🔻گزارش ویژه رجانیوز پیرامون اظهارات اخیر یادگارِ یادگارِ امام
🔹تحریف امام (ره) زیر عبای سیدحسن خمینی؛ از سفیدسازی نهضت آزادی تا دست دوستی با جریان منتظری/ شما متهم هستید نه شاکی!
🔹سیدحسن خمینی در اظهاراتی درباره کمرنگ شدن اندیشه و سیره امام خمینی(ره) سخن گفته است. این اظهارات وی درحالیست که متهم ردیف اول کمرنگ شدن اندیشه و سیره امام(ره) خودش است؛ چراکه وظیفه موسسهها و مجموعههای تحت امر او پرداختن به همین مسئله است.
🔹سیدحسن خمینی در دیدار با دستاندرکاران برگزاری هفته فرهنگی «بر آستان آفتاب» گفته است که «بحث امام بسیار کمرنگ است و به حدی است که آدم بعضی وقتها فکر میکند نمیتواند این غفلت ناشی از یک ندانم کاری باشد و شاید یک تحلیلی پشت داستان است».
🔹فارغ از درست یا غلط بودن این گزاره، فردی که باید پیش و بیش از دیگران خود را پاسخگوی این مسئله بداند، شخص سیدحسن خمینی است؛ چراکه وی به عنوان تولیت حرم امام(ره) و موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره)، نه تنها حرکت رو به جلویی برای گسترش نام و اندیشه امامخمینی انجام نداده است، بلکه اقداماتی خلاف آرمانهای امام راحل در زیر مجموعههای سیدحسن خمینی نیز رخ میدهد!
🔹در قسمت معرفینامه سایت مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) جملات نوشته شده است که با اقدامات یادگارِ یادگارِ امام و موسسه تحت مدیریتش هیچ تناسبی ندارد.
🔹در این قسمت سایت نوشته شده است: «مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی(ره) طول سالهای گذشته کوشیده است، از پیوند عمیق مردم و بویژه نسل جوان با آثار و رهنمودهای حضرت امام پاسداری کند و با تنظیم و انتشار صدها هزار نسخه از آثار امام و دیگر فعالیتهای متنوع خویش در عینیت بخشیدن به حضور نیرومند رهنمودها و رفتار و منش حضرت امام در متن جامعه اسلامی در داخل و خارج کشور گامهای مؤثری بردارد». حال سوال اینجاست که این گامهای موثر چه اقداماتی بوده است؟
⬅️متن کامل این گزارش را در سایت رجانیوز بخوانید:
http://rajanews.com/node/373528
✅ @Rajanews_com
🗒️🖌️
اظهار نظر دکتر محمود محرمی پزشك فوق تخصص خون و انکولوژی و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شیراز:
این روزها بویژه با مرگ چند هنرمند، همه جا از سرطان و شیوع بی سابقه آن در ایران که سه برابر کشورهای دنیاست حرف می زنند...!!!
اما گاهی لازم است به این مسایل هم کمی فکر کنیم
⚠️ همه جای دنیا قلیان را یکی از خطرناک ترین عوامل سرطان زا می دانند اما در بسياري خانه های ایرانیان هست و خانوادگی استفاده می کنند و هیچ اقدامی هم برای تعطیلی قهوه خانه ها نمی شود!!!
⚠️ روغن پالم سرطان زاست اما وقتی همه فهمیدند لبنیات ما آلوده به پالم است کسی حتی ؛ كمتر ؛ ماست نخریدند!!!
⚠️ مرغ در حالت عادی 12 الی 18 ماه زمان رشد سالم می خواهد اما در ایران از تخم تا طبخ 45 روزاست و هورمون های استفاده شده همه سرطان زا هستند اما جالب اینکه مردم فقط با قیمت مرغ مشکل دارند نه با بیماری زایی آن!!!
⚠️ همه می دانند که برنج آوازه و محسن و .... سرشار ازسم آرسنیک و مواد سرطان زا و غیرطبیعی ست اما مردم ایران با تهییج و تبلیغات وسیع صدا و سیما دو برابر پول می دهند تا برنده جایزه مرگشان باشند!!!
