هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
❌بعلت مشکل مالی و تغییر شغل همه لباسای تولیدی #حراج کردیم😔😔
#کارای_محرمی_300_تومنی_بازار_فقط _......._تومن 😳
3روز تا پایان حراجی😱😱😱
ارسال رایگان
گارانتی تعویض
https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8
تمامی اجناس زیر قیمت بازار 👆👆👆👆
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**فروش فوری
#انواع_تیشرت_فقط....هزار😳😱😳
❌😱❌بمدت 3 روز❌😱❌
تمامی لباسای این کانال #حراج_شد
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3122266170C618cc6e8a8
**
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_هویج_کافی_شاپی
مواد لازم
شکر یک و نیم لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
دارچین ۱ تا ۲ ق چ (بستگی به ذائقه تون داره)
روغن ۲/۳ لیوان
آرد ۲ لیوان
بکینگپودر ۲ ق چ
هویج رنده شده یک و نیملیوان(من همیشه به دونه سیب کوچیکهم میریزم خیلی خوشمزه میشه البته دلخواهه)
گردونگینی شده مقداری (دلخواه)
تخم مرغ، شکر، وانیل و دارچین رو با دور تند حسابی هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه.
یادتون نره بین کار چند بار کاسه رو دورگیری کنید تا بعداً کیکبوی زهم نگیره.
روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوطشدن هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو الککنید و به آرومی مواد رو دورانی هم بزنید تا یکدست بشه.
هویج و سیب رو که با رنده متوسط رنده کردید اضافه کنید و باز هم به آرومی هم بزنید. در نهایت گردو نگینی شده رو هم اضافه کنید و مواد رو تو قالب بریزید.
قالب رو با اَرده یا روغن جدا کننده چرب کنید
من اینبار کنی هم کنجد کف قالب ریختم هم باعث میشه کیکتون خوشکل بشه هم خیلی راحت از قالب دربیاد.
تو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود یکساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه بپزه
🌟
5.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شامی_خوشمزه😋
آموزش پخت شامی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز خرد شده: ۱/۲ لیوان
سیر: ۴ لوش
تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
آرد سخاری: ۱ لیوان
نمک: کمی
فلفل: کمی
پودر ریحان: ۱ قاشق
پودر پونه: ۱ قاشق
پودر جعفری: ۱ قاشق
فلفل قرمز
پنیر موزارلا
آرد: ۲ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سخاری: ۳ لیوان
گوشت را با پیاز، سیر، تخم مرغ، آرد سخاری، نمک، فلفل، ریحان، پونه، جعفری و فلفل قرمز مخلوط میکنیم سپس کمی بر میداریم و درونش پنیر گزاشته میبندیم و درون ارد می خابانیم سپس درون تخم مرغ و بعد درون آرد سخاری در آخر درون روغن سرخ می کنیم
🎭
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
اربعین کربلا رفتید؟ 😇
چقدر خوب بود زبان عراقی رو بلد بودیم😢
یکسال گذشت و تا اربعین بعدی هم فاصله ای نداریم
یه کانال تو ایتا هست که اگر روزانه فقط ۳۰ دقیقه وقت بذاری تسلط شما رو به زبان عراقی به حد خیلی خوبی میرسونه😳
باور ندارید ؟ این کانال در ایتا الان بیش از ۱۰۰ هزار عضو داره که در صنف کار خودشون بزرگترین کانال آموزش لهجه عراقیه
