🚨🚨کتائب حزبالله
عمليات عليه مواضع آمريكا معلق و دفاع از غزه با روش ديگرى ادامه خواهد يافت
ابوحسین الحمیداوی دبيركل كتائبحزبالله عراق: مسيرمان دشوار و بهاى آن زياد است و آزادى خواهان مى دانند كه بهاى مسير هر چقدر باشد در برابر رضاى خدا و حمايت از مظلوم ناچيز است. كتائب حزب الله، تصمیم خود را با اراده خود و بدون دخالت ديگران برای حمایت از مردم مظلوم غزه گرفته است، برادران ما در مقاومت و حتى جمهوری اسلامی اطلاعى از روش جهادى ما ندارند و در بسيارى اوقات به فشار و تشدید تنش علیه آمریکایی ها در عراق و سوریه اعتراض مى كردند؛ و به دلیل تعهد خود به انجام وظایف انسانی و دينى خود، با خرد و رعايت مسائل شرعى و اخلاقى در سخت ترین شرایط به طور دقیق کار کرده ایم.
عملیات نظامی علیه نیروهای اشغالگر را به منظور رعايت شرايط دولت عراق و در تنگنا قرار ندادن دولت، تعليق مى كنيم اما همچنان به دفاع از مردم غزه به روش هاى دیگر ادامه خواهیم داد و به مجاهدان كتائب حزب الله توصیه می کنیم که در صورت اقدام خصمانه آمریکا علیه آنها (موقتاً) از خود دفاع كنند.
وستانیوز
🔺سهم جریان اصولگرا و اصلاحطلب در سبد ثبت نام انتخابات مجلس چقدر است؟
🔹سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به ادعای جریان اصلاحطلب مبنی بر اینکه این جریان سیاسی در انتخابات مجلس دوازدهم با محدودیت نامزد مواجه شده است، گفت: ثبتنامکنندگان در این دوره از انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، طیفهای مختلف سیاسی هستند.
🔹در این دوره از انتخابات از مجموع ۲۴ هزار و ۹۸۴ نفری که در انتخابات ثبت نام نهایی کردند، به ترتیب ۴ هزار و ۷۰۳ نفر مستقل، ۲ هزار و ۷۲۵ نفر از احزاب اصولگرا، هزار و ۵۶۰ نفر از احزاب اصلاحطلب هستند و ۱۵ هزار و ۹۹۶ نفر حزب سیاسی خود را اعلام نکردهاند.
🔹بر اساس این آمار، تعداد زیادی از داوطلبان انتخابات «مجلس دوازدهم» درخصوص جریان متبوع گفتمانی خود اظهار نظر نکردهاند. بنابراین احتمال دارد بسیاری از این افراد که به نحوی چراغ خاموش وارد عرصه رقابت شدهاند، گرایشات اصلاحطلبی داشته باشند و برای پرهیز از ورود به چالشهای سیاسی، تاکنون اشارهای به این موضوع نکردهاند.
پنج شاخص انقلابیگری، انقلابی بودن و انقلابی ماندن
مطرحشده در بیانات رهبر انقلاب در حرم امام خمینی ۹۵/۳/۱۴
۱ پایبندی به مبانی و ارزشهای اساسی اسلام و انقلاب بنده در سال گذشته در همین جلسه راجع به مبانی امام صحبت کردم. مبانی اساسی ما آنهاست ... اگر این پایبندی وجود داشت، حرکت، حرکت مستمر و مستقیم خواهد بود. در تندباد حوادث این حرکت تغییر پیدا نمیکند... نقطهی مقابل این پایبندی عملگرایی افراطی است. یعنی هر روزی به یک طرف رفتن، هر حادثهای انسان را به یک طرف کشاندن.
۲ هدفگیری آرمانهای انقلاب و همت بلند برای رسیدن به آنها بعضی سعی میکنند جامعه و جوانهای ما را دچار ناامیدی کنند. بگویند آقا فایده ندارد! نمیشود! نمیرسیم! ... شاخص دوم این است که هرگز منصرف نشویم از رسیدن به آن اهداف بلند و آرمانهای بلند. تسلیم نشویم در مقابل فشارها.
۳ پایبندی به استقلال کشور استقلال سیاسی معنایش این است که ما در زمینهی سیاسی فریب [دشمن را] نخوریم... استقلال فرهنگی که از همه مهمتر است در این است که سبک زندگی را سبک زندگی اسلامی ایرانی انتخاب بکنیم... استقلال اقتصادی هضم نشدن در هاضمهی اقتصاد جامعه جهانی است.
