مراقب حرفهايمان و دلهاي ديگران باشيم
حرفها رایحه دارند
بو دارند
عطر دارند
رایحه حرفهایمان تا ساعتها
روی جان و تن می نشیند!
تا مدتها در فضا و تا سالها در
خاطره ها جا خوش میڪند
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
۱۹ دی ۱۴۰۰
غمگین نباشید ...
چرا که خوشبختی میتواند
از درون تلخترین روزهای زندگی شما،
زاده شود … 🌺
باورکن ...
در تقدیر هر انسانی معجزهای
از طرف خدا تعیین شده
که قطعاً در زندگی،
در زمان مناسب نمایان خواهد شد!
یک شخص خاص ...
یک اتفاق خاص ...
یا یک موهبت خاص ...
امروز
منتظر اعجاز خدا در زندگیات باش 💌
بدون ذره ای تردید ...
💜❄️❥•═•↷ ℳaイŋɦaყ↬εkɦas ↶•═•❥
#ݥݓــــݩهــآے_ڂــــآڝ
₯↬☞ @Matnhayekhas ⊂⇝❤️⇜⊃
۱۹ دی ۱۴۰۰
۱۹ دی ۱۴۰۰
#ولنتاین❣
روی مخروط هایی که از لوازم قنادی تهیه کردینبا کاموا بپیچید و در نهایت با قلب های قرمز و صورتی دیزانش کنید و در چیدمان مناسبت های مختلف استفاده کنین
۱۹ دی ۱۴۰۰
۱۹ دی ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده درست کردن #جعبه_فانتزی ❣️❣️❣️
فوق العادست
۱۹ دی ۱۴۰۰
حسرت واقعى را آن روزى ميخورى كه میبينى :
به اندازهى سنوسالت زندگى نكردهاى !
💚🌼
#گابریل_گارسیا_مارکز✍
|ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ▹♥◃
▹•🎈•◃
〖▹❣◃ @Axe_Porofil ▹❣◃〗
•════⊰💓⊱════•❦
۱۹ دی ۱۴۰۰
8.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش۳مدل_شمع
👉بفرست واسه دوستت
۱۹ دی ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده باز کردن در کمپود و کنسرو
۱۹ دی ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#همبرگر_پنیری🍔🌭🍟
1) 1) 600 گرم گوشت گاو آسیاب شده
2) 1 عدد پیاز
3) 2 حبه سیر
4) 100 میلی لیتر آب
5) 60 گرم آرد سوخاری
6) 1 تخم مرغ
7) 200 گرم چدار تازه
8) نمک-فلفل سیاه-تکه های فلفل قرمز
⠀⠀
دستورالعمل ؛ ⠀⠀
⠀
1) پیاز و سیر را رنده کنید. ⠀
2) همه مواد را مخلوط کرده و ورز دهید. ⠀
3) 1 ساعت در یخچال استراحت کنید.
4) پنیر را در بین و نزدیک کنید.
5) در تابه بپزید
┅✿❀🍃🌷🍃❀✿┅
۱۹ دی ۱۴۰۰
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قند_تزئینی
دوستان برای درست کردن این قند ها ابتدا شکر رو آسیاب کنید بهتره بیش از حد نرم نشه و ی کوچولو زبری داشته باشه بعد به ازای هر دو قاشق غذا خوری شکر ، یک قاشق چایخوری گلاب لازم داریم که داخل شکر آسیاب شده میریزیم و با قاشق حسابی مخلوط میکنیم بعد قالب های فشاری هر مدلی که دارین ، شکر رو داخلش بریزید و با پشت قاشق کاملا فشرده کنید بعد هم روی دستمال آشپزخونه گلها رو بزارید که رطوبت گلاب کرفته بشه حدود پنج شش ساعت در محیط اشپزخونه بزارید بمونه تا قند ها کاملا خشک بشه به همین راحتی قندهای تزیینی آماده س😍
۱۹ دی ۱۴۰۰
۱۹ دی ۱۴۰۰