هدایت شده از تبلیغات عجایب
عید نزدیکه،،، فرشات کهنه شدن؟؟
میخوای عوض کنی ولی پول نداری؟؟😢
تنها جایی که توی ایتا میتونی مستقیم از تولیدی این روفرشی های باکیفیت رو بگیری اینجاست 😍👇
https://eitaa.com/joinchat/3697344559C837fc4d2a7
ست روفرشی و فرشینه و رومیزی و پادری با طرح دلخواهت😍😍😍
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_تابه_ای بسی خوشمزه 😉😍
عزیزان من به کباب تابه ای فقط نمک وپیاز رنده آب گرفته میزنم
گوشت چرخ کرده یا مخلوط گوساله وگوسفندی یا گوساله من از دنده استفاده کردم گوشت کباب باید چربی داشته باشه قسمت دنده بهترین قسمته برای کباب
۳۰۰ گرم گوشت رو چرخ کردم همراه یک عدد پیاز رنده آب گرفته شده وکمی نمک به خوبی ورز دادم حدود ده دقیقه حتما با دست ورز بدید با قاشق نمیشه سپس بزارید یخچال تا خودشو بگیره سپس به سیخ های کوچک بکشید اگه نداشتید مشکلی نیست همین جوری سرخ کنید
وقتی به سیخ کشیدید تا موقع سرخ کردن بزارید یخچال ماهی تابه رو داغ کنید با برس کمی چرب کنید و دو طرف کباب ها رو سرخ کنید شعله متوسط رو به بالا باشه عزیزان این کبابها رو میتونید به سیخ بزرگ بکشید و رو منتقل کباب کنید
تو همون ماهی تابه چند قاچ گوجه فرنگی وچند عدد فلفل تند رو سرخ کنید
🌟
22.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کباب_کوبیده
آموزش کامل و نکات مهم رو بخونید 👇
این مقدار برای ۷ سیخ کوبیده می باشد.
۲۵۰ گرم راسته گوساله، ۱۵۰ گرم قلوه گاه گوسفندی، جمعا نیم کیلو (حتما سه چرخه بشه)
پیاز ۳۰۰ گرم یا دو عدد متوسط
نمک دو ق چ
گوشت باید تازه باشه سعی کنید از گوشت فریز شده استفاده نکنید و حتما سه بار چرخ بشه.
پیازهارو رنده و آبشون رو در حد کنار انداختن بگیرید (لازم نیست سعی کنید تمام آب پیاز رو بگیرید)
پیاز و نمک رو با گوشت مخلوط کنید و ۵ دقیقه چنگ بزنید و سپس ۱۰ دقیقه دیگه ورز بدید (هرچقدر گوشت بیشتر ورز بخوره خوشمزه تر میشه و احتمال افتادن از سیخ هم کمتر میشه)؛
۹۰ گرم از گوشت رو بردارید و سیخ بگیرید حتما باید روی سیخ شیار ایجاد کنید که باعث نی افتادن کبابها روی منقل میشه، اگر تبحر لازم رو ندارید میتونید سیخ گیر کوبیده تهیه کنید و با اون کادتون رو راه بندازید، سیخ هارو به محض گذاشتن روی منقل هر ۱۰ ثانیه یکبار تا انتها بچروخونید که کباب هاتون نریزه، نوش جان.
🌟
هدایت شده از تبلیغات گسترده ماهان
🔴آموزش گلدوزی به سبک مدرن👆😳
این روزا گلدوزی خیلی ترند شده 😎
هم هدیه دادنش خیلی باکلاسه
هم درامدش خیلی خوبه🤩
اگر توأم میخوای از یه مربی باتجربه وحرفه ای این هنر جذاااب وپول پارو کن رو یاد بگیری پس حتما عضو شو👇
https://eitaa.com/joinchat/3730833665Cd0893d9ee6
چندتااز آموزشهاشون ابداع خودشونه
و هیچ جایی آموزش نمیدن👌😌
هدایت شده از تبلیغات عجایب
❌دیگه خداحافظی کن با بی پولی😍👋
هر بار میخوای یه طلا بخری یه لباس بخری، یک هفته با شوهرت حرف میزنی تا راضی بشه؟؟ تازه اگه پول داشته باشه..😔
اگه عشق هنری، بیا که سریع عضو شو که اینجا همه خانومای مستقل هنرمند درآمد بالا عضون😎👇
https://eitaa.com/joinchat/3730833665Cd0893d9ee6
.
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رولت سبیزمینی😋😍
مواد لازم🔻
- سیب زمینی 14 عدد (کوچک)
- پنیر پارمسان 150 گرم
- فیله مرغ 500 گرم
- پیاز 2 عدد
- خامه صبحانه2 قاشق غذاخوری
- فلفل1 عدد
- نمک ، فلفل ، ادویه جات مورد نیاز
- پنیر موزارلا 150 گرم
طرز تهیه🔻
سیب زمینی ها رو برش های نازک بزنید ، سپس آنها را روی کاغذ روغنی بذارین و نمک ، فلفل و پارمسان رنده شده بریزید و برای مدت زمان 25 دقیقه با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار بدین.
پیاز را در روغن سرخ کنید ، قارچ خرد شده و سینه مرغ ، نمک ، فلفل ، ادویه های مورد علاقه رو اضافه کنید. و سرخ کنید. همچنین می توانید 2 قاشق غذاخوری خامه صبحانه اضافه کنید سپس در صورت دلخواه فلفل دلمه رو بریزید و چند دقیقه دیگر سرخ کنید..
