#نماز_شب
🌸 عن الامام ابی جعفر علیه السلام،قال: نزلت فی امیرالمؤمنین علیه السلام و اتباعه من شیعتنا ینامون فی اول اللیل، فاذا ذهب ثلثا اللیل، او ما شاء الله، فزعوا الی ربهم راغبین راهبین طامعین فی ما عنده.
🌸امام محمد باقر علیه السلام:
امیرمؤمنان علیه السلام و پیروان او از شیعیان ما اول شب را می خوابند و هنگامی که دو سوم شب، یا آن چه خدا خواست، گذشت، بلند می شوند و به درگاه پروردگارشان راز و نیاز و تضرع و زاری می کنند در حالی که مشتاق و ترسان اند و به آنچه پیش خداست امیدوارند.
📚 وسائل الشیعة 5:274 ح 26
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 امام محمد باقر (علیه السلام):
🔸پشت سر برادران دینی خود دعا کن، که این کار روزی را به طرف تو سرازیر می کند.
📚(بحار الانوار، ج۷۶، ص ۶۰)
@TarbiateManavi
🌸 #صلوات_خاصه_امام_باقر_علیه_السلام
▪️ شهادت امام باقر علیه السلام بر تمامی شیعیان تسلیت باد.
@TarbiateManavi
🎙 آیت الله کشمیری رضوان الله علیه:
🌸 اگر می خواهید طعم و شیرینی عبادت را بچشید ، دروغ را باید ترک کنید ،جدی وشوخی آن را.
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🌺 امام صادق علیه السلام:
«اِنَّ الثَّمانِیةَ رَکعاتٍ یصَلّیهَا العَبدُ آخِرَ اللَّیلِ زینَةُ الآخِرَةِ»
🌸 هشت رکعت نمازی که بنده خدا در آخر شب می خواند، زینت آخرت است.
📚 وسائل الشیعه، جلد 5، صفحه 271
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 #حکایت_پند_اموز
🔸مردی برای اصلاح سر و صورتش به آرایشگاه رفت. در حال کار گفتگوی جالبی بین آنها در گرفت. آنها درباره موضوعات و مطالب مختلف صحبت کردند. وقتی به موضوع «خدا» رسیدند.
🔹آرایشگر گفت:
من باور نمیکنم خدا وجود داشته باشد.
🔸مشتری پرسید:
چرا باور نمیکنی؟
🔹 آرایشگر جواب داد:
کافی است به خیابان بروی تا ببینی چرا خدا وجود ندارد.
به من بگو، اگر خدا وجود داشت آیا این همه مریض می شدند؟ بچه های بی سرپرست پیدا میشد؟
اگر خدا وجود میداشت، نباید درد و رنجی وجود داشته باشد.
نمیتوانم خدای مهربانی را تصور کنم که اجازه میدهد این چیزها وجود داشته باشد.
🔸مشتری لحظه ای فکر کرد، اما جوابی نداد، چون نمیخواست جر و بحث کند.
آرایشگر کارش را تمام کرد و مشتری از مغازه بیرون رفت. به محض اینکه از آرایشگاه بیرون آمد، در خیابان مردی را دید با موهای بلند و کثیف و به هم تابیده و ریش اصلاح نکرده. ظاهرش کثیف و ژولیده بود.
🔸مشتری برگشت و دوباره وارد آرایشگاه شد و به آرایشگر گفت: میدانی چیست، به نظر من آرایشگرها هم وجود ندارند.
🔹آرایشگر با تعجب گفت:
چرا چنین حرفی می زنی؟ من این جا هستم، من آرایشگرم. من همین الان موهای تو را کوتاه کردم.
🔸مشتری با اعتراض گفت: نه! آرایشگرها وجود ندارند، چون اگر وجود داشتند، هیچ کس مثل مردی که آن بیرون است، با موهای بلند و کثیف و ریش اصلاح نکرده پیدا نمیشد.
🔹آرایشگر جواب داد:
نه بابا، آرایشگرها وجود دارند! موضوع این است که مردم به ما مراجعه نمی کنند.
