورو نیز آزاد خواهد شد.
✅ @Khabar_Fouri
*رئیسجمهور: محاسبات غلط برخی دولتهای اروپایی درباره ایران، ناشی از گرفتارشدن در دام اطلاعات غلط گروههای معاند بود*
*رئیسی در پاسخ به تماس تلفنی رئیس جمهور فرانسه:*
🔹 محاسبات غلط برخی دولتهای اروپایی درباره ملت ایران، ناشی از گرفتارشدن این دولتها در دام اطلاعات غلط گروههای تروریستی، تجزیهطلب و معاندان است.
🔹کشورها باید از مداخله در امور داخلی یکدیگر پرهیز کرده و به اصل حاکمیت ملی کشورها احترام بگذارند.
🔹با توجه به همکاریهای ایران و آژانس و تاییدات مکرر این سازمان بر پایبندی ایران به تعهدات قانونی خود، باید از هرگونه سیاسیکاری و اقدام غیرسازنده در مذاکرات رفع تحریمها پرهیز شود.
✅ @Khabar_Fouri
*رئیسجمهور: محاسبات غلط برخی دولتهای اروپایی درباره ایران، ناشی از گرفتارشدن در دام اطلاعات غلط گروههای معاند بود*
*رئیسی در پاسخ به تماس تلفنی رئیس جمهور فرانسه:*
🔹 محاسبات غلط برخی دولتهای اروپایی درباره ملت ایران، ناشی از گرفتارشدن این دولتها در دام اطلاعات غلط گروههای تروریستی، تجزیهطلب و معاندان است.
🔹کشورها باید از مداخله در امور داخلی یکدیگر پرهیز کرده و به اصل حاکمیت ملی کشورها احترام بگذارند.
🔹با توجه به همکاریهای ایران و آژانس و تاییدات مکرر این سازمان بر پایبندی ایران به تعهدات قانونی خود، باید از هرگونه سیاسیکاری و اقدام غیرسازنده در مذاکرات رفع تحریمها پرهیز شود.
✅ @Khabar_Fouri
17.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍با برجام ۱۰۰ حق هستهای مردم ایران محدود و ممنوع شد!
🔺حجتالاسلام والمسلمین سید محمود نبویان (نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم و دبیر کمیسیون برجام در مجلس نهم):
🔹بر اساس برجام، حقوق بیشتری را از دست دادیم و تکالیف افزونتری را پذیرفتیم به طوری که یکصد حق هستهای ایران محدود یا ممنوع شده است.
🔹آقایان رفتند و این تحقیرها را پذیرفتند که مراکز جدید تحقیق و توسعه راهاندازی نکنیم و سانتریفیوژهای جدید هم به مدت ۱۰ تا ۱۵ سال نداشته باشیم.
سیاست
۲۳ خرداد ۱۴۰۲ ۱۱:۰۰
اظهارات میرسلیم،در مقام نمایندگی مجلس است و ارتباطی به موتلفه ندارد /
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی میگوید: حزب موتلفه اسلامی بابت موضعگیریهای میرسلیم پیرامون خودرو به او تذکر داده و حتی دبیرکل طی نامهای به میرسلیم از او خواسته مواضعی که برای حزب هزینهساز است را اتخاذ نکند اما میرسلیم میگوید بنده در حال حاضر به عنوان نماینده مجلس انجام وظیفه میکنم نه به عنوان نماینده حزب
به گزارش شبکه شرق، حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی، در واکنش به اینکه بسیاری بر این باورند که اظهارات اخیر میرسلیم به وجهه این حزب در انتخابات مجلس دوازدهم لطمه وارد میکند، گفت: میرسلیم از موضع نمایندگی درباره خودرو اظهارنظر میکند و نظرات او هیچ ارتباطی به حزب ندارد. در حقیقت صحبتهای میرسلیم درباره خودرو در جلسات حزب موتلفه مطرح نشده و موضع حزب این نیست.