۴ حساسیت در برابر دشمن و نقشه دشمن
و عدم تبعیت از آن باید دشمن را شناخت، نقشهی او را فهمید، از تبعیت دشمن سر باز زد؛ این شاخص چهارم، این عدم تبعیت را قرآن، جهاد کبیر نام نهاده است.
۵ تقوای دینی و سیاسی اینکه ما عرض کردیم که باید به آرمانها پابند بود، اسلام اینها را از ما خواسته است. یک تکلیف دینی است و رعایت آن تقوای دینی است. تقوای سیاسی هم همراه همین است؛ تقوای سیاسی یعنی انسان از لغزشگاههایی که دشمن میتواند از آن استفاده بکند پرهیز بکند.
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۲
شبستان
خراسان رضوی
۹ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۲
یادداشت | علی رنگ آمیز طوسی
تحلیلی برتحولات سیاسی اخیردرمشهد
چندی است در کلانشهر مذهبی مشهد جریان راست، که با عنوان شورای ائتلاف و شورای وحدت با یکپارچگی گروه های اصولگرا توانسته بود وحدت را به این اردوگاه بیاورد، خود دچار دو دستگی شده و حالا به حدی به انحطاط کشیده شده و آش به حدی شور شده که حضرات سیاسیون در تهران قصد بستن لیست مشهد و شهرهای استان را دارند!
خبرگزاری شبستان - مشهد: ایران هر دو سال یک بار شاهد برگزاری انتخابات است، یک دوره شورای شهر و ریاست جمهوری و دو سال بعد مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری؛ و هر دوره، از چند ماه قبل از انتخابات به یک باره تنور احزاب و گروه های سیاسی روشن شده و برگزاری گعده ها و دورهمی های انتخاباتی شروع می شود. در ایران نیز دو جریان اصلی اصلاح طلب و اصولگرا همیشه در رقابت با هم به لیست بندی و چانه زنی های انتخاباتی برای پیروزی در این رقابت ها، گوی سبقت را از هم ربوده و گاه این جناح و گاه آن جناح سکان قدرت را در دست گرفته و اسب مراد را بر عرصه سیاست تازانده است.
وضعیت در اردوگاه اصلاحات با وجود کادربندی و کار تشکیلاتی منظم همواره در یک مدار ثابت چرخیده و صرفا در دوره های اخیر جریانی تحت عنوان اعتدالیون از بطن آن خارج و پس از مدتی نیز در همان جناح هضم شد، ولی در اردوگاه اصولگرایی در بر چند پاشنه می گردد و تکثر و تعدد آرا باعث تشطط و چندپارگی جریانی شده، که در صورت وحدت می تواند حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.
چندی است در کلانشهر مذهبی مشهد جریان راست گرا، که با عنوان شورای ائتلاف و شورای وحدت با یکپارچگی گروه های اصولگرا توانسته بود وحدت را به این اردوگاه بیاورد، خود دچار دو دستگی شده و حالا به حدی به انحطاط کشیده شده و آش به حدی شور شده که حضرات سیاسیون در تهران قصد بستن لیست مشهد و شهرهای استان را دارند!
اما در این مجال بد نیست قبل از ادامه بحث ابتدا نگاهی به مقوله احزاب و لزوم یا عدم لزوم حضور آنها در عرصه سیاست بندازیم. چرا که این جنجال های اخیر باعث شده عده ای از فعالین سیاسی و رسانه ای، حضور این گروه های سیاسی و احزاب را مانع جمهوریت و سنگ یش پای مردم سالاری بدانند.
دموکراسی و تحزب
به طور کلی در یک تعریف جامع، حزب سیاسی را می توان چنین تعریف کرد: «حزب یک گردهمائی پایدار گروهی از مردم است که دارای عقاید مشترک و تشکیلات منظم اند و با پشتیبانی مردم برای بدست آوردن قدرت سیاسی از راههای قانونی مبارزه می کنند.» در کشور ما براساس آخرین آمار وزارت کشور ۱۴۰ حزب دارای مجوز ثبت شده در مجموعا ۱۳ جبهه سیاسی فعالیت می کنند که عمدتا صرفا گروه های سیاسی هستند که در دوره انتخابات فعال شده و پس از آن هیچ فعالیت خاصی ندارند.