مواد رو روی سیب زمینی ها بریزید و پنیر موزارلا ریخته و با استفاده از کاغذ روغنی رول کنین و برای 10 دقیقه دیگر در فر با دمای 180 درجه قرار بدین😌
🌟
22.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شنیسل_بادمجان😍😋
یک غذای آسون که هم به صورت داغ و هم سرد سرو میشه
بادمجان دلمه ای، پیازداغ ٢ ق س، پنیر فتا (خامه ای) ٢ق غ، پنیر پیتزا ۴ ق غ، تخم مرغ ٢ عدد، آرد سوخاری، نمک، فلفل، پاپریکا، روغن
🔴بادمجانها رو به صورت حلقه ای برش میدیم (حدود ٢سانت)در محلول آب، نمک میزاریم یا تنها نمک میپاشیم و بعد از یک ساعت میشوریم و بادمجان ها رو خشک میکنیم.برای اینکه بادمجان ها کمتر روغن جذب کنن، اول بدون روغن گریل میکنیم و بعد در تابه ای که کمی روغن ریختیم،سرخ میکنیم.(بادمجان نباید زیاد سرخ و له بشه)
حالا با چاقو حلقه بادمجان رو از وسط تا نیمه برش میدیم و از مواد (پیازداغ، پنیر فتا، پنیر پیتزا) داخلش میریزیم و کمی دو لایه بادمجان رو بهم فشار میدیم. تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل مخلوط میکنیم.
به آرد سوخاری کمی پاپریکا میزنیم.حلقه بادمجان رو ابتدا در تخم مرغ بعد در آرد سوخاری میزنیم (میشه اینکار رو دو بار انجام داد) و در روغن سرخ میکنیم.
حدود ٢دقیقه برای طلایی شدن هر طرف بادمجان کافیه.
🍆میتونین مواد میانی رو تغییر بدین.
🌼
هدایت شده از سابقه گسترده طلایی💛
⭕️کمیاب ترین وبا#کیفیت ترین لوازم #ارایشی اروپایـی 😱☝️
💯💯این کانالی هست که همیشه دنبالش بودید با محصولات و #اطلاعاتش خودتو مثل عروس #خوشگل کن🙌😎😉
✔️دارای بارکد تشخیص #اصالت کالا
✔️100درصد تضــمینی
✔️#ارسال ســریع
⭕️ بـیا داخـل کانال بهت میگم چیکار کنی #پوستت شاداب و صاف باشه😎🌸
https://eitaa.com/joinchat/3915973239C27228a9d4c
🔴ما #زیبایـی را بـرای سالها ارائه میدهیم..
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🤩#بورس انواع لوازم ارایشی و بهداشتی با ارائه قیمت های #باورنکردنی 😍
اگه میخوای خاص به نظر برسی 🤩
اینجا دقیقا برای #خودته🙌🏻 ❤️
https://eitaa.com/joinchat/3915973239C27228a9d4c
8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مرغ_تندوری 😍😋
دو سه تا ران مرغ
سه ق غ ماست
دو ق غ آبلیمو
یک ق غ کره به دمای محیط رسیده
یک ق غ ادویه تندوری
یک ق غ پودر تخم گشنیز
یک ق غ پول بیبر
یک ق م فلفل سیاه
یک ق چ پودر لبو
یک ق چ نمک
عزیزای دلم اگه ادویه تندوری ندارین با این ترکیبات میتونین تو خونه درست کنید
ادویه تندوری
پودر پاپریکاسه ق غ،زردچوبه یک ق غ،(پودر سیر،پودر جوز هندی،فلفل قرمز آسیاب شده،زنجبیل سابیده شده،تخم گشنیز آسیاب شده،زیره آسیاب شده)همشون یک ق چ و میخک آسیاب شده نصف ق چ
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_ناپلئونی😍😋
خمیر هزارلا : ۱ بسته
خامه قنادی : ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
پودر قند : به مقدار لازم
پودر پسته : به مقدار لازم
خمیر هزارلا رو ۲ ساعت قبل از اینکه مصرف کنید از فریزر به یخچال منتقل کنیدفر رو با دمای ۱۸۰ درجه و فقط المنت پایین روشن کنید . خامه قنادی رو نیم ساعت قبل از شروع کار از فریزر خارج کنید . خمیر رو روی یک سطح صاف پهن کنید و اطرافشو با کاتر یا چاقو صاف کنیدو به ابعاد دلخواه برش بدید . کیف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و خمیرهارو روی اون بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه سینی رو داخل فر بزارید حتما فر از قبل به مدت ۱۰ دقیقه گرم شده باشه )خامه فرم گرفته رو داخل قیف بریزید و کنار بزاریدخمیر های هزارلا رو از فر خارج کنید و اجازه بدید حتما سرد بشه . خمیرها رو لایه لایه برش بزنید و لایه هایی که ترد و خشک شدن با دست پودر کنید . روی هر لایه خامه قنادی بزنید و لایه بعدیه خمیر رو روش بزارید و مجدد خامه قنادی بزنید و اون خمیر های خشکی که با دست پودر کردید رو روش بریزد . در اخر هم با مقداری پودر قند و به دلخواه پودر پسته تزئین کنید.
🌟
هدایت شده از گستردهتبلیغاتیترابایت
🧵🧥دیگه نگی ایده مدل شیک پیدا نکردم❌😜
💢 کانال #مدل_برای_دوخت هست😍👇
(( 🔴 ژورنال لباس مد روز 🔴))
👏👏کلی مدل قشنگ یاد بگیر و خودت بدوز و بپوش😎👇
https://eitaa.com/joinchat/1166475698Cb19feb1540
بیا درست حسابی یک مدل خوب انتخاب کن 😍👆#ژورنال_لباس_مد_روز