⚠️ همه می دانند چای معطر دارای اسانس های شیمیایی سرطان زاست اما مردم به عشق قرعه کشی و برنده شدن به قیمت گزاف می خرند و در خوردن داغ داغ آن بر هم سبقت می گیرند و با دست خود سرطان مری و معده و ... را برای خود به ارمغان می آورند!!!
⚠️ همه می دانند سوسیس و کالباس و همبرگر و پیتزا آن هم با آن وضعیت تولید در ایران بیشترین سهم را در عوامل اصلی و جدی انواع سرطان به خود اختصاص داده اما شیک ترین مغازه ها پیتزا فروشی و فست فودی ها هستند و غذای آدم های با کلاس و های کلاس شده!!!
⚠️ مگر در 40 نوع مواد افزودنی سوسیس و کالباس چیزی جز مواد سرطان زا دیده می شود؟!!!
⚠️ همه می دانند غذاهای سرخ کرده و پرچرب عامل سرطان است اما سرخ می کنند و با چربی ترانس بالا می خورند!!!
⚠️ همه می دانند بسیاری از این روغن های نباتی اصلا خوردنی نیستند اما با قیمت بالا خریداری کرده و می خورند!!!
⚠️ همه می دانند چاقی و اضافه وزن و کم تحرکی عامل مهم انواع سرطان ها و کبدهای چرب و بیماری های قلبی و عروقی و انواع سکته هاست اما اکثر مردم در پرخوری و پر خوابی و کم تحرکی گوی سبقت را از هم می ربایند!!!
⚠️ همه می دانند سیگار و مواد مخدر عامل مهم سرطان ریه و ... است اما بیشتر از 10میلیون نفر معتاد به مواد مخدر و بیش از 20 میلیون نفر سیگاری در ایران داریم!!!
⚠️ همه می دانند استرس های روانی یکی از عوامل اصلی سرطان و بیماری های روانی است. اما همه به عشق زندگی اشرافی و آسایش بیشتر همه جور استرس بدهکاری ها و وام و ... را به جان می خرند و آرامش خود را فدای آسایش خیالی می کنند!!!
⚠️ همه می دانند بی خوابی و خواب ناصحیح دیر خوابیدن و دیر بیدار شدن پایه بسیاری از بیماری هاست اما دير خوابيدن عادت بسياري از ما شده!!!
✅ لطفا اندکی ؛ بیشتر بیاندیشیم
⚠️ نان های کپک زده را به سرعت از داخل خانه دور کرده و در زمین دفن کنید . کپک نان سرشار از سم آفلا توکسین است که عامل سرطان خون می باشد. تغذیه دام ها با نان کپک زده باعث ورود آفلاتوکسین به شیر و گوشت می گردد . از فروش نان کپک زده به دوره گرد ها جدا پرهیز کنید.
✅ خوشحالی ما زمانی بیشتر می شود که این پیام را اطلاع رسانی فرمایید
6.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لانه اصلی توطئه علیه ملت ایران کجاست؟
🔹«همآورد ما آمریکا است، اسرائیل نیست» بخشی از صحبتهای سردار امیرعلی حاجیزاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح شناخت دشمن اصلی ملت ایران است.
پرسش هاي بيجواب!
محمدكاظم انبارلويي
الف- رهبر معظم انقلاب اسلامي در ديدار با هزاران تن از بانوان كشور حداقل 5 پرسش درباره نگاه غرب به زنان مطرح فرمودند كه مي توان از آنها به تعبير ايشان «پرسش هاي بيجواب» ياد كرد!
به خلاصه پرسشهاي مطرح شده دقت كنيد:
1- چرا همه چيزهايي كه خانواده را منهدم ميكند روزبهروز در غرب افزايش پيدا ميكند؟
2- چرا تعرضات جنسي و آمار بيبندوباري در غرب مجازات ندارد! اما حجاب مجازات دارد؟!
