8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه روش جالب برای بستن شال
#ژله_پرتقال 🍊
هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید 😋🍃
#نکات_خانه_داری 🏠
سبزی را می توان 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند ارزش تغذیه آن کم نمی شود بلکه مواد معطر آن کم می شود 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چايمان سرد شد
ایرادی ندارد🌺
دوستی هایمان سرد نشود
کنار اجاق زندگی
لیوان لیوان🌺
چای دوستی بریزیم
با کمی قند محبت...🌺
و از کنار هم بودنهایمان
لذت ببریم❣️😊
عصرتون زیبا🌺
و پراز بهانه برای لبخند😊
🍃🌺🌺🍃🌺🌺🍃
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
🍃🌺🌺🌺🌺🌺🍃
🍃🍃🌺🌺🌺🍃🍃
🍃🍃🍃🌺🍃🍃🍃
آرامش یعنی،
ایستادن در جاده ی منتهی به دشت های وسیع
و نگریستن به غروب دل انگیز خورشید
به ضمیمه یک فنجان چای؛
و نوازش دلبرانه نسیم که آرام بر گونه هایت بوسه می زند...
پروفایل
💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓
ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣
کپی حرام
#کیک_عصرانه 🍰 😋
▫️تخم مرغ ۴ عدد
▫️شکر یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم
▫️وانیل ۱ ق چ
▫️شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم( بهتره ولرم باشه)
▫️روغن نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم
▫️آرد دو پیمانه معادل ۲۳۰ گرم
▫️نشاسته ذرت۲ق غ معادل ۳۰ گرم
▫️ب پ ۲ ق چ
🔸دمای ۱۶۵ بمدت ۴۵ دقیقه
برای توستر ۲۰ درجه کمتر
❌اگر نشاسته ذرت نداشتید میتونید دو ق ب آردتون اضافه کنید ولی اگر باشه بافت کیکتون عالی نیشه
❌شیر بهتره ولرم باشه
❌همیشه برای ویک مواد نیم ساعت جلوتر در محیط آشپزخانه باشه
❌قالب لوفِ من ۱۵ در ۲۵ بود
❌برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید
☝️
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا صبری بده
به قلبی که چیزی را میخواهد
اما نمی شود ...🌸🍂
بعضی وقتا طوری میشه
که جز صبوری کردن
راهی برات نمیمونه ...
ولی اینو بدون که پیش خدا،
صبر پاداش بزرگی داره !
شاید عزیزی از دست دادی
شاید مدتهاست منتظر کسی هستی
شاید بیماری و یا مریض داری میکنی
شاید خیلی وقته خواسته ای داری
و نا امید شدی ...🌸🍂
میخوام بهت بگم که خدا صبرت رو میبینه ...
همراهته و صبرت بی پاداش نیست !
صبر داشته باش ...!🌸🍂
#کانال_رسمی_عجایب_جهان👇
💟🇯🇴🇮🇳👇
cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مواد لازم پای سیب معرکه
سیب پوست کنده یک عدد
آرد یک پیمانه و دو ق غ
تخم مرغ دوعدد
کره ۱۰۰گرم
بکینگ پودر یک ق چ
پودرقند دوسوم پیمانه
وانیل نوک ق چ
دارچین نصف ق چ
شکر یک ق چ
ابتدا سیب رو یا حلقه ایی یا برشی خورد کنین به شکر و دارچین مخلوط کنین کناربگذارین
زرده وسفیده رو جدا کنین سفیده رو بزنین تا کف کنه حجم بگیره وازکاسه نریزه بزارید داخل یخچال
حالا کره به دمای محیط رسیده رو با وانیل و پودر قند بزنید تا سبک بشه و رنگش روشن بشه حالا زرده هارو اضافه کنین مخلوط کنین و اردو بکینگ پودر رو روی مواد الک کنین مخلوط کنین و کم کم سفیده ی حجیم شده رو بهش اضافه کنین
داخل قالب مافین یا قالب های تکی پای کپسول کاغذی قرار بدین
ازمایه کیک یک قاشق بردارین بریزین داخل کپسول یه حلقه سیب یا دو سه برش سیب قرار بدین دوباره از مایه کیک روی سیب بریزین
این مقدار مواد هشت الی ده تا پای سیب به شما میده
برای تزیین حتما صبر کنین تا کیک ها کامل سرد سرد بشن بعد روی کیک هارو با الک ریز پودر قند الک کنین و با پودر پسته تزیین کنین
بهتون قول میدم یکبار که درست کنین عاشقش میشین
🌟