🔸مشتری تائید کرد:
دقیقا!! نکته همین است.
✅ خدا هم وجود دارد! فقط مردم به او مراجعه نمیکنند و دنبالش نمیگردند. برای همین است که این همه درد و رنج در دنیا وجود دارد.
@TarbiateManavi
🎙 دعای عرفه از منظر مقام معظم رهبری:
✅ همین دعای امام حسین ع در روز #عرفه را که شما نگاه کنید، خواهید دید حقیقتاً مثل زبور اهل بیت، پر از نغمههای شیوا و عشق و شور معرفتی است.
🔹 حتی بعضی از دعاهای امام سجّاد ع را که انسان میبیند و مقایسه میکند، گویا که دعای این پسر، شرح و توضیح و بیانِ متن دعای پدر است؛ یعنی آن اصل است و این فرع. دعای عجیب و شریف عرفه و کلمات این بزرگوار در حول و حوش عاشورا و خطبههایش در غیر عاشورا، معنا و روح عجیبی دارد و بحر زخّاری از معارف عالی و رقیق و حقایق ملکوتی است که در آثار اهل بیت علیهم السّلام کم نظیر است.
🗓 بیانات ۱۳۷۴/۱۰/۰۵
#عرفه
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نماز_شب
🌸 شهیدی که به خاطر #نماز_شب، بین راه از اتوبوس پیاده میشد و #نافله_شب میخواند و سوار اتوبوس بعدی میشد.
#نماز_شب
#شهیدمغفوری #حاج_قاسم
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
از تشرفات مرحوم فشندي، ديدار با امام زمان(ع) در صحراي عرفات است. اين تشرف از مهمترين و روح افزاترين رويدادهاي زندگاني مرحوم فشندي (ره) است. تشرف حاضر، به سبب بعضي از جنبه هاي منحصر به فرد ـ كه به برخي از آنها اشاره خواهد شد، مورد توجه تعداد زيادي از شيفتگان امام عصر (ع) قرار دارد.
آيتالله ناصري دولت آبادي كه خود مستقيما از زبان حاجي شنيده و در كتاب «آب حيات» آورده است. همچنين جناب قاضي زاهدي نيز آن را از زبان آن مرحوم شنيده و در كتاب خود نقل كرده است. اينك تلفيق اين دو روايت براي خوانندگان نقل ميشود.
حاج محمد علي فشندي تهراني ميگويد: سال اولي كه به مكه مكرمه مشرف شدم، از خداي مهربان در آنجا خواستم كه توفيق دهد تا در سالهاي بعد نيز، تا بيست سفر به مكه بيايم تا شايد امير الحاج و امام زمان (ع) را هم زيارت كنم. خداوند هم توفيقي بخشيد و منتي نهاد كه من علاوه بر آن بيست سفر، چند بار ديگر نيز به زيارت خانه خدا موفق شدم.
سالياني بود كه به همراه كارواني ـ به عنوان خدمه و كمكي كاروان ـ مشرف ميشدم تا اينكه در سالي (ظاهرا 1353شمسي) مدير كاروان به من اطلاع داد كه امسال از ديدن من معذور است. شايد تصور و پندار او اين بود كه سن من رو به پيري رفته و نگران بود كه نتوانم در كارهاي خدماتي كاروان به او ياري برسانم. از شنيدن اين خبر خيلي افسرده و پژمرده شدم. لذا به سوي مشهد مقدس حركت كردم تا دست توسلي به دامان سلطان طوس، حضرت رضا (ع) بزنم و از ايشان بخواهم كه سفر معنوي حج را امسال نيز نصيب من كند.
در حرم خيلي منقلب و مضطرب بودم و به سختي ميگريستم و از آن حضرت روايي حاجت خود ر ا ميخواستم. پس از زيارت جانانه، به قصد بازگشت به تهران با آن حضرت وداع كرده، از حرم خارج شدم. در اين حين، سيدي مرا صدا زد و فرمود: «آقا! سفر شما را حضرت حجت(ع) امضا كردند و فرمودند: به حاج محمد علي بگو برو !منتظر تو هستند!»