3- چرا كساني كه با همجنسبازي مخالفند هو مي شوند ؟ اين چه منطقي دارد؟
4- چرا در محيطهاي غربي روزبهروز فحشا و روسپيگري ترويج ميشود؟
5- چرا در مجالس رسمي كه در اروپا و آمريكا برگزار مي شود زنان مي توانند حتي با پوشش نيمه عريان شركت كنند اما مردان بايد با لباس كامل با كراوات و پاپيون شركت كنند؟!
ب- آمار نقض حقوق زنان در غرب وحشتناك است با يك جستجوي ساده مي توان آمار مشهود از مراجع رسمي در آمريكا ، انگليس ، فرانسه ، آلمان و ... به اطلاعات زير دست يافت.
- در هر ثانيه به هزاران زن تعرض جنسي و تجاوز مي شود.
- در هر ثانيه دهها زن در روابط خانوادگي نامشروع و حتي مشروع كشته مي شوند.
- در حوزه عمومي در پاركها ، اتوبوسها ، قطارها و متروها در هر ثانيه هزاران زن مورد تعرض قرار ميگيرند.
- در هر ثانيه دهها زن به دليل افسردگي ناشي از تعرضات جنسي خودكشي ميكنند.
اعداد و ارقام آنقدر شرم آور است که نمی توان همه ابعاد آن را بازگو کرد.
چه منطقي پشت اين پديده وحشتناك و نقض حقوق بشر علیه زنان وجود دارد.
مقام معظم رهبري منطق اين آشفتگي و بهمريختگي را در دو مفهوم خلاصه فرمودند:
1- لذت جويي
2- سودجويي
براي درك اين پاسخ بايد به مباني ليبراليسم بهمثابه يك دين جعلي كه تحت عنوان مدرنيسم تبليغ و ترويج ميشود، رجوع كرد.
اصول دين ليبراليسم ميگويد :
بايد از همه مقدسات آزاد شد.
- هيچ چيز مقدس نيست.
- اگر كسي از دين بيرون رفت از انسانيت بيرون نمي رود.
- هدف تربيت انسان نرمال است نه انسان ايدهآل
-انسان نرمال كسي است كه با جامعه بسازد و با ديگران هماهنگ باشد.
- حقي وجود ندارد اگر دارد در معارضه آراء پيدا مي شود.
- هيچكس از سوي خدا و به نمايندگي از سوي خدا حق حكومت ندارد .حكومت يك روش است نه يك حق.
اين اصول در جامعه سرمايه داري كه اصالت با سرمايه است متضمن دو مفهوم است ؛ لذتجويي و سودجويي.
پيامبران اين دين از ماندويل ، فرگوسن ، آدام اسميت گرفته تا كانت ، اسپنسر، مونتسكيو، رسو و ولتر تا اين واخر فون هايك، پوپر ، هانتينگتون و هابرماس و .... هيچ گاه مسئوليت نتايج فاجعه بار اين رويكردهاي فكري و اعتقادي را كه در قتل، غارت ، تجاوز و اشغالگري و نقض حقوق بشر طي دو قرن اخير ظهور يافته نميپذيرند و هيچ پاسخي بهويژه در حوزه حقوق زنان پيدا نكرده و نمي كنند!
ج- اسلام براي زن الگو دارد. الگوي زنان عالم فاطمه زهرا (س) در همه حوزههاي اجتماعي ، سياسي، خانوادگي و زيست عفيفانه است. در اسلام كرامت انسانها بهويژه زنان يك اصل است. خداوند حقوقي براي مخلوقات خود به ويژه انسانها قائل است كه ميتوان از آن به عنوان «حقوق بشر» واقعي و حقيقي ياد كرد.
خانواده در اسلام يك اصل و پايگاه واقعي حيات انساني است و اگر درست پاسداري شود به عنوان يك سلول اجتماعي سالم در حيات اجتماعي انسانها نقشي حياتبخش دارد.
الگوي اسلام براي خانواده، اهل بيت پيامبر اكرم (ص) است كه در آن فاطمه زهرا (س) به عنوان عمود اصلي خيمه خانواده معرفي شده است. اينهمه از ستايش زن و حقوق زن در اسلام آنهم در عصري كه نوزاد دختر را بهدليل بديُمني زنده به گور مي كردند اعجاب برانگيز است!