بخش هایی از گفت و گوی ترقی را در ادامه می خوانید:
لذا موضع شخصی میرسلیم است که حزب موتلفه با این قبیل موضعگیریها هیچ موافقتی ندارد. با توجه به اینکه میرسلیم نماینده است و در مقام نمایندگی برای اظهارنظر آزاد است نمیتوانیم او را منع کنیم اما طبیعتاً این موضعگیریهای او درباره خودرو به حزب آسیب وارد کرده و بر موقعیت آن تأثیر میگذارد.
حزب موتلفه اسلامی بابت موضعگیریهای میرسلیم پیرامون خودرو به او تذکر داده و حتی دبیرکل طی نامهای به میرسلیم از او خواسته مواضعی که برای حزب هزینهساز است را اتخاذ نکند اما میرسلیم میگوید بنده در حال حاضر به عنوان نماینده مجلس انجام وظیفه میکنم نه به عنوان نماینده حزب، بنابراین به دلیل اینکه وظیفه نمایندگی خود را انجام می دهم باید نظراتی که از موضع نمایندگی است را بگویم.
وی در خصوص بحث واگذاری بدون نوبت خودرو شاسی بلندبه نمایندگان گفت : تهمت بیجایی بود که به مجلس زدند و هیچ منبع و مستندی ندارد علاوه بر این با فردی که چنین اتهامی به مجلس زده برخورد قضایی شده و کذب بودن ادعای او را همه دستگاهها تایید کردند.
وی در پاسخ به این ادعا که عملکرد مجلس مثبت نبوده گفت : چه کسی میخواهد عملکرد مجلس یازدهم را ارزیابی کند و در نهایت بگوید رضایتبخش نبوده؟ بالاترین ارزیابی را مقام معظم رهبری از این مجلس داشتند چنانکه ایشان گفتند این مجلس نه تنها انقلابی بوده بلکه هنوز هم انقلابی است.
همچنین گزارشهایی که خود مجلس نسبت به عملکردش منتشر کرده مثبت است البته برخی افراد نواقص و موضعگیریهای خوبی نداشتند اما برآیند عملکرد مجلس مثبت بوده و نمیتوانیم بگوییم که عملکرد مجلس یازدهم خوب نبوده است.
وی در مورد انتخابات آینده مجلس گفت :قطعاً اصولگرایان اکثر کرسیهای مجلس دوازدهم را بدست میآورند چرا که این جریان در مجلس جلوی اشتباهات گذشته را گرفته و در حال حاضر در مسیر درستی حرکت میکند، البته در این میان خسارت هم میبینند.
در حال حاضر فشاری که بر روی اقشار متوسط و ضعیف است ناشی از مدیریت کشور در دهه ۹۰ است که اصلاحطلبان بر روی کار بودند لذا مجلس به دنبال حل این مشکلات است. علاوه بر این به نظر میرسد مردم دیگر امیدی به اصلاحطلبان ندارند چراکه جریان مذکوربا مشکلاتی که پدید اورده سابقه بدی از خود برجای گذاشت و همه مسائل را به برجام گره زد.و نتیجه ای نگرفت .بنابر این مردم ازیک سوراخ دوبار گزیده نمیشوند.