لینک این کانال رو موقت میذارم همه سریع عضو بشید😍👇🏻👇🏻👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/2546335747Cf9fa0a692d
هدایت شده از تبلیغات عجایب
من پارسال همین موقع به عشق امام زمان ( عج ) و ایام ظهور آموزش لهجه عراقی رو شروع کردم💪
اربعین با فامیل رفته بودیم کربلا هر جا نیاز بود به یه نفر که تسلط داشته باشه به زبان عراقی میگفتن فاطمه بیا اینو بهشون بگو
یا میگفتن این عراقی چی میگه؟
کییییف میکردم😍😍
پدر و مادرم که خیلی بیشترررر😁
شما هم اگر میخواین زبان عراقی رو یاد بگیرین بیاید جمع ۱۰۰ هزار نفری ما😍👇🏻
http://eitaa.com/joinchat/2546335747Cf9fa0a692d
💗آرزو میکنم در این ظهر تابستانی
💓دلـتون شـاد
💗عـاقبتتون بخیر
💓زندگَیتـون بدون حسرت
💗عشقتون آسمانے و
💓حال دلتون خوب خوب باشه
💗ظهرتون پر بركت☀️
💓#بفرماییدناهار😋
🖤 عـزاداریهـاتـون قبـول
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
هدایت شده از 👇🏻 تبلیغات گسترده ونوس 👇🏻
🙄 جدی چانه شما شبیه کدام ؟🤔
تا حالا دقت کرده بودید ؟
نزدیک هر کدوم لمس کن جالبه👇
1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 5️⃣ 6️⃣
تا حالا چانه زدید ؟
دوست داری بدونی اگر چانه بزنی دقیق چه شکلی میشی ؟ اینجا رو لمس کن و عضو شو 👇
👈 کانال دکتر غزال یزدانی
تاثیر فیلر چانه، بوتاکس و بینی و تمام خدمات زیبایی با معجزه هنر و قیمت این خانم دکتر خودت ببین و عضو شو👇
https://eitaa.com/joinchat/2873426145C246141b6fa
یادت باشه اگر دیدی صادقانه به همه گروه ها و دوستانت معرفیش کن ! چون هم هنرمنده هم منصف 😉👇
💥 Dr Ghazaal Yazdani 💥
🙄 راستی دکمه پیوستن رو از پایین کانالش حتما بزن گمش نکنی 👌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
جوجه زیبایی چیست ؟ 🐤
میگن هر کس جوجه زیر رو لمس کنه معجزه ۷ برابر زیبایی چهره رو می بینه !
کاملا واقعی خودت ببین 👇
➖➖🟨🟨
➖➖🟨🔳🟧
🟨🟨🟨🟨
🟨🟨🟨🟨
➖🟧🟧
🙄 یادت باشه حتما دکمه پیوستن رو از پایین کانال بزنی تا جوجه هست و تخفیف ها برقرار استفاده کنی 😉👆
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش حلوا
این حلوا از هر حلوایی که فکر کنی راحت تر و کم قلق تره👌خیلیم خوشمزه و مقویه😉 طعمِ ترکیبِ نهاییش مثل سوهان میمونه ولی بافتش نرمه😋
خوبی این حلوا اینه که نسبت موادش راحته و آدم قاطی نمیکنه👌همه چیز به یک اندازه استفاده میشه😉
یک لیوان آرد، یک لیوان شکر، یک لیوان شیر، یک لیوان آب و یک لیوان روغن مایع🤌
.
اصل دستورش بدون زعفرون و گلاب و هله... ولی وقتی اینارو اضافه کنید طعمش بهشتی میشه😍
آرد و شیر و روغن مخلوط میشه، میره روی حرارت و انقدر هم زده میشه تا قهوه ای مورد سلیقمون بشه و بعد شربتی که از آب و شکر و یکم زعفرون و گلاب تهیه شده اضافه میشه و تامام😍
پودر هل رو هم بهتره وقتی موادتون در حال سرخ شدنه اضافه کنید تا عطرش قشنگ در بیاد👌
.
یه نکته خفن میخوام بگم👇
تا وقتی بوی خامی آرد وجود داره حرارت باید ملایم باشه... ولی بعدش دو حالت وجود داره: اگه با حرارت ملایم ادامه بدین حلواتون نرم و لطیف میشه ولی اگه حرارت رو زیادتر کنید اون موقع میشه یه چیزی مثل حلوا اوماج آذریها👌
.
اوماج درست کردن خیلی سخته ها ولی اینجوری خیلی راحت همون شکلی میشه 😍
یعنی گلوله های ریز توش درست میشه که من بیشتر میپسندم
🌟