eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.5هزار عکس
24هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. . ◀فقط برای پختن مرغ اگه دوست داشتید از یکی دو حبه سیر استفاده کنید تا مرغتون خوش طعم تر بشه. ◀تعداد لایه های کلاب ساندویچ به سلیقه شما بستگی داره. ◀میتونید هویج آبپز رو حذف کنید ولی من پیشنهاد میکنم امتحان کنید👌😋به شدت خوشمزه میشه. ◀برای زیبایی کار میتونید دور تا دور کلاب رو کمی مایونز بمالید و جعفری ساطوری دور ساندویچ کلاب بپاشید. ◀چنگالهای چوبی رو از لوازم قنادی معتبر میتونید تهیه کنید یا از سیخ چوبی برای فیکس شدن استفاده کنید.
ژله مورد نظرتان را با یک لیوان آب جوش حل میکنید بعد از اینکه از حرارت افتاد نصف لیوان بستنی آب شده اضافه کنید. کمی هم بزنید در حدی که بستنی حل شود نه بیشتر. سینی در حدود سی در چهل سانت را کمی خیس کنید کیسه فریزر پهن کنید مخلوط ژله بستنی را داخل آن ریخته ضخامت تا حدود نیم سانت مناسب است. داخل یخچال بگذارید تا زمانی که وقتی انگشت روی ژله بزنید چیزی به انگشت شما نچسبد کافیست از یخچال خارج کنید برش هاس سه سانتی بزنید و مانند تصویر رول کنید. اگر برش های به صورت زیگزاگ ~ باشد ژله رولی مدل رز خواهید داشت‌. دقت کنید اگر ژله بیشتر در یخچال بماند موقع رول کردن میشکند
🍹 طرز تهیه 👈 لایه اول: یک و نیم لیوان شکر و دو لیوان آب، مقداری زعفران، گلاب و آبلیمو لایه دوم: سه قاشق سر پر تخم شربتی و آب : چون شربت زعفرانی غلیظه با لایه های دیگه مخلوط نمیشه 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه ایده عالی برای پذیرایی مخصوصا جشن تولد 🌸🌼💕 عزیزای دل برای این فینگرفود به خمیر جادویی یا پیتزا احتیاج داریم و سوسیس یا هات داگ بعد در روغن سرخ کنید یا با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😍😋
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه و عالی با هویج تزئینات دورچین غذا درست کن ببین چقدر 😍👆
ظهر تون بخیر 💐🌾 ❤️💙 💙❤️ ‌ ​​​​👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
10.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 یک عدد مرغ کوچیک دو ق غ پودر پاپریکا نصف ق غ پودر گشنیز یک ق غ زردچوبه یک ق م فلفل تند یک ق غ پودر سیر نصف ق غ نمک دو ق غ روغن زیتون دو ق غ آبلیمو دو ق غ سس کچاپ یک تا دو عدد سیب زمینی پوست مرغ رو با دقت طبق تصویر جدا کنید روی سینه ی مرغ چندتا شیار عمیق بزنید با کمک سیخ چوبی هم روی تمام سطح مرغ سوراخ بزنید سس رو آماده کرده و تمام سطح داخلی و خارجی مرغ رو به سس آغشته کنید. داخل ظرف گذاشته روش سلفون بکشید و یک تا دوساعت داخل یخچال بهش استراحت بدید. کف ظرف سیب زمینی ورقه شده بچینید مرغ رو روی سیب زمینی ها بزارید بال و ران مرغ رو با خلال دندون فیکس کنید و شکم مرغ رو با مواد پر کنید کمی از سس دوباره روی مرغ بزنیدیک لیوان آب کنار مرغ ریخته و حدود یک ساعت و نیم با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد داخل فر بپزید
11.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم برای خمیر: -آرد فانتزی ۲ لیوان -آب ولرم سه چهارم لیوان -مایه خمیر نصف ق غ -شکر ۱ ق غ -نمک ۱ ق چ -روغن زیتون ۳ ق غ -پودرسیر،فلفل سیاه و اورگانو برای مزه دار کردن خمیر کمی -تخم مرغ برای رومال ۱ عدد (برای تاپینگ مینی پیده من از سوسیس،فلفل دلمه‌ای، پنیر پیتزاو گوجه گیلاسی استفاده کردم #