هدایت شده از گسترده چمران
من چیزی نمیگم🤷♀🤐
کلیپارو ببینی خودت عاشقش میشی😍
پشیمون نمیشی😉✌️
ورود #تپلوها و #شکموها اکیدا ممنوع😜
یه عالمه #موکبانگ از #اسمرای معروف🤩
#ایرانی(مونا فود😍اسمر پریسا😍و...)
#خارجی(ساس اسمر🤩خل و چلا🤩و...)
این کانال جدیدمونه حتما عضو بشید😍👇
https://eitaa.com/joinchat/921370737C6d9e1528fa
مگهـ داریم دلـبـرتر ازایـن ؟!😍☝️🤩
#کپی_بنر_در_تمام_پیام_رسان_ها #حرامه🔥
هدایت شده از تبلیغات عجایب
(ࡅߺ߲ࡄܩܢߊࡋߺࡋߺܘߊࡋߺܝܟߺܩࡍ߭ߊࡋߺܝܟߺࡅ࡙ߺܩ)
اینجا فال #حافظ🏛️ میگیریم برات
تا بفهمی چه اتفاقی تو زندگیت میافته😰
اول نیت کن و ماه تولدتو انتخاب کن😉👇
🏛️ فروردین
🏛️ تیر 🏛️ اردیبهشت
🏛️ مهر 🏛️ مرداد 🏛️ خرداد
🏛️ دی 🏛️ آبان 🏛️ شهريور
🏛️ بهمن 🏛️ آذر
🏛️ اسفند
https://eitaa.com/joinchat/586350645C532be74653
🧿بعد تایید(ok) رو بزن تا هرروز فالتو ببینی😉🕊️
7.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آلو شکم پر رو برای یک سالت بزار کنار مطمئنم از طعم ملسش خوشت میاد😋
♥️
6.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاپ کیک موز و گردو
برای ۹ عدد کاپ کیک
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
روغن مایع ۵۰ میلی (حدودا ۱/۴ لیوان)
شکر ۱۰۰ گرم (یه مقدار کمتر از نصف لیوان)
آرد سفید ۱۵۰ گرم (یک لیوان)
بیکینگ پودر ۵ گرم ، ۱ ق م
وانیل نوک قاشق
موز ۱ عدد
گردو خرد شده ۲ الی ۳ ق غ (میزان دل به خواهی )
همه مواد به دمای محیط برسه .
تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب ۵ دقیقه با همزن زدم . روغن رو اصافه کردم و مقداری با همزن زدم و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . موز رو با چنگال له کردم و بهش اضافه کردم و با همزن خیلی کم زدم .
آرد و بیکینگ پودر رو الک کردم و کم کم داخل مواد ریختم و با لیسک هم زدم و در آخر گردو رو با یه قاشق مقدار کم آرد مخلوط کردم و داخل مواد ریختم و در حد خیلی کم با لیسک هم زدم (ریختن ارد به گردو به دلیل ته نشین نشدن گردو هست)
از مواد داخل قالب کاپ کیک ریختم . حدودا تا نصف ریختم . در فر از یه ربع قبل گرم شده با درجه ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار دادم .
بدون فر در فر دست ساز شما می تونید درست کنید . داخل قالب مافین و یا کیک یزدی می تونید درست کنید .
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
🐣 پوست تخممرغ را دور میریزید؟
اگر بدونید چطور باعث میشه ریزش موهاتون متوقف بشه و تو ۱ماه رشدش دو برابر 😍
درمان قطعی پوکی استخوان فقط با پوست تخم مرغ و هزار خاصیت دیگر بزن رو لینک طریقه مصرفشو یاد بگیر👇👇😍
6or
#حتمابخوانید 🍃
📛 نحوه ساخت و مصرف 👇
https://eitaa.com/joinchat/225837057C81d7cc3121
از دستش ندین❌❌👆👆🌿
هدایت شده از تبلیغات عجایب
💞💞 فال حافظ 💞💞
💞 ای حافظ شیرازی! تو محرم هر رازی! تو را به خدا و به شاخ نباتت قسم میدهم که هر چه صلاح و مصلحت میبینی برایم آشکار و آرزوی مرا براورده سازی 💞
💞لطفا نیت کنید یکی از قلبهای زیر را لمس کنید💞
💗💗 💗💗
💗💗💗 💗💗💗
💗💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗💗💗
💗💗💗💗
💗💗
💗
خدایا به مـن در زندگے آرامـش عطا فرما💕💕
9.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیاز داغ مجلسی🧅
اینطوری پیاز داغ خوشگل و مجلسی درست کن و برای تزئین غذات استفاده کن
#پیاز_داغ_مجلسی
🌟
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ناردونی
مواد لازم :
ران مرغ
پیاز
سیر
آلو جنگلی
آلو بخارا
ناردون
رب انار
رب نارنج
شکر یک قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک
گردو اختیاری
زعفران به میزان لازم
.
