فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_پیازشکم_پر😍😋
1.5 کیلو گرم پیاز کوچک
1 کیلوگرم گوشت گوساله چرخ شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 فنجان کوچک رب انار
و نمک و فلفل به مقدار لازم
اول، پیاز ها رو پوست بگیرید و از وسط یک قاچ بزنید..نمک و فلفل رو به گوشت اضافه کنید و با دست اون رو ورز بدید
درون پیازها رو با گوشت پر کنید و در ظرف فر قرار بدید. حدود نیم لیتر آب جوش را با رب گوجه فرنگی مخلوط کنید و بر روی مواد بریزید. فر را در حدود ۲۰۰ درجه سانتیگراد پیش گرم کنید..سپس کاغذ روغنی و فویل رو رپی ظرف بکشید و برای حدود ۴۰ دقیقه در فر قرار بدید.. بعد از پخت اولیه رب انار رو با حدود یک لیوان آب مخلوط کنید و روی مواد بریزید، ظرف را مجدد بدون روکش در فر قرار بدید و تا زمانی که روی پیازها کاراملی رنگ بشه اون رو بپزید.این خوراک رو میتونید با نان سرو کنید و نوش جان کنید.
┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت داوود پاشا😋
مواد لازم🔻
گوشت چرخ کرده
گشنیز و یا جعفری
پیازچه
پیاز ۱ عدد
سیر ۳ حبه
گوجه فرنگی له شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی
ادویه ( زیره، فلفل سیاه، پاپریکای تند، نمک و...)
طرز تهیه🔻
گوشت چرخ کرده،سیر،پیازچه،پیاز و گشنیز رو با هم مخلوط و بعد گردش میکنیم.توی تابه با یکم روغن زیتون بی بو تفتش میدیم تا رنگش عوض شه، گوشت ها رو برمیداریم و توی همون تابه یکم روغن، پیازچه و سیر له شده میریزیم. یکم که تفتش دادیم بهش رب گوجه فرنگی اضافه میکنیم و دوباره یکم تفتش میدیم، نمک، پاپریکای تند، زیره و فلفل سیاه و گوجه فرنگی له شده رو اضافه میکنیم. میذاریم حدود ۵ دقیقه بمونه و غلیظ شه؛ بعد گوشت هایی که آماده کردیم رو میذاریم داخلش و دربش رو میذاریم تا حدود ۵ دقیقه بپزه.
در آخر هم با برنج سرو کنید.
🌟
10.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•صبحانه😋•
خیلی راحت و فوری این خوشمزه رو درست کن🥰
#صبحانه
🌟
9.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته_شوید_باقالی
با نخود فرنگی هم می تونید این کوفته رو بپزیید
می تونید شوید رو حذف کنید و از سبزیهای کوفته استفاده کنید
باقالی پخته ۲ لیوان
گوشت چرخ شده ۲۵۰ گرم
برنج پخته نصف پیمانه
نمک/فلفل/زردچوبه/دارچین
پیاز یک عدد
رب یک قاشق
آب
شوید
پیاز داغ
آلو
تخم مرغ یک عدد
آرد یک الی دو قاشق .
ابتدا باقالی پخته یا نیم پز را با برنج و گوشت مخلوط کرده و میکوبیم و ورز میدهیم (البته من از برنج از شب قبل مونده استفاده کردم)
سپس نمک فلفل شوید پیاز داغ و تخم مرغ را اضافه و ورز میدهیم.
آرد را برای منسجم شدن به مواد اضافه کرده و ورز میدهیم و از مواد گلوله های کوچک درست کرده و کنار میگذاریم.
پیاز داغ کرده و رب را با آن تفت میدهیم و نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین اضافه و آب میریزیم و میگذاریم جوش بیاید.
سپس کوفته ها را به همراه آلو داخل آن ریخته و میگذاریم نیم ساعت الی ۴۵ دقیقه بپزد.
نکته: همیشه ورز دادن کوفته خیلی مهمه پس یادتون باشه خیلی خوب ورزش بدین
#کوفته_شوید_باقالی
🌟
ترفندآشپزی
موقع آبکش کردن برنج، روی برنج آب سرد نریزید زیرا به برنج شوک وارد کرده و جلوی ادامه قد کشیدن آن را می گیرد.
#ترفند_آشپزی
🌟
خدایا 🙏
امشب کوله پشتی ماراپر کن
از آرزوهای زیبا و
دوست داشتنی تا
صبح فردا خنده رو و
از غم واندوه جدا باشیم
🍃🌷 شبتون آرام 🌷🍃
@Ajaieb_jahan
💠بسم الله الرحمن الرحیم 💠
به نام گشاینده کارها🍃🌼
ز نامش شود سهل دشوارها
با توکل به نام الله
امروزمان را آغاز میکنیم
الهی به امید تو...
@Ajaieb_jahan
🌷سلام به یکشنبه ۱۳ اسفند خوشآمدید🌷
🌺خداوند قادرترین
🌼کارگردانیست که با
🌸رسیدن سپیده دم میگَوید:
1⃣ نـــور
2⃣ صـــدا
3⃣ حـــرکـــت
🌺او زیباترین فیلم هستي
🌼را کلید می زند
🌸و من بهترینن نقش را
🌺برایتان آرزو می کنم
🌼روزتون به خیر و نیکی
@Ajaieb_jahan
بهار در میکوبد ،
صدای خوشبختی
و مژدهی شادی را
از آنسوی سال میشنوم
بدبینی را این طرف سال رها میکنم
و چشمان نگرانم را با آب امیدواری میشویم!
بهار پشت در است و انتظار میکشد!
با روی باز و لبخندی گشاد
در را به رویش باز کن ...!
" لحظاتتون خوش💞
@Ajaieb_jahan