د- غرب براي پاسخ به پرسشهاي مطرح شده در مورد نقض حقوق زنان و افكار حقوقي كه اديان الهي و اسلام براي صيانت از حقوق زنان آورده به لجاجت، جهالت و غفلت روي آورده است.
آنها در چاه ويلي سقوط كرده اند كه امكان نجات از آن مگر از طريق كفر به اصول دين ليبراليسم كه مذكور افتاد وجود ندارد.
هـ- غرب در جنگ شناختي عليه ملت ما در فتنه 78 و 88 رويكرد سياسي داشت در فتنه 98 رويكرد اقتصادي و در فتنه 1401 به رويكرد فرهنگي به ويژه نقض حقوق زنان روي آورد.
در اغتشاشات پاييز سال گذشته آنچه در كف خيابان به عنوان جنبش زن ، زندگي و آزادي ناميده شد تبليغ و ترويج زن غربي ، زندگي به سبك آمريكايي و اروپايي و آزادي به مفهوم بيبندوباري بود. اين پاسخ آن 5 پرسش بود كه ابتداي مقاله به آن اشارت رفت!
غرب اصلاح طلبان «افساد طلب» را با شعار مخالفت با حجاب اجباري به كار گرفتند تا بستري براي جنبش هرزگي ياد شده فراهم كنند. وقتي به يك سوال نميتوان پاسخ داد مي شود صورت مسئله را از اساس پاك كرد و نشان داد آنچه كه وجود دارد، درست است.
و- ايران اسلامي به مدد الهي مسير انبياء الهي بهويژه پيامبر اعظم (ص) را در همه حوزهها بهويژه حقوق زنان با قدرت پي ميگيرد نگاه نخبگاني جهان اسلام و جهان غيراسلام كه زير سلطه فكري غرب نيست، به احكام و مباني تئوريك الهي حقوق زنان است . جهان از پيچ تند نقض حقوق زنان عبور ميكند؛ اين عبور طليعه فروپاشي قطعي سرمايهداري، ليبراليسم و جوامع آمريكازده است.
نقدي بر مناظرات در رسانه ملي
محمدكاظم انبارلويي
با نزديك شدن به انتخابات، گفتوگوها در سطح ملي و مناظرات در سطح رسانه حتما صورت ميگيرد. براي اينكه انتخابات نماد وحدت ملي و پايداري براي صيانت از امنيت ملي باشد اصول و الزاماتي دارد كه بايد رعايت شود.
1- انتخابات نبايد يك وسيله براي اينكه ملت در دوگانههاي كاذب در برابر هم قرار گيرند، باشد اگر دوقطبيهاي كاذب شكل بگيرد دشمن در اين شكاف لانه ميكند و انتخابات را وارد عرصه يك جنگ شناختي ميكند.
2- سير گفتوگوها در سطح ملي بايد به سمتي باشد كه مردم را در انتخاب اصلح و ارجح ياري كند. اصل اين است كساني كه صلاحيت آنها از سوي مراجع ذيصلاح تأييد مي شوند صالح هستند. انتخاب بين خوب و خوبتر و صالح و اصلح است. دوگانه ديو و پري، انقلاب و ضدانقلاب، هدايت رقابتها به سمت تلههاي جنگ رواني و شناختي دشمن است.
3- مردم چهار دغدغه اصلي در انتخابات دارند:
الف- اقتصاد و معيشت
ب- بيعدالتي و تبعيض
ج- امنيت
د- ابهام و ديدگاه منفي نسبت به آینده
در گفتوگوهاي انتخاباتي بايد مردم و مخاطبين نامزدها ببينند انتخاب شوندگان، حرفي براي گفتن در اين چهار دغدغه دارند تا انتخاب صحيح را برگزينند.
طبيعيترين و سالم ترين دوگانه براي انتخاب كارآمدي و عدم كارآمدي، كاربلدي و كارنابلدي است.
4- ادب گفتوگو بايد رعايت شود. از فخرفروشي، تكبر و خودبزرگبيني و از همه مهمتر خودحقبيني پرهيز شود. نبايد طرفين گفتوگو وارد تحقير و تصغير و خداي ناكرده وارد فضاي تهمت، بددهني و اهانت شوند.
