فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزش_راحتی_خونگی
3 فنجان شکر
1.5 فنجان آب
3/4 نشاسته ذرت
گلاب
جوهر لیمو
آب پرتقال
پسته و گردو
یک قاشق کره
دو فنجان شکر را با یک و نیم فنجان روی حرارت می گذاریم. روی شعله تا جوش بیاید نشاسته را با کمی آب اضافه کنید ، روی شربت اضافه کنید تا یکدست شود ، سپس فنجان شکر را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شبیه خمیر شود ، سپس کره ، جوهر لیمو ، آب پرتقال را اضافه کنید. آگ و گلاب ، سپس خوب مخلوط کرده و در آخر ، بنا به میل خود ، گردو یا پسته را اضافه کنید
مخلوط کردن را برای 20-25 دقیقه ادامه دهید
شما باید زمان و صبر را تحمل کنید
🍣
.
هدایت شده از تبلیغات گسترده ریحون
❤️ لوازم قنادی ❤️
قیمتامون ارزونه چون مستقیم ازتولیدی میاد 😍😍
✅مستقیم از لنج ⛴
✅بدون واسطه
✅سبد خرید داریم 🛒🛒🛒
✅تک به قیمت عمده💰
✅ارسال ازقم به سراسرکشور✈️
#فروش حضوری هم داریم👇
http://eitaa.com/joinchat/2401370132C6af63fa9ed
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🎉بیا تو این کانال ببین چیا برات گذاشتم🎈
https://eitaa.com/joinchat/2799305315Cb5c9b13d57
😎😎خودتون بیایدببینید 😎😎
21.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد مرغ و سیب زمینی 😍😋
مواد لازم:
سیب زمینی🥔 ۳ تا متوسط نگینی
سینه مرغ 🍗۱ عدد با تخم گشنیز و فلفل سیاه و برگ بو🍃 و نمک🧂 و پیاز 🧅و سیر 🧄گذاشتم بپزه
شوید🌿 سه چهارم پیمونه
پیازچه🌱 ۴-۵ ساقه
گردو ۱ مشت دندونگیر خرد شود
خیارشور نمکی 🥒۴-۵ تا متوسط نگینی ریز
کلم یک چهارمکلم سفید رشته ایی نازک خرد بشه حتما
نخود فرنگی پخته 🫛۱ پیمونه
برای سس:
ماست یونانی یا هر ماست سفتی 🍶۶ ق.غ
سس مایونز🥣 ۲ ق.غ
سس خردل🥣 ۲ق.غ
آبلیموی تازه🍋 ۱ عدد
فلفل سیاه 🌶نصف ق.م
آویشن و شوید خشک🌿🍃 ۱ ق.م
پولبیبر🌶 ۱ق.چ
چون این سالاد خیارشور داره به سس نمک اضافه نکنید و به مرغ و سیب زمینی ۱ ق.چ سرخالی
تازه میتونید سس مایونز نریزید وفقط ماست استفاده کنید که سالمتر باشه به حاش روغن زیتون بریزید✅
🌟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زرشک پلو با مرغ فوری و مجلسی🍗
حتما این مدلشو امتحان کن🥹🤌🏻
مواد لازم:
1️⃣فیله مرغ ۶ عدد(میتونید از ران و سینه هم استفاده کنید )
2️⃣ادویه ها: پودرگوجه،زردچوبه،نمک و فلفل سیاه
3️⃣پیاز ریز خرد شده یا رنده شده یک عدد
(پیاز ریز باعث غلیظ شدن سس میشه)
4️⃣رب گوجه دوقاشق
5️⃣آب لیمو تازه یک عدد کوچک
6️⃣فلفل دلمه ۴ برش نازک(بیشتر نریزید چون طعمش قالب میشه)
7️⃣آب جوش یک لیوان
8️⃣زرشک به مقدار دلخواه
9️⃣زعفران ب مقدار داخواه
(زعفران در آخر میریزیم که عطرش بمونه و بر اثر حرارت از بین نره)