♦️♦️♦️♦️
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با «فرهیختگان»:
ایجاد ائتلاف به فضای رقابتی بستگی دارد
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اینکه این حزب با ارائه یک لیست مستقل در انتخابات حضور پیدا کرده یا رویکرد ائتلاف با سایر احزاب را ترجیح میدهد میگوید: «قطعا در انتخابات حضور پررنگی داریم ما وظیفهمان به لحاظ حزبی این است که اولا در جهت افزایش مشارکت مردم تلاش و برنامهریزی کنیم و دوما اینکه زمینه یک رقابت سالم را در کشور فراهم کنیم و سوما اینکه پیشنهادات مناسب و در واقع افراد واجد شرایطی را برای مطرح کردن در افکار عمومی و هم در ائتلافهایی که در آینده ممکن است به وجود بیاید داشته باشیم تا با دست پر در انتخابات حضور پیدا کنیم
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی درباره اینکه این حزب با ارائه یک لیست مستقل در انتخابات حضور پیدا کرده یا رویکرد ائتلاف با سایر احزاب را ترجیح میدهد میگوید: «قطعا در انتخابات حضور پررنگی داریم ما وظیفهمان به لحاظ حزبی این است که اولا در جهت افزایش مشارکت مردم تلاش و برنامهریزی کنیم و دوما اینکه زمینه یک رقابت سالم را در کشور فراهم کنیم و سوما اینکه پیشنهادات مناسب و در واقع افراد واجد شرایطی را برای مطرح کردن در افکار عمومی و هم در ائتلافهایی که در آینده ممکن است به وجود بیاید داشته باشیم تا با دست پر در انتخابات حضور پیدا کنیم. ما طبیعتا باید از لیستمان در ائتلافها دفاع کنیم اما استراتژیمان که جزء اصولی است که در حزب تصویب شده است این است که نیروهای انقلاب و خصوصا نیروهای اصولگرا تا جایی که میتوانند با هم ائتلاف و وحدت داشته باشند و ظرفیتها و سرمایه اجتماعی خودشان را با هم ادغام کنند تا توان بیشتری برای رایآوری داشته باشند. البته همه اینها بستگی دارد به اینکه آیا رقابت درونگفتمانی است یا با بیرون است و اینها در آینده رقابتهای کشور مشخص خواهد شد.»
سیاستهای کلی انتخاباتی حزب به تصویب رسیده است
ترقی درباره اینکه فعالیتهای انتخاباتی حزب متبوعش در چه مرحلهای است توضیح میدهد: «هنوز بهصورت رسمی فعالیتهای انتخاباتی آغاز نشده است اما تاکنون ما سیاستهای کلی انتخابات را در شورای مرکزی تصویب کردهایم و برنامه زمانبندی شروع رسمی و اعلام حضورمان درحال تدوین است. در سطح شهرستانها هم فعلا لیستی از افرادی که برای انتخابات مطرح هستند تهیه کردهایم اما درباره مصادیق، تصمیمی گرفته نشده است.»
منتظر تعیینتکلیف استعفاها هستیم
قائممقام حزب موتلفه درباره اینکه چرا هنوز تصمیمی درمورد افراد و مصادیق اتخاذ نشده است میگوید:«هنوز قطعیتی از سوی افرادی که باید تا خردادماه از مسئولیتهای اجرایی استعفا بدهند مشخص نشده است، لذا هنوز منتظر هستیم که مهلت قانونی این استعفاها تحقق پیدا کند و افرادی که قطعا میخواهند استعفا دهند مشخص شوند و براساس مصادیق نسبت به افراد بررسی صورت گیرد. نامزدها باید شش ماه قبل از ثبتنام استعفا دهند و تعدادی از افراد پست اجرایی دارند و طبیعتا باید در زمان مقرر تا خردادماه استعفا بدهند. باید مشخص شود که چه کسانی میخواهند قطعی وارد انتخابات شوند تا بتوانیم روی آنها حساب کنیم.»
هنوز در مورد حمایت مجدد از میرسلیم تصمیم نگرفتهایم
حمیدرضا ترقی درباره احتمال حمایت مجدد از افرادی همچون مصطفی میرسلیم که در دوره گذشته مجلس شورای اسلامی از حزب موتلفه در مجلس حضور داشتند، میگوید: «اینها باید براساس شاخصهای تعیینشده در رابطه با نماینده طراز انقلاب در گام دوم مورد بررسی قرار گیرد و بر آن اساس باید مشخص شود که هنوز مشخص نشده است. هنوز بازنگری نکردهایم و دیر هم نشده؛ چراکه در حال بررسی عملکردها هستیم و نقش نمایندگانمان در کمیسیونها و قانونگذاری و البته در حل معضلات مردم و در بین مردم باید مشخص شود تا بتوانیم علمی درباره عملکردشان در فراکسیون موتلفه در مجلس یازدهم اظهارنظر قطعی داشته باشیم. برخی از اطلاعات را باید مجلس به ما بدهد و برخی از اطلاعات را از مردم میگیریم و اینها کمک میکند که ارزیابی دقیقی نسبت به عملکرد نمایندگان که عضو فراکسیون موتلفه هستند صورت گیرد و بعد درباره ادامه حمایت از آنها یا عدم حمایت تصمیم خواهیم گرفت.»