من از سيد پرسيدم :خود حضرت اين سخن را فرمودند؟
سيد گفت: بله!
من نيز بدون درنگ به منزل خود در تهران بازگشتم. به محض آنكه به خانه رسيدم، همسرم با عجله گفت :اين چند روز را كجا بودي؟ مرتب از كاروان زنگ ميزنند و ميخواهند شما را همراه خود ببرند.
من هم بلافاصله به مدير كاروان مراجعه كردم و پرسيدم: شما كه نيت بردن مرا نداشتيد، حالا چه شده كه ميخواهيد مرا هم در اين سفر همراه كنيد؟! مدير كاروان سربسته اشاره كرد كه از تصميم قبلي خود پشيمان شده و ميخواهد من نيز در اين سفر طبق معمول سالهاي گذشته به عنوان خدمه با او همراهي كنم.
به هر ترتيب به عنوان كمكي كاروان به مكه مشرف شديم. شب هشتم ماه، كه فرداي آن روز حاجيان ميبايد در عرفات باشند، مدير كاروان مرا خواست و گفت: وسايل كاروان را زودتر از ديگر كاروان ها به منا منتقل كن و در عرفات در كنار «جبل الرحمة» خيمه ها را بر پا ساز تا كاروان ما در بهترين جاي ممكن سكنا گزيند. من نيز فوراً لوازم و خيمه ها را با اتومبيلي به آنجا منتقل كردم، چادرها را برافراشتم و فرش ها را گستردم. در اين حال يكي از شرطه هاي سعودي (پليس هاي عربستان) نزد من آمد و به زبان عربي گفت :چرا حالا آمدي؟ اينجا كه كسي نيست!
من هم با زبان عربي شكسته بسته ـ كه تقريبا در اين سفرها آموخته بودم ـ بدو گفتم :براي انجام مقدمات كار، زودتر آمدم. گفت: «پس امشب نبايد بخوابي!» پرسيدم: چرا؟ گفت: به خاطر اينكه ممكن است دزداني پيدا شوند و به وسايل حجاج دستبرد بزنند يا اينكه شما را بكشند. بايد خيلي مراقب باشي! با شنيدن اين سخنان ترس عميقي وجود مرا فرا گرفت.
در اين حال به ياد حضرت ولي عصر(عج) افتادم. به آن حضرت التجا و پناه بردم و پيوسته و پياپي نام مقدس آن قبله عالم را بر زبان ميآوردم. ميگفتم: «يا حجة بن الحسن أدركني! يا خليفة الله الأعظم أغثني!»
تصميم گرفتم شب را نخوابم. به همين دليل براي نماز و نافله شب وضويي ساختم و به نماز ايستادم. آن شب در آن بيابان تنهايي، به ياد آمام زمان(ع) حال خوشي پيدا كردم. در همين حال صداي پايي شنيدم و به دنبال آن پرده چادر كنار رفت. آقايي در آستانه خيمه بعد از سلام فرمود: «حاج محمد علي تنها هستي؟»
عرض كردم: بله آقا، تنهايم! و ناخود آگاه از جا برخاستم و پتويي را چند لا كرده، زير پاي آقا افكندم.
آقا نشست و فرمود: «حاج محمد علي! خوب جايي را براي سكونت كاروان انتخاب كرده اي! اينجا همان جايي است كه جدم حسين بن علي (ع) در روز عرفه خيمه زده بودند!» بعد فرمودند: «حاج محمد علي! يك چايي درست كن!»عرض كردم: اتفاقا همه وسايل چاي فراهم است جز چاي خشك كه آن را از مكه نياورده ام.
فرمود:«شما آب جوش تهيه كنيد، چاي خشك آن برعهده من!»
آب كه جوش آمد مقداري چاي ـ كه در حدود صد گرم بود به من مرحمت كردند. چاي كه دم كشيد و آماده شد، فنجاني به ايشان تعارف كردم. نوشيدند و فرمودند: «شما هم بفرماييد!»من هم با اجازه آقا، فنجاني از آن چاي نوشيدم كه لذت خوبي براي
من داشت.