دموکراسی و تحزب دو واژه همزاد هستند که در صورت وجود یکی از این دو پدیده در جامعه ای وجود دومی نیز الزام آور است. به این معنا که بدون تحزب نمی شود به مردم سالاری واقعی رسید و مردم سالاری واقعی هم لازمه کارکرد جامع و کامل احزب و گروه های سیاسی است. از این طریق حزب می تواند چراغ راهنما و آدرسی باشد که آحاد ملت بتواند با استفاده از این علامت رفتار سیاسی و انتخاباتی را پای صندوق های رای به معنای بله گفتن به یک جهت گیری خاص و نه گفتن به سایر جهت گیری با استفاده از خدمات سامانه حزبی به انتخابات دقیق تر بپردازند.
امروزه بسیاری از متفکران لازمه تبدیل مشارکت توده ای به مشارکت فعال وسازمان یافته را در تأسیس احزاب به معنای واقعی کلمه می دانند و آن را مرحله تکمیلی از مراحل انقلاب اسلامی به شمار میآورند که چنین امری در جهت تضمین تداوم و تعادل نظام ضروری است. اکنون که کشور در فرایند فراز و نشیب های نوسازی، توسعه و بحرانهای آن قرار دارد تقاضای مشارکت سیاسی نیز رو به افزایش است و بدیهی ست که شاخصه اصلی توسعه سیاسی به مشارکت سیاسی می باشد. مشارکتی که خود برخورد از ابزار های کارآمد و سازمانهای نهادمند باشد.
اما نگاهی اجمالی به نظام سیاسی کشورمان بیانگر این نکته می باشد که احزاب بمعنای حقیقی کلمه شکل نگرفته اند بلکه گروهها ی سیاسی بنام حزب در ایام انتخابات موقتاً فعالیت کرده و بعد از آن هیچ رابطه دقیق و تعریف شده ای میان نمایندگان حزبی و خود حزب وجود ندارد بنابراین اگر آسیب ها و موانع تحزب برطرف شده و حزب به معنی صحیح کلمه شکل بگیرد تأثیر به سزائی در کاهش خطاهای انتخاباتی داشته و مسیر توسعه سیاسی را هموارتر خواهد نمود.
در یک جامعه مردم سالار مثل ایران که البته هنوز در آغاز این راه هم قرار دارد، به طور متوسط هر دو سال یکبار برای تعیین تکلیف برخی مراکز قانون گذاری به آرای عمومی مراجعه می شود که مهمترین این رفراندوم ها، انتخابات های ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی است.
[ 🌼 #مرثیه_خوانی_غلط]
🔴 قربه الی الله انقلابی نیست...‼️
🔹رهبر انقلاب سال ۹۸ در دیدار با نخبگان از عادت ناپسند برخی ها گفتند که دائم فقط مرثیه خوانی میکنند.
« بعضیها فکر میکنند ما مشکلات را نمیدانیم! میدانیم مشکلات هست ولی موفقیتها را هم باید دید. وقتی دائم #مرثیه_خوانی میکنیم از مشکلات، #امید در دل جوان، کمفروغ میشود.» ۹۸/۷/۱۷
🔻چند نکته در این خصوص:
1⃣ رویکرد دشمنان بیرونی به اقتضای ذات و کینه طبیعتاً دشمنی است و طبیعی است برای خشکاندن نهال امید به هر حشیشی متوسل شوند!
2⃣ عده ای در داخل هم شاید دشمن نباشند ولی همانطور که آقا فرمودند بددل و بدخواه باشند. تقی زاده هایی که همیشه با القائات منفی در شیپور "ما نمی توانیم" میدمند و راه پیشرفت را فقط در هضم شدن در سبک زندگی غربی میدانند.
3⃣ اما شاید مهمترین مخاطب رهبرانقلاب در مذمت مرثیه خوانی بخشی از جبهه انقلاب باشند. اگر دو گروه اول از روی مرض و غرض مرثیه خوانی میکنند ولی گروه سوم گاهی قربه الی الله در قالب جلسات تبیین و تحلیلی یا در بستر فضای مجازی ناخواسته با ناامید کردن جوانان ، در زمین دشمن بازی میکنند.