گفتمان و زمان آغاز به کار رسمی حزب هنوز مشخص نشده است
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی به این سوال که آیا شعار و گفتمان حزب برای حضور در انتخابات تعیین شده است پاسخ منفی داده و توضیح میدهد: «یکی از محورهای فعالیتهای حزب گروهی هستند که باید گفتمان انتخاباتی را در این رابطه تدوین کنند و این گروه مشغول بررسی مهمترین مسائل کشور هستند تا محور گفتمان را پیشنهاد بدهند اما هنوز محور دقیق گفتمانمان برای انتخابات آتی مجلس دقیقا مشخص نیست.»
ترقی همچنین درمورد زمان آغاز به کار فعالیت رسمی حزب موتلفه برای انتخابات مجلس نیز میگوید: «البته این را هنوز مشخص نکردهایم ولی جزء برنامه زمانبندی است که ستاد انتخابات تا دو هفته آتی برنامه را اعلام میکند و مشخص میشود، ولی هنوز زمان خاصی تعیین نشده است.»
قائممقام موتلفه در انتخابات شرکت نمیکند
قائممقام حزب موتلفه در پایان این گفتوگو حضور خود در انتخابات آتی مجلس را رد کرد و میگوید: «ترجیح میدهم که مسئول ائتلاف بمانم و دیگر خودم نامزد نشوم.»
برچسب ها حمیدرضا ترقی
ترقی: ظریف میخواهد جاده را برای اصلاحطلبان صاف کند
یک تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: آقای ظریف میخواهد جاده را برای اصلاحطلبان و اعتدالیها صاف کند که به نظرم به نتیجه هم نمیرسد.
تاریخ انتشار:۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
به گزارش «تابناک» به نقل از نامه نیوز، سخنان اخیر محمدجواد ظریف واکنشهای زیادی به همراه داشت اما در این میان یک پرسش مهم مطرح شد اینکه ظریف با چه هدفی سعی در بازگشت به عرصه سیاست ولو در حد رسانهایاش دارد؟
حمیدرضا ترقی، فعال و تحلیلگر مسائل سیاسی، درباره این موضوع به «نامهنیوز» گفت: «مسلم است که هدف آقای ظریف از طرح موضوعاتی که در کلابهاوس مطرح کرد، انتخابات پیش رو است. او میخواهد در آستانه انتخابات خودش و دولت مبتوعش را نزد مردم از قصور و کجرفتاریهای خود و دولت متبوعش تبرئه کند و زمینه را برای بازگشت اصلاحطلبان به قدرت فراهم کند؛ در واقع هدف پشت پرده سخنان اخیر ظریف انتخاباتی است. رهبر معظم انقلاب در چهاردهم خرداد سخنانی را مطرح کردند که حاکی از نارضایتی ایشان از عملکرد دولت اصلاحات و دولت اعتدال داشت. مقام معظم رهبری عقبنشینیها و انفعالها را برای کشور مضر دانستند. با این وصف عقبنشینیهای دولت آقای روحانی مبتنی بر تصمیمات خود دولت وقت بوده است. رهبر انقلاب چارچوبها را روشن کرده بودند اما همین آقایان که امروز مدعی هستند آن چارچوبها را رعایت نکردند».
او ادامه داد: «دفاع آقای ظریف نه مشکلاتی که در دهه90 به واسطه سیاستهای دولت یازدهم و دوازدهم برای کشور به وجود آمد را رفع میکند و نه از قصور دولتمردان وقت میکاهد. همین آقای ظریف و دوستانش سرنوشت کشور را به برجام گره زده بودند و منافع ملی را معطل آن کرده بودند».