در اين هنگام، دو جوان زيباروي نوراني (در روايت هاي قاضي زاهدي چهار جوان )جلوي چادر آمدند و همان جا با احترام ايستادند و به آقا سلامي عرض كردند. آقا از من خواستند كه به ايشان چاي تعارف كنم. من نيز اطاعت كردم و برايشان چاي بردم. آنان چاي را نوشيدند. آقا از من خواستند كه چاي ديگري نزد ايشان ببرم كه من نيز دوباره چاي براي آن دو جوان بردم. در اين وقت آقا به آنان فرمود: «شما برويد! آنان نيز خداحافظي كرده و رفتند».
در اين زمان، آقا نگاهي به من كردند و سه بار فرمودند: «خوشا به حالت حاج محمد علي!»گريه راه گلويم را بست. عرض كردم: از چه جهت؟ فرمود :«چون امشب كسي براي بيتوته در اين بيابان نميآيد. امشب شبي است كه جدم امام حسين(ع) در اين بيابان آمده است» بعد فرمود: «دلت ميخواهد نماز و دعاي مخصوصي را كه از جدم رسيده بخواني؟»
عرضه داشتم: بله آقا جان! فرمود: «برخيز و غسلي به جا آور و وضو بگير!» عرض كردم: هوا طوري است كه نميتوانم با آب سرد غسل كنم. فرمود :«من بيرون ميروم تو آب را گرم كن و غسل نما!»
من هم بدون اينكه متوجه قضايا باشم و اينكه اين آقا كيست؟ مقداري آب را گرم كردم و غسل و وضويي ساختم.
چون از غسل فارغ شدم، آقا به خيمه برگشتند و فرمودند: «حالا دو ركعت نماز با اين كيفيت كه ميگويم بخوان: بعد از حمد، در هر ركعت، يازده مرتبه سوره توحيد را بخوان كه اين نماز جدم امام حسين (ع)در اين مكان است».
و بعد از نماز فرمودند: «جدم، امام حسين(ع) در اين بيابان دعايي خوانده است كه من آن را ميخوانم، تو هم با من بخوان!» اطاعت كردم. دعاي آقا نزديك به بيست دقيقه به درازا كشيد و در حال دعا، اشك از چشمان مباركش مانند ناودان فرو ميريخت. هر جمله اي را كه ميخواند در ذهن من ميماند و من فوراً آن را حفظ ميكردم. ديدم عجب دعاي خوبي بود و چه مضامين عالي دارد.
من با اينكه با كتاب هاي دعا آشنا بودم، اما تا كنون به چنين دعايي برنخورده بودم در همين وقت به ذهنم رسيد كه فردا براي روحاني كاروان مضامين اين دعا را بخوانم تا او آنها را يادداشت كند به محض خطور اين فكر در خاطر من آقا فرمودند: «اين دعا مخصوص امام (ع)است و در هيچ كتابي نوشته نشده و كسي غير از امام نميتواند آن را بخواند و از ياد تو نيز ميرود!»
با گفتن اين سخن، ناگهان تمامي عبارات دعا از ذهن، زبان، خيال و خاطر من محو شد. و حتي كلمه اي از آن در ذهن من باقي نماند.
پس از پايان دعا به آقا عرضه داشتم: آقا اين توحيد من ـ به نظر شما ـ خوب است ؟من ميگويم كه همه هستي را از درخت و گياه و زمين و...خداوند آفريده است. فرمودند: «خوب است! و بيش از اين از شما انتظار نميرود!»
عرض كردم: آيا من حقيقتا دوستدار اهل بيت هستم؟ فرمودند: «آري! و تا آخر هم خواهي بود. اگر آخر كار شياطين بخواهند فريب دهند، آل محمد(ص) به فرياد ميرسند».
پرسيدم: آيا امام زمان(ع) در اين بيابان تشريف ميآورند؟ فرمودند: «امام الان در چادر نشسته است»!
