با این روش کک و مک را از بین ببرید !😍😍
خیار رنده شده را در شیر قرار دهید، بعد از ۱۰ دقیقه خیارها را از شیر خارج کرده و ۱۵ دقیقه روی صورت خود قرار دهید. با انجام این کار نه تنها صورتی زیبا و مثل آینه دارید بلکه کک و مک و آکنه را نیز از بین میبرید
#زیبایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش کوتاه کردن شلوار✅✅
🍃❤️🍃
#ایدههای_باسلیقگی
17.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#آموزش حلقه کنفی 😍😍
☝️☝️☝️👇👇👇
#معجون_خوشمزه_پروتینی
مواد لازم:
• جو دو سر (حدود 1/2 فنجان)
• حدود 1 فنجان آب
•1فنجان شیر
•دانه چیا
•. پودر کاکائو
• 🥄 شربت افرا یا عسل
برای تزیین:
• موز
• کره بادام زمینی
• شکلات تلخ
• ماست یونانی
•دارچین
animation.gif
961.4K
ظهر یعنے عشق
و عشق یعنے سلامتے شما
و سلامتے شما
یعنے قشنگے این دنیا
و من امروز
دنیایے قشنگ براتون آرزو دارم
"ظهرتون بخیر یاران جااااان
͇
ریزش مو در زنان
برخی از افراد تصور میکنند که کچلی فقط در مردان اتفاق میافتد. درست است که کچلی و طاسی در مردان بیشتر از زنان رخ میدهد اما این تصور اشتباه است که زنان دچار ریزش مو یا طاسی نمیشوند. همانطور که بسیاری از علل ریزش مو (مثل مشکلات هورمونی و استرس) میتوانند در بانوان نیز رخ دهند.
شایعترین علت ریزش موی زنان آلوپسی آندروژنیک ناشی از ترشح هورمونهای مردانه است. آلوپسی آندروژنیک میتواند در سنین جوانی نیز منجر به ریزش مو در بانوان شود اما با این حال ترشح شدید آلوپسی آندروژنیک در زنان بعد از چهل سالگی رخ میدهد و میتوان با مصرف داروهای درمان ریزش مو آنها را درمان کرد. بهتر است که بانوان نیز مانند آقایان با مشاهده علائم درمان ریزش مو به پزشک مراجعه کنند.
#پای_سیب_قنادی
کره نرم شده در دمای محیط 200 گرم(میتونید از کره گیاهی استفاده کنید)
روغن مایع 50 گرم(1/4 پیمانه)
پودر قند 180 گرم(1 پیمانه)
شربت بار(شربت زولبیا بامیه)یا عسل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
آرد 300 گرم(2پیمانه+5قاشق غذاخوری)
نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر 1قاشق چایخوری
سیب 2 عدد
قالب پای من کوچیک هست و من هر حلقه سیب رو از وسط نصف کردم...اگر قالب پای بزرگ تر بود سیب را به صورت حلقه استفاده کنید
مخلوط شکر و دارچین 2 قاشق غذاخوری
.
فر را با دمای 180 درجه روشن کنید(فر برقی یا توستر دما بیست درجه کمتر)
آرد+نشاسته ذرت+بیکینگ پودر را مخلوط و 3بار الک کنید
زرده و سفیده ها را جدا کنید
سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا سبک و حجیم شوند به حالت قله ایستاده برسند و کاملا فرم بگیرند.
(میتوانید به سفیده ها ابتدای کار 1/4 قاشق چایخوری پودر تارتار برای فرم گیری بهتر و جلوگیری از آب انداختن سفیده اضافه کنید)
کره+پودر قند+روغن مایع را 7 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا روشن و حجیم شود.
زرده ها را دانه دانه افزوده و با دور تند هم بزنید تا مواد حجیم شود
با زرده آخر؛وانیل و شربت بار(عسل) را اضافه و یک دقیقه دیگر هم بزنید
مخلوط آرد را در 3 مرحله اضافه و فولد کنید
در انتها سفیده را در 2 مرحله به آرامی در مواد فولد کنید
داخل قالبها کپسول کاغذی قرار دهید
یک لایه از مواد کف قالب بریزید سیب را به شکر و دارچین آغشته و روی مواد بگذارید و یک لایه از مواد کیک روی آن پهن کنید
دقت کنید 1 سانت از سر قالب خالی بماند چون پف کیک زیاد است
قالبها را در سینی چیده به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز خارج شود بپزید
با این میزان 20 عدد پای سیب سایز کوچک خواهید داشت...برای قالب پای بزرگتر تعداد کمتر میشه
اگر این میزان براتون زیاده میتونید مواد رو نصف کنید
بافت این پای خیلی سبک و لطیف هست
🌟