او ادامه داد: «شکست سیاستهای مذاکراتی دولت اصلاحات و دولت اعتدال بر همه روشن شده است و هیچ جای دفاعی هم وجود ندارد. آقای ظریف به جای دفاع از خود باید عذرخواهی کند. آقای ظریف که توانایی شناسایی دو جاسوس در تیم مذاکرهکنندهاش را نداشت، آیا توانایی شناخت دشمنان انقلاب اسلامی را دارد؟ به نظرم این دستوپازدنهای آقای ظریف راه به جایی نمیبرد و او نمیتواند خود را تبرئه کند».
ترقی در پایان گفت: «ممکن است اصلاحطلبان و اعتدالیها لیستی برای انتخابات مجلس بدهند اما همین لیستدادن منوط به این است که ببینند جایگاهی در بین مردم دارند یا خیر. حالا آقای ظریف در این بین میخواهد جاده را برای اصلاحطلبان و اعتدالیها صاف کند که به نظرم به نتیجه هم نمیرسد».
کارشناس مسائل سیاسی:
تعهدات اخلاقی و اعتقادی ایران مانع ساخت سلاح هستهای شد/ حفظ توانمندیهای هستهای فعلی شرط مذاکره
حمید رضا ترقی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد، با بیان اینکه سخنان مقام معظم رهبری با مسئولان فناوری هستهای کشور فصلالخطابی برای همه مباحث مطرح شده درباره فناوری هستهای بود، اظهار داشت: مقام معظم رهبری ارتباط با آژانس بینالمللی انرژی هستهای را تنها در چارچوب پادمان تائید کردند و مجوزی ندادند که خارج از پادمان تعاملی با آژانس بینالمللی انرژی هستهای صورت گیرد.
وی افزود: همچنین معظمله با مذاکره در یک چارچوب مشخصی که هیچ آسیبی به وضعیت فعلی فناوریهای هستهای ایران وارد نشود، موافقت کردند که نشان میدهد پیشرفت در عرصههای مختلف فناوریهای هستهای و رساندن سطح غنی سازی تا 60 درصد قابل مذاکره نیست بلکه وضعیت فعلی باید با همین توانمندی و ظرفیت حفظ شود.
کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رهبر انقلاب هیچ گاه با مذکره مخالفت نکردند اما عقبنشینی از مواضع و اقدامات پیشرفت هستهای ایران را هم جایز نمیدانند، گفت: اکنون هم هیچ اعتمادی به تعهدات غربیها نداریم و معتقد هستیم آنها در مذاکرات پایبند به تعهدات خود نیستند.
ترقی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از عملکرد آژانس بینالمللی انرژی هستهای انتقاد کردند که در حمایت از فناوری هستهای ایران به تعهدات خود عمل نکرد علیرغم اینکه ایران کاملا به تعهدات خود پایبند است همچنین آژانس بینالمللی انرژی هستهای
وعدههای قبلی خود را محقق نکرد که نشان میدهد نهتنها غربیها و آمریکا به تعهدات خود عمل نکردند بلکه آژانس هم در مقابل جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود پایبند نبوده است.
وی با بیان اینکه وضعیت فعالیت هستهای ایران شفاف و روشن است، افزود: مقام معظم رهبری تاکید کردند اصولا به سمت ساخت بمب و سلاح هستهای نمیرویم و البته این موضوع از ترس غرب و 1+5 نیست بلکه ممنوعیت شرعی و اعتقادی ما را مجبور میکند که وارد این فاز نشویم و به سمت استفاده تسلیحاتی از فناوری هستهای پیش نرویم.
کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: غربیها نمیتوانستند مانع فعالیت هستهای ما شوند اکنون هم در چارچوب صلحآمیز هستهای نمیتوانستند مانع شوند بلکه خود ما تعهد دینی، اخلاقی و اعتقادی داریم که به سمت ساخت سلاح هستهای حرکت نکنیم.
