📖 #تقویم_شیعه
☀️ امروز:
شمسی: دوشنبه - ۱۶ مرداد ۱۴۰۲
میلادی: Thursday-7 -out-2023
قمری: ، 20 محرم 1445
🌹 امروز متعلق است به:
🔸سبط النبي حضرت امام حسن مجتبی علیه السّلام
🔸سیدالشهدا و سفينة النجاة حضرت امام حسین علیهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹دفن پیکر جون در کربلا توسط بنی اسد، 61ه-ق
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا شهادت امام سجاد علیه السلام
▪️15 روز تا شهادت حضرت رقیه خاتون سلام الله علیها
▪️30 روز تا اربعین حسینی
▪️38 روز تا شهادت حضرت رسول و امام حسن علیهما السلام
▪️40 روز تا شهادت امام رضا علیه السلام
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
بارالها امروز را
با نام زیبایت آغاز میکنیم
🌷مهربانا
به حق بندگان خالصت
به زندگیمان بیش از پیش
نور رحمت بی انتهایت را بتابان
و ما را
در دنیا و آخرت عاقبت به خیر قرار بده ..
"الهی آمین "🙏
🌷الهی به امید تو ...
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
در این صبح تابستانی🌷
براتون دوتا آرزو دارم🙏
اول سلامتی و کانونی
گرم از عشق و محبت🍃
دوم آرامش و دل خوش🌷
امیدوارم خداوند هر دو را 🍃
به شما عنایت کند🙏
🌷صبحتون_بخیر🌷🍃
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#آبليمو_گيري
ليموها را بشوييد و آبش را بگيريد، سپس از صافي رد كنيد، اين قسمت داستان يكم حوصله ميخواد؛؛پالپ هاي باقيمانده از صافي را كه با هسته هاي ليمو مخلوط شده را با كمي حوصله و دقت ( هسته ها ) را از پالپ هاجدا كنيد و پالپ ها را مجدد داخل آبليموها بريزيد، ي طعم متفاوت و خاص ميگيره آبليموتون ؛ هر وقت آبليمو ميخوريد طعم ليمو تازه را حس مي كنيد.
.
و اما هسته ها را هم داخل گلدون بكاريد؛ البته نهال ليمو ترش دير ثمر ميده حوصله بخرج بديد و ي درخت ليمو خوش عطر براي خودتون داشته باشيد. سطح گلدون را مرطوب نگه داريد.
6.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_مرغ
سینه ی مرغ پخته و رنده شده ۱ عدد
هویج پخته و رنده شده ۲ عدد
سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد
تخم مرغ آب پز و رنده شده ۴ عدد
پودر گردو ۱/۲ پیمانه
لبو رنده شده ۲ عدد
انار دون شده ۲ عدد
سس مایونز ونمک فلفل
15.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دیگچه مشهدی😍😋
امتحانش کنی عاشقش میشی
مواد لازم :
برنج ۱ لیوان
آب ۲ لیوان
شیر ۳ لیوان
زعفران دم کرده
هل دم کرده
گلاب نصف لیوان
خامه صبحانه نصف پاکت
وانیل
9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پوره_گوجه🍅😍😋
گوجه ها رو بشورید و ته شو با یه چاقو یه علامت + بزنید و بندازین داخل آب جوش.
بعد از ۵ دقیقه درش بیارین و بندازین داخل آب و یخ یک دقیقه بمونه.
بعد خیلی راحت از قسمتی که علامت زدین پوستشو جدا کنید سر گوجه رو هم بگیرید و بریزید داخل میکسر.
این پوره رو میتونید صاف کنید تا تخمه هاش گرفته بشه.
برای رب ، ترشی گوجه و املت بسیار مناسبه.
نکته: اگه برای ترشی گوجه و رب خواستین استفاده کنید حتما تخمه هاشو جدا کنید تا کپک نزنه.