🔹 گاهی جهل به نتیجه، گاه جدال های نااحسن سیاسی، گاهی رقابت برای جذب فالوور و ممبر و گاهی ضعف در زمان شناسی و شناخت اولویت ها باعث میشود که برخی از متدینین و بچه های انقلابی در تریبون ها و منبرها یا در توئیت ها و کانال های خود ناخواسته به گونه ای سخن برانند و قلم بچرخانند که گمان میکنند فقط آنها مشکلات را میدانند و لاغیر...
✅ دوستان عزیز: اگر شاخص محوری و ولایتمداری معیار باشد، زین پس معیار انقلابی بودن نبایست صرفاً به عنوان گوینده و نویسنده باشد بلکه هر کس و هر کانال که دائم مرثیه خوانی کند و چراغ امید را در دل جوانان کم فروغ کند #انقلابی نخواهد بود چه اصولگرا باشد و چه اصلاح طلب؛ چه بداند چه نداند!
🖌 #محمدصادق_سلطانزاده
اقتصاد ایران ۵.۴ درصد در سال ۲۰۲۳ رشد کرد
صندوق بینالمللی پول در جدیدترین گزارش خود از سلسله گزارشهای چشم انداز اقتصادی جهان که هر سه ماه یکبار منتشر میشود از رشد ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در سال میلادی گذشته خبر داد.
صندوق بینالمللی پول همچنین پیشبینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داده و به ۳.۷ درصد رسانده است.
#اقتصاد_ایران
┄┅┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┅┄
فوری؛ شورای امنیت درباره غزه بیانیه داد
۱۴۰۲/۱۱/۱۰
ايسنا : اعضای شورای امنیت در بیانیه خود افزایش فوری کمکها به نوار غزه را ضروری دانستند و از همه طرفها خواستند که با هماهنگ کننده امور بشردوستانه و بازسازی سازمان ملل در غزه همکاری کنند
شورای امنیت در این نشست، نگرانی خود را از شتاب در وخامت وضعیت انسانی در نوار غزه ابراز کرد.
«لیندا توماس گرینفیلد» نماینده دائم آمریکا در سازمان ملل در این نشست گفت تمامی افرادی که در حمله هفتم اکتبر شرکت کردند باید مجازات شوند.
وی در ادامه با اشاره به اتهامات رژیم صهیونیستی علیه آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) مبنی بر اینکه در حمله مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر شرکت داشتند، افزود: نباید اجازه دهیم آنچه اتفاق افتاد، کار بزرگی را که آنروا انجام می دهد تحت الشعاع قرار دهد.
💥نقدی بر بیانیه آقای روحانی‼️
🔴 آقای روحانی؛ شما توسط شورای نگهبان رد صلاحیت نشدید🤔 بلکه عملکرد گذشته خودتان شما را رد صلاحیت کرد‼️😳
بخوانید:
🔴آقای روحانی؛ بیانیه دادید و از رد صلاحیتتان ابراز ناراحتی کردید و دهها اتهام به نظام وارد ساختید که اتفاقا همین بیانیه ضد نظام شما خود سند محکمی بر عدم صلاحیت شما می باشد🤔 چگونه میخواهید مسئول نظامی باشید که ضد آن هستید؟؟‼️🤔
♦️آقای روحانی! شما زمانی که مردم را با دروغ های مختلف فریب دادید وبه ریاست رسیدید، همان وقت از صلاحیت افتادید😳
♦️وقتی که هزاران میلیارد از بیت المال را به بهانه خصوصی سازی، به ثمنبخس دادید و حقوق نجومی از اموال مردم به مدیران و اعضای هیاتمدیره و آقازادههای منصوب خود در شرکتهای دولتی و خصولتی بخشیدید، عدم صلاحیت خود را امضا کردید😱
♦️وقتی حدود ۲۵ میلیارد دلار ارز و ۶۰ تن سکه را در کوران تحریم و جنگ اقتصادی با دشمن، بر باد دادید و با قبول اسناد ننگین ۲۰۳۰، معاهده پاریس، FATF و... و توافقات پنهان و ناپیدای برجام، دشمنان را خوشحال و امیدوار و مردم را مأیوس نمودید؛ رد صلاحیت شدید😔