5- از جدال هاي بيحاصل و لجاجت، روي اثبات حرف خود پرهيز كنيم و براي طرف مقابل حظّي از درك حقيقت و واقعيت قائل شويم.
نتيجه گفتوگو بايد تفاهم و دوستي و رسيدن به مرزهاي وحدت ملي باشد نه تداوم خصومت و دشمني
6- فراموش نكنيم مردم شاهد گفتوگوي 2 يا چند نفر از اخيار هستند. بايد مرز خداخواهي و خودخواهي را در رفتار و گفتار رعايت كنيم. مردم بايد احساس كنند هر يك از اضلاع گفتوگو برنامه و تئوري براي برون رفت از مشكلات و دغدغه های یاد شده دارند.
7- سفير يا سفيران گفتوگو بايد از يك تبار سياسي شفاف برخوردار باشند و معلوم باشد تفكر و خاستگاه سياسي اجتماعي چه جماعتي را نمايندگي ميكنند؟
در گفتوگو بايد يا همديگر را «قانع» كنند يا «ساكت» اگر موفق به اين كار نشدند داوري را به عهده مردم بگذارند و از سوي مردم حكمي را صادر نكنند.
گفتوگوها بايد آبي بر آتش اختلافات و دشمنيها بهويژه مرزبندي با دشمنان ملت باشد. نبايد فراموش کرد انتخابكنندگان و انتخابشوندگان دستاندركار سازهاي تازه در نهادهاي انتخابي كشور براي كارآمدي بيشتر و روان سازي خدمات به مردم و از همه مهمتر تحكيم مباني مردمسالاري ديني در جمهوري اسلامي هستند.
8- دشمن به انتخابات به عنوان نقطه گسست و تهديد امنيت ملي نگاه مي كند.
نبايد هيچ مخرج مشتركي در گفتوگوها با دشمن ديده شود.
مردم ميخواهند براي تداوم انقلاب و كارآمدي نظام با شركت در انتخابات، يك انرژي معطوف به تحول توليد كنند. اضلاع گفتوگو بدانند ضلع سوم يعني مردم دنبال اين هدف هستند و عقد اخوت با هيچ يك از اضلاع گفتوگو نبستهاند.
9- مردم ميخواهند نمايندگان آنها در نهادهاي انتخابي با عقل جمعي، كشور را اداره كنند. مختصات اين عقل جمعي در جريان گفتوگوها و مناظرات بايد شفاف به مردم گفته شود.
اضلاع گفتوگو بايد نشان دهند در مسير گام دوم انقلاب يعني «خودسازي»، «جامعه پردازي» و ايجاد «تمدن اسلامي» هستند.
10- گفتوگوها در سطح ملي بايد در مسيري پيش رود كه طرفين اثبات كنند به قانون و اجراي آن معتقدند و نميخواهند مسير را به سمت هرج و مرج و ديكتاتوري هدايت كنند. اين اعتقاد را در يك بستر اخلاق سياسي مبتني بر وحي نه آموزههاي منحط جوامع غربي به نمايش بگذارند. مجريان گفتوگوها و مناظرات راديويي و تلويزيوني بايد مراقبت كنند از طرفين گفتوگو و كساني كه درگفتوگوها حضور ندارند حقي ضايع نشود.
💢فلسطین؛ پیروز نهایی نبرد
🔹«هاآرتص» طی یک یادداشت خبری اعتراف کرد: «اسرائیل ناچاراً باید شکست خود را بپذیرد، اساساً این نبردی که در غزه آغاز شد، از همان ابتدای هفتم اکتبر شکست خورده بود.» این خبرگزاری صهیونیستی تصریح کرده است، هم اکنون اسرائیل در وضعیت و شرایط به مراتب بغرنجتری در مقایسه با روز اول عملیات طوفانالاقصی قرار دارد و بازگشت طرفین به شرایط روز اول جنگ بسیار سخت است. هاآرتص در ادامه گزارش هم تأیید کرده است، اسرائیل طی حملات ویرانگری که به غزه داشته، نتوانسته است به هیچ یک از اهداف اعلام شده ارتش و دولت نتانیاهو، از جمله بازگرداندن اسرای اسرائیلی برسد.