من با همه اين نشانه ها و قرينه ها باز متوجه نشدم. به نظرم رسيد منظور اين است كه امام(ع) اكنون در چادر مخصوص خود نشسته اند.
دوباره پرسيدم: آيا فردا امام با حاجيان به عرفات ميآيند؟ فرمودند: «آري» عرض كردم: كجا ميروند؟ فرمودند: «جبل الرحمة»
دوباره عرضه داشتم: اگر رفقاي كاروان بروند، امام (ع) را ميبينند؟ فرمود: «ميبينند اما نميشناسند!»
عرض كردم: فردا شب امام زمان(ع) به چادر حاجيان هم سر ميزنند و عنايتي ميكنند؟
فرمود: «در چادر شما، آنگاه كه روضه عمويم عباس (ع) خوانده ميشود ميآيد». بعد از اين سخنان و پاسخ به اين سؤالها، آقا برخاستند تا از خيمه خارج شوند. در اين حال رو به من نموده فرمودند: «حاج محمد علي! شما امسال به نيابت از كسي حج ميگزاريد؟»
عرض كردم: خير آقاجان! فرمودند: «ميشود از طرف پدر من امسال نيابت كنيد». عرضه داشتم: بله آقاجان!
در اين حال دو اسكناس صد ريالي سعودي به من مرحمت كردند و فرمودند: «اين پول را بگير و حج امسالت را به نيابت پدر من انجام بده!»
پرسيدم: آقا نام پدر شما چيست؟ فرمودند «حسن!»عرض كردم: نام خودتان چيست؟ فرمود «سيد مهدي!»
آقا را تا دم چادر بدرقه كردم. در اين وقت آقا براي معانقه و روبوسي جهت خداحافظي برگشتند و با هم معانقه اي كرديم. خوب به ياد دارم كه خال طرف راست صورتش را بوسيدم. آقا دوباره مقداري پول خرد ديگر به من مرحمت كردند و فرمودند: «اين پول ها را نيز به همراه داشته باش و برگرد!»
عرض كردم: آقا جان من شما را كي و كجا ملاقات خواهم كرد؟
فرمود: «وقتي كه حاجيان نماز مغرب و عشاي خود را خواندند و مداح كاروان شروع به ذكر مصيبت عمويم قمر بني هاشم (ع) كرد من به چادر شما ميآيم». در اين وقت آقا از خيمه خارج شد و من ديگر او را نديدم هر چه به اين طرف و آن طرف نظر كردم، ديگر كسي را نيافتم. داخل چادر شدم و به فكر فرو رفتم. راستي او كه بود؟ سيد مهدي فرزند حسن! از كجا نام مرا
ميدانست؟ چند بار فرمود: جدم حسين، عمويم عباس ... قرينه ها و نشانه ها را يكي پس از ديگري كنار هم نهادم. خيلي منقلب و بي تاب شده بودم. فهميدم كه با امام زمان (ع)هم سخن بوده ام.
از صداي گريه و ناله من شرطه سعودي (پليس عربستان) سراسيمه آمد و گفت چه شده؟ دزدها آمدهاند و اثاثيهات را غارت كردهاند؟
گفتم: نه! مشغول مناجات با خدايم. او با تعجب به من نگاه ميكرد و سرانجام رهايم كرد و رفت. تا صبح به ياد حضرت گريستم.
فرداي آن روز قصه را براي روحاني كاروان تعريف كردم و او هم براي حاجيان نقل كرد و گفت: اي حجاج!متوجه باشيد كه اين كاروان مورد توجه و عنايت امام زمان(ع) است.
همه مطالب را به روحاني كاروان گفتم جز آنكه فراموش كردم بگويم، آقا وعده كرده كه شب، به هنگام ذكر مصيبت عمويش قمر بني هاشم (ع)به چادر ما بيايد.
شب هنگام،حاجيان پس از نماز، روضه اي گرفتند و مداح كاروان هم، گريزي به روضه علمدار كربلا، حضرت قمر بني هاشم(ع) زدند و حالي در چادر بر پا شد. در آن وقت به ياد سخن آقا افتادم. هر چه نگاه كردم آن حضرت را درون چادر نديدم. ناراحت شدم و با خود گفتم: «خدايا! وعده امام (ع) حق است!»