♦️آنگاه که از ساخت مسکن مهر و گسترش حوزههای گاز و نفت و... سرباز زدید و با اختلال در روابط با روسیه و چین و کشورهای همسایه برای مجبورشدن کشور به تسلیم دربرابر غرب اقدام کردید؛ مهر رد صلاحیت خود را به تایید رساندید😢
♦️وقتی تقویت صنعت موشکی کشور را به تمسخر گرفتید و آنرا مانع اجرای برجام میدانستید و در خانه اشرافی چند ده میلیاردی ساکن شدید و مدعی نظرسنجی اوضاع مردم از پشت شیشه ماشینت گردیدید؛ رد صلاحیت خود را امضا نمودید😫
♦️وقتی رسیدگی به پرونده فساد مالی اطرافیان و از جمله برادرت را خط قرمز دانستید و به منتقدانت فحاشی میکردید و سیمان در تجهیزات اتمی ریختید و دانشمندان اتمی را اخراج کردید، رد صلاحیت تان نزد مردم امضا شده بود😩
♦️ آنگاه که به دشمن جرات و گرای ترور سردار سلیمانی را دادید وبه بهانهFATF، واکسن کرونا را وارد نکردید تا روزانه ۷۰۰ نفر کشته شوند وادعا کردی که صبح جمعه متوجه گرانی بنزین شده اید، از صلاحیت افتادید😡
🔥آنگاه که چوب بی مهری بر سر مراکز تولید و صنایع زدید و آنها را به تعطیلی کشاندید و موجب بیکاری هزاران نفر شدید تا رضایت کدخدا را بدست آورید، صلاحیتتان مخدوش شد☹️
😡وشمشیر غضب کشیدن بر فرق ولایت و موضعگیری های ضد ولایت خود کم گناهی در نظام ولایی نیست🙊
🔥آقای روحانی؛ فرصتهایی که نظام از سر لطف به شما هبه کرد، برای خدمت به مردم بود، نه خیانت🥵
كارشناس مسائل سیاسی:نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران بیبدیل است
حمیدرضا ترقی نقش مردم در ایران را بیبدیل توصیف و بیان كرد: اثرگذاری مردم در اعمال نقش حاكمیت در ایران امر مترقی و پیشرفتهای است و فكر نمیكنم در هیچ نقطهای از جهان، دولتها و حكومتها چنین كیفیتی برای نقش مردم قائل باشند.
۱۴۰۲/۱۱/۰۲
برنامه «بدون خطخوردگی» رادیو گفتوگو در خصوص قدرت نقشآفرینی مردم در انتخابات با حمیدرضا ترقی كارشناس مسائل سیاسی بهصورت تلفنی گفتگو كرد.
حمیدرضا ترقی با بیان اینكه انتخابات اسفند ۱۴۰۲ با نقشآفرینی مردم، روح تازهای را در مردم سالاری دینی خواهد دمید، گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران بر دو ركن اساسی یعنی مردم یا همان جمهوریت و اسلام ایجاد شده است و طبیعی است نقش مردم در به ثمر رساندن و تداوم انقلاب اسلامی و همچنین اعمال حق حاكمیت در مدیریت كشور بسیار مهم و حیاتی است.
وی نقش مردم در حاكمیت را نقشی تشریفاتی ندانست و اظهار كرد: امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب و همچنین اسلام بر این نقش تأكید كرده است و در قانون اساسی ایفای این نقش بهعنوان یك حق مسلم برای مردم تلقی شده است كه باید نهایت استفاده را بكنند تا در سرنوشت كشورشان سهیم و دخیل باشند.
این كارشناس مسائل سیاسی در مصاحبه تلفنی با رادیو گفتوگو با ابراز تأسف از اینكه مردم تا قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از حق خود برای تعیین سرنوشت و اعمال حاكمیت محروم بودند، اشاره كرد: دیگران یعنی بیگانگان برای مردم ایران تصمیم میگرفتند و به نام او رأی میدادند. كسانی در نظام آن زمان انتخاب میشدند كه اساساً مردمی اطلاعی از آنها نداشتند؛ اما در شناسنامه آنها مهر میخورد.
وی افزود: این شرایط بعد از پیروزی انقلاب اسلامی كاملاً دگرگون شده است و مردم با حضور خود در پای صندوقهای رأی، سرنوشت خود و كشور را تعیین میكنند. مردم حتی با انتخاب نمایندگان مجلس خبرگان رهبری، در انتخاب و نظارت بر رهبری بهصورت غیرمستقیم نظارت دارند.
