eitaa logo
❣ترفند |ایده،خلاقیت،سرگرمی|❣
3.1هزار دنبال‌کننده
20.6هزار عکس
23.9هزار ویدیو
47 فایل
﷽ ترفند ایده خلاقیت نکات زناشویی سلامت و زیبایی کدبانوگری #مدیر 👇 @Hossein_Hajivand #تــــــــــــــــوجه👇👇👇 📚 کتاب هایی که قبل ازمرگ باید بخوانیم...👇✅ https://eitaa.com/joinchat/2373517458Cb099503ae7
مشاهده در ایتا
دانلود
🍊 هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید 😋🍃
🏠 سبزی را می توان 2 تا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد و اگر بیش از این مدت داخل فریزر بماند ارزش تغذیه آن کم نمی شود بلکه مواد معطر آن کم می شود 🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چايمان سرد شد ایرادی ندارد🌺 دوستی هایمان سرد نشود کنار اجاق زندگی لیوان لیوان🌺 چای دوستی بریزیم با کمی قند محبت...🌺 و از کنار هم بودن‌هایمان لذت ببریم❣️😊 عصرتون زیبا🌺 و پراز بهانه برای لبخند😊 🍃🌺🌺🍃🌺🌺🍃 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 🍃🌺🌺🌺🌺🌺🍃 🍃🍃🌺🌺🌺🍃🍃 🍃🍃🍃🌺🍃🍃🍃
🔺برای اصلاح فرم کمر 🔸دست ها را مانند تصویر در پشت سر قفل کنید و 5 ثانیه در این حالت نگه دارید و سپس دست ها را تعویض کنید. 🔸10 بار در روز این حرکت را تکرار کنید.
✅ برگ بارهنگ ترمیم کننده زخمها ✍️ بارهنگ دو نوع برگ دارد 🔷 یک برگ پهن که شبیه برگ چغندر هست 🔷 یک برگ نازک که شبیه برگ بید 👌 برگهای آن پخته و خام هر دو روی زخم نقش ترمیم کنندگی دارند.
آرامش یعنی، ایستادن در جاده ی منتهی به دشت های وسیع و نگریستن به غروب دل انگیز خورشید به ضمیمه یک فنجان چای؛ و نوازش دلبرانه نسیم که آرام بر گونه هایت بوسه می زند... پروفایل 💖💖💖💖💖💖❣ ⓟⓔⓓⓐⓡ&ⓜⓐⓓⓐⓡ 💓 ʝѳiɳ❣☞ @madarpedar ↜❣ کپی حرام
🍰 😋 ▫️تخم مرغ ۴ عدد ▫️شکر یک پیمانه معادل ۲۰۰ گرم ▫️وانیل ۱ ق چ ▫️شیر نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم( بهتره ولرم باشه) ▫️روغن نصف پیمانه معادل ۱۰۰ گرم ▫️آرد دو پیمانه معادل ۲۳۰ گرم ▫️نشاسته ذرت۲ق غ معادل ۳۰ گرم ▫️ب پ ۲ ق چ 🔸دمای ۱۶۵ بمدت ۴۵ دقیقه برای توستر ۲۰ درجه کمتر ❌اگر نشاسته ذرت نداشتید میتونید دو ق ب آردتون اضافه کنید ولی اگر باشه بافت کیکتون عالی نیشه ❌شیر بهتره ولرم باشه ❌همیشه برای ویک مواد نیم ساعت جلوتر در محیط آشپزخانه باشه ❌قالب لوفِ من ۱۵ در ۲۵ بود ❌برای پیمانه از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید ☝️
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدایا صبری بده به قلبی که چیزی را میخواهد اما نمی شود ...🌸🍂 بعضی وقتا طوری میشه که جز صبوری کردن راهی برات نمیمونه ... ولی اینو بدون که پیش خدا، صبر پاداش بزرگی داره ! شاید عزیزی از دست دادی شاید مدتهاست منتظر کسی هستی شاید بیماری و یا مریض داری میکنی شاید خیلی وقته خواسته ای داری و نا امید شدی ...🌸🍂 میخوام بهت بگم که خدا صبرت رو میبینه ... همراهته و صبرت بی پاداش نیست ! صبر داشته باش ...!🌸🍂 👇 💟🇯‌🇴‌🇮‌🇳👇 cнαɴεℓ☞ @Ajaieb_Jahan
مواد لازم پای سیب معرکه سیب پوست کنده یک عدد آرد یک پیمانه و دو ق غ تخم مرغ دوعدد کره ۱۰۰گرم بکینگ پودر یک ق چ پودرقند دوسوم پیمانه وانیل نوک ق چ دارچین نصف ق چ شکر یک ق چ ابتدا سیب رو یا حلقه ایی یا برشی خورد کنین به شکر و دارچین مخلوط کنین کناربگذارین زرده وسفیده رو جدا کنین سفیده رو بزنین تا کف کنه حجم بگیره وازکاسه نریزه بزارید داخل یخچال حالا کره به دمای محیط رسیده رو با وانیل و پودر قند بزنید تا سبک بشه و رنگش روشن بشه حالا زرده هارو اضافه کنین مخلوط کنین و اردو بکینگ پودر رو روی مواد الک کنین مخلوط کنین و کم کم سفیده ی حجیم شده رو بهش اضافه کنین داخل قالب مافین یا قالب های تکی پای کپسول کاغذی قرار بدین ازمایه کیک یک قاشق بردارین بریزین داخل کپسول یه حلقه سیب یا دو سه برش سیب قرار بدین دوباره از مایه کیک روی سیب بریزین این مقدار مواد هشت الی ده تا پای سیب به شما میده برای تزیین حتما صبر کنین تا کیک ها کامل سرد سرد بشن بعد روی کیک هارو با الک ریز پودر قند الک کنین و با پودر پسته تزیین کنین بهتون قول میدم یکبار که درست کنین عاشقش میشین 🌟