در اين وقت امام به خيمه تشريف فرما شدند و در ميان حاجيان نشستند و در مصيبت عموي خود گريستند.
من كه آقا را ديدم، خواستم تا عرض ادبي كنم و بوسه اي بر پاي حضرتش بزنم و به مردم بگويم كه: «بياييد و امام زمانتان را ببينيد!»
كه امام اشارتي كردند و من بي اراده و بي اختيار بر جاي خود ايستادم. روضه كه تمام شد، آقا نيز برخاستند و خيمه را ترك كردند و من ديگر حضرت را نديدم.
#تشرّف
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🌺 امام صادق علیه السلام:
«اِنَّ صَلاةَ اللَّیلِ تُدِرُّ الرِّزقَ»
🌸 همانا نماز شب موجب زیادی روزی می شود.
📚 وسائل الشیعه، جلد 5، صفحه 276
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #حتما_ببینید
🌸 خاطره مرحوم #آیت_الله_ممدوحی از برخورد #علامه_طباطبایی با طلبه فاضلی که میخواست وارد سیر الی الله شود.
🔹 آنجایی که وقت عمله و وقت حرفه، الکی نیست که هر چی از دهنت در بیاد بگی.
🔸اینه مسئله! ساده نیست، یعنی آدم را از ده تا صافی رد میکنند که بشود عبد محض.
#سیر_الی_الله
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 رسول الله صلى الله عليه و آله :
🔸 ما اتَّخَذَ اللّه ُ إبراهيمَ خَليلاً إلاّ لإِطعامِهِ الطَّعامَ، و صلاتِهِ باللَّيلِ و النّاسُ نِيامٌ.
🔹 خداوند، ابراهيم را خليل خود نكرد، مگر از آن رو كه مردم را اطعام مى كرد و شب هنگام كه مردم خفته بودند او به نماز مى ايستاد .
📚 علل الشرایع صفحه ۳۵
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🎙 آیت الله محمد شجاعی رحمه الله علیه:
🌺 آن هایی که دلشان می خواهد اهل نجات باشند، غفلت نکنند از توسل به حضرت زهرا(س) اصل نجات از هر راهی برسد، مرکز جوهره اش وجود مقدس حضرت زهرا می باشد.
#اهل_نجات
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_ویژه
🚩 هر کس یه شب جمعه، بین الحرمین باشه
🚩 باید همه عمرش هم، دلتنگ حسین باشه...
#شب_جمعه
#زیارت
#استوری #وضعیت
@TarbiateManavi
#نماز_شب
🌺 رسول خدا صلی اللّه علیه و آله:
«اِذا قامَ العَبدُ مِن لَذیذِ مَضجَعِه وَ النُعاسُ فی عَینَیهِ لِیرضی رَبَّهُ بِصَلاةِ اللَّیلِ باهَی اللّهُ بِهِ المَلائِکةَ وَ قالَ اشهَدُوا اَنّی قَد غَفَرتُ لَهُ»
آن هنگام که بنده از خواب ناز برخیزد با آن که خواب در چشمان اوست، تا با خواندن نماز شب رضای خداوند را طلب کند. خداوند به او در بین ملائک مباهات می کند و می گوید: شاهد باشید که من او را آمرزیدم.
📚 وسائل الشیعه، جلد 5، صفحه 276
#نماز_شب
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
هدایت شده از تربیت معنوی
#نماز_اول_وقت
💠 حضرت آیت الله العظمی بهجت ره فرمودند:
🌸 از آقا سید عبدالهادی شیرازی رحمه ا... که واقعاً عالم بزرگی بود، نقل کردهاند که فرمود:
🔸در کوچکی بعد از فوت پدرم (میرزای بزرگ) تکفّل خانواده به عهدهی من بود.
میگوید: پدرم را در خواب دیدم.