🔸به نظر میرسد، خود صهیونیستها یا حداقل جامعه غیر دولتی آن، شکست در نبرد با فلسطینیان و حماس را پذیرفتهاند و به دنبال یافتن راهی برای ادامه حیات اسرائیل پس از این شکست بزرگ هستند. هر چند این شکست ترمیمناپذیر است و به اذعان هاآرتص، دیگر برگشت به روز اول جنگ هم بسیار سخت است، چه رسد به روزهای پیش از عملیات طوفانالاقصی، اما باید توجه شود که مسیر سیاسی پس از اتمام جنگ بسیار حیاتی، حساس و بااهمیت است؛ حتی گاه مهمتر و حساستر از مسائل میدانی.
🔹حماس باید طرحهای صلح ارائه شده را به دقت بررسی کند تا در نهایت بتواند بیشترین امتیازات ممکن را بگیرد و در عین حال ضمانتهای لازم برای اجرای مفاد طرحهای صلح و توافقنامهها را اخذ کند؛ به گونهای که دیگر شاهد جنایات طرف صهیونیستی و وحشیگریهای بی حد و حصر آنان نباشیم. رصد اخبار مرتبط با روند صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی نشان میدهد، به تازگی مصر یک پیشنهاد صلح ابتدایی را تهیه و تدوین کرده و در اختیار اسرائیل، حماس، ایالات متحده و دولتهای اروپایی قرار داده است.
🔸بررسی مفاد این صلحنامه نشان میدهد، با واقعیتهای روز جنگ غزه بسیار فاصله دارد و در واقع اصلاً پاسخ دهنده دغدغههای اساسی طرف فلسطینی نیست؛ مسائل مهمی همچون ضمانت اجرایی این توافقنامه، روند آتشبس پس از ۱۴ روز، سرنوشت زندانیان فلسطینی، روند اداره غزه پس از جنگ و همچنین لزوم بازسازی غزه و بازگشت غزه به شرایط عادی جزء موضوعاتی است که در این طرح صلح اشارهای به آنها نشده است.
🔹البته این طرح که در ادامه طرحهای آمریکایی مبنی بر طرح تشکیل دو دولتی در فلسطین است، از سوی رژیم غاصب صهیونیستی نیز پذیرفته شده نیست؛ چرا که نتانیاهو به دلیل قبول نکردن شکست خود در این جنگ، دائماً خطر موجودیتی اسرائیل را مطرح میکند و بنابراین مدعی است که اساساً باید حماس و فلسطین به صورت کامل نابود شود؛ اما نمیداند که مقاومت و فلسطین نه شخص یا سازمان یا جغرافیای ویژه، بلکه یک گفتمان و اندیشه است و حذف شدنی نیست.
#گزارشروز
#طوفان_القصی
#جنگ_شناختی | #سواد_رسانهای
#بصیرت #جهاد_تبیین #حزب_الله#انصار_الله #حماس #حشدالشعبی #جهاد_اسلامی
#روشنگری #فلسطین #یمن #ایران #شیعه #سنی #غزه #غرب #آمریکا
#وحدت #کشورهای_عربی
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتنه مانع شناخت حقایق
رئیسجمهور در کنگره اندیشه علامه مصباح یزدی:
🔹گروهی که در جنگ احزاب در مقابل سپاه اسلام ایستادند، از منافقین، یهود، کفار، مشرکین و شایعهسازان بودند. شایعهسازان انسانهای حقفهم را هم از میدان به در میکنند و میدان را برای بیان حق از آنها میگیرند.
🔹شناختن، گرایش، ایستادگی و تبیین حقایق برای جامعه در این مسیر بسیار مهم و شروط اثربخشیِ یک فکر و اندیشه بالنده است، کسانی که در مقابل امیرالمومنین، امام حسن و امام حسین ایستادند، از کفار نبودند بلکه مسلمانان بیبصیرت بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 محمدعلی ابطحی میگوید: موسوی از سر نادانی، خاتمی از سر خیانت و هاشمی از سر انتقام از احمدی نژاد و رهبری وارد فتنه ۸۸ و کودتای مخملی رنگی شدند.