نکته: برای املت هم میتونید داخل زیپ کیپ ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید
🌼يه ظهرقشنگ🌼
🍰يــه دل خـــوش
🌼یــه جمع صـمـیـمی
☕️آرزوى من بــراى شمــا
🌼ظهرتون عاشقانه و شاد
جاتون سبز ☺️
بفرمایید ناهار 😋
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
#چیپس_طعمدار_درماکروفر
سیب زمینی به اندازه دلخواه
ادویه های دلخواه
من از نمک،فلفل،پودر سیر و کمی شبت خشک استفاده کردم 👍🏻
روغن خیلی کم
کاغذ روغنی
ابتدا سیب زمینی را پوست گرفته سپس به نازک ترین شکل ممکن اسلایس کرده ، کف سینی ماکروفر کاغذ روغنی انداخته و با روغن مایع کل کاغذ را چرب میکنیم. اسلایس های سیب زمینی را روی کاغذ چیده ، نمک،فلفل و ادویه های دلخواه را روی سیب زمینی ها میریزیم و مدت ۶ تا ۷ دقیقه ، با دکمه استارت ماکرو داخل ماکرو گذاشته تا کاملا کریسپی و ترد شود.😋
سپس با کمی کچاپ نوش جان میکنیم.
اگر مساله ی رژیمیش براتون مهم نیست روی سیب زمینی هارو هم با یه براش روغن بمالید و بعد ادویه ها رو اضافه کنید. انقدر خوشمزه و ترده که به چشم به هم زدنی تموم شده
🍟🍟🍟🍟🍟🍟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#باقالا_قاتوق😍😋
برای ۴ نفر:
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۵ حبه
لوبیا کشاورزی(لوبیا رشتی) : ۴۰۰ گرم
شوید: ۵ قاشقغذاخوری
آب: تا جایی که روی مواد رو بگیره
نمک + فلفل
زردچوبه: ۱ قاشق چاییخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
اگه دوست داشتید ۲ تا تخممرغ بزنید، یا شوید بیشتر بزنید، روغن مایع یا جامد بزنید،
اما دقت کنید که لوبیا رو ۷-۸ دقیقه تفت بدید (اما آروم هم بزنید که خورد نشه)
بعد از اضافه کردن آب، خورشت باید ۴۵ الی ۶۰ دقیقه بپزه تا جا بیفته.
۲ دقیقه قبل از سرو خورشت، تخم مرغ رو اضافه کنید. برای تخم مرغ ۲ دقیقه کافی هست.
این خورشت رو به صورت سنتی در گمج (یه مدل قابلمه) درست میکنن که سفالی هست. این خورشت به عنوان پیش غذا هم سرو میشه.
🌟
15.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار در جهانه و از اسمش پیداست که اصالتش متعلق به کشور مکزیکه و با مواد و روشهای بسیار متنوعی طبخ میشه😋
.
مواد لازم👇
ذرت: ۵۰۰ گرم
قارچ: ۳۰۰ گرم
کره: ۲۰ گرم
سس مایونز: ۳ ق.غ
پنیرپیتزا: ۲۰۰ گرم
نمک، فلفل سیاه، فلفل پولبیبر، آویشن از هر کدام: ۱ق.چ
آبلیمو: ۱ق.غ
اول آب رو میذاریم تا جوش بیاد بعد ذرت رو داخلش میریزیم و میذاریم نیم ساعت بپزه بعد تو آبکش میریزیم تا آبش بره.
قارچ هامون رو خورد میکنیم و تو کره با حرارت زیاد تفت میدیم آبلیمو هم بهش میزنیم تا سفید بمونه بعد ذرت پخته شده رو همراه ادویه ها بهش اضافه میکنیم هم میزنیم و سس مایونز و پنیرپیتزا رو اضافه میکنیم خوب مخلوط میکنیم تا پنیرمون کاملا آب بشه.به این مرحله رسید آمادست شعله رو خاموش میکنیم و تو ظرف سرومون میکشیم.
به همین راحتی یه ذرت مکزیکیِ سالم و خوشمزه خونگی درست کردیم😍
شما هم درست کنید و از خوردن این میان وعده خوشمزه و جذاب لذت ببرید😋
نوش جان❤
.
#ذرت #ذرت_مکزیکی #ذرت_بخارپز
.💓