🔹از من پرسیدند: آقا سید عبدالهادی، حال شما چطور است؟
🔸میگوید در جواب گفتم: خوب نیست.
🔹فرمود: به بچهها و اهل خانه سفارش کنید که نمازشان را اول وقت بخوانند، تنگدستی شما رفع میشود...
📚 در محضر آیت ا... العظمی بهجت، ج۳، ص ۱۸۸
#نماز_اول_وقت
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 بمناسبت سالگرد وفات عالِم ربّانی حضرت آیت الله بهاء الدینی (رضوان الله تعالی علیه) نثار روحِ آن عارفِ صمدانی صلواتی را هدیه بفرمائید.
#بهاءالدينى
@TarbiateManavi
🌸 آیت الله بهاء الدینی از منظر بزرگان
🎙 آیت الله مصباح یزدی:
🔹️عارف وارسته، مرحوم حاج سید رضا بهاءالدینی (رضوان الله علیه) نمونه و مجسمه آرامش بود. بیش از چهل سال كه من ایشان را میشناختم، به یاد نمیآورم كه از ایشان حالت اضطراب، حیرت و ناامیدی دیده باشم. همیشه آرام، و دل سپرده به حضرت باری تعالی بود؛ آسوده خاطر و بیاضطراب! خدا چنین بندگانی نیز دارد.
🔸️از سویی، بعضیها نیز هستند كه به اندك حادثهای مضطرب و هراسان میشوند. اگر انسان اختیار خود را به دست خدا سپرد، خدا نیز او را حمایت میكند. اما اگر در برابر دعوت و محبت و مهربانی خدا، از او رو گردانید، مقدمات تسلط شیطان فراهم میشود.
🎙 حضرت استاد حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری حفظه الله:
🔸 ما به محضر مرحوم آيت الله بهاءالديني ميرسيديم؛ وقتي انسان خدمت اين بزرگمرد مينشست، احساس ميکرد که راه رفتن يعني چه؟ و فقط دانستن يعني چه؟
🔸 يک دنيا سکوت، يک دنيا آرامش، يک دنيا تذکر، ياد خدا، کوه توحيد بود؛ همین را از ما خواسته اند و ما هم باید از خودمان بخواهيم و اين مسير را ما باید طي کنيم و برسيم و بعد هم بتوانيم بر تشنگان معارف توحيدي و اهلبيت (عليهم السلام) ارائه کنيم.
🎙 از استاد شیخ عبدالقائم شوشتری حفظه الله سوال کرده بودند :
استادان بسیاری که تا کنون ملاقات نموده اید،کدامیک بیشتر ازشما دلربائی کرده وچرا؟
فرمودند:من از همه این مردان الهی استفاده های فراوانی نموده ام و ممنون وقدردان انان بوده وهستم وتشخیص این امر دشوار است وعده ای کوته فکر خیال کنند من حق سایر استادانم را نادیده گرفته ام ،اما در جواب سوال شما باید عرض کنم :مرحوم ایت الله بهاء الدینی ،ان هم به این علت که:
راه ایشان راه تفکر بود…..
تفکر تفکر تفکر…….
#بهاءالدينى
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi
🌸 از مرحوم آيت الله بهاءالديني پرسيدند: آقا #ظهور نزديک است؟ مرحوم آيت الله بهاءالديني فرمودند: «اين را من نميدانم، اما #آخرالزمان استشمام ميشود»
🔸 به سمت آخرالزمان رفتهايم و نفوس حق دارند، حتي کشورهاي ديگر حق دارند. اين علاقهي شما به اهل بيت عليهم السلام کم سرمايهاي نيست. بعضيها توجيه نيستند، در خيلي از کشورها اينطوري است که دل آنها ميخواهد اين اخبار و معارف به گوش آنها برسد، ولی گاهي نميرسد
🔹 و ما مسئول آن هستيم، بايد اين نمک و اين حلاوتي که در معارف اهل بيت است به گوش اهل عالم برسد.
🎙استاد ناصری
#بهاءالدينى
#تربیت_معنوی
@TarbiateManavi