▪️یوم الله ۹ دی روزی بود که مردم به باطن ادعای دروغ #تقلب اصحاب فتنه پی بردند و با حضور میلیونی خود، بساط این فتنه را جمع کردند.
🔸مالیات حدود نصف طلافروشان کمتر از ۵۰۰ هزار تومان در ماه!
سازمان امور مالیاتی:
🔹در سال گذشته برای حدود ۵۰ درصد طلا و جواهر فروشان کمتر از ۵ میلیون تومان مالیات محاسبه شده است، یعنی حدود نصف آنها ماهانه کمتر از ۵۰۰ هزار تومان مالیات پرداخت کردهاند.
🔹مالیات بیش از ۶۰ درصد طلا و جواهر فروشان در سال ۱۴۰۱ کمتر از ۱۰ میلیون تومان بوده است.
🔹در سال ۱۴۰۱ مالیات بیش از ۲۵ درصد از طلا و جواهر فروشان شامل حدود ۶ هزار واحد صنفی، صفر بوده است.
@EjtemaeeMashhad
♦️استراتژی اسرائیل بعد از ترور سید رضی موسوی 👇
اقدام به ترور شهید سید رضی موسوی در وضعیت کنونی جنگ در غزه قابل تامل است. چند روز پیش دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس گفته بود که توان تحمل تشدید را نداریم و باید پیام لازم را به ایران بفرستیم. واقعیت میدانی آن است که وضعیت جنگ غزه، رژیم موقت را در یک تنگنای سخت قرار داده است.
نتانیاهو پس از هفتاد روز تجاوز عملاً هیچ دستاوردی بهجز سرافکندگی بینالمللی نداشته است. هیچیک از اهداف رژیم صهیونیستی در حمله و تجاوز به غزه محقق نشده است، اسرا هنوز در دستان حماس است و یحیی السنوار برای آتشبس شرط و شروط تعیین میکند، بنابراین راهاندازی خط ترور برای فرار از واقعیت شکستی است که اسرائیل گرفتار آن شده است. وضعیت عصبی رزیم صهیونیستی در جنگ و نیز تهدیدات طرف غربی(انگلیسیها) مقدمه ترور این شهید عزیز بوده است.
تغییر راهبرد رژیم صهیونیستی پس از یک ترور!
ناکامی رژیم صهیونیستی برای ناکاوت کردن مقاومت در غزه و افتادن در باتلاق جنگ امتیازی باعث شده است که سران رژیم صهیونیستی برای فرار از فشار درونی و بیرونی دوباره به استراتژی «هزار خنجر» روی آورد.
البته این گردش راهبردی به معنای شکست دشمن در میدان است. اندیشکده آتلانتیک نوشته است که اسرائیل در حال افزودن به مدلهای تاکتیکی خود است، درحالیکه راهبردش در قبال ایران شکستخورده است و میان اظهارات مقامات ارشد اسرائیل و واقعیات میدانی فاصله فزایندهای وجود دارد. قبل از آنکه خیلی دیر شود، باید یک سیاست متوازن اتخاذ نمود که وضعیت برنامه هستهای ایران را مدنظر قرار میدهد!
اکنون میتوان گفت دشمن در میانه گرفتاری در جنگ، میدان جدیدی برای جنگهای بیشتر بازکرده و با شعار یا مرگ یا زندگی دوباره بهصورت پروژه هزار خنجر و هزار زخم چرخیده است در تلاش برای احیای استراتژی امنیت خود از مزیتهای برتری ساز که تحت کنترل آمریکاییها قرار دارد تا حد امکان استفاده کند، دو سال قبل دشمن پاسخ هزار خنجر را با خوردن تیرهای غیبی و مسلح در تلآویو گرفت؛ اکنون هزاران شهر موشکی و پهپادی زیرزمینی انتظار آنها را میکشد.