ترقی نقش مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران را بیبدیل توصیف و بیان كرد: اثرگذاری مردم در اعمال نقش حاكمیت در ایران یك امر مترقی و پیشرفته است و فكر نمیكنم در هیچ نقطهای از جهان، دولتها و حكومتها چنین كیفیتی برای نقش مردم قائل باشند. طبیعی است اگر مردم از این حق بهدرستی استفاده كنند، در اصلاح سرنوشت و بهبود وضعیت زندگیشان و همچنین پیشرفت كشور نقش بسیار مؤثری خواهند داشت.
این كارشناس مسائل سیاسی اشاره كرد: انتخابهای كیفی و مبتنی بر عقلانیت و بصیرت، همیشه معجزههای زیادی را برای كشور و ملت ایران آفریده است؛ اما انتخابهایی كه از روی احساسات و عدم آگاهی كامل صورتگرفته است موجب بروز مشكلاتی برای خود مردم شده است.
یادداشت -حمیدرضا ترقی
تهران نماد شجاعت،غیرت،دین داری،استقلال طلبی،دشمن ستیزی،ملت ایران است
مقام معظم رهبری در دیدار با برگزار کنندگان کنگره ۲۴هزار شهید تهران ،به توصیف فضائل مردم تهران در تاریخ ۱۵۰سال گذشته پرداخته
و دقیقتر از هرتحلیل گر تاریخی ابعاد تازه ای از خصوصیات مردم شریف تهران را تبیین کردند .
ایشان تهران را تجلی شجاعت و غیرت و دین داری و استقلال طلبی و دشمن ستیزی ملت ایران در قضایای انقلاب و قبل از ان دانسته
و مقابله مرحوم ملاعلی کنی تهرانی علیه قرارداد رویتر یا قضیه تحریم تنباکو و مقابله با قراردادخائنانه رژی توسط مرحوم میرزا محمد حسن اشتیانی را نمونه هایی از دشمن ستیزی دیرین مردم تهران به رهبری علمای دین دانستند ،
معظم له اجتماعات مردم تهران درمساجد برای مطالبه عدالتخانه و انقلاب مشروطیت را نمونه دیگری از شجاعت و روحیه مبارزاتی
مردم تهران تعریف کرده وهمراهی انان با قیام شیخ فضل الله نوری و تحصن در حرم شاه عبدالعظیم را نشان از غیرت و بصیرت مردم تهران دانستند .
رهبر معظم انقلاب قیام مردم تهران در پانزده خرداد به حمایت از امام و سینه سپر کردن مردم تهران و ورامین دربرابر گلوله های رژیم را نشان از دین داری و غیرت تاریخی مردم تهران توصیف نمودند .
پیشرو بودن مردم تهران در قضایای انقلاب اسلامی وسرایت سعار و شعور انان به شهرهای مهم کشور را ناشی از پیشگامی مردم تهران برهبری روحانیت مبارزو انقلابی دانستند که توانست الهام بخش ملت ایران شود .
نقش هدایتی و الگو دهی تهران در شیوه و کیفیت مبارزه با رژیم شاه برای شهرهای کشور
درتاریخ مبارزات ملت ایران و حتی امروز در استقرار نظام اسلامی و تداوم انقلاب غیر قابل انکار است .
ایستادگی مردم تهران در مقابل تلاش دشمنان برای تغییر هویت ملی و اسلامی اش در دوره پهلوی که با انواع دسیسه ها ونقشه ها و حفظ هویت مذهبی و اسلامی و ملی اش توسط محافل و مجالس و هیئت های مذهبی
نشان از غیرت مردم تهران بوده که ترویج مظاهر غربی ونسخه های اروپایی غربگرایان
نتوانسته هویت انرا ازبین ببرد .
رهبر معظم انقلاب این ایستادگی و مقاومت در برابر حفظ هویت مذهبی تهران را ناشی از غیرت دینی و استقلال طلبی و تکیه به علما و بهره گیری مردم تهران از مناب. و سخنرانی های پرجمعیت و پرشور مردم در خانه ها و محلات و هیئت ها دانستند که منشاء انقلاب اسلامی سال ۵۷ و انتقال انقلاب به سراسر کشور و پیروزی ملت ایران بر رژیم ستم شاهی شد .
رهبری انقلاب تدوین شناسنامه انقلابی تهران برای پیوست دائمی شهدای گرانقدر این شهر وظیفه مهم دست اندرکاران استان دانستند که امید واریم همه در این امر مهم همت بگمارند .