ترقی اذعان کرد: بیگانگان بهویژه صهیونیستها اینگونه برداشت کردند که نگرانی آنها مبنی بر پیش روی ایران به سمت ساخت سلاح هسته ای واقعی بوده در حالی که رهبر انقلاب منع دینی و اعتقادی را برای سلاح هسته ای قائل شدند که برای هرگونه عملکرد نظام جمهوری اسلامی ایران در این حوزه منع اعتقادی بسیار قوی تر از منع سیاسی است.
وی افزود: این موضع گیریهای صهیونیست ها کاملا مغرضانه، غلط و تحریک کننده است برهمین اساس امیدواریم هم آژانس بینالمللی انرژی هستهای به تعهدات خود عمل کند و هم غربیها انتظار نداشته باشند که جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای امروز فناوری هستهای خود را کنار بگذارد و از پیشرفت هستهای در عرصه صلحآمیز دست بردارد همچنین آنها باید با درک این واقعیت که ایران به سمت سلاح هستهای نمیرود نسبت به رفع تحریمها اقدام کنند و بیش از این مذاکرات را طول ندهند.
تمدن ایرانی اسلامی
کشورهایی که ایران توشون پالایشگاه ساخته :
- عراق
- سوریه
- لبنان
- افغانستان
- تاجیکستان
- ترکمنستان
- ارمنستان
- ونزوئلا
- اکوادور
- کوبا
- نیکاراگونه
اینو بزارین کنار لیست کشورهایی که آمریکا توشون پایگاه نظامی ساخته مشخص میشه کی به فکر آبادانی بوده و کی مشغول ویرانی!
💌برسد به دست آقای خامنهای
ایرانیتر از همه ایرانیها در طول تاریخ پیدایش حکومت و مرز جغرافیایی در سرزمین پارس...
به بهانهی سالگشت انتخاب شما به رهبری ایران مینویسم...
قسمت اول
من، تاریخ خوانده هستم...
و به اندازهی کوچک خودم، دنیا دیده.
من، تاریخ ایران را خواندهام. از زمان سرزمین مادها، پارسها و پارتها...
من، جز تاریخ جهان، تاریخ پادشاهان ایران را خواندهام؛ از کوروش و داریوش و انوشیروان و خسروپرویز تا نادرشاه و شاه عباس و کریم خان زند با لقب وکیل الرعایا!...
من، تاریخ دویست ساله اخیر ایران را خواندهام...
و آن سالهای پایانی نظام پادشاهی ایران...
من، آنچه در ایران در دوره رضاخان و پسرش گذشته خواندهام. در کتب مختلف به زبانهای مختلف...
و پس از آن...
من، زندگی امام خمینی را خواندهام و شیوه رهبری و حکومتداریاش و شأن و شخصیت و هویتش.
و بعد شما... من تاریخ زندگی شما را خواندهام. با تنوعی بالا...
من، بیست و چند سال سخنرانیهای شما پس از رهبری را گوش دادهام. با دقت و فکر خواندهام...
با جرأت و اعتماد به نفس و اتکا به اعتقاداتم میگویم: بعد از امام خمینی، ایرانیتر از همهی ایرانی ها شما هستید. پادشاه تر از همه پادشاهان ایران، شما هستید. خدماتی که شما به ایران کردهاید مثل و مثال دیگری جز امام خمینی ندارد.
آقای خامنهای، رهبر فرزانه ایران؛
فقط شما هستید که از قدرت خود سوء استفاده نکردهاید. فقط شما هستید که چون تمام پادشاهان ایران، برای قدرت و ثروت نجنگیدید. برای شهرت و محبوبیت دست به رفتارهای رایج، جهت عوام فریبی نزدید. فقط شما هستید که سفرهای تفریحی ندارید. فقط شما هستید که از همسر و دخترانتان استفاده ابزاری نکردید. فقط شما هستید که نگذاشتید فرزندانتان دیده شوند و صاحبان مقام و منصب و شهرت و قدرت. فقط شما هستید که دغدغه دین و دنیای مردم را با هم در عالی ترین درجات دارید. فقط شما هستید که به نحو احسن وظیفهای که به گردن دارید را هزاران بار بیش از حد انتظار به انجام رساندهاید. فقط شما هستید که مردم را تحقیر و تضعیف نکردید و هرگز از ایشان بدگویی ننمودید.