#زرشک_پلو
🌟
هدایت شده از تبلیغات عجایب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💔😞امسالم تموم شد و تو هنوز به درآمد نرسیدی؟
✅میدونستی میتونی توی خونه، باکمترین سرمایه تا عید به درآمد برسی؟ 💯
من مینام و بهت به صورت حرفه ای هنرِ پرطرفدارِ
سنگ مصنوعی و رزین
رو یاد میدم ؛ تا به درآمد رسیدنت هم کنارتم 🤝♥️
بیا اینجا؛زندگیتو عوض کن👇✨🌱
https://eitaa.com/joinchat/3368747330C09cf5d4b96
5.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش پاک کردن ماهی
.💓
هدایت شده از تبلیغات عجایب
🔴 بزرگترین تولیدی پوشاک بچه گانه 🔴
✅امکان #تعویض_سایز و مدل#درب_منزل
ثبت سفارش از سایت 👇👇
http://mah-kocholo.ir
#دارای_گواهی_اینماد
از نوزادی تا ۱۶ سال😍😍
شروع قیمت از ۹۸ 😳😳
ادرس تولیدی👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2716074041C257b636f20
همراه با #حراج_استثنائی😱😱
18.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این #کتلت گیاهی رو حتما امتحان کنین
از طعم و عطرش هر چی بگم کم گفتم👏🏻
مواد اولیه👇🏻
عدس قرمز: ۱ پیمانه
سیب زمینی متوسط: ۱ عدد
پیاز متسط: ۱ عدد
جعفری: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۱ عدد
زیره،تخم گشنیز،فلفل قرمز: نصف قاشق مرباخوری
نمک/فلفل سیاه
طرزتهیه 👇🏻
سیب زمینی و پیاز رو رنده کنین. دال عدس هارو بزارین بپزه با مقداری آب تا زمانی که آبش خشک بشه و دال عدس ها له بشن. همه مواد رو با جعفری ساتوری شده و تخم مرغ و ادویه و کمی آرد نخود مخلوط کنین و ورز بدین. به شکل کتلت فرمش بدین و تو روغن داغ دو طرفش رو سرخ کنین. نوش جونتون♥️
🎭
ترفندهای نگهداری
طولانی مدت انواع موادغذایی 👌
🥔 سیبزمینی رو تو فضایی تاریک، خشک و خنک نگهداری کنید و جلوی نور خورشید نذارید چون باعث سبز و گاهی تلخ شدنش میشه.
🧅 پیاز رو توی یک فضای خشک مانند آشپزخونه داخل کاغذ، جعبه مقوایی و حتی یک سبد بذارید. و اصلا کنار سیبزمینی نگهداری نکنید؛ پیاز به خاطر داشتن گاز اتیلن میتونه باعث خراب شدن و پوسیدگی سیبزمینیها بشه.
🥒 خیار بهترین دما برای نگهداری خیار بین ۱۵ تا ۲۰ درجه سانتیگراد یعنی همون فضای اتاق و آشپزخانه هست. خیار رو جدا از میوههایی که گاز اتیلن زیادی تولید میکنن، نگهدارید.
🌶 فلفل دلمهای رو بدون شستشو تو کیسههای توری و در یخچال بذارید. فلفلها رو تو کشوی میوهها نذارید.
🥚 تخممرغ رو بعد از شکستن و مخلوط کردن، داخل فریزر (تا یکسال) نگهدارید. نگهداری زرده تخممرغ آبپز تو فریزر (تا۳ماه) امکانپذیره.
🥛 شیر رو قبل از گذشتن تاریخ انقضا،تو فریزر(تا ۶ ماه)میتونید نگهداری کنید.برای کاهش خطر رشد باکتریها،شیر منجمد رو تو یخچال ویا آب سرد یخزدایی کنید
🦋🦋