ابتدا تکه های مرغ رو با کمی پیاز ، نمک و فلفل سیاه
طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رونفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون
(انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه .
.
نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید.
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
موقع #ظرف_شستن آب از کنار #سینک طرفشویی میزد به چوب کابینت 😭
نماشو خیلی افتضاح کرده بود 😔
دیگ داشت کَنده میشد از جاش چوباش☹️
دوستم دیدش گفت برو این کانال پر از ترفنده👇🏽
http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd
الان جوری درست کردمش که هر کی میبینه خیال میکنه عوضش کردم😍🙃
هدایت شده از تبلیغات عجایب
**سوتین کهنه داری؟ نندازی دور😱 بیا ببین چه ایدهها و #آموزشایی داره این کانال💃
هر چیزه #دور_ریختنی داری نگهدار و وارد این کانال شو😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2915893264Cfc16e4b7dd
کلی #ایدههای باحال داره که دیگه هیچی رو دور نمیندازی💃
#آموزشاش همه با فیلم و عکسه😍**
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرغ ناردونی
مواد لازم :
ران مرغ
پیاز
سیر
آلو جنگلی
آلو بخارا
ناردون
رب انار
رب نارنج
شکر یک قاشق غذا خوری
زردچوبه،فلفل سیاه ، نمک
گردو اختیاری
زعفران به میزان لازم
.
ابتدا تکه های مرغ رو با کمی پیاز ، نمک و فلفل سیاه
طعمدار میکنیم ، بعد پیازها را جدا کرده و داخل روغن خوب سرخ می کنیم ، دو طرف مرغ کامل سرخ بشه بعد از اون پیاز خرد شده رونفت میدیم بهش زردچوبه اضافه میکنیم ، سیر رنده شده را هم اضافه میکنیم و تفت میدیم ، بعد یه لیوان ناردون
(انار دون شده) میریزیم داخل ظرف ، مرحله بعد دو قاشق غذاخوری رب انار یک قاشق رب نارنج و یک و یک قاشق پودر گردو( اختیاری) و کمی شکر مقدارش بنابه (ذائقتون ) و تمام مواد رو با سس آغشته میکنیم همراه نمک و فلفل زردچوبه و فلفل سیاه با هم تفت میدیم.بعد آلو جنگلی و آلو بخارا رو اضافه میکنیم که طمع فوق العاده به این غذا میده . مقدار کمی آب جوش کنار قابلمه داخل مرغ میریزیم و با حرارت ملایم یک ساعت اجازه میدیم بپزه و روغن بندازه .
.
نکته ❌ : در روش پخت دیگه میتونید الوها رو ۲۰ دقیقه پایانی اضافه کنید و میتونید کمی رقیق تر هم درستش کنید.
🌟
13.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فینگرفود_اسفناج🥐🥐
فیلینگ دست پیچ اسفناج:
۷۰۰ گرم اسفناج
۱ عدد پیاز
۱ قاشق روغن زیتون
نمک و فلفل به میزان لازم
۳ قاشق غذاخوری گردو خرد شده
برای اسفناج پنیری:
۵۰ گرم پنیر (فتا یا لیقوان پیشنهاد میکنم)
برای اسفناج اناری:
یک قاشق رب انار
برای اسفناج پنیری شکر
برای اسفناج پنیری سماق
🌺🍃