در این تمدن ۲۵۰۰ ساله تشکیل حکومت در ایران، بین تمام پادشاهان این سرزمین، فقط شما هستید که نظام طبقاتی را بی اعتقادید، حرم سرا ندارید و بدون کاخ و برج و مراکز تفریحی اختصاصی هستید. فقط شما هستید که بجای سر زدن و چشم درآوردن و زبان از حلقوم بیرون کشیدن که عرف تنبیهات و جنایات پادشاهان سرزمینم بوده، سالانه و بارها، آسیب زنندگان به حیثیت و آبروی فرهنگ و اقتصاد و سیاست یک کشور را شامل عفو عمومی کردید. فقط شما هستید که جنگهای متجاوزانه به سرزمینهای مجاور نداشتهاید که هیچ، برای استقلال آنها و افتادن حکومت دست مردم آن سرزمینها تلاش کردهاید. فقط شما هستید که در سرزمینهای مختلف همسایه و غیر آن، علاقهمند و معتقد و فدایی دارید...
در میان تمامی پادشاهان ایران، فقط شما هستید که در حوزههای مختلف علمی و معرفتی سرآمد علما و دانشمندان زیادی هستید. فقط شما هستید که آنقدر کتاب خواندهاید که از شماره خارج است.
فقط شما هستید که تحمل شکنجه و تبعید داشتید و خم به ابرو نیاوردید و هرجا رفتید منشا خیر برای ایران و ایرانی شدید. فقط شما هستید که اهل انتقام نبوده و نیستید. فقط شما هستید که خودتان را خرج ایران کردید نه ایران را خرج خودتان...
فقط شما هستید که هرگز از ما مردم ناامید نشدهاید. فقط شما هستید که معنای مقاومت را در کلام و عمل به ما ثابت کردید. فقط شما هستید که جانانه از زبان فارسی حمایت کردید. فقط شما هستید که دغدغه دارید و آرزو دارید که با همت همین جوانان ایرانی، روزی زبان علم دنیا، زبان فارسی باشد!...
✍دانشجوی ایرانی ساکن هلند و فرانسه
@drmahdikhanloo
Drmahdikhanloo.com
حمیدرضا ترقی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفتوگو با «فرهیختگان»:
ایجاد ائتلاف به فضای رقابتی بستگی دارد
https://farhikhtegandaily.com/news/79865/%D8%A7%DB%8C%D8%AC%D8%A7%D8%AF-%D8%A7%D8%A6%D8%AA%D9%84%D8%A7%D9%81-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D9%82%D8%A7%D8%A8%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%B3%D8%AA%DA%AF%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF/
فیلم/ شرایط تحقق جامعه نمونه اسلامی و نقش جوانان از نگاه حمیدرضا ترقی
https://www.namanews.com/News/305061/فیلم-شرایط-تحقق-جامعه-نمونه-اسلامی-و-نقش-جوانان-از-نگاه-حمیدرضا-ترقی
📌پیشنهاد موتلفه به شورای نگهبان: تایید صلاحیتها را به احزاب بسپارید!
حمیدرضا ترقی قائم مقام حزب موتلفه اسلامی پیشنهاد خود برای افزایش مشارکت مردم در انتخابات آتی را تشریح کرد.
🔸️شورای نگهبان برخی از تایید صلاحیتها را به احزاب واگذار کند.
🔸️مشارکت احزاب در بررسی صلاحیت نامزدها، بار مسئولیت شورای نگهبان را کاهش میدهد و احزاب هم انگیزه لازم را برای حضور فعالتر در عرصه انتخاب پیدا میکنند.
🔸️شورای نگهبان باید نسبت به ورود جریانهایی که به این کشور خیانت کردند و سالها آن را از پیشرفت و رفع مشکلات عقب انداختند و... هوشیار باشد.
🔸️این کفتوگو را در «اطلاعات آنلاین» بخوانید👇
http://ettelaatonline.com/fa/news/6642
🗞@ettelaatonline